Widgets

ΒΙΝΤΕΟ: «ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ»

Γ. Λαγός: Δεν μας λυγίζει η τρομοκρατία - Δεν υποστέλλουμε τις σημαίες του Αγώνα! Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός αναφέρθηκε από βήματος της Βουλής στις συνεχιζόμενες παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο Συναγωνιστής κατέθεσε στα πρακτικά ντοκουμέντα από τις επιθέσεις κατά των γραφείων συνηγόρων του Λαϊκού Συνδέσμου, από την εισβολή τρομοκρατών στην αίθουσα του δικαστηρίου στις φυλακές Κορυδαλλού, από την επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, από την απόπειρα δολοφονίας κατά στελέχους της Χρυσής Αυγής με βομβιστική επίθεση στον χώρο εργασίας του και από την επίθεση παρακρατικών κατά πολιτικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στο Διμήνι.

Από τις παραπάνω επιθέσεις Έλληνες πολίτες τραυματίστηκαν, αλλά η αστυνομία δεν έκανε ούτε μία προσαγωγή! Επίσης, τα κανένα από τα αποκόμματα του "αντισυνταγματικού τόξου" δεν καταδίκασε τις εν λόγω παρακρατικές βίαιες ενέργειες, καθιστώντας τα ηθικοί αυτουργοί!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει από την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους και δεν υποστέλλει τις σημαίες του Αγώνα!  ΠΗΓΗ


Χρήστος Παππάς: Η Χρυσή Αυγή δεν παραχωρεί, δεν υποχωρεί!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!
Τα Ανθελληνικά τάγματα εφόδου του Σύριζα δεν θα σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής 

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μίλησε τηλεφωνικά στους τηλεοπτικούς σταθμούς Astra και TRT από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος επί 17 μήνες.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε τα τάγματα εφόδου του Σύριζα και την προκλητικά αδιάφορη στάση και ανοχή της αστυνομίας, η οποία επέτρεψε στους παρακρατικούς να επιτεθούν εναντίον νόμιμης πολιτικής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής και να τραυματίσουν πολίτες.

Πρόκειται για μια σπασμωδική κίνηση των νεομνημονιακών του Σύριζα ενάντια στην Χρυσή Αυγή, την μόνη συνεπής αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη.

Ο πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής δεν σταματά από τρομοκρατικές ενέργειες και θα συνεχίσει κανονικά! πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Κράτος και παρακράτος κατά Χρυσής Αυγής: H δίκη δεν πάει όπως σχεδιάζαμε, ας τους δολοφονήσουμε!


Όταν τελειώνει η Νέα Δημοκρατία, με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και μια κλίκα επίορκων δικαστικών να στήνουν πολιτικές διώξεις και προφυλακίσεις Ελλήνων Εθνικιστών, τότε αναλαμβάνει η νέα τρομοκρατία υπό την αιγίδα όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και φυσικά των δημοσιογραφικών λακέδων που διαμορφώνουν κατά το δοκούν την ελληνική κοινή γνώμη.

Την ευθύνη της ξεκάθαρης δολοφονικής επίθεσης στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ι. Λ., ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση υπό τον πομπώδη τίτλο «Ομάδα επίθεσης Σαχζάτ Λουκμάν». Πρόκειται σαφώς για τα γνωστά στις αρχές παρακρατικά μίσθαρνα όργανα, τα οποία κατά καιρούς αναλαμβάνουν τις ειδικές αποστολές του αντεθνικού Καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και δη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Επί της ουσίας, δεν πρόκειται για μια απλή ανάληψη ευθύνης αλλά για μια σαφή τρομοκρατική προκήρυξη, όπου περιγράφεται παραστατικότατα ο τρόπος δράσης και το χρονικό της επίθεσης και επισημαίνεται σαφώς πως οι παρακρατικοί είχαν τη δυνατότητα αναβολής ή ακύρωσης της ενέργειας για να μην τραυματιστεί κάποιος, επέλεξαν όμως αυτή να εκδηλωθεί κανονικά με στόχο την δολοφονία ενός Χρυσαυγίτη!
Ενδεικτικό της παρακρατικής φύσης της τρομοκρατικής οργάνωσης το γεγονός ότι εκθειάζει την κυβέρνηση Σαμαρά για την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής καθώς και των εκτελεστικών της οργάνων, το άνοιγμα φακέλων παλαιοτέρων υποθέσεων (γιατί αυτό έπρεπε να γίνει), την προφυλάκιση και την πορεία προς τη δίκη τους». Η ψοφοδεξιά Σαμαρά λοιπόν, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση -εν μέσω γενικής κοινωνικής κατακραυγής- να δέχεται τα συγχαρητήρια των παρακρατικών!
Το σημείο όμως στο οποίο αποκαλύπτεται σε όλο του το βάθος το οργανωμένο σχέδιο Κράτους και παρακράτους να χτυπηθεί με κάθε μέσο η Χρυσή Αυγή, είναι το εξής: «Τελικά η δίκη-παρωδία ξεκινά πάντα στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας και υπό την ευθύνη της διεξαγωγής της από τους αριστερούς κλόουν-διαχειριστές της εξουσίας. Αυτοί, επειδή ξέρουν πολύ καλά πως οι κρατικές λειτουργίες έχουν συνέχεια και γι' αυτό άλλωστε τις υπηρετούν πιστά, προκρίνουν (ψευδώς) τη "δίκαιη αντιμετώπιση και τιμωρία" τους»!
Συμπτωματικό το γεγονός ότι ίδια ακριβώς είναι η επιχειρηματολογία των ακροαριστερών που αξιώνουν ρόλο πολιτικής αγωγής και λαμβάνουν ένα πακτωλό χρημάτων από τη Μέρκελ και το γερμανικό κράτος για να διασπείρουν το μίσος τους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος; Συμπτωματικό το γεγονός ότι τα ίδια ακριβώς ισχυρίζονται βουλευτές του ΚΚΕ και του Σύριζα, πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις που άμεσα ή έμμεσα προτρέπουν σε άσκηση βίας κατά Εθνικιστών;
Υπάρχουν λοιπόν, ναι ή όχι, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης κατά ενός Χρυσαυγίτη, ως συνέχεια μια σειράς αντίστοιχων επιθέσεων σε στελέχη, μέλη, φίλους ακόμη και σε συνηγόρους υπεράσπισης διωκόμενων Εθνικιστών;
Η τρανότερη απόδειξη του γεγονότος ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί είναι το γεγονός ότι κανένα απολύτως κόμμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε ούτε τη συγκεκριμένη, ούτε και καμία άλλη από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής!
Η απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς τα παρακρατικά σκυλιά του αντεθνικού Καθεστώτος, δεν μπορεί να διαφέρει από την αντίστοιχη προς τη Χούντα Σαμαρά που ανήγαγε τους αριστερούς τρομοκράτες σε κατηγόρους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας:   ΠΗΓΗ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Όχι στο ξεπούλημα του λιμανιού! Μεγαλειώδης δράση της Περιφέρειας Πειραιώς - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Την Τρίτη, 26-05-15, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης πολιτική δράση από την Περιφέρεια Πειραιώς στο λιμάνι του Πειραιά και σε πολλά άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. Αιτία για αυτή μας την εξόρμηση υπήρξε η ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π., δηλαδή το ξεπούλημα του ιστορικού μας λιμανιού.

Ο Πειραιάς καλύφτηκε από χιλιάδες φέιγ βολάν, ενώ παράλληλα κάθε Έλληνας πολίτης ενημερώθηκε για τις θέσεις μας επί του θέματος, απευθείας από την μοναδική φωνή της αλήθειας, σπάζοντας και πάλι την συνωμοσία σιωπής των μέσων μαζικής εξαπάτησης και του φαύλου πολιτικού κατεστημένου.

Η νέα κυβέρνηση, αποδεικνύει περίτρανα κάθε ημέρα που περνάει από την 25η Ιανουαρίου, πως συνεχίζει την ίδια προδοτική πολιτική με την προηγούμενη.

Η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τα καταστροφικά για τον Ελληνικό Λαό, μνημονιακά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και θα συνεχίζει να μάχεται με κάθε νόμιμο τρόπο για Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: =>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ψοφοδεξιάς προαναγγέλλει την μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνησηΈχουμε πολλές φορές τονίσει ότι οι λεονταρισμοί των συριζαίων είναι αποκλειστικά για εσωτερική κατανάλωση. Από την μία μεριά λένε, για να ακούνε οι χαχόλοι και να αναπαράγουν τα παπαγαλάκια, ότι δήθεν δεν θα πληρώσουν τη δόση στο ΔΝΤ και την από την άλλη μεριά πληρώνουν τοις μετρητοίς και μάλιστα μία ημέρα νωρίτερα.
Τόσο η ΝΔ όσο και ο Σύριζα γνωρίζουν ότι επίκειται η υπογραφή του νέου μνημονίου, το οποίο θα κινείται ακριβώς στα χνάρια της μνημονιακής συμφωνίας που ετοίμαζε ο Σαμαράς προεκλογικά. Οι συριζαίοι για ψηφοθηρικούς λόγους έπρεπε να παρουσιάσουν μία εικόνα «μάχης», γεγονός το οποίο προσπάθησαν να καταφέρουν με την αγαστή συνεργασία των νταβατζήδων.
Όμως τώρα τελείωσε ο χρόνος της επικοινωνιακής διαχείρισης και το νέο μνημόνιο θα υπογραφεί. Για να επιτευχθεί αυτή η υπογραφή με τις ελάχιστες επιπτώσεις για το σύστημα θα απαιτηθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση από το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας. Αυτό αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση, απευθείας από το ΑΠΕ - ΜΠΕ:  «Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με πολύ μεγάλη ευκολία λένε ότι δεν θα πληρώσουν δανειακές υποχρεώσεις, δηλαδή ότι θα προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός. Και ξεχνούν ότι αν συμβεί αυτό, σε ένα μήνα δεν θα μπορούν να πληρώσουν τίποτα. Τέτοιες ανοησίες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, αλλά και ανεύθυνες δηλώσεις που προβλέπουν σκηνικά καταστροφής, κάνουν μόνο κακό στη χώρα. Τώρα, που τελειώνουν τα ψέματα, η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία να εγκαταλείψει το λαϊκισμό της. Και έχουμε την ευκαιρία, ως χώρα, να προχωρήσουμε στη μεγάλη συνεννόηση.».
Η κυβέρνηση, λοιπόν, θα «εγκαταλείψει το λαϊκισμό της» και θα προχωρήσουμε στη «μεγάλη συνεννόηση». Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε ότι το τρίτο μνημόνιο θα περάσει με τις ψήφους όλου του αντισυνταγματικού τόξου, αφήνοντας την Χρυσή Αυγή ως τη μόνη αντιμνημονιακή δύναμη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε θα δημιουργήσουν τα αναχώματά τους, προκειμένου να λειτουργήσουν ως ψευδοαντιμνημονιακοί.
Το πραγματικά ζητούμενο, βεβαίως, πέρα από τα πολιτικά τεχνάσματα του συστήματος, είναι ότι επιτέλους ο Άδωνις θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και από ότι δείχνουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ δεν θα χρειαστεί να αλλάξει κόμμα (πάλι) για να το καταφέρει. Η ΝΔ θα στηρίξει την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και εν τέλει αυτό θα περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, προωθώντας νέα επαίσχυντα μνημονιακά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η μνημονιακή συμφωνία εξαθλίωσης των Ελλήνων βρίσκεται προ των πυλών και το πολιτικό κατεστημένο ετοιμάζεται για ένωση των μνημονιακών δυνάμεων από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΝΔ στην συγκυβέρνηση του μεγάλου ξεπουλήματος".  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΗΡΘΕ! με «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ...Άντε ΓΕΙΑ! και η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ


Οι Τσιπροκαμμένοι καλύπτουν όσους έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία - Ούτε ένα αίτημα στην ελβετική κυβέρνησηΣύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Sonntagszeitung, η ελβετική κυβέρνηση έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων από φορολογικές αρχές διαφόρων κρατών, σχετικά με καταθέτες στην Ελβετία οι οποίοι εξετάζονται στις χώρες τους για φοροδιαφυγή. Το οξύμωρο εντούτοις είναι ότι οι Ελβετοί δεν έχουν το παραμικρό αίτημα από τις ελληνικές αρχές, γεγονός το οποίο καταδεικνύει και το... ενδιαφέρον της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να πατάξει τη φοροδιαφυγή!
Σχετικά αιτήματα έχουν υποβληθεί από μια σειρά χωρών όπως Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ινδία, Ολλανδία. Πουθενά όμως δεν υπάρχει αντίστοιχο αίτημα από τις ελληνικές αρχές, παρά τη μακρά συζήτηση στο εσωτερικό της χώρας περί προθέσεων πάταξης της φοροδιαφυγής από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και την αντίστοιχη έκταση που δόθηκε στο θέμα εκείνων που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προς εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης.
Διαπιστώνεται συνεπώς, η πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης και των μετεκλογικών της έργων αλλά κυρίως εξυφαίνεται η διαρκής εξαπάτηση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων από τις κυβερνήσεις της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς, οι οποίες προφυλάσσουν την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και τα προκλητικά της προνόμια ως κόρην οφθαλμού.
Γι' αυτό όλοι μαζί οι ανωτέρω, ολιγαρχία του πλούτου και κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, εξαπολύουν το βαθύ τους μίσος κατά της Χρυσής Αυγής, της Χρυσής Αυγής που επιμένει στη θέση της: Οι κλέφτες στη φυλακή!  ΠΗΓΗ
Καθεστωτικό “Βήμα”: Μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής παίζει τουρκοπαίχνιδα εναντίον της Ελλάδος

Είναι κοινό μυστικό βεβαίως, ότι οι Τούρκοι που μας στέλνουν πεσκέσι τους λαθρομετανάστες, κάνουν «παιχνίδι» μαζί τους για να τους χρησιμοποιήσουν για τους γνωστούς σε όλους σκοπούς τους, όταν θα ’ρθει η ώρα-μηδέν, αλλά όταν αυτά τα λέγαμε εμείς, ήμασταν «φασίστες», «ρατσιστές», «κινδυνολόγοι», «φαντασιόπληκτοι», συνωμοσιολόγοι» και τα λοιπά. Αυτή τη φορά, όμως, δεν τα λέμε εμείς οι «φασίστες», αλλά το ρεπορτάζ του δημοκρατικότατου Βήματος. Ιδού:
«Η Άγκυρα απλώνει δίχτυα σε όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας
Μεθοδικά και παρασκηνιακά η Άγκυρα οικοδομεί την επιρροή της στους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα ξεφεύγοντας από τα στενά όρια της Δυτικής Θράκης. Εκμεταλλευόμενη την αποξένωση που προκαλεί στους πληθυσμούς αυτούς η άνοδος ακροδεξιών και βαθιά εθνικιστικών αντιλήψεων, καθώς και την κωλυσιεργία της ελληνικής Πολιτείας στη λήψη των κατάλληλων μέτρων που θα επιτρέψουν την ένταξη των μουσουλμάνων στον κοινωνικό ιστό (όπως π.χ. η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα), η Τουρκία επιδιώκει να εμφανιστεί ως «προστάτιδα δύναμη του Ισλάμ» στην Ελλάδα. Για να το επιτύχει προσπαθεί να διευρύνει «νομικά» τις προβλέψεις της Συνθήκης της Λωζάννης ώστε να συμπεριλάβει και μουσουλμάνους εκτός Θράκης.
Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τις υπόγειες διαδρομές στον χώρο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, η Άγκυρα εκτιμά ότι το δίκτυο επιρροής της στη Θράκη είναι πλέον ισχυρό και της επιτρέπει να επιδιώξει τη διεύρυνση της επιρροής της τόσο στη Ρόδο και στην Κω όσο επίσης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η τουρκική πολιτική εκπορεύεται φυσικά σε πολιτικό επίπεδο από την πρεσβεία της στην Αθήνα και από τα Προξενεία Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Ρόδου, αλλά επίσης από κανάλια όπως το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, μέσω μουσουλμανικών αδελφοτήτων, συλλόγων κ.ά. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μάλιστα διείσδυση στους κόλπους μουσουλμανικών πληθυσμών που κατοικούν στην Αθήνα (π.χ., Πακιστανοί, Μπανγκλαντεσιανοί, Αιγύπτιοι, Βορειοαφρικανοί κ.ά.).
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είχε η έλευση σε Ξάνθη και Κομοτηνή λίγες ημέρες νωρίτερα του Μπιλάλ Ερντογάν. Ο γιος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στη χώρα μας για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή στο ορεινό χωριό του Εχίνου. Η επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν έλαβε μεγάλη προβολή. Υπήρξε όμως και μια κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το παρών έδωσε στις εκδηλώσεις ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. Έλλην υπήκοος και παντρεμένος με Ελληνίδα, ο Ελγαντούρ είναι αιγυπτιακής καταγωγής. Δεν δίστασε πάντως να φιλήσει το χέρι του Μπιλάλ Ερντογάν και να τον αποκαλέσει «γιο του μεγάλου ήρωα του Ισλάμ Ερντογάν». Ο Ελγαντούρ φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους αλλά και με την Άγκυρα που τους στηρίζει ανοιχτά».
(ΥΓ) 1: Σημειωτέον, ότι ο λεγάμενος (Ελγαντούρ), που φίλησε τα χέρια του υιού Ερντογάν και που διατηρεί στενές σχέσεις με την Άγκυρα, είναι και μάρτυς κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Τυχαίο; Δε νομίζω!  ΠΗΓΗ   Εθνικισμός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Τύφλα να ΄χει ο Καπουτζίδης: Όταν το σενάριο σειράς γίνεται καταγγελία κατά της Χρυσής Αυγής!

Μας τελειώσαν τα ψέμματα, προχωράμε πια στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Μια ακόμα τραγελαφική καταγγελία έλαβε χώρα σήμερα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα μετουσιώθηκε και σε... έγκυρο ρεπορτάζ από την "αντικειμενική" δημόσια τηλεόραση.
Σύμφωνα με την αξιόπιστη μαρτυρία μετανάστρια, η οποία είναι παντρεμένη με Έλληνα και διατηρεί καφετέρια στην πλατεία Αμερικής, δέχεται "πόλεμο" εδώ και 1,5 χρόνο. Τον πόλεμο ή την "ρατσιστική βία" σύμφωνα με την παρουσιάστρια την δέχεται, λοιπόν από την αρχή, αλλά τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι εντονότερη. Συγκεκριμένα, μία γειτόνισσα μπροστά στην ιδιοκτήτρια της καφετέριας πήρε τηλέφωνο και ζήτησε 6 τζιπάκια (!) από την Χρυσή Αυγή να έρθουν να την δείρουν. Τα τζιπάκια όμως δεν έφτασαν ποτέ...
Δυο μέρες μετά λοιπόν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που απειλούν την μετανάστρια - ιδιοκτήτρια της καφετέριας τι έκαναν; Έγραψαν "Χρυσή Αυγή" και ζωγράφισαν μία σβάστικα όχι στην καφετέρια, αλλά στην πολυκατοικία τους! Επίσης, η 39χρονη ιδιοκτήτρια κατήγγειλε ότι στο πλαίσιο του πολέμου που δέχεται εντάσσονται και επισκέψεις από... ελεγκτικές υπηρεσίες και την αστυνομία! Η ίδια όμως δηλώνει αποφασισμένη να μην υποκύψει και να ανοίξει και δεύτερη καφετέρια...
Αφού λοιπόν αφήσουμε ασχολίαστη την τραγελαφική καταγγελία, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο στημένων καταγγελιών/ρεπορτάζ, προχωράμε να ανακαλύψουμε την πηγή του εν λόγω σεναρίου. Στην αποτυχημένη σειρά του Καπουτζίδη λοιπόν "Εθνική Ελλάδος", η οποία έχει πατώσει συγκριτικά με την προηγούμενή του επιτυχία, περιλαμβάνεται ένα ακριβώς τέτοιο επεισόδιο "ρατσιστικής" επίθεσης.
Στην συγκεκριμένη σειρά ο Καπουτζίδης ως ομοφυλόφιλος προπονητής της εθνικής ομάδος curling αντιστέκεται στους ένοικους της πολυκατοικίας του, οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές για να κλείσουν την παρακείμενη καφετέρια που προκαλεί θόρυβο και μαζεύει μετανάστες. Η σειρά μάλιστα βρίθει αναφορών σε φυλετικό και σεξιστικό ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία, μια χοντροκομμένη συμπλεγματική πολιτική προπαγάνδα που έχει οδηγήσει τα νούμερα της σειράς στα τάρταρα!
Και μετά ξύπνησαν....  ΠΗΓΗ
Φτηνοί πολιτικαντισμοί Καμμένου στο μνημόσυνο για τον Ήρωα Σμηναγό Ηλιάκη - Απάντηση Χρυσής Αυγής


Με φτηνούς πολιτικαντισμούς επιχείρησε ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος να αποτρέψει τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη. Τα όσα διαδραματίστηκαν αποτυπώνονται στην επιστολή του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου προς τον υπουργό Άμυνας, ενώ παρατίθεται και ο χαιρετισμός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση για τον ηρωικό υπερασπιστή του Αιγαίου και των ελληνικών ουρανών.
ΠΡΟΣ Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Παναγιώτη (Πάνο) Καμμένο
Εδώ και αρκετές ημέρες ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έλαβε επίσημη πρόσκληση που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου με την Πολεμική Αεροπορία, προκειμένου να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ήρωα σμηναγού Κων/νου Ηλιάκη που έπεσε στην περιοχή της Καρπάθου αντιμετωπίζοντας τον προαιώνιο εχθρό.
Η μετάβασή μας εκεί θα γινόταν με C130 της Πολεμικής Αεροπορίας, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Τυχαία χθες το απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι δεν θα μεταβούμε με C130, όπως μας είχε ανακοινωθεί, αλλά με άλλο τρόπο!!! Αυτό, όμως, δεν κατέστη εφικτό λόγω έλλειψης θέσεων με το μικρό αεροσκάφος της Ολυμπιακής και μάλιστα τελευταία στιγμή.
Μήπως με αυτή την «απαγόρευση» θέλατε να έχετε την αποκλειστικότητα στην εκπροσώπηση αφού εσείς θα ταξιδέψετε με όποιο στρατιωτικό μέσο θέλετε; Αλήθεια όταν ο υφυπουργός σας κ. Τόσκας χρησιμοποίησε το μοναδικό επιχειρησιακό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει μέχρι το. Αίγιο (μιάμιση ώρα με το αυτοκίνητο) για συνάντηση με επιχειρηματίες ήταν καλά; Αν μη τι άλλο ντροπή να χρησιμοποιείτε εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για εξυπηρέτηση προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών του εκάστοτε υπουργού.
Αθήνα, 26-05-2015
Μετά τιμής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β' Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος:
«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται ευλαβικά μπροστά από το μνημείο του Σμηναγού Ηλιάκη, που έπεσε ηρωικά μαχόμενος, υπερασπιζόμενος το Αιγαίο μας. Το Αιγαίο που καθημερινά αμφισβητείται από εκείνους που είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού. Στεκόμαστε με περισυλλογή και σεβασμό όχι μόνο μπροστά στον Ήρωα Ηλιάκη, αλλά και μπροστά σε όλους όσους έπεσαν ηρωικά για την Πατρίδα μας. Μαζί με αυτούς τιμούμε τους καθημερινούς,  τους σύγχρονους πολεμιστές, τους πιλότους  που αναχαιτίζουν τα εχθρικά αεροσκάφη, τους κυβερνήτες των πολεμικών πλοίων που περιφρουρούν τις θάλασσες μας, τους φρουρούς των βραχονησίδων, όλους αυτούς που είναι δίπλα μας, και που η καθημερινότητα τους όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο όμορφη, γιατί υπερασπίζονται τα όσια και ιερά αυτής τη Πατρίδας.
Δεν ξεχνούμε τον Σμηναγό Ηλιάκη, και όλους όσους έπεσαν για να είναι το Αιγαίο μας Ελληνικό. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, ο κάθε ένας από την δική του θέση και ιδιότητα, τον αγώνα τους».  ΠΗΓΗ

Πασόκ τέλος στην Θεσσαλονίκη: Συντόμως και στην υπόλοιπη Ελλάδα!


Ενός κακού μύρια έπονται. Την αρχαία αυτή ρήση επιβεβαιώνει η καθημερινή πορεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν είναι απλώς πτωτική αλλά ξεκάθαρα καταστροφική με μονόδρομο τον πολιτικό αφανισμό του. Το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας δέχεται από το 2012 απανωτά χτυπήματα, όχι μόνο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες συμμετέχει, αλλά και στην δραματική εσωκομματική κατάσταση την οποία διανύει.
Η συρρίκνωση αποτελεί προέκταση του εαυτού του, καθώς η αφαίρεση και η διαίρεση είναι οι μόνες πράξεις αριθμητικής στις οποίες διαπρέπει το συγκεκριμένο (απο)κόμμα. Τα τελευταία νέα σήψης και αποσύνθεσης αφορούν την πορεία συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη, με τα στοιχεία να είναι όντως εντυπωσιακά ως προς το μέγεθος της παρακμιακής του κατάστασης. Ξεκινώντας από τα 90.000 το 2004 και πέφτοντας σήμερα στα 1.300 άτομα, που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων εν όψει του επερχόμενου συνεδρίου. Τα νούμερα για το ΠΑΣΟΚ είναι πράγματι αμείλικτα.
Το 2004, όταν το κόμμα έκανε με την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου το μεγάλο «μπαμ», το νούμερο που είχε τότε ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενο στους ψηφοφόρους σε όλη την Ελλάδα είχε ξεπεράσει το 1.000.000, ενώ για την Α΄ Θεσσαλονίκης μιλούσαν για 90.000 άτομα. Από εκείνη τη χρονιά και μετά τα νούμερα άρχισαν να συρρικνώνονται. Στην προεδρική εκλογή του 2007 είχαν συμμετάσχει 65.000 άτομα, ενώ το 2012 στην εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης είχε 55.000 πιστοποιημένα μέλη. Στην εκλογή του Βενιζέλου που ακολούθησε, τον Μάρτιο του 2012, έκανε μια μεγάλη βουτιά, καθώς 13.770 άτομα ψήφισαν τότε υπέρ του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ακολούθησε η εκλογή από τη βάση των Νομαρχιακών Επιτροπών, τον Ιούνιο του 2013, οπότε δεν δόθηκαν νούμερα στη δημοσιότητα. Πάντως, σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει τότε, οι συμμετέχοντες είχαν προσεγγίσει τα 3.000 άτομα. Προχθές, στην εκλογική διαδικασία που έγινε στην Α΄ Θεσσαλονίκης για την εκλογή των περίπου 100 συνέδρων, συμμετείχαν μόλις 1.300 άτομα. Μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όλοι, δηλαδή, αντιλαμβάνονται ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μια συνεχόμενη καθοδική πορεία, μη αναστρέψιμου χαρακτήρα, η οποία αντανακλάται όχι μόνο στις αλλεπάλληλες εκλογικές του συντριβές, αλλά και στην εσωτερική δυσλειτουργία του, καθώς ολοένα και λιγότεροι ασχολούνται με τις εσωκομματικές του διαδικασίες, θυμίζοντας το σκηνικό με τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι λίγο πριν αυτό βουλιάξει.  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 906340198934035572

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item