Widgets

Το ομολογούν πλέον μέχρι και οι Εχθροί μας: « ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ »

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ «ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»Έχουν περάσει αισίως 13 χρόνια από τότε που η Ελλάδα μαζί με τις άλλες έντεκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλωσόρισε το ευρώ. Ο πάντα ευκολόπιστος (και πάντα προδομένος) Ελληνικός Λαός το αγκάλιασε, μην μπορώντας να προβλέψει τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε αυτό για την Χώρα.

Μόνον οι Έλληνες Εθνικιστές, βασισμένοι φυσικά στην κοινή λογική αλλά και σε οικονομικά στοιχείαεφιστούσαν την προσοχή και προειδοποιούσαν γι αυτό που θα ερχόταν (και ήρθε βέβαια). Πολλές φορές ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. Μιχαλολιάκος έχει πει: «Εάν είχε επικρατήσει η λογική, η Ελλάδα δεν θα είχε φύγει ποτέ από τη δραχμή.» «Eάν είναι να επιλέξουμε μεταξύ ευρώ και Ελλάδας, επιλέγουμε Ελλάδα!« Πολλοί έχουν σπεύσει από τότε να πουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει θέσεις, ή πως η μοναδική μας θέση έχει να κάνει με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών! Γελοίοι και ανόητοι ήταν και τέτοιοι παραμένουν.

Ήδη από το 2002, η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ανέφερε σχετικά με το ευρώ και τη δραχμή: “Τόσο πολύ μίσος λοιπόν, υπάρχει σε αυτή τη χώρα για κάθε τι το αναμφισβήτητα Ελληνικό; Πως αλλιώς κανείς να ερμηνεύσει τις θριαμβολογίες των κατοίκων αυτής της χώρας για την κατάργηση της δραχμής, ενός νομίσματος με ιστορία 2.700 χρόνων; Ύστερα βέβαια ήρθε η πραγματικότητα… δηλαδή το χάος. Οι ατέλειωτες ουρές σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε… Η δραχμή εκδικείται και θα εκδικηθεί ακόμη σκληρότερα στο μέλλον!”. Ο παράδεισος που υποσχέθηκαν στο Ελληνικό Λαό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μεταφράζεται σε καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής μας που ισοδυναμεί με την καταστροφή της Ελλάδος, αφού χώρα που δεν παράγει δεν μπορεί να γίνει ποτέ χώρα εθνικά ανεξάρτητη.

Σήμερα, την Χρυσή Αυγή έρχεται να δικαιώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και βουλευτής του CSU, Τέο Βάιγκελ, ο οποίος δήλωσε ότι «Η απόφαση για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη ήταν λανθασμένη». «Δεν μπορούσα το 1997, 1998 να φανταστώ ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μέλος της νομισματικής ένωσης και τότε είχα αρνηθεί, όταν οι Έλληνες το επιθυμούσαν», επεσήμανε ο Βάιγκελ μιλώντας στην εφημερίδα Tagesspiegel am Sonntag.

Οι εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις, αφού έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο ισχυρής πίεσης και διαπραγμάτευσης, έχουν καταφέρει να διαγράφεται το μέλλον της χώρας μας ζοφερό. Ας μην ξεχνάμε και τι είχε δηλώσει η Μέρκελ, που πίεζε να μετατρέψουμε τα ομόλογα σε διακρατικά ενυπόθηκα δάνεια: «Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, θα φεύγαμε όλοι», όπως και ο Σόιμπλε, που έλεγε: «Αν πέσει η Ελλάδα, πέφτει και η Γερμανία».

Μονάχα μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να καταφέρει να κάνει την Ελλάδα να επιβιώσει Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν επικρατήσει η Χρυσή Αυγή. Γιατί η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει όταν αναλάβειΕθνικός Κυβερνήτης ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Θα έρθει μέσα από την κατάργηση του μνημονίου, τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, την έγγραφη των κατοχικών αποζημιώσεων από την Γερμανία, την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και την αυτάρκεια της χώρας από την εσωτερική παραγωγή!»  
ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ => Ένας χρόνος δυναμικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Προτεραιότητα για τον Σύριζα η ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου

Στην χθεσινή ομιλία του ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνητικού μορφώματος, ο Τσίπρας επεχείρησε να πείσει τους βουλευτές και τα στελέχη του για την αναγκαιότητα υπερψήφισης της επερχόμενης μνημονιακής συμφωνίας. Η ομιλία Τσίπρα κινήθηκε στα πλαίσια του ότι «παραλάβαμε καμένη γη», «μας πολεμάει η ολιγαρχία» και έκλεισε με την αποτίμηση του κυβερνητικού έργου των πρώτων 100 ημερών, προκειμένου να πείσει για την χρησιμότητα της κυβέρνησης.
Στην αποτίμηση αυτή έδωσε εξέχουσα σημασία και εμφάνισε ως ύψιστη προτεραιότητα του κόμματός του την επερχόμενη υπερψήφιση του λαθρομονοσχεδίου. Όπως συγκεκριμένα είπε: «Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών και ήδη βρίσκεται στη διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, που γεννήθηκαν εδώ, πήγαν σχολείο εδώ, μιλούν ελληνικά, δεν ξέρουν καμία άλλη πατρίδα».
Δηλαδή για τον Σύριζα το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας περιορίζεται στο αν κάποιος γεννήθηκε εδώ, λες και είμαστε η Αμερική, όπου αν κάποιος γεννηθεί σε αεροπλάνο, εντός του αμερικανικού εναέριου χώρου, αυτομάτως λαμβάνει την αμερικανική υπηκοότητα. Βεβαίως, ο Τσίπρας σκέπτεται και ομιλεί ως γνήσιος μαρξιστής και δεν λαμβάνει υπόψη του την μακραίωνη ιστορία του Ελληνισμού, αλλά εκλαμβάνει το Έθνος ως μία έννοια καθαρά ποσοτική και εξόχως τυπική.
Πόσο δημοκρατική είναι, όμως, η στάση του Τσίπρα, δεδομένου ότι προσπαθεί να περάσει την ιδεοληψία της κλειστής γκρούπας του Σύριζα, την ώρα που σύσσωμος ο Ελληνισμός απορρίπτει την όποια «ελληνοποίηση» αλλοδαπών; Αυτό φαίνεται τόσο στην ανοιχτή διαβούλευση, που βρίσκεται το επαίσχυντο και αντισυνταγματικό αυτό νομοθέτημα, όσο και σε όλες τις δημοσκοπήσεις που διενεργούν διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι ακολούθως και βάσει των αποτελεσμάτων κατηγορούν τους Έλληνες ως «ρατσιστές».
Όμως, από που πηγάζει αυτή η ιδεοληψία των συριζαίων; Μας αποκαλύπτει ένας κομμουνιστής, ο Φ. Ένγκελς: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι...»
Αυτός είναι και ο λόγος που η εγχώρια πλουτοκρατία – κλεπτοκρατία, προωθεί τέτοιου είδους νομοθετήματα και πανηγυρίζει με την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες.   ΠΗΓΗ

«Ας φάνε παντεσπάνι»: Η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση βάζει φόρο σε όσους αδυνατούν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο


Την ιστορική φράση της Μαρίας Αντουανέτας όταν της είπαν ότι «ο λαός πεινάει» θύμισε η ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο οικονομικών για τα ΙΧ αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, το Υπουργείο Οικονομικών προωθείται «θέσπιση αντικινήτρων στην κυκλοφορία παλαιών και ρυπογόνων οχημάτων (π.χ. για οχήματα άνω της 20ετίας) με ένα “τέλος περιβάλλοντος”».
Κοινώς, όποιος έχει υποστεί την πλήρη εξαθλίωση και αντιμετωπίζει πρόβλημα διαβίωσης, θα κληθεί να αντικαταστήσει το παλιό αυτοκίνητό του, για να μην ρυπαίνει. Αν δεν το πράξει και μάλιστα άμεσα, θα κληθεί να πληρώσει έναν επιπλέον φόρο, αγνώστου – μέχρι στιγμής – μεγέθους.
Το εν λόγω μέτρο, βεβαίως, είναι άκρως μνημονιακό και πλήττει βάναυσα τα λαϊκά στρώματα, όμως ουδείς πρόκειται να αντιδράσει, διότι είναι «οικολογικό» και δεύτερον επειδή είναι «αριστερό».  ΠΗΓΗ

Οι συνιστώσες καρφώνουν τον Τσίπρα: Έρχεται συμφωνία μνημονιακής κοπής

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική - Καταγγέλλουν την ηγεσία ότι προσπαθεί να περάσει μια συμφωνία μνημονιακής κοπήςΤην πλήρη διαφωνία τους με την κυβερνητική πολιτική και τις κατευθύνσεις της διαπραγμάτευσης, εκφράζουν 10 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ) με κοινή δήλωση που κατέθεσαν στη συνεδρίαση του οργάνου.


Στη δήλωσή τους τονίζουν ότι «το τελευταίο διάστημα γίνεται συστηματική προσπάθεια ώστε να περάσει μια συμφωνία, μνημονιακής κοπής με νέα οδυνηρά μέτρα, η οποία θα παρουσιαστεί σαν αναγκαία, περίπου σαν νίκη της κυβέρνησης απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους». Επισημαίνουν παράλληλα πως «το εντυπωσιακό είναι ότι η εφαρμοζόμενη πολιτική - ακόμα και αν την θεωρήσουμε αναγκαστική μέσα από την πίεση των τροϊκανών - δεν έχει θίξει διόλου το δίκτυο της εσωτερικής διαπλοκής, καθώς ρίχνει γέφυρες προς τον συστημικό οικονομικό και πολιτικό κόσμο, διακρίνεται για τα πολιτικά ανοίγματα σε χώρους που υπηρέτησαν τα μνημόνια». Αυτή η επιλογή, προσθέτουν «δεν καθορίζεται από έναν αδήριτο συσχετισμό δυνάμεων αλλά έρχεται σαν αναγκαίο εξάρτημα μιας επί της ουσίας κεντροαριστερής προσαρμογής».
Εκτίμηση των 10 μελών της ΚΕ είναι ότι «πολιτικά έχουμε μια κυβέρνηση που υπό το πρόσχημα της «διαπραγμάτευσης» και του «έντιμου συμβιβασμού» διολισθαίνει και πιέζεται να περάσει μέτρα και συμφωνίες που δεν θα μπορούσε να επιβάλλει κανένα καθαρόαιμο μνημονιακό σχήμα».
Βέβαια οι «αντιφρονούντες» όταν θα έρθει η συμφωνία προς ψήφιση στην βουλή θα την ψηφίσουν με χέρια και με πόδια. Το ίδιο έκαναν άλλωστε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νουδούλα: Να κάνουμε «Μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, για να εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο

Μνημονιακό μέτωπο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι διέταξε ο Σημίτης

Ο Κώστας Σημίτης δεν είναι τυχαίος άνθρωπος, ούτε απλά ένας πρώην πρωθυπουργός. Είναι ο άνθρωπος, του οποίου οι μαθητές κυβερνάνε μέχρι σήμερα την χώρα. Αξίζει να θυμόμαστε ότι τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος, όσο και ο Γκίκας Χαρδούβελης, αλλά και ο νυν διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, ήταν μέλη της «ομάδας Σημίτη» κατά τη διάρκεια της αμαρτωλής διακυβερνήσεώς του.
Έχει συνεπώς μεγάλη αξία η - υπό μορφή διαταγής - προτροπή του στα κόμματα του μνημονίου να συνασπιστούν σε ένα ψηφοδέλτιο, σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, λόγω μη επίτευξης συμφωνίας με τους διεθνείς τοκογλύφους. Συγκεκριμένα ο Σημίτης είπε, μιλώντας στην Real News: «Αν υπάρχει ρήξη και γίνουν εκλογές, μία λύση υπάρχει. Να κατέβουν μαζί σε μία ομοσπονδία τα κόμματα του ευρωπαϊκού μπλοκ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι».
Την πρόταση Σημίτη την έχει υιοθετήσει εκ προοιμίου η ΝΔ, αφού ο Σαμαράς έχει κάνει ήδη δύο εκκλήσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ να συνασπιστούν. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο... ασταθής νυν πρόεδρο της ΝΔ επιθυμεί να ηγηθεί αυτού του συνδυασμού, γεγονός που δεν αποδέχεται ο πιο ψύχραιμος Σημίτης, ο οποίος βλέπει ότι το πολιτικό τέλος του Σαμαρά έχει ήδη έρθει.
Το Ποτάμι δεν πρόκειται να έχει αντιρρήσεις, αφού όπως έχει γίνει αντιληπτό απ' όλους είναι το παλιό σημιτικό ΠΑΣΟΚ και ο «πρόεδρός» του είναι υποχείριο των συγκεκριμένων - κυρίως γερμανικών - συμφερόντων.
Έκπληξη αποτέλεσε, όμως, η επίκληση της ξεχασμένης ΔΗΜΑΡ από τον Σημίτη, γεγονός που καταδεικνύει μία σύνδεση ανάμεσα στην μήτρα του αντεθνισμού, που φιλοξένησε Ρεπούση και Γιαννακάκη, με αυτούς που χειραγωγούν τις δημοσκοπήσεις, αφού - θυμίζουμε - το κόμμα του Μπαρμπα - Φώτη κάποτε έπαιρνε 18% στις στημένες δημοσκοπήσεις και στις εκλογές τελικά μετά βίας πήρε 3%.  ΠΗΓΗ

Δάσκαλε που δίδασκες Όταν οι ίδιες οι αποφάσεις του Σύριζα τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Η καθημερινή ροή των γεγονότων απογυμνώνει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η πρακτική εφαρμογή του προγράμματος του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Την ίδια ώρα που ορισμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, εντελώς αναίσχυντα, υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση ανθίσταται σθεναρά και σοβαρά στους δανειστές «διότι μερικές κυβερνήσεις και μερικοί ηγέτες, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, εννοούν αυτά που λένε», είναι οι ίδιες οι προεκλογικές υποσχέσεις οι οποίες δείχνουν πόσο ο Τσίπρας και η κυβέρνηση, του εννοούσαν όσα λέγανε.
Η «Πολιτική Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ», στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2014, έχει ορισμένα χαρακτηριστικά σημεία που δείχνουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης και του σαλταδορισμού που διέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ. «Καταργούμε το Μνημόνιο, τους νόμους της λιτότητας και της καταστροφής και επαναδιαπραγματευόμαστε τη δανειακή σύμβαση. Θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους. Θα επαναδιαπραγματευθούμε τη δανειακή σύμβαση και το δημόσιο χρέος με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους και ρήτρα ανάπτυξης όπως στη Γερμανία. Συμφωνήσαμε σε ένα πρόγραμμα με τέσσερις πυλώνες. Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης. Αποκατάσταση του δώρου Χριστουγέννων, ως 13η σύνταξη έως 700 ευρώ».
Τα όσα συμβαίνουν εδώ και 4 μήνες, αν μη τι άλλο, δείχνουν το μέγεθος της ασυνέπειας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όχι μόνο δεν «κατήργησε» ή «ακύρωσε» το Μνημόνιο, αλλά αντιθέτως προετοιμάζει το έδαφος για μια νέα μνημονιακή συμφωνία. Μπορεί η αντίσταση απέναντι  στους διεθνείς τοκογλύφους να είναι επί της ουσίας ανύπαρκτη, όμως στο άλλο. αντίπαλο δέος, το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, οι συριζαίοι δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω.  Γιώργος Μάστορας

Η συμμορία του μνημονίου, ο σκευωρός Αθανασίου και η ψευτοεξεταστική επιτροπήΠριν λίγες ημέρες, στην υποτιθέμενη εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο γνωστός συνωμότης Μπάμπης Αθανασίου δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών για το μνημόνιο λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο έρευνας διότι ο βουλευτής έχει το ακαταδίωκτο ότι και αν ψηφίσει! Άρα, αφού το μνημόνιο ψηφίστηκε από την βουλή, ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε κανείς δεν έχει ποινικές ευθύνες!
Βέβαια ο Μπάμπης ξέχασε να μας πει ότι η δανειακή του 2010, η μήτρα όλων των κακών, ουδέποτε ήλθε στην βουλή προς ψήφιση! Λίγες ώρες μετά έρχεται στο φως της δημοσιότητας έγγραφο-ντοκουμέντο με την μαύρη συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάιο του 2010 στο οποίο διαβάζουμε: Ο επιτετραμμένος της Αργεντινής στο ΔΝΤ αντέδρασε στο σχέδιο Στρος Καν-Παπανδρέου λέγοντας «Μα θα τους κάνουμε Αργεντινή»! Η απάντηση των εταίρων η οποία και συνιστά την μεγαλύτερη απάτη εις βάρος ενός λαού ήταν «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιάρθρωση του χρέους πριν εφαρμόσουμε αυτό το σχέδιο».
Αντιδράσεις υπήρξαν, ωστόσο για την κάμψη αυτών διαβεβαίωσαν ψευδώς ότι οι τράπεζες τους θα διακρατήσουν το χρέος και δεν θα το ξεφορτώσουν σε άλλες πλάτες. Ουδέποτε όμως έπραξαν αυτό, αφού αμέσως άρχισαν να ξεφορτώνουν ασύστολα τα ελληνικά ομόλογα που υποτίθεται θα διακρατούσαν. Τα ομόλογα της μίζας και της κερδοσκοπίας αγοράστηκαν από μικρές ελλαδικές και κυπριακές τράπεζες, από ασφαλιστικά ταμεία και μικροομολογιούχους έπειτα από... συστάσεις των συστημικών τραπεζών που ήταν στο παιχνίδι.
Στο παιχνίδι εις βάρος του ελληνικού λαού όμως Μπάμπη Αθανασίου, συμμετείχε και η γνωστή συμμορία του μνημονίου με εξέχοντα πρόσωπα την πολιτική ελίτ του τόπου δίχως την συνέργεια της οποίας δεν δύναται να είχε υλοποιηθεί η κλοπή του αιώνα. Ας θυμηθούμε όμως τι λέει η έκθεση-βόμβα της Alvarez & Marshal για την κατάρρευση των Κυπριακών τραπεζών:«Οι τράπεζες αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα από την Deutsche Bank, η οποία μάλιστα μοίραζε προμήθειες για τις αγορές»! Οι γερμανοί και οι εταίροι όμως στην συνεδρίαση του ΔΝΤ διαβεβαίωναν το αυτονόητο ότι δεν θα ξεφορτώσουν τα ομόλογα!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι έλληνες τραπεζίτες πήραν μίζες για να αγοράσουν ομόλογα από τις ευρωπαϊκές τράπεζες και έπειτα ανακεφαλαιοποιήθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, μεταφέροντας έτσι όλη την ζημιά στις πλάτες του και στην συνέχεια θρασύτατα να προσπαθούν κι από πάνω να του εισπράξουν με απειλές για πλειστηριασμούς και τα ανακεφαλαιοποιημένα δάνεια τους. Δηλαδή ο ορισμός της κερδοσκοπίας η οποία περνούσε πρωτίστως από τα «στραβά μάτια» της πολιτικής εξουσίας. Το απόλυτο έγκλημα εις βάρος ενός Έθνους ολοκληρώθηκε με το ξεφόρτωμα των 100 δις. ευρώ για τις αγορές ομολόγων και μετά ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με το εγκληματικό PSI.
Επανέρχομαι σε σένα Μπάμπη Αθανασίου και σου προτείνω να διαβάσεις καλύτερα το ντοκουμέντο των πρακτικών του ΔΝΤ το οποίο δεν αμφισβητείται. ΝΑΙ το μνημόνιο ήταν ένα έγκλημα κατά του Έθνους. ΝΑΙ ήταν εσχάτη προδοσία. ΝΑΙ έχει αυτουργούς, συνεργούς και παραστάτες, πολιτικούς τραπεζίτες και επιχειρηματίες. ΝΑΙ η ποινή είναι μια και δεν θα εκτελεστεί από τις ψευτοεξεταστικές σας επιτροπές αλλά όταν έρθει πραγματική δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο μαζί με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.    Σταύρος Καρεφυλλάκης - Μέλος Κ.Ε. Χρυσής Αυγής
Όλοι παραδέχονται τις παρεμβάσεις Αθανασίου για την παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής πλην Γεωργιάδη 


Ο τελευταίος υπερασπιστής των σκευωρών έχει παραμείνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και αυτός προφανώς δεν είχε καμμία συμμετοχή στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και στην πρωτοφανής μηχανορραφία που στήθηκε κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Πριν τρεις ημέρες στο τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου η κουβέντα πήγε στον αρχιερέα της παραδικαστικής διαπλοκής Αθανασίου και στις βρώμικες του μεθοδεύσεις για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τα γνωστά του τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου και τους ανακριτές.
Το εκπληκτικό είναι ότι ένα ολόκληρο πάνελ από τους φυσικούς ιδεολογικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής (Σύριζα - Ελένη Αυλωνίτου, ΑΝΕΛ - Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και δημοσιογράφους δήλωνε το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ίδιος ο Αθανασίου έχει παραδεχτεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη και ο μόνος που συνέχιζε να κάνει τον ανήξερο ήταν ο Γεωργιάδης.
Να του θυμίσουμε λοιπόν από τα επίσημα καταγεγραμμένα βίντεο της Βουλής των Ελλήνων τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο σκευωρός Αθανασίου για τα τηλεφωνήματα που έκανε κατά την διάρκεια της ανάκρισης - και όχι μετά - για να μάθει πώς πάει η κατάσταση...
Αθανασίου ομολογεί τις παρεμβάσεις του στην Δικαιοσύνη   ΠΗΓΗ
Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!
Παρέδωσε στρατιωτικά αρχεία στον τούρκο κατακτητή ο ΑΝΑΝστασιάδης

Σε συνέχεια των συντεταγμένων των 28 ναρκοπεδίων στον Πενταδάκτυλο που επέδωσε ο ναινέκος Νίκος Ανανστασιάδης στον Μουσταφά Ακιντζί, κατά την πρόσφατη τους συνάντηση, η Κυβέρνηση με παρότρυνση των Ηνωμένα Εθνών, επέδωσε προς τους Τουρκο«κυπρίους» και φωτοαντίγραφα όλων των στοιχείων που αφορούν τα εν λόγω ναρκοπέδια, βάσει των καθιερωμένων σχετικών με το θέμα προτύπων.
Αξίζει να σημειώσουμε πως νωρίτερα ο Μουσταφά Ακιντζί, συναντήθηκε με την Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτενχαϊμ και την Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κριστίν Λουντ και τους είχε δηλώσει πως οι συντεταγμένες που δόθηκαν από τον Νίκο Ανανστασιάδη για τα 28 ναρκοπέδια είναι ανεπαρκείς... Έτσι ο κοινοτάρχης μας έσπευσε να παραχωρήσει φωτοαντίγραφα από όλα τα στοιχεία που διέθεται, αφήνοντας ανυπολόγιστα εκτεθειμένη την πατρίδα μας έναντι του Τούρκου κατακτητή.
Τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία και ο κατακτητής της πατρίδας μας κερδίζει συνεχώς έδαφος παρουσιάζοντας ένα δήθεν καλό προσωπείο. Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ανανστασιάδης με την μειοδοτική στάση που αβασάνιστα τηρεί ευθύς εξαρχής, ωθεί τα γεγονότα προς όφελος της Τουρκίας. Καταπλακώνοντας τα Εθνικά δίκαια του λαού μας, εξαφανίζουν περίτεχνα το Κυπριακό πρόβλημα από τον χάρτη.
Σήμερα παραδίδει στον κατακτητή στρατιωτικά αρχεία, αύριο τι άλλο θα τους δώσει; Έλληνες, εγερθείτε, μην φτάσουμε στο σημείο να πούμε η Κύπρος Εάλω...  ΕΛΑΜ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: «Μετά βαΐων και κλάδων» υποδέχτηκε ο Ανα(ν)στασιάδης τον Ακιντζί


Τάγματα εφόδου του Σύριζα, σε συνεργασία με την Αστυνομία, επιτέθηκαν στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο
Τα μνημονιακά τάγματα εφόδου του Σύριζα με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά πολίτες στην αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και κατέστρεψαν το Δημαρχείο Διμηνίου στον Βόλο. 
Ποινικές ευθύνες για σωρεία κακουργημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας, φέρει ο τοπικός Σύριζα, που εδώ και εβδομάδες καλούσε εγκληματικά αναρχικά στοιχεία, να διαλύσουν τη νόμιμη συγκέντρωση μας, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, που παρείχε απόλυτη κάλυψη στους κρανοφόρους εγκληματίες. 
Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στο νέο μνημονιακό καθεστώς της ακραίας ανθελληνικής αριστεράς θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. ΠΗΓΗ

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗ: ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

       Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση,ζητά ευθέως , παρότι δεν αναφέρει το όνομά του ,με ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια με αντιεξουσιαστές που είχε σαν αποτέλεσμα το κάψιμο ενός τρόλεϊ . “Οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές που επί σαράντα χρόνια καίνε και λεηλατούν την Αθήνα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Πράγματι ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του και όταν αυτό το έργο είναι ανύπαρκτο οφείλει να παραιτείται. Βέβαια θέλει και φιλότιμο να αναγνωρίσει κάποιος την ανεπάρκεια του”.

Υ.Γ.
Ε ρε Πανούση μετά την Κωνσταντοπούλου μομφή και από την Ραχήλ; Πως τα κατάφερες και οι γυναίκες του Σύριζα τα βάζουν μαζί σου; πηγήΙΔΟΥ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΚΙΝΗΣΗ
Όπως είναι γνωστό, λυσσασμένα παρακρατικά βρωμόσκυλα, σιτιζόμενα από τα μυστικά κονδύλια αυτού του άθλιου μνημονιακού προτεκτοράτου –που πότε λέγεται Σαμαροβενιζελιστάν και πότε Τσιπροκαμμενιστάν, δεν έχει σημασία, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε- πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο, φυσικά με την συνέργεια της δήθεν «αστυνομίας». Μια δολοφονική επίθεση την οποία καμία ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ του ξεφτιλισμένου δήθεν «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε, έστω και φραστικά, για τα μάτια του κόσμου… Και πώς να την καταδικάσουν, αφού την επικροτούν ΟΛΟΙ, από την ψοφοδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά; Κι όπως συμβαίνει πάντα, οι ηθικοί (τουλάχιστον…) αυτουργοί της είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα, ότι θα εξαπολύσουν τα παρακρατικά σκυλιά τους. Ιδού ποιοι είναι:

“O φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση ούτε στον Βόλο ούτε πουθενά!

Η ΧΑ πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή σε δημοτικό χώρο που της παραχώρησε ο Δήμος Βόλου.

Θεωρούμε πως η επανεμφάνιση της φασιστικής συμμορίας στον δημόσιο βίο της πόλης μας αποτελεί ανησυχητικό φαινόμενο. Η εγκληματική οργάνωση η οποία είχε λουφάξει μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα και την σύλληψη της ηγεσίας και κάποιων στελεχών της, διεκδικεί και πάλι την παρουσία της στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Μαγνησίας. Μια παρουσία συνυφασμένη με την προπαγάνδιση ακραίου ρατσιστικού και αντιδημοκρατικού λόγου και ταυτισμένη με τη βία, τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, μαθητών που εμποδίζουν την διείσδυση της στα σχολεία, μελών αριστερών οργανώσεων και γενικότερα εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη που αγωνίζεται ενάντια στη φασιστική απειλή.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε επαγρύπνηση. Θεωρούμε πως η απόφαση της δημοτικής αρχής του κ. Μπέου να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα στην εγκληματική συμμορία αποτελεί σημαντικό πολιτικό ολίσθημα και συνέχεια της αντιδημοκρατικής πρακτικής του εν λόγω κυρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί όσους τοποθετούνται ενάντια στο ναζισμό να πάρουν μαζικά μέρος την Κυριακή 24 Μαΐου στις 6:30μμ στην πλατεία του Διμηνίου στην αντιφασιστική συγκέντρωση ξεκαθαρίζοντας ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση ούτε στον Βόλο ούτε πουθενά!”.

Αλλά, καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια, συριζομούρηδες και λοιποί «τοξότες»   πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ: ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»;

Όπως είναι γνωστό, νέα επεισόδια –χωρίς φανερή αιτία κι αφορμή- προκάλεσαν χθες οι αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες στο κέντρο των Αθηνών, με τον εμπρησμό ενός τρόλει στην Πατησίων (ας είναι καλά τα κορόιδα, οι Έλληνες φορολογούμενοι που θα το πληρώσουν…) και τον… συνήθη πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ, γύρω από το Πολυτεχνείο. Φυσικά, και αυτή τη φορά δεν υπήρξαν συλληφθέντες…

Και το -φαινομενικό- ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: γιατί οι αναρχοκομμουνιστές δημιουργούν συνεχή επεισόδια και επί των ημερών της «πρώτης φοράς αριστερά»; Δε θα ήταν λογικό –δεδομένων των σχέσεων που αναμφιβόλως υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους- να κάθονται φρόνιμοι, για να μην «εκθέτουν» την κυβέρνησή τους στην κοινωνία; Τελικά, μήπως κατευθύνονται από άλλα κέντρα εξουσίας, που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη συγκυβέρνηση;

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι συμμορίτες κατευθύνονται από την ίδια την «πρώτη φορά αριστερά»! Έχοντας μάλιστα εντολές, να κάνουν ακόμα πιο έντονη την παρουσία και την αλητεία τους! Και βέβαια, υπάρχει γι’ αυτό συγκεκριμένος λόγος: τώρα που η αριστερά έγινε κυβέρνηση, υπάρχει ο φόβος να εκμεταλλευτούν άλλοι την αντίδραση της νεολαίας κατά της αριστερής κυβέρνησης και των μνημονιακών της πολιτικών (όχι βέβαια με εμπρησμούς τρόλει και πετροπολέμους της πλάκας). Φροντίζει, λοιπόν, η βαθιά αριστερά να ισορροπεί σε δύο βάρκες: και στη βάρκα της κυβέρνησης και στη βάρκα της δήθεν αντίδρασης, για να αρμενίζει!  ΠΗΓΗ

Το Σύριζα, τα ΜΜΕ και η συγκυβέρνηση Τζαννετάκη

Ανακοίνωση για την επίθεση της Κωνσταντοπούλου κατά των ΜΜΕ και τις έμμεσες απειλές αναδιάταξης του τηλεοπτικού χάρτη, εξέδωσε το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση αυτή, η κλεφτο-πασοκαρία υπενθυμίζει στους συριζαίους, «ότι τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στους ιδιοκτήτες εφημερίδων τις έδωσε η κυβέρνηση Τζαννετάκη (ΝΔ – Συνασπισμού) με υπουργούς προερχόμενους από τον τότε Συνασπισμό σε καίριες θέσεις».
Γινόμενοι, λοιπόν, συνήγοροι του… διαβόλου (λιγάκι, όσο πατάει η… γάτα), λέμε ότι αν και… καθήμενος ο συντάκτης της ανακοίνωσης, ορθά ομίλησε!
Διότι, στη συγκυβέρνηση του Τζαννή Τζανετάκη, που διαμόρφωσε το τηλεοπτικό τοπίο όπως το γνωρίζουμε σήμερα, συμμετείχε ο τότε ενιαίος Συνασπισμός (ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ), με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο (πατέρα της σημερινής προέδρου της βουλής) υπουργό Εσωτερικών, τον Φώτη Κουβέλη υπουργό Δικαιοσύνης και τον Γιάννη Δραγασάκη στο Οικονομικών.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, εις ότι αφορά τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης της χώρας και την δήθεν άσπιλη κι αμόλυντη αριστερά, που δήθεν δεν κυβέρνησε ποτέ!  Εθνικισμός.net   ΧΑ
..
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6322753813357089309

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item