Widgets

«ΜΠΟΧΑ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! (Κυκλώματα διακίνησης με ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;)Τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών έχουν ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;

Ογκωδέστατη δικογραφία έχει σχηματιστεί και βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέων σχετικά με κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, με απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., που από ότι φαίνεται είχε «άκρες» μέσα στην συγκυβέρνηση.
Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες, στις οποίες φέρεται να συνομιλεί ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με ιδιώτη, γίνεται λόγος για τις κρίσεις αξιωματικών και την «ανάγκη» του κυκλώματος να τοποθετηθεί συγκεκριμένος διευθυντής στο τμήμα Αλλοδαπών.
Προ του οποιουδήποτε άλλου σχολιασμού, σας παρουσιάζουμε τις συνομιλίες, όπως εμφανίστηκαν σε καθεστωτική εφημερίδα:
«Αξιωματικός: Πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί από το Αλλοδαπών ο Φ...(προηγούμενος διοικητής) και πρέπει να απομακρυνθεί ακόμη ένας υποδιευθυντής. Πρέπει να αναλάβει ο Γ.... και πρέπει να απομακρυνθούν και δύο σύμβουλοι του υπουργού.
Ιδιώτης: Συμφωνώ έτσι θα γίνει και να δεις και ότι και η πολιτική ηγεσία θα κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση
Μετά τις κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και πριν τις τοποθετήσεις έχει καταγραφεί μία άλλη συνομιλία.
Ιδιώτης: Θα αναλάβει να το διευθετήσει ο «ψηλός», αλλιώς θα τελειώσει εσωκομματικά. Και άλλωστε σε ένα τετράμηνο θα αλλάξει ο υπουργός.
Αξιωματικός: Πρέπει να φέρεται τον Γ..... στο Αλλοδαπών.
Ιδιώτης: Ναι έτσι θα γίνουν τα πράγματα»
Το σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση είναι ότι πέραν της απομακρύνσεως του Πανούση από το υπουργείο, οι υπόλοιπες επιδιώξεις του κυκλώματος έγιναν πραγματικότητα. Τώρα το ποιος είναι ο «ψηλός» που εμφανίζεται στις συνομιλίες είναι απορίας άξιον και χρήζει διερεύνησης, αφού βρίσκεται στο εσωτερικό της συγκυβερνήσεως.
Είτε πρόκειται για άτομο του Σύριζα που συνεργάζεται με το εν λόγω κύκλωμα και μπορεί να «κανονίσει» κάποια τέτοια ζητήματα, έχοντας επιρροή, είτε είναι ο ίδιος ο Πανούσης, ο οποίος θα «αναγκαζόταν» να πράξει σύμφωνα με την θέληση του κυκλώματος για να μην τον «τελειώσουν» άλλα άτομα του Σύριζα που συνεργάζονται με το κύκλωμα.
Χωρίς να γνωρίζουμε τα εσωτερικά της δικογραφίας ή να θέλουμε να προτρέξουμε της έρευνας, υπάρχουν άτομα στον Σύριζα, που χρόνια τώρα έχουν πολύ περίεργη δραστηριότητα στο εν λόγω ζήτημα. Μερικοί, μάλιστα, είτε έχουν, είτε συνεργάζονται με ΜΚΟ - σφραγίδες που έχουν καταστήσει τον «αντιρατσισμό» επάγγελμα και μάλιστα εξόχως προσοδοφόρο. ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:Μια selfie χίλιες λέξεις: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει λαθρομετανάστες που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος (στη νήσο Κω), δημοσιεύτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Η σκοπιμότητα προφανής: να καλλιεργήσει στους Έλληνες αισθήματα ενοχής για το «μαρτύριο των προσφύγων», ούτως ώστε να ερωτούν μετά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης: μα πώς μπορείτε να απαιτείτε έλεγχο των συνόρων και εφαρμογή των νόμων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης;
Η «απεγνωσμένη» λαθρομετανάστρια αφού μεταφέρεται ασφαλής σε ελληνικό έδαφος, έχει ως πρώτο της μέλημα να βγάλει με το i-phone της μια selfie, η οποία προφανώς θα φτάσει στην πατρίδα της. Το μήνυμα που την συνοδεύει είναι το εξής: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!
Τα ίδια αυτά μέσα ενημέρωσης, των οποίων ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός περισσεύει για τους λαθρομετανάστες, δεν έκαναν ποτέ πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία ενός Έλληνα άστεγου ή άνεργου, ενός Έλληνα οικογενειάρχη που τον κυνηγούν οι τράπεζες και η εφορία και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.
Ούτε βέβαια ενός Έλληνα που αργοσβήνει στα διαλυμένα νοσοκομεία. Στη ψευτοδημοκρατία άλλωστε, ο «ανθρωπισμός» είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Και προτεραιότητα του αντεθνικού Κράτους δεν είναι οι Έλληνες, είναι οι λαθρομετανάστες!  ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν παραχωρεί, δεν υποχωρεί!


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!


Κασιδιάρης σε Βαρουφάκη: Πίνετε κοκτέηλ στις πισίνες σας και ζητάτε λιτότητα από τον λαό

Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων. Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς  την τράπεζα των χωρών BRICS.
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής του τόνισε πως η αντίσταση στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους δανειστές δεν γίνεται τρώγοντας φάπες από τον Γιούνκερ και πίνοντας κοκτέηλ στις πισίνες.
Ο υπουργός Οικονομικών μην έχοντας τίποτα να απαντήσει, δήλωσε πως η "ελληνική πολιτεία" έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για "εγκληματικές πράξεις", εισπράττοντας την χλεύη των βουλευτών μας.   ΠΗΓΗ

Νέα αθλιότητα της Νέριτ κατά της Χρυσής Αυγής - Υιοθέτησε την «επιχειρηματολογία» των τρομοκρατών από την επίθεση στο Μαρούσι

Γνωρίζαμε από πρώτο χέρι ότι η ψευδολογία και η εμπάθεια της ΝΕΡΙΤ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνίζονται επάξια τις ανάλογες «αρετές» των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών. Την στιγμή, μάλιστα, που η ΝΕΡΙΤ συντηρείται ΚΑΙ από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι πραγματικά σκανδαλώδες να υβρίζεται και να συκοφαντείται ασύστολα η πολιτική τους επιλογή και κατ’ επέκταση και οι ίδιοι.
Μπορεί το τηλεοπτικό αυτό μόρφωμα να πνέει πλέον τα λοίσθια, δίνοντας την σκυτάλη της παραπληροφόρησης, της επιλεκτικής παρουσίασης ειδήσεων και φυσικά της κυβερνητικής προπαγάνδας στην νεκραναστημένη ΕΡΤ, αλλά λίγο πριν το τέλος του προέβη σε μια ακόμη αθλιότητα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στο απογευματινό δελτίο «ειδήσεων» της Τρίτης, αφού ως «ορεκτικό» είχε ένα γελοίο ρεπορτάζ, που αφορούσε την αναγραφή ενός συνθήματος σε μια πολυκατοικία, το οποίο χωρίς λόγο συνέδεσε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (στην ουσία επρόκειτο για την τηλεοπτική μεταφορά ενός ακόμη συκοφαντικού δημοσιεύματος καθημερινής «προοδευτικής» φυλλάδας, αλλά και την αντιγραφή ενός επεισοδίου εγχώριας τηλεοπτικής σειράς), στην συνέχεια ξεχείλισε για τα καλά ο βόθρος της παραχάραξης και της αλητείας.
Αναφερόμενη η ΝΕΡΙΤ στην πρόσφατη καθαρά δολοφονική και τρομοκρατική επίθεση στο Μαρούσι εναντίον του Στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γ.Λ., από μια δράκα παρακρατικών καθαρμάτων, όχι μόνο δεν κάλυψε το περιστατικό περιγράφοντας τι πραγματικά συνέβη, αλλά με μια απίστευτης έμπνευσης αθλιότητα μετέτρεψε το θύμα σε θύτη! Αντί να αναφερθεί στηναναμφισβήτητη απόπειρα δολοφονίας του Συναγωνιστή, επιχείρησε ουσιαστικά να την αποσιωπήσει.
Όχι μόνο δεν χαρακτήρισε δολοφονική την επίθεση, αλλά παρουσιάζοντας ένα επιλεγμένο κείμενο από την προκήρυξη των επίδοξων δολοφόνων, από την μια άφησε να εννοηθεί ότι η ενέργεια αυτή ήταν η επιβεβλημένη απάντηση στην δολοφονία πριν από δύο χρόνια ενός πακιστανού (η οποία δεν έχει επί της ουσίας την παραμικρή σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), ενώ από την άλλη, άφηνε να αναπτυχθεί όλη η αστήριχτη «επιχειρηματολογία» των αληταράδων, ότι δήθεν σκοπός τους δεν ήταν η δολοφονία, αλλά μόνο η πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών.
Δεν σεβάστηκαν στο ελάχιστο τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει ο τραυματισμένος Συναγωνιστής. Αλλά από υπαλληλίσκους οι οποίοι λειτουργούσαν με τον πιο φτηνό, γελοίο και χυδαίο τρόπο ως «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης Σαμαρά, παραχαράσσοντας προκλητικά την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, δεν μπορείς να περιμένεις εντιμότητα και ευθιξία. Σε λίγες μέρες αρκετοί απ’ αυτούς θα φύγουν «με τις κλωτσιές» για να βολευτούν με την σειρά τους οι «σύντροφοι» της νεκραναστημένης ΕΡΤ, αλλά η αίσθηση της αηδίας για τις αθλιότητές τους σε βάρος (και) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα παραμείνει δύσοσμη για πολύ καιρό ακόμη.

Απάντηση στην δήλωση Τσίπρα για την συμφωνία

Η κομμούνα των Αθηνών επιβεβαιώνοντας ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα σαν φάρσα εκφράστηκε με τα χαρακτηριστικά λόγια του πρωθυπουργού: "Είμαστε κοντά σε συμφωνία". Και μνημονιακοί και κομμουνιστές! Απ΄ όλα έχει ο μπαξές.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ!
Ενώ έχουν κοπάσει πλέον οι τζάμπα μαγκιές βιρτουόζων της πολιτικής απάτης, υπουργών της «πρώτης φοράς αριστερά», πως δε θα πληρώσουν τη δόση του… ευαγούς ιδρύματος ΔΝΤ, τον Ιούνιο (με εξαίρεση το μεγαλύτερο ΝΟΥΜΕΡΟ που έχει περάσει ποτέ από υπουργικά έδρανα, τον Στρατούλη, που δήλωσε χθες ότι τυχόν απόφαση της κυβέρνησης να μην πληρώσει τη χρωστούμενη δόση, θα είναι «κορυφαία στιγμή ευθύνης και αξιοπρέπειας της χώρας μας»…), η πανικόβλητη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων μαζεύει από τώρα τα λεφτά για να πληρώσει!

Έτσι, κατεπείγουσα μεταφορά μικροποσών και αδρανών λογαριασμών όλων των δημόσιων φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδος -έως τις 5 Ιουνίου, ημέρα πληρωμής της δόσης στο ΔΝΤ- είναι σε εξέλιξη, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.

Πρόκειται για λογαριασμούς που ανήκουν σε δεκάδες φορείς του δημοσίου, όπως υπουργεία, ΚΤΕΟ, Διευθύνσεις Μεταφορών, Εφορείες Αρχαιοτήτων, ακόμη και  ΚΨΜ.

(ΥΓ):
Που θα κρύβονται την 5η Ιουνίου οι ΧΕΖΗΔΕΣ που έλεγαν ότι δε θα πληρώσουμε τη δόση; Αμ δε θα κρύβονται! Θα είναι στα τηλεοπτικά παράθυρα των Παπαδάκηδων και των Καμπουράκηδων και θα ανακοινώνουν υπερηφάνως, πως δε θα πληρώσουν την επόμενη δόση. Άλλωστε, αυτό δεν έκαναν και με τις προηγούμενες δόσεις;  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΗΡΘΕ! με «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ...Άντε ΓΕΙΑ! και η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΟμολογία της κοροϊδίας του Σύριζα από Σταθάκη: Ο ΕΝΦΙΑ θα ισχύσει και το 2015 - Η μνημονιακή συμφωνία είναι μονόδρομος!


Μία-μία καταρρέουν οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας τον πολιτικό σαλταδορισμό που διέπει (και) αυτό το κομματικό μόρφωμα και συνονθύλευμα. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος αποδόμησε μία ακόμη προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, την κατάργηση δηλαδή του ΕΝΦΙΑ. Μιλώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Σταθάκης ουσιαστικά ομολόγησε ότι ο κεφαλικός αυτός φόρος θα ισχύσει και για το 2015.
Με θράσος, μάλιστα, τόνισε ότι είναι άδικος φόρος, αλλά το βλέπει πολύ δύσκολο να καταργηθεί εφέτος. Από την μία, δηλαδή, παραδέχεται ότι διαιωνίζει έναν φόρο που ο ίδιος χαρακτηρίζει (και είναι) άδικος, ενώ από την άλλη δεν είχε το θάρρος να πει ευθαρσώς ότι συνεχίζει το χαράτσι αυτό, αλλά άφησε ένα δήθεν παραθυράκι μη εφαρμογής του, με την έκφραση «είναι πολύ δύσκολο»Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σταθάκης εξέθεσε ανεπανόρθωτα όλη την κεντρική προεκλογική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βασιζόταν στο σκίσιμο και την κατάργηση του μνημονίου, καθώς και την ρήξη με τους δανειστές, λέγοντας ότι η επικείμενη συμφωνία αποτελεί μονόδρομο!
Για το μέγεθος της πολιτικής απατεωνιάς του ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να παραθέσουμε τι έγραφε η «Αυγή» στις 11 Ιανουαρίου 2015, 2 μόλις βδομάδες δηλαδή πριν από τις εκλογές:  "Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησής μας"
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: "Για το 2015, έχει κατατεθεί ένας προϋπολογισμός. Είναι σαφής. Θα αναθεωρηθεί, αλλά δεν μπορούμε αναδρομικά να δώσουμε πίσω τα λεφτά. Έχουμε πει ότι ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία. Έχουμε αποτιμήσει το ύψος και τον όγκο του φόρου αυτού στα 2 δις λιγότερα από τα 3,4 δις που ισχύουν σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ. Έχουμε κοστολογήσει το πρόγραμμά μας. Αυτό θα γίνει αμέσως, προφανώς. Είναι σαφές αυτό, είναι στα πρώτα μέτρα μας και είναι δέσμευσή μας."
Τι να πει κανείς… «Πρώτη φορά Αριστερά», αλλά στην μεθοδολογία της πολιτικής απάτης και ψευδολογίας ακολουθεί επάξια τα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου».  Γιώργος Μάστορας
Βαρουφάκης και Στουρνάρας καλύπτουν τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλαρχώνΤο καθαρό μνημονιακό τους πρόσωπο δείχνουν για άλλη μια φορά τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και ο υπουργός οικονομικών και κυβιστήσεως Γιάνης Βαρουφάκης.
Τι κι αν προσπαθούσαν να πείσουν σύσσωμο τον ελληνικό λαό πως αποτελούν ένα καθαρά φιλολαϊκό κόμμα, τι κι αν με δηλώσεις τους προς πάσα κατεύθυνση προσπαθούσαν να πείσουν για την δήθεν πρόθεσή τους να βάλουν τέλος στην ολιγαρχία και στις δανειοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων και μεγαλοκαναρχών, η πραγματικότητα ήρθε να τους διαψεύσει.
Οι φανφάρες τους τελείωσαν και ο λόγος τους εναρμονίστηκε πλήρως με αυτόν των προκατόχων και των κατόχων - ελεγκτών της δημόσιας κοινής γνώμης.
Σε όλα τα παραπάνω, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε η εθνική αντιπολιτευτική γραμμή της Χρυσής Αυγής. Η μόνη αντιπολιτευτική πολιτική δύναμη η οποία με δύο καίριες ερωτήσεις της έφερε υπουργούς πρώην και νυν προ των ευθυνών τους, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την φυσική συνέχεια των προηγούμενων φιλελεύθερων πολιτικών με αυτή των τωρινών αριστερών.
Πιο συγκεκριμένα με δύο ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια και του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά σχετικά με τον πακτωλό χρημάτων που χορηγείται στην ολιγαρχία των μεγαλοκαναλαρχών με δάνεια από τις τράπεζες, ερωτήθηκαν τα αρμόδια υπουργεία αν θα υπάρξει διεξαγωγή εξέτασης από ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, ποινικές διώξεις σε επιχειρηματίες, υπεύθυνους τραπεζών, πολιτικών εφόσον προκύψουν παρατυπίες.
Και ενώ ο έλεγχος για τα θαλασσοδάνεια ξεκίνησε, λίγο διάστημα μετά έρχεται η κατάπτυστη απάντηση του Γιάνη ο οποίος διευκρινίζει πως αρνείται για ακόμη μια φορά να χορηγήσει στοιχεία για τα δάνεια των μεγαλοκαναρχών μιας που η Τράπεζα της Ελλάδας δια στόματος Στουρνάρα επικαλούμενη το επαγγελματικό απόρρητο, δεν δύναται να τα δώσει ενώπιον της Βουλής.
Μάλιστα ο θαμώνας των πάνελ τόνισε τα εξής: «στις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης είναι η επεξεργασία και διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου, το οποίο θα περιορίζει τη χορήγηση δανείων προς τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ».
Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός των δυο απανωτών αρνήσεων του πρώην υπουργού οικονομικών και Διοικητή της ΤτΕ Στουρνάρα. Απλώς θυμίζουμε ότι με την πρώτη γραπτή άρνησή, η ΤτΕ δήλωνε ξεκάθαρα ότι ακόμη και αν διαβίβαζε την ερώτηση στις τράπεζες- μέλη της, θα ήταν άνευ αντικειμένου, καθ' όσον τα αιτούμενα στοιχεία διέπονται από το τραπεζικό απόρρητο, το οποίο αίρεται εν προκειμένω μόνο με σχετικό αίτημα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3α του Ν. 3213/2003.
Τόσο από τις δηλώσεις Μπαρουφάκη όσο και από τις απαντήσεις της Τράπεζας της Ελλάδας προκύπτουν τα δυο εξής πολύτιμα συμπεράσματα:
Α) το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει κατά νου κανέναν έλεγχο των θαλασσοδανείων!
Β) Η Τράπεζα της Ελλάδος πετάει το μπαλάκι στην κυβέρνηση, δείχνοντας τον δρόμο ώστε να ξεκλειδώσουν τα εν λόγω στοιχεία αλλά φαίνεται πως η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.
Εν κατακλείδι οι μεν καλύπτουν τους δε και ένα ολόκληρο Έθνος οδηγείται στην αυτοκτονία.  ΠΗΓΗ


Στα σκαριά η μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση: Το πολιτικό σύστημα σχηματίζει τα αναχώματά του


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Από την 20η Φεβρουαρίου και την υπογραφή Τσίπρα στην ενδιάμεση συμφωνία που περιελάμβανε αγγλικό δίκαιο και παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας στην αρμοδιότητα του Δικαστηρίου του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, είχαμε τονίσει ότι επίκειται η υπογραφή του τρίτου μνημονίου, που θα κάνει το τελευταίο σάρωμα των Ελλήνων και της οικονομίας τους. Το γεγονός ότι οι συριζαίοι πραγματοποιούν αποκλειστικά εσωκομματικές ενημερώσεις σχετικά με την επικείμενη συμφωνία ήταν απλώς μία ένδειξη για αυτό. Τα κείμενα που δημοσιεύτηκαν από τις συνιστώσες του Σύριζα την επαύριο της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος ήταν η απόδειξη ήταν ζούμε σε μία προμνημονιακή εποχή.
Πολλοί είναι οι αναλυτές που καιρό τώρα προειδοποιούσαν ότι η υπογραφή του τρίτου μνημονίου από τον Σύριζα θα φέρει την Χρυσή Αυγή στην εξουσία, αφού θα είναι το μόνο αντιμνημονιακό κόμμα στην Βουλή. Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο τους Τσόμσκυ και Κρούγκμαν καθώς και το γεγονός ότι το εν λόγω επιχείρημα τέθηκε πολλάκις από τους συριζαίους στις διαπραγματεύσεις.
Φυσικά, το εγχώριο πολιτικό σύστημα δεν θα μπορούσε να αφήσει να υπάρξει μία τέτοια εξέλιξη, που θα έθετε σε κίνδυνο την ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία που επικρατεί στη χώρα μας. Δεν θα μπορούσε να αφήσει να αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας μία πολιτική δύναμη πραγματικά ανεξάρτητη και αδέσμευτη. Πόσω μάλλον όταν ο Αρχηγός, οι Βουλευτές και τα στελέχη έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι προτίθενται να κάνουν όποια θυσία απαιτηθεί για να εξυπηρετήσουν το εθνικό συμφέρον.
Εν όψει, λοιπόν, της επερχόμενης μνημονιακής συμφωνίας έχουν αρχίσει ήδη να σχηματίζονται τα αναχώματα προς την Εθνική Διακυβέρνηση, που θα θέσει τέλος στην εγχώρια ξενοκρατία και κλεπτοκρατία. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι από την Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα απορρίφθηκε με 20 ψήφους διαφορά κείμενο μειοψηφικής τάσης, που προστάζει σε άμεση ρήξη με τους τοκογλύφους. Την ίδια ώρα ο Σημίτης προέτρεπε σε σχηματισμό «ευρωπαϊκού μετώπου» με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι, ώστε σε περίπτωση ρήξεως να εκπροσωπηθεί με ενιαίο ψηφοδέλτιο η μνημονιακή παράταξη της χώρας.
Μήπως όμως τα λεγόμενα του Σημίτη είχαν άλλο σκοπούμενο; Μήπως δηλαδή ήταν το ουσιαστικό προοίμιο της «κυβέρνησης εθνικής ενότητας» που θα αποτελείται από Σύριζα, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι, με πρωθυπουργό τον Τσίπρα, το οποίο θα αφήνει ένα αριστερό και ένα δεξιό κοινοβουλευτικό - αντιπολιτευτικό ανάχωμα, έτσι ώστε να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής; Αυτό, φυσικά, θα απαιτήσει την αγαστή συνεργασία των καναλαρχών, ώστε να προβληθούν αναλόγως τα εν λόγω αναχώματα και να πάρουν, αν γίνεται, και τα ανάλογα ποσοστά;
Το πρόβλημα στο όλο εγχείρημα είναι ότι τόσο το αριστερό φιλόδοξο ανάχωμα, όσο και το δεξιό, δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν τα υπουργεία (συνεπώς και την μάσα) που τους έχει παραχωρηθεί από την συγκυβέρνηση. Χώρια που, όπως ανέφερε και σε πρόσφατη ανάλυσή του το London School of Economicsη Χρυσή Αυγή δεν δύναται να αντιμετωπιστεί με πολιτικά ή νομικά τεχνάσματα.
«Κάνε ό,τι πρέπει κι ας γίνει ο,τιδήποτε», έλεγε ο Εθνικός Κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς. Έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε τον Εθνικό μας Αγώνα ενάντια στο σαθρό κατεστημένο, ασχέτως των μεθοδεύσεων που αυτό θα πράξει, προκειμένου να σταματήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.  Κώστας Αλεξανδράκης


Γεώργιος Γαλέος: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πορεία οικονομικής καταστροφής εξαιτίας των μνημονίων
Στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, ο Βουλευτής Αργολίδος, Γεώργιος Γαλέος, έθεσε σοβαρά ερωτήματα στους εκπροσώπους του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), που αφορούν στην είσοδο της χώρας μας στα αλλεπάλληλα μνημόνια και την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος.
Ο Συναγωνιστής Γαλέος επεσήμανε την μακρόχρονη υπερκαταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων σε συνδυασμό με την ασύδοτη παροχή καταναλωτικών δανείων από τις τράπεζες και έθεσε τα εξής ερωτήματα: Ποιο είναι το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής της χώρας μας και ποιο το μέγεθος των απαιτήσεων των δανειστών μας; Πώς θα μπορέσουμε να βγούμε στις ξένες αγορές, όταν τα επιβαλλόμενα επιτόκια είναι πολύ υψηλά;
Ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις, ο Συναγωνιστής Γαλέος ρώτησε αν ενδείκνυται αυτές να γίνονται την παρούσα στιγμή, και ως προς την οικονομική ανάπτυξη αν είναι αδύνατον αυτή να επιτευχθεί όταν η ελληνική πρωτογενής παραγωγή συνεχώς συρρικνώνεται; Όσον αφορά στην πτώχευση, και ενώ οι εταίροι δηλώνουν ότι με την επιμήκυνση θα αναλάβουν μέρος του χρέους, τα οποίο θα εξακολουθεί να παραμένει δυσβάσταχτο, ποια κατάσταση θα υπάρχει μετά από 50 χρόνια στην χώρα μας;
Οι εκπρόσωποι του ΙΟΒΕ απήντησαν με υπεκφυγές, παραδεχόμενοι ότι η παρούσα οικονομική κρίση αποτρέπει τις επενδύσεις στην χώρα μας, ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι ανύπαρκτη, και ότι η Ελλάδα έχει απωλέσει πλέον την ανεξαρτησία στην επιλογή οικονομικών στόχων.
Τέλος, έθεσαν το εκβιαστικό δίλημμα, ότι ο χειρισμός του ελληνικού χρέους θα γίνει είτε μέσω συμφωνίας με την Ευρωζώνη, είτε με την μη αποπληρωμή του χρέους προς το ΔΝΤ, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή της Ελλάδας.  ΠΗΓΗ
Παραλήρημα μνημονιακής λατρείας από τον «ποταμάκια» Θεοδωράκη
Πατώντας πάνω στην έμφυτη θρασύτητα που τον διέπει, αλλά και στην διαρκή υποστήριξη που έχει τόσο από τους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών της «ενημέρωσης», ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει το παραμικρό πολιτικό (πόσο μάλλον ηθικό) πρόβλημα να διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, «Τρόικα εσωτερικού» χαρακτήρισε την αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝ.ΕΛΛ. και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Θεοδωράκης, καλώντας τον Τσίπρα να απομακρύνει τους πρώτους από την κυβέρνηση. Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε από τα Χανιά πως όλοι αυτοί «θέλουν μια Ελλάδα φτωχή, τίμια, γονατισμένη απέναντι στην επανάσταση που θα έρθει. Αν δεν έρθει δεν πειράζει, θα το κάνουμε Κούγκι ή θα χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου». Προειδοποίησε, τέλος, ότι αυτή η «τρόικα εσωτερικού θα συγκρουστεί με την Ελλάδα της ευρωπαϊκής προοπτικής πολύ σκληρά».
Πολύ βολικό για τον αγράμματο, αστοιχείωτο και αδαή «ποταμάκια» είναι το «τσουβάλιασμα» που επιχειρεί εναντίον όλων όσοι έχουν διαφορετική άποψη απ΄αυτόν στο θέμα της μνημονιακής κατοχής. Μόνο που ο πρώην υπάλληλος του ΔΟΛ και της ΕΡΤ αστόχησε και πάλι, διπλά μάλιστα αυτή την φορά. Όχι μόνο γιατί ο όρος «τρόικα» μπορεί να απευθυνθεί μόνο σ΄αυτόν και τους ομοίους υποτακτικούς του, ως λάτρεις των διεθνών τοκογλύφων. Αλλά και επειδή, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι είναι ολοφάνερο ότι βρίσκονται σε τροχιά σύμπλευσης με τους «θεσμούς» (πρώην «τρόικα»), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που παραμένει σταθερή στην αντιμνημονιακή της προσήλωση. Όσο για τις «εξυπνάδες» του Θεοδωράκη για «Ελλάδα, φτωχή, τίμια, γονατισμένη» (που κατά την άποψή του εκφράζουν όσοι αντιτίθενται στο μνημόνιο), για «επανάσταση» (που προφανώς εκφράζει αυτός και οι υπόλοιποι κοσμοπολίτες), καθώς και για τις πολύ σκληρές συγκρούσεις της «τρόικας εσωτερικού» με την «ευρωπαϊκή προοπτική», ας γνωρίζει ότι σε σχέση με την προκλητική και αναληθή «αβάντα» που του κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις, η πραγματικότητα είναι πολύ δυσχερής γι αυτόν. Οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία γι αυτόν και το μόρφωμα που δημιούργησε.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρό μήνυμα Μπακογιάννη και Αντώναρου στον βουλευτή Μεσσηνίας: Φύγε, πριν εξαϋλωθούμε!

Μισές αλήθειες από Δένδια: «Η ΝΔ είναι δεκανίκι του Σύριζα»!
Όταν οι ίδιοι οι μεγαλοπαράγοντες της χρεοκοπημένης μασονοδεξιάς των Μνημονίων και του εθνικού ξεπουλήματος παραδέχονται ότι αποτελούν δεκανίκι του Σύριζα, τότε κάθε σχόλιο περιττεύει!
Ο λόγος για τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, Ν. Δένδια, ο οποίος από το βήμα ραδιοφωνικού σταθμού υπήρξε εξόχως ειλικρινής: «Κατά τη γνώμη μου, δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ό,τι κρατάει τη ΝΔ στο 15%. Αυτό είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι που πρέπει ν' αλλάξουμε».
Η μομφή βεβαίως του αρλεκίνου Δένδια, στρέφεται κατά του προέδρου της ΝΔ και αφορά εσωκομματικά καρφώματα στο μόρφωμα της Συγγρού. Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη: ποιος από τους επίδοξους μνηστήρες της προεδρικής θέσης τάσσεται ουσιαστικά εναντίον της σημερινής πολιτικής γραμμής της ΝΔ και κυρίως σε ότι σχετίζεται με την στάση απέναντι στους δανειστές και τοκογλύφους; Κανείς!
Ο ίδιος ο Δένδιας άλλωστε, δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: «Αν η ΝΔ μπορεί να προτείνει μια άλλη λύση, εναλλακτική, χρηματοδότησης της χώρας, τότε καλώς. Εάν δεν μπορεί να προτείνει μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης της χώρας, τότε τουλάχιστον επί της αρχής η ΝΔ δεν μπορεί να καταψηφίσει»!
Σε κάθε λοιπόν περίπτωση, η ΝΔ της πατριδοκαπηλίας και του ραγιαδισμού σύρεται πίσω από το Σύριζα, καθ' υπόδειξιν των διεθνών εταίρων. Να μην ξεχνάμε επιπλέον, πως σημαίνοντα στελέχη της εκλιπαρούν για μια κυβέρνηση «εθνικής συνεννόησης», με συμμετοχή τόσο του Σύριζα όσο και της ψοφοδεξιάς.
Συνεπώς, ο Δένδιας αποκάλυψε μεγαλοφώνως το ήμισυ μιας πραγματικότητας που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός: Η ΝΔ είναι δεκανίκι του Σύριζα. Το υπόλοιπο μισό της αλήθειας είναι ότι και η ΝΔ αλλά και ο Σύριζα είναι δεκανίκια των τοκογλύφων και των δανειστών!  ΠΗΓΗ240 αστυνομικοί για τον Τσίπρα, 400 για τον Σαμαρά, ΚΑΝΕΝΑΣ για την Χρυσή Αυγή!
«Πρώτη φορά Αριστερά» μεν, αλλά στις κακές συνήθειες των προηγούμενων κυβερνήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να ακολουθεί πιστά τα χνάρια τους. Μπορεί η νυν κυβέρνηση να έκανε δηλώσεις για περιορισμό της σπατάλης του δημοσίου χρήματος και μείωση της αυξημένης αστυνομικής συνοδείας κυβερνητικών στελεχών, όλα αυτά όμως έμειναν στη θεωρία. Στην πράξη, τόσο για τις κατοικίες των υπουργών όσο και των υφυπουργών, διατίθενται, ανά αλλαγή, 10 αστυνομικοί, ενώ στη συνοδεία των υφυπουργών υπολογίζονται 4 έως 6.
Τους περισσότερους αστυνομικούς, από πλευράς υπουργών έχει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με 15, ενώ 12 αστυνομικοί φυλάσσουν και τους Γιώργο Σταθάκη και Αλέκο Φλαμπουράρη. Μεγάλος αριθμός αστυνομικών υπάρχει και για τους υπολοίπους υπουργούς της κυβέρνησης, με τον αριθμό των απασχολημένων να μην πέφτει κάτω από τους 4.
Εις ό,τι αφορά τον ίδιο τον Τσίπρα διατίθενται 240 αστυνομικοί, 2 κλούβες, καθώς  και τζιπάκια της αστυνομίαςΑφού σημειώσουμε ότι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξακολουθούν να μην έχουν την παραμικρή αστυνομική προστασία, με αποτέλεσμα να είναι έρμαιο στα χέρια του κάθε επίδοξου παρακρατικού δολοφόνου, είναι αναμφισβήτητα προκλητικό να διατίθεται αναρίθμητη αστυνομική δύναμη (εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνδρες) για την προστασία υπουργών και βουλευτών (μόνο του «δημοκρατικού τόξου» εννοείται) και την ίδια στιγμή οι γειτονιές της Αθήνας και των άλλων πόλεων να αντιμετωπίζουν τεράστια και ανεξέλεγκτα περιστατικά εγκληματικότητας.
Ο απλός πολίτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την ανασφάλεια και τον κίνδυνο της ζωής του, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση εξακολουθεί να στερεί από τους δρόμους των πόλεων πολύτιμο προσωπικό, για την φύλαξη πολιτικών προσώπων.
Γιώργος Μάστορας
ΥΓ. Ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός απασχολούσε 400 αστυνομικούς! Τύφλα να ΄χει ο Ομπάμα... ΠΗΓΗ
Η ΧΡΥΣΟΒΕΛΟΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣυνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος έδωσε η Χρυσοβελόνα του υπουργοπάνου Καμμένου και εκτός των άλλων απάντησε ως εξής στις επικρίσεις για τον διορισμό της λατρευτής κορούλας της στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), από τον υπουργοπάνο:

«Δεν έχω τη δυνατότητα ούτε να διορίσω την κόρη μου ούτε τον οποιονδήποτε. Η κόρη μου είναι συνεργάτης του κ. Καμμένου εδώ και 1,5 περίπου χρόνο. Υπήρξε επιλογή του κ. Καμμένου, ο κ. Καμμένος την επέλεξε και νομίζω ότι ο κάθε υπουργός έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ο ίδιος τους συνεργάτες του.».

Συμπέρασμα: Είναι φανερό, ότι η Χρυσοβελόνα πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΚΑΦΡΟΙ!

(ΥΓ) 1: Προφανώς, συνεπεία των  ψεκασμών!

(ΥΓ) 2: Όταν διόρισε ο προεδροπάνος την κορούλα της λεγάμενης στο γραφείο του, οι… κακές γλώσσες οργίασαν, υποστηρίζοντας ότι του το είχε θέσει όρο η Χρυσοβελόνα, για να μην φύγει και πάει στη νουδούλα. Πρόκειται βεβαίως για αισχρό ψεύδος, καθότι τέτοια πράγματα δε γίνονται σε μια προηγμένη, δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα, όπως είναι η Ελλάδα. Ε
;  πηγήFREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3158679995295961793

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item