Widgets

ΒΙΝΤΕΟ - Μόνοι τους «ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ» οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «Έρχονται νέες (αριστερές) μειώσεις συντάξεων»Βόμβα από Ρωμανιά και Μητρόπουλο: Έρχονται νέες μειώσεις συντάξεων απόαριστεράΠερί της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στα ασφαλιστικά ταμεία μίλησαν, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. Θυμίζουμε ότι το φλέγον θέμα της κατάργησης της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ήταν ένα μείζον θέμα για τον Σύριζα προεκλογικά γιατί, όπως έλεγαν, μοιραία θα οδηγούσε σε συντάξεις των 200 και των 300 ευρώ.
Οι δηλώσεις των δύο πολιτικών του Σύριζα ήταν άκρως αποκαλυπτικές για το μνημονιακό περιεχόμενο της επικείμενης συμφωνίας. Ο μεν Ρωμανιάς δήλωσε πως η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά να «παγώσει» προσωρινώς. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι η κυβέρνηση για άλλη μία φορά προσπαθεί να κερδίσει χρόνο από την λαϊκή κατακραυγή.
Ενώ ο Ρωμανιάς το έθεσε ευσχήμως το όλο ζήτημα, ο Μητρόπουλος υπήρξε ακόμα πιο ειλικρινής και ευθύς. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι οι μειώσεις συντάξεων θα έρθουν, σε πλήρη αντίθεση με τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές», έτσι και αλλιώς, είτε καταργηθεί, είτε ανασταλεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.
Κοινώς, ο Μητρόπουλος είπε ότι η οικονομία και το ασφαλιστικό έχουν φτάσει στην μέγιστη ανέχεια, ύστερα κι από την απορρόφηση των αποθεματικών των ταμείων για να πληρωθούν «εις το διηνεκές» οι διεθνείς τοκογλύφοι, που πλέον οι μειώσεις συντάξεων θα είναι έτσι και αλλιώς μέρος του νέου μνημονίου. ΠΗΓΗ
Αύξηση ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ και νέο μνημόνιο από το ΣΥΡΙΖΑ«Η αύξηση του ΦΠΑ, ο ΕΝΦΙΑ και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα που έρχονται, αποδεικνύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό για να αυξήσει τα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων.»  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
 
ΚΑΜΙΑ «ΡΗΞΗ» με τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ο Mr.ALEXIS Παραδίδει τη ΧΩΡΑ σε ΝΕΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Η νέα συγκυβέρνηση συνεχίζει την μνημονιακή εξάρτηση και την υποτέλεια στους τοκογλύφουςΟι διάφοροι κυβερνητικοί παράγοντες, όσο κι αν θέλουν να θολώσουν τα νερά γύρω από τις πραγματικές κινήσεις τους, προδίδονται τελικά από τα ίδια τα λεγόμενα τους. Ένας απ΄αυτούς, από τους πιο σημαντικούς μάλιστα, είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος πριν λίγες μέρες έδωσε μια συνέντευξη στην ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, την "Εφημερίδα των Συντακτών".
Παρά τον χαρακτήρα «αγιογραφίας» που είχε το ερωτηματολόγιο, μιας και η συντάκτρια που έθετε τις ερωτήσεις «ξέχασε» να του θυμίσει τις προεκλογικές δηλώσεις τόσο του ίδιου όσο και των υπολοίπων συριζαίων πάνω σε σημαντικά ζητήματα (όπως π.χ. ότι θα άλλαζαν τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών, έτσι ώστε να υπηρετούν την κοινωνία), ο Δραγασάκης "έβγαλε ειδήσεις":  «Το δεύτερο είναι να πετύχουμε ένα χρέος βιώσιμο για την κοινωνία, όχι αριθμητικά βιώσιμο, άρα κι εδώ το κριτήριο είναι τι θα πληρώνουμε για το χρέος, για να δούμε τι μπορούμε να επενδύσουμε μετά την ανάπτυξη και στο μέλλον».
Είναι ολοφάνερο, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει αποβάλλει από το πολιτικό λεξιλόγιο του το αίτημα για «διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι στον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τις τελευταίες εκλογές, παρουσίαζαν ως «εκ των ουκ των άνευ» για να ορθοποδήσει η Ελλάδα, κατακεραυνώνοντας ταυτόχρονα τους Σαμαρά- Βενιζέλο και Στουρνάρα-Χαρδούβελη για την θεωρία της αναδιάρθρωσης του χρέους που υποστήριζαν. Αυτό το οποίο υποστηρίζει τώρα ο Δραγασάκης, είναι ότι σημασία δεν έχει το ύφος του χρέους, αλλά η δόση που θα πληρώσει το Ελληνικό κράτος. Όταν, όμως, το χρέος δεν σβήνεται, αλλά απλώς πάει παραπίσω, τότε υποχρεώνονται και οι επόμενες γενιές («στο διηνεκές», όπως θα έλεγε «το νούμερο» και άσπονδος φίλος του Βαρουφάκης), με τον Ελληνικό Λαό να καταδικάζεται στο να αποπληρώνει εσαεί τους διεθνείς τοκογλύφους.
Επί της ουσίας, ο Δραγασάκης περιγράφει μετεκλογικά ως ζητούμενο την ύπαρξη μιας υπερχρεωμένης Χώρας, η οποία εκλιπαρεί τους δανειστές της να μεταθέσουν τις λήξεις των τοκοχρεωλυτικών δόσεων, δίνοντας τους φυσικά και αυτά που ζητούν για να δεχθούν την αναδιάρθρωση.  Δηλαδή, τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της Χώρας. Η νέα συγκυβέρνηση, επομένως, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παίρνει «επάξια» την σκυτάλη της εξάρτησης και της υποτέλειας από την προηγούμενη.  Γιώργος Μάστορας

Μπλόφα του ΣΥΡΙΖΑ, για εσωτερική κατανάλωση, τα όσα λέει περί δημοψηφίσματος


Βγήκε και πάλι στην επιφάνεια το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, δια στόματος Νίκου Φίλη, ο οποίος θεωρείται ότι εκφράζει τον «βαθύ ΣΥΡΙΖΑ» του 4%, δηλαδή τον σκληρό πυρήνα του μορφώματος αυτού. Βεβαίως, η επίσημη θέση της κυβέρνησης (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) είναι ότι έχει την έχει την λαϊκή στήριξη και πως κινείται εκτός της λαϊκής εντολής, γεγονός το οποίο υποστηρίζει ότι  επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα του συνόλου των δημοσκοπήσεων. Επικαλείται, δε, με νόημα εκείνο το σημείο των δημοσκοπήσεων το οποίο εμφανίζει την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να θέλει συμφωνία με τους δανειστές, ακόμη και αν η κυβέρνηση χρειαστεί να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις!  Πολύ βολική δικαιολογία για την επικείμενη κωλοτούμπα που βρίσκεται προ των πυλών.
Ταυτόχρονα, όμως, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να κρατάει ζεστή την φιλολογία του δημοψηφίσματος (όπως έκανε ξανά τώρα με τον Φίλη), καθώς θεωρεί ότι η «απειλή» του δημοψηφίσματος, με χαρακτήρα εκβιαστικό και τρομολαγνικό, αποτελεί όπλο για τον έλεγχο της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης. Έτσι, βεβαίως, όπως το εννοεί το δημοψήφισμα η κυβέρνηση το μόνο που καταφέρνει είναι να διευκολύνει τους διεθνείς τοκογλύφους να σφίγγουν ακόμη περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της, καθώς βλέπουν ότι όσο πιο πολύ την σφίγγουν, τόσο η κυβέρνηση μετακινείται προς τις δικές τους θέσεις. Αν είναι να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις, κρατώντας ζητήματα για να απαιτήσουν την εφαρμογή τους αργότερα, αυτό θα το κάνουν την τελευταία στιγμή, φροντίζοντας να «πουλήσουν» τις υποχωρήσεις αυτές πολύ ακριβά.
Σε τι δημοψήφισμα μπορεί να πάει η κυβέρνηση, όταν οι δανειστές κρατούν στα χέρια τους την κάνουλα της ρευστότητας; Για να οργανωθεί ένα δημοψήφισμα θέλει χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μηνός και στα κρατικά ταμεία δεν υπάρχει μία. Αν πρόκειται για δημοψήφισμα ουσιαστικού και κρίσιμου χαρακτήρα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει, γιατί οι δανειστές δεν θα ανοίξουν την κάνουλα μέχρι να ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα, οπότε πριν από την διεξαγωγή του θα υπάρξει στάση πληρωμών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Αν πρόκειται για δημοψήφισμα σκοπιμότητας, με σκοπό να σύρει την «ευρωπαϊκή» αντιπολίτευση και τον Ελληνικό Λαό πίσω από την συγκυβέρνηση, τότε θα μπορούσε να γίνει ώστε να αποτελέσει έναν θρίαμβο των «ευρωπαϊκών ιδεών».
Αυτή η τελευταία προοπτική δημιουργεί ανησυχία στους Σαμαρά-Βενιζέλο (ο Θεοδωράκης δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να ψηφίσει «δαγκωτό» το «ναι»). Τι θα ψήφιζαν σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα; Θα καλούσαν τον Ελληνικό Λαό να ψηφίσει όχι σε μια συμφωνία που θα είχε κλείσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές και θα την υποστήριζαν ανοιχτά η Μέρκελ, ο Όλαντ, ο Γιούνκερ και οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ; Φυσικά και όχι, για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξάρτηση τους από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Γι΄ αυτό και φωνάζουν εκ των προτέρων όχι  στο δημοψήφισμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να κάνει δημοψήφισμα για ρήξη με την Ευρωζώνη, ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι το μόνο δημοψήφισμα που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτό που θα αφορούσε την λαϊκή επικύρωση μιας συμφωνίας που θα έχει ήδη υπογραφεί.
Υπάρχει, βεβαίως, και η περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίσει ισχυρά εσωκομματικά προβλήματα από έντονα διαφωνούντες με την συμφωνία. Σε μια τέτοια περίπτωση το δημοψήφισμα θα του γύριζε μπούμερανγκ, γιατί θα έχει χάσει την δεδηλωμένη και θα πρέπει να στηριχτεί στις ψήφους της αντιπολίτευσης για να περάσει την συμφωνία, με τον πολιτικό εξευτελισμό που συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Υπό αυτές τις συνθήκες, το δημοψήφισμα κάθε άλλο παρά λύση θα αποτελούσε, γιατί το μείζον θα ήταν το τι κυβέρνηση υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να πάει σε λύσεις διεύρυνσης της κυβέρνησης ή να πάει σε εκλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Όπως φαίνεται απ΄ όλα τα σενάρια που παραθέσαμε, το δημοψήφισμα είναι μια κουβέντα με πολλούς και σύνθετους παράγοντες, οι οποίοι καθιστούν την προοπτική δημοψηφίσματος μια μπλόφα για εσωτερική κατανάλωση. Είναι ολοφάνερο, ότι «πρέπει» να πειστεί ο Ελληνικός Λαός  πως η κυβέρνηση «πασχίζει» με κάθε τρόπο για να πετύχει μια συμφωνία «συμφέρουσα» για την Πατρίδα και τους Έλληνες. Όσο η ώρα της τελικής υπογραφής πλησιάζει τόσο αυτού του τύπου οι ψευτοπαλικαρισμοί θα πυκνώνουν, όπως θα πυκνώνουν οι αντικρουόμενες δηλώσεις μεταξύ υπουργών και στελεχών.  Η τακτική αυτή κάνει, πλέον, κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς, καθώς η δικαιολόγηση της ολοκληρωτικής αλλαγής πλεύσης δεν είναι καθόλου εύκολη. Γιώργος Μάστορας 


Έγγραφο - λαιμητόμος δείχνει το δρόμο για το νέο αριστερό μνημόνιο του Σύριζα


Έγγραφο σχετικά με τις προτάσεις της Κομισιόν και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αποκαλύπτει σήμερα ενημερωτική ιστοσελίδα, καθεστωτικής υφής. Στην πρόταση του Γιούνκερ περί του τερματισμού των διαπραγματεύσεων, η οποία συναντά ακόμα τις αντιρρήσεις του ΔΝΤ και συνεπώς θα μεταβληθεί προς το χειρότερο, αποτυπώνεται ο μνημονιακός δρόμος που θα ακολουθήσει η χώρα τα επόμενα χρόνια της… αριστερής διακυβέρνησης.
Ως προϋποθέσεις για την έναρξη των συζητήσεων για τις παραμέτρους αυτού του εγγράφου τίθενται η άμεση νομοθέτηση μέτρων ύψους 5 δισ. ευρώ και το άνοιγμα της συζητήσεως για χρήση της νεοφιλελεύθερης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ από το φθινόπωρο, έτσι ώστε να καταστραφούν ολόκληροι εργασιακοί κλάδοι.
Οι μεταρρυθμίσεις που ανοίγονται υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι
  • ο ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ, που θα πλήξει μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής Οικονομίας, δίνοντας ανάσα στα είδη πολυτελείας για τους ομογάλακτους των συριζαίων στην Εκάλη και παράλληλα επιβαρύνοντας βασικά είδη
  • η αύξηση και μονιμοποίηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης για την μεσαία τάξη
  • Η ες αεί διατήρηση του ΕΝΦΙΑ
  • Η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος και η μείωση των συντάξεων από φθινόπωρο
  • ​Ο ουσιαστικός ενταφιασμός των συλλογικών συμβάσεων εργασίας με την υιοθέτηση της νεοφιλελεύθερης έκθεσης του ILO.
Γίνεται αντιληπτό ευκόλως από τον οποιονδήποτε ότι πρόκειται για ένα μνημόνιο στα πλαίσια που είχε ήδη συμφωνήσει ο Σαμαράς και η συμμορία του, προκειμένου να συνεχίσουν τον ενταφιασμό της Ελληνικής Οικονομίας. Οι συριζαίοι μετά από 4 μήνες υποτιθέμενων «διαπραγματεύσεων» έχουν στα χέρια τους ως πρόταση ένα έγγραφο που θυμίζει εντόνως το email Χαρδούβελη και αναμένετε να γίνει ακόμα χειρότερο όταν υπάρξει η παρέμβαση του ΔΝΤ και οι μοιραίες ανοησίες των συριζαίων.
Το νέο αυτό μνημόνιο, ακόμα και αν παραμείνει σε αυτή τη μορφή που έχει η πρόταση, θα αποτελέσει ένα πραγματικό «ξεβράκωμα» για τους δήθεν αριστερούς, που θα το φέρουν στην Βουλή και θα καταλήξουν να το ψηφίζουν μαζί με ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ και τον Μπουμπούκο να λυσσομανά από βήματος Βουλής δίνοντας συγχαρητήρια στον Τσίπρα για το ολοκαίνουργιο μνημόνιο, που θα του δώσει την ευκαιρία να ψηφίσει.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει νέους ληστρικούς φόρους που θα πλήξουν τα λαϊκά στρώματα την ώρα που η πραγματική οικονομία καταρρέει και οι τοκογλύφοι δανειστές δένουν την χώρα με τρίτο Μνημόνιο".  ΠΗΓΗ


«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ψευδομουφτή της Θράκης, ο οποίος έθεσε θέμα δημοψηφίσματος για ανεξαρτητοποίηση τμήματος της Ελλάδος παρουσία του Τούρκου πρόξενου.  Η ελληνική κυβέρνηση έχει καθήκον να απελάσει άμεσα τον Τούρκο πρόξενο από την Κομοτήνη. » Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Εθνικά επικίνδυνοι: Αστειάκια για «ανεξάρτητη Κρήτη» από την κοινοβουλευτική συντάκτρια του ΣύριζαΗ αντικειμενική δημοσιογραφία σε όλο της το μεγαλείο φάνηκε όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, έσπευσε να απαντήσει άλλη δημοσιογράφος και δη η κοινοβουλευτική συντάκτρια του Σύριζα, Ελένη Καλογεροπούλου. Αυτό φανερώνει την ανικανότητα του μεν Σακελλαρίδη ως εκπροσώπου και την... αντικειμενικότητα της εν λόγω δημοσιογράφου από την άλλη. Όμως δεν είναι το μείζον στο όλο δρώμενο που έλαβε χώρα στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Το μείζον ήταν το θέμα της διένεξης, αφού η Καλογεροπούλου φαίνεται ότι στην προσπάθειά της να καλύψει τα αλλεπάλληλα «ε...» του Σακελλαρίδη υπέπεσε σε ένα μείζον εθνικό ολίσθημα, που θα πρέπει να βάλει την συγκυβέρνηση σε σκέψη.
Συγκεκριμένα στον Σακελλαρίδη τέθηκε ερώτηση τη Δήμητρα Καλλωνάκη, δημοσιογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Ε-Ην Ων, με το εξής περιεχόμενο: «Έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα από το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ρέθυμνου, έχουν βγάλει μια απόφαση στις 11 Μαρτίου 2015, για να πληρώνεται και με άλλο νόμισμα. Η ερώτησή μου είναι απλή. Τι θα γίνει με τους δήμους, οι οποίοι προχωρούν σε αποφάσεις και με άλλο νόμισμα ελληνικό επίσημα, και πώς εσείς θα το αντιμετωπίσετε σαν κυβέρνηση, από τη στιγμή που σκάβουν το λάκκο της κυβέρνησης;».
Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την εξυπνακίστικη απάντηση της Καλογεροπούλου: «Μήπως αυτό το νόμισμα είναι κάποιο που έχετε εκεί στην Κρήτη, ντόπιο;». Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να την ανακαλέσει στην τάξη και μάλιστα με τον πρέποντα τρόπο απέναντι σε μία ασέβεια τέτοιου μεγέθους, αυτός χαζογελούσε.
Εν τέλει η απάντηση ήρθε από την ίδια την κα. Καλλωνάκη, η οποία είπε σε αυστηρό τόνο στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του Σύριζα: «Αυτό το αστείο με το χαρτονόμισμα να παύσει και με το θέμα της Κρήτης γιατί... να φύγουμε από την Ελλάδα ή όχι. Αυτό είναι αισχρό, είναι αισχρό».
Θα πρέπει να καταστεί σαφές τόσο στους διεθνιστές μαρξιστές, όσο και στους οικουμενιστές φιλελεύθερους, όσο και σε οποιονδήποτε προβάλλει έστω και υπό μορφή αποτυχημένου αστείου το επιχείρημα της «ανεξάρτητης Κρήτης» ότι οι Κρήτες είναι Έλληνες από τους λίγους, πολέμησαν σε όλα τα μέτωπα του Εθνικού Αγώνα πριν ακόμα από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα και την θέση τους στο μεγάλο μας Έθνος δεν την θέτουν υπό καθεστώς διαπραγμάτευσηςΚώστας Αλεξανδράκης

ΠΩΣ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
Πως μπορεί να μπει ταφόπλακα στην αριστερά;
Το νέο Μνημόνιο –που είτε έτσι είτε αλλιώς- θα ’ρθει, είναι η μεγάλη ευκαιρία για «να μπει ταφόπλακα» στην αριστερά, όπως έντρομοι παραδέχονται και οι ίδιοι οι εκφραστές της. Και είναι στο χέρι της νουδούλας να τη σώσει ή να τη θάψει οριστικά και αμετάκλητα! Μη σας φαίνεται περίεργο και υπερβολικό, επειδή η νουδούλα είναι ημιθανής. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα! Και εξηγούμε αμέσως: για να είναι έγκυρο ένα δημοψήφισμα, χρειάζεται τη συμμετοχή τουλάχιστον του 50% των ψηφοφόρων. Μπορεί, λοιπόν, ο φον Αντωνάκης να βγει και πει από τώρα, ότι «κύριοι Τσιπροκαμμένοι αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην επιχειρήσετε να τις ρίξετε στο λαό. Άμα θέλετε να κάνετε δημοψήφισμα, να το κάνετε στις… κοινοβουλευτικές σας ομάδες. Γιατί αν πάτε να ρίξετε τις ευθύνες στο λαό για να αποφύγετε τις συνέπειες, εμείς του… ευρωπαϊκού μετώπου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) θα καλέσουμε αυτόν το λαό σε ΑΠΟΧΗ και το δημοψήφισμα θα βγει άκυρο».

«Επαναστάτες» εκ του ασφαλούς
Επίσης, μπορεί να προσθέσει, ότι σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν δε γίνει δημοψήφισμα κι έρθει το νέο Μνημόνιο προς ψήφιση στη βουλή, η νουδούλα και οι συνοδοιπόροι της, δε θα καλύψουν με τις ψήφους τους τις τυχόν διαρροές των… Λαφαζανίστας. Τι μπορούν να κάνουν σ’ αυτή την περίπτωση οι Τσιπροκαμμένοι; Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να ξεχάσουν το δημοψήφισμα. Στο οποίο, έτσι κι αλλιώς η αποχή θα είναι –ως συνήθως- μεγάλη κι αν απέχουν και οι ψηφοφόροι των… φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φτάσει η συμμετοχή στο 50%. Από κει και πέρα, αν υπάρξει και άρνηση κάλυψης των διαρροών του ΣΥΡΙΖΑ στην κρίσιμη ψηφοφορία, θα υποχρεωθούν οι… Λαφαζανίστας –που ασφαλώς και είναι… επαναστάτες εκ του ασφαλούς- να κόψουν τις τζάμπα μαγκιές και τα μεγάλα λόγια και να… λερώσουν τα χέρια τους με το νέο Μνημόνιο, γινόμενοι περίγελος της κοινωνίας!   
Η… άσπιλη και… αμόλυντη αριστερά και τα… βράχια
Τι θα γίνει εν τέλει; Σίγουρα, τίποτα από τα παραπάνω! Αν γίνει το δημοψήφισμα, η νουδούλα θα καλέσει τους ψηφοφόρους τους να… σφίξουν την καρδιά τους και να ψηφίσουν υπέρ της… σωτηρίας της χώρας από τα… βράχια κι αν δε γίνει το δημοψήφισμα οι βολευτές της θα ψηφίσουν με χέρια και με πόδια το νέο Μνημόνιο, πάντα για να αποφύγουμε τα… βράχια. Και θα εμφανιστεί η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως… άνετη, ωραία και συνεπής αντιμνημονιακή, για να συνεχιστεί το δούλεμα του λαού για την… αγία και… φιλολαϊκή αριστερά. Και δεν είναι μόνο ότι δεν τολμάει η φοβική ψοφοδεξιά νουδούλα να στείλει μία κι έξω την αριστερά στα σκουπίδια της ιστορίας. Είναι και η απόλυτη εξάρτησή της από τους διεθνείς αφέντες, που θέλουν να υπάρχει οπωσδήποτε μια… άσπιλη και… αμόλυντη αριστερά, για να εξυπηρετεί με τον τρόπο της τα συμφέροντά τους!  ΠΗΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία: Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρώτη εκλογική παρουσία της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία». Μια παρουσία, η οποία απέδωσε 2 Περιφερειακούς Συμβούλους για τον Συνδυασμό των Ελλήνων Εθνικιστών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τόσο στο δικό μου μυαλό όσο και σ΄αυτό των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Συνδυασμό, είτε άμεσα με την υποψηφιότητά τους, είτε έμμεσα με την πολύτιμη βοήθειά τους στην προσπάθεια ενημέρωσης των Θεσσαλών συμπατριωτών μας, έρχονται στο νου οι εικόνες της προεκλογικής περιόδου.
Αποκλεισμένοι σχεδόν από παντού, με λίγες τιμητικές εξαιρέσεις στον χώρο των ΜΜΕ, δώσαμε έναν Τίμιο όσο και Τιτάνιο Αγώνα, προκειμένου να σπάσουμε την συνωμοσία της σιωπής και οι θέσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» να φτάσουν σε κάθε σημείο, ακόμη και το πιο απομακρυσμένο, των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επικεφαλής των περιφερειακών συνδυασμών, οι οποίοι έχοντας όλες τις ανέσεις και την ασφάλεια που παρέχει η συμμετοχή τους στην φαρέτρα του «συνταγματικού τόξου» απολάμβαναν την τηλεοπτική και ραδιοφωνική προβολή των απόψεων τους και πολύ περισσότερο είχαν την ευκαιρία της άμεσης παρουσίας τους και επαφής με τον Θεσσαλικό Λαό, στην δική μου περίπτωση μου στέρησαν κάθε στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα ελεύθερης και ανεμπόδιστης έκφρασης.
Το μόνο «όπλο» που διέθετα, ήταν το καρτοτηλέφωνο των Φυλακών του Κορυδαλλού, μέσα από το οποίο μόνο μπορούσα να μιλήσω σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τις ελάχιστες πραγματικά φορές που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστώ. Συν τοις άλλοις, μέσα από την «άνεση» του καρτοτηλεφώνου έπρεπε να διευθετηθούν και ένα σωρό εκκρεμότητες, από τον σχεδιασμό του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του Συνδυασμού μέχρι την κατάθεσή του στο Πρωτοδικείο Λαρίσης και τον υπολογισμό των οικονομικών εξόδων.
Ένα χρόνο αργότερα, η «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» αποτελεί πλέον έναν κατοχυρωμένο αυτοδιοικητικό θεσμό, εκπροσωπώντας επίσημα τους χιλιάδες ψηφοφόρους της στο Περιφερειακό Συμβούλιο με δύο παρουσίες. Αυτή του Συναγωνιστή Αρτέμιου Καλούτσα και την δική μου. Μπορεί μέχρι στιγμής να μου έχει στερηθεί, εντελώς ανήθικα και παράνομα, το δικαίωμα της φυσικής μου παρουσίας στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε καμία περίπτωση όμως δεν έλειψαν οι εποικοδομητικές μου παρεμβάσεις. Σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες σ΄ όλη την Θεσσαλία, όλο αυτό το διάστημα παράγουμε έργο και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Με την άμεση παρέμβασή μας σ΄ όλα όσα αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός στην Θεσσαλία, με την ερευνητική μας ματιά για την ανακάλυψη και την διευθέτηση των ζητημάτων που απασχολούν την Θεσσαλική Γη, με την δημοσιοποίησή τους στον ομώνυμο ιστότοπο του Συνδυασμού μας, από εδώ και πέρα θα γίνουμε ακόμη περισσότερο απαιτητικοί και διεκδικητικοί στα πάντα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων υποστηρικτών μας.
Ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μας όλους τους Άνδρες και τις Γυναίκες που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσουμε να λέμε την Αλήθεια, ακριβώς επειδή το μεγαλύτερο δείγμα σεβασμού προς αυτήν είναι να την μεταχειρίζεσαι.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας - Πολιτικός Κρατούμενος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

12χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από Αφρικάνο συμμαθητή της επειδή φορούσε σταυρόΈνας μαθητής αφρικανικής καταγωγής επιτέθηκε σε ένα 12χρονο κορίτσι σε ένα σχολείο στην κεντρική Ιταλία επειδή φορούσε ένα σταυρουδάκι στο λαιμό, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Το αγόρι χτύπησε το κορίτσι βίαια στην πλάτη στην είσοδο ενός Γυμνασίου στην πόλη Terni, την Πέμπτη. Η μητέρα του κοριτσιού έπιασε το αγόρι, το οποίο στη συνέχεια είπε στους καραμπινιέρους(αστυνομία) ότι επιτέθηκε στην κοπέλα επειδή φορούσε ένα σταυρό, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Το αγόρι, το οποίο παρακολούθησε για πρώτη φορά το σχολείο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες* τρομοκρατούσε το κορίτσι κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ημερών, το πρόσβαλε και ασκούσε bullying με άλλους τρόπους, μόνο και μόνο επειδή φορούσε τον Εσταυρωμένο, δήλωσαν οι πηγές.

Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία δεν κίνησε κάποια ποινική διαδικασία κατά του αγοριού, εφόσον είναι ανήλικο, δήλωσαν οι πηγές.

* Προφανώς, παιδί λαθρομεταναστών, από αυτούς που καταφθάνουν με τις "καραβιές των εξαθλιωμένων" στις ακτές της Ιταλίας. - Που ίσως, πήρε μαθήματα "ανεκτικότητας" από κάποιους ομοεθνείς - ομόθρησκούς του - Και που σε λίγο θα γίνει "ιταλάκι".

BBC: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αυτό που γνωρίζουν οι πάντες, επιβεβαίωσε ο σύμβουλος της κυβέρνησης της Λιβύης, Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν, μιλώντας στο BBC: ότι οι τζιχαντιστές έρχονται στην Ευρώπη μέσα σε βάρκες με λαθρομετανάστες. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε από συνομιλίες που είχε με ιδιοκτήτες σκαφών σε σημεία της Βορείου Αφρικής που ελέγχουν οι τζιχαντιστές, τονίζει το BBC.

Ο Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν ισχυρίζεται ότι το Ισλαμικό Κράτος τους επιτρέπει να συνεχίσουν τη δράση τους, με αντάλλαγμα το 50% των εσόδων τους.

Επιπλέον, ο Χαρούν διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές δεν έρχονται στην Ευρώπη με δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν σχετικής εντολής του Ισλαμικού Κράτους, που τους επιλέγει πολύ προσεκτικά.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, περίπου 60.000 άτομα έχουν ήδη προσπαθήσει να εισέλθουν στη Μεσόγειο φέτος. Πόσοι εξ’ αυτών είναι τζιχαντιστές σε μυστική αποστολή; Άγνωστον! Κι όταν θα μάθουμε, θα είναι πλέον πολύ αργά…  ΠΗΓΗ

Προσβολή για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα: «Νεοπαγές θεώρημα» για τον «Ιό» η γενοκτονία των Ποντίων!

Η 19η Μαΐου είναι η ημερομηνία που έχει καθιερωθεί ως η επέτειος της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Φαίνεται, όμως, ότι δεν συμφωνούν όλοι με τον ορισμό της εξόντωσης των Ποντίων ως γενοκτονίας. Εκτός από την Ρεπούση, υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι αρνούνται να δεχθούν ότι υπήρξε γενοκτονία, χωρίς αστερίσκους και εισαγωγικά. Ανάμεσα σ' αυτούς και η τριάδα του «Ιού», η οποία μ' ένα κατάπτυστο άρθρο το περασμένο Σάββατο, όχι μόνον επιχειρεί να ταυτίσει τους Έλληνες του Πόντου με τους σύγχρονους λαθρομετανάστες (εξού και ο τίτλος «Μια Αμυγδαλέζα για τους Πόντιους») αλλά πολύ χειρότερα αμφισβητεί, επί της ουσίας, ότι υπήρξε γενοκτονία από τους Τούρκους!  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ
Ποινικολόγος Τάκης Μιχαλόλιας: Κλίμα τρομοκρατίας στην δίκη της Χρυσής ΑυγήςΟ έγκριτος ποινικολόγος κ. Τάκης Μιχαλόλιας, συνήγορος υπεράσπισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στο Παραπολιτικά FM για τις δικαστικές εξελίξεις.
Ο κ. Μιχαλόλιας εκτίμησε ότι το δικαστήριο θα διαρκέσει 2-3 χρόνια, λόγω του μεγάλου αριθμού μαρτύρων, κατηγορουμένων και συνηγόρων. Σχετικά με την πρωτοφανή εισβολή των τρομοκρατών στην αίθουσα του δικαστηρίου είπε πως πρέπει να διασφαλιστούν οι συνθήκες για να διεξαχθεί μία δίκαιη δίκη, ώστε να μπορούν οι συνήγοροι υπεράσπισης και οι κατηγορούμενοι να ασκούν τα δικαιώματά τους σε κλίμα ηρεμίας.  
Όσο αφορά τις μαζικές προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά την προδικασία τόνισε εκεί βρίσκονται τα πραγματικά εγκλήματα και με το τέλος του δικαστηρίου το νομικό τμήμα του κόμματος θα επικεντρωθεί ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που έδιναν τις εντολές.
Σημείωσε ότι η υπεράσπιση θέλει να προχωρήσει η δίκη και στηλίτευσε την στάση διάφορων φορέων, δημάρχων και της ΑΔΕΔΥ, που με συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις παρακωλύουν την διαδικασία λέγοντας πως εάν αυτα γίνουν γνωστά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν θα πιστεύουν αυτά που θα βλέπουν.
Κλείνοντας επισήμανε πως υπάρχουν ακόμα βουλευτές στην φυλακή και άλλοι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που ενώ έχει τελειώσει το 18μηνο της προφυλάκισης στην ουσία εκτίει ακόμα ποινή!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Γιάννης Λαγός: Στην Ελλάδα συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής 

Στην Βουλή, πραγματοποιήθηκε η «Συνάντηση του Εθνικού Ινστιτούτου Ανωτέρων Μελετών Ασφάλειας και Δικαιοσύνης με διακομματική αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης», παρουσία ανώτερων αξιωματούχων της Δημόσιας Διοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας.

Η εν λόγω συνάντηση ξεκίνησε με ένα ψεύδος του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, Κώστα Μαυρία προς τους παριστάμενους, ότι δήθεν η Ελλάδα είναι εναρμονισμένη με τις Διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις, συμπεριλαμβάνοντας εν τη ρύμη του λόγου του και την Διεθνή Σύμβαση του Παλέρμο.


ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.... >>>  ΕΔΩ
Μπλόκο της Χρυσής Αυγής στις ανθελληνικές διεκδικήσεις των Σκοπίων στην διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟΟ βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας συμμετείχε στην εαρινή διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ, η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Βουδαπέστη.
Ανάμεσα σε αντί - ρωσικές κορώνες και προπαγάνδα υπέρ της επεκτατικής πολιτικής του ΝΑΤΟ, τέθηκε και το θέμα της ένταξης των Σκοπίων στην συμμαχία αλλά και το πρόβλημα στο Κουμάνοβο. Από την Ελληνική αντιπροσωπεία μόνο, από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Χατζησάββα - μετά απο συννενοηση με τον Έλληνα Πρέσβη στην Ουγγαρία κ. Δημήτρη Γιαννακάκη -  κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα που καλούσε τους διοργανωτές της εαρινης Διακοινοβουλευτικης συσκεψης του ΝΑΤΟ να αναφέρονται στα ΣΚΟΠΙΑ με την διεθνώς αναγνωρισμένη τους ονομασία και όχι με την ονομασία "Μακεδονία" όπως θέλουν αυτοί για να εγείρουν ανθελληνικές και παράλογες διεκδικήσεις..
Μετά από την πρώτη αυτή αντίδραση του αντιπροσωπου της Χρυσής Αυγής και ενώ ο Σκοπιανός ομιλιτής αναφέρθηκε 30 φορές στο όνομα "Μακεδονία", άρχισαν έντονες διαβουλεύσεις και με δυσκολία οδήγησαν τελικά σε μια χλιαρή ανακοίνωση καταδίκης της τακτικής των Σκοπίων απο την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή, όπου μέσα από την διεκδίκηση του ονόματος από πλευράς τους, προσπαθούν να περάσουν αλυτρωτικές απόψεις που φέρνουν σε αδιέξοδο οποιαδήποτε πιθανή σκέψη συνεννόησης.
Το ότι σήμερα δεν αναφέρθηκαν τα Σκοπιά ως "Μακεδονία" από τους ομιλητές του ΝΑΤΟ, αλλά και η κατόπιν εορτής καταδικαστική αναφορά απο την υπόλοιπη Ελληνική αποστολή, οφείλεται στην εξ΄ αρχής αναφορά της Χρυσής Αυγής στο σημαντικό θέμα, της μη αναφοράς των ΣΚΟΠΙΩΝ με την ονομασία "Μακεδονία" με υπόμνημα προς το προεδρείο και με συνεννόηση με τον εκεί Έλληνα Πρέσβη.  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7124264105864670774

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item