Widgets

SYRIZA και ΑΙΣΧΡΟΣ Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων...!!!

Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων! Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ιερά πρόσωπα οι λαθρομετανάστες

Ξεκάθαρη απόδειξη του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων από το αντεθνικό Κράτος, συνιστά η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού για τη μετανάστευση Τ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία χαρακτήρισε τους λαθρομετανάστες (αδιακρίτως «πρόσφυγες» για την ίδια) «ιερά πρόσωπα»!

Από βήματος εκδηλώσεως που διοργάνωσαν οι Οικολόγοι-Πράσινοι, η υπουργός της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ επισήμανε ότι είναι έτοιμο το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αξίζει να αναφερθούν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας ποιοι είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να μοιράσουν την ελληνική ιθαγένεια σαν να μοιράζουν καραμέλες: Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην Ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, η Στέλλα Νιώτη, Kοινωνιολόγος Μsc, Κοινωνική Επιθεωρήτρια ΣΕΥΥΠ, ο Λάμπρος Μπαλτσιώτης, Δρ Ιστορίας, ειδικός επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και η Έφη Λατσούδη, Κινηματογραφίστρια - Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων στο Αιγαίο -«Χωριό του 'Όλοι Μαζί» στη Λέσβο. Επιπλέον στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι της Διεθνούς Αμνηστίας, η «Lgbt κοινότητα», το forum μεταναστών, το σωματείο «Ουκρανοί της Ελλάδας», πρόσφυγες από την Αφρική και τη Μ. Ανατολή, «ακτιβιστές» από τα νησιά του Αιγαίου.Ενώπιον αυτών λοιπόν, η Τασία Χριστοδουλοπούλου «στηλίτευσε την καλλιέργεια του εθνικισμού και του ρατσισμού κατά τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς και την άνοδο της Χρυσής Αυγής ως απότοκο αυτής της διαδικασίας». Με απλά λόγια δηλαδή, η υπουργός του Σύριζα κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή διότι υπερασπίζεται τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και απαιτεί να εφαρμοσθούν δίχως συμπλεγματικές, διεθνιστικές εκπτώσεις το γράμμα του Νόμου και το Σύνταγμα της χώρας.
Αφού, ως εκ τούτου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και συνεπώς η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ θεωρεί τους «πρόσφυγες» ιερά πρόσωπα, η Χρυσή Αυγή έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί ιερή την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων και κατά συνέπεια να πράττει ότι επιτάσσει το εθνικό καθήκον -στα πλαίσια πάντοτε των Νόμων και του Συντάγματος-για την υπεράσπισή της.
Αντισταθείτε στον κρατικό ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!    ΠΗΓΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ και ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ => ΕΔΩ!!!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ –ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ- «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Δραματική αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών και κατάρρευση των δομών, προέβλεψε για το προσεχές διάστημα η υπουργός Μετανάστευσης Χριστοδουλοπούλου. Και για να μη συμβεί αυτό (η κατάρρευση) η συγκυβέρνηση σκοπεύει να προσλάβει τάχιστα –και χωρίς διαγωνισμό- «προσωπικό», προφανώς για να καλωσορίζει τους λαθρομετανάστες που… προτίμησαν την Ελλάδα. Και βέβαια, θα πρόκειται για «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» ψηφοφόρους της, που θα βρεθούν στο… στοιχείο τους:

«Το κράτος ήταν απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει τις έκτακτες μεταναστευτικές ροές, που στο βόρειο Αιγαίο αυξήθηκαν κατά 206% και στο νότιο κατά 500%»… Είμαστε έκθετοι απέναντι στη ΕΕ για τους ανύπαρκτους και υποβαθμισμένους χώρους φιλοξενίας. Υπάρχουν έκτακτες ανάγκες στα νησιά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε ανθρώπινες υπηρεσίες. αλλά και να σεβαστούμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες, αλλιώς θα κληθούμε να πληρώσουμε πρόστιμα. Είναι επιτακτική ανάγκη η ψήφιση των δύο διατάξεων και της τροπολογίας που έχουν κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση, οι οποίες προβλέπουν παράκαμψη διαγωνιστικών διαδικασιών ώστε να γίνουν έκτακτες προσλήψεις προσωπικού, αλλά και μετακινήσεις δημοτικών αστυνομικών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και ευέλικτα το μείζον πρόβλημα της αθρόας μεταναστευτικής εισροής». ΠΗΓΗ


ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ  ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!
Κοινή δήλωση έκαναν αργά το βράδυ τα  πιτσουνάκια που πιάνονται  χεράκι-χεράκι, οι mister Tsipras και Γιούνκερ, με την οποία ανοίγουν επίσημα το ασφαλιστικό και τα εργασιακά. Παράλληλα, ήρθε και η ανακοίνωση των «Θεσμών» (της μασκαρεμένης τρόικα, για να ακριβολογούμε ), που διαψεύδουν τις φήμες για διάσταση απόψεων μεταξύ τους και τονίζουν τα εξής:

«Η Κομισιόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μοιράζονται τον ίδιο στόχο να βοηθήσουν την Ελλάδα να πετύχει χρηματοπιστωτική σταθερότητα και ανάπτυξη. Οι θεσμοί εξακολουθούν να εργάζονται στενά για την επίτευξη αυτού του στόχου. Και οι τρεις θεσμοί εργάζονται σκληρά προκειμένου να επιτευχθεί απτή πρόοδος στις 11 Μαΐου.»
Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, οι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική λαϊκή κατανάλωση τελειώνουν και αρχίζει η διαδικασία της μεγάλης μνημονιακής κωλοτούμπας (την οποία είχαμε προβλέψει μήνες… πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου), για τη συνέχιση και την ένταση της μνημονιακής δυστυχίας μας!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!


Μόνο η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την τροπολογία για την αναδρομική χρηματοδότηση εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Απαράδεκτες οι φωτογραφικές τροπολογίες του Σύριζα για την χρηματοδότηση των κομμάτων
Η κυβέρνηση της «Πρώτη Φοράς Αριστερά» στο νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης (όπως το ονόμασε) κατέθεσε φωτογραφική τροπολογία που "διορθώνει" τον υφιστάμενο νόμο, ώστε κρατική χρηματοδότηση να λαμβάνουν και τα κόμματα που πιάνουν από 1,5% και άνω στις ευρωεκλογές (σ.σ. ίσχυε μέχρι πρότινος μόνο για τις εθνικές εκλογές).Υπό αυτά τα δεδομένα, και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2014, χρηματοδότηση δικαιούται πλέον και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη που έλαβε ποσοστό κάτω του 3%.
Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στην ομιλία του είχε καταγγείλει συγκεκριμένη την τροπολογίατονίζοντας ότι θα λάβει κρατική επιχορήγηση αναδρομικά το κόμμα Καρατζαφέρη χωρίς ακόμα να έχει διαλευκανθεί από την δικαιοσύνη η υπόθεση με τις οφσόρ.
Επίσης αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό το παράνομο "ρουσφέτι" που μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά ακόμα και στην επιχορήγηση τουρκόφρονων κομμάτων στην Θράκη.
Ακολουθεί η καταγγελία και η καταψήφιση της απαράδεκτης τροπολογίας  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 Μαΐου 2012 - 6 Μαΐου 2015: Τρία χρόνια πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή
Ο Τσίπρας ομνύει πίστη στο Μνημόνιο: To κοινό ανακοινωθέν με Γιούνκερ προαναγγέλει τον όλεθρο σε εργασιακά, ασφαλιστικό και αξιολόγηση από την τρόικα


Πλήρης υπήρξε η επιβεβαίωση των λεγομένων μας περί επικοινωνιακών τεχνασμάτων των συριζαίων όταν λίγες ώρες πριν το κοινό ανακοινωθέν Τσίπρα – Γιούνκερ και την ίδια ώρα της συναντήσεως Δραγασάκη – Ντράγκι, έβγαζαν για άλλη μία φορά δηλώσεις και πρωτοσέλιδα περί «μάχης με τους δανειστές» και «επικείμενης ρήξεως». Είχαμε τονίσει ότι τέτοιου είδους δηλώσεις είναι τα προεόρτια της υπογραφής του νέου μνημονίου.

Τελικώς όπως φάνηκε και από το κοινό ανακοινωθέν Τσίπρα – Γιούνκερ, η κυριαρχία των τοκογλύφων επί της Πατρίδας μας και του Λαού συνεχίζεται κανονικότατα, απλά αυτή τη φορά έρχεται από… αριστερά. Πριν πούμε το οτιδήποτε ας παραθέσουμε το κοινό ανακοινωθέν:

«Ο Πρόεδρος Ζ. Κ. Γιουνκέρ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία. Κατέγραψαν την πρόοδο που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στις συνομιλίες μεταξύ της Ελλάδος και των εταίρων της πάνω στο ζήτημα της αναλυτικής δέσμης μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη σημασία των μεταρρυθμίσεων για εκσυγχρονισμό του συνταξιοδοτικού συστήματος, ούτως ώστε να καταστεί δίκαιο, δημοσιονομικά βιώσιμο και αποτελεσματικό στην κατεύθυνση αποφυγής της φτώχειας της τρίτης ηλικίας.

Επίσης, συζήτησαν την ανάγκη οι μισθολογικές εξελίξεις και οι θεσμοί της αγοράς εργασίας να διαδραματίσουν ένα υποστηρικτικό ρόλο στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην ανταγωνιστικότητα και την κοινωνική συνοχή. Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε σύγκλιση απόψεων γύρω από τον ρόλο ενός μοντέρνου και αποτελεσματικού συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων, το οποίο θα πρέπει να αναπτυχθεί μέσω ευρείας διαβούλευσης και να πληροί τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι εποικοδομητικές συνομιλίες θα πρέπει να συνεχιστούν στα πλαίσια του Brussels Group».

Αυτό που βλέπουμε, λοιπόν, είναι ότι πέραν της «προόδου» που κατέγραψαν οι δύο πολιτικοί, εμείς καταγράφουμε την, για πρώτη φορά, ευθεία αναφορά σε «αξιολόγηση», γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει κανονικά επιθεώρηση από την τρόικα. Αυτό είναι ξεκάθαρα η παραίτηση από μία από τις κυριότερες «κόκκινες γραμμές» του Σύριζα, γεγονός που αποδεικνύει ότι κινούμαστε ολοταχώς προς ένα νέο μνημόνιο.

Πέραν, όμως, αυτού στο κοινό ανακοινωθέν φαίνεται μία άτακτη υποχώρηση από τις «κόκκινες γραμμές», την οποία είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή με πολλαπλά άρθρα και δελτία τύπου επί του ζητήματος. Συγκεκριμένα τίθεται το ασφαλιστικό στην κατεύθυνση της «βιωσιμότητάς» του, γεγονός που σηματοδοτεί την περικοπή των συντάξεων.

Τέθηκε επίσης το θέμα του εργασιακού επί τη βάσει της «μοντερνοποίησής» του, γεγονός που μας προϊδεάζει για την χρήση της νεοφιλελεύθερης εργαλειοθήκης της ΟΟΣΑ, με απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, δημιουργία εργασιακής ζούγκλας και επέλαση της πλουτοκρατίας επί ενός δοκιμαζόμενου λαού.

Η όλη ιστορία έχει εξελίσσεται σε μία κακόγουστη επανάληψη των «διαπραγματεύσεων» μεταξύ Σαμαρά και τρόικα, που εν τέλει πάντα κατέληγε σε επαίσχυντα αντίλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα. Η μόνη διαφορά, εν τέλει, και η μόνη «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης είναι αυτή στο σακάκι του Βαρουφάκη. Μέχρι δηλαδή να την πάρει χαμπάρι ο Σόιμπλε, οπότε και θα ξηλωθεί και αυτή.
 ΠΗΓΗ
Μ. Αρβανίτης: Η κυβέρνηση βαδίζει στα χνάρια της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό.
Αρχικά κατήγγειλε τις υπερεξουσίες που αποκτά ο υπουργός Αθλητισμού που θα είναι πλέον σε θέση ανά πάσα στιγμή να επιβάλλει από μόνος του εξοντωτικές ποινές, οι οποίες θα μπορούν να στοιχήσουν την ίδια την ύπαρξη των ΠΑΕ.  
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απαράδεκτη τακτική υπουργών της νέας κυβέρνησης οι οποίοι δεν απαντούν στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας.
Σχετικά με τις δηλώσεις του πρόεδρου του "Ποταμιού" Θεοδωράκη, για την περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης, επισήμανε ότι πρόκειται για εθνοπροδοτική στάση που φανερώνει τον ανθελληνισμό του συγκεκριμένου κόμματος.
Κλείνοντας κατήγγειλε τις επιθέσεις κατά των συνηγόρων της Χρυσής Αυγής με τις οποίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΔΕΗ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΠοτάμι ανθελληνισμού: Ο Σταύρος Θεοδωράκης παραδίδει τη Θράκη στους Τούρκους Ούτε ο Τούρκος πρόξενος στη Κομοτηνή δεν θα τολμούσε να πει όσα δήλωσε από το βήμα τηλεοπτικής εκπομπής, ο εκπρόσωπος των πανίσχυρων οικονομικών συμφερόντων, πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, η πολιτική μαριονέτα της ολιγαρχίας του πλούτου απαίτησε την απαγόρευση της περιφοράς του επιταφίου στο χωριό Εχίνος της Ξάνθης, διότι εκεί κατοικούν κυρίως μουσουλμάνοι!
Ενοχλήθηκε άραγε ο Στ. Θεοδωράκης, επειδή οι χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής άσκησαν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα; Όχι βέβαια. Άλλοι ενοχλήθηκαν (βλέπε τουρκικό προξενείο, πράκτορες της Άγκυρας και η ίδια η Άγκυρα) και ο πρόεδρος του Ποταμιού έσπευσε να κοινοποιήσει δημοσίως την ενόχλησή του, εκμεταλλευόμενος την δημοσιότητα που απλόχερα του παρέχεται για τις γνωστές ψηφοθηρικές σκοπιμότητες.
Με απλά λόγια, ο Στ. Θεοδωράκης μίλησε ως εκπρόσωπος των τουρκικών συμφερόντων και επακόλουθα ως φερέφωνο της τουρκικής προπαγάνδας στη Θράκη. Διόλου συμπτωματικό το γεγονός, ότι παρόμοια στάση κατά της περιφοράς του επιταφίου σε χωριό της ελληνικής επικράτειας τήρησε τοπική τουρκόφωνη φυλλάδα η οποία προωθεί την προπαγάνδα της Άγκυρας και στην οποία φιλοξένησε άρθρο που έκανε λόγο για «θρησκευτική προβοκάτσια κατά της μειονότητας», προτρέποντας μάλιστα τους τρεις μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης «να σταματήσουν την χριστιανική προπαγάνδα»!
Κατόπιν των ανωτέρω, προκύπτει το ερώτημα: γιατί ο Στ. Θεοδωράκης δεν εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του και για την περιφορά του Επιταφίου στις γειτονιές της Αθήνας, όπου πλέον κατοικούν χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες; Η απάντηση είναι πασιφανής: διότι οι βλέψεις της Άγκυρας -για την ώρα τουλάχιστον- περιορίζονται στη Θράκη μας.
Λέτε τελικά ο Θεοδωράκης και το Ποτάμι να μην εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα των καναλαρχών, εκδοτών και μεγαλοεργολάβων των Αθηνών; Έτσι φαίνεται! Όσοι λοιπόν στήριξαν το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ηθελημένα ή όχι, βάζουν ένα λιθαράκι στην τουρκική προπαγάνδα η οποία αποβλέπει στην απόσχιση της Θράκης από τον ελληνικό κορμό!  ΠΗΓΗ

Τα χιλιάρικα του Μάρδα και η σαπίλα του πολιτικού συστήματος
Σε μείζον ζήτημα αναδείχτηκε το αν ο αναπληρωτής υπουργός, Μάρδας, έβγαλε ή όχι 80.000 ευρώ στο εξωτερικό και πότε το έκανε. Από τοπικές εφημερίδες της Βορείου Ελλάδας τελικά το ζήτημα έφτασε να απασχολήσει μέχρι και την γνωστή ανθελληνική φυλλάδα Bild. Τελικώς ο ίδιος ο Μάρδας, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς ισχυρίστηκε ότι όντως είχε μεταφέρει ένα ποσό στο εξωτερικό, προκειμένου, όπως είπε, να εξυπηρετηθεί η σπουδάζουσα στις Βρυξέλλες κόρη του.

Όμως, αλήθεια, γιατί έγινε τόσο μείζον ζήτημα τα 80.000 ευρώ του Μάρδα ή τα ακόμα λιγότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, όταν ολάκερο το πολιτικό σύστημα τελεί εν πλήρει σήψη και παρακμή; Πολλοί είναι οι πολιτικοί και μάλιστα πολιτικοί αρχηγοί που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.


Παραθέτουμε επίσης λίστα με ονόματα και ποσά πολιτικών που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό:
Εφόσον και ορθώς γίνεται ζήτημα για τους πολιτικούς που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, γιατί δεν ανοίγει το θέμα ολόκληρο και ολόκληρο το δημοσιογραφικό κατεστημένο ασχολείται τελευταίως με τον Μάρδα; Προφανώς γιατί δεν διαθέτουν ούτε την τόλμη, ούτε την βούληση να αντικρίσουν την υπόλοιπη κόπρο του Αυγεία. Μόνη η Χρυσή Αυγή διαθέτει το σθένος και την βούληση να αντιμετωπίσει όλη αυτή την ανήθικη κατάσταση εις βάρος του Ελληνικού Λαού από τους «εθνοπατέρες» του. ΠΗΓΗ

Κράτος εν κράτει το συστημικό ΚΚΕ: Αυθαιρετεί με τις πλάτες του συστήματος!

Το μέγεθος της αυθαιρεσίας αλλά και της συστημικής κάλυψης που τυγχάνει το ΚΚΕ αποκαλύπτεται από επίσημη απάντηση του υπουργού Πολιτισμού Ξυδάκη προς την Χρυσή Αυγή.

Στις 3 Απριλίου ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κατέθεσε ερώτηση για το Μνημείο που τοποθέτησε αυθαίρετα το ΚΚΕ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, διερωτώμενος αν έχει χορηγηθεί σχετική άδεια και γιατί δεν υπάρχει ανάλογη μέριμνα στα Μνημεία πεσόντων Ηρώων για την ελευθερία της Πατρίδος.

Η απάντηση του αρμόδιου υπουργού ήταν εξόχως αποκαλυπτική, καθώς ομολογεί: "Στην συγκεκριμένη περίπτωση η απαιτούμενη εκ του Νόμου άδεια για την τοποθέτηση της αναφερόμενης στην Ερώτηση του κ. Βουλευτή μαρμάρινης πλάκας στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο των χαρακτηρισθέντων ως μνημείων προσφυγικών πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν έχει ζητηθεί....".

Με άλλα λόγια το δήθεν επαναστατικό ΚΚΕ επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τον συστημικό του ρόλο, με τον οποίο μπορεί να αυθαιρετεί και να παρανομεί δίχως να λογοδοτεί πουθενά όπως έκανε με την πώληση της τηλεοπτικής συχνότητας του 902 και σε πολλά άλλα ζητήματα!
Αυτά είναι τα μισθαρνά όργανα του συστήματος που έχουν ως μοναδικό ρόλο ύπαρξης την κατασυκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.  ΠΗΓΗ

Απύθμενο θράσος ξενόδουλου Βενιζέλου: Νομίζει πως “δικαιώθηκε” η πολιτική του κλεφτοΠΑΣΟΚ

Διαγωνισμός ξενοδουλείας ανάμεσα σε Σαμαρά και Βενιζέλο διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Σαμαράς είχε χαρακτηρίσει τον Βενιζέλο ως «εταίρο πλήρους ευθύνης». Την σκυτάλη, αυτή την φορά, πήρε ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μιλώντας στην Βουλή την Τρίτη υπεραμύνθηκε για μια ακόμη φορά της πολιτικής που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ, είτε ως αυτόνομη κυβέρνηση, είτε ως συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, «λοιδορήθηκε, φτύστηκε, απαξιώθηκε, αλλά δείχνει ότι δικαιώθηκε», συμπληρώνοντας ότι «το ζήτημα για εμάς δεν είναι να δικαιωθούμε μέσα από την καταστροφή της χώρας, αλλά να βγει αλώβητη από την κρίση».

Αμετανόητος για τα έργα και τις ημέρες του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν αισχύνεται έστω και ελάχιστα για τον όλεθρο και την καταστροφή που έφερε στην Χώρα με την είσοδό της στο Μνημόνιο, αλλά με απύθμενο θράσος κουνάει επιδεικτικά το δάκτυλό του, ζητώντας και τα ρέστα. Βεβαίως, η αηδία για τις εκάστοτε δηλώσεις του απερχόμενου(;) προέδρου του κλεφτοπασόκ συνδυάζεται άψογα με την γελοιότητα. Μετά τον Μπίστη, ο οποίος χαρακτήρισε «αναντικατάστατο» (!) τον Βενιζέλο, έτερο στέλεχος του (απο)κόμματος είπε τα εξής απίστευτα στο ραδιόφωνο: «Ο Βενιζέλος, όταν ήταν στην κυβέρνηση, δεν προλάβαινε ούτε στην τουαλέτα να πάει»!

Πέρα από την αίσθηση του απόλυτα γελοίου που βγάζει αυτή η ατάκα, σκεφτείτε ποιο ήταν τελικά το «δράμα» του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο, τελικά, προς το τέλος της διακυβέρνησής του να τον είχαν αφήσει όλοι μόνο του… Γιώργος Μάστορας 

Απελπιστική η κατάσταση στη ΝΔ: «Τουρνέ» στην επαρχία του Σαμαρά, δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα
Η κατηφόρα που έχει πάρει η ΝΔ φαίνεται σ’ όλους τους τομείς. Ύστερα από το οργανωτικό φιάσκο της πρώτης συνδιάσκεψης του κόμματος, η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, με την αίθουσα της εκδήλωσης να μην γεμίζει, στην Συγγρού τρέχουν και δεν φτάνουν, έτσι ώστε στην δεύτερη συνδιάσκεψη, που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Ξάνθη, να μην υπάρχουν κενές καρέκλες.
Γι’ αυτόν τον λόγο, τόσο τα μέλη του Οργανωτικού Γραφείου της Βόρειας Ελλάδας, όσο και πολλοί βουλευτές της ΝΔ, περιοδεύουν από την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μήπως και μπορέσουν να συγκρατήσουν κάπως την μαζική διαρροή των μέχρι πρότινος «γαλάζιων» ψηφοφόρων, οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν εγκαταλείψει οριστικά και αμετάκλητα το πρώην κόμμα τους. Ακόμη και ο Σαμαράς βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, καθώς την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Σιθωνία της Χαλκιδικής και το Σάββατο στην Ξάνθη. Τετάρτη και Πέμπτη οι «σαμαροφύλακες» Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Άδωνις-Σπύρος Γεωργιάδης θα περιοδεύσουν κι αυτοί σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, για λόγους «εμψύχωσης» όσων έχουν απομείνει στην μισοδιαλυμένη ΝΔ.
Χαμένος κόπος όλα αυτά, καθώς το συγκεκριμένο κόμμα έχει μια συνεχώς καθοδική πορεία με μη αναστρέψιμο χαρακτήρα. Η εκφορά του πολιτικού λόγου της ΝΔ αποτυπώνει την προκλητική της ταύτιση με τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτόν τον λόγο συνετρίβη στις 25 Ιανουαρίου και πολύ περισσότερο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν πραγματοποιηθεί αυτή, θα εξαϋλωθεί πλήρως και θα σβήσει για πάντα από τον πολιτικό χάρτη της Χώρας.   Γιώργος Μάστορας
Ξεφτιλίστηκαν τα τσοντοκάναλα της πλάκας - Παρουσίασαν γυναίκα φαρσέρ ως ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ

Ξεφτιλίστηκαν τα τσοντοκάναλα της πλάκας - Παρουσίασαν γυναίκα φαρσέρ ως ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ
Αυτά είναι τα "έγκυρα" και "έγκριτα" δημοσιογραφικά συγκροτήματα παραγωγής ψευδομαρτύρων κατά της Χρυσής Αυγής
Την απόλυτη ξεφτίλα βίωσαν τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας που κατά καιρούς έχουν πρωτοστατήσει στην λασπολόγηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις. Θύμα της δημοσιογραφικής τους αγυρτείας έπεσε σήμερα η μνήμη της αδικοχαμένης 4χρονης που δολοφονήθηκε από τον αιμοσταγή βούλγαρο πατέρα της, καθώς και χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές που εξαπατήθηκαν από τις ενημερωτικές τους εκπομπές.
Μια τυχάρπαστη γυναίκα φαρσέρ, η οποία στην συνέχεια συνελήφθη, αυτοπαρουσίαστηκε στις ενημερωτικές εκπομπές του Mega και του ANT1 ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και παραπλάνησε το κοινό με ψέμματα και ανακρίβειες. Η εν λόγω φαρσέρ διέσυρε τους "έγκυρους" και "έγκριτους" δημοσιογράφους που δεν έκαναν καμία διασταύρωση της είδησης και εξέλαβαν τα λεγόμενά της ως αδιαμφισβήτητες αλήθειες.
Την δια είδηση έσπευσαν βέβαια να αναπαράγουν ως αληθινή και δεκάδες ενημερωτικά ιστολόγια της πλάκας. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγες μόνο ώρες ώστε να διαψευστούν πλήρως τα ξεφτιλισμένα τσοντοκάναλα και να αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο η... σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας.
Κάπως έτσι χτίστηκαν οι γελοίες Χρυσαγειάδες με όπλα από το Google, με σφαγές αμνοεριφίων, καταθέσεις ψευδομαρτύρων και μυριάδες άλλες φαιδρότητες με τις οποίες ακόμα επιχειρούν να πείσουν τους αδαείς. Όπως ξεφτιλίστηκαν σήμερα ασελγώντας στην αλήθεια και στην δημοσιογραφία, έτσι και σύντομα θα γελοιοποιηθούν όταν θα αναγκαστούν να παραδεχτούν με κατεβασμένα κεφάλια ότι όλα όσα έλεγαν κατά της Χρυσής Αυγής ήταν μυθεύματα και γελοία σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
ΥΓ. Επειδή και οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί έβγαλαν ανακοινώσεις συγγνώμης και επανόρθωσης, ρίχνοντας το φταίξιμο στους... άλλους, εμείς να ρωτήσουμε: Ποιος πρόλαβε το αποκλειστικό;   ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6873746428739374895

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item