Widgets

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, Έχουν έτοιμο το ΝΕΟ Εθνοκτόνο μνημόνιο!

ΦαΠΑ από τους διεθνείς τοκογλύφους: Aυξήσεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης - Αριστερό χτύπημα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες

ΦαΠΑ από τους διεθνείς τοκογλύφους: Aυξήσεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης - Αριστερό χτύπημα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες

Προκειμένου να «χρυσώσουν το χάπι» οι συριζαίοι από κοινού με τις καθεστωτικές φυλλάδες είχαν διακινήσει σενάρια περί των συντελεστών ΦΠΑ που θα περιέχει το νέο μνημόνιο, καθώς και για ΦΠΑ διπλής ταχύτητας, με μειωμένο συντελεστή για όσους χρησιμοποιούν «πλαστικό» χρήμα.
Από ότι φαίνεται, όμως, οι διαρροές αυτές προς τον τύπο έπεσαν θύμα της παντελούς αχρηστίας των συριζαίων, αφού πριν τις πράξουν παρέλειψαν να ρωτήσουν τους αρμοδίους του υπουργείου. Έτσι, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι τα «κίνητρα» για χρήση πλαστικού χρήματος δεν θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, αφού αντιτίθενται σε Κοινοτική Οδηγία. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με προκλητικά tweet του Βαρουφάκη, οδήγησε τους διεθνείς τοκογλύφους να αποκαλύψουν το πραγματικό σχέδιο, που συζητάνε.
Οι πραγματικοί συντελεστές, λοιπόν, που τίθενται υπό συζήτηση είναι σε τρεις ταχύτητες και συγκεκριμένα 7,5%, 15% και 22%. Το αποτέλεσμα θα είναι η μείωση των τιμών σε είδη πολυτελείας, που κάνουν θραύση στην Εκάλη, προφανώς για να αποφύγουν το «στριπτίζ» της Κανέλλη.
Από την άλλη μεριά, ο απλός κόσμος θα δει να υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές βασικών προϊόντων διατροφής, ειδών πρώτης ανάγκης και πολλά άλλα. Για άλλη μία φορά, δηλαδή, τον «λογαριασμό» θα κληθεί να τον πληρώσει ο απλός λαός, που θα δει την ζωή του να ακριβαίνει.
Ο Σύριζα φέρνει το τρίτο μνημόνιο, που θα συνδυαστεί με μία φοροκαταιγίδα που πλήξει τον ήδη δοκιμαζόμενο Ελληνικό ΛαόΑυτό το μνημόνιο θα υπερψηφιστεί από το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με πανηγυρικούς εναγκαλισμούς Βαρουφάκη – Γεωργιάδη. Μοναδική πηγή αντίστασης ενάντια στα μνημόνια, τους διεθνείς τοκογλύφους και την ποικιλόμορφη κατοχή της Πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

Τέλος και η 13η σύνταξη: Ομολογία από τον ίδιο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Μία-μία οι προεκλογικές δεσμεύσεις της νυν κυβέρνησης διαψεύδονται από τα ίδια τα στελέχη της. Σειρά είχε αυτή την φορά η εξαγγελία της για την επαναφορά της 13ης σύνταξης, καθώς όλα δείχνουν ότι πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Προκειμένου «να χρυσώσει το χάπι» η κυβέρνηση προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να βρει μια «υποτιθέμενη» εναλλακτική λύση. Αρχικά υπήρχαν σκέψεις για αντικατάσταση της 13ης σύνταξης με επίδομα. Στην συνέχεια υπήρξε σκέψη το επίδομα (δεν διευκρινίστηκε ποτέ το ύψος του ποσού) να δοθεί σε όσους λαμβάνουν σύνταξη ως 500 ευρώ (και όχι 700 ευρώ, το οποίο ήταν το αρχικό ποσό για την 13η σύνταξη). Τώρα, όμως, διά στόματος του ίδιου του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κορωνάκη, μαθαίνουμε ότι το πιο πιθανό είναι να μην δοθεί καθόλου η αποκαλούμενη (και τόσο ταλαιπωρημένη τελικά από τις παλινδρομήσεις της κυβέρνησης) 13η σύνταξη.
Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ο Κορωνάκης, υποστήριξε ότι οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει την 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό (και) αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω για έναν ολόκληρο χρόνο, όπως άλλωστε το ίδιο συνέβη και με τις εξαγγελίες για τον κατώτατο μισθό και τον ΕΝΦΙΑ. Είναι ολοφάνερο ότι η νυν κυβέρνηση θα εκτίθεται πλέον ολοένα και περισσότερο, σε καθημερινή σχεδόν βάση, καθώς όχι μόνο αποδεικνύεται αφερέγγυα ως προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά πολύ χειρότερα γλιστράει κι αυτή στον ίδιο ολισθηρό μνημονιακό δρόμο με τους προκατόχους τηςΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;
Τις τελευταίες ημέρες –που φαίνεται να πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης του Μνημονίου 3- οι… μ-λ (μαρξιστές- λενινιστές) Λαφαζανίστας ξεσπαθώνουν. Έτσι, στην ιστοσελίδα iskra –διαδικτυακό όργανό τους- δημοσιεύονται κείμενα του τύπου «Ετοιμάζουν τελεσίγραφα του τύπου “Ή αυτοί ή τίποτα”», «Στοίχημα για την κυβέρνηση η αταλάντευτη εφαρμογή του ριζοσπαστικού της προγράμματος», που καταλήγουν σε μαγκιές τύπου: «Μια συμφωνία με τους «θεσμούς» ή θα είναι συμβατή με το κυβερνητικό πρόγραμμα ή δεν μπορεί να υπάρξει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υπάρξει!». Επιπροσθέτως, οι πιο θρασείς από δαύτους, βγαίνουν στα κανάλια και πουλάνε… επανάσταση κι αντίσταση, με την οκά. Όπως π.χ. ο μ-λ Λαπαβίτσας, που χαρακτηρίζει το ευρώ «τραγωδία» και διαβεβαιώνει ότι «αν πάμε στη δραχμή η ανάκαμψη θα έρθει εντός λίγων μηνών», ο μ-λ Λεωτσάκος, που καθησυχάζει ότι «υπάρχει ζωή και μετά το ευρώ» και άλλα… μ-λ φρούτα.Κι αναρωτιέται ο κάθε νοήμων πολίτης: σίγουρα όλα αυτά τα… μουλουδάκια, γνωρίζουν πολύ καλά ότι «το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο» (όπως άδει κι ένας -επίσης μ-λ- τραγουδιστής). Πως θα πάνε μετά απ’ όλα αυτά που λένε, να ψηφίσουν το Μνημόνιο 3, αν βεβαίως δεν τους επιτραπεί να το καταψηφίσουν;   Την απάντηση μου την έδωσε κάποιος που έχει περάσει από κει μέσα, τους έχει σιχαθεί και τους έχει… φασκελώσει προ πολλού: θα πούνε, λοιπόν, ότι η δήθεν αδιάλλακτη στάση τους ήτανε συμφωνημένη μέσα στα πλαίσια της… σκληρής διαπραγμάτευσης, για να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι όροι στη συμφωνία! Και πως τώρα που εξασφαλίστηκαν, ψηφίζουν το «κοινωνικό συμβόλαιο» (όπως θα ονομάσουν το Μνημόνιο 3), κρατώντας βεβαίως και τις… αριστερές επιφυλάξεις τους!
 ΠΗΓΗ


O Bαρουφάκης «έδωσε στεγνά» την κυβέρνηση για το θέμα των 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ


Η μανία του Βαρουφάκη με την τηλεοπτική δημοσιότητα, ορισμένες φορές, βγάζει και ειδήσεις. Μιλώντας τα ξημερώματα της Τρίτης στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο υπουργός Οικονομικών ερωτήθηκε για το θέμα της μεταφοράς των 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ στο Λουξεμβούργο και απάντησε ότι τα χρήματα ήταν δεσμευμένα βάσει κανονισμών, επομένως, είτε βρίσκονταν στην Αθήνα, είτε στο εξωτερικό, η κυβέρνηση δεν μπορούσε να τα αγγίξει.
«Τότε, γιατί υποσχεθήκατε ότι θα χρηματοδοτήσετε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης από αυτά τα λεφτά;», είπε ο παρουσιαστής, μεταφέροντας το ερώτημα κάποιου τηλεθεατή, ο οποίος φαίνεται ότι θυμόταν πως αυτό είχαν πει προεκλογικά οι Τσίπρας, Δραγασάκης και Σταθάκης. Ο Βαρουφάκης απάντησε με τέτοιο τρόπο, ώστε «να δώσει στεγνά» τους προαναφερθέντες. «Είχα εκφράσει ρητώς την διαφωνία μου με αυτή την εξαγγελία και είχα στείλει e-mails, όπου εξηγούσα γιατί δεν μπορούσαμε να τα ακουμπήσουμε»!
Είναι προφανές, από το «κάρφωμα» του Βαρουφάκη, ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης βασίστηκε εξαρχής σε ένα ψέμα γνωστό εκ των προτέρων. Πέρα από το αναμφισβήτητο γεγονός της ξεκάθαρης κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού και την εικόνα «παιδικής χαράς» που δίνει η κυβέρνηση, σκεφτείτε ότι αν ο Βαρουφάκης εκδικείται από τώρα, με τις διαρροές που κάνει, τον Τσίπρα και το επιτελείο του για τον παραγκωνισμό και την περιθωριοποίηση στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις, τι πρόκειται να βγάλει στην δημοσιότητα όταν ο Τσίπρας τον παύσει επισήμως κάποια στιγμή από τα καθήκοντά του.
Εκτός κι αν τα λεγόμενά του έχουν κι έναν χαρακτήρα προειδοποίησης προς το Μέγαρο Μαξίμου για το τι προτίθεται να κάνει με την περίπτωση του αλαζόνα και φιγουρατζή νυν υπουργού Οικονομικών. Γιώργος Μάστορας
Δ. Σβερώνη: Τα μνημονιακά δεσμά ξεκινούν από την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ 


Η βουλευτής Λάρισας, Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου, στην τοποθέτησή της στην Επιτροπή περί της «Αρχικής τοποθέτησης των βουλευτών επί του οριζομένου από την απόφαση της Βουλής αντικειμένου της Εξεταστικής Επιτροπής και κατάρτιση του πρώτου καταλόγου μαρτύρων»δήλωσε ότι, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της καταστροφικής εφαρμογής των μνημονίων στην Ελλάδα, ο έλεγχος πρέπει να επεκταθεί χρονικά από το 2000  -από τότε δηλαδή που η Ελλάδα εντάχθηκε στην Οικονομική Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ)- μέχρι και σήμερα.
Όχι από το έτος 2009, καθώς τον Οκτώβριο του 2009 εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα κάποιων πολιτικών χειρισμών και αποφάσεων, που οδήγησαν την Χώρα μας στα αλλεπάλληλα και καταστροφικά μνημόνια. ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταγγέλλουμε το λαθρονομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος προέβη στην κάτωθι δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής αναφορικά με το σχέδιο νόμου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες:
«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία έχει σκοπό να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα «ελληνοποιήσει» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλοιώνοντας δημογραφικά και εκλογικά την χώρα.
Ένα νομοσχέδιο αυτής της μορφής έχει ήδη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό. Η κυβέρνηση καταλύει το Σύνταγμα.
Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, να παραμείνει η Πατρίδα μας εθνικό κράτος».  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Δολοφονική επίθεση από παρακρατικούς εναντίον στελέχους της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι

Αργά το βράδυ σημειώθηκε άνανδρη εμπρηστική δολοφονική επίθεση από παρακρατικούς εναντίον στελέχους της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.
Η επίθεση έγινε με ανάφλεξη σε γκαζάκια στον χώρο εργασίας του Γ. Λ. Το ωστικό κύμα από την εμπρηστική επίθεση προκάλεσε υλικές ζημιές.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!
Ο Συναγωνιστής υπέστη εγκαύματα και νοσηλεύεται δίχως κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η εν λόγω επίθεση εντάσσεται στο γενικότερο συνεχιζόμενο κλίμα τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον πολιτικό Αγώνα για Πατρίδα και ελευθερία!  ΠΗΓΗ

Ενοχλήθηκαν τα τσιράκια των τραπεζιτών - Επίθεση στην Τ.Ο. Πειραιά

Η δράση της Τ.Ο. Πειραιά κατά των πλειστηριασμών κατοικιών ελληνικών οικογενειών από τις τράπεζες, φαίνεται πως ενόχλησε έντονα τους επαγγελματίες αντιφασίστες.
Λειτουργώντας ως εισπρακτική τραπεζών, η αντιφασιστική συμμορία άφησε την υπογραφή των τραπεζιτών στην είσοδο των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά, θαρρώντας πως κατ' αυτό τον τρόπο θα καμφθεί η θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών που στέκονται στο πλευρό των συμπατριωτών μας που έχουν πέσει θύματα των αδίστακτων τραπεζιτών.
Σήμερα το μεσημέρι στις 16:30 στο πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης οι επαγγελματίες αντιφασίστες, αφού ακινητοποίησαν τον θυρωρό, επιτέθηκαν στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Για ακόμη μια φορά δεν έγινε καμμία σύλληψη.

Στα τσιράκια των τραπεζιτών, η Τοπική Οργάνωση Πειραιά και σύσσωμο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντούν: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: 8 συντάκτες «αδειάζουν» την διεύθυνση της φυλλάδας

Ένοχη σιωπή από τους ψευτοδημοκράτες: Καμία καταδίκη της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής
Έμμεση επικρότηση της δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών εις βάρος στελέχους της Χρυσής Αυγής στο χώρο εργασίας του συνιστά η μη καταδίκη της από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.
Συμμορίες με τον μανδύα πολιτικών κομμάτων και στρατευμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν εδώ και δύο σχεδόν χρόνια προλειάνει το έδαφος στο κόκκινο παρακράτος για δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος στελεχών, μελών και φίλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι διωκτικές αρχές από την πλευρά τους, είναι πλήρως υποταγμένες στο δόγμα του αντισυνταγματικού τόξου: «η βία κατά της Χρυσής Αυγής είναι νόμιμη»!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υποστεί δολοφονικές επιθέσεις και βομβιστικές ενέργειες, με αποκορύφωμα την θρασύδειλη δολοφονία των μελών της Γιώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Κοινό σημείο όλων των τρομοκρατικών επιθέσεων εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως αφενός κανένα κόμμα δεν καταδίκασε ποτέ τις επιθέσεις και αφετέρου η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως σύλληψη!
Την ίδια ώρα, σύσσωμος ο εσμός των κομμάτων της διαπλοκής και των δημοσιογραφικών λακέδων της εξουσίας χαρακτηρίζει το τρίτο κόμμα της χώρας ως «εγκληματική οργάνωση», σέρνοντας μια δράκα κρατικοδίαιτων παρακρατικών έξω από την αίθουσα της δίκης στον Κορυδαλλό, όπου αφενός προπηλακίζει περαστικούς και αφετέρου απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Θυμίζουμε τις δηλώσεις της Κανέλλη λίγες μέρες πριν όπου υποστήριζε με στόμφο πως οι Χρυσαυγίτες είναι θύτες και όχι θύματα...
Στις μεθοδεύσεις και στην τρομοκρατία του αντεθνικού Κράτους και του κόκκινου παρακράτους απαντούμε με ακόμη πιο ένθερμο Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη του Ελληνισμού!  ΠΗΓΗΔολοφονική βομβιστική επίθεση σε βάρος στελέχους και υποψηφίου της Χρυσής ΑυγήςΚανένα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν καταδίκασε την δολοφονική βομβιστική επίθεση σε βάρος στελέχους και υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.
Δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή και ο βρώμικος πόλεμος κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας συνεχίζεται.
Όσες δολοφονικές επιθέσεις, βόμβες, διώξεις, φυλακίσεις κι αν εξαπολύσει το αντεθνικό Καθεστώς, ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα είναι νικηφόρος!

Ελ. Συναδινός: Καταδικάστε την Τουρκία για την υπόθαλψη των λαθροδιακινητώνΣτις 20 Μαϊου 2015, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος βασιζόμενος στην έκθεση προόδου της Τουρκίας, η οποία και θα πρέπει να καταψηφιστεί, μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και για τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό, προτείνοντας λύσεις που κάποιοι οι οποίοι τις θεωρούσαν παλιότερα ρατσιστικές και γραφικές, τώρα πια βλέποντας το μέγεθος του προβλήματος όχι μόνο τις κατανοούν αλλά και τις ενστερνίζονται.
Ακολουθεί η ομιλία του Στρατηγού: «Κύριε Πρόεδρε,
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή στον ένα χρόνο κοινοβουλευτικής παρουσίας, έχει αναδείξει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και έχει προτείνει λύσεις πραγματοποιήσιμες.  Χαίρομαι ιδιαίτερα που ενώ κάποιοι μας χαρακτήριζαν γραφικούς και ρατσιστές, τώρα όχι απλά κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος, αλλά υιοθετούν και ενστερνίζονται λύσεις που πρώτοι εμείς προτείναμε.
Ρατσισμός κύριοι είναι, όταν κράτη μέλη αδιαφορούν για το τεράστιο φορτίο που υπομένουν οι χώρες εισόδου των μεταναστευτικών ροών, να ζητάς αλληλεγγύη και δημοκρατία από τους άλλους αλλά να μην αποδέχεσαι να γίνεις μέρος της λύσης, να οχυρώνεσαι πίσω από την κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, επειδή έτσι κρατάς τους μετανάστες εκτός της χώρας σου και τους ψηφοφόρους σου ευχαριστημένους.
Ευτυχώς όμως ο κ. Γιουνγκέρ στο νέο σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, υιοθετώντας μέρος του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, μιλά για την κατανομή με ποσόστωση ανάμεσα στις χώρες, αυτών που ζητούν άσυλο, για επαναπατρισμό όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης ασύλου, για αποτροπή επιβίβασης και για καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης.
Τέλος σας καλώ, ενόψει και της έκθεσης προόδου της Τουρκίας, να την καταδικάσετε με αφορμή την εγκληματική της αμέλεια, αν όχι άρνηση, να  καταπολεμήσει τους εμπόρους λαθραίας διακίνησης μεταναστών. Ευχαριστώ".  ΠΗΓΗ
Νίκος Μίχος: Τα μεταλλαγμένα προϊόντα θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών - ΒΙΝΤΕΟ
Ο Βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος, έθιξε το σοβαρότατο θέμα των γενετικά μεταλλαγμένων προϊόντων, που έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά. Επεσήμανε ότι οικονομικά ισχυρές οικογένειες, που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, εμπορεύονται τα μεταλλαγμένα προϊόντα και φυτοφάρμακα με την αρωγή της ΕΕ, καθώς τον Απρίλιο εγκρίθηκε η κυκλοφορία 19 ποικιλιών μεταλλαγμένων σπόρων, εκ των οποίων οι 17 προορίζονται για την ανθρώπινη και ζωική διατροφή.
Ο Συναγωνιστής Μίχος, ως ενεργός γεωργός και κτηνοτρόφος, επέστησε την προσοχή στο ότι η γενετική μόλυνση έχει εξαπλωθεί στα καλλιεργήσιμα εδάφη, την ίδια στιγμή που παραγκωνίζονται εσκεμμένως ακίνδυνες και ποιοτικά ανώτερες ελληνικές ποικιλίες προϊόντων. Η χρήση των μεταλλαγμένων φυτοφαρμάκων αποδεδειγμένα δεν βελτιώνει την γεωργική παραγωγή, τουναντίον έχει αυξηθεί η εδαφική μόλυνση (διασυνοριακή και μη) μέσω της μετατόπισης τοξικών εδαφικών στοιχείων και του υδροφόρου ορίζοντα. Παράλληλα, γίνεται παρέμβαση στην φυσιολογική γονιδιακή εξέλιξη των ειδών και μειώνεται η βιοποικιλότητα.
Ως προς τους καταναλωτές, ο Συναγωνιστής Μίχος τόνισε ότι έρευνες έχουν δείξει πως η βρώση μεταλλαγμένων αγροτικών προϊόντων προκαλεί καρκίνο, αλλεργίες και αλλεργικά σοκ, αύξηση της αντίστασης των μικροβίων στα αντιβιοτικά, ορμονικές διαταραχές, ψυχικές ανισορροπίες, ελλειμματική προσοχή, θηλυπρεπή στοιχεία, αλλά και θάνατο, όπως συνέβη προσφάτως στην Ισπανία. Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες αντίστασης απέναντι στις αλυσίδες εταιριών μεταλλαγμένων προϊόντων αλλά και στις φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες στον βωμό του χρήματος παίζουν με την υγεία των πολιτών και καταστρέφουν το περιβάλλον. ΠΗΓΗ
Απάντηση Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην συκοφαντική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ

Τώρα που ο Σύριζα τα βρήκε με την Μέρκελ και τη γερμανική οικονομική ολιγαρχία που καταστρέφει την Ελλάδα, στρέφεται κι αυτός με κάθε αντισυνταγματικό μέσο, με άθλιες ύβρεις και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής που παραμένει το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα εθνικής αντίστασης.
Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και βρισκόμαστε στη Βουλή με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και θα συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους όσες διώξεις κι αν υποστούμε, όσες παράνομες φυλακίσεις και όσο κι αν κλαίγονται τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν που προσφάτως έγιναν εκλεκτοί εταίροι του Σόιμπλε.
Παρόλο που η Δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν καταλυθεί στην Ελλάδα και εκλεγμένοι βουλευτές παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι, εμείς συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να καταγγέλλουμε τις νεομνημονιακές πολιτικές του Σύριζα και των προκατόχων του μιλώντας ακόμα και μέσα από καρτοτηλέφωνα φυλακών.
Η εκδήλωση της Κυριακής 24/5 και ώρα 19.00 στο δημαρχείο Διμηνίου με ομιλητές τους τον ευρωβουλευτή Στρατηγό Γ. Επιτήδειο και εμένα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Πολιτικός Κρατούμενος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη “Εμπρός”: Κόρη πολιτικού σε κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων\


Σφάζονται οι φατρίες των μνημονιακών στην ψοφοδεξιάΣύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, την τελευταία στιγμή απετράπη γραπτή δήλωση του Κων. Μητσοτάκη δια της οποίας στρεφόταν κατά της ηγεσίας του κόμματος και συγκεκριμένα κατά του προέδρου της Α. Σαμαρά.
Για το έκρυθμο της κατάστασης στο εσωτερικό της συμμορίας της Συγγρού, σας ενημερώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι δε πασιφανές το γεγονός των εσωκομματικών μαχαιρωμάτων, τα οποία λαμβάνουν χώρα όχι βεβαίως για το καλό της Πατρίδος, αλλά για τα μάτια (και όχι μόνο) των διεθνών δανειστών και τοκογλύφων.
Δημοσιογραφικές λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως θέση στα εσωτερικά της συμμορίας προτίθετο να λάβει ο επίτιμος πρόεδρός της, ασκώντας μέσω γραπτής δήλωσης, οξεία κριτική στην ηγεσία της ΝΔ. Κυρίαρχο σημείο τριβής, η επερχόμενη συμφωνία με τους δανειστές την οποία αναμένεται να υπογράψει ο Τσίπρας και η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.
«Την ώρα που η πατρίδα μας χαροπαλεύει, κομματικοί και πολύ περισσότερο προσωπικοί υπολογισμοί δεν έχουν θέση», σημειώνει ο επίτιμος, συμπληρώνοντας με νόημα: «η ΝΔ οφείλει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό να υπογράψει μια επώδυνη συμφωνία με τους πιστωτές»!
Πρόκειται δηλαδή για ευθεία σύγκρουση μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων τάσεων του μορφώματος της ΝΔ, καθώς ο Κων. Μητσοτάκης κατηγορεί τον Σαμαρά για επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό και πολιτικό καιροσκοπισμό. Αφορμή προφανώς για την αντίδραση Μητσοτάκη, υπήρξε η διαρροή προς τους δημοσιογράφους περί προθέσεως της ηγεσίας της ΝΔ να προκρίνει την καταψήφιση της επερχόμενης συμφωνίας μεταξύ Σύριζα και δανειστών.
Γι' αυτό το λόγο, ο Κων. Μητσοτάκης επισημαίνει: «Το άθλιο σύστημα που μας ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια, άλλα να λέμε όταν είμαστε αντιπολίτευση και άλλα να πράττουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση, καιρός είναι να πάρει ένα τέλος»!
Η πρόθεση του επίτιμου απετράπη την ύστατη στιγμή, για λόγους που άπτονται της τακτικής την οποία θα ακολουθήσει το μητσοτακέϊκο έναντι της κλίκας Σαμαρά. Παρά ταύτα, ένα είναι σίγουρο: η επερχόμενη συμφωνία της κυβέρνησης Τσιπροκαμμένων με τους διεθνείς δανειστές αναμένεται να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς όχι μόνο στα δικά τους κόμματα αλλά και στο συνονθύλευμα της Συγγρού, με τις εσωκομματικές φατρίες να ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους! ΠΗΓΗ

Πλήρης διάλυση στο κλεφτοΠασόκ: «Χαράτσι» 3 ευρώ στα μέλη, για να μαζευτούν λεφτά για το συνέδριό του

Ηθικά ανύπαρκτο, πολιτικά τελειωμένο και οικονομικά καταχρεωμένο το ΠΑΣΟΚ εφευρίσκει διαφόρους τρόπους μήπως και μαζέψει κανένα ευρώ για να μπορέσει να διεξάγει το συνέδριό του. Έτσι, «χαράτσι» της τάξης των 3 ευρώ (το λιγότερο) επιβάλει το πολιτικό αυτό πτώμα στους ελάχιστους εναπομείναντες φίλους και μέλη του, που έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν στις εκλογές των αντιπροσώπων για το επικείμενο συνέδριο.
Ο Βενιζέλος και το επιτελείο του ευελπιστούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει το συνέδριο και αφετέρου να καλύψουν, έστω και ελάχιστα, μέρος των τεράστιων χρεών του κόμματος. Βεβαίως, το όλο σκεπτικό με το «χαράτσι» των 3 ή 5 ευρώ ίσως και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για αρκετούς πασόκους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σ΄αυτή την παρωδία και φαρσοκωμωδία συνεδρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με «διαταγή» της Επιτροπής Καταστατικού (ΕΚΑΠ) του κόμματος, οι νομαρχιακές επιτροπές μπορούν «για να καλύψουν ανάγκες της οργάνωσής τους και ανάλογα με τη δυνατότητα των μελών, να ζητούν μέχρι και πέντε ευρώ στο σύνολο».
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η απόφαση είναι ρητή: «Το ποσό σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο από τον αριθμό των ψηφισάντων». Να σημειωθεί δε ότι η ΕΚΑΠ, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που απέστειλε στις νομαρχιακές επιτροπές, θεωρεί αυτονόητο ότι η σχετική πληρωμή είναι «υποχρεωτική για την πιστοποίηση των συνέδρων».
Λέγεται, όμως, ότι αυτό το «χαράτσι» δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί και από άλλο, όταν δηλαδή θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου. Κανένας συνειδητοποιημένος Έλληνας, φυσικά, δεν στενοχωριέται (έστω και στον ελάχιστο βαθμό) για την κατάντια ενός κόμματος, το οποίο συνέβαλλε τα μέγιστα για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας και έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, σκάνδαλο και διαφθορά. Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7577392117784445655

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item