Widgets

Με 10 ΧΕΡΙΑ θα ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ το ΝΕΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον Σύριζα για την υπογραφή του νέου μνημονίου

"Ακονίζονται" οι Mont Blanc!   

Όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, από την κοινή ανακοίνωση Τσίπρα-Γιούνκερ μέχρι το «θετικό κλίμα» στις συζητήσεις, αποτελούν ένα ακόμη βήμα σε μια πορεία με προδιαγεγραμμένο τέλος: την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, με «ασπιρίνη για τον καρκίνο», κάποια ανώδυνα για τους διεθνείς τοκογλύφους μικρομερεμέτια. Στον τομέα της πρακτικής πολιτικής και της καθημερινής ροής της Κοινωνίας όλα θα συνεχίσουν να κινούνται, επί της ουσίας, όπως και με την προηγούμενη κυβέρνηση: Δηλαδή, σκληρή δημοσιονομική λιτότητα, προκειμένου να συνεχίσουν να αποπληρώνονται κανονικά οι δανειστές, και «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού, έτσι ώστε να γονατίσει ακόμη περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Βίντεο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθούμε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει το σόου της «σκληρής διαπραγμάτευσης», καθώς κρίνει ότι η πολιτική διαχείρισης αποδεικνύεται αποτελεσματική. Μπορεί αυτό να είναι βραχυπρόθεσμο, όμως μια κυβέρνηση αποφασισμένη να διαχειριστεί την μνημονιακή πολιτική δεν μπορεί, εκ των πραγμάτων, να κάνει μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Καθώς διανύει τον τέταρτο μήνα της θητείας της, η νυν συγκυβέρνηση έχει πετύχει μια ευρεία κοινωνική ανοχή, τόσο λόγω των πολύ προσφάτων αθλίων πεπραγμένων της προηγούμενης κυβέρνησης, όσο και της νωπής εκλογικής εντολής, με αποτέλεσμα να βγαίνουν με τον πλέον θρασύ τρόπο τα πιο κυνικά κυβερνητικά στοιχεία, σαν τον Παπαδημούλη, δηλώνοντας ότι ο Λαός θα στηρίξει την νέα επώδυνη συμφωνία, γιατί ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ με την σκέψη ότι «και δυο-τρία πράγματα να κάνει, αρκετά θα είναι»!

Τα πάντα παρουσιάζονται μοιρολατρικά και εναποτίθενται στην… καλή θέληση της κυβέρνησης, «μήπως και καταφέρει κάτι». Στο «καλύτερο δυνατόν» δεν περιλαμβάνονται μόνο άμεσα νέα μέτρα (πχ ΦΠΑ) και η προετοιμασία της κλίνης του Προκρούστη για μια καινούργια αντιασφαλιστική ανατροπή, αλλά και η διατήρηση των βασικών συστατικών στοιχείων του μνημονιακού καθεστώτος σε όλους τους τομείς (φοροκαταιγίδα, εργασιακό, συνταξιοδοτικό κλπ). Οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν έντονα την παλιά τηλεοπτική διαφήμιση με την γνωστή ατάκα «last year».

Η καθημερινή ροή των γεγονότων δείχνει την συνεχή προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ προς το μνημονιακό στρατόπεδο, διαψεύδοντας τις ελπίδες όλων εκείνων των συμπατριωτών μας που τον ψήφισαν νομίζοντας ότι θα καταργήσει τα μνημόνια «με μια υπογραφή». Αν στον Ελληνικό Λαό κυριαρχήσει η απογοήτευση τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι και το εγχώριο πολιτικό τους προσωπικό θα αποθρασυνθούν ακόμη περισσότερο, επιχειρώντας να παγιώσουν και να βαθύνουν την κυριαρχία του Μνημονίου. Η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί τον κρίσιμο παράγοντα που μπορεί να κινήσει διαδικασίες μετατροπής της αδράνειας σε δραστική πράξη πολιτικής αντίστασης.  Γιώργος Μάστορας

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩΣύριζα, το μεγάλο μας τσίρκο - Μπαλάφας: Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα Μνημόνια! 

«Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια» λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και η παροιμία ταιριάζει απόλυτα εις ότι αφορά την φερεγγυότητα και αξιοπιστία των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου. Ο οξύς, πολυδιαφημιζόμενος «αντιμνημονιακός» χαρακτήρας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετατρέπεται αίφνης σε ανέντιμο συμβιβασμό, όταν εκείνη έρθει στην εξουσία.
Ο κύριος Γ. Μπαλάφας, εξέχον στέλεχος του Σύριζα και αντιπρόεδρος της Βουλής, δια συνεντεύξεως σε καθεστωτικό-μνημονιακό ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι Έλληνες είναι αφελείς και ανόητοι. Διότι δεν μπορεί αλλιώς να ερμηνευθεί η δήλωσή του πως «εμείς ( σ.σ. εννοεί ο Σύριζα), από την πρώτη στιγμή, στα προεκλογικά μας προγράμματα, στις προγραμματικές μας δηλώσεις, δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα Μνημόνια»!
Για να μην υπάρξει μάλιστα καμία παρερμηνεία των δηλώσεων, ο Γ. Μπαλάφας συνέχισε απτόητος και εξόχως ξεκάθαρος: «Το «σκίσιμο των μνημονίων» δεν υπάρχει πουθενά (!) Προφανώς μπορεί να είπαμε κάποια στιγμή, εγώ δεν το αμφισβητώ αυτό, μπορεί κάποια στιγμή, κάποιοι να μίλησαν για πιο γρήγορους ρυθμούς προώθησης κάποιων πραγμάτων».
Στην ίδια συνέντευξη, με χαρακτηριστική άνεση και μια γερή δόση πολιτικαντισμού, καθιστά σαφές ότι ο Σύριζα εξαπάτησε τους ψηφοφόρους. Ισχυρίζεται ο Γ. Μπαλάφας: «ότι ήταν στις προγραμματικές μας δηλώσεις, δεν ήταν. Ήταν στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης κλπ.; Εγώ δεν αμφιβάλω ότι μπορεί κάπου, κάποιος, στην προεκλογική περίοδο, να το είπε, αλλά στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και πολύ περισσότερο στις προγραμματικές μας δηλώσεις, τοποθέτηση «μ' ένα άρθρο και τελειώνουμε», δεν υπάρχει. Λες κάτι προεκλογικά, γίνονται εκλογές, παίρνεις το συγκεκριμένο ποσοστό, κάνεις τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και όχι κάποια άλλη, κάνεις προγραμματικές δηλώσεις. Νομίζω είναι λογικό να κρίνεις μια κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές δηλώσεις, εκεί είναι το λογικό».
Δεν χρειάζεται κατόπιν όλων των ανωτέρω, να προσθέσουμε εμείς κάτι επιπλέον. Η Χρυσή Αυγή αισθάνεται δικαιωμένη διότι σε ολίγους μόνο μήνες κατά τους οποίους ο Σύριζα βρίσκεται στην κυβέρνηση, αποδεικνύεται η μεγαλειώδης εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε στην πλειοψηφία του την ανάγκη κατάργησης των Μνημονίων, όμως ο Σύριζα (και από κοντά οι ΑΝΕΛ) όχι μόνο διατηρούν τις μνημονιακές πολιτικές αλλά ετοιμάζονται να φέρουν Νέο Μνημόνιο με ακόμη σκληρότερα υφεσιακά μέτρα. Συνεπώς, έχουμε κάθε δικαίωμα να ισχυριστούμε πως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν είναι παρά μια μαρξιστική εκδοχή της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Η Χρυσή Αυγή δεν αμφιταλαντεύεται: Εθνική Αντίσταση στη Χούντα του Μνημονίου!
Ευάγγελος Καρακώστας
ΥΓ. Τους θυμίζουμε τι έλεγε ο Τσίπρας λίγο πριν τις πρόσφατες εκλογές, γιατί στον Σύριζα φαίνεται έχουν μνήμη χρυσόψαρου!  ΠΗΓΗ
Στην Μέρκελ και πάλι ο Τσίπρας εκλιπαρεί γονυπετής για την επικοινωνιακή διαχείριση του νέου μνημονίου


Πυρετώδεις και συνεχείς είναι οι συναντήσεις του Υπουργικού Συμβουλίου εν όψει της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας στις 21 και 22 Μαΐου. Όπως μεταφέρουν κυβερνητικές πηγές: «Ό,τι ήταν δυνατό να συμφωνηθεί με τα τεχνικά κλιμάκια συμφωνήθηκε. Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο συμβιβασμού. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα σύγκλισης σε αυτό το επίπεδο. Συνέχιση των συζητήσεων με τους τεχνοκράτες σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε κι άλλο πίσω εμείς και να δεχθούμε όλες τις θέσεις τους, χωρίς να διατηρούμε κόκκινες γραμμές και χωρίς καμία δική τους υποχώρηση. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να πάει άλλο»
Βεβαίως η δήλωση του ανώνυμου κυβερνητικού εκπροσώπου περιλαμβάνει τεχνηέντως την λέξη «κόκκινες γραμμές» την ώρα που όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες της κυβερνήσεως έχουν καταπατηθεί. Μόνο και μόνο η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ θα αρκούσε για να γίνει λόγος περί άτακτης υποχωρήσεως, όμως παράλληλα τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενιαίο (και ανεβασμένο ΦΠΑ), επιθετικές ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές συντάξεων – μισθών και πάγωμα όλων των προεκλογικών εξαγγελιών.
Οι συριζαίοι επιχειρούν επικοινωνιακή διαχείριση του δρωμένου της άτακτης υποχωρήσεώς τους και έτσι εναποθέτουν ελπίδες στην επόμενη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ, που θα γίνει στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. Βεβαίως το πρώτο που χρήζει σχολιασμού είναι πλέον ο Τσίπρας συναντάται με την Μέρκελ σχεδόν μηνιαίως και είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι αναζητά στήριγμα σε αυτήν που μέχρι πρότινος αναθεμάτιζε.
Γιατί, όμως, ο Τσίπρας θα πάει στην Μέρκελ και τι θα της πει από την στιγμή που ουσιαστικά τα μέτρα έχουν κλειδώσει και έπονται ακόμα περισσότερα με τις επόμενες δόσεις; Στην προηγούμενη συνάντηση που είχε με την αρχιτοκογλύφο κέρδισε την διαβεβαίωσή της ότι το επικοινωνιακό παιχνίδι θα αφεθεί αποκλειστικά στα χέρια των Αθηνών. Τώρα θα επιδιώξει την «σαλαμοποίηση» των μέτρων. Δηλαδή θα επιδιώξει την παροχή σε δόσεις των μέτρων, έτσι ώστε να μπορεί να επικαλείται μόνιμα το επιχείρημα ότι δήθεν διαπραγματεύεται. Θα ζητήσει από την αρχιτοκογλύφο να μην κατατεθεί ένα νομοσχέδιο που να τα περιλαμβάνει όλα, αλλά να αφεθεί η κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα σε ένα μικρό βάθος χρόνου(το πολύ ενός μήνα), ώστε να είναι διαχειρίσιμο επικοινωνιακά.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγέλαφος του Σύριζα: Ανέθεσε στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του ΔΝΤ, Ρουμελιώτη να διερευνήσει την συμμετοχή μας στους BRICS!

Ομολογία από συνιστώσα: Η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο

Εντείνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του Σύριζα όσο προχωράμε προς τη σύναψη του νέου, τρίτου μνημονίου. Παλαιότερα την όλη αλήθεια πίσω από τις «διαπραγματεύσεις» την είχε αποκαλύψει ο Γλέζος όταν είχε δηλώσει ότι «βαφτίζουν το κρέας ψάρι» και συνεχίζουν το μνημόνιο. Μετέπειτα ο Γλέζος, κατόπιν προσωπικής συναντήσεως με τον Τσίπρα σιώπησε, προφανώς για να μην φορτωθεί το εσωκομματικό ρήγμα.
Αυτό το ρήγμα, όμως, παρότι κρύφτηκε συνεχίζει και υφίσταται, αφού ακόμα και ο πιο αδαής έχει πλέον καταλάβει ότι οι συριζαίοι κορόιδεψαν τον Λαό και συνεχίζουν την μνημονιακή πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Αυτό, όμως, δεν το αντιλαμβάνονται μόνο οι γνωρίζοντες τα πολιτικά πράγματα. Τα αντιλαμβάνονται ακόμα και οι χαχόλοι από τις συνιστώσες. Σας παραθέτουμε, χωρίς περαιτέρω σχόλια, αποσπάσματα από σχετικό κείμενο της συνιστώσας ΔΕΑ:
«Δώσαμε τη δέσμευση της αποπληρωμής του χρέους «στο ακέραιο και εγκαίρως», παραιτηθήκαμε από «μονομερείς ενέργειες» με βάση το πρόγραμμά μας, που θα οικοδομούσαν μια στέρεα εργατική-λαϊκή συμμαχία γύρω από την κυβέρνηση της Αριστεράς. Δεν πήραμε τίποτα.»
«Σήμερα οι «κόκκινες γραμμές» ξεθωριάζουν: Στις ιδιωτικοποιήσεις –απέναντι στην εμβληματική σημαία του νεοφιλελευθερισμού– μιλάμε πλέον για τα έσοδα, για το πώς και πόσες δημόσιες επιχειρήσεις θα εκποιηθούν και όχι για το αν θα εκποιηθούν. Στο ζήτημα των φόρων θεωρούμε πλέον τον ΕΝΦΙΑ και τον ΦΠΑ ως «πεδία παραχωρήσεων» προς τους δανειστές και όχι ως ζητήματα βελτίωσης της ζωής των λαϊκών τάξεων, όπως προεκλογικά δεσμευτήκαμε.»
«Είναι φανερό, για όποιον εξακολουθεί να θέλει να βλέπει, ότι έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα καθοδικό σπιράλ: σε μια διαπραγμάτευση όπου σε κάθε φάση της υποχρεωνόμαστε να υπερασπίζουμε τον κόσμο μας, σε όλο και κατώτερο επίπεδο.»
«Είναι επίσης σαφές πού οδηγεί αυτή η κατηφόρα. Στο να μας υποχρεώσουν να υπογράψουμε εμείς το Μνημόνιο 3, τη συμφωνία που οι δανειστές ετοίμαζαν για συνυπογραφή με τους Σαμαρά και Βενιζέλο.»  ΠΗΓΗ
Το «συνταγματικό» τόξο βεβηλώνει τη Μνήμη των Νεκρών των Ιμίων!

Με την χαρακτηριστική «σοσιαλιστική» αυθάδεια, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης, υποστήριξε στη δίκη του συντρόφου του Άκη Τσοχατζόπουλου πως το ελικόπτερο στα Ίμια κατέπεσε διότι πετούσε πολλές ώρες!
Με απλά λόγια, ο άνθρωπος που κυβέρνησε επί οκταετία την Ελλάδα σε μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τα γεγονότα των Ιμίων, την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους, την κλοπή του Χρηματιστηρίου, την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ και τις αναθέσεις έργων για τα επαίσχυντα Olympic Games του 2004, επιχείρησε να καλύψει την διαφθορά της κυβερνήσεώς του στα εξοπλιστικά, με μια δήλωση η οποία επί της ουσίας συνιστά Ύβρη στη Μνήμη των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού: «Θυμάστε πως πριν πάρω ψήφο εμπιστοσύνης δεν είχαμε τα μέσα να αναχαιτίσουμε την υπόθεση των Ιμίων και έπεσε το ελικόπτερο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τα παιδιά αυτά γιατί πετούσε παραπάνω από ότι έπρεπε»!
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού συν τοις άλλοις, ανατρέπει κατά τρόπο εντυπωσιακό την κατάπτυστη θέση που είχε λάβει ο κατά την περίοδο εκείνη υπουργός Εθνικής Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης, ο οποίος είχε αποδώσει την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου σε vertigo του πληρώματος! Κρύβουν την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό παρουσιάζοντας ο καθένας την εκδοχή του, προκειμένου να συγκαλυφθεί η εθνική προδοσία που συντελέστηκε στα Ίμια το 1996.
Πολύ περισσότερο όμως, δεν δείχνουν κανένα δισταγμό στο να ασελγούν στη Μνήμη Ηρώων που έπεσαν για την Πατρίδα!
Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν ανέδειξε το θέμα. Επιπλέον, κανένας «εθνικά ευαίσθητος» πολιτικάντης δεν θίχτηκε από τα λεγόμενα Σημίτη. Η Χρυσή Αυγή όμως, αισθάνεται ηθικά δικαιωμένη από το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ζωντανή η Μνήμη των Ηρώων Γιαλοψού, Καραθανάση, Βλαχάκου και προπαντός, στέκεται αμετακίνητη στη θέση ότι τα γεγονότα των Ιμίων συνιστούν ανεπιφύλακτα εθνική προδοσία, για την οποία οι ένοχοι θα έρθει η μέρα που θα λογοδοτήσουν!  ΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΧΙ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
«Είναι προκλητική και απαράδεκτη η τροπολογία. Αν δεν αποσυρθεί, θα την καταψηφίσουμε», έλεγε από νωρίς χθες η κ. Ξουλίδου. Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κόκκαλης ανέβαζε ακόμη περισσότερο τον πήχη της κριτικής: «Κρίνεται σκόπιμο ότι τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει το ταχύτερο –και πριν να είναι αργά– να προσεγγίσουν το θέμα του Ισλάμ στην Ελλάδα πρωτίστως πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά». Μάλιστα, έσπευσε να προσθέσει: «Στην Ευρώπη, με την πάροδο του χρόνου παρέμεναν αναφομοίωτοι, δυσπροσάρμοστοι και διαφοροποιημένοι από τις κοινωνίες που τους φιλοξενούσαν. Δημιουργήθηκαν θύλακοι, γκέτο. Σημειώθηκαν σημαντικά κρούσματα τρομοκρατίας και βίας, με πολλά αθώα θύματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από μουσουλμάνους, πολλοί εκ των οποίων είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ευρώπη».

Σε ακριβώς ανάλογη κατεύθυνση, ο Ηλ. Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής.»

Το παραπάνω απόσπασμα, είναι από άρθρο του κ. Μπουρδάρα στην ιστοσελίδα της «καθημερινής», σήμερα 13-5. Τώρα τι πολιτισμική προσέγγιση βλέπει ο κ. Κόκκαλης των ΑΝΕΛ, σε αυτούς που βιάζουν , σφάζουν, κρεμάνε και σταυρώνουν χριστιανούς, μόνο αυτός το ξέρει και οι ψηφοφόροι του.

Παρακολούθησα, χθες, όλες τις ομιλίες του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη, στο κοινοβούλιο. Ουδέποτε ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική προσέγγιση του Ισλάμ, αλλά φρόντισε ο αρθρογράφος της «καθημερινής», να μας ενημερώσει για τα ακριβώς αντίθετα. Είναι σύστημα, τον τελευταίο καιρό, η «καθημερινή » να δημοσιεύει άρθρα στα οποία γράφεται, ότι η Χρυσή Αυγή πότε ακολουθεί τις κυβερνητικές επιταγές και πότε τις επιταγές των αντιπολιτευόμενων κομμάτων· το οποίο είναι αναληθές, και προσβλέπει στην εκλογική αποδυνάμωση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.

Στο θέμα μας τώρα. Οι κυβερνώντες μαζί με τους παρατρεχάμενους άλλων πολιτικών αποκομμάτων, που συμφωνούν ότι πρέπει να υπάρχει μία συμπόρευση πολιτισμική με τους Ισλαμιστές, συνάμα και λαθραίους, να μπουν πρώτα στον κόπο να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό αν θέλει και αν ανέχεται τέτοιου είδους «πολιτισμικές προσεγγίσεις». Το ίδιο ισχύει και για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό. Μόνο μία κάστα αρρωστημένων εγκεφαλικά πολιτικών θέλει να βλέπει φιλοξενίες και συνυπάρξεις με αλλόφυλους, αδυνατώντας να διακρίνει τoυς κινδύνους που ελλοχεύουν για την Πατρίδα μας τέτοιες καταστάσεις. Αν ήθελε ο Ελληνικός Λαός να διατηρεί σχέσεις πολιτισμικές με τους Ισλαμιστές θα το είχε κάνει εκατοντάδες χρόνια πριν, και δεν θα περίμενε τον κάθε αρρωστημένο τυχάρπαστα πολιτικάντη να του υποδείξει τα «τι», τα «πως» και τα «πρέπει ».

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις αγνές αξίες τις Ελληνικές θα συμβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να αποτραπεί η ανέγερση του τεμένους στο βοτανικό. ΠΗΓΗ


ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ και ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ => ΕΔΩ!!!


Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ χαρίζει τα γλυπτά του Παρθενώνα στους Άγγλους

Η υπόθεση με την κλοπή των γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν ήταν μία προφανής περίπτωση αρχαιοκαπηλίας και το γεγονός ότι τα γλυπτά βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο μέχρι και σήμερα προφανώς συνιστά ένα καθαρό αδίκημα που τελείται από πλευράς Αγγλίας εις βάρος της χώρας μας.
Φυσιολογικά η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει προσφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια για μία υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και να διεκδικήσει την επιστροφή της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και των διαφυγόντων κερδών, που καρπώθηκαν οι Άγγλοι εκθέτοντας στο Μουσείο τους, με εισιτήριο, τόσο λαμπρά εκθέματα.
Όπως μας πληροφορεί, όμως, ο νυν Υπουργός Πολιτισμού και σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Ξυδάκης, η προσφυγή αυτή δεν πρόκειται να γίνει, παρά τις σχετικές εισηγήσεις της νομικής ομάδας που ασχολείται με το ζήτημα, η οποία είπε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα προσφυγή. Ο Ξυδάκης μιλώντας, λοιπόν, στο MEGA είπε ότι «η οδός για τη διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών είναι η διπλωματική και η πολιτική», σπεύδοντας να συμπληρώσει εξυπνακίστικα ότι «Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε δίκες για οποιοδήποτε θέμα, αφενός, και αφετέρου, στα διεθνή δικαστήρια η έκβαση είναι αβέβαιη, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα».
Αυτό βεβαίως θυμίζει την «πολιτική λύση» που επιδιώκουν οι συριζαίοι σε κάθε φάση της διαπραγμάτευσης και εν τέλει καταλήγουν να λαμβάνουν ολοένα και περισσότερους φόρους. Θυμίζει επίσης και την επί τόσες δεκαετίες πολιτική διεκδίκηση του ίδιου θέματος από τις ελληνικές κυβερνήσεις, το οποίο κατέληγε σε προσβολές και ύβρεις από τους πρώην αποικιοκράτες.   ΠΗΓΗ
Ρεκόρ ψεύδους στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: 7 ψέμματα σε δύο λεπτά! Πάμπολλες φορές έχουμε επισημάνει και αναδείξει μέσα από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου την συκοφάντηση, τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση των διαπλεκόμενων μέσων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ένα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ ψεύδους, ανακριβειών και λασπολόγησης ήταν το χθεσινό του ΑΝΤ1, το οποίο αναφέρθηκε στην χθεσινή παρουσία του παράνομα προφυλακισμένου εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή.
Δεν γνωρίζουμε αν τα ψέμματα ήταν σκόπιμα ή η δημοσιογράφος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από ροζ ή μπλε παπαγαλάκια με γραβάτες, αλλά στο κάτωθι ρεπορτάζ καταγράφηκαν τα εξής 7 ψέμματα μέσα σε διάρκεια 2 λεπτών.
Συγκεκριμένα:
1- Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης δεν επέδειξε προκλητική συμπεριφορά και δεν παραβίασε καμία άδεια για να προσέλθει στην Βουλή για την άρση ασυλίας του, αλλά πήγε με άδεια του αρμόδιου εισαγγελέα και κατόπιν πρόσκλησης από την Βουλή.
2- Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης δεν έστησε κανένα σόου, αλλά πραγματοποίησε δύο προβλεπόμενες ομιλίες στην Βουλή.
3- Το γεγονός ότι παρέμεινε στην Βουλή και μετά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του, δεν συνιστά παραβίαση εισαγγελικής άδειας, καθώς σε αυτήν δεν καταγράφεται συγκεκριμένο χρονικό όριο παραμονής στο Κοινοβούλιο.
4- Η ρεπόρτερ είπε: "Αν είχε ακολουθηθεί κατά γράμμα ο νόμος, έπρεπε να είχε συλληφθεί να επιστρέψει στον Κορυδαλλό". Δεν προβλέπεται καμία σύλληψη εντός Κοινοβουλίου σε βουλευτή για άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων! Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης έτσι κι αλλιώς επέστρεψε στον Κορυδαλλό, καθώς παραμένει εδώ και 10 μήνες παράνομα προφυλακισμένος με αδίκημα την.... νόμιμη κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας!
5 - Η ρεπόρτερ είπε: "Πριν από λίγη ώρα συνάδελφοι μου έλεγαν ότι είδαν αστυνομικούς να τον ακολουθούν κατά πόδας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής". Το ρεπορτάζ βγήκε στον αέρα 20:39. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιστρέψει στον Κορυδαλλό από τις 16:00. Μάλιστα, αν δεν είχε συμβεί και ένα ατύχημα στο γκαράζ της Βουλής, θα είχε επιστρέψει 45 λεπτά νωρίτερα, καθώς το εν λόγω ατύχημα καθυστέρησε την επιστροφή του στις φυλακές. 
- Η ρεπόρτερ είπε: "...επειδή προέτρεψε κατοίκους της Κερατέας". Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έχει μιλήσει ποτέ στην Κερατέα. Η πολιτική ομιλία για την οποία έγινε η άρση ασυλίας του ήταν στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
7 - Τέλος, αναφερόμενη στον Συναγωνιστή Λαγό μίλησε για "άνανδρη και χυδαία επίθεση προς την Λιάννα Κανέλλη". Μάλλον της διέφυγε ότι οι αυτόπτες μάρτυρες βουλευτές του Σύριζα διέψευσαν την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιου είδους επίθεσης.
Και εις ανώτερα!   ΠΗΓΗ
Νίκος Μίχος: Άμεση στήριξη των Ελλήνων αγροτών και παραγωγών στις λαϊκές αγορές


ΟΛΑ ΕΔΩ


Α. Ματθαιόπουλος: Ενισχύστε την εθνική παραγωγή και όχι τους τοκογλύφουςΟ αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε από βήματος της βουλής επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ξεκαθαρίζοντας αρχικά πως για όλα τα οικονομικά δεινά που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας ευθύνεται το μνημόνιο και όλοι όσοι το εφάρμοσαν.
Συγκεκριμένα, για την απαξίωση της πάλαι ποτέ κερδοφόρας επιχείρησης ο Συναγωνιστής κατήγγειλε την προδοτική στάση της πρώην συγκυβέρνησης, που, αφού εκχώρησε το 50% της εθνικής ποσόστωσης εν συνεχεία απαίτησε το κλείσιμο δύο εργοστασίων, όντας δημοσιονομικά βάρη που εκτροχίαζαν εκτός πορείας τον μνημονιακό-κατοχικό προϋπολογισμό.
Στη συνέχεια κατήγγειλε την τοκογλυφική πρακτική της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία αρνούμενη να εξυπηρετήσει με ευνοϊκούς όρους την ήδη υπερχρεωμένη ΕΒΖ και στο όνομα της επιδίωξης του κέρδους παραχωρούσε δάνεια με υπερβολικά επιτόκια, οδηγώντας σε οικονομική δυσπραγία το εργοστάσιο.
Κλείνοντας την ομιλία του υπενθύμισε πως για τη Χρυσή Αυγή η επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας συνεπάγεται με επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και εγκάλεσε τη συγκυβέρνηση που παρά τις υποκριτικές αντιμνημονιακές της κορώνες πληρώνει με ζεστό χρήμα τους τοκογλύφους δανειστές.  ΠΗΓΗ
Χρ. Χατζησάββας: Επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας μέσω της εθνικής πρωτογενούς παραγωγής - ΒΙΝΤΕΟΟ βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας, στην ομιλία του για το σημαντικό θέμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, τόνισε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της εντατικής και καταστροφικής αποβιομηχανοποίησης της χώρας μας.
Η συγκεκριμένη βιομηχανία κάποτε μεσουρανούσε και μονοπωλούσε αλλά κατόπιν εντολών της κοινής οικονομικής αγοράς, για μείωση της παραγωγής της σε ποσοστό 50%, έκλεισε. Επιπλέον, η Κοινή Αγροτική Πολιτική οδήγησε τους Έλληνες αγρότες στον μονόδρομο των επιδοτούμενων καλλιεργειών, γεγονός που έπληξε καίρια την πρωτογενή παραγωγή.
Θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι η σωτηρία και η εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης θα προκύψει από τους αγρότες και την αύξηση παραγωγής ζαχαρότευτλων. Ωστόσο, το εν λόγω σχέδιο δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί αφού η πολιτεία αδρανεί και δεν έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμβόλαια μεταξύ καλλιεργητών και τραπεζών. Ως προς την ρύθμιση των χρεών, επεσήμανε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται το πρόβλημα κατά περίπτωση, καθώς κάποιοι επωφελήθηκαν -με αθέμιτο τρόπο- από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες εις βάρος του ανταγωνισμού, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που, ενώ υπήρξαν συνεπείς στις φορολογικές και οικονομικές τους εισφορές απέναντι στο κράτος, επλήγησαν από την μνημονιακή λαίλαπα.
Ως προς το θέμα των λαϊκών αγορών, τόνισε ότι γίνεται μετάθεση ευθυνών μεταξύ των αρμοδίων, κάτι που πλήττει τους πραγματικούς παραγωγούς και τον υγιή ανταγωνισμό των αγροτών.
Τέλος, ο συναγωνιστής Χατζησάββας υπενθύμισε ότι η Χρυσή Αυγή, το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στην χώρα, θεωρεί τον πρωτογενή τομέα, τους αγρότες, τους αλιείς, τους κτηνοτρόφους, τους εργάτες το συστατικό στοιχείο για την επιτυχή επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, με βασικό καταλύτη μια σωστή εθνική πολιτική μιας πραγματικά εθνικής κυβέρνησης, κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.  ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΚαι ενώ είναι σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε την εμφάνισή της στο Χημείο με καδρόνια και ρόπαλα. Δείτε στο βίντεο  πηγη

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ φιλελεύθερων και μαρξιστικών συμμοριών
Με σφοδρά και εκτεταμένα επεισόδια σε μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας, εορτάζει το «δημοκρατικό» τόξο τις φοιτητικές εκλογές. Οι εικόνες χάους και καταστροφής αποτελούν το απαύγασμα της θλιβερής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η δημόσια εκπαίδευση, χάρη στα έργα και τις ημέρες των κομμάτων της «δημοκρατικής νομιμότητας»!
Οι κομματικές συμμορίες που λυμαίνονται τον χώρο των πανεπιστημίων, ξεδίνουν από το πρωί, οπότε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες των φοιτητικών εκλογών: επεισόδια παντού με κυρίαρχα εκείνα στο ΑΠΘ και στο Παιδαγωγικό της Αθήνας. Προφανώς οι αυριανοί παιδαγωγοί της ελληνικής νεολαίας περνούν σήμερα από σεμινάρια «δημοκρατικής» κατάρτισης!..
Για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των αντιμαχόμενων συμμοριών των πανεπιστημίων, πήρε θέση και ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, στηλιτεύοντας την κυβέρνηση Σύριζα. Μάλλον λησμόνησε ότι επί ημερών του, πανεπιστημιακές σχολές έγιναν ορμητήρια για δολοφονικές επιθέσεις ακροαριστερών οργανώσεων κατά της Χρυσής Αυγής, μελών και γραφείων της.
Τότε όμως υπήρχε «ευνομία παντού», ενώ τώρα... ξεκαθάρισμα λογαριασμών, «δημοκρατική» συμμόρφωση μετά ξύλου, καταστροφές που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και στο βάθος οι ψευτοδημοκράτες των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και της σαπίλας, να κόπτονται τάχα για τη δημόσια εκπαίδευση. Πολύπλευρη «μόρφωση», θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος. Η παιδεία άλλωστε, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη από το γενικότερο εκφυλισμό που απλόχερα προσφέρουν στην Πατρίδα οι μαριονέτες των ξένων τοκογλύφων.
Το ζήτημα όμως δεν θίγεται, διότι απλούστατα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή. Σιγή ιχθύος και από τους περισπούδαστους πανεπιστημιακούς δασκάλους, οι οποίοι αφιέρωναν ώρες αναλύσεων για την «καταπολέμηση του φαινομένου της ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος». Δυστυχώς για εκείνους, η Ελληνική Νεολαία αντιλαμβάνεται το ρόλο τους. Τους περιφρονεί και τους χλευάζει διότι μόνο αυτό αξίζουν
Γυρνά την πλάτη στις κομματικές συμμορίες των σχολών, που σήμερα εορτάζουν με ρόπαλα το εκλογικό πανηγύρι. Εν κατακλείδι και είναι και το πλέον ουσιώδες της υποθέσεως, κατανοεί πως η βία είναι ένα προνόμιο του «δημοκρατικού» τόξου για το οποίο κανείς δεν μιλά διότι αυτό είναι το περίφημο «μεγαλείο» της φαιδρής και αντεθνικής ψευτοδημοκρατίας τους! Γι' αυτούς λοιπόν τους λόγους, το σύνθημα "Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος", θα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό!   Ευάγγελος Καρακώστας  ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ:


ΕΡΧΕΤΑΙ «ΛΥΠΗΤΕΡΗ» ΓΙΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Προ δυσάρεστης έκπληξης θα βρεθούν εντός των προσεχών εβδομάδων, του­λάχιστον 1,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς θα κλη­θούν να πληρώσουν «έκτακτη εισφορά» για το σπίτι όπου μένουν, είτε νοικιάζουν.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη: Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο Ειρηνοδικείο Πειραιά ενάντια στους πλειστηριάσμου

Την Τετάρτη, 13-05-15, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, με αφορμή τις δίκες για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών των Ελλήνων. 
Παράλληλα, εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση με ενημερωτικά φυλλάδια επί του θέματος. Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.
Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο "σφυρί" εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό αυτών των ανθρώπων μέχρι το τέλος. Με κάθε νόμιμο μέσο, δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο - Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!  ΠΗΓΗ
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ & βίντεο: 


Διασυρμός στο ΠΑΣΟΚ: «Δεν υπάρχει σάλιο» για το συνέδριο


Ο εξευτελισμός και ο διασυρμός του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται σε καθημερινή βάση. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει η «Καθημερινή», η οποία κάτω από τον τίτλο «Χρήματα για μισθούς ή… συνέδριο το δίλημμα στο ΠΑΣΟΚ» υποστηρίζει ότι:
«Συζητήσεις με πολιτικές προεκτάσεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η οικονομική δυσπραγία του κόμματος. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ αναφέρονταν στη δυσκολία να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου, μια εβδομάδα πριν από τη διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου, στις 14 του μηνός. Δεδομένου ότι στους εργαζομένους που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ οφείλονται χρεωστούμενα δύο μηνών, στη Χαρ. Τρικούπη αντιμετωπίζουν το δίλημμα αν θα πρέπει να πληρώσουν μισθούς ή να διαθέσουν τα χρήματα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.
Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η ανακίνηση και μόνο του ζητήματος περί περαιτέρω αναβολής του συνεδρίου, προκαλεί ερωτήματα για το αν κρύβεται κάτι πίσω από μια τέτοια κίνηση. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι, σε περίπτωση που δεν μπορεί το κόμμα να πραγματοποιήσει συνέδριο, θα πρέπει να προχωρήσει σε εκλογή προέδρου και σε συνέδριο εν ευθέτω χρόνω, όπως ακριβώς έγινε το 2012».
Ξοφλημένο πολιτικά, καταχρεωμένο οικονομικά και κατάπτυστο ηθικά, το κομματικό αυτό καρκίνωμα, αφού βρώμισε στον μέγιστο και σε ανεπανάληπτο βαθμό την πολιτική ζωή της Χώρας, κοινωνικοποιώντας την διαφθορά και κλίνοντας την λέξη κλέφτης σ’ όλες τις πτώσεις, αργοπεθαίνει μόνο και αβοήθητο.
Η δυσωδία που βγαίνει από την ανίατη ασθένεια που διέπει το ΠΑΣΟΚ είναι ανυπόφορη και δείχνει την κατάντια ενός άλλοτε κραταιού κόμματος, το οποίο όμως είχε τόση εξαρτημένη σχέση με την εξουσία όση ο χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών με την δόση του. Είναι θέμα χρόνου να έρθει το οριστικό τέλος αυτού του πολιτικού εξαμβλώματος, αλλά τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του αποτελούν ένα είδος μικρής τιμωρίας για όλα όσα έπραξε σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Γιατί για να τιμωρηθεί πραγματικά για τα εγκλήματά του κατά της Ελλάδας, θα πρέπει κάποτε να λάμψει ο Ήλιος της Αληθινής Δικαιοσύνης.  Γιώργος Μάστορας  

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6050030769340064541

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item