Widgets

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


Η θυσία εκείνων που έπεσαν, πιστοί στο όρκο προς την Πατρίδα, εμπνεόμενοι από τα ιδανικά του Έθνους, αποτελεί σήμερα παράδειγμα για όλους τους Έλληνες και αποστομωτική απάντηση προς την ανθελληνική κυβέρνηση η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Στρατού. Άξιοι συνεχιστές των ηρώων μας παραμένουν οι σημερινοί Έλληνες Καταδρομείς, ακοίμητοι φρουροί της Εθνικής Ανεξαρτησίας, αιχμή του δόρατος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Στολή Παραλλαγής - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Η Στολή Παραλλαγής - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί.

Η τρίχρωμη στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού δεν είναι ούτε φόρμα, ούτε τζάκετ, ούτε αμπέχονο, ούτε κάλυμμα για οικοδομικές εργασίες. Είναι ΣΤΟΛΗ με βάση τον Στρατιωτικό Κανονισμό, την Νομοθεσία και κυρίως τις ηθικές αξίες που συνδέονται άρρηκτα με την Πολεμική Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Λίγες Στρατιωτικές Μονάδες είχαν την Τιμή να λάβουν μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις με την σύγχρονη ελληνική στολή παραλλαγής:

Η Α’ Μοίρα Καταδρομών, που αγωνίστηκε ηρωικά και νικηφόρα στην Κύπρο το 1974, είχε προλάβει να υιοθετήσει μία πρώιμη στολή παραλλαγής (σχετικές φωτογραφίες από εκπαιδευτικές δραστηριότητές της Α’ ΜΚ κατά την ειρηνική περίοδο υπάρχουν στο διαδίκτυο).


Οι Αμφίβιες Μοίρες στην εμπόλεμη ζώνη γύρω από τα Ίμια (και οι Ο.Υ.Κ. με την ιδιότυπη παραλλαγή του Πολεμικού Ναυτικού αντίστοιχα), που όμως δεν έκαναν ποτέ χρήση πραγματικών πυρών κατά του εχθρού. Οι Έλληνες Καταδρομείς, Πεζοναύτες και Βατραχάνθρωποι που συμμετείχαν σε επιχειρήσεις στην ελληνοαλβανική μεθόριο και στο Αιγαίο την δεκαετία του ‘90 (εκκαθαρίσεις μετά την απώλεια του Λιμενοφύλακα Μαρίνου Ζαπάντη έξω από την Κέκρυρα, ενέδρες σε κυκλώματα λαθρομετανάστευσης, εκδίωξη τουρκικού υποβρυχίου από το Φαρμακονήσι κ.ο.κ.).

Προφανώς υπάρχουν και άλλα γεγονότα που μου διαφεύγουν, εξαιρώντας βεβαίως τις επιχειρήσεις σε ξένα εδάφη που έγιναν στα πλαίσια ξενοκίνητων «ειρηνευτικών» αποστολών. Σημειώστε τώρα κάτι εξίσου σημαντικό: την στολή παραλλαγής θα κληθούμε να την φορέσουμε όλοι εμείς οι Έφεδροι των Ενόπλων Δυνάμεων όταν η Πατρίδα το απαιτήσει. Με αυτή την στολή θα πολεμήσουμε και την ίδια ακριβώς στολή θα φορούν στο πεδίο της μάχης όλοι οι Μαχητές της Ελλάδος, Στρατηγοί και Στρατιώτες, οι πάντες, ανεξαρτήτως Βαθμού και Μονάδος. Επομένως η παραλλαγή είναι η πιο σημαντική στολή του Ελληνικού Στρατού, απείρως σημαντικότερη από την επίσημη 8άρα με τα σκαρπίνια που φορούν οι Αξιωματικοί στις τελετές, τα μνημόσυνα και τις ανούσιες διαλέξεις παρέα με πολιτικάντηδες και διαννοουμένους.

Καταλήγουμε αβίαστα στο συμπέρασμα πως την στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού δεν είναι πρέπον να την φορούν κυνηγοί, οικοδόμοι, αγρότες και εργατοτεχνίτες, ακόμα και αν πράγματι υπηρέτησαν ευόρκως σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς και τίμησαν την στολή αυτή μέσω της ευδοκίμου υπηρεσίας τους. Και φυσικά, είναι έσχατο ηθικό παράπτωμα, αλλά και ποινικό αδίκημα, να την φορούν για επίδειξη φυγόστρατοί ή λουφαδόροι πολιτικάντηδες, λαμόγια που βγήκαν Ι-5 ή έβαλαν βίσμα για να κάνουν θητεία στα σύνορα Φιλοθέης-Ψυχικού και έπιναν τον καφέ τους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, όταν οι σειρές τους ξεροστάλιαζαν στον Έβρο, την Κύπρο ή σε κάποια βραχονησίδα του ΝΑ Αιγαίου.

Είναι σημείο των καιρών και έσχατο δείγμα παρακμής μίας χώρας που καταρρέει, το εξής φαινόμενο: οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας να μην έχουν υπηρετήσει ούτε μία μέρα στον Στρατό ή - στην καλύτερη περίπτωση - «να την έχουν περάσει ζάχαρη» σε στρατόπεδα δίπλα στο σπίτι τους, σε ειδυλιακά προάστια των Αθηνών με ρυθμούς υπηρεσίας 1 μέσα: 30 έξω. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η πλειοψηφία, από τον αλήστου μνήμης Τσοχατζόπουλο και τον Mr. Τίποτα Αβραμόπουλο μέχρι τον σημερινό συριζαίο υφυπουργό Ήσυχο (που δεν υπηρέτησε στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί τον καιρό εκείνο βρισκόταν στην... Αργεντινή). Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο πρώην νεοδημοκράτης και νυν ψεκασμένος υπουργός Καμμένος, που λούφαρε την θητεία του στο Καβούρι Αττικής, στην πιο βισματική Μονάδα της Αεροπορίας, σχεδόν μεσοτειχία με την πολυτελή του κατοικία. 

Αποτελεί έγκλημα το γεγονός αυτό από μόνο του; Ίσως όχι. Είναι όμως έγκλημα ηθικό, αλλά και αδίκημα ποινικό, να βλέπεις τον συγκεκριμένο τύπο να μετατρέπει την τρίχρωμη παραλλαγή του Στρατού Ξηράς σε αποκριάτικη στολή και να εμφανίζεται μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους με πτέρυγες αλεξιπτωτιστή, με τα σήματα που απονέμονται στους χειριστές πολεμικών ελικοπτέρων, με την «πουλάδα» του Σχολείου Αυτοδυτών και με κάθε είδους επίρραμμα, που έχουν φτύσει αίμα τόσοι και τόσοι άξιοι Άνδρες για να μπορούν να το φέρουν στην στολή τους.

Η τελευταία εμφάνιση Καμμένου στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν η επιτομή της αθλιότητας. «Ακομβίωτος», σε στυλ παραλίας, μαύρο φανελάκι με γυαλί ηλίου στη λαιμόκοψη και σηκωμένα μανίκια σαν του ταβερνιάρη που έρχεται να πάρει παραγγελία. Το πλέον θλιβερό είναι πως συνοδεύεται από Ανώτερους Αξιωματικούς (με βαρειά καρδιά γράφω τα «Α» με κεφαλαία) με επιρράμματα μάχιμων σχολείων (ΟΥΚ, Ελευθέρας Πτώσεως κλπ). Σε μία από τις φωτογραφίες, το ύφος του συνοδού Αξιωματικού με τον μπλε μπερέ είναι τόσο μίζερο και καταθλιπτικό, που ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα υποταγής και εξαθλίωσης που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας.


Πολλοί φίλοι θα αναρωτηθούν, αν ασκώντας την κριτική αυτή παριστάνω το... θηρίο, τον υπερ-κομάντο και την πολεμική μηχανή που είναι έτοιμη να σπάει τα σύνορα και να μπει μέσα στην τουρκία. Ασφαλώς όχι. Ακόμα και εμείς όμως, που δεν είχαμε ποτέ την Τιμή να αγωνιστούμε σε σκληρά και ματωμένα πεδία για την Ελλάδα, έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε τους φυγόστρατους και τους βισματίες πολιτικάντηδες. Έχουμε κάθε δικαίωμα να μιλάμε με αγάπη για την στολή παραλλαγής, γιατί ιδρώσαμε με την στολή αυτή, κυλιστήκαμε φορώντας την μέσα σε λάσπες, την λιώσαμε στον στίβο μάχης, γίναμε ένα μαζί της στην πισίνα με τα λύματα (δεν γράφω «αράπης» για να μη με πιάσει ο αντιρατσιστικός νόμος).

Μία από τις πολλές στιγμές που συχνά αναπολώ από την θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό με βρίσκει στο τέλος μίας ΤΑΜΣ «Ανορθόδοξος Πόλεμος», στα πλαίσια της Άσκησης Νικηφόρος στην Κύπρο, ξημέρωμα καλοκαιρινής νύχτας κάπου στη μέση του πουθενά, κοντά στο περίφημο δάσος του Μαχαιρά. Είμαι συνοδηγός στο Steyr και πάμε να απαγκιστρώσουμε διμοιρία αμέσως μετά από εικονική κρούση κατά του αόρατου εχθρού, που στο σενάριο έχει καταλάβει ολόκληρο το νησί. Μόλις συναντάμε τους Καταδρομείς δίνω την θέση μου στον Διμοιρίτη Υπολοχαγό και μετακομίζω στην καρότσα. 

Ο κόσμος αρχίζει να ανεβαίνει στο όχημα και τότε συμβαίνει το αναπάντεχο. Οι τύποι αυτοί είναι πέντε μέρες στα βουνά φορώντας την ίδια παραλλαγή, τρέχουν πάνω-κάτω ατελείωτες ώρες, κοιμούνται στα χώματα και κυλιούνται στις λάσπες, ενώ απαγορεύεται ακόμα και να βγάλουν το φούμο από το πρόσωπο. 

Στην ίδια άθλια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ, αλλά μέχρι την στιγμή εκείνη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Όταν το Steyr φορτώνει και στριμωχνόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο, η μυρωδιά που αναδύεται είναι τόσο δυσάρεστη, που αναγκάζομαι να ανοίξω το μπέρκιν, να βάλω μέσα το κεφάλι και να αρχίσω να εισπνέω βαθιά την μυρωδιά του πλαστικού. Θέλω να πω με απλά λόγια, πως οι τύποι αυτοί, που η στολή σάπισε πάνω στο σώμα τους για μέρες, έχουν κάθε δικαίωμα να την φοράνε με Τιμή, γιατί την έχουν τιμήσει, όπως έχουν τιμήσει και τον Όρκο που δίνει στην αρχή της θητείας του κάθε πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.

Η τελευταία φορά που φόρεσα την στολή παραλλαγής και τα καταδρομικά σήματα ήταν την άνοιξη του ’13, μία πολύ όμορφη βραδιά, όταν συμμετείχα (ως μέλος της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών) στην πορεία 50 χιλιομέτρων της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών από τα βουνά του Ασπροπύργου μέχρι το Κανδήλι και το πεδίο βολής του ΚΕΕΔ Νέας Περάμου. Θυμάμαι πολύ καλά την δραστηριότητα εκείνη, πρώτον γιατί θεωρώ τιμή, αλλά και υποχρέωση κάθε πολίτη να μετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της Εφεδρείας. 

Δεύτερον, γιατί αμέσως μετά από την κοπιαστική, ολονύκτια διαδρομή πήγα σπίτι, έκανα ντουζ, φόρεσα κοστούμι και κατέβηκα στη βουλή για μία ακόμη πολιτική ομιλία που έσπασε τα νεύρα των παπαγάλων στα δελτία των 8. Ένα χρόνο αργότερα, οι αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου τηλέφωνο από εκείνη την πολύ όμορφη, αλλά και εξαντλητική δραστηριότητα, με έκαναν και πάλι πρωταγωνιστή στα δελτία των 8, αυτή τη φορά ως... «στέλεχος παραστρατιωτικών ομάδων εγκληματικής, νεοναζιστικής οργάνωσης». Οι εικόνες αυτές ήταν η αστεία, επικοινωνιακή απάντηση του Συστήματος στο βίντεο Μπαλτάκου και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σκευωρία σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου.

Φυλακές Κορυδαλλού,
8 Ιουνίου 2015
www.xryshaygh.com

Ψαλίδι στους στρατιωτικούςΨαλίδι στους στρατιωτικούς

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Νέο ψαλίδι έρχεται στα πενιχρά επιδόματα που λαμβάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς σταδιακά ετοιμάζονται να καταργηθούν όλες οι ειδικές παροχές που εισπράττουν με την μορφή χρηματικού βοηθήματος. Πρόκειται για την απαρχή της υλοποίησης του σχεδίου των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, για απαξίωση των στρατιωτικών και των αστυνομικών για τις «πατριωτικές» ιδέες που διαπνέουν πολλούς εξ αυτών και την αντίδρασή τους στην προωθούμενη διάλυση των ταμείων τους και την αρπαγή των αποθεματικών τους. Ήδη, σε πρώτη φάση προβλέπεται η ουσιαστική κατάργηση της ημερησίας αποζημίωσης που παίρνουν όταν μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους. Με ρύθμιση που περιλαμβάνεται σε προσχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, αποζημίωση για αυθημερόν μετακίνηση θα λαμβάνουν μόνο αν η απόσταση που πρέπει να διανύσουν θα ξεπερνά τα 160 χλμ!

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι για μικρότερες διαδρομές θα πρέπει να πληρώσουν για να πάνε στον προορισμό τους, από την τσέπη τους και να χρησιμοποιήσουν, αν δεν υπάρχει υπηρεσιακό όχημα, το δικό τους Ι.Χ. Πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα κατ’ αυτών που φυλάττουν τα σύνορα της χώρας μας από τους εξωτερικούς εχθρούς κι όσων είναι επιφορτισμένοι με την διατήρηση της ασφάλειας στο εσωτερικό της. Πραγματοποιείται δε σε μια στιγμή που μένει ανεκτέλεστη η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων χρημάτων απ’ αυτούς, που ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 500 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ν/σ που ουσιαστικά εξοντώνει οικονομικά δύο από τους βασικούς πυλώνες του Έθνους, η ημερησία αποζημίωση ορίζεται στο ποσό των 40 ευρώ (κι αυτό μεικτά), ανεξάρτητα από την θέση ή τον βαθμό του μετακινούμενου. Στην πράξη, στο πορτοφόλι τους οι μετακινούμενοι θα βάζουν περίπου 20 ευρώ. Με το ποσό αυτό πρέπει να καταβάλουν όλες τις δαπάνες που θα κάνουν (βενζίνη, διόδια, γεύμα) κι αν χρειαστεί, να πληρώσουν και έξοδα διανυκτέρευσης. Όπως έλεγε στο ΕΜΠΡΟΣ καλά πληροφορημένος κρατικός αξιωματούχος, με την νέα πρόταση νόμου που αφορά και τις υπόλοιπες κατηγορίες υπηρετούντων στον κρατικό μηχανισμό, καταργείται η ημερησία αποζημίωση, καθώς τα ελάχιστα όρια χιλιομετρικής απόστασης κάθε αποζημιούμενης μετακίνησης αυξάνεται κατά 3 έως και 16 φορές. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με το άρθρο 24 του νομοσχεδίου ανοίγει ο δρόμος για περικοπή όλων των μη μισθολογικών παροχών που λαμβάνουν οι στρατιωτικοί.

Με την διάταξη αυτή τα πριμ που εισπράττουν οι τελευταίοι μπορούν να αναπροσαρμόζονται ή να περικόπτονται με μια απλή απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, αφού πρώτα καθορισθούν οι σχετικές προϋποθέσεις με την έκδοση κοινού Προεδρικού Διατάγματος. Μεταξύ των εργαζομένων που θίγονται είναι το προσωπικό του ΕΚΑΒ, οι μηχανικοί του Δημοσίου, οι υπάλληλοι του υπουργείου Γεωργίας, των Περιφερειών, οι οποίοι πλέον δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τους προβλεπόμενους εκάστοτε ελέγχους της αρμοδιότητάς τους.

Ιδιαίτερα πλήττονται οι διασώστες, οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας και στα νοσοκομεία και όσοι εκτελούν διακομιδές ή απασχολούνται στην πρόνοια. Η εξέλιξη αυτή, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς που υπηρετούν στην επαρχία ή στα νησιά και απαιτείται η καθημερινή μετακίνησή τους για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους. Όσο για τους στρατιωτικούς, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδιάζεται και η κατάργηση του επιδόματος ενοικίου που παίρνουν, με την αιτιολογία ότι ανήκουν στην «κατηγορία των υψηλά αμειβομένων υπαλλήλων του Δημοσίου».

Σε απλά Ελληνικά, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις ως μια άλλη κρατική υπηρεσία, με στελέχη που παίρνουν παχυλές απολαβές. www.xryshaygh.com

Διαλύουν τον Ελληνικό Στρατό: Κλείνουν τα περισσότερα κέντρα εκπαιδεύσεως οι αστράτευτοι


Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του Πάνου Καμμένου!

Δηλώσεις έκανε χθες ο πασοκογενής συριζαίος υφυπουργός του Καμμένου, Νίκος Τόσκας, και άφησε εμβρόντητους όσους γνωρίζουν έστω και επιφανειακά τα του στρατεύματος. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός υπάρχει πλάνο για την «αναδιάρθρωση όλης της δομής των Ενόπλων δυνάμεων», εντός του οποίου εξετάζεται και «η μετεξέλιξη ορισμένων στρατοπέδων εκπαίδευσης, για τα οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα τους».

Τι εννοεί ο υφυπουργός περί «αναγκαιότητας» των κέντρων εκπαιδεύσεως; Στην συνέχεια υπήρξε πιο διασαφηνιστικός, αφού όπως είπε «από τα 13 συνολικά κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, στην πραγματικότητα 3 - 4 είναι αναγκαία». Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, θεωρεί λοιπόν ότι δύναται να λειτουργήσει το στράτευμα με ένα κέντρο εκπαιδεύσεως ανά κλάδο, γεγονός βεβαίως άτοπο, αφού δεν γίνεται να υπάρξει κοινό κέντρο εκπαιδεύσεως για τις Διαβιβάσεις και τα Τεθωρακισμένα π.χ.

Δεν θα μπορούσε να περιμένει, βεβαίως, κανείς κάτι καλύτερο από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν το μίσος για τον στρατό και την Πατρίδα στον ιδεολογικό τους πυρήνα. Από ανθρώπους που πιστεύουν ότι την Πατρίδα θα την προστατεύσουν οι «διεθνείς οργανισμοί» και η «παγκόσμια αλληλεγγύη». Από ανθρώπους που μέχρι πριν λίγο καιρό προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και μισούν το οτιδήποτε προάγει το Εθνικό Φρόνημα.

Τώρα, βεβαίως, που θα κλείσουν τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, μπορεί να υποστούν ανεπανόρθωτη βλάβη οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, όμως ανοίγεται ένας νέος… ανθρωπιστικός δρόμος. Τώρα με τόσα κτήρια ανεκμετάλλευτα, η κυρά Τασία θα μπορέσει να στεγάσει ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες και να απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μοιράσει στις συριζαίικες ΜΚΟ – σφραγίδες του ενός ατόμου. www.xryshaygh.com


Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων σε Ρεντίνα και Καβούρι - Φωτορεπορτάζ


Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων στους Ιερούς του Έθνους μας αγώνες, που τελέστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο στρατόπεδο «Αντιστρατήγου Γ. Κατσάνη» στη Ρεντίνα, η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης Γρέγο Αντώνιο, Γραικό Φώτιο, τον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο και στελέχη του Κινήματος.


Τιμήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, οι νεκροί Καταδρομείς, μαχητές των επιχειρήσεων 1947-1949 και μαζί τους μνημονεύθηκαν στο προσκλητήριο νεκρών όλοι οι πεσόντες μαχητές του Ιερού Λόχου Μέσης Ανατολής και των επιχειρήσεων της Κύπρου το 1974.    


Η θυσία εκείνων που έπεσαν, πιστοί στο όρκο προς την Πατρίδα, εμπνεόμενοι από τα ιδανικά του Έθνους, αποτελεί σήμερα παράδειγμα για όλους τους Έλληνες. Άξιοι συνεχιστές τους παραμένουν οι σημερινοί Έλληνες Καταδρομείς, ακοίμητοι φρουροί της Εθνικής Ανεξαρτησίας, αιχμή του δόρατος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.


Την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρευρέθη στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων που τελείται κάθε χρόνο στο Καβούρι και αφορά στη μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν την ζωή τους, τόσο κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου, όσο και κατά την διάρκεια των αγώνων στην Κύπρο εναντίον των Τούρκων.


www.xryshaygh.comΣύριζα κατά του Στρατού: αποποινικοποίηση της ανυποταξίας ζητούν οι μαρξιστές


Σύριζα κατά του Στρατού: αποποινικοποίηση της ανυποταξίας ζητούν οι μαρξιστές

Όσο κι αν μασκαρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επιχειρώντας να προβάλλουν ένα φιλολαϊκό, πατριωτικό προφίλ, φαίνεται πως τα συμπλέγματα είναι αδύνατο να ξεπεραστούν. Αφού λοιπόν τα έβαλαν με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και τους πιστούς, τώρα τάσσονται με μένος κατά της στρατιωτικής θητείας, απαιτώντας την αποποινικοποίηση της ανυποταξίας!

Ο λόγος για το κωμικοτραγικό «τμήμα δικαιωμάτων» του Σύριζα, το οποίο δι' ανακοινώσεως προς την κυβέρνηση απαιτεί την αποποινικοποίηση της ανυποταξίας και την ακύρωση όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε βάρος παλιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης. Αφορμή για την κατάπτυστη και αντεθνική ανακοίνωση στάθηκε η καταδίκη από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων αρνητή στράτευσης, σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Ο «πατριωτισμός» της Αριστεράς εξυφαίνεται σε όλο του το μεγαλείο, μέσα από την ανακοίνωση του «τμήματος δικαιωμάτων»: «Η ανυποταξία δεν μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα, και μάλιστα διαρκές, γεγονός που σήμερα συνεπάγεται την διεξαγωγή αλλεπάλληλων δικών για μία και μόνο (ίδια) κατηγορία. Από τη σκοπιά αυτή, ζητάμε να παύσει η δίωξη σε βάρος των αντιρρησιών και να ακυρωθούν τα επιβληθέντα πρόστιμα σε βάρος παλιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης, καθώς και να μην δικάζονται πολίτες από στρατοδικεία για υποθέσεις που αφορούν τη θητεία τους»!

Με απλά λόγια, ο Σύριζα στρέφεται ξεκάθαρα κατά του Στρατού, υπονομεύοντας καταφανώς την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και εν συνόλω τα εθνικά μας συμφέροντα. Τι αντιπροτείνει ο Σύριζα και οι μαρξιστές «πατριώτες»; «Η κυβέρνηση να υπαγάγει τον θεσμό της εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας σε μη στρατιωτική Αρχή άλλου υπουργείου. Θεωρούμε επίσης αναγκαία την κατάργηση της επιτροπής ελέγχου συνείδησης και την αυτόματη εξίσωση της χρονικής διάρκειας της εναλλακτικής υπηρεσίας με αυτήν της στρατιωτικής». Ζητούν δηλαδή να καταργηθεί η στρατιωτική θητεία και να αντικατασταθεί με «κοινωνική υπηρεσία» ή επί το απλούστερον, με ρουσφετολογικές τοποθετήσεις σε άλλο υπουργείο. Με δυο λόγια «θητεία αλα stage»!

Τα παραχαϊδεμένα του συστήματος, αγανακτούν με την υπηρεσία προς το Έθνος και την Πατρίδα. Η Αριστερά του βολέματος, των διορισμών στο δημόσιο, της προνομιακής μεταχείρισης από το Κράτος αδυνατεί να κρατήσει τα προσχήματα. Κι αυτή θα είναι η αιτία της ολικής της απαξίωσης, της επερχόμενης και αναπόφευκτης λαϊκής χλεύης και συνεπώς της καθολικής ιδεολογικής της συντριβής. www.xryshaygh.com


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 7614392357957178040

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item