Widgets

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η θέση της «Ελληνικής Αυγής» για την κατασκευή τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού

Η θέση της «Ελληνικής Αυγής» για την κατασκευή τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» δηλώνει την ρητή και ξεκάθαρη αντίθεσή της στην απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα στην περιοχή του Βοτανικού.

Την απόφαση υπερψήφισαν ομόφωνα όλες οι δημοτικές παρατάξεις που ακολούθησαν τις αποφάσεις της προηγούμενης και της τωρινής συγκυβέρνησης αριστερών και δεξιών.


Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», όπως πάντα, θα δώσει την μάχη και θα επιτύχει την ακύρωση της παράνομης ανέγερσης τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων.
Θα πρωτοστατήσουμε σε όλες τις νόμιμες κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Αυτός εδώ ο τόπος υπέφερε για 400 ολόκληρα χρόνια από την τουρκική σκλαβιά δεν έχυσαν το αίμα τους οι Αγωνιστές του 1821 για να έρθει σήμερα ο Δήμαρχος κ. Καμίνης μαζί με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» να κατασκευάσει τέμενος στην Αθήνα.

Τέμενος στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική Επικράτεια (πέραν των υπαρχόντων στη Θράκη βάση της συνθήκης της Λωζάνης) θα αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης και σοβαρότατη απειλή για το Έθνος μας.

Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων αντί να κατασκευάσουν τέμενος, καλό θα ήταν να αξιοποιήσουν αρχαιολογικά, ιστορικά και τουριστικά την εν λόγω περιοχή όπως οφείλουν. Η προάσπιση των Δικαίων, των Ιερών και των Οσίων του Έλληνα αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον μας ενάντια στον αφανισμό της Θρησκείας, του Πολιτισμού και αυτής της Ύπαρξης του Έθνους μας.
    ΠΗΓΗ

Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!

Το νέο δόγμα του Σύριζα, πιστό στην πρόθεση της Τασίας Χριστοφιλοπούλου να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών, αποκαλύπτεται από μια πραγματικά απίστευτη είδηση, η οποία θάφτηκε επιμελώς από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Πριν 10 ημέρες όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή100 περίπου Σύροι πέρασαν πεζοί από την Ελλάδα στα Σκόπια. Όπως είναι εύλογο η μεγάλη πλειοψηφία όσων όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας επιθυμούν να φύγουν προς άλλες χώρες της Ευρώπης και να μην παραμείνουν εντός ελληνικής επικράτειας.
Οι εν λόγω Σύροι έφτασαν στην Γευγελή και αφού περιπλανήθηκαν 3 ημέρες στα Σκόπια, εκεί έδωσαν 500 ευρώ ο καθένας (!) σε αφγανό λαθρέμπορο για να τους μεταφέρει στην Κεντρική Ευρώπη. Αυτός όμως τους έβαλε σε τρένο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και όχι την Ουγγαρία όπως τους είχε υποσχεθεί. Μέσα στα βαγόνια έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς των Σκοπίων, οι οποίοι τους κλείδωσαν και τους έστειλαν "πακέτο" στην Θεσσαλονίκη.
Οι εν λόγω εγκλωβισμένοι δις λαθρομετανάστες Σύροι εντοπίστηκαν τελικά στο Κιλκίς. Το ελληνικό κράτος λοιπόν τι έκανε; Αντί να τους επιστρέψει στα Σκόπια, αφού από εκεί ήταν η πύλη εισόδου και στα Σκόπια δεν ισχύει η συνθήκη "Δουβλίνο ΙΙ", τους περιέθαλψε και τους έστειλε στην Θεσσαλονίκη. Δεν έγινε μάλιστα ούτε καν διάβημα, ούτε διαμαρτυρία προς το γειτονικό ψευδοκράτος των Σκοπίων για την εγκληματική και παράνομη στάση των σκοπιανών αστυνομικών.
Το δόγμα Σύριζα είναι σαφές: Να έρθουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ακόμα όταν φεύγουν, να τους γυρίζουμε πίσω! Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η άμεση διόρθωση από πλευράς Σακελλαρίδη ότι "θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους".
Ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών είναι το όραμα του Σύριζα για την Πατρίδα μας και αυτό έχει ήδη αρχίσει να πραγματοποιεί!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει την Ελλάδα στους εχθρούς της - Όλοι στον Αγώνα!

Μάιος του έτους 1453 και η πράσινη σημαία του Ισλάμ κυματίζει έξω από τα τείχη της Βασιλεύουσας. Ο Αυτοκράτορας, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Δραγάσης, δέχεται τον πρέσβη του Μωάμεθ Β’, ο οποίος του φέρνει ένα τελεσίγραφο. Ζητούσε την παράδοση της πόλης με την υπόσχεση να επιτρέψει στον Αυτοκράτορα και σε όσους το επιθυμούσαν να φύγουν με τα υπάρχοντά τους. Επίσης, θα αναγνώριζε τον Κωνσταντίνο ως ηγεμόνα της Πελοποννήσου.
Η ιστορία βρισκόταν σε πλήρη επανάληψη, θυμίζοντας έντονα εκείνες τις καλοκαιρινές ημέρες του 480 π.Χ. όταν οι απεσταλμένοι του Πέρση Αυτοκράτορα έπεμψαν τελεσίγραφο στον Λεωνίδα, με αντάλλαγμα να το αναγορεύσουν σε αρχιστράτηγο. Αντικειμενικά μιλώντας, ο Λεωνίδας δεν είχε ελπίδες, υπερασπιζόμενος το στενό των Θερμοπυλών με ελάχιστους, σε ποσότητα μόνο, άνδρες, έναντι των ασιατικών ορδών που έστεκαν ενώπιόν του.
Αντίστοιχα, η κατάσταση στην πολιορκία της Πόλεως δεν ήταν καλύτερα,αφού στην έναρξή της μόνο το τάγμα των γενίτσαρων υπερτερούσε αριθμητικά του συνόλου των αμυνομένων, συμπεριλαμβανομένων των κατάφρακτων που είχαν σπεύσει στο πλευρό του Αυτοκράτορος. Το πρωτόγνωρο, για την εποχή, πυροβολικό των τούρκων, καθώς και η υπεροπλία τους σε ναυτικές δυνάμεις, καθιστούσαν σαφές ότι ακόμα και ο χρόνος ήταν αντίπαλος των υπερασπιστών.
Την ώρα της απόδοσης του τελεσιγράφου ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έχει πλήρη συναίσθηση της καταστάσεως, του επαπειλούμενου φυσικού θανάτου του και του γεγονότος ότι ο αγώνας αυτού και των συμπολεμιστών του είναι, ουσιαστικά, ανέλπιδος. Παρόλα αυτά, κόντρα σε κάθε λογική και στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, έδωσε την απάντηση που τον αναγόρευσε στο Πάνθεον των Ηρώων του Ελληνισμού, μαζί με τον Λεωνίδα και εκατομμύρια άλλους.
«Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοὶ δοῦναι οὔτ' ἐμὸν ἐστίν οὔτ' ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως άποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν.»
 «Το να σου (παρα)δώσω όμως την πόλη ούτε σε εμένα επαφίεται ούτε σε άλλον από τους κατοίκους της· διότι με κοινή απόφαση οι πάντες θα αποθάνουμε αυτοπροαίρετα και δεν θα υπολογίσουμε τη ζωή μας.»
Σήμερα, εν έτει 2015, η Ελλάς βρίσκεται προ μίας νέας Αλώσεως. Χρόνια τώρα, με την ανοχή των προδοτικών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, οι πόλεις της χώρας έχουν γεμίσει με εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Μάλιστα, τα προαναφερθέντα κόμματα φρόντισαν με εξαιρετική σπουδή, έτσι ώστε να ποινικοποιηθεί ακόμα και η αντίθετη άποψη από αυτή την πολιτική. Ο Σύριζα και οι Ανέλ σχεδιάζουν την συνέχιση αυτής της πολιτικής, αφού ήδη κατέθεσαν τροπολογία για να χτίσει ισλαμικό τέμενος στο κέντρο των Αθηνών, ενώ με το λαθρονομοσχέδιο, που συντόμως θα ψηφίσουν στην Βουλή θα καταστήσουν τα στίφη των λαθρομεταναστών «έλληνες πολίτες».
Η πράσινη σημαία του Ισλάμ για άλλη μία φορά απειλεί την Πατρίδα μας. Δεν είναι μονάχα στην Θράκη, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας δρουν ανεξέλεγκτα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κάνουν λόγο για δημοψήφισμαΠλέον η Τουρκία εγείρει ανοιχτά θέμα αμφισβήτησης ελληνικών εδαφών και οι παραβιάσεις της είναι πολυάριθμες καθημερινά. Ουδείς λόγος, βέβαια, για τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για σύγκλιση πυρήνων τζιχαντιστών που ζουν στη χώρα μας, με αντεξουσιαστές και ποινικούς, γεγονός που δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα που απειλεί την ασφάλεια της χώρας και των Ελλήνων.
Σε οικονομικό επίπεδο, παρά τις κορώνες των συγκυβερνώντων, το τελεσίγραφο έχει ήδη αποδοθεί και η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Η αρχική συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου περιλαμβάνει το Αγγλικό Δίκαιο και την παράδοση της ασυλίας της χώρας μας στην δικαιοδοσία του Δικαστηρίου του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Οι ενταύθα «διαπραγματευτές», μάλιστα, ενίοτε δέχονται και «φιλικά» σκαμπίλια από τους επίδοξους κατακτητές.
Είναι, λοιπόν, πολύ επίκαιρο το μήνυμα που εξακοντίζει μέσα από του αιώνες, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Η πολιτεία δεν ανήκει, ούτε στον Τσίπρα, ούτε στον Σαμαρά, ούτε στον Καμμένο για να την παραδώσουν στους κατακτητές. Η αρμοδιότητα παράδοσης της πόλεως δεν ανήκει σε κανέναν. Το μόνο καθήκον που έχουν οι Έλληνες πολίτες και η εκάστοτε κυβέρνησή τους είναι να παραδώσουν στα παιδιά μας μία Πατρίδα καλύτερη από αυτήν που οι ίδιοι παρέλαβαν από τους γονείς τους.
Δυστυχώς, ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που έχει αντιληφθεί το ιστορικό καθήκον απέναντι στους αιώνιους κριτές των πάντων, κατά Κωστή Παλαμά, είναι η Χρυσή Αυγή. Πιστοί στα Εθνικά Ιδεώδη τιμούμε την Μνήμη των Προγόνων μας και ιδιαίτερα των ηρωικών κορυφογραμμών, όπως ο Λεωνίδας, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης και πολλοί άλλοι. Τους τιμούμε ουσιαστικά και όχι τυπικά, αντιλαμβανόμενοι ότι Τελετή Τιμής και Μνήμης είναι ουσιαστικά όρκος για να συνεχίσουμε να είμαστε «λαμπρών προγόνων ιχνηλάτες». Κώστας ΑλεξανδράκηςΠαρά τις γονυπετείς παρακλήσεις... ΗΠΑ προς συγκυβέρνηση: Υπογράψτε το νέο μνημόνιο και γρήγορα!


Τις τελευταίες ημέρες είχαν πραγματοποιηθεί πλήθος τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και η επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ, προκειμένου να ζητηθεί έλεος από την αμερικανική κυβέρνηση και να υπάρξει μεσολάβηση στο ΔΝΤ. Η κυβέρνηση θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να αμβλύνει τις όποιες αντιρρήσεις του ΔΝΤ ως προς την σύναψη ενός επαχθούς τρίτου μνημονίου, το οποίο η κυβέρνηση φιλοδοξεί να υπογράψει τμηματικά, ώστε να μπορέσει να μην ξεφτιλιστεί στα μάτια των ψηφοφόρων της.

Η κατάληξη των προσπαθειών είχε διαφανεί από την αρχή, αφού ο Καμμένος κατέληξε να συναντιέται με υφυπουργό και μάλιστα να στέκεται προσοχή ενώπιον της. Το γεγονός ότι τόσο ο ομόλογος του Καμμένου, όσο και ο αναπληρωτής του δήλωσαν κώλυμα, έδειξε την απαξία των αμερικανών στο συριζοψεκασμένο αίτημα για έλεος.

Εν τέλει, η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, ύστερα από συνομιλία του αμερικανού Υπουργού, Τζ. Λιου, με τον Αλέξη Τσίπρα, έδειξε επακριβώς τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, μέχρι την υπογραφή του τρίτου μνημονίου:

«Ο υπουργός Λιου επισήμανε ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στην Ελλάδα και παραμένει στο πλευρό όλων των εμπλεκομένων πλευρών. Ο υπουργός Λιου χαιρέτισε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Τσίπρα στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο συνέστησε προσοχή στο ότι η αποτυχία να επιτευχθεί σύντομα μια συμφωνία θα έθετε άμεσα σε δοκιμασίες την Ελλάδα και (θα προκαλούσε) αβεβαιότητα στην Ευρώπη και ευρύτερα στην παγκόσμια οικονομία»

Κοινώς, η προσταγή των αμερικανών πατρόνων είναι να σταματήσουν τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της συγκυβέρνησης και να υπογραφεί τάχιστα το νέο μνημόνιο, χωρίς περιστροφές.  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Η Απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ των Βολεψάκηδων-Άνεργων Εργατοπάτέρων ! (Τώρα πλέον τους έμαθες)

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Κουκουλοφόροι μέρα μεσημέρι σταμάτησαν και πυρπόλησαν τρόλεϊ

Η αστυνομία πιστή στο «δόγμα Πανούση» παρακολουθεί αμέτοχη τους βανδαλισμούς των αναρχικών
Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα κουκουλοφόρων, λίγο μετά τις 16:00, σταμάτησε τρόλεϊ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ και αφού ζήτησε από τον κόσμο να κατέβει στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα.
Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά ενώ η ομάδα των ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο. Σε εξέλιξη είναι πετροπόλεμος με την αστυνομία, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων έχει διακοπεί. Έξω από το κτίριο του ΕΜΠ βρίσκονται διμοιρίες της αστυνομίας, που παρακολουθούν τους κουκουλοφόρους να πετάνε βόβμες μολότοφ, χωρίς όμως να επεμβαίνουν.  ΠΗΓΗ

Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με Αλβανούς που προπαγάνδιζαν την “Μεγάλη Αλβανία”

Άγρια συμπλοκή με πολύ ξύλο ανάμεσα σε Βορειοηπειρώτες και Αλβανούς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Ψαροφαϊ της Πάτρας.
Πώς ξεκίνησε το σκηνικό
Όλα άρχισαν όταν μέσα σε καφενείο της περιοχής έγινε αναφορά για την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας της οποίας τα σύνορα φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα. Η σπίθα που άναψε το φυτίλι ήταν τα όσα αποτυπώνονται στο βιβλίο ιστορίας που διδάσκεται στα Αλβανικά σχολεία, το περιεχόμενο του οποίου υπερασπίστηκαν δέκα περίπου άτομα που κατάγονται από τη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο χώρο υπήρχαν και δώδεκα περίπου Βορειοηπειρώτες οι οποίοι αναφερόμενοι στα όσα έζησαν στην Αλβανία σε συνδυασμό με τις επεκτατικές βλέψεις της γειτονικής χώρας σε σχέση με την Ελλάδα ήρθαν στα χέρια αρχικά μέσα στο καφενείο με τους αλλοδαπούς.
Τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο αλλά όταν οι δύο ομάδες Βορειοηπειρωτών και Αλβανών αποχώρησαν από το μαγαζί το φιτίλι της αντιπαράθεσης άναψε ξανά με το δεύτερο γύρο συμπλοκής – αυτή τη φορά εκτός από μπουνιές και κλωτσιές επιστρατεύθηκαν και καδρόνια – να εκτυλίσσεται στο ποταμάκι που διασχίζει την περιοχή.
Το ξύλο διήρκεσε αρκετά λεπτά με τα θύματα και από τις δύο πλευρές να μετράνε ματωμένα πρόσωπα και μύτες αλλά και μελανιασμένα μάτια. Η κατάσταση θεωρείται έκρυθμη, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως στην περιοχή πλέον υπάρχει βεντέτα μεταξύ Βορειοηπειρωτών και Αλβανών μεταναστών φοβούμενοι πιο ακραίες καταστάσεις.
Η προκλητικότητα των... φιλήσυχων οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία εντείνεται με γοργούς ρυθμούς!  ΠΗΓΗ

Τι εννοεί ο αρχιτσάμης όταν προβλέπει σύντομα ένα τσάμη αντιπρόεδρο της ελληνικής Βουλής;
Την ίδια ώρα που η ανεκδιήγητη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων «απάντησε» με μια δήλωση της πλάκας στην συμμετοχή του άκρως ανθελληνικού κόμματος των Τσάμηδων στην κυβέρνηση της Αλβανίας («Η επιλογή προσώπων που είναι φορείς αλυτρωτικών αντιλήψεων σε υψηλά αξιώματα δεν προάγει την φιλία και τη συνεργασία» – σιγά τα αίματα!), ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Σπετίμ Ιντρίζι, αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του αντιπροέδρου της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται μετά την εκλογή του ανέφερε τα ακόλουθα:
«Αισθάνομαι προνομιούχος για το αξίωμα, είναι μια θετική εκτίμηση που γίνεται στο κόμμα PDIU, στους ψηφοφόρους μας, αλλά και στην υπόθεση, την οποία το κόμμα μας εκπροσωπεί. Είμαι πεπεισμένος ότι όταν οι Αλβανοί της Τσαμουριάς στην Ελλάδα θα κερδίσουν τα δικαιώματά τους, σύντομα θα έχουμε και Τσάμη αντιπρόεδρο στην Βουλή της Ελλάδος».
Η είδηση αναπαρήχθη από τα ελληνικά ΜΜΕ, ως «μια ακόμα αλβανική πρόκληση», αλλά κανένα φερέφωνο του καθεστώτος δεν εξήγησε τι εννοούσε ο αρχι-Τσάμης. Και δεν το εξήγησαν, όχι γιατί δεν το κατάλαβαν, αλλά για να αποκοιμίσουν τους Έλληνες!
Εννοούσε, λοιπόν, ότι με το νέο νόμο των Τσιπροκαμμένων, περί απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των αλλοδαπών, άρα και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι –σε πρώτη φάση σε περίπου 200.000 παιδιά «μεταναστών», στην συντριπτική τους πλειοψηφία Αλβανοπαίδων- είτε θα ιδρυθεί «κόμμα των μειονοτήτων» (σε συνεργασία με τους τουρκόφρονες της Θράκης…), που θα αγωνιστεί για τα «δικαιώματα» των Τσάμηδων, είτε οι Αλβανοί θα ενταχθούν μέσα στα υπάρχοντα κόμματα (όπως οι τουρκόφρονες της Θράκης…) και από κει και πέρα θα ’ρθει κάποτε η στιγμή που κάποιος εξ’ αυτών θα γίνει ακόμα και αντιπρόεδρος της μέλλουσας πολυεθνικής βουλής στην Ελλάδα! ΠΗΓΗ   Εθνικισμός

Οι Εθνικιστές απαντούν στις γιορτές “πολυγλωσσίας” της Θεσσαλονίκης: “Την γλώσσα μου έδωσαν Ελληνική”


"Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
το σπίτι φτωχικό στις αμμουδιές του Ομήρου.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου
στις αμμουδιές του Ομήρου..."
Οδυσσέας Ελύτης
Είναι αδιαφιλονίκητο γεγονός, πως οι ξένοι και οι εγχώριοι δυνάστες της Πατρίδας μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μία πολυπολιτισμική κοινωνία, με έναν υλιστικό τρόπο ζωής, ώστε να αποτρέψουν συνέχεια του Έθνους των Ελλήνων. Ενός Έθνους, που θαυμάστηκε ανά τους αιώνες από όλο τον κόσμο  και “φώτισε” πνευματικά άπαντες με τον τεράστιο πολιτισμό του. Για να επιτύχουν αυτό το σκοπό τους, επιτρέπουν κάθε μέρα να εισέρχονται στη χώρα μας ορδές λαθρομεταναστών, ψηφίζουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια και διοργανώνουν αντιρατσιστικές διαδηλώσεις, αλλά και εκδηλώσεις “κοινωνικού” περιεχόμενου, για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ του πολυπολιτισμικού αχταρμά και της αποδοχής, που θα πρέπει να έχουν οι λαθρομετανάστες από την ελληνική κοινωνία.
Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η 3η γιορτή πολυγλωσσίας από τη Παρασκευή 22 Μαΐου ως και τη Κυριακή στις 24. Στόχος της εκδήλωσης είναι, να παρευρεθούν νέοι κυρίως σε ηλικία και να γίνουν φιλικές συζητήσεις για τη πολυγλωσσία και τους διάφορους πολιτισμούς. Συμμετέχουν πάνω από 115 φορείς, όπως ξένα ινστιτούτα, πολιτιστικοί σύλλογοι, μη κυβερνητικές οργανώσεις, προξενεία, σωματεία και σχολεία, που θα παρουσιάσουν ένα σύνολο δράσεων, ώστε να φανεί - σύμφωνα με τα λεγόμενά τους - ο πολιτισμός που αναδεικνύεται και γλωσσικός πλούτος που χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη. Η αντιδήμαρχος πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού, Έλλη Χρυσίδου, τόνισε, πως ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να επισημανθούν οι διαφορετικές γλώσσες, που συναντώνται στη Θεσσαλονίκη και να δοθεί έμφαση στη δυναμική της πολυγλωσσίας. 
Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό, να γίνονται εκδηλώσεις πολυγλωσσίας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία έφτιαξε το πρώτο ολοκληρωμένο αλφάβητο και φημίζεται για τον πλούτο των λέξεων της. Είναι ακόμα μεγαλύτερο θράσος το γεγονός, ότι και παραδέχονται, πως έχουν κάνει τη Θεσσαλονίκη άντρο των λαθρομεταναστών και απαιτούν, μέσω τέτοιου είδους εκδηλώσεων, να προκαλέσουν συμπάθεια στον ελληνικό λαό για τους “κακόμοιρους, κατατρεγμένους κτλ” λαθρομετανάστες. Γιατί η Θεσσαλονίκη δεν ήταν πάντα “πολύγλωσση”, όπως την αποκαλούν τα ανδρείκελα του δήθεν δημοκρατικού συστήματος, αλλά έγινε μετά από το άνοιγμα των συνόρων και την εισροή χιλιάδων παράνομων μεταναστών. Προωθούν μ' αυτό το τρόπο, ένα “άρρωστο” κοινωνικό μοντέλο με πολυφυλετικές οικογένειες, που έχει σαν αποτέλεσμα τον ξεπεσμό των αξιών και των ηθών των Ελλήνων για χάρη της παγκοσμιοποίησης. Θέλουν τα Ελληνόπουλα να ξεχάσουν τη καταγωγή και τη φυλετική τους ταυτότητα, μέσω της παραπληροφόρησης και της υποτίμησης της ελληνικής ιστορίας στα σχολεία, αλλά και τέτοιου είδους εκδηλώσεων στο κοινωνικό τους βίο, που στοχεύουν στη “πνευματική τους απελευθέρωση”. 
Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια σε τέτοιες εκδηλώσεις, που σκοπό έχουν να παραχαράξουν την ιστορία της χώρας μας και να προπαγανδίσουν στις νέες γενιές, που είναι το μέλλον της Ελλάδας, τον πολυφυλετικό συγχρωτισμό και για την αποδοχή στην κοινωνία, που θα πρέπει να έχουν οι “κακόμοιροι” μετανάστες, οι οποίοι, όπως έχει αποδειχθεί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφαιρέσουν τη ζωή ενός Έλληνα για 5 ευρώ. Παρά τις διώξεις της ηγεσίας και των μελών του κινήματος, στεκόμαστε όρθιοι σε ένα σύστημα που καταρρέει και παραμένουμε στο πλευρό του Έλληνα, ο οποίος εκτός από την οικονομική κρίση, υποφέρει και από κρίση αξιών.  Ε.Σ-Τ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 733388643780802961

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item