Widgets

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευσηΜία δήλωση που δεν παρουσίασαν ποτέ τα κανάλια

Εφιαλτικοί οι αριθμοί της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία δίδει το Λιμενικό Σώμα, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη χρονικό περίοδο του περασμένου έτους, σχεδόν 500%!!! Και ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος και σαν Κράτος αυτήν την πλημμύρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισαγάγει στην Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο με το οποίο πρόκειται να “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. 
Κρίνοντας το θέμα αυτό εξαιρετικά σημαντικό για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, έδωσα την παρακάτω δήλωση την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στους τηλεοπτικούς σταθμούς στο περιστύλιο της Βουλής:
«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία έχει σκοπό να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα «ελληνοποιήσει» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλοιώνοντας δημογραφικά και εκλογικά την χώρα. Ένα νομοσχέδιο αυτής της μορφής έχει ήδη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό. Η κυβέρνηση καταλύει το Σύνταγμα. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, να παραμείνει η Πατρίδα μας εθνικό κράτος».
Σύμφωνα με τον νόμο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελληνίου εμβέλειας είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των κοινοβουλευτικών κομμάτων και στην συγκεκριμένη περίπτωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Όμως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν παρουσίασε την δήλωσή μου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται παράνομα αποκλεισμένη από τις συχνότητες, οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και σε ουδένα οποιουδήποτε τύπου “νταβατζή” της δημόσιας ζωής.
Η αστεία δικαιολογία κάποιων παραγόντων των ΜΜΕ, είναι ότι η είδηση δεν παίχτηκε γιατί το θέμα δεν είναι στην… επικαιρότητα!!! Επί του προκειμένου, καθίσταται σαφές ότι οι εργολάβοι, οι οποίοι έχουν αναλάβει με το αζημίωτο και χρωστώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την μη πληροφόρηση του Ελληνικού Λαού για τα πραγματικά του προβλήματα, συμπεριφέρθηκαν σαν στυγνοί λογοκριτές.
Δεν τους αρκεί το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα γεγονότα κατά τρόπο αντεθνικό και ψευδή, αλλά έχουν το θράσος, θράσος που απέκτησαν με την ανοχή και συνενοχή ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου να βάζουν αυτοί την ατζέντα για το ποιες θα είναι η ειδήσεις! Αυτοί να κρίνουν τι πρέπει να λεχθεί δημόσια και τι να αποσιωπηθεί.
Βεβαίως και είναι λογικό μέσα σε αυτήν την χούντα της παραπληροφόρησης που ζούμε να θάβουν με επιμέλεια κάθε είδηση, η οποία αφορά το μεγάλο πρόβλημα λαθρομετανάστευση. Ούτε λέξη για την λαθρομετανάστευση και κάθε πληροφόρηση να έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά προβλήματα και την δήθεν καταγγελία του Μνημόνιου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όσο σοβαρά και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα, που πράγματι είναι, θεωρούμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα πολύ περισσότερο σημαντικό για την μελλοντική επιβίωση του Έθνους μας, το θέμα λαθρομετανάστευση.
Γιατί και άλλες φορές η Ελλάδα χρεοκόπησε και επιβίωσε, αλλά είναι πολύ αμφίβολο εάν θα επιβιώσει με τους Έλληνες να γίνονται στις επόμενες δεκαετίες μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος

Πολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών
Γράφαμε μόλις χθες για την υπόθεση με το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, που είχε απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις συνομιλίες που είχε συλλέξει ο κοριός της ΕΥΠ να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και πολιτικής παρεμβάσεως στο όλο ζήτημα. Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι στον Σύριζα ο «αντιρατσισμός» τους είναι έμμισθος και επαγγελματικός, όμως ελπίζαμε αυτό να σταματάει σε νομότυπες εκδηλώσεις, όπως η δημιουργία ΜΚΟ και χάραξη πολιτικής με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, που ακολούθως θα διαμοιραστούν σε «ημέτερους».
Από ότι φαίνεται, η όλη υπόθεση είναι ακόμα πιο σκοτεινή, αφού δημοσιεύματα εμπλέκουν στο όλο κύκλωμα και πολιτευτή του Σύριζα. Σας παραθέτουμε σχετικώς το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» άνευ άλλου σχολιασμού:
«Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας - Λιμενικού.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει το 2007 πρόταση να κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά.
Ο πολιτευτής είναι 66 ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Το διάστημα της κράτησής του είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολιτευτών, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργών της Κυβέρνησης. Επερώτηση για την υπόθεσή του είχε καταθέσει το 2008 ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης.
Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του με αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε αποφυλακίσεις παράτυπων μεταναστών καθ’ υπόδειξη δουλεμπόρων. Στις επίμαχες συνομιλίες φέρονται να προωθούσαν την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούση θεωρώντας τον εμπόδιο στη δράση τους και ταυτόχρονα να μετείχαν σε παρασκηνιακές ζυμώσεις ώστε στις τακτικές κρίσεις του Μαρτίου να τοποθετούνταν πρόσωπα της αρεσκείας τους σε κρίσιμα πόστα. Επικαλούνταν γνωριμία τους με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει τις επιλογές τους.
Στοιχεία εμπλοκής έχουν προκύψει συνολικά για πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και σε βάρος υπαλλήλου της Ε.Υ.Π.. Κατά πληροφορίες πάντως, ο κ. Πανούσης και ο διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Γ. Ρουμπάτης έχουν ζητήσει εκτάκτως συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα. Δεν αποκλείεται στο «κάδρο» της υπόθεσης να βρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί συνάντηση του κ. Πανούση με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, σχετικά με ανάμειξη αξιωματικών του Λιμενικού στο δουλεμπορικό κύκλωμα.»  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: «ΜΠΟΧΑ» ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! (Κυκλώματα διακίνησης με ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;)

Ζορίστηκαν οι τουρίστες από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση - Εμείς οι Έλληνες τι να πούμε;

Ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, γύρω από την τραγική κατάσταση που διαδραματίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κω, με την αθρόα διέλευση των λαθρομεταναστών, επανέφερε στην επιφάνεια αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Μια ζοφερή εικόνα για το τι βιώνουν οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους, σκιαγραφεί σε άρθρο της την Πέμπτη η Daily Mail.
«Μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν μετατρέψει την Κω, ένα εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό νησί λόγω των οικονομικών ταξιδιωτικών πακέτων του, σ’ ένα αηδιαστικό κολαστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας ότι «Την ώρα που οικογένειες τουριστών χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ήλιο στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα παραπέρα δεκάδες μετανάστες κοιμούνται σε κούτες, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών».
Το ρεπορτάζ έχει μαρτυρίες τουριστών, οι οποίοι περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την παραμονή τους στο νησί, λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα. Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω του «προκλητικού και ρατσιστικού» ύφους, που θεωρούν ότι έχει.
Αναμφισβήτητα, η μοίρα των ανθρώπων που έρχονται κατά συρροή και παράνομα από κάθε χώρα της Ασίας στα Ελληνικά νησιά είναι τραγική και η συμπόνια απέναντι τους είναι απολύτως κατανοητή. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, το υφάκι όλων αυτών που καταδικάζουν το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας ως «ρατσιστικό», από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους και του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Όταν αντικρύζουν ένα τέτοιο θέαμα οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίο έχουν έρθει για παραμονή λίγων μόνο ημερών στην Χώρα μας, μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κω, αλλά και των άλλων Ελληνικών νησιών, οι οποίοι ζουν σε καθημερινή βάση και σε πολύ μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια το φαινόμενο αυτό.
Εκτός από τις «εξυπνάδες» του στυλ «ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους βουλιάξουμε» υπάρχει και το να θωρακιστούν τα σύνορά μας καλύτερα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εισροή λαθρομεταναστών. Όσο για τους εκ του ασφαλούς «αγανακτισμένους αντιρατσιστές», αντί να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και επειδή δεν μπορούν να μπουν στη θέση των μονίμων κατοίκων της Κω, αλλά ούτε και να σκεφτούν όπως αυτοί, τους προτείνουμε να έρθουν για λίγες ημέρες στην Κω και να δουν ιδίοις όμασι την κατάσταση.
Πολύ περισσότερο, να αποδείξουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό τον οποίο υποστηρίζουν ότι τους διέπει και να δεχθούν να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια και με δικά τους έξοδα τούς όντως δυστυχισμένους λαθρομετανάστες που ψάχνουν για μια καλύτερη τύχη.
Αν και όταν αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα προς τούς συνανθρώπους τους, τότε θα μπορούν  να σχολιάζουν τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων, είτε πρόκειται για μόνιμους κατοίκους των νησιών είτε για τουρίστες, για την καθημερινή επαφή τους με τους ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες.
Όχι, όμως, να «αγανακτούν» κάποιοι από την άνεση των πολυτελών και ευρύχωρων κατοικιών τους και χωρίς να έχουν ζήσει από κοντά την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι στην Κω και άλλα νησιά.  Γιώργος Μάστορας


Χ. Παππάς: Το ΚΚΕ του εγκλήματος και της προδοσίας τολμά να υβρίζει 500.000 ΈλληνεςΟ απόλυτος εξευτελισμός του Κοινοβουλίου συνέβη σήμερα, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής φιμώθηκε από το ίδιο το Προεδρείο της Βουλής και αντί του 8λέπτου το οποίο εδικαιούτο, του επετράπη να μιλήσει μόλις για 3-4 λεπτά κι αυτά υπό τις άναρθρες κραυγές των μπολσεβίκων!
Την «δημοκρατική» φίμωση του συναγωνιστή Χ. Παππά, προκάλεσε η αναφορά του στο ΚΚΕ, το οποίο οι «δημοκράτες» της Βουλής προστατεύουν ως τοτέμ της δημοκρατίας.
«Ο Γεώργιος Παπανδρέου το έχει χαρακτηρίσει κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» επισήμανε ο συναγωνιστής Παππάς, συμπληρώνοντας με τη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη πως «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα». Ενώ μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτές του ΚΚΕ επιχείρησαν να μετατρέψουν την αίθουσα σε δικαστήριο του βουνού, διακόπτοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με ασυναρτησίες και απειλές.
Απτόητος ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θύμισε στους αυθάδεις μπολσεβίκους πως ο Γρ. Λαμπράκης -τον οποίο επικαλέστηκε βουλευτής της συμμορίας του Περισσού- χαιρετούσε με υψωμένη την δεξιά, υπενθύμιση που προκάλεσε την λύσσα των κομμουνιστών αλλά και των φιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατών συνεταίρων στη λαφυραγώγηση της δημόσιας περιουσίας.
Ο προεδρεύων Μπαλάφας μάλιστα, ρωτούσε τις γραμματείς: «ποιόν Λαμπράκη λέει; Τον δικό μας;», σκορπώντας άφθονο γέλιο στην αίθουσα. Προκειμένου να σπάσει η «δημοκρατική» ομερτά για το αντεθνικό ΚΚΕ και για τον πραγματικό ρόλο του στο πολιτικό σύστημα (ο Χ. Παππάς αναφέρθηκε και στις παχυλές συντάξεις της «συντρόφισσας» Αλέκας Παπαρήγα και της Λ. Κανέλλη), το Προεδρείο της Βουλής λειτουργώντας ως έδρα σοβιετικού δικαστηρίου, έκλεισε το μικρόφωνο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής!
Αποδείχτηκε εν τέλει για πολλοστή φορά, πως το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας τελεί υπό την πλήρη ασυλία του Καθεστώτος των διεφθαρμένων. Το Προεδρείο δε της Βουλής είναι πολλαπλώς εκτεθειμένο, φιμώνοντας δικτατορικά τη φωνή 500.000 Ελλήνων για να προστατεύσει την τρύπια από παντού υστεροφημία της σοβιετικής εργοδοσίας του Περισσού.
Η Χρυσή Αυγή παρά τις μεθοδεύσεις των «δημοκρατών», ποιεί εθνικό και κοινωνικό έργο, απογυμνώνοντας και το ΚΚΕ και τους προστάτες του. ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
Μαζέψτε τους παρακρατικούς της αριστεράς: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Δεκάδες επιθέσεις έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες κατά στόχων που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή, με θύτη το γνωστό κόκκινο παρακράτος και ηθικό αυτουργό ένα ολόκληρο σύστημα που οπλίζει τα χέρια των αλητών με καδρόνια, μολότοφ, ενίοτε και... περίστροφα.
Το σχέδιο φάνηκε από την έναρξη κιόλας της «δίκαιης δίκης» της Χρυσής Αυγής, όταν έξω από τον χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της πρωτεύουσας, αναρχοκομμουνιστές χτύπησαν Εθνικιστή, απειλούσαν όποιον πλησίαζε στο σημείο και όλα αυτά ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Από εκεί, φτάσαμε στην τρομοκρατία κατά συνηγόρων των πολιτικών μας κρατουμένων και έτσι είχαμε ακόμα μία επίθεση σε δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Στον Πειραιά, ομάδα παρακρατικών, επιτέθηκε κατά του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στο Μαρούσι, λίγο έλλειψε να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην επιχείρηση υποψηφίου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, ο οποίος εκείνη την στιγμή εργάζονταν στο γραφείο του. Τα ΜΜΕ προσπάθησαν μάλιστα να αποκρύψουν το γεγονός ότι η τρομοκρατική επίθεση είχε σαν στόχο, στέλεχος του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
Και φτάνουμε στην εκδήλωση που είχαμε ανακοινώσει ημέρες πριν, στο Διμήνιο Μαγνησίας όπου ο Ευρωβουλευτής Επιτήδειος και ο τ. βουλευτής και πολιτικός κρατούμενος Π. Ηλιόπουλος, θα μιλούσαν στην αίθουσα του Δημαρχείου. Και εκεί έκαναν την εμφάνισή τους πάνοπλοι παρακρατικοί, με λοστούς, μαχαίρια, μολότοφ και άλλα «εργαλεία» της υπηρεσίας και επετέθησαν στην είσοδο του δημαρχείου ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Εννοείται ότι και πάλι, κανένα κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε τα γεγονότα, ούτε κανένα τσοντοκάναλο μίλησε για «δολοφονικά τάγματα εφόδου».
ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ
«Πρώτη φορά αριστερά» και μπορεί το παρακράτος να αλώνιζε ανενόχλητο και επί Νέας Πασοκρατίας, όμως όπως όλα δείχνουν κάποιοι έχουν ανάψει το πράσινο φως στους κουκουλοφόρους που έχουν αποθρασυνθεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πλέον στην Αθήνα, η «επαναστατική γυμναστική» με τις μολότοφ, γίνεται μέρα μεσημέρι, όπως και πολλές από τις επιθέσεις που προαναφέραμε.
Είναι πασιφανές, ότι κάποιοι επενδύουν στην κόκκινη βία, ώστε να κάμψουν την Χρυσή Αυγή, όπως στο παρελθόν κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Ελληνικού Λαού, στις μεγάλες αντιμνημονιακές  διαδηλώσεις.
Όμως οι Αγωνιστές του Εθνικισμού, οι Χρυσαυγίτες, έχουν ΠΙΣΤΗ στην μεγάλη ΙΔΕΑ και δεν λυγίζουν από την τρομοκρατία της κουκούλας, όπως δεν λύγισαν από ένα ολόκληρο σύστημα που προσπαθεί να μας εξοντώσει και με την πολιτική τρομοκρατία.
Aς μαζέψουν λοιπόν, το παρακρατικό σκυλολόι τους, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να πυρώνει την φλόγα της πίστης μας στον Εθνικό Αγώνα.  ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Αναγκαία η προστασία των ελληνικής προέλευσης προϊόντων και των καταναλωτών

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα «Διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής μετά από ακρόαση των προτεινομένων για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων» έθεσε σοβαρά ερωτήματα που αφορούν στο ζήτημα της παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού, καθώς πολλά προϊόντα, τρόφιμα και αναψυκτικά που διαφημίζονται ως ελληνικά, στην πραγματικότητα δεν είναι ελληνικής παραγωγής.
Επιπλέον, ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επεσήμανε ότι πολλά συμπυκνωμένα προϊόντα έρχονται με την μορφή παγοκολόνας χωρίς την ενδεδειγμένη αναγραφή πάνω στο προϊόν, ενώ ορισμένα εξ αυτών -με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης- αν και περιέχουν μικρή ποσότητα του βασικού συστατικού στοιχείου (π.χ. 20%), πωλούνται στην ίδια τιμή με τα προϊόντα που είναι 100% γνήσιο προϊόν.
Τέλος, ο Συναγωνιστής υπενθύμισε ότι σειρά αγαθών με χώρα προέλευσης τα Σκόπια ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες αναγράφουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και όχι ως FYROM, κάτι που είναι παράνομο, όπως επίσης και ότι πολλά προϊόντα, που παράγονται στις γειτονικές μας χώρες, διοχετεύονται στην ελληνική αγορά, αφού πρώτα βαφτιστούν ελληνικά.  ΠΗΓΗ
Ελένη Ζαρούλια: Η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων είναι ένα συγκαλυμμένο Μνημόνιο

Η Βουλευτής Β' Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, στην ομιλία της στην Επιτροπή με θέμα την «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων - (Transatlantic Trade and InvestmentPartnership)» δήλωσε ότι η εν λόγω συμφωνία είναι μια συμφωνία εμπορίου και ελεύθερων επενδύσεων, που βρίσκεται στο στάδιο των μυστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ. Στόχο έχει να παραμερίσει τις κανονιστικές ρυθμίσεις, που αποτελούν εμπόδιο στην κερδοφορία των πολυεθνικών επιχειρήσεων και εταιρειών στις δύο πλευρές του Ατλαντικού ΟΛΑ ΕΔΩ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέρει τις προγραμματικές δηλώσεις του Σύριζα για την Μακεδονία μας;
Από το 1991, όπου και επίσημα οι σφετεριστές των Σκοπίων επιζητούν να καρπωθούν και να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, είναι αμέτρητες οι φορές κατά τις οποίες έχουμε ακούσει πολιτειακούς και πολιτικούς παράγοντες να ομιλούν περί της «αναμφισβήτητης Ελληνικότητας της Μακεδονίας» και άλλα συναφή. Δεν μας προξενεί, επομένως, εντύπωση το γεγονός ότι και ο νυν ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος έκανε το πρωί της Πέμπτης παρεμφερείς δηλώσεις, ύστερα από συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας ((ΠΕΔΚΜ), στο Προεδρικό Μέγαρο.
«Η Μακεδονική γη βοά από τα σπλάχνα της ότι είναι Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, για να λάβει την εξής απάντηση από τον ΠτΔ: «Γι αυτό, μόνο ανόητοι μπορούν να αμφιβάλλουν».
Με βάση, λοιπόν, την απάντηση αυτή του ΠτΔ, η οποία αποτελεί μια συνέχεια σε παλαιότερες ανάλογες δηλώσεις – τοποθετήσεις διαφόρων πολιτικών προσώπων (ανάμεσά τους και προκάτοχοί του), μας γεννάται εύλογα η απορία πώς είναι δυνατόν οι ενέργειες όλα αυτά τα χρόνια όλων των προσώπων και καταστάσεων του «συνταγματικού τόξου», όχι μόνο να μην συνάδουν με μια σαφή και ξεκάθαρα ανυποχώρητη στάση στο θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων, αλλά αντιθέτως να δέχονται εκ του προοιμίου σύνθετη ονομασία, η οποία περιέχει το όνομα «Μακεδονία»; Ο ίδιος ο Παυλόπουλος, ο οποίος πολύ σωστά χαρακτηρίζει ως ανόητους όσους αμφιβάλλουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τι προτίθεται να κάνει εάν κάποια στιγμή του φέρουν να υπογράψει ένα διάταγμα το οποίο θα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία», έστω και με σύνθετη ονομασία; Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει χυδαία παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας και ευθεία αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας;
Ο κάθε άνθρωπος, πολύ περισσότερο μάλιστα αν πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο με υψηλή θεσμική ιδιότητα, είναι υπεύθυνος για τα όσα λέει και κυρίως για τα όσα πράττει. Ας τα έχει αυτά υπόψιν του ο νέος ΠτΔ, αν και όταν κληθεί να νομιμοποιήσει την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Τότε, με τις πράξεις του, θα δείξει αν εννοεί αυτά που υποστηρίζει σήμερα.  Γιώργος Μάστορας
Ηχηρό ΟΧΙ της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα για το τζαμί στον Βοτανικό


Η Δημοτική σύμβουλος Αθηνών, Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, κατακεραύνωσε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την δημοτική Αρχή, αλλά τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα που υπογράφουν την τουρκοποίηση της Πρωτεύουσας της Ελλάδος.
Ακολουθεί η τοποθέτηση της Συναγωνίστριας:
Κυρία Πρόεδρε, θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις που αφορούν στην ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.
Αρχικά μια γενικά παρατήρηση που αφορά στο εάν υπάρχουν αρχαία στη συγκεκριμένη περιοχή και εάν η αρχαιολογική υπηρεσία έχει ερευνήσει τον εν λόγω χώρο που γύρω από αυτόν υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα που θεωρώ πως θα έπρεπε να μας απασχολήσει όλους. Συνεχίζοντας θέλω να ξεκαθαρίσω πως σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα ΑΛΛΑ, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑΌχι εις βάρος των Ελλήνων.
Η παράταξη μου και εγώ θεωρούμε πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το εάν θέλει ο Ελληνικός λαός και κατ’ επέκταση ο Αθηναϊκός λαός να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα. Δεν ξεχνάμε πως κανένας πολιτικός  και κανένα κόμμα δεν είχε βάλει την ανέγερση τζαμιού στο προεκλογικό πολιτικό του πρόγραμμα. Η Συνθήκη της Λωζάνης επιτρέπει ανέγερση τζαμιού μόνο στην περιοχή της Θράκης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι το Σύνταγμα των Ελλήνων το οποίο πολλοί καταπατούν κατ΄ εξακολούθηση. Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει τη συνάθροιση Ελλήνων και όχι τζιχαντιστών στην πατρίδα μας.
Είμαστε της άποψης πως η ελληνική νομοθεσία πρέπει να είναι πάνω από όλα και να μην γίνεται καμία ενέργεια εις βάρος των Ελλήνων. Το θέμα αυτό το έχει αναπτύξει και ο παράνομα προφυλακισμένος επικεφαλής της παράταξης μας Ηλίας Κασιδιάρης στην Βουλή. Βέβαια είναι αρκετά οξύμωρο να επικαλούμεθα το αίσθημα της ευνομίας ορισμένων εδώ μέσα. Γιατί είναι οι ίδιοι που ενώ λένε πως σέβονται το νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ έστειλαν πριν λίγο καιρό τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες πολίτες, ΕΝΩ δεν έκανε τίποτα στη δημόσια χρήση παράνομων ουσιών στο ίδιο ακριβώς σημείο. "Ξέρουμε, ξέρουμε είναι συσσίτια μίσους και γι’ αυτό στείλανε τα ΜΑΤ. Είναι τα συσσίτια μίσους και τα χασίσια της αγάπης".
Τελειώνοντας θέλω να πω πως είναι ντροπή, ενώ κάναμε 400 χρόνια να διώξουμε τον μουσουλμανικό ζυγό από την πατρίδα μας με αγώνες και αίμα, να έρχονται ορισμένοι κουστουμάτοι και με μία υπογραφή, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν να αποφασίζουν την ανέγερση τζαμιού στην πόλη μας.
Είμαστε ενάντια στην τουρκοποίηση της Αθήνας και γι’ αυτό την Παρασκευή 29/5 στη Μητρόπολη στις 7:30 η ώρα θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Άλωση της Πόλης. Περνώντας τώρα στα ερωτήματα θα θέλαμε:
Α) Να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται σήμερα το έργο για την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί για την περαίωση του.
Β) Να μας αποσταλεί όλη η αλληλογραφία που υπάρχει και σχετίζεται με το συγκεκριμένο έργο, μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
Η ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος σε σφαλιαρίζει σε καθημερινή βάση και δεν αντιδράς στο ελάχιστο, σταδιακά ν’ αρχίσει να σε κλωτσάει και αν και εκεί δεν αντιδράσεις στο τέλος μπορεί να σε γ……

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πράξει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ό οποίος δήλωσε ότι η χώρα του έχει μεν σχέσεις καλής γειτονίας και στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, αλλά, αναφερόμενος στη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας, δεν σκοπεύουν να διαπραγματευτούν το εθνικό τους συμφέρον, όπως το χαρακτήρισε, για χάρη της καλής γειτονίας.

Όπως λοιπόν είναι απόλυτο κατανοητό, η δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, δεν αποτελεί μια έμμεση απειλή, αλλά μια ευθεία και άμεση.

Με άλλα λόγια αν δεν δεχτείτε τις απαιτήσεις μας όσον αφορά την υφαλοκρηπίδα του Ιονίου (μέχρι πρότινος είχαμε του Αιγαίου μόνο), μπορεί να εμπλακούμε και σε επεισόδιο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μια σταλιά χώρα που πριν λίγα χρόνια αποτελούσε τον επαίτη των Βαλκανίων, που οι κάτοικοί της την εγκατέλειπαν μαζικά για αναζήτηση καλύτερης ζωής, έφθασε στο σημείο να μας απειλεί και να μας εκφοβίζει.

Και γιατί να μην λειτουργούν με αυτό τον τρόπο αφού τις τελευταίες δεκαετίες η μειοδοτική πολιτική των αστικών κυβερνήσεων όσον αφορά το θέμα της Βορείου Ηπείρου και του εκεί Ελληνισμού, το θέμα της Ορθόδοξης θρησκείας που κατά καιρούς τίθεται υπό διωγμό, καθώς και η απόλυτη ολιγωρία απέναντι στον αλβανικό επεκτατισμό, έδωσαν το σθένος και το θράσος στους Αλβανούς ν’ αρχίσουν πλέον όχι απλά να απαιτούν, αλλά και να απειλούν.

Ας θυμηθούμε επιγραμματικά κάποια περιστατικά αρχής γενομένης της θητείας του κυρίου Σαμαρά ως Υπουργού Εξωτερικών το 1992, όταν άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, προσκαλώντας κάθε καρυδιάς καρύδι, γεμίζοντας τις πόλεις και τα χωρία της Πατρίδας μας με Αλβανούς.

Και δεν λέμε, ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν υπήρξαν και οικογένειες που εργάστηκαν σκληρά σε εργασίες που οι κομφορμιστές εντόπιοι περιφρονούσαν , αποδέχθηκαν με σεβασμό τα ήθη και τα έθιμα μας, εντάχθηκαν σεμνά στο κοινωνικό περιβάλλον, έκαναν περιουσία και έστειλαν τα παιδιά τους σε Ελληνικά σχολεία. Η πλειοψηφία όμως, κοινοί εγκληματίες που το Αλβανικό κράτος εφαρμόζοντας τις τακτικές του Κάστρο απελευθέρωσε από τις φυλακές και τους έστειλε στη Χώρα μας, εκτίναξε την εγκληματικότητα στα ύψη με ληστείες, δολοφονίες, εκβιασμούς, σωματεμπορία και εμπορία ναρκωτικών ουσιών και χιλιάδες κλοπές, βιασμούς και βιαιοπραγίες εναντίον πολιτών.

Το 1995 όταν οι τσάμηδες ίδρυσαν στην Αλβανία τον «Σύνδεσμο της Τσαμουριάς», μια άτυπη Βουλή με 100 μέλη, επί της ουσίας όμως πολιτικό εκπρόσωπο του «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς» (Ushtria Clirimtare e Camerise/UCC), σύνδεσμος ο οποίος έγινε μέλος της «οργάνωσης υποαντιπροσωπευμένων λαών» του ΟΗΕ το 1995, η τότε κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου με υπουργό εξωτερικών τον μετέπειτα Πρόεδρο της δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν προέβη σε διπλωματικές ενέργειες, αλλά ούτε καν αντέδρασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 30 Ιουνίου 1994 η αλβανική Βουλή καθιέρωσε ομόφωνα την 27η Ιουνίου ως «ημέρα γενοκτονίας» των Τσάμηδων!!!! (Οι σφαγείς, σφαγιασθέντες)

Το 2006 όταν ο τότε πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα εόρταζε τα 100 χρόνια της Αλβανίας με εμπρηστικές δηλώσεις για Μεγάλη Αλβανία από την Πρέβεζα έως το Κόσσοβο, προβάλλοντας ξανά το ζήτημα της Τσαμουριάς, η τότε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη απλά και μόνο ακύρωσε το ταξίδι της στην Αλβανία, αντί να αναλάβει ως όφειλε προληπτική πρωτοβουλία-καμπάνια, «επιθετικού» χαρακτήρα, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και την παράθεση όλων των στοιχείων που αφορούν στις ελληνικές θέσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα

Το 2010 λειτουργεί στην Αθήνα Αλβανικό σχολείο την ίδια ώρα που τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στη γλώσσα και στον ελληνικό πολιτισμό καταπατούνται κατάφωρα στη Βόρειο Ήπειρο όπου το αλβανικό κράτος κλείνει ελληνικά σχολεία που λειτουργούσαν αμέσως μετά από την εποχή της Τουρκοκρατίας, την ώρα που η Αλβανία δεν αφήνει να ανοίξουν κι άλλα δημόσια ελληνικά σχολεία όπου υπάρχει ελληνισμός. Μάλιστα ο κύριος δήμαρχος (ποιος ήταν τότε;;;;;;;;;) θέτει υπό την αιγίδα του δήμου εκδηλώσεις που προστατεύουν τον «πολιτισμό» της Αλβανίας.

Και εδώ γεννάται το ερώτημα ποιο πολιτισμό; Του Καλάσνικωφ, της ληστείας, της παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών, της προστασίας, της σωματεμπορίας;

Αλήθεια θυμάται κανείς κάποιο Αλβανό λόγιο, φιλόσοφο ή επιστήμονα; Το μόνο Ιστορικό πρόσωπο που γνωρίζουμε, είναι ο Αλή Πασάς.

Ας θυμηθούμε και το 2013 και ας τελειώσουμε με αυτό, την επίσκεψη της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ κυρίας Γιαννακάκη στον τότε υπουργό κύριο Αβραμόπουλο, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί γιατί η Ελληνική κυβέρνηση δεν επέτρεψε την είσοδο στην Χώρα του αλβανού δημοσιογράφου Μαρίν Μέμα, προπαγανδιστή του Αλβανικού επεκτατισμού.

Πώς λοιπόν ο σημερινός πρωθυπουργός της Αλβανίας να μην επεκτείνει πλέον το πεδίο της διαλεκτικής του σε απειλές και φοβέρες, αφού οι προγενέστερες κυβερνήσεις που υποτίθεται, λέμε υποτίθεται είχαν κάποια ψήγματα εθνικής τσίπας δεν αντέδρασαν διόλου στις κατά καιρούς επεκτατικές απαιτήσεις, προκλήσεις και στην προπαγάνδα των Τσάμηδων. Πόσο μάλλον η σημερινή κυβέρνηση η οποία από αντιπολίτευση ακόμη, στήριζε και υπεραμύνονταν κάθε τι ανθελληνικού.

Ποια λοιπόν ήταν η επίσημη απάντηση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, δια στόματος κυρίου Κούτρα στην πρόκληση του κυρίου Ράμα; «Η πολιτική ηγεσία της φίλης και γείτονος χώρας διολισθαίνει, λόγω και έργω, καθημερινά. Η επιστροφή στη λογική και στο σεβασμό της νομιμότητας και του διεθνούς δικαίου, αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας. Ουδέν σχόλιο περαιτέρω».

Είναι σαν να προσπαθείς να νουθετήσεις τον επίδοξο και ανυποχώρητο εισβολέα και άρπαγα, επιστρατεύοντας τη σύνεση και το φιλότιμο.

Αγαπητοί, περιβαλλόμαστε από ριψάσπιδες και δοσίλογους.  ΠΗΓΗ


Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή “Με άποψη” - ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή "Με Άποψη" της Πέλλα TV συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές του Κινήματος, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, και ο Βουλευτής Δρ. Γεώργιος Γαλέος.  Η εκπομπή γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, το μοντέλο ανάπτυξης που προτείνει η Χρυσή Αυγή, την θέση μας για το δίλημμα "Ευρώ ή Δραχμή" αλλά και η πρόταση του Λαϊκού Συνδέσμου για να παταχθεί η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.  ΠΗΓΗ


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8449383288231585553

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item