Widgets

Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας - ΒΙΝΤΕΟ


Με μία σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει στους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τον μαρμαρωμένο Βασιλιά Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής Αττικής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος εξιστόρησε τα δραματικά γεγονότα της Αλώσεως της Πόλης την 29η Μαΐου 1453. Ο βουλευτής Επικρατείας Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως χρέος όλων των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να αφυπνίσουμε τον λαό μας να αγωνιστεί για Πατρίδα και Ελευθερία, καθώς το Έθνος μας κινδυνεύει με αφανισμό.


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως απέναντι σε ανθελληνικό κράτος η Χρυσή Αυγή παραμένει όρθια και αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.


Ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε πως σήμερα μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή τίμησε τον μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης, καθώς εμείς δεν πιστεύουμε στην "ελληνοτουρκική φιλία" της υποχώρησης και του ραγιαδισμού των πολιτικάντηδων.


Η διευθύντρια της πατριωτικής εφημερίδας "Εμπρός" συναγωνίστρια Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά προέτρεψε τους χιλιάδες Εθνικιστές να μεταλαμπαδεύσουν το φως της Ελευθερίας, το φως της Ελλάδος και να ζήσουν ως Ελεύθεροι άνθρωποι, ως Έλληνες!


Στην συνεχεία ακούστηκε ηχητικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος επεσήμανε ότι παρά τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους οι Έλληνες Εθνικιστές σπάνε την συμφωνία της σιωπής και συνεχίζουν να μάχονται. Όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες κρατούν στην ψυχή τους ζωντανό τον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά.
Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη! Εθνικός Ύμνος και Ύμνος Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Οι Έλληνες Εθνικιστές, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, απέτισαν φόρο Τιμής στον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και στους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Έπειτα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των Ηρωικών πεσόντων του Ελληνισμού και κατατέθηκε στεφάνι στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν το "Υπερμάχω Στρατηγώ", τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του ΚινήματοςΧιλιάδες Έλληνες τιμούν την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης - Πρώτες εικόνες


Σε μια κατάμεστη πλατεία Μητροπόλεως οι Έλληνες Εθνικιστές αποτίουν φόρο Τιμής στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους Ηρωικούς τελευταίους υπερασπιστές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
www.xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Σπάρτη τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της ΒασιλεύουσαςΟι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας - Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30

29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, μαζί με λιγοστούς συμπολεμιστές του δίνουν την ύστατη μάχη στην Πύλη του Ρωμανού ενάντια στις μογγολικές ορδές.

Οι προσφορές για «συμφωνία» με τον κατακτητή έχουν ήδη απορριφθεί από τον Αυτοκράτορα των Ελλήνων: «Την Πόλιν σοι δούναι, ουκ εμόν εστίν, ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φεισόμενοι της ζωής ημών».

29 Μαΐου 1453 - Ο τελευταίος Αυτοκράτορας της Βυζαντίου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, περνά στους μύθους και τα όνειρα των Ελλήνων, ως ο νέος Λεωνίδας του Ελληνισμού, και 400 χρόνια σκότους σκεπάζουν τη χώρα. Το Έθνος μας σκλαβώνεται από τη χειρότερη σκλαβιά και τέσσερις αιώνες αγώνες θα απαιτηθούν για την απελευθέρωσή του.

29 Μαΐου 2015 - Η Ελλάς βρίσκεται προ μίας νέας αλώσεως. Η Εθνική Μνήμη τίθεται υπό αμφισβήτηση και το Έθνος κατέχεται πολιτικά, πολιτισμικά, οικονομικά και πρωτίστως ψυχικά. Δεν έχουν χαθεί όμως όλα. Κάποιοι αντιστέκονται ακόμα στην Πύλη του Ρωμανού, κάποιοι ακόμα αντιστέκονται για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία.

29 Μαΐου 2015 - Παρασκευή και ώρα 19:30 στην Πλατεία Μητροπόλεως, στην σκιά του Αγάλματος του τελευταίου Αυτοκράτορα των Ελλήνων, συγκεντρωνόμαστε για Τιμήσουμε την Μνήμη τους και να ανανεώσουμε τον όρκο μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αυταπάρνηση για την Πατρίδα μας. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Παρασκευή 29 Μαΐου, Πλατεία Μητροπόλεως,19:30  www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει την Ελλάδα στους εχθρούς της - Όλοι στον Αγώνα!

 29 ΜΑΪΟΥ 1453: ΟΥΚ ΕΑΛΩ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΟΣ
ΑΘΗΝΑ 22-5-2015.


Κοντοζυγώνει η ώρα η καλή να δοθεί το σύνθημα για την έγερση τής Κραταιάς Ελλάδος από τα δεσμά τής αιχμαλωσίας στης νέας δόξης τον καιρό. Να βρει το νομοτελειακό αντίκρισμα η υπογραφή τού Θεού στο ομόλογο τής πλέριας λευτεριάς των Ελλήνων, εκείνο που είπε ο Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και πίστεψαν πως μπορούν να ματαιώσουν νεοταξίτες ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι βάρβαροι.

Τον σηκωμό τον ποθούν όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή και θα μάς τον προσφέρουν απλόχερα οι μισέλληνες για να απαλλαγούμε από την παρουσία τους. Οι έμποροι των κατοχικών δανείων και οι στρατιωτικές λόγχες τής Άγκυρας μαζί κάνανε παλιά και πάλι μαζί κάνουνε τις δουλειές τους σε βάρος μας. Συνευρίσκονται με τούς πρόθυμους ψευτορωμιούς σε ηγεσία και περιθώριο για να κενώσουν την Πατρίδα από ελληνικές ψυχές, αντιστάσεις και γεωφυσικά πλεονεκτήματα.

Από τον καιρό τής Κερκόπορτας στην Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη περάσαμε στις φοροεισπρακτικές δουλειές των εμποράκων ενοίκων τής Κερκόπορτας και τα παιδομαζώματα τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Και από τα τοκογλυφικά δάνεια τής Επαναστάσεως τού Εικοσιένα που μειώνονταν στο δρόμο και κάθονταν χρόνους ολάκερους με αντάλλαγμα μικρότερη Ελλάδα, φτάσαμε στα εξίσου τοκογλυφικά δάνεια των απογόνων των ίδιων Σταυρωτήδων που χρεώσανε τις αμαρτίες των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων στον ελληνικό λαό με αντάλλαγμα τον διωγμό των Ελλήνων από τις εστίες τους και τον οριστικό εξανδραποδισμό.

Εν μέσω τής ελεύσεως νέου μνημονίου φτώχιας ενάντια σε έναν λαό που στερείται το δικαίωμα στην εργασία και την πνοή τής ζωής μέσα από την υπογεννητικότητα, η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα βρίσκεται κυκλωμένη και πιεσμένη στα εθνικά και τα κοινωνικά της ζητήματα. Στην έως σήμερα Ελεύθερη Θράκη Μας και την Κομοτηνή διοργανωνόταν ένα συνέδριο αναφοράς στα ανθρώπινα δικαιώματα και τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, με σκοπό την ανάδειξη και παγίωση τής δήθεν τουρκικότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων τής ακριτικής περιοχής μας. Παρόντα στο συνέδριο ενεργούμενα τής Τουρκίας από την ψευτοευρώπη, τούς ψευτομουφτήδες, το εν Ελλάδι τουρκοκόμμα, το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, την Άγκυρα και τουρκόφρονες πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας.

Η πρόκληση και η ύβρις σε βάρος τής ιστορικής αλήθειας και των εθνικών μας δικαίων είναι μέγιστη. Συμβαίνει μάλιστα στην γεωγραφική πύλη που συνδέει την λαβωμένη Ελλάδα με τα τουρκοπατημένα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Αγίας Ρωμανίας, όταν οι Τούρκοι ζητούν παράλληλα επιστροφή τής κατοχής τους τόσο στην Θράκη όσο και σε 150 νησιά τού Αιγαίου. Θεωρούν τα απελευθερωμένα εδάφη μας παρανόμως κτηθέντα από την Ελλάδα και μάς λέγουν πως θα τα διεκδικήσουν ακόμη και στρατιωτικά!

Την ίδια ακριβώς στιγμή εξακολουθούμε να δεχόμαστε την εισβολή τεράστιων κυμάτων ισλαμιστών λαθρομεταναστών που οι «απελευθερωμένοι δημοκράτες» τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι εν Ελλάδι συνάδελφοί τους θέλουν να τούς εμφανίσουν ως ευπαθείς που πρέπει να τούς υιοθετήσει το Ελληνικό Έθνος. Οι πρώτοι θέλουν αγκάθια στο πλευρό τής Πατρίδος μας και οι δεύτεροι ψήφους.

Όμως κατά διαβολική περίσταση και ουχί σύμπτωση, ευάριθμοι λαθρομετανάστες συνεργάζονται σε πορείες και σε διάφορες προπαρασκευαστικές συνευρέσεις εσωτερικού χαλασμού με αναρχοκομουνιστές. Έχουν εντοπιστεί σχετικά ίχνη από αρμόδιες υπηρεσίες σε αναρχικές γιάφκες και παράνομα Τζαμιά. Επιπλέον τις προάλλες εθεάθη αεροπανό των αναρχοκομουνιστών να ευαγγελίζεται πως η επερχόμενη δικαστική δικαίωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τής Χρυσής Αυγής «δεν θα ξεπλύνει τούς φασίστες», προετοιμάζοντας αναρχοαυτοοργανώσεις των ταγμάτων εφόδου τού νεοταξισμού.

Η ανάσταση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος θα έρθει μέσα από φωτιά μεγάλη. Φωτιά που θα κινήσει από την ελληνική κοινωνία και θα επεκταθεί έως την γεωπολιτική αυλή τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Πορφυρογέννητο Γένος των Ελλήνων εμπρός. Πορεύσου στα ψηλά πεπρωμένα σου. Είναι απόλυτο δικαίωμα και ιερό χρέος τής Ελλάδος να εξασφαλίσει την ζωή των Ελλήνων και την εδαφική της ακεραιότητα. Και ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε την υπόστασή μας είναι να αποδιώξουμε τούς πεμπτοφαλαγγίτες και να εφαρμόσουμε σχέδιο απελευθέρωσης των εδαφών που μάς έχουν στερήσει.

Κανένας εκβιασμός δεν πρόκειται να μάς αποστερήσει την απόφαση για την ισχυροποίηση τής εθνικής μας γεωπολιτικής παρουσίας. Οι άρπαγες που έχουν μαζευτεί στα ριζά τού Κάστρου τής Φυλής και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές είναι εχθροί μας και έτσι θα αντιμετωπιστούν. Μήτε σύμμαχοι είναι μήτε γείτονες.

Η Ελλάς έχει το παγκόσμιο προνόμιο να συνορεύει με τα σκλαβωμένα αδέρφια της. Από την Μεγάλη Ελλάδα εκ δυσμών και την Βόρειο Ήπειρο και από την Βόρειο Μακεδονία, την Θράκη, την Ανατολική Ρωμυλία ίσαμε την Ιωνία και τον Πόντο, υφίσταται μια γεωφυσική και πληθυσμιακή γέφυρα Ελληνικότητας που καλύπτεται από την νόμιμη εγγύηση και παρουσία τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Το οικονομικό και το εθνικό ζήτημα τής Πατρίδος μας είναι μια ενότητα που από κοινού μάς ναρκοθέτησαν οι μισέλληνες και από κοινού θα το επιλύσουμε, βαδίζοντας στην ανάληψη των τυχών τής Φυλής μας. Εκείθε όπου έχουν γαντζωθεί τα γειτονικά ψευδοκράτη και εκείθε που δεχόμαστε λόγχες και γυρολόγους, εκείθε ακριβώς βρίθει η ιερή γη μας από τούς ενεργειακούς χυμούς της.

Μα και στα ίδια ποτισμένα από τίμιο ελληνικό αίμα εδάφη βρίσκονται οι μνήμες, οι προγονικοί τάφοι και οι Αλησμόνητες Ελληνικές Πατρίδες. Οι μνήμες τής Ελληνικής Φυλής είναι γερές και οι διεκδικήσεις μας ζωντανές. Μεγάλη Ιδέα, Πάντα Ζωντανή και Νέα. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.

Τις αποφάσεις τις βγάζουν μονάχα οι Έλληνες. Την Ελλάδα την κατοικούν και την διοικούν μονάχα οι Έλληνες. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Εθνικιστικής και Αυτοκρατορικής Ελλάδος χαράζουν με χρυσά χρώματα την Αυγή τού Πορφυρογέννητου Γένους μας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω - 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης! (Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)


Συνέδριο με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη για μια νέα Άλωση διοργανώθηκε από τους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ευρωβουλή: 1453, Η Πόλις Εάλω - 2015, Αποτρέποντας την Άλωση της Ευρώπης! Φωτορεπορτάζ

Συγκεκριμένα την Τετάρτη, 13 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 100 και πλέον Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τους υπερασπιστές της τελευταίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας, για να θυμίσουν στους Ευρωπαίους τις επιπτώσεις που είχε για την φυλή μας και την ήπειρο μας η πτώση του Βυζαντίου αλλά και για να καταδείξουν τους παραλληλισμούς με το σήμερα.


Στην Εκδήλωση ήταν ομιλητές οι Ευρωβουλευτές Στρατηγοί, Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Φώτης Γραικός και η Διευθύντρια της Εφημερίδας "Εμπρός" Ειρήνη Δημοπούλου - ΠαππάΜε το πέρας των ομιλιών αναγνώσθηκε μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και όλοι οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια νέα πολιορκία. Ο συνδυασμός της λαθρομετανάστευσης, της ισλαμοποίησης των ευρωπαϊκών πόλεων και η ύπαρξη κρατών και μορφωμάτων όπως η Αλβανία, η Βοσνία και το Κόσσοβο απειλούν συθέμελα την ύπαρξη της Ευρώπης όπως την ξέρουμε. Όταν η Πόλη αλώθηκε, οι ορδές των βαρβάρων έφτασαν στην Βιέννη. 

Σήμερα αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την Γηραιά Αλβιώνα βρίσκονται στην Αθήνα, την Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και σε όλη την Ευρωπαϊκή επικράτεια και η παρουσία τους αλλοιώνει τον φυλετικό χάρτη της Ευρώπης, επιβάλλει την υποδούλωση στην πολιτική ορθότητα και μας εξοικειώνει με την τρομοκρατία.


Για αυτούς τους λόγους η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να οργανώσει το εν λόγω συνέδριο για να θυμίσει στην Ευρώπη ότι ο Νότος χρειάζεται βοήθεια, ότι μπορεί το βραχυπρόθεσμο συμφέρον τους να μην ταυτίζεται με το δικό μας, αλλά μακροπρόθεσμα οι επιπτώσεις από μια νέα Άλωση των πυλών εισόδου των τριτοκοσμικών θα καταστρέψει μετέπειτα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Έτσι τολμήσαμε να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας μακριά από τους ψεύτικους ανθρωπισμούς που συναντά κανείς στις Βρυξέλλες, να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με ξένους συναγωνιστές και να φωνάξουμε “Οι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές τις Ευρώπης”. www.xryshaygh.com

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, με θέμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη για μια νέα Άλωση.Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης
Εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διοργανώσουν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στις 13/05 με θέμα "1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης - Η χαμένη άμυνα της Ευρώπης 2015: Παράλληλα της Ιστορίας - Η νέα πολιορκία". 

Στην Εκδήλωση θα είναι ομιλητές οι Ευρωβουλευτές Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος και ο Βουλευτής Φώτιος Γραικόςwww.xryshaygh.com

Μαθήματα διπλωματίας και διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων από την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


"Αδύνατον τον μηδέν πράττοντα, πράττειν ευ." (ελ. μετάφραση: είναι αδύνατο αυτός που δεν κάνει τίποτα, να κάνει καλά).

Η πολιτική αδράνειας είναι συνώνυμη της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Βέβαια πλέον δόκιμος θα ήταν ο όρος, ανύπαρκτη ελληνική εξωτερική πολιτική. Ειδικά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Από το 1993 που η τότε κυβέρνηση Κων/νου Μητσοτάκη, εντελώς προδοτικά και ανθελληνικά συναίνεσε στην προσωρινή ονομασία του κράτους των Σκοπίων, εμπεριέχοντας τον όρο "Μακεδονία", έως σήμερα έχουν παρέλθει 22 χρόνια. Έκτοτε, επειδή ως γνωστό ο Έλληνας για να ανέβει ένα βουνό, ψάχνει μια κατηφόρα, οι ελληνικές κυβερνήσεις, πιστές στη ρήση του εθνοπροδότη Μητσοτάκη ότι "το θέμα της ονομασίας θα έχει ξεχαστεί σε 10 χρόνια", έπραξαν απολύτως τίποτα. 

Αρνήθηκαν να δώσουν μάχη για ένα τόσο ευαίσθητο εθνικό θέμα, που αντανακλά σε 2.500 χρόνια ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού και κληρονομιάς. Παρέδωσαν, άνευ μάχης, τη Μακεδονία μας και υπέγραψαν, άνευ όρων, το πιστοποιητικό βάφτισης του Αλβανοσλαβικού μορφώματος.

Οι ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014 ανέδειξαν το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τρίτο πολιτικό κόμμα, το οποίο εξέλεξε 3 ευρωβουλευτές. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με στοχευμένες ενέργειες πέτυχαν τόσα, όσα δεν έγιναν στα 22 χρόνια απραγίας και ανυπαρξίας.

Συγκεκριμένα: Κατόπιν ερώτησης του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού προς τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. JamesAppathurai, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας (SEDE), ο κ. Appathurai παραδέχτηκε δημόσια, ότι είναι σφάλμα η χρήση του όρου "Δημοκρατία της Μακεδονίας".Σε συνεχείς παρεμβάσεις του και προσωπικές επαφές με τα μέλη της αντιπροσωπείας στη μεικτή κοινοβουλευτική επιτροπή ΕΕ - FYROM,  τονίσθηκε η παράνομη χρήση του όρου "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Ειδικότερα σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, Άμυνας και Ασφάλειας και όλων των αντιπροσωπειών με τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "όσο η πΓΔΜ καπηλεύεται την ιστορία και την ονομασία, οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, ο ελληνικός λαός όμως δεν πρόκειται να συνηγορήσει για την είσοδο της χώρας αυτής στην ΕΕ".

Κατόπιν του σοβαρού ατοπήματος της Ύπατης Εκπροσώπου/Αντιπροέδρου της Επιτροπής κα. Φεντερίκα Μογκερίνι, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με σειρά παρεμβάσεων στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ανέδειξαν το θέμα και εγκάλεσαν την κα. Μογκερίνι. Αποτέλεσμα ήταν τη δημόσια επίσημη απολογία και συγγνώμη της για το λάθος που έπραξε.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν και ορισμένοι, όπως η κα. Σπυράκη προσπαθούν μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, να παρουσιάσουν την μεταστροφή που πραγματοποιείται στο Ευρωκοινοβούλιο για την ονομασία των Σκοπίων, ως δικό τους επίτευγμα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Αποδεδειγμένα διαφορετική, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας θα επανέλθουμε σύντομαwww.xryshaygh.com

Οι ομιλίες των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας


Συνέντευξη των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελ. Συναδινού και Γ. Επιτήδειου - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεοπτική συνέντευξη παρέθεσαν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος στην εκπομπή "Με Άποψη" του καναλιού Πέλλα Τηλεόραση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.
www.xryshaygh.com


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΒΙΝΤΕΟ: 
Επικαιρότητα Ευρωβουλής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5393865710783886600

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item