Widgets

ΜΕΤΑ το ΔΟΥΛΕΜΑ και ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ απο τους ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ», έρχεται η ΟΡΓΗ!Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΦΥΓΕ, Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΡΘΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΡΓΗ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο σβήνει το καντηλάκι των Τσιπροκαμμένων! Έτσι, μετά από τις θριαμβευτικές δημοσκοπήσεις των δύο πρώτων μηνών, όταν ο λαός έπαιρνε… βαθιές «ανάσες αξιοπρέπειας», τώρα οι πολίτες αξιολογούν κάτω του μετρίου τις επιδόσεις της κυβέρνησης στην οικονομία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Γιατί βλέπουν, πως -παρά το παραμύθι που πουλάνε διάφοροι παπαγάλοι- τίποτα δεν άλλαξε με τη συγκυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά»…

Με άριστα, λοιπόν, το «10», στην καταπολέμηση της ανεργίας η κυβέρνηση συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 3,8, στη μείωση της ακρίβειας 3,3, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας 2,8 ενώ στην κοινωνική ασφάλιση οι πολίτες βαθμολογούν με 4.

Για το προσεχές χρονικό διάστημα, το 30% πιστεύει ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει, το 33% ότι θα καλυτερέψει, το 26% ότι θα παραμείνει η ίδια και το 11% ότι θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.

Επίσης, το 52% δηλώνει ότι η οικονομική του κατάσταση χειροτέρεψε συγκριτικά με ένα χρόνο πίσω, το 43% ότι είναι στα ίδια επίπεδα και μόλις 4,5% ότι βελτιώθηκε.

Από την προκήρυξη των Προεδρικών εκλογών, το Δεκέμβριο του 2014, το 34% αναφέρει ότι η οικονομική κατάσταση χειροτέρεψε, το 6% ότι βελτιώθηκε και το 60% ότι παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Κι όλα αυτά, ενώ δεν έχει έρθει ακόμα το νέο Μνημόνιο! Φανταστείτε να έρθει κιόλας!

Να κάνω και μια πρόβλεψη, την οποία σας καλώ να σημειώσετε στο μυαλό σας: το φθινόπωρο, τα ποσοστά των Τσιπροκαμμένων θα έχουν πιάσει εκείνα των Σαμαροβενιζέλων! Και η Χρυσή Αυγή, θα είναι –τουλάχιστον- δεύτερο κόμμα!  πηγη


Πρωτοφανής εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού - Ακόμη και οι Γερμανοί ομολογούν πως έρχεται νέο Μνημόνιο!Την ώρα που οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, ερίζουν προσχηματικά για την επίτευξη ή μη της συμφωνίας με τους δανειστές, φθάνοντας μέχρι το σημείο να κινδυνολογούν και να τρομοκρατούν τους Έλληνες κάνοντας λόγο για υποτιθέμενο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ, ο γερμανικός Τύπος προβάλλει με πηχυαίους τίτλους την επικείμενη συμφωνία με την κυβέρνηση Τσίπρα!
Το οικονομικό περιοδικό Manager Magazin αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα και οι πιστωτές της συγκλίνουν- όλες οι πλευρές επιθυμούν την επίτευξη συμφωνίας μέσα στον Μάιο», δίνοντας σαφή δείγματα για το που βαδίζει η πολυλάλητη «σκληρή διαπραγμάτευση».
Σε ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο, η εφημερίδα Die Welt θεωρεί βέβαιη τη συμφωνία Ελλάδος-δανειστών και επιπλέον σημειώνει εμφατικά ότι η Μέρκελ έχει αποφασίσει να κλείσει η συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ μέχρι να συμβεί αυτό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα παράσχει την απαιτούμενη ρευστότητα! Επιπλέον αποκαλύπτει πως «η Ελλάδα φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις», διατυπώνοντας την εκτίμηση πως η Ελλάδα δεν είναι πιθανό να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται τον Μάιο, αλλά πιθανότατα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.
Η Handelsblatt επιπρόσθετα, επισημαίνει: «εποικοδομητικές συζητήσεις, συγκρατημένη αισιοδοξία, ακόμη λίγη δουλειά: οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της προχωρούν όπως συνήθως».
Συνεπώς, το κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί στη Γερμανία συνηγορεί αναφανδόν προς την κατεύθυνση της οριστικής συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαίους δανειστές. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ένα μεγαλοπρεπές Νέο Μνημόνιο για τον Ελληνικό Λαό, ως αποτέλεσμα «κοπιωδών και δραματικών» διαπραγματεύσεων.
Η κλεψύδρα της απάτης στην πλάτη του Ελληνικού Λαού αδειάζει και τη θέση της θα λάβει η έκρηξη της οργής και της αγανάκτησης των Ελλήνων. Τότε, όταν δηλαδή κατανοήσουν άπαντες πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Σύριζα και ΑΝΕΛ εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων, η Χρυσή Αυγή θα καταστεί η αναπόφευκτη απάντηση του Ελληνικού Λαού στα νέα δεσμά των εθνοκτόνων Μνημονίων! ΠΗΓΗΕπικοινωνιακές κορώνες πριν την ολοκληρωτική υποταγή: Ολοένα και εγγύτερα η υπογραφή του νέου μνημονίου

Έχει γίνει συνήθεια πλέον η επιθετική ρητορική στο εσωτερικό από τον Σύριζα την ώρα που κάνει τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες του. Έχουμε δει πολλάκις να «παίζεται» το συγκεκριμένο «έργο», πριν γίνει μία από τις τακτές υποχωρήσεις Σύριζα από τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» του.

Μία τέτοια επικοινωνιακή εκστρατεία στήθηκε την ίδια ώρα που ο Δραγασάκης βρισκόταν ενώπιον του Ντράγκι, παρουσιάζοντάς του απόρρητο πακέτο μέτρων, που θα νομοθετηθεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι ο Δραγασάκης βγήκε από την συνάντηση όντας πεπεισμένος για την σύναψη του νέου μνημονίου, γεγονός που φάνηκε και από τις ανεπίσημες δηλώσεις του.

Την ίδια ώρα που γίνονταν αυτά, ο Σύριζα μέσω της κομματικής του εφημερίδας και δηλώσεις των στελεχών του φρόντισε να αλλάξει την επικαιρότητα. Έτσι βγήκε «επαναστατικό» άρθρο στην εφημερίδα «Αυγή», το οποίο επανέφερε για άλλη μία φορα το ζήτημα της στάσεως πληρωμών. Συγκεκριμένα, το ανυπόγραφο άρθρο έλεγε ότι άνευ χρηματοδότησης δεν θα υπάρξουν πληρωμές προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

Το όλο επικοινωνιακό εγχείρημα, δυστυχώς για τους συριζαίους, κατέστη αρκούντως γραφικό και γελοίο. Την ίδια ώρα που η «Αυγή» ξιφουλκούσε λεκτικά με τους τοκογλύφους, η κυβέρνηση έδινε σε μετρητά 200 εκ. ευρώ, προκειμένου να αποπληρώσει άλλη μία δόση προς το ΔΝΤ. Ταυτοχρόνως σχεδόν ο Γλέζος έκανε δήλωση που θύμιζε Παρισινή Κομμούνα για «να πάρουν οι εργάτες τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους».

Επικαλούμενοι τακτικές πόκερ και δηλώνοντας ότι «δεν μπλοφάρουν πλέον», οι συριζαίοι καταφέρνουν απλώς να γίνουν ρεζίλι. Από την μία ουσιαστικά παραδέχονται ότι μέχρι τώρα «μπλόφαραν» και από την άλλη δεν καταφέρνουν να πείσουν κανέναν ότι κάτι άλλαξε στην όλη τακτική τους. Βεβαίως οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση ότι παίζουν «πόκερ» με τους διεθνείς τοκογλύφους και έτσι είναι ευκόλως αντιληπτό ότι η μοναδική «μπλόφα» τους είναι προς τον Ελληνικό Λαό, τον οποίον προσπαθούν να κοροϊδέψουν πριν ακριβώς την υπογραφή του νέου μνημονίου.  ΠΗΓΗΦ. Γραικός: Ο ΣΥΡΙΖΑ φτιάχνει πελατειακό κράτος - ΒΙΝΤΕΟΟ Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε μία σύγχυση, καθώς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχουν έρθει πέντε διαφορετικά νομοσχέδια. Όσον αφορά το εν λόγω σχέδιο νόμου, η βία στον αθλητισμό πρέπει επιτέλους να καταπολεμηθεί.
Η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στην συλλογική ευθύνη, όπως γίνεται και στην περίπτωση της σκευωρίας, να κάνει κάτι δηλαδή ένας οπαδός και να τιμωρείται όλη η ΠΑΕ.
Άλλο ένα ασαφές άρθρο είναι αυτό που μιλάει για την τιμωρία των ρατσιστικών συμπεριφορών, χωρίς κανείς να μπορεί να ορίσει ποιες ακριβώς είναι οι ρατσιστικές συμπεριφορές.
Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να φτιάξει από την μία πλευρά ένα πελατειακό κράτος και από την άλλη να τιμωρήσει όποιον δεν είναι με το μέρος της.ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Συνένοχη σιγή ιχθύος από το “συνταγματικό τόξο” για το έγκλημα της Μαρφίν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατά την δευτερολογία του κατήγγειλε το αντισυνταγματικό τόξο που αντί να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Μαρφίν κρατάει σιγή ιχθύος.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδιαφορεί για τα εθνικά θέματα και την στιγμή που ο γιος του Ερντογάν αλωνίζει στην Θράκη το Υπ.Εξ. βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το αντίστοιχο της Τουρκίας.
Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις είπε ότι ενώ ο Ελληνικός Λαός ψήφισε κατά του μνημονίου  και δυστυχώς έρχονται νέα σκληρά μέτρα από την κυβέρνηση του Σύριζα που συνεχίζει την καταστροφική πολιτική Σαμαρά - Βενιζέλου. Η πρόσφατη διαφοροποίηση του ΔΝΤ είπε ότι βοηθάει την κυβέρνηση να υποδυθεί τους αντιμνημονιακούς αλλά μέρα με την μέρα υποχωρεί ατάκτως από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Κλείνοντας είπε ότι ο Σύριζα ακολουθεί τον πολιτικά ανύπαρκτο Σαμαρά οδηγώντας την χώρα στην καταστροφή και στην υποτέλειαΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => 5 χρόνια μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν: Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο

Γ. Λαγός: Πρόκληση οι φωτογραφικές τροπολογίες του Σύριζα


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε επί των άρθρων στο νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, στηλιτεύοντας την πρακτική της τωρινής συγκυβέρνησης που φέρνει σωρηδόν φωτογραφικές τροπολογίες προς ψήφιση.
Πρόκειται για μία τακτική την οποία ακολουθούσε κατά κόρον η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και συνεχίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων, η οποία προβλέπει να λάβει κρατική επιχορήγηση αναδρομικά το κόμμα Καρατζαφέρη χωρίς ακόμα να έχει διαλευκανθεί από την δικαιοσύνη η υπόθεση με τις οφσόρ. Αναρωτήθηκε επίσης ποιος είναι ο λόγος που γίνεται αυτό το παράνομο "ρουσφέτι" που μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά ακόμα και στην επιχορήγηση τουρκόφρονων κομμάτων στην Θράκη.
Επιπλέον, κατήγγειλε την λογική των απευθείας αναθέσεων την οποία συνεχίζει η παρούσα συγκυβέρνηση.
Τέλος, επανέλαβε την κάθετη αντίθεση της Χρυσής Αυγής στο ηλεκτρονικό φακέλωμα και την κάρτα του πολίτη.  ΠΗΓΗ
Ν. Μίχος: Οι μεγαλοεργολάβοι θησαυρίζουν από τα διόδια των εθνικών οδών - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Ευβοίας, Νικόλαος Μίχος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Οδικής Ασφάλειας σχετικά με τις εθνικές οδούς.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι τα κρατικά ΚΤΕΟ έκλεισαν, ώστε να τα πάρουν κάποιοι ιδιώτες με την βοήθεια πολιτικών και φυσικά οι ιδιώτες να δώσουν και τις απαραίτητες μίζες. Όσον αφορά τις εθνικές οδούς μπήκαν τα διόδια με σκοπό να έχει έσοδα το κράτος και να φτιάχνει καινούργιους δρόμους. Με τον καιρό οι δρόμοι δεν φτιάχτηκαν, ενώ τώρα τους έχουν πάρει οι ιδιώτες. Από αυτήν την "δουλειά" έχουν θησαυρίσει κάποιοι μεγαλοεργολάβοι, όπως ο Μπόμπολας.
Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες συνεχίζουν να πληρώνουν εκατομμύρια στα διόδια, αλλά δρόμοι δεν έχουν γίνει. Πολλοί αυτοκινητιστές και μοτοσικλετιστές έχουν σκοτωθεί εξαιτίας των δρόμων. Πρέπει να υπάρξουν τιμωρίες και κατασχέσεις στους ιδιώτες που δεν συντηρούν και δεν ξαναφτιάχνουν σωστά τις εθνικές οδούς.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! «Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους λαθρομετανάστες»


Α. Γρέγος: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν τους υπαλλήλους ως κομματικό φέουδο 
Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι μια παθογένεια που βάρυνε τις πλάτες των λειτουργών της δημόσιας διοίκησης ήταν η αναξιοκρατία, μια παθογένεια που έφερνε πολλές φορές τον πολίτη απέναντι στο κράτος. Φυσικά για όλα αυτά έφταιγε ένα σύστημα αναξιοκρατίας που λειτουργούσε ως τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία του κράτους.
Επισήμανε, επίσης, ότι στην διοίκηση υπήρχε δυσλειτουργία των υπηρεσιών, καθυστερήσεις στην εκπλήρωση αιτημάτων, γραφειοκρατία, έλλειψη μηχανογράφησης, λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις, δύσκολη πρόσβαση στους πολίτες, ακόμη και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, κομματοκρατία, ατιμωρησία, έλλειψη καθηκοντολογίου και εφαρμογής του Κώδικα και κυρίως ψευτοσυνδικαλισμός.  ΠΗΓΗ
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Μια σοβαρή καταγγελία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για κυβερνητικό στέλεχος πρώτης γραμμής που μετέφερε τα χρήματα στο Λουξεμβούργο. Η μεταφορά έγινε μέσα στο Μάρτιο, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, όχι τμηματικά αλλά με μία και μόνη συναλλαγή, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα. Η μεταφορά έγινε από υποκατάστημα της Eurobank σε τραπεζικό ίδρυμα του Λουξεμβούργου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αφορά αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης. Για το θέμα ερωτήθηκε στην ενημέρωση των συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σακελλαρίδης, ο οποίος σχολίασε: «Δεν έχω υπόψη μου το δημοσίευμα, δεν μπορώ να σχολιάσω». 
80.000 ευρώ έβγαλε υπουργός στο Λουξεμβούργο!
Ακολουθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη»: ΕΔΩ

Τα τσοντοκάναλα προστάτεψαν την “προσωπικότητα” του Βούλγαρου παιδοκτόνου - ΒΙΝΤΕΟ
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κάποιος τα συναισθήματα του για τον αιμοσταγή 27χρονο παιδοκτόνο από την Βουλγαρία που διέπραξε ένα από τα ειδεχθή εγκλήματα πάνω στην 4χρονη κόρη του. Η οργή και το μίσος για αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος περισσεύουν και δεν χρειάζονται να ειπωθούν περισσότερα.
Το θέμα είναι ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα, η προσωπικότητα και η αξιοπρέπεια αυτού του αιμοσταγούς δολοφόνου προστατεύονται στο ακέραιο από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα. Το πρόσωπο του 27χρονου Βούλγαρου "κρύφτηκε" από τα δελτία ειδήσεων, ώστε να προστατευθεί κατά την μεταγωγή του.

Το ίδιο όμως δεν έγινε και στους νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, τους παράνομα πολιτικά διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι διασύρθηκαν στο πανελλήνιο, περνώντας από την "πασαρέλα" των καναλιών έξω από την ΓΑΔΑ. Οι εν λόγω αδίκως κατηγορούμενοι δεν είχαν φαίνεται ανθρώπινα δικαιώματα για το "συνταγματικό τόξο". Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όμως έχει άλλη άποψη.
Ο ελληνικός λαός έχει μάτια, βλέπει και καταλαβαίνει... πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η παρανομία βαφτίζεται  “ανθρωπιά”!

Ολόκληρη η Ευρώπη στο πλευρό της Χρυσής Αυγής: Επίσκεψη κλιμακίου Πολωνών εθνικιστών στην Αθήνα

Οι παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής αναμφισβήτητα έδωσαν το έναυσμα στα εγχώρια διαπλεκόμενα συμφέροντα να εξυφαίνουν έναν «παραπολιτικό» μύθο γύρω από τον αγώνα και τα στελέχη του Κινήματος, που εδώ και δύο περίπου χρόνια δέχεται έναν αήθη και ανηλεή πόλεμο. Σε καμία περίπτωση όμως αυτή η απόπειρα τρομοκράτησης των Ελλήνων και Ευρωπαίων που πιστεύουν στην εθνικιστική ιδέα δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, κάτι που αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου αλλά και από την ραγδαία άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι πορείες διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που οργάνωσαν εθνικιστικά κόμματα από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική αποτελούν την απόδειξη ότι η σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει αναχθεί σε θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος και ότι το κόμμα μας αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης απέναντι σε κάθε απόπειρα φίμωσης των πατριωτικών φωνών.
Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη από Πολωνούς εθνικιστές, μέλη του εθνικιστικού κόμματος «Ruch Narodowy» προς τον βουλευτή Σερρών, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε γενικότερα ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής και ανάλυσης των προοπτικών των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης. Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, που πρόσφατα εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του APF, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ανάγκη συνεργασίας όλων των εθνικιστικών φορέων με στόχο την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων, όπως η ισλαμοποίηση των εθνών, η αθρόα λαθρομετανάστευση και η διαφαινόμενη οικονομική κρίση που πρόκειται να πλήξει κι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι δεδομένο πως η γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου έχει αφυπνίσει ολόκληρη την Ευρώπη κι έχει αναζωπυρώσει την εθνικιστική φλόγα. Ο αγώνας των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη αποτελεί πρότυπο και οδηγό για τους λαούς που πιστεύουν στην ίδια αξία με εμάς: τη δημιουργία μιας Ευρώπης των Εθνών κι όχι των τοκογλύφων!  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΝΔ – «3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πλήρως καταρρεύσει και αυτό είναι εμφανές και στην Βουλή. Στο σημερινό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, όταν ο Σίμος Κεδίκογλου μιλούσε ως ειδικός αγορητής εκείνη την ώρα στην Ολομέλεια βρίσκονταν από την ΝΔ ο Κακλαμάνης (αναγκαστικά ως αντιπρόεδρος της Βουλής), ο Κεδίκογλου ως ομιλητής και η Βούλτεψη.

Το τρίο της συμφοράς «έσπασε» ο Χαράλαμπος Αθανασίου που μπήκε στην αίθουσα στο 7ο λεπτό της ομιλίας Κεδίκογλου. Αφού άκουσε την παιδαριώδη ομιλία του Σίμου που μιλούσε για… «λαϊκές δημοκρατίες» και άλλα τέτοια φαιδρά, αποχώρησε μετά από ένα μόλις λεπτό!

Και έτσι ο Κεδίκογλου συνέχισε να μιλά στο… πολυπληθές κοινό της ΝΔ. Στην Βούλτεψη!
 ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ


Γράφει ο Αντίοχος
Ανακατεύεται η πολιτική… τράπουλα, ενόψει της μνημονιακής συμφωνίας της συγκυβέρνησης με τους διεθνείς τοκογλύφους. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκάλυψη του «Βηματοδότη» του καθεστωτικού (άρα και πολύ καλά πληροφορημένου…) «Βήματος», ο αχυράνθρωπος του Μπόμπολα, πρόεδρος Σταύρος, ετοιμάζει πρόταση συμμετοχής του μορφώματός του στη συγκυβέρνηση, αλλά υπό προϋποθέσεις:

«Η πρόταση του Σταύρου:   …Μαθαίνω ότι ο κ. Θεοδωράκης επανέρχεται λίαν συντόμως με νέα πρόταση, η οποία προβλέπει τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα, με την προϋπόθεση όμως να εκδιώξει από αυτήν τα… «βαρίδια», δηλαδή και τον Π. Καμμένο και τους κομμουνιστογενείς του Π. Λαφαζάνη. Έτσι, για να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις (και την επερχόμενη… κωλοτούμπα, θα πρόσθετα)».

Να δώσουμε μια είδηση και να κάνουμε μια παρατήρηση-παράκληση.

Πρώτα η είδηση: επειδή ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος κάνει… νερά και φαίνεται ότι υπαναχωρεί στο θέμα της αποχώρησής του από την αρχηγία του… πτώματος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, κάποια στελέχη του είναι έτοιμα να… κολυμπήσουν στο Ποτάμι… Με πρώτη την Φώφη Γεννηματά… Άρα, το μόρφωμα θα είναι ενισχυμένο τον άλλο μήνα!

Παρατήρηση-παράκληση: κύριε Σταύρο, είναι κρίμα! Μην το κάνεις αυτό! Μην απαιτήσεις την εκδίωξη των ψεκασμένων από τη συγκυβέρνηση! Τόσο αγώνα έκανε ο Πάνος ο Καμμένος να πραγματώσει το όνειρό του και να γίνει υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), μην τον κόβεις απάνω στο καλύτερο! Και μην ανησυχείς. Θα είναι καλό παιδί. Όπως ήταν και μέχρι τώρα, που έκανε κουρέλα όλες τις δήθεν  «κόκκινες γραμμές» του! Το λοιπόν, ξανασκέψου το… ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια οφειλόμενη απάντηση στον πολυθεσίτη και συκοφάντη Κούλογλου  ΚΑΙ  Ο Κωστόπουλος του «Ιού» διαφημίζει παρακρατικές ομάδες ένοπλης βίας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3307674612302589093

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item