Widgets

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 353.000 θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Πλήθος Χρυσαυγιτών τίμησαν με ελληνικές σημαίες στα χέρια την ιστορική Μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων θυμάτων Ελλήνων του Πόντου.

19 ΜΑΪΟΥ: Ημέρα Εθνικής Μνήμης. Μια μέρα που οφείλουμε όλοι να χαράξουμε στη μνήμη και στην καρδιά μας. Γιατί η μνήμη είναι η καλύτερη μορφή Εθνικής Αντίστασης.


Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που ξεπερνούν τις 350.000, με μια σεμνή εκδήλωση στην πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές.Παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια, προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού, καταθέσεις στεφάνων, ομιλίες με τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τα διαγγέλματα που έβγαζαν οι Τούρκοι για την εξόντωση των Ελλήνων, την στάση των εν Ελλάδι προδοτών (βλ. Κ.Κ.Ε.) και τα λεγόμενά τους για τις σφαγές των τόσων χιλιάδων συμπατριωτών μας, ήταν τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης.Το σύνθημα "ο Πόντος είναι γη ελληνική - Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή" δονούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ατμόσφαιρα.Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αχαρνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα του ξεριζωμού, των διωγμών και των θηριωδιών των ταγμάτων του σφαγέα Κεμάλ που οδήγησαν στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τονίζοντας ότι το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής τιμά και δεν ξεχνά τις σκλαβωμένες Πατρίδες ενάντια στην πατριδοκάπηλη δεξιά και εθνομηδενιστική αριστερά.Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως συνεχίζεται η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές και αυτούς που βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, καθώς δεν μπορούν να συμμετέχουν στην παρούσα εκδήλωση και να αποτίσουν δια ζώσης φόρο τιμής στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού, Τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν παρ΄ όλα αυτά ακάθεκτοι τον πολιτικό Αγώνα απέναντι σε αλβανούς, σκοπιανούς και τούρκους που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, αφού τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν έπαυσε ποτέ να μιλάει για τις τίμιες εθνικές διεκδικήσεις που πρέπει να έχουμε ως λαός, κάλεσε τους Συναγωνιστές να μείνουν πιστοί στην ελληνική ιδέα, στην Χρυσή Αυγή, την φωνή της αλήθειας!Στην συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη των 353.000 Νεκρών και όλοι μαζί σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.www.xryshaygh.com

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος βρίσκεται παρανόμως σε κατ΄οίκον περιορισμό απέστειλε αγωνιστικό χαιρετισμό στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στο μήνυμα που ανέγνωσε η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου χαιρέτισε τους ξεριζωμένους Έλληνες από τις πατρογονικές τους εστίες. Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά, θρηνεί και τιμά τους σφαγιασθέντες από τους Τούρκους αδελφούς μας.

Υπάρχουν όμως και προδότες που όχι μόνο αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων, αλλά τους προσβάλλουν εξισώνοντάς τους με τους σύγχρονους λαθροεισβολείς. Είναι οι εξωνημένοι πολιτικοί που καταθέτουν στεφάνι στον σφαγέα Κεμάλ και ανέχονται τον ψευδομουφτή που μιλά για "ανεξάρτητη Θράκη".

Για τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχουν ξεχασμένες, αλλά σκλαβωμένες Πατρίδες!

Οι ομιλίες από την εκδήλωση Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - 3 ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθήστε τις ομιλίες από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αχαρνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα του ξεριζωμού, των διωγμών και των θηριωδιών των ταγμάτων του σφαγέα Κεμάλ που οδήγησαν στην γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, τονίζοντας ότι το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής τιμά και δεν ξεχνά τις σκλαβωμένες Πατρίδες ενάντια στην πατριδοκάπηλη δεξιά και εθνομηδενιστική αριστερά.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε πως συνεχίζεται η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με τους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές και αυτούς που βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, καθώς δεν μπορούν να συμμετέχουν στην παρούσα εκδήλωση και να αποτίσουν δια ζώσης φόρο τιμής στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού, Τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν παρ΄ όλα αυτά ακάθεκτοι τον πολιτικό Αγώνα απέναντι σε αλβανούς, σκοπιανούς και τούρκους που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.


Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, αφού τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν έπαυσε ποτέ να μιλάει για τις τίμιες εθνικές διεκδικήσεις που πρέπει να έχουμε ως λαός, κάλεσε τους Συναγωνιστές να μείνουν πιστοί στην ελληνική ιδέα, στην Χρυσή Αυγή, την φωνή της αλήθειας!


www.xryshaygh.com

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΟΣΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

images.watchit.gr

Επίθεση από ξεδιάντροπα αναρχοκομμουνιστικά ενεργούμενα της τουρκικής ΜΙΤ, δέχθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο των Αθηνών μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που τιμούσαν την μνήμη των θυμάτων του Ποντιακού Ολοκαυτώματος!


Πιο συγκεκριμένα, μετά την εκδήλωση που πραγματοποίησαν στο Σύνταγμα, οι Πόντιοι έκαναν πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, για να καταθέσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. 

Κατά τη διάρκεια της πορείας, «συναντήθηκαν» με πορεία παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών, οι οποίοι τους επιτέθηκαν, γιατί είναι «φασιστικό» που τιμούν την μνήμη των πατέρων τους! Τελικά, επενέβησαν τα ΜΑΤ και τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν τα ελεεινά ενεργούμενα της ΜΙΤ δεν πήραν μεγάλη έκταση…
Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Θεσσαλονίκη τα 353.000 θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας


Η Χρυσή Αυγή τίμησε στην Θεσσαλονίκη τα 353.000 θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Χρυσή Αυγή απέτισε φόρο τιμής στα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του Ποντιακού ελληνισμού.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνιος και Γραικός Φώτης, ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρης Μιχάλης.Ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία Αγ. Σοφίας για την εκδήλωση χειροκρότησε την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής, ενώ τα παιδιά του Μετώπου Νεολαίας μοίραζαν φυλλάδιο αφιερωμένο στην Γενοκτονία.Φυσικά η παρουσία μας δεν χαροποίησε κάποιους από τους διοργανωτές.Είναι αυτοί που προσβάλλουν τη Μνήμη των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας, μπερδεύοντας το Εθνικό καθήκον με το κομματικό συμφέρον!Η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις συνεχίζει ακάθεκτη τον πολιτικό Αγώνα για τα δίκαια του Ελληνισμού.
Δυναμική συμμετοχή της Τ.Ο. Κομοτηνής στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Δυναμική συμμετοχή της Τ.Ο. Κομοτηνής στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Την 19η Μαΐου, ημέρα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους, αντιπροσωπεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαου συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που διοργάνωσαν Ποντιακά Σωματεία του νομού Ροδόπης.


Μπροστά στο ηρώο της πόλη μας, οι συγκεντρωμένοι Ροδοπίτες αρχικά άκουσαν ένα σύντομο ιστορικό της γενοκτονίας 353.000 καταγεγραμμένων ψυχών που ζητούν λύτρωση, από τον επικεφαλής της εκδήλωσης. Στη συνέχεια ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονος και αφού κατατέθηκαν στεφάνια από τους συμμετέχοντες Ποντιακούς συλλόγους όλοι οι παριστάμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο σημαίνοντας και το πέρας της πρώτης φάσης των εκδηλώσεων.


Κατόπιν, με οδηγό το Ποντιακό Λάβαρο του συλλόγου Ποντίων Χορευτών Ξάνθης Τραντέλλενες, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής όπου και θυροκολλήθηκε ψήφισμα από τους επικεφαλής των συμμετεχόντων Ποντιακών ΣωματείωνΤο ψήφισμα αναγνώσθηκε στους παρευρισκόμενους θυμίζοντας πως ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΟΥΜΕκαι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ τις αδικοχαμένες Ελληνικές ψυχές από τον τούρκο βάρβαρο.


Καταλήγοντας ακούστηκε ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος με φόντο το μισητό μισοφέγγαρο που κυμάτιζε στο κάστρο του τουρκικού επεκτατισμού στην Θράκη και οι λεβέντες Πόντιοι χορευτές με την συνοδεία του ιστορικού κεμεντζέ της ποντιακής λύρας, χόρεψαν τον Πυρρίχειο χορό ως απόδειξη του ότι Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΠΕΡΑΣΕ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.


Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ του Καναδά για την γενοκτονία των Ποντίων - Φωτορεπορτάζ


Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ του Καναδά για την γενοκτονία των Ποντίων - Φωτορεπορτάζ

Ο πυρήνας Ομογενών φίλων της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ συμμετείχε στις 19 Μαΐου 2015 στην εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στο Μόντρεαλ του Καναδά, που οργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων του Μόντρεαλ στο πάρκο Marcelin-Wilson με την συμμετοχή του προέδρου της Ελληνικής κοινότητας και την παρουσία πολλών άλλων γνωστών Ελληνοκαναδών, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών.


Ο Συναγωνιστής κ. Σπύρος Μακροζονάρης τόνισε ότι είναι εθνικό καθήκον και υποχρέωση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών όπου και αν ευρίσκονται να τιμούν την μνήμη των Ελλήνων πεσόντων και θυμάτων στην ιστορία της χώρας μας. Οι δε παρευρισκόμενοι, αφού τελείωσε η τελετή και απαγγέλθηκε ο Εθνικός Ύμνος. ευχήθηκαν στο Αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο υγεία, καλή δύναμη και τη νίκη της Χρυσής Αυγής, του μόνου αγνού Εθνικιστικού κόμματος που αγωνίζεται για μία ελεύθερη Ελλάδα με υπερήφανους Έλληνες.


>>>

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Το 1919, στις 19 Μαΐου, οι διωγμοί, η τρομοκρατία, οι εξορίες, η κρεμάλα, οι πυρπολήσεις των χωριών και οι δολοφονίες των Ελλήνων του Πόντου από τους τούρκους του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ανάγκασαν τους Έλληνες να ξεριζωθούν γράφοντας με το αίμα χιλιάδων μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Από τότε, 353.000 ψυχές Ελλήνων ζητούν δικαίωση!

19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ! ΤΙΜΑ και διοργανώνει Eκδήλωση Tιμής και Mνήμης για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της τουρκικής θηριωδίας.

Κεντρικοί ομιλητές: Ν. Λεμοντζής (Μέλος Κεντρικής Επιτροπής), Η. Παναγιώταρος (Βουλευτής Β΄ Αθηνών), Χ. Παππάς (Βουλευτής Επικρατείας)

Τρίτη 19 Μαΐου, Πλατεία Ακριτών Πόντου - Αχαρνές, 19:30
Διοργανωτής: Κεντρική Διοίκηση


www.xryshaygh.com


19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού


της Σιμέλας Μουρατίδου

Η Γενοκτονία του Πόντου (1916-1923) με περισσότερους από 353.000 νεκρούς αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη γενοκτονία του αιώνα μας. Ο Ποντιακός Ελληνισμός από την πτώση της αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας (1461) γνώρισε συνεχείς διωγμούς, σφαγές, ξεριζωμούς και προσπάθειες για τη βίαιη συστηματική και μεθοδευμένη εξόντωση των Ελλήνων. Η συστηματική εξόντωση των Ποντίων ήταν ένα μελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα.

Η απόφαση πάρθηκε από τους νεότουρκους 1911 απειλώντας τους κατοίκους για την εξόντωσή τους όπου και εφαρμόστηκε κατά την διάρκεια του Αʼ παγκοσμίου πολέμου και ολοκληρώθηκε  από το μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ (1919-1923). Καθημερινά οι χωρικοί που πήγαιναν να δουλέψουν στα χωράφια τους βρίσκονταν δολοφονημένοι. Οργανωμένες τούρκικες συμμορίες λεηλατούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τις πόλεις και τα χωριά. 

Εμπνευστής και εγκέφαλος αυτής της επιχείρησης ήταν ο Μεχμέτ Ταλάατ Υπουργός Εσωτερικών της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Καλούσε τις αρχές να μην δείχνουν κανένα έλεος για τους χριστιανούς .Στις ελληνικές περιοχές έκαιγαν και κατέστρεφαν τα χωρία ,έσφαζαν και βίαζαν γυναίκες και παιδιά. Τους χριστιανούς στρατιώτες τους έστελναν στα τάγματα εργασίας κάτω από άθλιες καιρικές συνθήκες με λίγη τροφή και με τόση κακομεταχείριση όπου λίγοι ήταν εκείνοι που επέζησαν.

Στις 19 Μαΐου 1919 αρχίζει η δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας του Πόντου. Ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάζεται στην Σαμψούντα ως απεσταλμένος της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Με την βοήθεια μελών του νεότουρκου στρατού συγκροτεί μυστική οργάνωση με την ονομασία Mutafai Milliye και κηρύσσει μίσος εναντίων των Ελλήνων και σχεδιάζει την ολοκλήρωση της εξόντωσης του Ποντιακού Ελληνισμού που ξεκίνησαν οι νεότουρκοι το 1916.  Οι τρομοκρατίες, τα τάγματα εργασίας, οι κρεμάλες, οι δολοφονίες, οι βιασμοί των γυναικών και των παιδιών  ανάγκασαν τους Έλληνες στρατιώτες να ανέβουν στα βουνά οργανώνοντας αντάρτικο για την προστασία του άμαχου πληθυσμού.

Το Ποντιακό αντάρτικο είχε τον χαρακτήρα Εθνικής Αντίστασης. Με την επικράτηση του Κεμάλ οι διωγμοί συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση. Τα διαβόητα έκτακτα δικαστήρια ανεξαρτησίας όπου καταδίκαζαν και εκτελούσαν την ηγεσία του ποντιακού πληθυσμού. Το τέλος του Πόντου πλησιάζει. Στις 13 Αυγούστου 1923 ο μουσταφά Κεμάλ αναφώνησε θριαμβευτικά «Επιτέλους τους ξεριζώσαμε».

Το θέμα της γενοκτονίας των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου αλλά πιο γενικά των σφαγών και των γενοκτονιών των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και αλλού στην Οθωμανική αυτοκρατορία είναι άγνωστο στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η αναγνώριση όλων των ειδεχθών εγκλημάτων που έχουν συμβεί εις βάρος του Ελληνικού λαού και η άμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων από όλα τα κράτη.

ΠΟΝΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

www.xryshaygh.com


353.000 ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 19η Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού (1916 - 1923) 

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Κωνσταντίνου Φωτιάδη (ΕΝΤΥΠΟ PDF)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!

“Σφάξτε τους Έλληνες”. Έγγραφο - Ντοκουμέντο αφιερωμένο στους αρνητές της Γενοκτονίας

Δείτε πως η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!


Οι τουρκικές θηριωδίες και οι εκτοπίσεις πληθυσμών της Τραπεζούντας

Τα εγκλήματα του Στάλιν εις βάρος των Ελλήνων του Πόντου

Η “Ελληνική Επιχείρηση” του Στάλιν εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού

Λίγο πριν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, σε έναν καφενέ στην Σαμψούντα…

Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας Ποντίων 2015: Σβήνουμε τα φώτα μας

«Όργανο Καταραμένο»! Ένας ύμνος στο ιστορικό σύμβολο των Ποντίων, τον Κεμεντζέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ποντιακή διάλεκτος ως στοιχείο της ταυτότητάς μας


Αρχαιοελληνικές λέξεις που διασώζονται στην ΠοντιακήΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χρονολογικός κατάλογος των τουρκικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων από τον 19ο αιώνα


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3603545287848186771

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item