Widgets

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κρατάμε στις καρδιές μας την Μεγάλη Ιδέα

29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015:» Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι»

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Απευθύνω σε όλους εσάς, τους υπερήφανους άνδρες και γυναίκες, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες,  θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό. Απευθύνω αγωνιστικό μήνυμα σε αυτήν την σεμνή, την ιερή τελετή, την αφιερωμένη στη μνήμη του τελευταίου Aυτοκράτορα των Ελλήνων, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των υπερασπιστών της πόλεως των ονείρων μας, της Κωνσταντινουπόλεως.

Ήμουν παρών στην τελετή αυτή εδώ και δεκαετίες. Αλλά αυτήν την χρονιά, όπως και την προηγούμενη, και την προ-προηγούμενη δεν μπορώ να είμαι. Με είχαν κλείσει φυλακή, και σήμερα όμως φυλακή είμαι. Σε περιορισμό κατ΄οίκον. Μας έσυραν στη φυλακή χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη. Και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δίωξη αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι μία δίωξη πολιτική, είναι και ο όρος που ετέθη μετά την συμπλήρωση του 18μηνου της προφυλακίσεώς μας. Να απαγορεύεται να κινηθώ σε άλλον χώρο εκτός από την κατοικία μου και τη Βουλή. 

Μία δίωξη ξεκάθαρα πολιτική, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι απαγορεύεται σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι ελεύθεροι, να μιλούν στο Λαό. Σε βουλευτές εκλεγμένους. Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μια δημοκρατία - υποτίθεται - της Ευρώπης. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε σκοτεινές τυραννικές χώρες, στην Ασία και την Αφρική.

Χωρίς δικαίωμα δημόσιου λόγου λοιπόν. Αλλά σπάμε την συνωμοσία της σιωπής και μέσα από αυτό το μήνυμα λέω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους εσάς που στέκεστε όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, για δεκαετίες ολόκληρες η Χρυσή Αυγή τιμά την μνήμη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των γενναίων που υπερασπίστηκαν την αυτοκρατορία μας, την αυτοκρατορία των Ελλήνων, τη χιλιόχρονη αυτοκρατορία της πόλης των Κωνσταντίνων. Αυτό είναι που τους ενοχλεί, ότι υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί που δεν έχουν προσκυνήσει, που δεν έχουν λησμονήσει, που δεν έχουν ξεχάσει. Γιατί χαμένες πατρίδες είναι μόνο οι πατρίδες εκείνες τις οποίες τις λησμονούμε. Κι εμείς δεν λησμονούμε, γιατί για εμάς δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες, παρά μόνο σκλαβωμένες πατρίδες.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου σήμερα, και σε μια πόλη, την πόλη των ονείρων μας, την Κωνσταντινούπολη, που κάποιοι γραικύλοι την αποκαλούν μέσα και σ΄αυτήν την ίδια την Ελλάδα "Ισταμπούλ", οι Τούρκοι θα πανηγυρίζουν. Και η επίσημη Ελλάδα τι κάνει; Σιωπά. Ούτε λέξη για τους γενναίους που έπεσαν για το Έθνος. Η Ελλάδα του 2015, η Ελλάδα των γραικύλων, το ψευτορωμαίικο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που ζούμε σήμερα σιωπά απέναντι στη θυσία εκείνων των ξεχωριστών, των εκλεκτών του Έθνους. 

Εκατοντάδες χιλιάδες ήταν τότε οι βάρβαροι που πολιορκούσαν την Πόλη. Και με λίγες χιλιάδες ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος υπερασπιζόταν το Έθνος. Όταν ο Σουλτάνος Μωάμεθ του είπε να παραδώσει την Πόλη, αυτός υπερήφανα του απήντησε: "Το δε την πόλιν σοι δούναι, ούτ' εμόν έστιν ούτ' άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών". Και έπεσε, ο Βασιλιάς μας, ο τελευταίος Αυτοκράτορας των Ελλήνων, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. 

Όμως, μέσα από τον θάνατό του, μέσα από την ηρωική του θυσία γεννήθηκε ένας θρύλος. Ο Θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Ένας θρύλος που ζέστανε τις καρδιές των Ελλήνων για 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς και έγινε το όραμα, έγινε η Μεγάλη Ιδέα του Έθνους που οδήγησε στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας το 1821.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ζούμε στον καιρό της παρακμής. Ζούμε στην εποχή των ερειπίων. Ερειπίων ψυχών και συνειδήσεων. Ερειπίων ιδεών και ιδανικών. Όμως υπάρχουμε εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, κάποιοι ξεχωριστοί που κρατάμε μέσα στην καρδιά μας ακόμη, ναι, τον Θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, τη Μεγάλη Ιδέα, την Πίστη στον Εθνικισμό. Και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Γι αυτό μας κυνήγησαν αμείλικτα, γι αυτό μας διώκουν, αλλά παραμένουμε όρθιοι και τους στέλνουμε ένα μήνυμα: ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2015. Έλληνες, Ελληνίδες, λίγα έχουν αλλάξει. Εδώ είναι οι Τούρκοι, εδώ είναι και οι τουρκοπροσκυνημένοι. Εδώ οι σύγχρονοι ενετοί τοκογλύφοι των ημερών μας. Εδώ και η Κερκόπορτα, μέσα στην ίδια την καρδιά της πόλης. Ποιος θυμάται τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου όταν με λίγους γενναίους υπερασπιζόταν την Βασιλεύουσα και του ζήτησαν να παραδοθεί και τους είπε ότι «Δεν θα σου παραδώσω την Πόλη, γιατί δεν ανήκει ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν από τους υπερασπιστές της, αλλά είναι κοινή απόφαση να πεθάνουμε για την Ιστορία."

Εμείς λοιπόν, πιστοί στο Έθνος, πιστοί στην παράδοση, πιστοί στην Ιστορία, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Και σας καλώ να τιμήσουμε εμείς εδώ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τη μνήμη των γενναίων, τη μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Σας καλώ όρθιους, σε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των μεγάλων και γενναίων εκείνων Ανδρών. ΑΘΑΝΑΤΟΙ! 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος

Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ
MNHMONIO
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Αυτό τόνισε ο συναγωνιστής μας Ηλίας Κασιδιάρης από το περιστύλιο της βουλήςκαθώς η υποταγή στα μνημόνια σημαίνει και ξεπούλημα των πάντων.
Οι συγκυβερνήσεις των τελευταίων μνημονιακών χρόνων, προσπαθούν να μας πείσουν πόσο καλό θα κάνει στην οικονομία μας, οι «εξυγιάνσεις». Εξυγίανση εννοούν τις πωλήσεις των ασημικών της Πατρίδος μας. Αυτό βέβαια το ευαγγελίζονταν αλλά και το έπρατταν και οι παρελθούσες κυβερνήσεις. Να σας θυμίσω την πώληση της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και το σκάνδαλο που ξέσπασε με την ιταλική Καλτσεστρούτσι,την πώληση μέρους του ΟΤΕ κλπ. Α! μην το ξεχάσω, πως τα παραπάνω έτυχαν όταν ήταν στην κυβέρνηση η αγία οικογένεια των Μητσοτακαίων.

Πιστεύει κανείς από σας ότι πουλώντας μερικά αεροδρόμια ή μερικές εταιρείες του δημοσίου, θα εξυγιανθεί η οικονομία; Πιστεύει κανείς πως ξεπουλώντας τα παραπάνω θα μειωθεί το χρέος που ξεπερνά τα 300 Δις ευρώ; Θα σας φέρω ένα πολύ απλό παράδειγμα, που μου είναι κα πρόσφατο. Φίλος μου εισαγωγέας, σε είδη δώρων, μου ανέφερε τις προάλλες το πώς δουλεύει το λιμάνι του Πειραιά υπό την επίβλεψη των κινέζων. Μου λέει λοιπόν: «όταν έρχεται κοντέινερ εκτελωνίζουμε μέσα σε τέσσερις μέρες. Παλιότερα, που δεν υπήρχαν οι κινέζοι, χρειαζόμασταν 40 με 50 ημέρες για τον εκτελωνισμό, πάντα βέβαια με το κατάλληλο λάδωμα». Εκεί βλέπετε είχαν καταντήσει το λιμάνι, και όχι μόνο, οι εργατοπατέρες της αριστεράς και της προόδου. Το ίδιο σκηνικό ισχύει και στη ΔΕΗ, και στον ΟΤΕ, και στον ΟΣΕ, όπως και σε κάθε εταιρεία που εμπλέκεται το δημόσιο.

Το ότι μία δημόσια εταιρεία έχει καταστεί προβληματική από τις λάθος επιλογές των εκάστοτε κυβερνώντων, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να πωληθεί. Μπορείς να κάνεις τέτοιες ενέργειες ώστε με τους κατάλληλους χειρισμούς να καταστεί μία δημόσια επιχείρηση και βιώσιμη αλλά λειτουργική. Αυτό βέβαια σημαίνει, ότι αυτός που θα κυβερνά θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί με τα τραστ των συνδικαλιστών που λυμαίνονται όλες τις δημόσιες εταιρείες. Όλες οι κυβερνήσεις των  παρελθόντων ετών, και δη οι δεξιές, μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στις ενέργειες που απαιτούσαν χτύπημα με τους συνδικαλιστές, έλεγαν: «αν το κάνουμε αυτό, οι άλλοι θα σηκώσουν και τις πέτρες». Αυτή ήταν η φθηνή δικαιολογία που έλεγαν όταν η ανικανότητά τους ήταν καταφανής.

Για άλλη μία φορά θα τονίσουμε πόσο αναγκαία καθίσταται για τη Χώρα μας μία Εθνική Ηγεσία. Πόση αναγκαία καθίσταται πλέον η εξυγίανση των δημοσίων οργανισμών από τους εργατοπατέρες της αριστεράς. Όπως όλοι καταλαβαίνεται αυτή είναι δουλειά που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει εις πέρας. http://ethnikismos.net/

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όρθιοι ανάμεσα στα ερείπια


Συνέντευξη στην ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα il Primato Nazionale παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Εμπρός".
  • Zούμε σε μια εποχή που η δαιμονική δύναμη της οικονομίας κτυπά αμείλικτα τις Ιδέες. Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη Ιδεολόγοι και ακόμη χειρότερο γι’ αυτούς όταν οι Ιδεολόγοι αυτοί είναι Εθνικιστές.
  • Θα αποδειχθεί ότι οι μαρξιστές είναι ένα απολίθωμα της ιστορίας, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάρα και την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
Στις Περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής οι Ιταλοί Εθνικιστές της Casa Pound κατεβαίνουν σε πολλές Περιφέρειες μαζί με τους υποψηφίους της Lega Nord. Παρά το ότι η Lega είχε εστιάσει την ως τώρα δράση της στον Βορρά, οι εξελίξεις και η κρισιμότητα των περιστάσεων την οδήγησαν στην σύμπηξη συνεργασιών με κοινές αρχές και κοινούς σκοπούς. Το άνοιγμα αυτό ήδη απέδωσε τους πρώτους καρπούς στις δημοτικές εκλογές.

- Πρώτα από όλα, πώς είστε; Πώς ήταν αυτή η εμπειρία της φυλάκισης;

Είμαι πάρα πολύ καλά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά να απευθύνομαι σε Συναγωνιστές. Όταν κάποιος ευρίσκεται στην φυλακή για τις Ιδέες του παρ’ όλη την ταλαιπωρία και την στέρηση της ελευθερίας του, αυτό είναι ένας τίτλος τιμής. Με ερωτάτε πώς ήταν η εμπειρία της φυλάκισης. Κατ’ αρχάς θα σας απαντήσω με ένα παλαιό ιταλικό σύνθημα: me ne frego la galera. Η εμπειρία της φυλακής είναι πολύτιμη γι’ αυτούς που σήμερα στους δύσκολους καιρούς της παρακμής αγωνίζονται για την Ιδέα του Έθνους.

Ένιωθα βαθειά μέσα μου και το νιώθω και σήμερα ότι υφίσταμαι μία αδικία, η οποία δεν είναι διαφορετική απ’ την αδικία από την οποία υποφέρει ολόκληρη η Ευρώπη και τα Έθνη της. Ζούμε στην εποχή της παρακμής της Δύσεως και αυτό που προέχει είναι να παραμείνουμε όρθιοι ανάμεσα σε ερείπια, ερείπια ψυχών και συνειδήσεων. Σε μια εποχή που η δαιμονική δύναμη της οικονομίας κτυπά αμείλικτα τις Ιδέες. Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη Ιδεολόγοι και ακόμη χειρότερο γι’ αυτούς όταν οι Ιδεολόγοι αυτοί είναι Εθνικιστές.

- Το κίνημά σας αντιμετωπίζει μια δύσκολη δίκη. Σας κατηγορούν ότι δημιουργήσατε μια οργάνωση... μυστική που λειτουργούσε παράλληλα με το "επίσημο" κίνημα δραστηριοποιούμενη μόνο στην βία. Τι θα απαντήσετε στο δικαστήριο;

Πράγματι έχει ήδη αρχίσει μια δίκη στην οποία όχι μόνον εγώ, αλλά και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι κατηγορούμενοι. Από κανένα στοιχείο όμως δεν προκύπτει ότι υπήρχε κάποια εγκληματική οργάνωση μέσα στο επίσημο κόμμα. Δεν χρειάζεται να απαντήσω τίποτε στο Δικαστήριο, τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Αρκεί να σας αναφέρω ότι ούτε ένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για συγκεκριμένη εμπλοκή στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Το μοναδικό “στοιχείο” γι’ αυτούς είναι η Ιδεολογία μας. Πρόκειται δηλαδή, ξεκάθαρα, για μια δίκη ιδεών, για μια δίωξη φρονήματος. Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε.

 - Ενώ εσείς και άλλα στελέχη, ήσασταν στην φυλακή, η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε το ποσοστό της, εκπλήσσοντας τους πάντες. Πώς εξηγείτε αυτήν την επιτυχία;

Θα πρέπει κατ’ αρχάς να σας πω ότι δεν προκάλεσε καμμία έκπληξη σε μας. Το μόνο που κατάφεραν είναι στην πραγματικότητα να αυξήσουν το ποσοστό μας όπως συνέβη στις Ευρωπαϊκές Εκλογές όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε σχεδόν 10%. Η εξήγηση γι’ αυτή την επιτυχία είναι απλή. Εμείς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής παραμείναμε σταθεροί στις ιδέες μας, εμπνεύσαμε τις δεκάδες χιλιάδες των αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα εναντίον όλων. Και μόνο το γεγονός ότι η ηγεσία του Κινήματός μας ήταν στην φυλακή και τα ΜΜΕ μας είχαν ολοκληρωτικά αποκλεισμένους δείχνει την δύναμη της Ιδέας ενάντια στην κτηνωδία και την τυραννία της παγκοσμιοποίησης. Έτσι πολύ απλά εξηγώ την επιτυχία, με την δύναμη της Ιδέας.

- Στην περίπτωση - ευχόμαστε όλοι όχι - που η δίκη δεν θα πάει καλά, πιστεύετε ότι θα είναι κακό για την Χρυσή Αυγή;

Να είστε σίγουροι ότι η ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Η δίκη αυτή δεν μπορεί παρά να πάει καλά σε όλες τις περιπτώσεις. Δημόσια θα αποκαλυφθεί η μεγάλη αδικία εις βάρος μας και η πολιτική σκευωρία και αυτό θα δυναμώσει στην οποιαδήποτε περίπτωση την Χρυσή Αυγή.

- Πώς κρίνετε την κυβέρνηση Τσίπρα μέχρι στιγμής;

Η κυβέρνηση Τσίπρα αποτελείται από κάποιους πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι σήμερα παρ’ όλα τα μεγάλα λόγια τους έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με την παγκόσμια καπιταλιστική εξουσία. Κυβερνούν ήδη 3 μήνες την Πατρίδα μας και δεν έχουν κάνει κυριολεκτικά τίποτε. Στην πραγματικότητα ακολουθούν την ίδια πολιτική με τους προηγούμενους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα έθνη της Ευρώπης και ολόκληρη η Ευρώπη είναι υπόδουλη στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Από την κυβέρνηση της αριστεράς θα προκύψει ένα μεγάλο κέρδος για τους Εθνικιστές. Θα αποδειχθεί ότι οι μαρξιστές είναι ένα απολίθωμα της ιστορίας, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάρα και την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

- Έχετε κάποιο μήνυμα να δώσετε στους Ιταλούς εθνικιστές;

Έχω να στείλω τους θερμούς αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και να τους πω ότι ο αγώνας μας, ο αγώνας ο δικός μας και ο δικός τους δεν είναι μόνο για την Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά αγώνας μιας ολόκληρης φυλής για την παράδοση και τον πολιτισμό, έναν πολιτισμό που γεννήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα κι άνθισε στην Ρώμη και ο οποίος σήμερα απειλείται από μία δύναμη που θέλει να μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια μάζα χωρίς πατρίδα και Ιδανικά.

www.xryshaygh.com


Ήρθε η ώρα του ΕθνικισμούΉρθε η ώρα του Εθνικισμού

Η πορεία της υποτακτικής κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν στην πραγματικότητα προκαθορισμένη όταν ανέλαβαν την εξουσία τον Ιούνιο του 2012. Ήτανε φανερό και για τους πλέον πολιτικά αναλφάβητους, ότι ήταν κυβέρνηση «ειδικού σκοπού». Ξεκάθαρα πράγματα, εξ' αρχής ήσαν αναλώσιμοι. Έπρεπε απλά να ολοκληρωθεί η εργολαβία που είχε ξεκινήσει ο ΓΑΠ, συνέχισε ο Παπαδήμος, και πρόθυμα προσφέρθηκε να ολοκληρώσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. (Συγκυβέρνηση, η ύπαρξη της οποίας, έστω και πριν 10 χρόνια, θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας!).

Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφερθώ στα πεπραγμένα τους, διότι ακριβώς δεν υπήρξαν πεπραγμένα. Κι αυτό γιατί η εξουσία στην Ελλάδα κατά το χρόνο της τυπικής παραμονής τους στις καρέκλες τους, ήταν στα χέρια κάποιων χαμηλόβαθμων υπαλληλίσκων των Βρυξελών.

Οι όποιες, εκτός μνημονίου, πρωτοβουλίες των, απέβλεπαν στην ηθική εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών στα πλαίσια του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ και στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν και εξακολουθούν να καλλιεργούν. Αφού κατ' αρχήν εκβίασαν (κατά δήλωση του Κουβέλη) την ΔΗΜΑΡ ότι αν αποχωρούσε από την κυβέρνηση, θα συνεργαζόντουσαν με την Χρυσή Αυγή, κίνηση που δεν απέδωσε ούτε από πλευράς ΔΗΜΑΡ, ούτε από την Χρυσή Αυγή, ανακάλυψαν την θεωρία του συνταγματικού τόξου, και για να ολοκληρωθεί το κακό, συνέχισαν με την θεωρία των «δύο άκρων». Αυτονόητο είναι ότι τα δύο άκρα είναι κατά αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Βεβαίως διώξεις υπήρξαν μονάχα για το ένα «άκρο», με την εξύφανση της απάνθρωπης συλλογικής ευθύνης. Και με τις γνωστές σε όλους μας μεθόδους, που ευτελίζουν την δημοκρατία, και θυμίζουν την πολιτική ζωή του Μεσοπολέμου στην Ελλάδα επιδόθηκαν με πρωτόγνωρο μίσος στην πολιτική δίωξη του κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών με αποκορύφωμα την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, για τους οποίους επεκράτησε απόλυτος σιωπή. Ούτε καν συλλυπητήρια από τους αρμόδιους δεν εστάλησαν στους συγγενείς των. Δεν ήσαν παιδιά αυτά; Δεν ήσαν Ελληνόπουλα; ΉΘΗ εντελώς ξένα προς τον Ελληνικό πολιτισμό. Τόσο μίσος για τα ψηφαλάκια;

Ο όποιος, περιορισμός της παραβατικής δραστηριότητας των πλέον του 1.500.000 λαθρομεταναστών που διαβιούν στην Ελλάδα, οφείλεται στο πολιτικό λόγο που εκφέρει με την παρουσία της η Χρυσή Αυγή. Και αντί η κυβέρνηση των «αναλωσίμων» να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να πιέσει το ιερατείο των Βρυξελών, ώστε να εξασφαλίσει έμπρακτα την βοήθεια της ΕΕ για την συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η λαθρομετανάστευση στη Πατρίδα μας, έκανε το ακριβώς αντίθετο. 

Με Σταλινικές μεθόδους επιδόθηκε σε έναν πρωτοφανή για τα Ευρωπαϊκά τουλάχιστον δεδομένα πολιτικό διωγμό του Εθνικιστικού κόμματος, χρησιμοποιώντας τακτικές Μαφίας (έχουν δει την δημοσιότητα τα όσα εξωφρενικά συνέβησαν) προκειμένου να εξοντώσουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η πολιτική αυτή, που θυμίζει εποχές Κωλέτη και Μαυροκορδάτου, επέτυχαν το ακριβώς αντίστροφο του επιδιωκομένου αποτελέσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ του +- 3% για μερικές δεκαετίες, είναι σημερινή κυβέρνηση, και η «εκτός συνταγματικού τόξου» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις καταμετρά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν υποτεθεί, χάριν της λογικής, οτι συμφωνούμε με τους διατυπώσαντες τους χαρακτηρισμούς αυτούς, και μάλιστα καθ' ον χρόνο ευρίσκοντο στην εξουσία, τότε, είτε ο Ελληνικός λαός «τρελάθηκε», είτε οι πάλε ποτέ «εξουσιαστές» είχαν (και πιστεύω το δεύτερο) χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και το δράμα που ζει ο Ελληνικός λαός, και ΟΧΙ μόνον τα 5 τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά καθ όλην την διάρκεια του διεφθαρμένου και εντελώς απαξιωμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.

Όσοι πιστεύουν και ονειρεύονται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί κάποια «αριστερή» παρένθεση, βρίσκονται πολύ μακράν της αλήθειας. Στην πραγματικότητα, είναι οι ίδιοι που στερούμενοι πολιτικής ιδεολογίας, ως πλανόδιοι γυρολόγοι- πραματευτάδες, πρωταγωνίστησαν στην ποινική δίωξη του εθνικιστικού κινήματος, διότι ακριβώς στερούνται πολιτικού λόγου για να αντιμετωπίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολιτικά. Να είναι όμως βέβαιοι, ότι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας.

Γεώργιος Γιαννακόπουλος

www.xryshaygh.comΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΘΗΝΑ 5-6-2015.


Οι Έλληνες δεν πρόκειται να σηκωθούν για τα λεφτά. Λίγο από την οκνηρία και την ηττοπάθεια, λίγο από την έλλειψη εθνικής φιλοδοξίας, παραμένουν ακίνητοι περιμένοντας ένα θαύμα. Και το θαύμα θα γίνει. Θα είναι το θαύμα τού Θεού τής Ελλάδος μας και θα αφορά την Πίστη και την Πατρογονική Γη. Γιατί πίσω από τα μνημόνια, αυτά που έρχονται να μάς φέρουν άθλιοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι είναι το Ισλάμ και ο πολυφυλετισμός. Και ξωπίσω η υποταγή στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Η ελευθερία θέλει υψηλό εθνικό φρόνημα και ακλόνητη πίστη στις αξίες και τα ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Θέλει αρετή και τόλμη που φτάνει έως την αυτοθυσία, έως την αποφασιστικότητα να γίνει πόλεμος ανεπανάληπτος και φοβερός για να μείνουν γη και ψυχές για πάντα ελληνικές. Διότι τα κράτη ως γνωστόν δεν πτωχεύουν για λόγους οικονομίας. Πτωχεύουν όταν έχει αδειάσει ο πλούτος τής ψυχής και όταν παραδοθούν τα κλειδιά τής εξουσίας και τής κοινωνίας στους τυμβωρύχους που παρασιτούν επάνω σε κόσμους ανοίκειους, σε κόσμους που δεν τούς ανήκουν.

Ο λαός μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πρόβλημα εργασιακό, πρόβλημα επιβίωσης, πρόβλημα υπογεννητικότητας, πρόβλημα εθνικής και δημόσιας ασφάλειας. Κι όλα τα καυτά ζητήματα διοχετεύτηκαν από την λαιμαργία τού ξενοκίνητου πολιτεύματος τής αστικής δημοκρατίας που έχει πολλά έξοδα συντήρησης, έξοδα που τα καλύπτει υποθηκεύοντας την εθνική περιουσία και υφαρπάζοντας τον ελληνικό μόχθο. Κι όμως, μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, οι αρχοντοραγιάδες μαρξιστές και σοσιαλφιλελεύθεροι ασχολήθηκαν τις προάλλες με την νομοθέτηση ανεγέρσεως Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Τα έξοδα τού Τζαμιού το κατοχικό καθεστώς τα φορτώνει στους ραγιάδες. Μια νέα τουρκοκρατία λοιπόν απλώνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Τα χαράτσια αποκτούν έναν νέο σκοπό. Την στέγαση τής θρησκευτικής έκφρασης των τουρκοφερμένων ισλαμιστών λαθρομεταναστών και την συντεταγμένη συνάθροιση των τζιχαντιστών τού σιωνιστοκίνητου Ισλαμικού Κράτους. Τα δε Τζαμιά που δεν αφορούν τούς Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης Μας έχουν μονάχα έναν σκοπό που πάνε να μάς φέρουν εμπρός μας συνακόλουθα. Την απορρόφηση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Βρισκόμαστε ενώπιον μιας βρωμερής διαδικασίας νόθευσης και μετάλλαξης τής ελληνικής κοινωνίας, σε μια διαδικασία αφελληνισμού τής κοινωνίας μας που συντελείται την ώρα που τα φτερά ενός νέου παγκόσμιου πολέμου απλώνονται πάνω στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου. Είδαμε τις προάλλες τις επιθέσεις των Αλβανών που έλαβαν χώρα ενάντια στις Αρχές των Σκοπίων, κινήσεις που γίνηκαν παράλληλα με τον σηκωμό τής σκοπιανής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για μια διαδοχική σειρά ένοπλων επεισοδίων που εντάσσονται στην συνολική σφαίρα τής σύγκρουσης ΗΠΑ – Ρωσίας και των συμμάχων τους.

Ολάκερη η γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται από τον Αίμο, το Αιγαίο, την Μαύρη Θάλασσα έως την Ανατολική Μεσόγειο και την Εγγύς ή καθ’ ημάς Ανατολή, έχει μπλεχτεί στα δίχτυα τού μεθοδευμένου αναβρασμού με ποικίλα προσχήματα. Από την ανάδειξη εσωτερικών οικονομικών ατασθαλιών έως την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Προσχήματα που είναι είτε υπαρκτά είτε συχνά ανύπαρκτα και κρύβουν από πίσω τούς ενεργειακούς αγωγούς, στρατοπεδεύσεις των γεωπολιτικών παικτών και το αιματηρό παιχνίδι τής παγκόσμιας εξουσίας.

Όταν τα χωριστά πεδία των συγκρούσεων ενωθούν σε ένα μεγάλο, όταν οι Δυνάμεις τού Αντίχριστου Κέρδους θελήσουν να τελειώσουν με τις Δυνάμεις τής Πίστης, τότε θα έρθει η ώρα τού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Κι αυτή η ώρα, η φοβερή ώρα τής αναμέτρησης ανάμεσα σε δύο διαμετρικά αντίθετους κόσμους μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή, πριν ανταλλάξουμε μια καλημέρα, πριν στεγνώσει το παρών μελάνι.

Κι ενώ το στρατόπεδο τού Σταυρωτή των Εθνών είναι πάνοπλο, το στρατόπεδο τού Θεού και τής Εθνικής Ελευθερίας πάσχει στην εσωτερική συνοχή. Διότι ο πρώτος πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε είναι ο εσωτερικός, να ανατρέψουμε τούς ηλίθιους και τούς προδότες που μάς στριμώχνουν ανάμεσα στις μυλόπετρες τής Παγκοσμιοποίησης. Διότι η Ηγέτιδα Δύναμη τής Ορθοδοξίας και τής Φυλετικής Συνείδησης είναι η Ελλάς. Εδώ γεννήθηκε η Αλήθεια και η Ιστορία, εδώ συνάχθηκαν οι τύραννοι τής οικουμένης, εδώ θα συντριφτούν οι μισέλληνες και θα ανατείλει εκ νέου και για πάντα ο καιρός των Τρανών Ελλήνων με το Δίκαιο και το Ατσάλι.

Ελευθερία δίχως Εθνικό Φρόνημα δεν μπορεί να υπάρξει και δεν είναι δίκαιο να υπάρξει. Διότι η καλλιέργεια τής ψευδαίσθησης σε έναν λαό πως μπορεί να ζήσει με ξένα δεσμά είναι η πλέον ανήθικη μορφή σκλαβιάς. Το ψαλίδισμα των φτερών τής Φυλής δεν θα συμβεί ποτέ. Οι προδότες διεθνιστές έχουν την ίδια αξία με τούς βαρβάρους εχθρούς μας. Η Ελλάς είναι μονάχα Ορθόδοξη και ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες. Και οι Έλληνες έχουν προορισμό να άρχουν των Βαρβάρων.

Σκοπός μας Ιερός είναι η οχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας και η κατίσχυση στο γεωπολιτικό περιβάλλον με την πλήρη αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού μας πλεονεκτήματος. Η πλέον ενδεδειγμένη τακτική για την κατοχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας είναι η εκκαθάριση των θυλάκων που μάς απειλούν στις ακριτικές μας περιοχές.

Η επερχόμενη γενική σύρραξη δεν πρέπει να μάς τρομάζει. Είναι η φυσική ροή τής καθάρσεως και τής νεμέσεως. Νέμεση με Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία στην Αρχή τής Πατρίδος μας. Ισχυρός Ελληνικός Στρατός στα πρόθυρα των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων. Προσέγγιση με τη Ρωσία, με συμφωνία ισχυροποίησης τής θέσης μας σε οικονομικό και εδαφικό επίπεδο. Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάς στην κορυφή των Ελευθέρων Εθνών, με τα αυτοκρατορικά μας λάβαρα έως τον Πόντο Μας.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.comΓια τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες, αλλά αλύτρωτες Πατρίδες!


Για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες, αλλά αλύτρωτες Πατρίδες!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου εκμετάλλευση των Μικρασιατών. Ο στόχος προφανής. Η εκμετάλλευση του θυμικού προς άγραν ψήφων. Όταν το 1981 η κουρασμένη Δεξιά παρέδωσε την χώρα στον Ανδρέα, γιορτές και φεστιβάλ για τις «χαμένες πατρίδες» γίνονταν σε κάθε γειτονιά, σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα η επίθεση φιλίας απεδείχθη μια ακόμη πολιτικάντικη υποκρισία, ένα ακόμη εργαλείο δημοσίων σχέσεων στην προπαγανδιστική μηχανή του.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τα αμέσως επόμενα χρόνια ακολούθησε με διεθνιστική συνέπεια την πολιτική της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Την ίδια πολιτική ακολούθησε και η Νέα Δημοκρατία, μια πολιτική κατευνασμού προς την τουρκική ηγεσία, και φιλοτουρκικής προπαγάνδας προς τα έσω. Με τα ζεϊμπέκικα και τις κουμπαριές των γόνων Παπανδρέου και Καραμανλή, τα δύο εναλλασσόμενα στην εξουσία κόμματα, έκαναν πέρα από την μνήμη της μάζας του λαού, τους Ήρωες αεροπόρους μας, τις καθημερινές αερομαχίες στο Αιγαίο, τις καταρρίψεις ελληνικών αεροσκαφών από τους τούρκους. Ακόμη και τα Ίμια. Έτσι έφθασαν στην άνευ όρων παράδοση της τηλεόρασης στην τουρκική προπαγάνδα. Τα τουρκοσήριαλ έγιναν το καφεδάκι της μέσης νοικοκυράς, της γιαγιάς και της εγγονής.

Ένα ξύπνημα της ελληνικής συνείδησης στα χρόνια της καταναλωτικής ευμάρειας επιχειρήθηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. «Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Υπάρχουν αλησμόνητες Πατρίδες», είπε συγκινημένος και με την φράση αυτή έδωσε στον λαό μας την δική του παρακαταθήκη, την δική του αντίληψη για την Ιστορία. Όταν ο φακός τον κατέγραψε να σιγοτραγουδάει συγκινημένος τα «Ευζωνάκια», οι αντιδράσεις των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων του συρμού ήσαν καταδικαστικές. Δεν δικαιούται να κάνει πολιτική ο Αρχιεπίσκοπος.

Σήμερα, η εθνική μνήμη, η εθνική αντίσταση, βρίσκεται στις καρδιές και τα χέρια των Ελλήνων Εθνικιστών. Εδώ, ούτε «χαμένες», ούτε «ξεχασμένες», ούτε «αλησμόνητες» πατρίδες έχουν θέση. Ο χρόνος και ο τόπος είναι ένας. Η Ιστορία των λαών έχει συνέχεια στον χρόνο και τον τόπο. Ο τρόπος της διεκδίκησης της μνήμης μπορεί να διαφέρει, στην επέτειο των Ιμίων, στην Τιμή των Θερμοπυλών, στην εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Κοινή η διδαχή και η υπόσχεση για την συνέχεια των ιδανικών της Φυλής.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υπάρχουν χαμένες Πατρίδες. Υπάρχουν αλύτρωτες Πατρίδες που περιμένουν την δικαίωση. Η Ιστορία αλλά και η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα δείχνουν ότι λαοί και ηγεσίες με όραμα και σχέδιο, βρίσκουν τον δρόμο προς την πραγμάτωση των εθνικών τους στόχων. Η Βρετανία και οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Αλβανία ως και τα Σκόπια έχουν σχέδιο και πρόγραμμα για την υλοποίηση των επιδιώξεών τους. Μόνον η Ελλάς των ξενόδουλων πολιτικών στερείται πνοής, παγιδευμένη από αυτούς που υποτίθεται ότι την οδηγούν και την υπερασπίζονται. 

Απέναντι στις προδοτικές ηγεσίες και τις οκνηρές μάζες, οι Έλληνες Εθνικιστές θυμούνται, τιμούν, υπόσχονται και προπαντός με την πορεία τους αποδεικνύουν πως τίποτε δεν χάνεται, εάν δεν το αφήσουμε να χαθεί. Οι μυρτιές και τα βάγια θα ανθίσουν και πάλι.

Η Ελλάδα θα νικήσει!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3424206430549933983

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item