Widgets

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ! Διακαώς επιθυμούν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς δήλωσε για την συμμετοχή στο Εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής:

ΣΧΕΤΙΚΟ: Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

"Η άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η αναζήτηση νέων στρατηγικών παραμένουν αταλάντευτα βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, τίποτα δεν άλλαξε στο υπουργείο Εξωτερικών. Η γερμανική Ευρώπη και η νεοταξίτικη Αμερική απαξιώνουν τον περήφανο λαό μας". ΠΗΓΗΧρήστος Παππάς: ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για τον εκδημοκρατισμό της διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
Αρχικά, ζήτησε από την Βουλή των Ελλήνων να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της Μαρφίν που δολοφονήθηκαν πριν 5 χρόνια από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς
Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι το δημόσιο παραμένει ο αιώνιος ασθενής του ελληνικού κράτους, δίχως αυτό να σημαίνει ότι φταίνε οι υπάλληλοι, αλλά οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Η δημόσια Διοίκηση πρέπει να λειτουργεί προς όφελος του έθνους και των πολιτών ανεπηρέαστη από κόμματα.
Τέλος, τόνισε σε όλους τους τόνους πως η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη σε κάθε είδους ηλεκτρονικού φακελώματος και παραβίασης προσωπικών δεδομένων των πολιτών. Στο άρθρο 10 περί ηλεκτρονικής ταυτοποίησης η Χρυσή Αυγή ψηφίζει ΟΧΙ, καθώς είναι ένα είδος κάρτα πολίτη. Η Χρυσή Αυγή είναι ριζικά αντίθετη στην κάρτα του πολίτη!
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά  ΟΛΑ=> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: BINTEO ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Οι Έλληνες ΕΦΤΥΣΑΝ τους βολεμένους κρατικοδίαιτoυς Εργατοπατέρες!!!

Η ελπίδα ΔΕΝ έρχεται, αλλά νέα σκληρά μνημονιακά μέτρα για τους Έλληνες
Θυμάστε το προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα και του μεταπασοκικού Σύριζα; «Η ελπίδα έρχεται», διατυμπάνιζαν σε όλους τους τόνους για να εξαπατηθεί το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού, όπερ και εγένετο.
Καθότι όμως, μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, η κυβέρνηση της Αριστεράς οφείλει να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Όχι φυσικά εκείνες των φρούδων ελπίδων προς τους Έλληνες, αλλά εκείνες τις οποίες ανέλαβε έναντι των διεθνών δανειστών προκειμένου να λάβει το δικό τους πράσινο φως για να κυβερνήσει.
Αργά και μεθοδικά, η κυβέρνηση Τσίπρα καλείται να προχωρήσει σε άτακτη υποχώρηση επί των προεκλογικών εξαγγελιών έναντι του Ελληνικού Λαού, ούτως ώστε η ηγεσία του Σύριζα να υλοποιήσει όσα είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές στο ίδιο, προεκλογικό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς, περιλαμβάνονται τα κάτωθι:
-  Διατήρηση του ΕΝΦΙΑ.
-  Αύξηση κατά 30% της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ.
- Νέου τύπου συμβάσεις εργασίας, δίχως όμως επαναφορά στο προ Μνημονίου νομικό καθεστώς.
-  Τέλος στις πρόωρες συντάξεις.
Τέλος η δέσμευση για αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
- Μείωση επικουρικών συντάξεων άνω των 300 ευρώ.
-  Απόσυρση της δέσμευσης για παροχή 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους.
-  Απόσυρση της εξαγγελίας για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.
- Ουδεμία μέριμνα για αποκατάσταση της ληστείας της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου εις βάρος των ομολογιούχων.
Όπως ο καθένας δύναται να αντιληφθεί, οι ανωτέρω διαρροές από τις «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με τους δανειστές αποτελούν μια πρώτη γεύση της πλημμυρίδας των μνημονιακών μέτρων που έρχονται. Επί της ουσίας, η άτακτη υποχώρηση του προεκλογικώς «αντιμνημονιακού» Σύριζα συνιστά το πρελούδιο των δεινών από το Νέο Μνημόνιο το οποίο αναπόφευκτα έπεται, με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αριστεράς.  Ευάγγελος Καρακώστας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΛΑ! Οι «Πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Καλύπτουν Λαμόγια και Μεγάλο-Καρχαρίες (Αβαβά κάνανε και τις Λίστες της Ντροπής)

Καμία ελπίδα στο κράτος των Τσιπροκαμμένων: Αύξηση των ανέργων μέσα στον Μάρτιο!
Αύξηση κατά περίπου 3.500 άτομα παρουσιάζουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ για τον μήνα Μάρτιο (σε σχέση με τον Φεβρουάριο), αναφορικά με τους εγγεγραμμένους στα μητρώα του οργανισμού ανέργους, οι οποίοι αναζητούν εργασία.
Η συγκεκριμένη κατηγορία, των εγγεγραμμένων που αναζητούν εργασία, αριθμεί πλέον 867.855 άτομα, έναντι 864.512 το Φεβρουάριο του 2015. Οι 465.539 εξ αυτών, ή ποσοστό 53,64% επί του συνόλου, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των 12 μηνών και οι 402.316 (ποσοστό 46,36%) είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Συνολικά, στα μητρώα του Οργανισμού για το Μάρτιο περιλαμβάνονται 1.057.350 άτομα, τα οποία παραμένουν άνεργα ανεξάρτητα από το αν αναζητούν ή όχι εργασία.
Ουσιαστικά, μήνα με το μήνα, αργά και βασανιστικά, ξεθωριάζει το μήνυμα της «ελπίδας που έρχεται», ως διακήρυσσαν πανηγυρικά τα στελέχη του Σύριζα και ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός Α. Τσίπρας προεκλογικά, προς άγραν ψήφων. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνητικές παλινωδίες και οι φαιδρότητες περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων οι οποίες και θα σφραγισθούν με μια μεγαλοπρεπή υπογραφή ενός νέου Μνημονίου, καθιστούν δυσοίωνες τις προοπτικές των Ελλήνων για εξεύρεση εργασίας.
Στο φάσμα της υφιστάμενης ανεργίας όμως, θα προστεθεί σύντομα και ο βρόγχος της λήψης νέων μνημονιακών μέτρων, τα οποία θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη δραματική οικονομική κατάσταση των ελληνικών οικογενειών. Εάν συνυπολογισθεί επίσης και το γεγονός της έκρηξης της εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι τόσο η φιλελεύθερη ΝΔ χθες, όσο και ο καπιταλο-μαρξιστικός Σύριζα σήμερα, διαμορφώνουν από κοινού ένα σκηνικό κόλασης για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Η ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής, αποτελεί πλέον αναμφισβήτητα την μοναδική απόπειρα ανάσχεσης του αφανισμού του Λαού μας! ΠΗΓΗ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά από τόσους και τόσους Έλληνες και ξένους, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αναλυτές κ.λπ. και ο συριζαίος πρώην βουλευτής Περικλής Κοροβέσης κάνει τη… γνωστή πρόβλεψη για το μέλλον της χώρας, στην περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ευρωκράτες και χρέος».

Έτσι, μετά από μια σκληρή κριτική για την επικείμενη μνημονιακή συμφωνία, καταλήγει ως εξής:   «Αν δεν βρεθεί μια εναλλακτική αριστερή λύση τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, τότε η άκρα Δεξιά θα πάρει το πάνω χέρι. Μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα σήμαινε και την εξαφάνιση της Αριστεράς στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη. Τα έχουν άραγε σκεφτεί αυτά οι βουλευτές της συμπολίτευσης που ούτε ακούγονται ούτε φαίνονται;».
Είναι αυτό που λέμε: ουδέν κακόν (βύθιση στο μνημονιακό τέλμα), αμιγές καλού (νίκη της Χρυσής Αυγής και εξαφάνιση της αριστεράς)!

(ΥΓ): Πάντως, ο Κοροβέσης έχει αρχίσει να δικαιώνεται, και μάλιστα πριν ακόμα από την επαίσχυντη συμφωνία! Τα υψηλότατα ποσοστά (ανοχής κι όχι αποδοχής) που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της διακυβέρνησής του, καταρρέουν με γοργούς ρυθμούς, ενώ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και της αδιευκρίνιστης ψήφου (που θα είναι ο… προθάλαμος της Χρυσής Αυγής) έχουν αρχίσει να παίρνουν την ανιούσα. Παραλλήλως, το κακό παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε πτώση και τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, ο ισπανικός ΣΥΡΙΖΑ (Podemos), από την πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις, μεμιάς βρέθηκε στην τέταρτη. Και που είστε ακόμα!  πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! =>  ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Ξεκάθαρος για την κυβίστηση ο Μητρόπουλος: Συμφωνία με μέτρα συνέχισης του μνημονίου


Από την αρχή των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων, η Χρυσή Αυγή έχει τονίσει με κάθε τρόπο ότι ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει σε ένα νέο αιματηρό μνημόνιο, βασισμένο πάνω στην αρχική πρόταση Γιούνκερ. Η όλη, εδώ και τρείς μήνες, παρωδία διαπραγμάτευσης ήταν ουσιαστικά για τα μάτια του κόσμου, ώστε να πειστούν οι Έλληνες ότι απαιτείται η απρόσκοπτη συνέχεια της μνημονιακής κατοχής της Πατρίδας μας.
Την πλήρη επιβεβαίωση των λεγομένων μας έφερε σήμερα στην δημοσιότητα ο εκ του Σύριζα αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε: «Βλέπω μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει μέτρα συνέχισης του υπάρχοντος μνημονίου».
Η συγκεκριμένη μνημονιακή συμφωνία, βεβαίως, είναι μια ξεκάθαρη παρέκκλιση από την ρητή και νωπή λαϊκή εντολή που πήρε η κυβέρνηση από τον Ελληνικό Λαό για να καταργήσει το μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι ο Σύριζα θα ξεφτιλιστεί ανεπανόρθωτα, γεγονός που σύμφωνα με τις δηλώσεις διανοούμενωνφιλοσόφωνοικονομολόγωνπολιτικών και εφημερίδων θα σημάνει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εξαφάνιση από το πολιτικό σκηνικό της αριστεράς.
Ως προς την αποφυγή αυτού του ενδεχομένου, βεβαίως, υπάρχει πλάνο, το οποίο συζητήθηκε στην τελευταία επίσκεψη Τσίπρα στην Μέρκελ. Ασκείται, λοιπόν, μία τρομολαγνία των ΜΜΕ, εγχώριων και αλλοδαπών, στον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να διασφαλιστεί πως ακόμα και στην ακραία περίπτωση δημοψηφίσματος θα εξασφαλιστεί η συναίνεση του λαού στην φτωχοποίησή του. Αυτό το σενάριο εξέφρασε στην συνέχεια και ο Μητρόπουλος, λέγοντας: «Επειδή θα πρόκειται για υπαναχώρηση από τις βασικές μας θέσεις θα πρέπει να εκφραστεί ο λαός με δημοψήφισμα πριν τα υπογράψουμε».
Σε κάθε περίπτωση και αγνοώντας τους όποιους πολιτικάντικους τακτικισμούς του Σύριζα, πλέον καταγράφεται ανοιχτά η βούληση της συγκυβέρνησης για συνέχιση των πρακτικών, αλλά και της ουσίας, των μνημονιακών συγκυβερνήσεων, που οδήγησαν τον Λαό στην απελπισία.
Συντόμως θα υπογραφεί και επισήμως το νέο αιματηρό μνημόνιο και ο δρόμος για την επιστροφή του Σύριζα στην πολιτική ανυπαρξία θα έχει ανοίξει.  ΠΗΓΗ

Στην φάκα των ελεγκτικών αρχών όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ύστερα από ερώτηση της Χρυσής ΑυγήςΟ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατέθεσε πρόσφατα ερώτηση για την αθρόα αποστολή εμβασμάτων σε τράπεζες του εξωτερικού από πολιτικούς αρχηγούς.
Η αρμόδια υπουργός Βαλαβάνη απάντησε, ενημερώνοντας ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για τον έλεγχο από τις αρμόδιες αρχές ώστε να αποκαλυφθούν αυτοί που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.
Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ του Αλ. Διαμάντη από την εφημερίδα "Δημοκρατία": Στα σκαριά βρίσκεται το δεύτερο βήμα του «μεγάλου αδελφού» για την παρακολούθηση των Τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να λαμβάνουν γνώση για τις αναλυτικές κινήσεις των φορολογουμένων. Αυτό προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Ειδικότερα, σήμερα υπάρχει η  δυνατότητα υποβολής αιτήματος προς τα τραπεζικά ιδρύματα τα οποία εντός 24 ωρών αποστέλλουν ηλεκτρονικά απάντηση, για συγκεκριμένο ΑΦΜ που περιλαμβάνει τα στοιχεία των καταθετικών λογαριασμών που συμμετέχει ή συμμετείχε κατά την τελευταία 10ετία μαζί με τα τρέχοντα υπόλοιπά τους. Πλέον όμως και κατά τη δεύτερη φάση της λειτουργίας του συστήματος, σε συνεργασία με τα τραπεζικά ιδρύματα, θα παρέχονται ηλεκτρονικά και οι αναλυτικές κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των φορολογουμένων.
Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι έχει συσταθεί το Σύστημα Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών με σκοπό να διευκολύνει τη διαβίβαση προς τα τραπεζικά ιδρύματα αιτημάτων παροχής πληροφοριών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πολιτών. Στο σύστημα, μάλιστα, έχουν ενταχθεί κατόπιν σχετικών οδηγιών τα ελεγκτικά κέντρα (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ., Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π.) καθώς και οι Δ.Ο.Υ. που διενεργούν ελέγχους.
Όπως, δε, εξηγεί η αναπληρώτρια υπουργός, «μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης οι σχετικές πληροφορίες για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών θα περιέρχονται ταχύτερα στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση του ελεγκτικού έργου όσον αφορά τις υποθέσεις για τις οποίες μπορούν να αντληθούν πληροφορίες μέσω του εν λόγω Συστήματος».  ΠΗΓΗ

Γ. Λαγός: Αδιέξοδη η μνημονιακή οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Πειραιά, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε ως ειδικός αγορητής στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου για την δημόσια διοίκηση, την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την αποκατάσταση αδικιών.
Ο Συναγωνιστής αφού επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή συμφωνεί με την πρόσληψη των αδίκως απολυθέντων, αναρωτήθηκε πού θα βρεθούν τα χρήματα για τις εν λόγω προσλήψεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε προεκλογικά το σκίσιμο Μνημονίων, τον λογιστικό έλεγχο του επαχθούς χρέους και "κόκκινες γραμμές" στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες έχει αθετήσει όλες υποκύπτοντας στις εντολές των τοκογλύφων. Η υποτακτική αυτή οικονομική πολιτική είναι μνημονιακή και αδιέξοδη.
Κατήγγειλε επίσης την φωτογραφική διάταξη με την οποία δρομολογείται η χορήγηση κρατικής επιδότησης στο κόμμα του Καρατζαφέρη, την στιγμή που ακόμα δεν έχει διερευνηθεί η υπόθεση με τις οφσόρ εταιρείες.
Σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια που συνέβησαν στις φυλακές Κορυδαλλού τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δικαιώνεται, αφού είχε προειδοποιήσει για το εκρηκτικό μείγμα στις φυλακές με την παρουσία χιλιάδων επικίνδυνων αλλοδαπών κρατουμένων οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να απελαθούν στις χώρες προέλευσής τους.
Τέλος, απάντησε στον αγορητή της ΝΔ, Κεδίκογλου που έκανε λόγο για κομματικούς στρατούς, σημειώνοντας πώς τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν δικαιούνται να ομιλούν, αφού κατέστρεψαν το δημόσιο με τους χιλιάδες παράνομες προσλήψεις και τα ρουσφέτια.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χ. Χατζησάββας: Χρειαζόμαστε πρωτογενή παραγωγή για την επανεκκίνηση της οικονομίας - ΒΙΝΤΕΟ  
Γ. Λαγός: Βάλτε τέλος στον ανθελληνικό ρόλο του τουρκικού προξενείου - ΒΙΝΤΕΟΟ βουλευτής Β' Πειραιά, Ιωάννης Λαγός ανέπτυξε προς τον αρμόδιο υπουργό στην Βουλή την επίκαιρη ερώτηση τους για τις προκλητικές ενέργειες των φανατικών μουσουλμάνων και τον ανθελληνικό ρόλο του τουρκικού προξενείου.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε αρχικά την απαράδεκτη ενέργεια του τουρκόφρονα δημοσιογράφου Ντέντε, ο οποίος ζήτησε να μην τελούνται χριστιανικές θρησκευτικές τελετές σε χωριά της ελληνικής Θράκης. Ο αρμόδιος υπουργός απάντησε ότι έχει κινηθεί προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν από την εισαγγελία της Ξάνθης.  Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής τόνισε όλες τις ανθελληνικές ενέργειες του τουρκικού προξενείου στην Θράκη και ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει θέση
.  ΠΗΓΗ

Νίκος Κούζηλος: Η κυβέρνηση προχωράει στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Κούζηλος, που βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, με επίκαιρη ερώτηση ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσαφηνίσει την πολιτική της βούληση σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Ο συναγωνιστής Κούζηλος παρέθεσε τις αντιφατικές δηλώσεις υπουργών σχετικά με την διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, οι οποίοι από την μία λένε ότι έχει σταματήσει ενώ από την άλλη υποστηρίζουν ότι θα πωληθεί το 67%.
Παράλληλα, υπενθύμισε στον υπουργό τις προεκλογικές εξαγγελίες και δηλώσεις στελεχών του Σύριζα για την εκχώρηση του ΟΛΠ στην Cosco τις οποίες τώρα αθετεί συνεχίζοντας το ξεπούλημα του λιμανιού μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.  ΠΗΓΗ
ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!Άτακτη φυγή από την εξουσία και επιστροφή στη σιγουριά της αντιπολίτευσης, προτείνει ο αρχηγός των Λαφαζανίστας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής»:

«Δεν υπάρχει κάτι πιο ξένο και αποτροπιαστικό για μένα από το δόγμα: η εξουσία για την εξουσία. Η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο για να αλλάξει θετικά την κοινωνία. Αν αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη…».

Πως του ’ρθε η  νοσταλγία για τα έδρανα της αντιπολίτευσης του (εκ του προχείρου ) μαρξιστή; Προφανώς, μαντεύει τι θα επακολουθήσει μετά την επικείμενη μνημονιακή συμφωνία με τους «δανειστές» (τα στελέχη των Τσιπροκαμμένων δε θα τολμούν να πάνε ούτε στο… περίπτερο της γειτονιάς τους, τρέμοντας την οργή του λαού…) και υποδεικνύει το μόνο τρόπο αποφυγής της ξεφτίλας!

(ΥΓ): Λέτε αυτή τη φυγή προς τα  πίσω, να εννοούν και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνε για νέες εκλογές; πηγή


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πρύτανης» του ραγιαδισμού ο Σαμαράς

Ανατριχίλα και σιχαμάρα: Ο 27χρονος τοξικομανής από την Βουλγάρια σκότωσε και διαμέλισε την 4χρονη κόρη του!Τα απεχθέστερα εγκλήματα λαμβάνουν χώρα πια στην Ελλάδα από αλλοδαπούς εγκληματίες, οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί παντελώς.
Ο 27χρονος βιολογικός πατέρας της μικρής της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία ομολόγησε ότι την σκότωσε και αποκάλυψε φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα. Όχι μόνο σκότωσε την 4χρονη κόρη του ο βιολογικός της πατέρας, όπως αποκαλύπτεται σήμερα και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το έγκλημά του είναι ακόμα πιο φρικαλέο, όπως λένε οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής!
Ο ίδιος, αφού ομολόγησε το έγκλημά του, στη συνέχεια είπε ότι είδε τη μικρή να κείτεται στο κρεβάτι νεκρή, και φοβήθηκε ότι όλοι θα πίστευαν πώς αυτός την σκότωσε. Για το λόγο αυτό, όπως είπε στους αστυνομικούς, τεμάχισε το πτώμα της μικρής, το έβρασε και στη συνέχεια το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής, έτσι ώστε, ακόμα και αν κάποιος το έβρισκε, να θεωρούσε ότι πρόκειται για φαγητό!
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι, πλέον, αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον.
Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν... Η τιμωρία των δραστών οφείλει να είναι παραδειγματική!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: SYRIZA: Χοντρή ΚΟΝΟΜΑ και με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ! 

Σοκ στην Ξάνθη: Τέσσερις Ρομά λήστεψαν και βίασαν ομαδικά φοιτήτρια που κυκλοφορούσε κοντά στον οικισμό τουςΘύμα βιασμού από τέσσερις Ρομά έπεσε τη Δευτέρα μια 21χρονη φοιτήτρια στην Ξάνθη
Υπόθεση βιασμού έχει σοκάρει τις τελευταίες ήμερες την Ξάνθη. Φοιτήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία τον βιασμό της από τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων κι ένας 13χρονος, ενώ στη συνέχεια οι δράστες την λήστεψαν. Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης φοιτήτριας, οι τέσσερις δράστες τη χτύπησαν, την βίασαν και στη συνέχεια άρπαξαν την τσάντα της, μέσα στην οποία είχε 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες του ομαδικού βιασμού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, Ρομά. Η «ενέδρα» στην άτυχη κοπέλα, που κατάγεται από την Κομοτηνή και σπουδάζει σε πανεπιστημιακή σχολή της Ξάνθης είχε στηθεί λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον οικισμό Ρομά στο Δροσερό.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιτήδειοι επιτέθηκαν στο θύμα και αφού το έσυραν λίγα μέτρα, πίσω από τους θάμνους, ασέλγησαν βάναυσα σε βάρος του. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κρατούσαν ακινητοποιημένη την κοπέλα και ένας, ένας την βίασαν, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ανήλικος 13 ετών, που φέρεται ότι πήρε μέρος στον βιασμό.
Μόλις οι δράστες ολοκλήρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους, άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε 300 ευρώ σε μετρητά και εξαφανιστήκαν.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

5 χρόνια μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν: Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητοΉταν πριν 5 χρόνια, στις 5 Μαΐου 2010, όταν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έφερνε στη Βουλή για πρώτη φορά τα μνημόνια και μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρισκόταν σε εξέλιξη. Η μαζικότητα στην διαδήλωση είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, συμμετέχοντας σε αυτήν σύσσωμη η κοινωνία, ακόμα όμως και αναρχικοί κρανοφόροι. Λίγο αργότερα στην Σταδίου, οι αναρχικοί μέσα από το μπλογκ της Ανταρσύα,πετούν βόμβες-μολότοφ στο υποκατάστημα της Μαρφίν στερώντας τη ζωή σε τρεις αθώους συμπολίτες μας.
Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια,για να καταδικαστούν τρία στελέχη της τράπεζας, για τις τεράστιες ελλείψεις στα ζητήματα ασφάλειας του υποκαταστήματος, καθώς το κτίριο δεν διέθετε άλλη έξοδο διαφυγής εκτός της κεντρικής που ήταν αποκλεισμένη από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. Όπως αποδείχτηκε στη δίκη, δεν είχε δωθεί εντολή στους υπαλλήλους να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους,μ ε τραγικό απολογισμό τον θάνατο από ασφυξία της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του βρέφους που είχε στα σπλάχνα της, της Παρασκευής Ζούλια και του Νώντα Τσακάλη, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 21 υπάλληλοι.
Οι ένοχοι, Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Μαρφίν και Εμμανουήλ Βελονάκης, υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου, καταδικάστηκαν με τις κατηγορίες της ανθωποκτονίας κατά συρροήν από αμέλεια και για βαριά σωματική βλάβη σε 22 έτη φυλάκισης (10 χρόνια με αναστολή), με την Άννα Βακαλοπούλου, διευθύντρια του υποκαταστήματος να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και ενός μήνα.
Όσον αφορά τον ίδιο τον εμπρησμό, εκκρεμεί η δίκη του αναρχικού Θοδωρή Σίψα μαζί με άλλα δυο "συντρόφια" και ενός 35χρονου μαζί με τρεις επαναστάτες της κακιάς ώρας, για τον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου ''Ιανός''. Συνέχεια όμως το δικαστήριο αναβάλλεται με επόμενη προθεσμία την 21η Σεπτεμβρίου 2015. Κάποιοι όμως τα λησμόνησαν όλα αυτά, στο βωμό του χρήματος, από την αριστερά των θολοκουλτουριάρηδων μέχρι την ψευτοδεξιά του Σαμαρά.
Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως δεν θα ξεχάσουν ποτέ την δολοφονία που διεπράχθη τότε. Οι ψυχές ζητούν δικαιοσύνη και Εμείς αποκατάσταση της Αλήθειας τώρα. Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους.  ΠΗΓΗ  ΟΛΑ ΕΔΩ (ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Δ. Σβερώνη: Πρέπει να εξαλειφθεί άμεσα το πελατειακό κράτος - ΒΙΝΤΕΟ


Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
Η Συναγωνίστρια επισήμανε ότι η κοινωνία μας έχει υποστεί μετάλλαξη της δημοκρατίας σε πελατειακό κράτος και είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να απαλλαγεί ποτέ από αυτήν τη μετάλλαξη με δημοκρατικούς όρους, γιατί πλέον, οι δημοκρατικοί όροι έχουν παραφθαρεί ή και διαστραφεί, έτσι ώστε να αποκλείουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.
Προέτρεψε, επίσης, την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτό το πελατειακό κράτος, κάτι που δεν έχουν κάνει οι παλαιότερες κυβερνήσεις.
Επιπροσθέτως, μίλησε για το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη στην εργασία, δικαίωμα που του στέρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κάνοντας ανταλλαγή των θέσεων εργασίας με ψήφους.
Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση υπάρχει 1,5 εκατομμύριο ανέργων που δεν προσκύνησαν κάποιο πολιτικό για να τους δώσει μία θέση, αλλά σήμερα λιμοκτονούν και περιμένουν μια αλλαγή.   ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5887160040285978327

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item