Widgets

Το ΣΑΠΙΟ ΑΘΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, Μας θέλει όλους, Αδιάφορους,Πρεζάκηδες,Ανθέλληνες και Ντινγκι-Ντάνγκες! - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το πολιτικό σύστημα επιθυμεί τον θάνατο της Ελληνικής Κοινωνίας

Ήταν Μάιος του 2013 όταν πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ επενέβησαν, κατόπιν εντολής του λαθροδήμαρχου Καμίνη και του τότε υπουργού ΠΡΟΠΟ και αρχισκευωρού, Δένδια, προκειμένου να απαγορεύσουν διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στους δοκιμαζόμενους, από την κρίση, Έλληνες.
Το ανθελληνικό κράτος Σαμαρά – Βενιζέλου επέλεξαν την ευθεία σύγκρουση, προκειμένου να απαγορεύσουν μία διανομή τροφίμων, γιατί αυτή θα τους προκαλούσε πολιτική ζημία. Την ίδια ώρα τα αργυρώνητα ΜΜΕ πανηγύριζαν για την απαγόρευση ενός «συσσιτίου του μίσους» και η αριστερά σιωπούσε ένοχα, αποδεχόμενη αυτή την πρωτοφανή απαγόρευση.


Η Χρυσή Αυγή επέλεξε να μετατρέψει την κρατική χρηματοδότηση που λάμβανε, προκειμένου να ανακουφίσει τους Έλληνες πολίτες, που ζούσαν και ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας. Αυτή η προφανής «πρόκληση» εκ μέρους της Χρυσής Αυγής απέναντι σε ένα πολιτικό σύστημα που μισεί βαθύτατα τον Ελληνισμό και απασχολείται αποκλειστικά με ψηφαλάκια απαντήθηκε με χρήση χημικών και άγρια επίθεση από τις δυνάμεις καταστολείς σε άπορους και ηλικιωμένους, που πήγαν εκείνη την ημέρα να πάρουν τρόφιμα.

Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά από εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση, και το τμήμα δικαιωμάτων του Σύριζα, από κοινού με οργανώσεις – σφραγίδες – δορυφόρους, διοργάνωσε μία εκδήλωση, που ξεκάθαρα πρότρεπε στην διάπραξη αδικημάτων. Ο λόγος φυσικά για το χθεσινό χασισοφεστιβάλ, το οποίο προέτρεπε τους νέους να καλλιεργήσουν και να καταναλώσουν ναρκωτικές ουσίες.
Δεν είναι μονάχα η ξεκάθαρη προτροπή σε τέλεση αδικημάτων, που έπρεπε να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας, στα πλαίσια της εφαρμογής του νόμου. Κυρίως είναι η ουσία αυτής της εκδηλώσεως, που ήταν μία ξεκάθαρη προτροπή στην παρακμή και την υποταγή. Μια προτροπή στην μαστούρα, την απάθεια και την καταστροφή του μέλλοντος της Χώρας, της Ελληνικής Νεολαίας.
Είναι Μάιος του 2015, δύο χρόνια μετά εκείνη την πρωτοφανή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, και η εκδήλωση αυτή έγινε άνευ παρεμβάσεως της αστυνομίας. Τα ΜΜΕ των πλουτοκρατών από την πλευρά τους μετέδωσαν ολόκληρη την εκδήλωση, κάνοντας λόγο για «ελευθερία» και «εκδήλωση της νεολαίας», δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις στα μνημόνια και την υποταγή.
Μάιος 2013 και Μάιος 2015, δύο εκδηλώσεις με χρονική απόσταση δύο χρόνων, η αντιπαραβολή των οποίων αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το πολιτικό σύστημα, το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο», επιθυμεί τον θάνατο της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως γνήσιο συστημικό κόμμα, προωθεί την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, στα χνάρια του Τζέφρυ Παπανδρέου με στόχο την μόνιμη νάρκωση και αδράνεια της ελληνικής νεολαίας απέναντι στα μνημονιακά του σχέδια".  ΠΗΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ και ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ => ΕΔΩ!!!


ΤΡΕΜΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΟΙ ΤΡΑΝΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ!
afisa_antitransfoviki_ekdilosi_ergatiko_kentro
Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί η είδηση που θα διαβάσετε να έρχεται με καθυστέρηση ολίγων –τεσσάρων- ημερών, αλλά έχει τη σημασία της. Και να δώσετε σ’ αυτήν μεγάλη βάση… φασίστες και ρατσιστές αναγνώστες, γιατί κινδυνεύετε με  τσάκισμα!

Εκδήλωση «αντιτρανσοφοβική», λοιπόν, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου, από την ομάδα… τρίτου φύλου της ΑΝΤΑΡCIA, με κύριο σύνθημα «Το φύλο το διαλέγουμε, γι’ αυτό μην το παιδεύουμε: Άμεση αναγνώριση του δικαιώματος στην ταυτότητα φύλου!» και το… άκρως απειλητικό παρασύνθημα: «Τρανς, λεσβίες, γκέι, αδελφές, τσακίστε τους φασίστες και τους ρατσιστές». Η… παράσταση δόθηκε για να διαμαρτυρηθούν τα συντρόφια για «την επίθεση σε γυναίκα τρανς στην Πυλαία», που έγινε τον Νοέμβριο του… 2014.

(ΥΓ): 
Αχ, τσακίστε μας συντρόφια! Τσακίστε μας με  φτερά και πούπουλα!  πηγηΝ. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στο νέο Μνημόνιο και την φοροκαταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τις πολιτικές εξελίξεις:
"Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή της σε κάθε συμφωνία η οποία έχει σκοπό να υπογράψει η κυβέρνηση και η οποία θα αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο που θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και θα συνοδεύεται επίσης από μία νέα φοροκαταιγίδα η οποία θα εξαντλήσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό.
Καλούμε την κυβέρνηση να ζητήσει τη γνώμη του λαού σε μια τέτοια περίπτωση που θα πάρει αυτήν τη απόφαση".  ΒΙΝΤΕΟ


Ηλίας Κασιδιάρης: Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια - ΒΙΝΤΕΟ
Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας για πολιτική ομιλία που είχε κάνει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου το 2011.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως είναι πια διψήφιος ο αριθμός των άρσεων ασυλίας του και κάθε φορά παραπέμπεται στην δικαιοσύνη όπου αθωώνεται πανηγυρικά. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τους βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου όπως τον Μιχελάκη και τον Σταθάκη, οι οποίοι τυγχάνουν κάλυψης και απαλλαγής από το "συνταγματικό τόξο".
Στην εν λόγω ομιλία στον Ασπρόπυργο δεν υπάρχει καμία προτροπή σε βία και είναι ακόμα μία χαρακτηριστική δίωξη για πολιτικούς λόγους, όπως είχε παραδεχτεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ΡουπακιώτηςΣε αυτήν την χώρα, όπου έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, όποιος λέει την αλήθεια, διώκεται!
Τα ντοκουμέντα όπως το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό Σαμαρά αποδεικνύουν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αλλά η Βουλή κωφεύει. Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι και συνεχίζουν να διώκονται για άρθρα και ομιλίες. Ο βουλευτής Αττικής ανέδειξε το πρωτοφανές γεγονός ότι βρίσκεται 10 μήνες στην φυλακή λόγω... χαρακτήρα.
Τέλος, οι διώξεις κατά του πολιτικού λόγου εντάθηκαν από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν στα "πολιτικά σκουπίδια" που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, Χαραλαμπίδου και Κεδίκογου, οι οποίοι επιχείρησαν μάταια να πείσουν πως η δίωξη δεν είναι πολιτική.
Την αρμόζουσα απάντηση τους έδωσε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο οποίος τελικά με ψήφους 190 υπέρ, 18 κατά και 17 παρών παραπέμπεται στην Δικαιοσύνη για πολιτική ομιλία!  ΠΗΓΗ
Ο πληρών τοις μετρητοίς εις το διηνεκές: Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έσκασε 750 εκατομμύρια στο ΔΝΤ!

Οι φανφάρες περί «εθνικής αξιοπρέπειας», «εθνικής κυριαρχίας» και «ελπίδας» για τον Ελληνικό Λαό πήγαν περίπατο και όπως αναμενόταν η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ πλήρωσε τη δόση των 750 εκατομμυρίων ευρώ προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ!

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ» ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ! - Νέο εξοντωτικό Μνημόνιο από το SYRIZAΕνώ λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη η... «σκληρή διαπραγμάτευση» με τους ευρωπαίους δανειστές, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου απέδωσε κανονικά την δόση των 750 εκατ. ευρώ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποδεικνύοντας ξεκάθαρα την μεγαλειώδη απάτη των δήθεν διαφωνιών με τους δανειστές και της υποτιθέμενης σθεναρής αντίστασης απέναντι σ' εκείνους που ρουφούν το αίμα του Ελληνικού Λαού.
Σύριζα και ΑΝΕΛ ακολουθούν απαρέγκλιτα την μνημονιακή γραμμή των προκατόχων τους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει από την προεκλογική ακόμη περίοδο η Χρυσή Αυγή. Την είδηση μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο Reuters και η πληρωμή πρόκειται να γίνει αύριο στις 12 Μαΐου. ΠΗΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩ

Η απάτη των «πρωτογενών πλεονασμάτων» από τον Σαμαρά στον Τσίπρα

Οι τελευταίες δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, δηλαδή η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, επιχειρούν να παρουσιάσουν «πρωτογενή πλεονάσματα» στις ειδήσεις, προκειμένου να πείσουν τους χαχόλους ότι δήθεν η Ελληνική Οικονομία «ανακάμπτει» υπό τους χειρισμούς τους. Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική Οικονομία υποφέρει κάτω από τη μέγγενη του μνημονίου και η οικονομία καταστρέφεται μέσα από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν οι κυβερνώντες.
Έχει αξία να δούμε, όμως, το πώς ακριβώς συντελείται η κοροϊδία εις βάρος του Ελληνικού Λαού και πως παραποιούνται τα στοιχεία από τις φυλλάδες της διαπλοκής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κυβερνώντες. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την ίδια ώρα που τόσο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όσο και η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου διαφημίζουν «πρωτογενή πλεονάσματα», μικρότερα ή μεγαλύτερα, τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς ιδιώτες ανέρχονται στα 4,5 δισ. ευρώ.
Τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης δείχνουν ότι μέχρι τέλος Μαρτίου είχαν καταστεί ήδη ληξιπρόθεσμες οι οφειλές ύψους 3,8 δισ. ευρώ προς ιδιώτες που εκκρεμούσαν από Δεκέμβριο και πριν, ενώ άλλα 680 εκατομμύρια χρωστούσε το δημόσιο για επιστροφές φόρου που δεν έδινε στους φορολογουμένους που τις δικαιούνται.
Κατά τα άλλα οι συριζαίοι και παλιότερα οι νεοδημοκράτες, διαπραγματεύονται το ύψος του «πρωτογενούς πλεονάσματος», την ίδια ώρα που στραγγίζουν την αγορά, αλλά και τον μέσο Έλληνα πολίτη από ρευστό. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΛΕΣΒΟΥ: ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τραγέλαφος από την Telegraph: Για να δείξουν το “σθένος” του Σύριζα, έβαλαν φωτογραφία της Χρυσής ΑυγήςΤο πόσο γελοία και της... πλάκας είναι τα ΜΜΕ (εγχώρια και διεθνή) το έχουμε καταλάβει.
Τα λάθη τους όμως δεν είναι αθώα, αλλά σκοπεύουν στην προώθηση μιας συγκεκριμένης προπαγάνδας και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής στην λασπολόγηση και την συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το "λάθος" που έκανε χθες η βρετανική ιστοσελίδα Telegraph είναι ενδεικτικό. Σε θέμα για τον Σύριζα και πόσο... σθεναρά κρατά τις κόκκινες γραμμές ο δικτυογράφος τοποθέτησε μια φωτογραφία από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Θέλοντας να δείξει ένα αποφασισμένο και ελληνικό πλήθος, μην έχοντας σχετική φωτογραφία από πολιτική ομιλία του Σύριζα - αφού εκεί είναι όλοι αποχαυνωμένοι - , χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την Χρυσή Αυγή.
Όχι τόσο τυχαίο και "αθώο" το λάθος, γιατί ο ηλεκτρονικός συντάκτης θα έπρεπε να αναρωτηθεί πώς γίνεται ο Σύριζα να έχει τόσες Ελληνικές Σημαίες στην συγκέντρωσή του; Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει!
ΥΓ. Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όταν τα ΜΜΕ θέλουν να καταδείξουν την "εγκληματική φύση" της Χρυσής Αυγής δείχνουν τις ίδιες φωτογραφίες. Όταν όμως χρησιμοποιούνται κατά λάθος για τον Σύριζα, καταδεικνύουν το σθένος και την αποφασιστικότητά του...   ΠΗΓΗ

Ο ραγιαδισμός των μνημονιακών κυβερνήσεων

Ρίχνοντας μια ματιά στο μετεκλογικό σκηνικό, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από τις 25 Ιανουαρίου και μετά, θα δούμε κάποιες συγκεκριμένες εικόνες, οι οποίες μας οδηγούν σε ανάλογα συμπεράσματα. Η κυβέρνηση, πέρα από τις όποιες παροδικές και ανώδυνες λεκτικές εξάρσεις της, δείχνει με την συμπεριφορά της ότι σκοπεύει να συνεχίσει την μνημονιακή πολιτική των προκατόχων της, έστω κι αν αυτό γίνει με σταδιακούς ρυθμούς και πιθανόν με όχι τόσο κραυγαλέο τρόπο. Ο «πολύς» Βαρουφάκης αφήνει στην άκρη τις «λάιφ στάιλ» ψευτομαγκιές, δηλώνοντας ότι το Ελληνικό κράτος θα αποπληρώνει κανονικά τις τοκοχρεολυτικές δόσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους, «εις το διηνεκές». Η αντιπολίτευση, που κινείται στους δρόμους του «φιλοευρωπαϊσμού», καταγγέλλει την κυβέρνηση, όχι για τις απαράδεκτες εθνικές υποχωρήσεις που κάνει, όπως θα περίμενε ο οποιοσδήποτε βλέπει την πραγματική ροή των γεγονότων, αλλά γιατί «εξοργίζει» τους «εταίρους» και τους «συμμάχους», δίνοντας έτσι ψεύτικα παράσημα ρεαλιστικής αντίστασης στους κυβερνώντες.  
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ επενδύουν τις ίδιες απόψεις με αναλύσεις και προτάσεις βγαλμένες από την παράδοση της αμερικανοδουλείας και της νοοτροπίας «Στρατηγέ, ιδού ο Στρατός σας». Όλες αυτές οι εικόνες αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα της ξενοδουλείας και του ραγιαδισμού που ζει η Πατρίδα και ο Λαός μας. Παλαιότερα, είχαμε την θεωρία ότι η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να παραμένει φτωχή και να ζει χάρη στην προστασία των μεγάλων δυνάμεων. Μετά ήρθε το δέσιμο της Χώρας στον αμερικανικό παράγοντα, ύστερα από τα τραγικά γεγονότα της περιόδου 1944-1949. Μετά την πτώση του Στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου ακολούθησε μια περίοδος παραλλαγής και αλληλουχίας συνθημάτων και «ιδανικών». Από το «ανήκομεν εις την Δύσιν» του ψευτοεθνάρχη Καραμανλή περάσαμε στις ψευδαισθήσεις που προκάλεσε η κυριαρχία του λαοπλάνου Παπανδρέου για να φτάσουμε στο «όραμα της ΟΝΕ» του Σημίτη. Η ξενοδουλεία και ο ραγιαδισμός πέρασαν από το σακάκι και το ζιβάγκο στο ευρωπαϊκής ραφής κοστούμι. Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση του 2008 και το σκίσιμο της «φούσκας» του εγχώριου κεφαλαιοκρατισμού το 2010 έκαναν τον δωσιλογισμό σήμα κατατεθέν των αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων.  
Τέσσερις διαδοχικές κυβερνήσεις (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, Σαμαρά-Βενιζέλου) προσπάθησαν να πείσουν με κάθε είδους προπαγάνδα εκφοβισμού τον Ελληνικό Λαό, ότι πρέπει να υποταχθεί στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, όσο απάνθρωπες και σκληρές κι αν είναι, γιατί από τα δανεικά που δίνονται εξαρτάται το μέλλον του. Μέχρι που ήρθε στην εξουσία η νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκμεταλλευόμενη το κύμα της λαϊκής οργής και απόγνωσης, υποσχόμενη διαγραφή ολόκληρου του μνημονιακού καθεστώτος και εξαναγκασμό των δανειστών σε υποταγή στις απαιτήσεις της νωπής λαϊκής εντολής.  


Ζούμε πλέον τις τελευταίες εβδομάδες του σόου της «σκληρής διαπραγμάτευσης», μέσω του ο οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διαχειριστεί -με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες- την κωλοτούμπα που θα κάνει. Από την άλλη πλευρά, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχοντας αντιληφθεί ότι απέναντί τους βρίσκεται μια κυβέρνηση, η οποία δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε ρήξη, αλλά απλώς διαπραγματεύεται μια καλύτερη μεταχείρισή της, προκειμένου να μην  ξεφτιλιστεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού από τους πρώτους μήνες της θητείας της, σφίγγουν διαρκώς την θηλιά γύρω από τον λαιμό της εγχώριας οικονομίας, αφήνοντας τον χρόνο να κάνει την δουλειά του. Αν όντως η κυβέρνηση είχε στο μυαλό της ενδεχόμενο ρήξης με τους δανειστές, δεν θα αποπλήρωνε κανονικά όλες τις δόσεις του τριμήνου που κυβερνά, στραγγίζοντας γι’ αυτόν τον λόγο κάθε αποθεματικό από τα ταμεία του κράτους (αφήνοντας απλήρωτους τους πάντες, πλην μισθωτών του δημοσίου και συνταξιούχων) και πλέον και από τα ταμεία όλων των φορέων του Δημοσίου. Για να γυρίσουν πίσω αυτά τα χρήματα θα πρέπει να υπάρξουν δάνεια, οπότε η κυβέρνηση θα εμφανίσει την συμφωνία ως αναγκαίο κακό προκειμένου να παρθούν αυτά τα δάνεια και να αποκατασταθούν τα διαθέσιμα των φορέων που μάζεψε στην ΤτΕ και τα μετέτρεψε (μέσων repos) σε αποπληρωμές δόσεων προς το ΔΝΤ.  
Είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση κάνει σόου για εσωτερική κατανάλωση και από την μεριά τους οι δανειστές αυτό που κάνουν είναι να σφίγγουν ακόμη περισσότερο την θηλιά, ώστε να βοηθήσουν και την κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί το κλίμα εκβιασμών και οικονομικής ασφυξίας, προκειμένου να παρουσιάσει στον Ελληνικό Λαό την συμφωνία ως απολύτως αναγκαία και μονόδρομο για να μην καταστραφεί η Χώρα. Ποιον βόλευε, τελικά, η ΠΝΠ; Την κυβέρνηση ή τους δανειστές; Και τους δύο τελικά, γιατί έχουν από κοινού συμφέρον να δημιουργηθεί τρόμος στους Έλληνες, ώστε να μπορέσει η συγκυβέρνηση να του σερβίρει ως «λύτρωση» την συμφωνία για το κλείσιμο του Μνημονίου-2 και στην συνέχεια την νέα δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο-3, στο οποίο επιδιώκει να περάσουν θέματα όπως το Ασφαλιστικό και Εργασιακό και να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα την δημόσιας περιουσίας. Ο ραγιαδισμός και ο δωσιλογισμός αποτελούν απαραίτητα συστατικά στοιχεία των κυβερνήσεων του Μνημονίου, γι’ αυτό και η συνεχής ενδοτικότητά τους απέναντι στις προκλητικές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων δεν πρέπει να μας παραξενεύει καθόλου. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  
Εκπρόσωπος του ΔΝΤ ο Σ. Θεοδωράκης: Ούτε να διανοηθείτε να μην πληρώσετε τις δόσεις!
«Αν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ η χώρα είναι σαν να λέει στις αγορές ότι δεν μπορεί πια να εξυπηρετήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της», δήλωσε με κομπασμό ο ποταμίσιος Στ. Θεοδωράκης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ρόλο που ο ίδιος και το κομματικό του μόρφωμα έχουν αναλάβει στην πολιτική ζωή της χώρας.
Ο εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου δηλαδή, αφού έλαβε τα εύσημα του Μάρτιν Σουλτς (ο οποίος υπέδειξε την ανάγκη να ενταχθεί το Ποτάμι στην κυβέρνηση) αναζητά πλέον και τα εύσημα της Ουάσιγκτον, εμφανιζόμενος ως βασιλικότερος του βασιλέως στο ζήτημα της πληρωμής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! = > ΟΛΕΣ οι πληρωμές που πρέπει να κάνει η Ελλάδα στο ΔΝΤ μέχρι το 2030! - ΙΔΟΥ τι υπέγραψαν [ΛΙΣΤΑ ΣΟΚ]

Με τους Έλληνες να πεινούν και να εξαθλιώνονται σε ολοένα και αυξανόμενο βαθμό, η έγνοια του Στ. Θεοδωράκη είναι το αν θα εισπράξουν τα χρήματά τους οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ. Το ενδιαφέρον και η ανησυχία του ποταμίσιου φυσικά, είναι καθ' όλα υποκριτικά, αφού γνωρίζει σαφώς ότι δεν υφίσταται θέμα άρνησης πληρωμής της δόσης προς το ΔΝΤ από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ως εκ τούτου, η παρέμβασή του κρύβει άλλη σκοπιμότητα: εκείνη της διαβεβαίωσης των διεθνών τοκογλύφων πως το Ποτάμι είναι πιο υποτακτικό και υπάκουο στις εντολές τους, απ' ότι είναι ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ.
Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, κινείται και η κριτική του προς την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, την οποία δεν κατηγορεί για το ξεπούλημα της χώρας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων, αλλά αντίθετα επειδή δεν επιτάχυνε τόσο την εκποίηση -έναντι πινακίου φακής- της εθνικής περιουσίας, όσο και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού!
Με παρόμοιες παραστάσεις εξαπάτησης της κοινής γνώμης, όπου το συμφέρον των τοκογλύφων μετατρέπεται δολίως σε «πατριωτικό καθήκον», ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετεί σοβαρές βάσεις για να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρεία του μνημονιακού στρατοπέδου, στο οποίο μετεκλογικά εντάχθηκαν Σύριζα και ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗ

Ο “αντιφασίστας” Τρίμης, όταν δεν υπερασπίζεται σθεναρώς την κυβέρνηση, επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή

Κάνοντας ένα «διάλειμμα» στο να υπερασπίζεται  σθεναρώς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ξεπερνάει σε κυβερνητική προπαγάνδα ακόμα και τους αρθρογράφους της "Αυγής", ο Δημήτρης Τρίμης πήρε την σκυτάλη της λασπολογίας εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους ρυπαρογράφους του "Ιού", στους οποίους άλλωστε κάποτε ανήκε και ο ίδιος.
Με αφορμή το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πήρε κείμενα γραμμένα προ δεκαετίας και με τη μέθοδο της παράθεσης επιλεγμένων αποσπασμάτων έχυσε και άλλο δηλητήριο κατά της πολιτικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ανοίξουμε διάλογο με τον τύπο αυτό, όπως άλλωστε και με τους ομοίους του, όχι μόνο γιατί δεν μας ενδιαφέρει να τον πείσουμε στο ελάχιστο για το δίκαιο των απόψεων μας, αλλά και γιατί το να επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάποιος ο οποίος έχει υπερασπιστεί τους φιλοσκοπιανούς, τα πιο εξτρεμιστικά μουσουλμανικά στοιχεία της Θράκης και αρνείται να καταδικάσει την απάνθρωπη και κτηνώδη πολιτική των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής εναντίον των Παλαιστινίων αποτελεί απόδειξη ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κινείται στον σωστό δρόμο.

Πριν τον αφήσουμε στην ανυπαρξία του «αντιφασιστικού» ανθελληνισμού  του, αναμένουμε να βρει κάποτε την ευκαιρία και να απαντήσει στα εξής: α) Πριν από δυο χρόνια ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούσης είχε προβεί σε καταγγελία ότι ο Τρίμης, ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, έδινε επίδομα ανεργίας στον Δημήτρη Ψαρρά, παρότι αυτός εργαζόταν στην ″Εφημερίδα των Συντακτών". Τι έγινε με αυτή την υπόθεση; Αν δεν αληθεύει, τον κατήγγειλε με τη σειρά του ο Τρίμης; Αν, όμως, αληθεύει γιατί δεν βρήκε την ευθιξία να παραιτηθεί; Περιμένουμε μια απάντηση.
β) Μερικά χρόνια πριν, μία εβδομαδιαία εφημερίδα υπό τον τίτλο "Κότα ο Τρίμης" άφηνε σαφή υπονοούμενα ότι ο Τρίμης, πάλι ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ τότε, δεν προάσπιζε τα συμφέροντα των εργαζομένων στην ″Ελευθεροτυπία″ αλλά ταυτιζόταν με την εργοδοσία (Μάνια Τεγοπούλου). Περιμένουμε μια δεύτερη απάντηση, αν αντέδρασε σ΄αυτά τα υπονοούμενα. Εννοείται, φυσικά, ότι τα ερωτήματα έχουν ρητορικό σχήμα, ως προς την απάντηση που περιμένουμε. Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να την λάβουμε.
Αντί, όμως, να παριστάνει τον κριτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας αφήσει το «διάλειμμα» και ας επιδοθεί ολοκληρωτικά στο «γλείψιμο» της σημερινής κυβέρνησης, για λόγους που ο ίδιος μόνο μπορεί να γνωρίζει επακριβώς.  Γιώργος Μάστορας    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Σκόπια έφθασαν οι καταγγελίες για μίζες και ανάθεση έργων στην εταιρεία του Μπόμπολα

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2389673865906414059

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item