Widgets

ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΛΑ! Οι «Πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Καλύπτουν Λαμόγια και Μεγάλο-Καρχαρίες (Αβαβά κάνανε και τις Λίστες της Ντροπής)

Άμεση υπογραφή Μνημονίου από Τσίπρα με χέρια και με πόδια! Ούτε καν στο υπουργικό δεν θα το φέρει...


Με απόφαση της τελευταίας στιγμής τελικά το πολυνομοσχέδιο – σκούπα, με τα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα, δεν θα περάσει σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά αντιθέτως θα γίνει μία γενικόλογη εισήγηση του Τσίπρα γύρω από την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Ο λόγος έγκειται στο περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, το οποίο είναι από μόνο του ένα μίνι μνημόνιο. Οι συριζαίοι θέλουν διακαώς να προχωρήσουν άμεσα σε μία συμφωνία, που θα οδηγήσει στην σύναψη του νέου μνημονίου, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Συνεπώς δεν έχουν καν τον χρόνο για να αντιμετωπίσουν την κατακραυγή του κόσμου όταν μαθευτεί το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου.
Έτσι φροντίζουν να μην συζητηθεί το νομοσχέδιο, αλλά να έρθει κατευθείαν προς ψήφιση στη Βουλή, πιθανότατα με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Ενδιάμεσα οι συριζαίοι θα αφήνουν επικοινωνιακές κορώνες για «κόκκινες γραμμές» και θα δηλώνουν «ανυποχώρητοι».
Παράλληλα θα συζητούν κανονικά με τους διεθνείς τοκογλύφους επί του νομοσχεδίου, έχοντας διασφαλίσει εκ των προτέρων ότι δεν θα υπάρχουν αθέμιτες και ανεπιθύμητες διαρροές. Αυτός ήταν άλλωστε και ο αντικειμενικός στόχος της τελευταίας συναντήσεως Μέρκελ – Τσίπρα, όπου η μοναδική ουσιαστική συμφωνία ήταν να μην υπάρχουν διαρροές.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ενώ το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί σήμερα με την τρόικα, δεν παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο. Πρόκειται για έναν τακτικισμό της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που μας φέρνει στο νου παρόμοιους τακτικισμούς των σαμαροβενιζέλων, όταν ακόμα και οι ίδιοι τους οι βουλευτές είχαν άγνοια των νομοσχεδίων και εν τέλει τα ψήφιζαν εξαιτίας της κομματικής πειθαρχίας.
Μετά από την ψήφιση του μνημονίου, ευελπιστούν να συνεχίσουν να φοράνε το αντιμνημονιακό προσωπείο, προφασιζόμενοι ότι είτε «δεν ήξεραν τι ψήφισαν», είτε ότι «αναγκάστηκαν να ψηφίσουν». Βεβαίως δεν έχουν υπολογίσει ότι αυτές τις ίδιες δικαιολογίες ο κόσμος τις ακούει χρόνια τώρα, από τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες ολετήρες της Πατρίδας και του Λαού.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 
ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ «ΛΑΟΥΤΖΙΚΕ» (όπως σε αποκαλεί ο Πρετεντέρης) ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ «ΣΩΣΟΥΝ» τα «ΠΑΙΔΙΑ του ΛΑΟΥ» με τα ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ!    ΚΑΙ    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Το Σύριζα φέρνει νέο μνημόνιο

«Έρχεται νέο επαχθές μνημόνιο με ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις φόρων, περικοπές συντάξεων και πολλές ανέντιμες παραχωρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στους ξένους τοκογλύφους».  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Λεφτά υπάρχουν! Κονδύλι 36.000 ευρώ για τα διόδια των βουλευτών

Οι βουλευτές του Σύριζα μετά την σκληρή μάχη που έδωσαν για να διατηρήσουν τα αυτοκίνητά τους, τώρα παίρνουν δώρο και τα διόδια! Δημιούργησαν νέα προνόμια για τους εαυτούς τους, την ώρα που ψηφίζουν περικοπές για τους υπόλοιπους Έλληνες για να εξοικονομηθούν 30 εκατ. ευρώ
Δεν έχουν τέλος τα προκλητικά προνόμια που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι βουλευτές και μάλιστα εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης. Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά πόρους για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις βάζοντας χέρι στα ταμειακά διαθέσιμα Δήμων, Περιφερειών, νοσοκομείων και πανεπιστημίων, η Βουλή εκταμιεύει 36.000 ευρώ για να πληρωθούν τα διόδια βουλευτών επαρχίας!
Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο καθώς αφορά το σύνολο του 2015, η πράξη όμως αποτελεί μείζον ζήτημα ηθικής καθώς την ίδια ώρα υπάρχουν πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και εισιτήριο αστικού λεωφορείου.
Πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη παροχή δεν αποφασίστηκε από την παρούσα Βουλή αλλά από την προηγούμενη, όμως παρά τις προεκλογικές φανφάρες του Σύριζα για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, δεν έχει γίνει καμία κίνηση για να καταργηθεί αυτή η προκλητική παροχή.
Πρόκειται δηλαδή για ένα προνόμιο που «γεννήθηκε» το αποκορύφωμα της οικονομικής κρίσης από εκείνους που την ίδια ώρα ψήφιζαν περικοπές μισθών και συντάξεων των υπολοίπων πολιτών το οποίο συνεχίζει να διατηρεί η νέα κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά».  ΠΗΓΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η  ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΓράφει ο Αντίοχος
«Για ποιον χτυπά η κατσαρόλα;», έχει ως συμβολικό τίτλο άρθρο της συστημικής ναυαρχίδας «Καθημερινής», που κάνει κριτική στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, αναφερόμενη στην κατάρρευση της λεγόμενης «μεσαίας» τάξης, που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις. Και προβλέπει αυτό που προβλέπουν οι πάντες, σε εσωτερικό κι εξωτερικό, ότι αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει μαντάρα, θα έρθει η Χρυσή Αυγή. Πάρτε μια μικρή γεύση:

«Η μεσαία τάξη είναι ο στυλοβάτης της κοινωνικής συνοχής και της δημοκρατίας κι ας απαξιώνεται από την αριστερά ως «νοικοκυραίοι» και «μικροαστοί». Όταν καταστρέφεται, στο όνομα είτε της ευνοιοκρατίας, είτε των συντεχνιών, είτε του σοσιαλισμού, είτε της εθνικής ανεξαρτησίας, είτε οποιουδήποτε άλλου σκοπού, τότε χτυπούν οι κατσαρόλες. Και συνήθως αποτελεσματικά. Ο κ. Σαμαράς κατέστρεφε συστηματικά τη μεσαία τάξη με τη φορομπηχτική πολιτική του, για να μη θίξει τα «δικά μας παιδιά» που ζούσαν απομυζώντας το αίμα της. Η μεσαία τάξη «χτύπησε την κατσαρόλα», καθαίρεσε τον κ. Σαμαρά και παρέδωσε τη χώρα στον κ. Τσίπρα και στις υποσχέσεις του. Διότι βεβαίως δεν έγιναν ξαφνικά σοσιαλιστές οι ψηφοφόροι που του έδωσαν τη νίκη. Όσο άνετα η «κατσαρόλα» ανέβασε τον κ. Τσίπρα, τόσο άνετα μπορεί να τον κατεβάσει αν η καταστροφή συνεχιστεί. Και αν ο μεταρρυθμιστικός χώρος δεν ξεπεράσει τις διαφορές του -προσωπικές κυρίως- η «κατσαρόλα» μπορεί να χτυπήσει για την ακροδεξιά».

(ΥΓ):
Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν οι παπαγάλοι του συστήματος, είναι πως ότι κι αν κάνουν οι εκλεκτοί τους, στα πλαίσια της διαχείρισης του συστήματος, θα ξεπεραστούν από τις εξελίξεις, που αναμένονται ραγδαίες. Και αναπόφευκτα, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού θα ανατείλει στην Νέα Ελλάδα! Όσο γρηγορότερα, λοιπόν, συμβιβαστούν με την ιδέα, τόσο πιο… μαλακά θα τους έρθει κατακούτελα η… κεραμίδα (κατσαρόλα)! ΠΗΓΗ


Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την Εργατική Πρωτομαγιά

«Ο Έλληνας εργαζόμενος, που έχει πληγεί βάναυσα από το μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση, εναποθέτει στο Εθνικιστικό Κίνημα τις ελπίδες του για αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.»
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!! => Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων

Ηλίας Κασιδιάρης: Παραμύθι οι “κόκκινες γραμμές” του Τσίπρα


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις: "Ο Τσίπρας έχει συμβιβαστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους, όπως διέγραψε τις προεκλογικές υποσχέσεις του, έτσι θα καταρρεύσουν και οι δήθεν κόκκινες γραμμές του ". πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μνημονιακή Συμφωνία: Η “ΝΕΠ” του Τσίπρα
Οι λίστες και οι λήσταρχοι

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός υποφέρει και η Ελληνική αγορά έχει στεγνώσει κυριολεκτικά από ρευστό, έρχεται μία γραπτή απάντηση του Υπουργού Επικράτειας κ. Νικολούδη εξαιρετικά αποκαλυπτική. Η απάντηση δόθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γρέγο σε σχετική ερώτησή του.
Δεν είναι μόνον λοιπόν, η λίστα Λαγκάρντ με τα περισσότερα από δύο χιλιάδες ονόματα, από τα οποία στην πραγματικότητα εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια γίνονται έλεγχοι και δεν έχει γίνει τίποτε… Είναι πολλές οι λίστες και οι λήσταρχοι, όλοι αυτοί οι οποίοι έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Κάποιοι ίσως νόμιμα, έχοντας προηγουμένως φορολογηθεί, αλλά σίγουρα και αρκετοί παράνομα! Για να ευρεθεί όμως αυτό πρέπει να γίνει η σχετική έρευνα και έρευνα δεν γίνεται!
Ας δούμε όμως τι απήντησε ο υπουργός στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής:  
“Σε απάντηση της παραπάνω ΑΚΕ του Βουλευτή Χρυσής Αυγής Αντωνίου Γρέγου με θέμα "Χορηγήση στοιχείων για τη λίστα Νικολούδη", σας γνωρίζουμε ακόλουθα:
Η επιλεγόμενη "λίστα Νικολούδη" δεν αφορά πλέον τον Υπουργό Επικρατείας Π. Νικολούδη. Είναι ένας κατάλογος προσώπων (85.000 περίπου), τα οποία είχαν στείλει στο εξωτερικό εμβάσματα άνω των 200.000 Ευρώ, κατά περίπτωση, από το το 2010 και εντεύθεν.
Ο κατάλογος αυτός είχε καταρτιστεί από την Αρχή του άρθρου 7 του Ν. 3691/2008, της οποίας ο νυν Υπουργός Επικρατείας ήταν πρόεδρος μέχρι τις 26-01-2015. Επισημαίνεται ότι η αποστολή των εμβασμάτων στο εξωτερικό δεν είναι εξ ορισμού παράνομη.
Η γνωστοποίηση του ως άνου καταλόγου (ακριβέστερα των ονομάτων που περιλαμβάνονται σε αυτόν) δεν είναι κατά νόμον δυνατή δεδομένου ότι αποτελούν απόρρητες πληροφορίες της ως άνω Ανεξάρτητης Αρχής. Σε κάθε περίπτωση ο Υπουργός Επικρατείας δεν έχει καμία σχετική αρμοδιότητα, ούτε έχει δικαίωμα να ζητήσει κάτι σχετικό από την ως άνω Αρχή.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Παναγιώτης Ε. Νικολούδης”
Όπως διαβάσατε παραπάνω 85.000 άτομα έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά μεγαλύτερα των 200.000 ευρώ! Πόσα στο σύνολο δεν αναφέρεται. Φυσικά πολλοί περισσότεροι θα είναι αυτοί οι οποίοι έβγαλαν κάτω των 200.000 ευρώ και σίγουρα μέσα στους 85.000, οι οποίοι εξήγαγαν  ποσά μεγαλύτερα των 200.000 ευρώ θα υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι έβγαλαν δεκάδες εκατομμύρια…
Για όλα αυτά το ελληνικό κράτος δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει να κάνει έρευνα και το μόνο που κάνει είναι να φορτώνει με αβάσταχτους φόρους τον Ελληνικό Λαό. Αποδεικνύεται λοιπόν, ότι η πλουτοκρατία έχει το πάνω χέρι και στον καιρό της για πρώτη φορά αριστερής κυβερνήσεως. ΠΗΓΗ

Λ. Φουντούλης: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι κυματοθραύστης λαθρομεταναστώνΠαρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Αντίθετα με την υποκριτική και άκρως επικίνδυνη στάση των περισσοτέρων Ευρωβουλευτών, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αποφασισμένοι να δείξουν και στην Ευρώπη πως το Κίνημα μας θα σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια τους. Σχέδια που, αν επαληθευτούν, θα σημάνουν το τέλος της Ελλάδος και της Ευρώπης όπως την ξέρουμε και την αντικατάσταση τους με ένα σύνολο πληθυσμών και όχι πια Λαών, ευάλωτων στα σχέδια των παγκόσμιων οικονομικών συμφερόντων.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης: "Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Χθες συζητούσαμε για τις λεπτές πλαστικές σακούλες. Σήμερα, δυστυχώς, καλούμαστε να συζητήσουμε για κάποιες απαίσιες σακούλες που χρησιμοποιούνται για τα νεκρά κορμιά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. Η Ιταλία και η Ελλάδα καλούνται να αντιμετωπίσουν το κύμα των παρανόμων μεταναστών, τους οποίους εσείς προσκαλείτε, λέγοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της και να τους υποδεχτεί. Η Ευρώπη που μαζί με τις Η.Π.Α είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της δυστυχίας τους.
Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες Σύριοι και Λίβυοι πρόσφυγες. Βουλιάζουν τα Ελληνικά και τα Ιταλικά νησιά από ανθρώπους που πετούν στη θάλασσα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Δεν θέλουν να καταγραφούν, ώστε να μην μείνουν αποκλεισμένοι στην Ελλάδα και την Ιταλία όπως επιτάσσει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Εάν όντως τους χρειάζεται η Ευρώπη, ας τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να προχωρήσουν στις υπόλοιπες χώρες. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια να επαναπατριστούν άμεσα.
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ο κυματοθραύστης των λαθρομεταναστών που θέλουν να εισβάλλουν στην Ένωση. Πολεμήστε τα κυκλώματα των διακινητών στην Τουρκία και τη Λιβύη με κάθε τρόπο. Προστατέψτε τα σύνορα της Ευρώπης. Να βρούμε λύση άμεσα."  ΠΗΓΗ

Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!

Έκθεση περί της γιγάντωσης των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη και την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Γηραιά Ήπειρο εξέδωσε το αμερικανικό κέντρο ερευνών Stratfor.
Όπως αναφέρει η έκθεση οι χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναβρασμό, γεγονός που πυροδοτεί την συσσώρευση ανθρώπων στις ακτές, προκειμένου να μεταπηδήσουν στην Ευρώπη. Στην έκθεση, βεβαίως, δεν γίνεται αναφορά στην αιτία αυτών των αναβρασμών, που δεν είναι άλλη από την αμερικανική εξωτερική πολιτική, γεγονός λογικό αν κανείς σκεφτεί την χρηματοδότηση του εν λόγω κέντρου. Σημειώνεται όμως ότι και φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη.
Το διεθνές δίκτυο στην συνέχεια αναφέρεται στην υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι οι υφιστάμενες συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στον Ευρωπαϊκό Νότο, δηλαδή στην Ιταλία, την Ισπανία, την Μάλτα και την Ελλάδα. Όπως σημειώνει το δίκτυο αυτές οι συνθήκες δεν πρόκειται να αλλάξουν, αφού οι μόνες χώρες που ζητούν την αλλαγή τους είναι αυτές που υφίστανται το πρόβλημα.
Επιπλέον πρόβλημα είναι οι πυρήνες τζιχαντιστών, που πλέον συγκροτούνται, αλλά και μεταφέρονται στην Ευρώπη. Όπως σημειώνεται στην έκθεση ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιθέσεις τρομοκρατίας, όμως η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη με την ακολουθούμενη πολιτική. Γράψαμε, σχετικώς, και για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνει το όλο δρώμενο στην Ελλάδα, καθώς και για τον συναγερμό που έχει ηχήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Γιατί, όμως, ανησυχεί το εν λόγω αμερικανοσιωνιστικό κέντρο και εκδίδει έκθεση προειδοποίησης; Η εν λόγω αστοχία της παγκοσμιοποίησης και η αγανάκτηση που επικρατεί σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο, πυροδοτεί την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων, όπως σημειώνει. Σε όλη την Ευρώπη ανεβαίνουν τα Εθνικιστικά κόμματα, απειλώντας την κυριαρχία των ΗΠΑ επί της Ευρώπης. Γι' αυτό κόπτεται το εν λόγω ίδρυμα, γι' αυτό εκδίδει προειδοποιήσεις.
Αλλιώς δεν θα είχαν κανένα ενδοιασμό να αφήσουν τον εποικισμό και τον θάνατο της Ευρώπης, αν η κυριαρχία τους δεν ήταν σε κίνδυνο. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την κατάσταση που επικρατεί στις πολυπολιτισμικές ΗΠΑ. Αξίζει, όμως, να κρατήσει κανείς την απελπισία τους, αφού αυτές οι πολιτικές δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως σημειώνεται, και έτσι η άνοδος του Εθνικισμού καθίσταται αναπόφευκτη, όπως και η λήξη της κυριαρχίας τους. ΠΗΓΗ
Λάμπρος Φουντούλης: Άλυτο πρόβλημα η ανεργία των νέων


Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με την ανεργία των νέων στην Ευρώπη. Σε αυτήν κατήγγειλε την στάση της Ένωσης, η οποία δαπανά τεράστια ποσά, χωρίς όμως κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα, καθώς δεν δημιουργεί μόνιμες θέσεις εργασίας, αλλά προσωρινές και χαμηλά αμειβόμενες.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης: "Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Η Πρωτοβουλία για την Απασχόληση των Νέων προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που είναι υπαρκτό και ιδιαίτερα έντονο, ειδικά σε χώρες όπως η δική μου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στην Ελλάδα το ποσοστό ανεργίας των νέων επίσημα προσεγγίζει το 60%, ενώ στην πραγματικότητα ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Ακόμα χειρότερα, δεν προβλέπεται αυτή η κατάσταση να αλλάξει σύντομα, παρά τις προσπάθειες που γίνονται, τόσο σε εθνικό, όσο και σε επίπεδο Ένωσης.
Ο λόγος που δεν πιστεύω πως θα αλλάξουν τα πράγματα, είναι η λάθος προσέγγιση που έχουμε απέναντι στο πρόβλημα. Αντί να επιδιώξουμε την δημιουργία μόνιμων και αξιοπρεπώς αμειβόμενων θέσεων εργασίας, επικεντρωνόμαστε σε μια αμφιβόλου αξίας επανεκπαίδευση, καθώς επίσης και στην δημιουργία προσωρινών και χαμηλά αμειβόμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
Με αυτόν τον τρόπο, τα πραγματικά σημαντικά ποσά που δαπανούνται δεν θα έχουν στο τέλος κανένα αποτέλεσμα, πέρα από το οικονομικό όφελος ορισμένων που παριστάνουν πως ενδιαφέρονται για την λύση του προβλήματος της ανεργίας, ενώ απλά έχουν βρει έναν ακόμα τρόπο για να απομυζούν χρήματα από τον Ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό.  Ευχαριστώ.

Ελ. Συναδινός: Η Αλβανία δεν έχει θέση στην Ευρωπαϊκή οικογένεια - ΒΙΝΤΕΟ


Στις 29 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος μίλησε για την Αλβανία, τονίζοντας ότι όπως ακριβώς και η Τουρκία, έτσι και εκείνη έχοντας καταπατήσει αλλεπάλληλα κάθε έννοια καλής γειτνίασης δεν έχει καμία θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Ακολουθεί η ομιλία του Στρατηγού: «Κυρία Πρόεδρε,
Η Αλβανία από μία άκρως σταλινική χώρα επί εποχής Χότζα, πέρασε σε μια εποχή σοσιαλιστικής ανομίας, κρατικής και ιδιωτικής διαφθοράς και παρανομίας και κλιμακούμενης εθνικής μισαλλοδοξίας. Η κατάλυση του κράτους και των δομών του, στις αρχές της δεκαετίας του 90, συνοδεύτηκε από ληστρική επιδρομή στις αποθήκες οπλισμού και τη διασπορά τεράστιων ποσοτήτων οπλισμού τόσο σε εξτρεμιστικές οργανώσεις όσο και στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά και μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα και την Ιταλία.
Οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και η αδυναμία ή/και άρνηση των εκάστοτε κυβερνήσεων, να δημιουργήσουν δομημένο κράτος αλλά και να διαχειριστούν τα εσωτερικά προβλήματα, βρίσκουν διέξοδο μέσω του αλβανικού αλυτρωτισμού. Δυστυχώς η Αλβανία καταπατώντας κάθε έννοια καλής γειτονίας, διατυμπανίζει την ιδέα της μεγάλης Αλβανίας, διεκδικώντας de facto εδάφη της Ελλάδας, Σερβίας και FYROM.
Το μέγα σφάλμα της Δύσης στο Κοσσυφοπέδιο αποδεικνύει πόσο επιφανειακά και υποτελειακά  για τα μεγάλα συμφέροντα, εργάστηκε η ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια. Η Αλβανία, όπως και η Τουρκία δεν έχουν θέση στην ευρωπαϊκή οικογένεια για τους ίδιους λόγους. Εκτός εάν επιζητούμε την ύπαρξη μουσουλμάνων φονταμενταλιστών στις χώρες μας και αν πρέπει να χαρίσουμε ευρωπαϊκά διαβατήρια σε εκατομμύρια Αλβανών και Τούρκων, που είναι έτοιμοι να κατακλύσουν τα κράτη μέλη της ΕΕ. Ευχαριστώ».Γ. Επιτήδειος: “Η τρομοκρατία είναι Ισλαμική και στοχεύει τους Χριστιανούς”Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στην Κένυα. Ο Στρατηγός έθιξε το γεγονός ότι από τα 50 κράτη που διώκουν χριστιανούς τα 40 είναι μουσουλμανικά, δηλαδή το 80% τα των χριστιανών διώκεται από μουσουλμάνους καθαρά για θρησκευτικούς λόγους.
Ακολουθεί η ομιλία: "Κύριε Πρόεδρε, το τραγικό και καταδικαστέο περιστατικό της δολοφονίας των 147 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Garissa στην Κένυα έφερε στην επιφάνεια μια πραγματικότητα στην οποία δυστυχώς δεν είχαμε δώσει μέχρι τώρα τη δέουσα σημασία. Πρόκειται για τις δολοφονίες των χριστιανών σε όλο το κόσμο από εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις.
Σε έκθεση της οργάνωσης Open Doors, αναφέρεται ότι από τα 50 κράτη που διώκουν σήμερα χριστιανούς, τα 40 είναι μουσουλμανικά. Δηλαδή το 80% των χριστιανών διώκεται από μουσουλμάνους ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης των τελευταίων. Για τον λόγο αυτόν δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χριστιανοί στοχοποιούνται από ακραίους ισλαμιστές τρομοκράτες.
Δυστυχώς αυτή την κατάσταση την έχει υποθάλψει και την συντηρεί η αδιαφορία των χωρών της Δύσης και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο πολύ ενδιαφερόμαστε για την παραβίαση των δικαιωμάτων των τρομοκρατών παρά για την προστασία της ζωής των θυμάτων τους. Ουδείς πέραν του Θεού έχει το δικαίωμα να αποφασίζει πόσο θα ζήσουμε, που θα πεθάνουμε και πότε θα πεθάνουμε.
Για τον λόγο αυτόν πρέπει να αντιδράσουμε, να οργανωθούμε και να αντιμετωπίσουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, διαφορετικά θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Η  υπομονή και η ανοχή μας έχουν όρια και αυτά έχουν πλέον εξαντληθεί". ΠΗΓΗ
Δημοσκόπηση Marc: Σταθερή άνοδος και διαρροή Σύριζα προς Χρυσή Αυγή
Δεν έχει περάσει ένα τρίμηνο από τις τελευταίες εθνικές εκλογές και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως απέτυχαν για ακόμη μια φορά να πετύχουν τα ποσοστά και την δυναμική της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.
Από τη μια "φουσκώνουν" το Ποτάμι που έχει καταντήσει ένα μνημονιακό ρυάκι, υποχείριο της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, και από την άλλη συνεχίζουν να αποκρύβουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής η οποία όπως όλοι ομολογούν θα αναλάβει τις τύχες της Πατρίδας μετά την αποτυχία του Σύριζα.

Στην δημοσκόπηση της Marc αποκαλύπτεται η σταθερή άνοδος της Χρυσής Αυγής και το ολοένα αυξανόμενο ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας προς τους Έλληνες Εθνικιστές λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων και την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης.
Στην εν λόγω δημοσκόπηση καταγράφεται η βαθμιαία πτώση του Σύριζα, ιδιαίτερα τώρα που έχει κάνει την μνημονιακή στροφή, η κατακρήμνιση και διάλυση τη ΝΔ που αναμένεται να επιταχυνθεί και η σταθερή άνοδος για την Χρυσή Αυγή. Καταγράφεται μια άνοδος 0,5% (από το 4,8% στο 5,3%) με παράλληλη εισροή ψηφοφόρων από το Σύριζα.

Για το Ποτάμι δεν χρειάζονται σχόλια. Όσο και να το σπρώχνουν, είναι εντελώς ανύπαρκτο.   Το κοινωνικό αυτό φαινόμενο αυτό θα επιταθεί, ιδιαίτερα μετά και την επίσημη επιστροφή της χώρας στα Μνημόνια από το Σύριζα και την οριστική διάλυση της ΝΔ. Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη.   ΠΗΓΗ

Επιταχύνεται η διάλυση στην ψοφοδεξιά: Η μνημονιακή συμφωνία φέρνει και την αποκαθήλωση Σαμαρά


Μπορεί μέχρι στιγμής οι εσωκομματικές τριβές και τα μαχαιρώματα στην ψοφοδεξιά να έχουν μπει στον πάγο ενόψει της υπογραφής του νέου Μνημονίου, αλλά μόλις ο Τσίπρας ολοκληρώσει την μνημονιακή του κυβίστηση τα νταούλια θα αρχίσουν να βαράνε και στην Συγγρού.
Η Ντόρα η οποία αναμένει τις εξελίξεις στην γωνία και η οποία έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως η αλλαγή ηγεσίας είναι απαραίτητη τόνισε και στην χθεσινή εκπομπή του Alpha όπου παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση της Marc ότι η ΝΔ διαλύεται με ταχύτατους ρυθμούς όσο παραμένει ο βουλευτής Μεσσηνίας στο τιμόνι.
Από την πλευρά του ο Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε στον Real Fm έδωσε το στίγμα της σήψης: "Ρωτάτε τώρα έναν παραδοσιακό άνθρωπο της παράταξης αν συμβιβάζεται με το 20 ή το 22%. Η απάντηση είναι όχι. Με 20 και 22% εγώ δεν συμβιβάζομαι. Γι’ αυτό και έχω πει και το ξαναλέω και σήμερα, πρώτα προετοιμάζεσαι για την αναγέννηση της παράταξης και η αναγέννηση δεν μπορεί παρά να περάσει από την επιστροφή από τις ρίζες της, το τονίζω και θα το λέω συνεχώς, από όχι έκτακτο, αλλά τακτικό συνέδριο, γιατί το έκτακτο συνέδριο πάει με τη σύνθεση του προηγουμένου συνεδρίου που αντικειμενικά αυτή πλέον δεν είναι αντιπροσωπευτική".
«Και αφού γίνουν αυτά μετά μπαίνει το θέμα και το ερώτημα: “Ποιος είναι αυτός που μπορεί πλέον το καράβι να το οδηγήσει με μεγαλύτερη επιτυχία;”. Και εκεί να πούμε ότι θα πρέπει όποιος φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία να βγει φανερά και να το πει. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να φύγει ο Σαμαράς για να έλθει κάποιος που έχει επιλεγεί όχι μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες του κόμματος και της παράταξης, αλλά από εξωθεσμικούς παράγοντες, γιατί κάτι τέτοια ακούω. Η Ν.Δ. και η παράταξη αυτή δεν θα γίνει ποτέ κόμμα λόρδων και αριστοκρατών".
Καθίσταται σαφές ότι ο χρόνος πριν την έκρηξη στα εσωτερικά της ΝΔ μετράει ανάποδα, όσότου να επέλθει ο οριστική ρήξη και διάλυση της ψοφοδεξιάς. ΠΗΓΗ

Ξεσάλωσαν οι κουκουλοφόροι: Βροχή μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών - Καμία σύλληψη! ΒΙΝΤΕΟ
Ξεσάλωσαν οι κουκουλοφόροι: Βροχή μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών - Καμία σύλληψη! ΒΙΝΤΕΟ
Πρωτομαγιά με μολότοφ και κρότου-λάμψης στο κέντρο της Αθήνας. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ ακόμα και σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου!
Οι αστυνομικές δυνάμεις πιστές στο "δόγμα Πανούση" δέχθηκαν βροχή από βόμβες μολότοφ χωρίς να παρεμβαίνουν στην καταστροφική μανία των προστατευόμενων μπαχαλάκηδων από την κυβέρνηση.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η οδός Στουρνάρη έγινε ξανά το πεδίο των επεισοδίων, με τους αντιεξουσιαστές να αναποδογυρίζουν κάδους και να τους βάζουν φωτιά. Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ κάποιοι έβαλαν φωτιά και σε κάδους στην οδό Σολωμού.
H πρώτη μολότοφ έπεσε λίγα λεπτά μετά τη μία στο ύψος του ξενοδοχείου Μ. Βρετανία τη στιγμή που περνούσε απ' έξω μια ομάδα αντιεξουσιαστών. Εκεί πέταξαν την μια μολότοφ και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους. Λίγη ώρα αργότερα πέταξαν άλλες 5 μολότoφ κοντά στα προπύλαια. Στη συνέχεια οι ταραξίες απομακρύνθηκαν και μετέφεραν το πεδίο μάχης στην οδό Στουρνάρη. Εκεί έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.  ΠΗΓΗ
Μολότοφ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 
Βίντεο από τα επεισόδια 
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3010434711678828780

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item