Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έργα και ημέρες μνημονίου: 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίστηκαν

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα από το 2008 έως το 2014 υπολογίζεται ότι «εξαφανίστηκαν» πάνω από 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εμπορικές κατά βάση. Αυτό συνιστά μείωση της τάξης του 25%. Συγκεκριμένα από 820.185 επιχειρήσεις το 2008, το 2014 υπολογίζεται ότι ο αριθμός του μειώθηκε στις 614.000, ενώ και το 2015 συνεχίζεται το «κύμα» των λουκέτων.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του μνημονίου, το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αλλά και όλα τα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) είναι απαραίτητο για τον τόπο. Πρόκειται για ένα μνημόνιο ταχύτατης υποβάθμισης και εσωτερικής υποτίμησης της Ελληνικής Οικονομίας, που δεν έχει κανένα άλλο σκοπό πέραν της καταστροφής.   Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το «κύμα» λουκέτων συνεχίζεται και επί... αριστερής διακυβέρνησης και τώρα με την υπογραφή του νέου μνημονίου, το οποίο όπως ακούγεται θα περιλαμβάνει και νέο αυξημένο συντελεστή ΦΠΑ, αυτό το «κύμα» θα γιγαντωθεί και θα πλήξει εκ νέου τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παραδίδοντας ολόκληρη την αγορά στις πολυεθνικές εταιρείες.
Και επειδή για εμάς η Οικονομία δεν είναι μόνο νούμερα, αλλά πρωτίστως ένα μέσο για την εξυπηρέτηση του Έθνους, το γεγονός ότι 200.000 επιχειρήσεις εξαφανίστηκαν, σημαίνει βεβαίως ότι τουλάχιστον 400.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς εργασία και χωρίς εισόδημα, οδηγούμενοι στην απελπισία της ανεργίας.
Κατά τα άλλα τα πρωτοσέλιδα αυτές τις μέρες εκφράζουν την «αισιοδοξία ότι πάμε σε μια νέα συμφωνία»...  ΠΗΓΗ
,,

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩ

Απόδειξη πολιτικής διώξεως: Παρέμβαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής από τον ΟΗΕΣτην Αθήνα βρίσκεται ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για θέματα «ρατσιμού», Μουτάμα Ρουτέρε, προκειμένου να συνομιλήσει με κυβερνητικούς αξιωματούχους για θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο Ρουτέρε ξεκίνησε αποδίδοντας συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την ρατσιστική πολιτική της εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα συνεχάρη τους αρμοδίους υπουργούς για το γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι για τους λαθρομετανάστες και για το ότι η κυβέρνηση επιτρέπει την υποβάθμιση των γειτονιών των Ελλήνων, ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με τους Έλληνες.
Αντί να απαιτήσει την εφαρμογή της Σύμβασης του ΟΗΕ, ο απεσταλμένος "χαιρέτισε" την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής
Στην συνέχεια ο Ρουτέρε, προσέφερε την αδιάσειστη απόδειξη ότι η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς πολιτική και ξεκινά από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Συγκεκριμένα ο Ρουτέρε χαιρέτησε την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μία παγκόσμια πρωτιά ο ΟΗΕ να ασχολείται με μία υπόθεση που αφορά τα εσωτερικά μίας χώρας, αποδεικνύοντας έτσι ότι όλη η υπόθεση είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτική.
Όπως τόνισε σχετικά ο Ρουτέρε: «η κρίση έχει επιφέρει και περαιτέρω διακρίσεις εις βάρος των πιο ευάλωτων ομάδων, όπως οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αιτούντες άσυλο, οι Ρομά και οι κοινότητες λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ, διακρίσεις που έχουν επιδεινωθεί από το ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο που προέρχεται από ένα πολιτικό κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο», εννοώντας την Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια το προσδιόρισε, μάλιστα, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή «απροκάλυπτα προωθεί το βίαιο και αντιδημοκρατικό της πρόγραμμα» και συνεχίζοντας λέγοντας ότι «το κίνημα αυτό και παρεμφερείς ομάδες αποτελούν σαφή κίνδυνο για τις δημοκρατικές αξίες στη χώρα».
Για να αντιληφθούμε το βαθύ παράδοξο στα λεγόμενα του απεσταλμένου του ΟΗΕ, αρκεί να σκεφτούμε το εξής: Μέμφεται την Χρυσή Αυγή για «βιαιότητα» και «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα», την στιγμή που δεν υπάρχει καν στοιχείο που να συνδέει βουλευτή της Χρυσής Αυγής με «βιαιότητα» και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα».
Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, το ίδιο για τον Ρουτέρε, ο οποίος φυσιολογικά θα έπρεπε να καλέσει την Ελλάδα να σεβαστεί την Σύμβαση του Παλέρμο, που αποτελεί σύμβαση του ΟΗΕ και να απαλλάξει την Χρυσή Αυγή από τις έωλες κατηγορίες!
Συνεπώς, ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι αντιδημοκράτης, εφόσον δεν σέβεται τους νόμους που αποτελούν πυλώνα της δημοκρατίας. Επίσης ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι βίαιος, αφού χειροκροτεί την φυλάκιση αθώων ανθρώπων, επειδή του το λένε τα αφεντικά του. Τα αφεντικά που ο οργανισμός του δεν τολμάει να ελέγξει για ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που τελούνται στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως το Γκουαντάναμο.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΔΩ => Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Οι παρακρατικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε συνήγορο υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη το πρωί, μία ημέρα πριν την συνέχιση της περιβόητης δίκης για την Χρυσή Αυγή, οι γνωστοί - άγνωστοι παρακρατικοί επιτέθηκαν σε γραφείο συνηγόρου υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν υλικοτεχνικές υποδομές. Η επίθεση έγινε από 4 κουκουλοφόρους μέρα - μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δίχως να γίνει καμμία σύλληψη.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη απορία για την ταυτότητα των δραστών, έσπευσαν σήμερα οι ίδιοι να την αποκαλύψουν στο γνωστό παρακρατικό ιστότοπο των αναρχικών και του Soros, indymedia.
Με ανακοίνωσή τους οι "αντιφασίστες" δήλωσαν ότι η επίθεση στο γραφείο του δικηγόρου Γ. Π. είχε ξεκάθαρο στόχο την τρομοκράτηση των μαρτύρων και των δικηγόρων υπεράσπισης, ώστε να μην διεξαχθεί μια δίκαιη δίκη. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά "καμία δικαιοσύνη δεν πρόκειται να δοθεί στις αίθουσες των αστικών δικαστηρίων", γι΄ αυτό πρέπει να καταλυθεί η ευνομία και το κράτος δικαίου  "από τον κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια, και με όποιο μέσο θεωρείται απαραίτητο".
Αυτοί είναι οι ψευτοδημοκράτες και αυτός είναι ο σεβασμός τους στην Δικαιοσύνη. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν το έργο των σκευωρώνΘα αποτύχουν παταγωδώς!  ΠΗΓΗ

Πελατειακό κράτος δίχως προσχήματα: Με κομματικά κριτήρια οι διορισμοί στο ΔΣ της ΕΡΤ

Προεκλογικώς ο Σύριζα τόνισε σε όλους τους τόνους ότι θα συγκυβερνήσει, ακόμα και αν λάβει την αυτοδυναμία. Ως προς τούτο μίλαγε για μία ευρύτερη συμμαχία της αντεθνικής αριστεράς, εναντίον του Ελληνικού Λαού. Εν τέλει η κάλπη δεν έδωσε στον Σύριζα αυτοδυναμία, αναγκάζοντάς τον να συγκυβερνήσει με τους δεξιούς (;) ΑΝΕΛ. Όμως, παρόλα αυτά, το σχέδιο για μία συμμαχία μπολσεβίκων παρέμεινε ανοιχτό μέσα από τον σχηματισμό ενός κόκκινου πελατειακού κράτους, στα πρότυπα του παλιού παπανδρεϊκού.
Με θυμηδία υποδέχτηκε το σύνολο του κόσμου, ακόμα και οι κομμουνιστές, τον διορισμό του γνωστού τραγουδοποιού, Δ. Τσακνής, στην θέση του προέδρου της επανασυσταθείσας ΕΡΤ. Ο συγκεκριμένος, δήλωνε την στήριξή του στην παρακρατική ΑΝΤΑΡΣΥΑ πριν από τις εκλογές και προφανώς ο διορισμός του απηχεί την προσπάθεια Σύριζα να συγκυβερνήσει με ότι πιο σάπιο έχει να προσφέρει η εν Ελλάδι αριστερά.
Και λέμε προφανώς, διότι κατά τα άλλα δεν πληροί ούτε κατά διάνοια έστω τα τυπικά προσόντα ενός προέδρου ενός δημοσίου οργανισμού.
Ενδεικτικό της κατασκευής μίας σοβιετικής – αντιδημοκρατικής ΕΡΤ, στα πρότυπα του πατερούλη Στάλιν και του εγχώριου Αντώνη Σαμαρά είναι το γεγονός ότι η επιλογή του ΔΣ της ΕΡΤ έγινε με αυστηρώς κομματικά κριτήρια. Σταχυολογώντας αξίζει απλώς να αναφέρουμε ότι ο Ν. Τρανός είναι κομματικό στέλεχος του Σύριζα, ενώ η Έλλη Παπακωνσταντίνου απηχεί την δήλωση Παναγούλη, δηλαδή «αγωνίστηκε για να γίνει ο Σύριζα κυβέρνηση».
Το πελατειακό κομματικό κράτος συνεχίζει να υφίσταται στην Ελλάδα και η μόνη διαφορά του με τα «γαλάζια παιδιά» ή τους «πρασινοφρουρούς», είναι ότι πλέον μπορούμε να κάνουμε λόγο για ροζ διορισμούς.  ΠΗΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩ


Μνημονιακή ομολογία από Ρωμανία: Οι δανειστές απαιτούν αύξηση των συνταξιοδοτικών ορίων στα 67!Τις αιματηρές μνημονιακές απαιτήσεις που αναμένεται να υπογράψει με χέρια και με πόδια ο Σύριζα αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Ρωμανιάς ανέφερε ότι οι δανειστές στις τελευταίες συνεδριάσεις του Brussels Group απαίτησαν να αυξηθούν τα όρια ηλικίας για όλους, και για εκείνους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα μέχρι το 2012 στα 67 για πλήρη σύνταξη και στα 62 για μειωμένη.
«Η δική μας κόκκινη γραμμή ήταν ότι δεν θέλουμε να ανατραπούν θεμελιωμένα και κατοχυρωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Λέμε λοιπόν να το κουβεντιάσουμε, να δεχτούμε να ανεβάσουμε τα όρια, αλλά να τα ανεβάσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην θιγούν θεμελιωμένα και κατοχυρωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα» ανέφερε ο Γιώργος Ρωμανιάς και πρόσθεσε:
«Μπορούμε να δεχτούμε να ισχύσει για όσους βγουν στην σύνταξη από το 2025 και πέρα. Άσοι έχουν θεμελιωμένο συνταξιοδοτικά δικαίωμα, θα έχουν μπροστά τους 10 χρόνια για να φύγουν και να μην θιγούν από την αύξηση των ορίων».
Υποστήριξε ότι το mail Χαρδούβελη, που ζητούν οι δανειστές να εφαρμοστεί, «έλεγε ότι από το τέλος του 2018 ανεβαίνουν τα όρια κατά δύο χρόνια και από το τέλος του 2020 πάνε όλοι στα 67 και στα 62. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε» σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Το κατά πόσο θα... κρατηθούν οι κόκκινες γραμμές του Σύριζα είναι θέμα λίγων ωρών να επιβεβαιωθεί. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει σε όλα, δεν τηρεί καμμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και θα υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο, προδίδοντας την νωπή λαϊκή εντολή.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ο Τσίπρας μετά τον ΕΝΦΙΑ, τον κατώτατο μισθό και τη φοροεπιδρομή, ετοιμάζεται να χτυπήσει και τις συντάξεις των Ελλήνων πολιτών, συνεχίζοντας το καταστροφικό μνημονιακό έργο Σαμαρά και Βενιζέλου, που οδηγεί τη χώρα στην εξαθλίωση"  ΠΗΓΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΚΑΤΑ 467% ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ένα από τα πιο σπουδαία «επιτεύγματα» της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από ψεκασμένους ελαφροδεξιούς  κοκκινογραμμίτες), είναι η προσέλκυση μεγάλου πλήθους λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν (και εντός διημέρου αφέθησαν ελεύθεροι να  λιαστούν στις πλατείες μας) περίπου 12.000 λαθρομετανάστες (μόνο στα νησιά του Αιγαίου ). Το δε ποσοστό της αύξησης των προτιμήσεων των λαθρομεταναστών για την Ελλάδα κατά το Α’ τετράμηνο του 2015, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό, είναι –κρατηθείτε!- κατά 467% αυξημένο!!!

Σημειωτέον, ότι σχεδόν το 50% των εντοπισμών λαθρομεταναστών, καταγράφεται στο νησί της Λέσβου, προφανώς επειδή εκεί τα ποσοστά της αριστεράς είναι μεγαλύτερα από παντού (εξ’ ου και «κόκκινο νησί» ) και λογικό είναι οι διακινητές να περιμένουν ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη αποδοχή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης  Και ακόμα δεν έχει μπει το καλοκαίρι

(ΥΓ):
Ζήτω και ξαναζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, του (μια φορά κι έναν καιρό ) δεινού  λαθρομεταναστευτοφάγου! πηγή
Ερώτηση Χρυσής Αυγής για το χασισοφεστιβάλ του ΣύριζαΠραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Σύνταγμα υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης, με την ευφάνταστη ονομασία: «Athens Cannabis Protestival». Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση των διοργανωτών, στην οποία, πέρα από την κατάχρηση κλασσικών ελληνικών συμβόλων, οι πολίτες παρακινούνται να δράσουν για τη νομιμοποίηση της κάνναβης, αλλά και να διαδώσουν τα οφέλη της χρήσης της στους συμπολίτες τους.
Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς έρευνες, οι οποίες επιβεβαιώνουν τις πολυάριθμες συνέπειες του χασίς στην ψυχική και σωματική υγεία των πολιτών, κρίνεται τουλάχιστον απαράδεκτη η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα. Βέβαια, η ίδια η νεολαία του κόμματος έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές την υποστήριξή της όσον αφορά τη νομιμοποίηση της χρήσης της κάνναβης.
Πέρα από τις παρενέργειες στον οργανισμό του ανθρώπου, το χασίς αποτελεί επίσης μορφή εθισμού. Ο εθισμός ωστόσο αποτελεί μια μορφή δουλείας και υποβάθμισης της έννοιας του ανθρώπου, καθώς χάνεται σταδιακά η ικανότητα ελεύθερης σκέψης και αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ατόμου.
Για την εκδήλωση αυτή έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, Βουλευτής επικρατείας Χρυσής Αυγής:
ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΘΕΜΑ: «Διοργάνωση εκδήλωσης στο Σύνταγμα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης»    
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ στην Πλατεία Συντάγματος στις 9 Μάϊου 2015, για τη νομιμοποίηση της κάνναβης («Athens Cannabis Protestival»). Πρόκειται για την πρώτη επίσημη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση οι πολίτες ενθαρρύνονται να δράσουν ως «πρεσβευτές» της κάνναβης στη γειτονιά τους, ενώ δίνονται προσκλήσεις σε όλες τις σχετικές οργανώσεις για να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση αυτή. Πέρα από το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης, είναι θλιβερή η ανοχή και η έμμεση επικρότηση από την πλευρά της κυβέρνησης τέτοιου είδους εκδηλώσεων, τη στιγμή μάλιστα που επίσημες μελέτες αποδεικνύουν τόσο τον εθισμό εφήβων (σε ποσοστό 9,6%) στο χασίς, όσο και τις ζημιογόνες επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων από τη συστηματική χρήση κάνναβης (στοιχεία ΕΠΙΨΥ και Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών).
Ακόμη, είναι νοσηρή και ανήθικη η διαστρέβλωση συγκεκριμένων εννοιών και αιτημάτων, από τους διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής, οι οποίοι ελπίζουν με τον τρόπο αυτό να προσελκύσουν περισσότερους υποστηρικτές και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Δίπλα σε έννοιες όπως «θεραπεία», «ανθρώπινη αντιμετώπιση των χρηστών ουσιών» και «οργανωμένο έγκλημα» τίθενται οι ακόλουθες φράσεις: «η κάνναβη είναι  βοτάνι θεραπευτικό», «ψυχαγωγική χρήση»,  «καλλιέργεια κάνναβης». Ο εθισμός σε ναρκωτικές ουσίες αποτελεί μορφή δουλείας και εξανδραποδισμού των ανθρώπων. Η υποστήριξη της χρήσης της κάνναβης από πολιτικές νεολαίες (συμπεριλαμβανομένης και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ) είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  • Εφόσον πρωταρχικό μέλημα της Πολιτείας είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου και εφόσον η κάνναβη, όπως έχει αποδειχτεί επιστημονικά είναι επιβλαβής για την υγεία του ανθρώπου, θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα για ματαίωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης;
  • Σύμφωνα με δημοσιεύματα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη «Λέσχη Κάνναβης». Θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τη διακοπή της λειτουργίας της;
  • Ποιες πολιτικές θα ακολουθηθούν ώστε να μειωθούν τα ποσοστά χρηστών (και κυρίως των νέων) κάνναβης;
  • Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές παρακινούν τους πολίτες να γίνουν πρεσβευτές της χρήσης της κάνναβης. Θα ασκηθούν οι ανάλογες διώξεις εφόσον πρόκειται για παρακίνηση σε πλημμέλημα;
Αθήνα, 29/04/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΦΟΥΝΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ «ΧΑΣΙΣΤΕΣ»Γιάννης Λαγός στο “Καρφί”: Δώστε μας βήμα να αποδείξουμε την αθωότητά μαςΟ βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Καρφί" και στην δημοσιογράφο Πέννυ Κροντηρά.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης:
"Δεν φοβόμαστε και δεν ντρεπόμαστε για τίποτα που έχουμε κάνει" Ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός μιλά στο "Καρφί" για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση με αφορμή τη δίκη της οργάνωσης που συνεχίζεται από την Πέμπτη σε αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού.
Ο κ. Λαγός εξιστορεί την πρώτη επαφή του με την Χρυσή Αυγή: "Στη Χρυσή Αυγή εντάχθηκα περίπου στα τέλη του 1999. Πάντα είχα εθνικιστικές απόψεις μέσα μου και αγαπούσαν την Πατρίδα μου. Τότε, λοιπόν σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι οι μοναδικοί που εκφράζονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο και κάνουν πράξη ό,τι λένε ήταν η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή τους επισκέφθηκα για να δω τι είναι αυτά που λένε και πώς λειτουργούν και βλέποντας ότι είναι άνθρωποι με κοινά ιδανικά με τα δικά μου, όπως η Πατρίδα και η Θρησκεία μας, με κέρδισε ο καλός αγώνας τους και εντάχθηκα για να προσφέρω κι εγώ. Έπειτα προχώρησα και έγινα μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν μόχθησε και τα κατάφερε και όχι δήθεν πηγαίνοντας μια - δυο φορές τον χρόνο σε μνημόσυνα, αλλά είμαι περήφανος γιατί το διεκδικήσαμε στον δρόμο και το πεζοδρόμιο, όταν όλη η κόκκινη λαίλαπα ήταν απέναντί μας. Όταν ισοπεδώθηκαν όλες οι αξίες στην πατρίδα μας, τα έφερε έτσι η συγκυρία και η μοίρα να βρεθούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο".
45 κομμουνιστές προκάλεσαν το επεισόδιο
Για το επεισόδιο με το ΠΑΜΕ στο Πέραμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2013 ο κ. Λαγός δηλώνει: "Μια συγκεκριμένη ομάδα του ΠΑΜΕ που υπάρχει στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη απαρτίζεται από "εργατοπατέρες", που για μένα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Είναι άτομα που είχαν πάντα μεροκάματο στη ζώνη, αλλά δεν άφηναν κανένα άλλο να δουλέψει. Πρόκειται περί 15 ατόμων. Ο πρόεδρος του σωματείου της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, που του έχουν βάλει ένα στεφάνι οσιομάρτυρα πάνω του και φέρεται ως αγωνιστής που δέχτηκε επίθεση από τη Χρυσή Αυγή, είναι αυτός που έχει εμπλακεί σε πολλά επεισόδια που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία που θα εμφανιστούν στο δικαστήριο, με βίντεο και φωτογραφίες που κυνηγάει και χτυπάει διαδηλωτές, που χτυπάει με παλούκια στο κεφάλι, αναποδογυρίζει περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας και ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος βάζει τα κλάματα επειδή τον χτύπησαν κάποιοι. Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα σωματείο, επειδή μας το ζήτησαν οι εργαζόμενοι - που πολλοί από αυτούς δεν είχαν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή- στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Από εκείνη την μέρα ξεκίνησε και ο πόλεμος προς τη Χρυσή Αυγή, γιατί τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι πάρα πολλά.
Ανέβαιναν να δουλέψουν εργαζόμενοι σε ένα πλοίο και, επειδή δεν ανήκαν στον κλοιό των συγκεκριμένων ανθρώπων έβγαιναν κλοτσηδόν από το πλοίο. Το επεισόδιο, λοιπόν, που συνέβη εκείνη τη μέρα το προκάλεσαν 45 κομμουνιστές που βγήκαν να κάνουν αφισοκόλληση και βγήκαν 15 χρυσαυγίτες που είχαν βγει για τον ίδιο λόγο. Εν συνέχεια, όταν το έμαθα εγώ μετά από λίγες ώρες, αυτό που έγραψα σε ανακοίνωσή μου είναι: "Συγγνώμη που δεν στενοχωρήθηκαν καθόλου που δεν δείρανε οι κομμουνιστές τους Χρυσαυγίτες". Θα έπρεπε να μην έχει γίνει καθόλου συμπλοκή, αλλά από την στιγμή που συνέβη δεν μπορούν να διαμαρτύρονται οι 45 που επιτέθηκαν. Μάλιστα, είχε επιληφθεί της υπόθεσης ο αρμόδιος εισαγγελέας του Πειραιά και είχαν γίνει οι μηνύσεις, όχι από Χρυσαυγίτες και μάλλον αυτό είναι το κακό της υπόθεσης, που δεν έκαναν και αυτοί, γιατί υπήρξαν και από την πλευρά των Χρυσαυγιτών τραυματίες. Και οι κομμουνιστές έτρεχαν χεράκι - χεράκι μαζί με τους ταξικούς τους εχθρούς, τους νεοδημοκράτες, να "δέσουν" την υπόθεση σαν εγκληματική. Στην υπόθεση υπάρχει το πόρισμα, όπου λένε ότι υπάρχουν απλές σωματικές βλάβες και κάποια στιγμή θα εκδικαζόταν. Μετά το ατυχές περιστατικό της δολοφονίας του Φύσσα στο Κερατσίνι η υπόθεση αυτή ως διά μαγείας βγήκε από τα συρτάρια και άλλαξαν οι κατηγορίες από απλές σωματικές βλάβες σε απόπειρα ανθρωποκτονίας".
Δεν μετανιώνω για τίποτε
Σε ερώτηση για το αν μετανιώνει για κάτι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απαντά: "Είμαστε απλοί άνθρωποι, δεν είμαστε από πολιτικά τζάκια. Εγώ είμαι από τις γειτονιές του Περάματος και τη Β΄ Πειραιώς. Αν είπα κάποια πράγματα, δεν είναι κάτι που θα χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Αν είναι δυνατόν! Δεν έχω να μετανιώσω για τίποτα. Δεν έχω ξεκινήσει ή παρακινήσει ποτέ επεισόδιο. Λάθη βεβαίως και έχω κάνει ως άνθρωπος, αυτό δεν αμφισβητείται, είναι άλλωστε λογικό ως άνθρωπος να κάνω λάθη όσο ζω και όσο αγωνίζομαι. Αν είναι να αισθάνομαι άσχημα, επειδή μαζί με τους συναγωνιστές μου, τους υπόλοιπους βουλευτές, προτείναμε να κοπεί ο μισθός του βουλευτή και να φθάσει στα δυο χιλιάρικα ή γιατί δώσαμε αίμα για τους Έλληνες συμπολίτες μας, γιατί κατεβάζαμε τα σακιά με τις πατάτες για να βοηθήσουμε συμπολίτες μας που είναι ταλαιπωρημένοι, ας με καταδικάσουν".
Ποτέ δεν υπήρξαν "τάγματα εφόδου" ισχυρίζεται ο κ. Λαγός. "Αυτές οι φήμες βγήκαν από τους πολιτικούς μας εχθρούς που είναι κουτοπόνηροι. Εμείς είχαμε ομάδες περιφρούρησης για τις δικές μας συγκεντρώσεις, γιατί έχουν γίνει 30 - 40 βομβιστικές και τρομοκρατικές εναντίον μας που δεν έχουν ακουστεί ποτέ". Για την ιδεολογία του ναζισμού που έχει αποδοθεί στη Χρυσή Αυγή ο κ. Λαγός αναφέρει: "Εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές πατριώτες. Αυτή είναι η ιδεολογία που έχουμε. Η υπόθεση του ναζισμού υπήρξε πριν από 70 χρόνια. Εδώ μας έχουν κατηγορήσει που κάναμε συσσίτια μόνο για Έλληνες και αυτό ήταν μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και τις τηρήσαμε. Εμείς θα το ξανακάνουμε για τους Έλληνες αυτό. Εγώ προσωπικά δεν θα πω για τα δεινά που έχουμε φταίει ο ναζισμός. Ο ναζισμός τότε ηττήθηκε και κέρδισε ο κομμουνισμός και η δημοκρατία. Αν κάποιοι φταίνε για αυτά που έχουν συμβεί στον παγκόσμιο χάρτη από το 1945 και μετά είναι αυτοί που κερδίσανε τον πόλεμο, όχι οι ηττημένοι".
Ας μας πουν τα άλλα κόμματα για εγκληματικές οργανώσεις
Για τις κατηγορίες που καταδεικνύουν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ο κ. Λαγός απαντά κατηγορηματικά: "Η μοναδική κοινοβουλευτική ομάδα στην Ελλάδα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση είναι της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, όπως έγινε το περιστατικό, έψαξαν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ένα μεγάλο αριθμό από τα στελέχη και τα μέλη μας σε βάθος δεκαπέντε χρόνων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποδείχτηκε ότι κανείς από εμάς δεν έχει καμμία εγκληματική - κακουργηματική πράξη να απολογηθεί. Βγήκε πόρισμα του ΣΔΟΕ που έψαξε τα προσωπικά αλλά και του κόμματος οικονομικά στοιχεία. Εμείς προκαλούμε να ψαχτούν και των υπολοίπων κομμάτων και να δούμε ποιος είναι εγκληματική οργάνωση και ποιος όχι. Μην ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έδινε χρήματα για συσσίτια Ελλήνων συμπολιτών μας.
Μέσα στη δικογραφία κανείς και πόσω μάλλον ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν εμπλέκεται σε εγκληματική πράξη. Τα μόνα στοιχεία τους είναι αποσπάσματα ομιλιών μας που ισχυρίζονται ότι βάσει αυτών προκαλούσαμε επεισόδια. Αν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τι είναι; Ας μας μιλήσουν για εγκληματικές οργανώσεις η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν βγάζουν τις λίστες με τα λεφτά που έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα, ούτε τις λίστες που τα έπαιρναν από εξοπλιστικά και άλλα. Όχι οι εγκληματίες να μιλάνε για τους αθώους! Ας εξεταστούν τα ταμεία τους. Στα υπόλοιπα κόμματα, όταν φταίει ένας βουλευτής, δεν εμπλέκεται το κόμμα, γιατί ως διά μαγείας είναι προσωπική ενέργεια ενός βουλευτή, ενώ εμείς απολογούμαστε όλοι για την πράξη ενός υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Τι δουλειά έχουμε εμείς αν κάποιοι στις 01:00 το βράδυ ενεπλάκησαν σε ένα επεισόδιο;"
Κρατήστε αξιοπρεπή και ουδέτερη στάση
Το μήνυμα που θέλει να στείλει: "Είχαν ακουστεί σημεία και τέρατα εις βάρος μας τους πρώτους μήνες της προφυλάκισής μας και μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι όλα αυτά δεν είχαν καμία βάση. Θα ήθελα από εσάς τους δημοσιογράφους να κρατήσετε μια αξιοπρεπή και ουδέτερη στάση. Πείτε ό,τι θέλετε εις βάρος μας, είναι προσωπική σας άποψη, έχετε δικαίωμα να το κάνετε, αλλάδώστε μας μια φορά στις δέκα το βήμα να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Γιατί δεν μας δόθηκε μια φορά η ευκαιρία να απαντήσουμε; Όσον αφορά τον ελληνικό λαό, πρέπει να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του. Θα το κάνουμε γιατί σεβόμαστε τον εαυτό μας και τις μάχες που έχουμε δώσει. Έχουμε δυο νεκρά παιδιά, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, έχουμε βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που είναι φυλακισμένοι και άλλοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό, όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και εγώ. Έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημοσίου λόγου στον Μιχάλη Αρβανίτη και τον Αντώνη Γρέγο. Ας δει αυτά ο ελληνικός λαός και ας κρίνει ποιοι είναι απειλή για τη δημοκρατία σήμερα".  X.A.

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5542803548450539757

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item