Widgets

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΖΑΜΙ ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ! Χρήστος Παππάς ΒΙΝΤΕΟ: Ο Σαμαράς έδωσε το τζαμί, ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο!Χρήστος Παππάς: Ο Σαμαράς έδωσε το τζαμί, ο Τσίπρας μεγαλώνει το οικόπεδο!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία, αλλά και την ανθελληνική τροπολογία για το τζαμί στον Βοτανικό.  Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του βουλευτή Επικρατείας:  ΟΛΑ => ΕΔΩ


Νέα Τουρκοκρατία - Ερντογάν: Μετά τον Βοτανικό, απαιτώ τζαμί και στην Θεσσαλονίκη!

Δεν πρόλαβε η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ να καταθέσει την τροπολογία που ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα και η Τουρκία έσπευσε να εκδηλώσει την ικανοποίησή της, εγείροντας ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε η είδηση, ο Ερντογάν, μιλώντας σε σύσκεψή του με ακαδημαϊκούς για την γενοκτονία των Αρμενίων, είπε: «Η Τουρκία είναι υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα επιτρέψει τη λειτουργία τουλάχιστον ενός τζαμιού στη Θεσσαλονίκη».
Η απαίτηση του Ερντογάν, προφανώς κινείται στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι τούρκοι προτίθενται να δίνουν ακίνδυνα, για αυτούς, ανταλλάγματα έναντι σοβαρών γεωπολιτικών κερδών. Αποδεικνύει επίσης, πως η ελληνική εξωτερική πολιτική εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, μόνο που τώρα είναι και εξαρτώμενη από τις συριζαίικες ιδεοληψίες.
Η λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά για ολόκληρη την πρωτεύουσα, δίνοντας μάλιστα το έναυσμα για να εγείρει η Άγκυρα απαιτήσεις ελέγχου επί της κοινότητας των ισλαμιστών, που έφεραν στην Ελλάδα οι δουλέμποροί τους. Τώρα, που αυτό νομοθετήθηκε, απαιτεί και ένα τζαμί στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ολοκληρωθεί το τρίγωνο ισλαμικών διοικητηρίων, Κομοτηνή – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, συνεχίζει απρόσκοπτα την πολιτική ισλαμοποίησης της Ελλάδας, που εγκαινίασαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Η Τουρκία, πλέον, έχει ισχυρούς συμμάχους εντός της Ελλάδος. Η κυρά Τασία και ο άντρας της αφήνουν ελεύθερες τις μεταναστευτικές ροές να πλημμυρίσουν την Ελλάδα, τα κανάλια βαφτίζουν την όποια αντίδραση ως «φασισμό», «ναζισμό» και προβάλλουν τουρκοσήριαλ, συνοδεύοντας την είδηση με βαρύγδουπα «σοκ», «πρόκληση», ενώ οι υπόλοιποι υπουργοί βάζουν τους Έλληνες να πληρώνουν εκατομμύρια σε φόρους για να χτίζονται τα τζαμιά.  ΠΗΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ και ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ => ΕΔΩ!!!


Γ. Επιτήδειος: “Ούτε να συζητούμε για ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.”

Τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για την Τουρκία εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος.
Κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της 05/05 η οποία εξέταζε την πρόοδο της ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας, παρενέβη ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Επιτήδειος, προκειμένου να επισημάνει πως στην πραγματικότητα τέτοια πρόοδος δεν υπάρχει, όπως δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση περί ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της τοποθέτησης του Γ. Επιτήδειου ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩ
Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια!
     Απεδείχθη τελικώς ότι η προεκλογική ρήση Τσίπρα «εμείς θα βαράμε τα ταμπούρλα και οι αγορές θα χορεύουν», υπήρξε αληθής κατά το ήμισυ. Πράγματι, η κυβέρνηση Τσίπρα βαρά τα ταμπούρλα, μόνο που δεν θα χορέψουν οι αγορές, αλλά οι εξαπατημένοι Έλληνες!
«Συμφωνία!», κραυγάζουν περιχαρείς οι διεθνείς τοκογλύφοι, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου, τα κόμματα της σήψης και της παρακμής και τέλος οι τρομοκράτες των μικροφώνων και των στρατευμένων γραφίδων της «αντικειμενικής» ενημέρωσης. «Συμφωνία!», κραυγάζουν και οι δημοσκόποι κατ' εντολή της πλουτοκρατίας, παρουσιάζοντας «επιστημονικές έρευνες» οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Ελληνικός Λαός εκλιπαρεί γονυπετής για την υπογραφή Νέου Μνημονίου.
Κούγκι λοιπόν η Ελλάδα και οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες και όχι το Βερολίνο, όπως διακήρυσσε ο Καμμένος. Επί της ουσίας, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ευρέθη προ αδιεξόδου: από τη μία είχε να αντιμετωπίσει την λαϊκή οργή από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα των Μνημονίων, οπότε οι προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής ενυπήρχαν και από την άλλη την ολιγαρχία του πλούτου η οποία απαιτούσε Νέο Μνημόνιο για να διαφυλαχθούν και γιατί όχι να αυξηθούν τα προνόμια και τα βουτηγμένα στο ελληνικό αίμα κέρδη της.
Προς άρση του αδιεξόδου, προβλήθηκε το δίπολο Σύριζα-ΑΝΕΛ ως απάντηση στο Σαμαρά, ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ύστατη επιλογή του αντεθνικού Καθεστώτος απέναντι στην προέλαση της Χρυσής Αυγής. Τώρα που η σύγκλιση Σύριζα-ΑΝΕΛ με τις μνημονιακές πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη και το κυριότερο ευδιάκριτη από τα λαϊκά στρώματα, αρχίζει και η αντίστροφη μέτρηση για τους υπεύθυνους των δεινών του Λαού μας.
Διότι απλούστατα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου βρίσκονται σε κοινό στρατόπεδο, το οποίο επιβλέπεται από τους διεθνείς δανειστές και στο οποίο κυματίζει η σημαία του Μνημονίου. Ποιος θα κάνει αντιπολίτευση σε ποιόν κι επιπρόσθετα, για ποιόν λόγο. Αυτό είναι το πραγματικό και αξεπέραστο εμπόδιο το οποίο θα πρέπει να διαχειριστεί το Καθεστώς, αφού καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί -δίκην ανακούφισης του Ελληνικού Λαού- για την επίτευξη του «έντιμου συμβιβασμού»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕυρώ πάση θυσία:75%! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Η χρήση των όρων «έντιμος συμβιβασμός», «συμφωνία», «πατριωτικό καθήκον», «σύνεση και λογική» αποτελούν τη συγκεκαλυμμένη αποτύπωση της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού στο λεξιλόγιο των ψευτοδημοκρατών που εξουσιάζουν τυραννικά την Πατρίδα μας.
Καμία Αντίσταση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν δύναται να λογισθεί υπό όρους συμβιβασμού, συμφωνίας, σύνεσης και λογικής. Η εξαθλίωση του Λαού μας από το 2010 και μέχρι σήμερα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Το ερώτημα λοιπόν το οποίο εν τέλει ανακύπτει, είναι το κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Ελληνικός Λαός να αγωνιστεί για την Ελευθερία του.
Τα ψευτοδιλήμματα και οι αμφιβολίες ξεθωριάζουν το ίδιο γρήγορα με τις φρούδες ελπίδες που μοίρασε το Καθεστώς αναφορικά με το κίβδηλο και απατηλό όνειρο του τέλους των Μνημονίων. Όσο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας θα συκοφαντεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προκειμένου να αποτρέψει κακήν-κακώς την ραγδαία του άνοδο, τόσο θα επιτυγχάνεται το αντίθετο του προσδοκώμενου αποτέλεσμα. Και θα έρθει μια ημέρα που το ερώτημα «Χρυσή Αυγή ή Μνημόνια» θα βρίσκεται στα χείλη όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, των μοναδικών θυμάτων της μνημονιακής πολιτικής δεξιών και αριστερών, φιλελεύθερων, σοσιαλδημοκρατών και μαρξιστών.
Κι όταν οι εγχώριοι λακέδες των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον θα κρύβονται πίσω από τις εθνοκτόνες σημαίες της τοκογλυφικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Έλληνες Εθνικιστές θα κυματίζουν αποφασιστικά και περήφανα τα Γαλανόλευκα Λάβαρα και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να υπενθυμίζουν στους δειλούς πως «θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία». Ή διαφορετικά, η Ελευθερία της Ελληνικής Πατρίδος απαιτεί ως ικανή και αναγκαία συνθήκη την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!  Ευάγγελος Καρακώστας

Φ. Γραικός: Κάτω τα χέρια από την ελληνική νεολαία!

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για την Παιδεία.
Ο νεότερος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού στην Βουλή τόνισε ότι από την μεταπολίτευση και μετά οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας είναι συνεχείς.
Επιπλέον, τόνισε ότι τα τεράστια προβλήματα στην Παιδεία στο έμψυχο δυναμικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές παραμένουν άλυτα. Το κύριο μέλημα του παρόντος νομοσχεδίου είναι η αποκατάσταση των "δικών της παιδιών".
Αναφορικά με τις ύβρεις του ΚΚΕ κατά της Χρυσής Αυγής, επέστρεψε τις κατηγορίες τονίζοντας πως το ΚΚΕ είναι συστημικό που συνεχίζει να απομυζά τις κρατικές επιχορηγήσεις.
Τέλος, τόνισε ότι για την Χρυσή Αυγή η Εθνική Παιδεία είναι η θεμέλια λίθος για την ελληνική κοινωνία και οφείλει να γαλουχεί την Νεολαία με τα Ιδανικά της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας.   ΠΗΓΗ
Δ. Σβερώνη: Ο μπολσεβικισμός καταστρέφει την Εθνική Παιδεία - ΒΙΝΤΕΟ

Η συναγωνίστρια και βουλευτής Λάρισας Δέσποινα Σβερώνη - Χονδρονάσιου τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.
Αρχικά, είπε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ποια είναι η διαφορά της Παιδείας σε σχέση με την εκπαίδευση. Σημείωσε δε, πως το βασικό πρόβλημα της εκπαίδευσης είναι ότι στοχεύει στην αγορά εργασίας και όχι στην παιδεία.
Στηλίτευσε την απόφαση του υπουργού που φέρνει το νομοσχέδιο με την μορφή του κατεπείγοντος με την δικαιολογία ότι είναι για το καλό των παιδιών, σημειώνοντας ότι με την δικαιολογία αυτή έχει ισοπεδωθεί ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα.
«Η κυβέρνηση αντί να ανεβάζει την παιδεία, την κατεβάζει και θεωρεί πως αυτό είναι δημοκρατικό;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά και σχολίασε πως αυτό είναι στην ουσία μπολσεβικισμός που καταστρέφει την Εθνική Παιδεία. ΠΗΓΗ

Η τραγωδία της 15χρονης Μυρτώς (βίντεο - Ολόκληρη η εκπομπή 360 Μοίρες)


  «Εύχομαι να μπορούσα να την δω πάλι να περπατάει... Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει... Σαν ένα θαύμα…»  
Το καλοκαίρι του 2012, η τραγωδία της 15χρονης Μυρτώς, που έπεσε θύμα φρικτής δολοφονικής επίθεσης σε παραλία της Πάρου από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη Αχμέτ Βακάς, συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Τρία χρόνια μετά...οι «360ο» επισκέπτονται το κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα, όπου η μικρή Μυρτώ δίνει έναν αγώνα ζωής.Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου, η οποία αφηγείται στην Σοφία Παπαϊωάννου άγνωστες πλευρές της τραγικής ιστορίας και μιλάει για τις ελπίδες που τρέφει για την κόρη της.Γιατροί περιγράφουν στην κάμερα της εκπομπής την κατάσταση της Μυρτώς τότε και τώρα, ενώ ιατροδικαστές και επιστήμονες του εργαστηρίου ανάλυσης DNA αποκαλύπτουν τις καθοριστικές λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος και την σύλληψη του κτήνους.  ΠΗΓΗΤα ασύδοτα τάγματα εφόδου της αριστεράς καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας έξω από την “δίκαιη” δίκη - ΒΙΝΤΕΟ


Η εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς αποκαλύφθηκε ακόμα μία φορά χθες στον Κορυδαλλό έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες, παρακρατικοί και λοιπές... δημοκρατικές δυνάμεις τρομοκρατούν και επιτίθενται σε οποιονδήποτε θεωρούν ιδεολογικό τους αντίπαλο, καταλύοντας έτσι την έννοια της δίκαιης δίκης.
Όλα αυτά τα κάνουν εν πλήρει ασυδοσία με τις πλάτες και την ανοχή του επίσημου κράτους, καθώς "μάχονται" για να πετύχουν την παράνομη καταδίκη της "εγκληματικής" Χρυσής Αυγής.
Αποκορύφωμα του... δημοκρατικού τους αγώνα ήταν χθες ο άγριος ξυλοδαρμός ενός νεαρού αθλητή, επειδή τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη!
Δίχως περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε το ρεπορτάζ του εχθρικού προς τους Έλληνες Εθνικιστές Mega Channel, στο οποίο δεν μπορεί να κρυφτεί η εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς και η κατάλυση της ευνομίας.  ΠΗΓΗ

Επιστολή Ηλία Παναγιώταρου προς τους τρεις υπερευαισθητοποιημένους a la carte δημοκράτες υπουργούς που αποκλείουν την Χρυσή Αυγή

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος-Ηρακλής Ήσυχος, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, δεν απαντούν στο θεσμοθετημένο συνταγματικό δικαίωμα άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, που διενεργείται από τους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για λόγους “συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης” εν όψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση.
Εν ολίγοις, οι προαναφερόμενοι αναπληρωτές υπουργοί προσβάλουν τους υπόλοιπους συναδέλφους τους υπουργούς (36 τον αριθμό, παρακαλώ), θεωρώντας ότι βρίσκονται (οι 36) “εκτός συνταγματικής-κοινοβουλευτικής τάξης”, μιας και οι ίδιοι θεωρούν ότι βρίσκονται “εντός”.
Το Κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρά την άθλια πολιτική-παραδικαστική-μιντιακή σκευωρία εις βάρος του που κορυφώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, όχι μόνο δεν “εξαφανίστηκε”, όπως ήθελαν οι διώκτες μας, αλλά αντιθέτως και μετά από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο Ελληνικός Λαός, αναγνωρίζοντας το άδικο εις βάρος μας, μας ανέβασε και μας κατέταξε ως τρίτη πολιτική δύναμη. Όσο για το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο προς τιμήν τους το έχουν αναγνωρίσει διάφορες προσωπικότητες της Αριστεράς (Ρουπακιώτης, Βούτσης, Παναγούλης, Κατρούγκαλος, Χρυσόγονος κ.α.) το δικαιούνται όλοι (μα όλοι) πλην των βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης (αυτό μας λένε με απλά ελληνικά οι τρεις αναπληρωτές υπουργοί). 
Προσβάλλουν τον θεσμό της Βουλής των 300, καθώς και τα αναφαίρετα δικαιώματα των βουλευτών, που απορρέουν από το Σύνταγμα των Ελλήνων και τον Κανονισμό της Βουλής. Το αν κάποιο πολιτικό κόμμα, ιδεολογία ή βουλευτές δεν είναι αρεστοί σε κάποιους άλλους, δεν τους δίνει το δικαίωμα –πόσο μάλλον όταν έχουν και θεσμικό ρόλο- να τους απαξιώνουν θεσμικά και να κάνουν κατάχρηση του θεσμικού τους ρόλου. Ο μόνος που μπορεί και δικαιούται να μας κρίνει είναι ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του και μόνον αυτός.
Οι αντισυνταγματικές-αντιδεοντολογικές συμπεριφορές υπουργών δεν βοηθούν καθόλου την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, καθώς και τη γόνιμη αντιπαράθεση πολιτικών απόψεων, για τις οποίες τόσο υποκριτικά κόπτεσθε, αρκεί να μην αφορούν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Με προσαγωγές αντιμετωπίστηκαν οι εξαγριωμένες διαμαρτυρίες κατά του Σαμαρά στις Σέρρες

Το ότι ο αρχισκευωρός της Ρηγίλλης Σαμαράς αντιμετωπίζει τους πάντες που έχουν αντίθετη άποψη από αυτόν με αυταρχισμό, φανερώθηκε στο πανελλήνιο με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής, όταν όλοι γίναμε μάρτυρες του ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο ακούγεται ξεκάθαρα να δίνει εντολές σε δικαστικό λειτουργό για να προφυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια πρακτική ακολούθησε εναντίον όλων των βουλευτών του κόμματος αλλά κι εναντίον κάθε Έλληνα και Ελληνίδας όταν, όντας πρωθυπουργός και απολαμβάνοντας από το πολυτελές γραφείο του την ασφάλεια μιας φαύλης εξουσίας έδινε εντολές να χτυπηθούν από την αστυνομία συγκεντρώσεις πολιτών που ο ίδιος είχε καταδικάσει σε φτώχεια και ανέχεια.
Χάνοντας τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Σαμαράς κηρύχθηκε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι άλλαξε και συνήθειες. Αρνούμενος να αντιληφθεί τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει αυτός και το κόμμα του συνεχίζει να συμπεριφέρεται αλαζονικά, υποστηρίζοντας όπου βρεθεί κι όπου σταθεί την μνημονιακή πολιτική του, προκαλώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη οργή στα θύματα της. Κοινώς, ο Σαμαράς συμπεριφέρεται ως αμετανόητος δολοφόνος, που, μάλιστα, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να αποσυρθεί από την πολιτική ζωή της χώρας, επαίρεται για τις άθλιες μεθοδεύσεις και τις πρακτικές που ακολούθησε οι οποίες οδήγησαν από κοινού στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες κι εκατομμύρια άλλους στην εξαθλίωση.
Μόλις χθες υπέγραψα ένα άρθρο για την επικείμενη (και σε εξέλιξη πλέον) περιοδεία του Σαμαρά στη Β. Ελλάδα κι επισήμανα μερικά βασικά πράγματα, τα οποία θεωρώ ότι θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη από έναν άνθρωπο που επιλέγει να επισκεφτεί νομούς και πόλεις στις οποίες θεωρείται ξένος, όχι με την έννοια της εντοπιότητας, αλλά με την έννοια της ελληνικότητας. Και αποδείχθηκε προφητικό το κείμενο, μιας και ο Σαμαράς τόλμησε να επισκεφτεί χωριά στις Σέρρες για να παριστάνει τον κριτή ενός νέου πρωθυπουργού που στην ουσία ασκεί ακριβώς την ίδια πολιτική με αυτόν. Και η αντίδραση των κατοίκων ήταν η αναμενόμενη, αγρότες και κατεστραμμένοι μικροομολογιούχοι τον προπηλάκισαν και του έσυραν τα εξ αμάξης, αφού στο πρόσωπο του βλέπουν ένα προδότη που ξεπούλησε τα συμφέροντα της αγροτιάς στους τοκογλύφους της Ευρώπης μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παρενέβη ώστε να αφεθούν ελεύθερα τα δύο άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά όσο και να παριστάνει τον καλό... Σαμαρείτη το στίγμα ενός άθλιου κι εγωιστή καρεκλομανή που επιχείρησε να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους δια της παραδικαστικής οδού παραμένει και θα παραμείνει.
Κι επειδή η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και αν μη τι άλλο σέβεται τους πολιτικούς της αντιπάλους και θέλει να τους αντιμετωπίζει με πολιτικούς όρους, ευχόμαστε στον αρχισκευωρό Σαμαρά καλή συνέχεια στην περιοδεία του και είθε να είναι της ίδιας έντασης σε… συγκίνηση και εκπλήξεις. Μόνο και μόνο για να γευτεί τους καρπούς της «ανάπτυξης» και των «μεταρρυθμίσεων» του.  Αρτέμης Ματθαιόπουλος

ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Προσοχή, προσοχή! Οι κάτοικοι –κυρίως- του κέντρου των Αθηνών, καθώς και οι διερχόμενοι απ’ αυτό, να μην ανησυχήσουν αν εκεί κατά τις μεσημβρινές ώρες αρχίζουν να νιώθουν  παράξενα. Δε θα φταίει η ζέστη του καλοκαιριού που μπήκε κάπως απότομα, αλλά το σύννεφο της μαστούρας που θα πνίξει το κέντρο και την ευρύτερη περιοχή!

Βλέπετε, σήμερα από τις 3 το μεσημέρι ως αργά τη νύχτα, ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ και διάφορες δορυφορικές τους οργανώσεις (όπως π.χ. η «Κόψε μια τζιβάνα»…), διοργανώνουν μεγάλο «αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ» (χασιφεστιβάλ), στο κέντρο του κέντρου, στην Πλατεία Συντάγματος. Το οποίο θα είναι και… αντιφασιστικό, μιας και σκοπίμως οι διοργανωτές του φρόντισαν να συμπίπτει με την επέτειο της νίκης του σταλινισμού…

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του χασισοφεστιβάλ, η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνησή της: «Καιρός οι χρήστες/στριες να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες». Πίσω από τη φαινομενικά αθώα αυτή έκκληση-σύνθημα, κρύβεται κάποιο άλλο, που ακολουθεί αμέσως μετά: «Η συζήτηση γύρω από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την κάνναβη οφείλει να ανοίξει, λοιπόν, δημοκρατικά, συντεταγμένα και χωρίς ιδεοληψίες». Ήτοι, να αποποινικοποιηθεί η μαστούρα, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον αλάνθαστο αυτό τρόπο της αποβλάκωσης, οι συνέπειες του Μνημονίου και κυρίως η ανεργία και η ανέχεια των νέων! Ιδού το περιεχόμενο της διεξόδου που δίνουν οι συριζαίοι και οι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι τους στον ελληνικό λαό και στη νεολαία:

«Η διακυβέρνηση της αριστεράς είναι ιδανική ευκαιρία, ώστε να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος και να σταματήσει πια να αντιμετωπίζεται ως ταμπού για την ελληνική κοινωνία ένα ζήτημα που αφορά χιλιάδες νέους ανθρώπους αλλά και τη συντεταγμένη πολιτεία… Θεωρούμε πως η οποιαδήποτε νομοθετική αλλαγή στην κατεύθυνση της αποποινικοποίησης/νομιμοποίησης των εξαρτησιογόνων ουσιών προϋποθέτει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος που θα βασίζεται στην πρόληψη, την ενημέρωση αλλά και τον πλουραλισμό στα προγράμματα απεξάρτησης και επανένταξης».

Τέλος, η νεολαιίστικη χασισοσυνιστώσα δίνει ραντεβού στην Πλατεία, για… ομαδικό-συντροφικό μαστούρωμα, για να πάνε τα… φαρμάκια (Μνημόνια) κάτω:

«Γι’ αυτό, ενάντια στην υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό, θα είμαστε κι εμείς αύριο στις 15.00 στην πλατεία Συντάγματος, ως πολιτική οργάνωση νεολαίας που αγωνίζεται για τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τη νέα γενιά».

(ΥΓ): Το χριστιανικόν κόμμα του προέδρου Πάνου, να χαίρεται τις «κόκκινες γραμμές» του!  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3677401651042706846

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item