Widgets

ΚΑΜΙΑ «ΡΗΞΗ» με τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ο Mr.ALEXIS Παραδίδει τη ΧΩΡΑ σε ΝΕΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


Ο Τσίπρας καίει την «ρήξη» και οδηγεί την χώρα στο τρίτο μνημόνιοΗ κυβέρνηση ήδη από τις πρώτες μέρες της διακυβέρνησής της ξεκίνησε απορροφώντας τα αποθεματικά οργανισμών, προκειμένου να συνεχίσει να πληρώνει τους διεθνείς τοκογλύφους «εις το διηνεκές». Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε από τα αποθεματικά του ΟΠΕΚΕΠΕ (στον οποίο τώρα παρατηρούνται καθυστερήσεις στις πληρωμές προς τους αγρότες) και συνεχίστηκε με τους ΟΤΑ και τα ταμεία.
Δύο σημερινές ειδήσεις δείχνουν την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η οικονομία, αφού τώρα εκδόθηκε έγγραφο απορρόφησης των αποθεματικών των πρεσβειών και των προξενείων, ενώ έγινε εισήγηση προκειμένου να ρευστοποιηθούν «κουρεμένα» ομόλογα, σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, για να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου. Κοινώς, η κυβέρνηση προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να εξασφαλίσει ρευστότητα, προκαλώντας ασφυξία στο εσωτερικό και οδηγώντας ευθέως στην στάση πληρωμών προς τους Έλληνες.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Τσίπρας, προσπαθεί να πείσει, όπως στο παρελθόν, ο Σαμαράς για την ύπαρξη ενός ανύπαρκτου «πρωτογενούς πλεονάσματος», που είναι καθαρά πλασματικό. Η πράξη αυτή του Τσίπρα δείχνει μία απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστάσεως, ώστε να δικαιολογήσει μέσω της «ασφυξίας» την υπογραφή του στο τρίτο μνημόνιο.
Ο Τσίπρας απορροφά τα αποθεματικά του κράτους, προκειμένου να κερδίσει χρόνο, ώστε να πείσει ότι δήθεν «διαπραγματεύεται». Στην πραγματικότητα, όμως, λειτουργεί ως εντολοδόχος των ξένων τοκογλύφων, αφού αυτό τον χρόνο αντί να τον χρησιμοποιήσει, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για κατάργηση του μνημονίου, αυτός ασκεί αποκλειστικά επικοινωνιακή πολιτική.
Αν υποθέσουμε ότι όντως ήταν στα σχέδια του Τσίπρα η «ρήξη» τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτά τα αποθεματικά, προκειμένου να καταγγείλει το μνημόνιο, το παράνομο και επαχθές χρέος και να εκκινήσει τις διαδικασίες για εξεύρεση άλλων συμμαχιών και προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια. Η συγκυβέρνηση, όμως, αντί να πράξει αυτά περιορίζει το έργο της στους διορισμούς «ημετέρων», την εξυπηρέτηση εσωκομματικής πελατείας, όπως στο νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς, και στην παραγωγή αντιφατικών δηλώσεων. Ακόμα και η επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, αντί να γίνει νόμιμα και ουσιαστικά, έγινε μια ανοιχτή συνέλευση, ένα εσωκομματικό πανηγύρι, χωρίς κανένα απολύτως νόημα. ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΣΑΠΙΛΑ SYRIZA: «ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ μην ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»  και Με 10 ΧΕΡΙΑ θα ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ το ΝΕΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

ΝΟΘΕΙΑ: Διακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους ετοιμάζει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ με το λαθρονομοσχέδιοΣε ανοιχτή διαβούλευση βρίσκεται το κατάπτυστο νομοσχέδιο της συγκυβερνήσεως περί της τροποποίησης του Κώδικα Ιθαγένειας. Το εν λόγω νομοσχέδιο, που αποτελεί ουσιαστικά μία επανάληψη του λαθρονόμου Ραγκούση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, παρέχει αφειδώς και ακρίτως την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς, ενώ στο θέμα των αδειών παραμονής είναι ακόμα πιο γενναιόδωρο, παρέχοντας μεθόδους για την μονιμοποίηση όλων των εν Ελλάδι αλλοδαπών, αλλά και όσων εν τέλει θα έρθουν. Ενδεικτικό της φαιδρότητας που διέπει το νομοσχέδιο είναι το γεγονός ότι δίδεται η δυνατότητα στις «αρχές» να «μπορούν ανά πάσα στιγμή να χορηγούν αυτοτελή άδεια διαμονής για λόγους φιλευσπλαχνίας»!

Μία παράμετρος αυτού του νομοσχεδίου που δεν έχει σχολιαστεί αρκούντως είναι τα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ και τους κινδύνους που ελλοχεύει αυτή για το μέλλον της χώρας. Σύμφωνα, λοιπόν, με το Σύνταγμα των Ελλήνων «Το εκλογικό σώμα είναι το σύνολο των Ελλήνων πολιτών που έχουν το δικαίωμα της ψήφου (ή το "δικαίωμα του εκλέγειν" ή το "ενεργητικό εκλογικό δικαίωμα").Το δικαίωμα αυτό διαθέτουν όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια, έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους…».

Κοινώς, όσοι λάθουν την ελληνική ιθαγένεια με τις διατάξεις του εν λόγω αντισυνταγματικού λαθρονόμου θα έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Σύμφωνα με τις μετριοπαθείς εκτιμήσεις του ΔΟΛ αυτοί ανέρχονται «σε πρώτη φάση» στους 200.000 νέους ψηφοφόρους της κλεπτοκρατίας. Φυσικά αυτή η εκτίμηση του ΔΟΛ είναι άκρως μετριοπαθής, αφού με τις διατάξεις του νομοσχεδίου θα πάρουν εκατομμύρια άδεια παραμονής και εν τέλει οι περισσότεροι εξ αυτών θα λάβουν και δικαίωμα ψήφου, σε βάθος μερικών ετών.

Ακόμα, όμως, και αν υιοθετήσουμε την μετριοπαθή εκτίμηση του δημοσιογραφικού ομίλου, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι περίπου τόσες είναι οι ψήφοι που πήρε το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ στις εκλογές. Κοινώς τα δύο συνεταιράκια της συριζοψεκασμένης συγκυβέρνησης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επανέλθει μέχρι και το Πασόκ από τον πολιτικό του τάφο. Αυτό χωρίς να γίνει αναφορά στην πιθανή δημιουργία κόμματος λαθρομεταναστών, που θα υπονομεύει ευθέως την Ελλάδα προς χάριν της πατρίδας των ψηφοφόρων του.

Υ.Γ.: Να ζήσει ο Πάνος Καμμένος και οι "κόκκινες γραμμές" του που θα κρατούσαν τον "Αλέξη" από το να διαλύσει τη χώρα με τις ιδεοληψίες του!  
Κώστας Αλεξανδράκης

Στα χνάρια του Μπαλάφα η Κωνσταντοπούλου: “Σχήμα λόγου” ότι θα σκίζαμε το Μνημόνιο!


Πρόσφατα αναδείξαμε την τεράστια κωλοτούμπα αλά Κομανέτσι του Μπαλάφα που έκανε τον ανήξερο στο θέμα της κατάργησης του Μνημονίου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του Σύριζα, Γιάννης Μπαλάφας βρισκόμενος σε... άλλη φάση, μετεκλογική πια, ξεκαθάρισε πως ο Σύριζα δεν είπε ποτέ πως θα σκίσει το ΜνημόνιοΑπλά όλοι εμείς  βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν και νομίζαμε ότι ο Σύριζα είναι αντιμνημονιακό κόμμα, ο Μπαλάφας... δίκιο έχει!
Στην ίδια γραμμή συντάχθηκε σήμερα και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε στον ΣΚΑΪ: "Το μνημόνιο δεν είναι ζήτημα κριτικής, ή προσέγγισης αντοχών. Το μνημόνιο είναι ένα αντιδημοκρατικό καθεστώς και πρέπει να πάψει σε όλη την Ευρώπη. Έχει εξηγηθεί ότι χιλιάδες διατάξεις δεν καταργούνται με ένα νόμοΤο σχήμα λόγου "με ένα άρθρο και ένα νόμο" είχε ειπωθεί για να καταδείξει την βαθιά αντιδημοκρατική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να φέρει με ένα άρθρο εκατοντάδες νόμους με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Να είμαστε σαφείς: Προφανώς η κατάργηση του μνημονίου προϋποθέτει πολλαπλά νομοθετήματα και για αυτό που λέτε ότι δεν έχει γίνει αυτό, να πω ότι έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται, παρόλο που η κυβέρνηση δεν είναι απερίσπαστη".

Με άλλα λόγια ΞΕΧΑΣΤΕ το σκίσιμο του Μνημονίου! Οι Συριζαίοι το παραδέχονται με χίλιους τρόπους: Και εμείς Μνημόνιο υπογράφουμε και συνεχίζουμε με την εξής διαφορά: Πρώτη φορά αριστερά!  ΠΗΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και τον Συνταγματάρχη Ψαρρό - Φωτορεπορτάζ
Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες του 5/42  Συντάγματος Ευζώνων και τον Συνταγματάρχη Ψαρρό - Φωτορεπορτάζ
Δεκάδες Συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μνήμης του 5/42 Σ.Ε. στο "Σταυρό" του Κλήματος Δωρίδος όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και προσκλητήριο Νεκρών του Συντάγματος. Ακολούθησε η ιστορική αναδρομή της κατασκευής του μνημείου από τον σεβαστό Πρόεδρο του Συνδέσμου 5/42 κ. Κωνσταντίνο Κούτρα που με συγκίνηση και αποτροπιασμό μας μετέφερε τις πρόσφατες, όσο και παλαιότερες, εισηγήσεις διαφόρων φορέων περί κατεδαφίσεως του Μνημείου με μπουλντόζα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Ρεπορτάζ της εφημερίδα «Παρασκήνιο» για την δράση της Χρυσής Αυγής ενάντια στους πλειστηριασμούς
Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις των κομμάτων του «αντισυνταγματικού τόξου» να συνωστίζονται οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερ, όντας περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους και κυρίως πολύ περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους. Στις συγκεντρώσεις και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής επιλέγουν να σιωπούν. Στις φωτεινές – πλην ελάχιστες – φωτεινές εξαιρέσεις το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παρασκήνιο» σχετικά με την δράση της Χρυσής Αυγής στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, το οποίο και σας μεταφέρουμε:
Την ώρα που η κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα συζητά με τους δανειστές για μέτρα λιτότητας, φόρους και περικοπές, η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο που είχε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση.
«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από μέλη της τοπικής οργάνωσης Πειραιά, η οποία έδωσε δυναμικό «παρών» το Ειρηνοδικείο της πόλης, με αφορμή δικαστικές διαμάχες Ελλήνων – και μόνο – πολιτών με τις τράπεζες που επεδίωκαν να κατάσχουν ή να βγάλουν σε πλειστηριασμό τις κατοικίες τους. Στις νέες δράσεις της Χρυσής Αυγής, που στόχο έχουν τον προσεταιρισμό απελπισμένων και οικονομικά εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, περιλαμβάνεται και η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.
«Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.
Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο "σφυρί" εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό αυτών των ανθρώπων μέχρι το τέλος. Με κάθε νόμιμο μέσο, δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο - Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!» μεταφέρουν στο «Π» στελέχη του κόμματος.  ΠΗΓΗ

Για τη «διαπραγμάτευση» και τις εξελίξεις στην Οικονομία« Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια στους ξένους πιστωτές, οδηγώντας την Ελληνική Οικονομία σε ολοκληρωτική καταστροφή, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί του, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. »  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Τα νέα αιματηρά μνημονιακά μέτρα θα είναι η αρχή του τέλους για την συγκυβέρνηση Σύριζα


Όση ουσιαστική διαφορά υπάρχει ανάμεσα στην «τρόικα» και τους «θεσμούς» τόση δείχνει να είναι και ανάμεσα στην πρώην και τη νυν κυβέρνηση. Η επιφαινόμενη συμφωνία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και «θεσμών» δείχνει ότι η φορομπηχτική καταιγίδα θα συνεχιστεί κατά του Ελληνικού Λαού με την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και τις αυξήσεις στους έμμεσους φόρους (π.χ. ΦΠΑ).
Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα η νέα κυβέρνηση να δείξει κι αυτή τον πραγματικό της χαρακτήρα, αφήνοντας στην άκρη τα όσα προεκλογικά υποστήριζε. Βεβαίως, κάθε κυβερνόν κόμμα κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τις εκ του ασφαλούς προεκλογικές υποσχέσεις και παροχές. Ένα κόμμα, λοιπόν, το οποίο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχε υποσχεθεί ότι θα αλλάξει τα πάντα και θα απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από το άχθος των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων από την βαρβαρότητα της «κινεζοποίησης» και της αθλιότητας, θα πρέπει να θεωρεί ότι ο χρόνος για την πολιτική του αποκαθήλωση έχει ήδη αρχίσει, ακόμη κι αν η διαδικασία αυτή έχει βραδυφλεγή χαρακτήρα.
Ακόμα κι αν δεν βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος με οργισμένες λαϊκές κινητοποιήσεις, ακόμα κι αν μπορέσει να πείσει (ή να εκβιάσει) όλους τους βουλευτές του να ψηφίσουν και τη νέα δέσμη μέτρων δεν πρόκειται να μακροημερεύσει στην εξουσία. Οι διαρροές βουλευτών και η αποστασιοποίησή τους θα το κλονίσουν δημιουργώντας ένα τεταμένο πολιτικό κλίμα, το οποίο θα ωθήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Η επόμενη μέρα θα βρει την Χρυσή Αυγή πρωτοπόρο στις εξελίξεις για την έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο και την κρίση. ΠΗΓΗ


Νέο πακέτο «διάσωσης» με νέα σκληρά μέτρα προαναγγέλλουν οι θεσμοί


Τα ψέματα των Συρυζαίων για σκληρή διαπραγμάτευση και ρήξη τελειώνουν. Έρχεται νέο πακέτο διάσωσης δηλαδή νέο Μνημόνιο με νέα σκληρά μέτρα.
Ακόμα και αν κλείσουν οι διαπραγματεύσεις, η Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε τρίτο πακέτο βοήθειας το καλοκαίρι, αναφέρει μεγάλο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Welt, όπου μιλούν κύκλοι των θεσμών. Για τρίτο πακέτο βοήθειας μιλά και ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας τονίζοντας ότι στην Ελλάδα θα δοθεί ένα τρίτο πακέτο βοήθειας μόνο αν η χώρα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.
Βέβαιοι ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα τρίτο πακέτο βοήθειας το καλοκαίρι εμφανίζονται κύκλοι των Θεσμών, με τους οποίους διαπραγματεύεται η Αθήνα. Όπως δηλώνουν στην Die Welt, ακόμη κι αν η Ελλάδα πάρει τα 7,2 δισ. ευρώ, τα χρήματα θα εξαντληθούν το καλοκαίρι και στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να ζητήσει νέα βοήθεια, που θα υπόκειται σε νέους όρους.
«Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα το ''πουλήσει'' αυτό στο λαό του, όταν ήδη έχει πολιτική εντολή για ολοκλήρωση του δεύτερου προγράμματος», αναφέρουν διαπραγματευτικοί κύκλοι στη γερμανική εφημερίδα. Τονίζουν όμως ότι η Ελλάδα όμως χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια«Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε ήδη τώρα να το διαπραγματευόμαστε», υπογραμμίζουν.
Σε ένα τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα αναφέρθηκε και ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στην Bild. Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας ανέφερε συγκεκριμένα ότι «Είναι πιθανό να δοθεί περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα, αν η Αθήνα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές», ενώ τόνισε πως το Grexit δεν είναι οικονομικά αλλά πολιτικά επικίνδυνο.
Βέβαια η διαπραγματευτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση επιβεβαιώνει απολύτως τις δηλώσεις των θεσμών, αφού ήδη οι Συριζαίοι έχουν αρπάξει όλα τα αποθεματικά των φορέων για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δανειστές.  ΠΗΓΗΝουδούλα: Πάντα πιστή στις προσταγές των Σιωνιστών!


Την ευκαιρία να δείξει –για μια ακόμα φορά- την αφοσίωσή της στους σιωνιστές, έδωσε στην νουδούλα η υπόθεση της Καβάλας, με την διαφωνία της δημάρχου για το άστρο του σιωνισμού στο μνημείο ολοκαυτώματος της πόλης. Έτσι, το κόμμα του Σαμαρά δε δίστασε ούτε στιγμή να αποδοκιμάσει την δήμαρχο Καβάλας, η οποία εξελέγη δήμαρχος με την υποστήριξή της νουδούλας, δείχνοντας έτσι, πως όταν έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση των σιωνιστικών συμφερόντων, δεν υπολογίζει ούτε πολιτικό κόστος ούτε τίποτα. Ιδού η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της ψοφοδεξιάς, στην οποία υπερηφανεύεται για τον «αντιρατσιστικό» νόμο-φίμωτρο της ελευθερίας του λόγου και της ιστορικής έρευνας που ψήφισε και τα συγχαρητήρια που απέσπασε από τις διάφορες μαριονέτες του διεθνούς σιωνισμού:
«Η ανοχή της Νέας Δημοκρατίας σε φαινόμενα αντισημιτισμού είναι μηδενική. Ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό όχι απλώς με λόγια, αλλά και με έργα μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο σχετικός νόμος με τον οποίο τιμωρείται η άρνηση, αλλά και η άμεση ή έμμεση υποτίμηση του ολοκαυτώματος. Πρόκειται για διάταξη που επίσης προκάλεσε σε παγκόσμιο επίπεδο επιδοκιμασία από ξένες κυβερνήσεις και οργανισμούς.
Κατά συνέπεια, αποδοκιμάζουμε κάθε ενέργεια, όπως αυτή που αποδίδεται στον δήμο Καβάλας και αναμένουμε να διευθετηθεί άμεσα το θέμα με τρόπο που να τηρείται απολύτως η κείμενη νομοθεσία και επίσης με πνεύμα που να αναδεικνύει, αντί να υπονομεύει, ανάλογους εορτασμούς μνήμης του ολοκαυτώματος».
(ΥΓ): Κάτι ξέχασε να αναφέρει η νουδούλα στα πεπραγμένα της, που επίσης απέσπασε τα συγχαρητήρια των απανταχού σιωνιστών: τις πρωτοφανείς για ευρωπαϊκή χώρα διώξεις, απαγορεύσεις και φυλακίσεις, κατά του τρίτου κόμματος της χώρας! Γιατί άραγε; Τώρα την έπιασαν οι ντροπές;  ΠΗΓΗ

Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ «προσφέρουν» εκπτώσεις σε πανάκριβα ξενοδοχεία

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι η ΓΣΕΕ αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε πραγματικό εργαζόμενο, καθώς αντί να προασπίζεται αντικειμενικά και σθεναρά τα εργατικά συμφέροντα λειτουργούσε ως «φρένο» στις διεκδικήσεις τους και προετοίμαζε τους επικεφαλής εργατοπατέρες για την μελλοντική βουλευτική και υπουργική τους καριέρα. Τώρα, την βλέπουμε να λειτουργεί και ως «μάνατζερ» ξενοδοχείων.
Συγκεκριμένα, δωμάτια ξενοδοχείων όπου το φθηνότερο κοστίζει 50 ευρώ το άτομο (100 ευρώ το δίκλινο, δηλαδή!) διαφημίζει στους εργαζόμενους η ΓΣΕΕ με εγκύκλιο που έστειλε πριν από λίγες ημέρες (4 Μαΐου) στα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες της δύναμής της. Με θράσος περιγράφει την συγκεκριμένη συμφωνία «Πρόγραμμα Ποιοτικών Παραθεριστικών Διακοπών» και με ακόμη μεγαλύτερο θράσος γράφει ότι με τις συνεργασίες της με διάφορα πρακτορεία, ξενοδοχεία, ακόμη και εταιρείες κρουαζιέρας κατάφερε να προσφέρει «προσιτές διακεκριμένες υπηρεσίες στον μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του». Επαναλαμβάνουμε ότι το φθηνότερο από τα ξενοδοχεία κοστίζει 50 ευρώ το άτομο ημερησίως, ενώ στην λίστα υπάρχουν ακόμη και executive δωμάτια και τετράστερα – πεντάστερα ξενοδοχεία με SPA, στα οποία οι τιμές ξεκινούν από 130 ευρώ το δίκλινο και φτάνουν μέχρι και τα 190 ευρώ!
Τιμές πολύ… προσιτές για τον «μέσο εργαζόμενο και την οικογένειά του».
Την ίδια στιγμή κατά την οποία υπάρχουν επισήμως (γιατί ανεπισήμως…) πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που πληρώνονται ως ανειδίκευτοι με τον βασικό μισθό των 586 και 511 ευρώ (αναλόγως με το αν είναι άνω ή κάτω των 25 ετών), εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που έχουν να πληρωθούν επί μήνες, οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, εντελώς αναίσχυντα, εμφανίζονται ως μεσάζοντες, οι οποίοι «προσφέρουν» εκπτώσεις σε πανάκριβα ξενοδοχεία!  Γιώργος Μάστορας
ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
Γράφει ο Κώστας Αλεξανδράκης
Κατατέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση η συριζαίικη επαναφορά του αντισυνταγματικού και κατάπτυστου νόμου Ραγκούση του κλεφτοΠΑΣΟΚ για απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς
Θυμίζουμε ότι ο νόμος Ραγκούση θέσπιζε κριτήρια για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας επειδή, όπως έγραφε η σχετική απόφαση θα έπρεπε:
«να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Ο νόμος Ραγκούση, λοιπόν, κρίθηκε αντισυνταγματικός επειδή έθετε τυπικά και όχι ουσιαστικά κριτήρια για την εκχώρηση της ελληνική ιθαγένειας. Τώρα, μετά από την χθεσινή προαναγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Κοιτώντας το νόμο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα αισχρό νομοθέτημα, ραμμένο ώστε να ικανοποιήσει τις συριζαίικες ιδεοληψίες.
Το συριζαίκο σχέδιο νόμου θέτει ακόμα λιγότερα κριτήρια από το νόμο Ραγκούση, δηλαδή είναι εκ προοιμίου αντισυνταγματικό. Συγκεκριμένα αναγράφει στο άρθρο 1Α ότι: «Τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα θεμελιώνει δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας υπό τις εξής προϋποθέσεις: α) της εγγραφής του στην Α’ τάξη ελληνικού σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της συνέχισης παρακολούθησης αυτού κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης – αίτησης. β) της προηγούμενης συνεχούς νόμιμης διαμονής του ενός εκ των γονέων του επί πέντε τουλάχιστον έτη πριν από τη γέννησή του.»
Κοινώς ένα παιδί αλλοδαπών που διαμένουν καταχρηστικώς πέντε χρόνια στην Ελλάδα, λαμβάνει την ελληνική ιθαγένεια με μόνο κριτήριο την εγγραφή του στην Α’ Δημοτικού. Αν οι γονείς δεν μένουν πέντε χρόνια στην Ελλάδα, τότε θεσπίζονται κριτήρια που αφορούν τα χαρτιά που έχουν οι γονείς, δηλαδή και πάλι απουσιάζουν τα ουσιαστικά κριτήρια.
Ένα σημαντικό στοιχείο του εν λόγω νομοσχεδίου κρύβεται στην παράγραφο 9 του άρθρου 1α, όπου ορίζεται ότι: «Αν ο αλλοδαπός είναι δικαιούχος διεθνούς προστασίας ως πολιτικός πρόσφυγας ή έχει υπαχθεί σε καθεστώς επικουρικής προστασίας ή είναι ανιθαγενής και αδυνατεί να προσκομίσει πιστοποιητικό γέννησής του, αρκεί η πράξη αναγνώρισής του ως πολιτικού πρόσφυγα, υπαγωγής του στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή το οικείο δελτίο ανιθαγενούς αντίστοιχα. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μπορεί να προστίθενται, καταργούνται ή τροποποιούνται τα αναγκαία έγγραφα για την υποβολή των δηλώσεων – αιτήσεων κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας του παρόντος άρθρου». Κοινώς, για αυτούς που δεν θέλουν να φέρουν έγγραφα θα αποφασίζει (πάντα θετικά) η κυρά Τασία.Στο σημείο αυτό, βεβαίως, οφείλουμε να «συγχαρούμε» τον Πάνο Καμμένο και τις «κόκκινες γραμμές» του, αφού βεβαίως οι ψεκασμένοι θα παραμείνουν κυβερνητικοί εταίροι και μετά από αυτήν την άκρως επικίνδυνη ενέργεια εναντίον του Ελληνισμού από την συγκυβέρνησή τους. Τα ειλικρινή μας «συγχαρητήρια» στον νέο «Καρατζαφέρη» του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Υ.Γ, Την άποψή σας επί του νομοσχεδίου, όπως ορίζουν τα κοινοβουλευτικά – δημοκρατικά ήθη και έθιμα, μπορείτε να την καταθέσετε επωνύμως στον εξής σύνδεσμο: Δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας και άλλες διατάξεις»
Ψοφοδεξιά πρόκληση: Να μην μιλάει η νουδούλα των λαθρομεταναστών
Κατατέθηκε χθες σε ανοιχτή διαβούλευση, όπως ήδη είπαμε, το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που δίνει ακριτώς και αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούςΤο εν λόγω αισχρό νομοθέτημα, που επιπροσθέτως είναι βαθύτατα αντισυνταγματικό, αφού αντιτίθεται στις προσταγές του ΣτΕ, δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους αλλοδαπούς, που θα το ζητήσουν, χωρίς να θέτει ουσιαστικά κανένα κριτήριο.
Η κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου προκάλεσε την δίκαιη οργή ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ο οποίος είδε άλλη μία φορά την αναλγησία της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Αυτή την οργή του κόσμου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η νου... δούλα των λαθρομεταναστών, η συντάκτρια του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» για να ψηφοθηρήσει. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ψοφοδεξιού αποκόμματος τόλμησε να κάνει σχετικές δηλώσεις, λίγες μέρες αφότου το απόκομμά του υπερψήφισε την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.
Για να μιλάμε ξεκάθαρα: Η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται διά να ομιλεί στο θέμα της λαθρομετανάστευσης. Είναι η συντάκτρια του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο δίνει άδεια παραμονής σε οποιονδήποτε αλλοδαπό ισχυριστεί ψευδώς ότι υβρίστηκε από Έλληνα. Είναι, λοιπόν, η πρώτη πολιτική δύναμη που άνοιξε την Κερκόπορτα για τον εποικισμό της Πατρίδας μας από λαθρομετανάστες, για να μην σκεφτούμε ποιος ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών όταν η Πατρίδα μας κατακλύστηκε από τους κρατούμενους των φυλακών της Αλβανίας. Ας μην μιλάνε, οπότε, γιατί ακούγονται τόσο γελοίοι όσο αν έβγαζε το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωση κατά των κλεφτών και των απατεώνων...
Ευελπιστούν οι νεοδημοκράτες σκευωροί στο να έχει κοντή μνήμη ο Ελληνικός Λαός. Όμως οι Έλληνες δεν είναι χαχόλοι και γνωρίζουν ότι το πιο αισχρό κόμμα που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα δεν μπορεί να μιλάει περί λαθρομετανάστευσης. Ας ψηφίσει την ανέγερση μερικών τζαμιών ακόμα και ας αφήσει τους Έλληνες που αντιστέκονται ήσυχους.  ΠΗΓΗ

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προς Σαμαρά: Να ψηφίσετε με χέρια και με πόδια το Μνημόνιο του Τσίπρα!

Πολύ συζήτηση έχει γίνει μεταξύ κυβερνήσεως, αντιπολιτεύσεως και μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με το αν η συμφωνία που θα φέρει ο Τσίπρας στην Βουλή είναι μνημόνιο υποταγής ή αν «σέβεται τις κόκκινες γραμμές». Την απορία που ταλανίζει πολλούς συμπολίτες μας και την οποία έχει προ πολλού απαντήσει η Χρυσή Αυγή, την λύνει οριστικά και αμετάκλητα η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του ευρωπαϊκού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Γιούνκερ.
Η ανακοίνωση καλεί τη Νέα Δημοκρατία να μείνει πιστή στον μνημονιακό δρόμο, αφού και ο Τσίπρας μνημόνιο θα φέρει. Αυτή η ανακοίνωση ήρθε ως απόρροια της εσωστρεφούς σύγχυσης που επικρατεί εντός της Νέας Δημοκρατίας και του γεγονότος ότι υπήρξαν εισηγήσεις το κόμμα της ψοφοδεξιάς να ξεφτιλιστεί πλήρως υψώνοντας σημαία «αντιμνημονίου», που πραγματικά θα έκανε να γελούν ακόμα και τα ποικιλόχρωμα ερίφια.
Αυτό αποδεικνύει ότι στο ελληνικό κοινοβούλιο πλέον υπάρχουν μονάχα μνημονιακά κόμματα. Από την μία έχουμε την συγκυβέρνηση του μνημονίου, Τσίπρα – Καμμένου, και από την άλλη την αντιπολίτευση του μνημονίου, δηλαδή την συμμαχία Σαμαρά – Βενιζέλου – ΘεοδωράκηΜοναδική δύναμη αντίστασης ενάντια στα μνημόνια και την υποταγή, μία ισχυρή Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, η οποία παρά την συνεχή πολεμική που δέχεται από όλες τις εκφάνσεις του καθεστώτος συνεχίζει ακμαία τον Αγώνα της για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία.ΠΗΓΗ
Μετά τους τραμπουκισμούς, το ΚΚΕ τώρα απειλεί με ξεβράκωμα!


Προκάλεσε τον γέλωτα ανά το πανελλήνιο η πρόσφατη τηλεοπτική δήλωση της Κανέλλη ότι, αν η κυβέρνηση κατορθώσει το ακατόρθωτο - δηλαδή να φέρει για ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο χωρίς φόρους -, εκείνη θα κάνει στριπτίζ πάνω στο βήμα της Βουλής! Για την ακρίβεια, η μεγαλοαστή «προλετάρια» της Εκάλης, είπε πως «ορκίζομαι ότι μπορεί και να κάνω στριπτίζ», δίνοντας έτσι μια νέα ερμηνευτική εκδοχή στην νεφελώδη θεωρία της «δημιουργικής ασάφειας», την οποία πρώτος λάνσαρε στο σύγχρονο πολιτικό λεξιλόγιο ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη δήλωση - απειλή τής…  πληθωρικής βουλευτή του ΚΚΕ αντιμετωπίστηκε με τέτοιον τρόπο στο διαδίκτυο από τους σχολιαστές - αναγνώστες της σχετικής είδησης, ώστε να διαπιστώσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι ο Ελληνικός Λαός παρά την επέλαση της μνημονιακής λαίλαπας δεν έχει χάσει στο ελάχιστο την έμπνευσή του για καυστικά, χειμαρρώδη και «δηλητηριώδη» σχόλια. Όπως αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε, η δήλωση αυτή της Κανέλλη άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για αναρίθμητα ειρωνικά σχόλια εις βάρος της, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι, όση ώρα είχαμε την υπομονή (και το γερό στομάχι…) να διαβάζουμε το πώς σχολίαζαν τα λεγόμενά της, δεν είδαμε ούτε ένα θετικό σχόλιο υπέρ της.
Και εντάξει, η Κανέλλη έχει την αίσθηση ότι είναι στο απυρόβλητο και «δεν παίρνει χαμπάρι» για το πως την χαρακτηρίζει ο απλός Έλληνας. Εκεί στο ΚΚΕ όμως, δεν καταλαβαίνουν ότι με τις συνεχείς τηλεοπτικές παρουσίες και τις ανάλογες δηλώσεις της Κανέλλη εξευτελίζονται κι αυτοί ως κομματικός φορέας; Δεν έχουν κάποιον άλλο εκπρόσωπο να στείλουν στα κανάλια των «νταβατζήδων» (με τα οποία, άλλωστε, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα), έτσι ώστε οι όποιες απώλειές τους να έχουν να κάνουν μόνο με την «ξύλινη» γλώσσα και φρασεολογία της κομμουνιστικής ορολογίας του περασμένου αιώνα; Δικό τους το μαγαζάκι, δικές τους και οι επιλογές.
Ας γνωρίζουν, όμως, ότι όχι απλώς έχουν χάσει κάθε επαφή, έστω και στοιχειώδη, με το αλάνθαστο Λαϊκό αισθητήριο, αλλά πολύ χειρότερα γι΄ αυτούς εκτός από την αδιαφορία αρχικά και την αγανάκτηση μετέπειτα, για τις εκτός τόπου και χρόνου θέσεις τους, τώρα, προστίθεται στα αισθήματα του Ελληνικού Λαού απέναντί τους και η αηδία....Γιώργος Μάστορας
Μετά τους χορούς 54 παραβιάσεις σε μία ημέρα από τουρκικά αεροσκάφη!


Την Πέμπτη μεταδώσαμε τα στιγμιότυπα από την εξωτερική πολιτική παιδικής χαράς που παρουσίασε ο Κοτζιάς, ο οποίος έφτασε να χορεύει αγκαζέ με τον Τσαβούσογλου, σε Σύνοδο Κορυφής των Υπουργών Εξωτερικών των χωρών του ΝΑΤΟ. Προφανώς, ο Υπουργός νόμιζε ότι εκείνη την στιγμή πραγματοποιεί μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, χορεύοντας με τον τούρκο ΥΠΕΞ ένα τραγούδι που υποτίθεται ότι μιλάει για την «ειρήνη» και τα «παιδιά της Αφρικής».

Την αμέσως επόμενη μέρα, χθες δηλαδή, οι τούρκοι δείξανε επακριβώς τη γνώμη έχουν για αυτά τα πράγματα, αποδεικνύοντας ότι η κίνηση Τσαβούσογλου ήταν βαθύτατα υποκριτική. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την Παρασκευή, τον Εθνικό Εναέριο χώρο παραβίασαν 32 τουρκικά αεροσκάφη. Τα αεροσκάφη «εισέβαλλαν» από πάσα κατεύθυνση, βόρεια, κεντρικά και νοτιανατολικά. Πιο συγκεκριμένα, 4 σχηματισμοί συνολικά 16 αεροσκαφών, καθώς και 16 ακόμη μεμονωμένα αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων οπλισμένα, προχώρησαν σε 22 παραβάσεις και σε 54 παραβιάσεις.
Οι Τούρκοι όσο και αν προτρέπουν σε «χορούς ειρήνης», το μόνο που ουσιαστικά θέλουν να εξυπηρετήσουν είναι τα συμφέροντά τους και την επεκτατική πολιτική ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να αντιληφθεί την σοβαρότητα της καταστάσεως και να αρχίσει να λειτουργεί αναλόγως. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερώτηση του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή: Υπό διάλυση η ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7042485645960561847

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item