Widgets

Υπό διωγμό η Ορθοδοξία στο... Ελλαδιστάν των λαθρομεταναστών: Ναός των Σιχ στα Μέγαρα!


Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε ότι την Κυριακή 24 Μαΐου στην περιοχή των Μεγάρων και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορκός, πλησίον του μοναστηριού της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε θρησκευτική τελετή Ινδών της αίρεσης Σιχ και μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή κατασκευάστηκε πρόσφατα ναός τους.

Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 800 Ινδοί λαθρομετανάστες από τα Μέγαρα αλλά και από γειτονικές περιοχές για να προσευχηθούν στο ναό. Η τελετή έγινε με σκοπό τον εορτασμό της επετείου μνήμης του Guru Arjan Dev Ji, του πρώτου μάρτυρα της θρησκείας των Σιχ.

Δεν ήταν μια απλή προσευχή. Η εκδήλωση  κράτησε μέχρι το απόγευμα και μάλιστα πραγματοποιήθηκε και θρησκευτική πορεία 10 χιλιομέτρων από τους ιερείς και τους Ινδούς λαθρομετανάστες με αφετηρία και τερματισμό τον ναό τους.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Καταρχάς ποιός έδωσε άδεια για να δημιουργηθεί ο συγκεκριμένος ναός και ποιός πλήρωσε για την κατασκευή του; Δεύτερον πήραν άδεια για να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και αν ναι από πού; Η δημοτική αρχή των Μεγάρων γιατί δείχνει ανοχή σε τέτοια γεγονότα (και μάλιστα δεν είναι και η πρώτη φορά);

Πώς επιτρέπουν σε αλλόθρησκους λαθρομετανάστες να δημιουργούν ναούς και να πραγματοποιούν θρησκευτικές εκδηλώσεις δίπλα από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια μας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό! Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε δοθεί άδεια στην πακιστανική κοινότητα να γιορτάσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δίπλα στην εκκλησία του Αι – Γιάννη του Γαλλιλαίου (Χορευταρά), μιας εκκλησίας με μεγάλη θρησκευτική και ιστορική σημασία.

Επίσης κάθε χρόνο παραχωρείται το δημοτικό στάδιο Μεγάρων στους λαθρομετανάστες για τον εορτασμό για το ραμαζάνι. Όπως φαίνεται οι προκλήσεις των λαθρομεταναστών δεν σταματούν και γιατί άλλωστε να σταματήσουν εφόσον οι λαθρολάγνοι του Σύριζα και οι πατριδοκάπηλοι της ψοφοδεξιάς τους έχουν δώσει το "ελευθέρας"!

Λιάνα Ιουλία Τσολιάκου

Τ.Ο. Μεγάρων

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ


Μια πραγματικά καταπληκτική ομολογία «χαστούκι» σε διάφορες προοδευτικές ιδεοληψίες για το τεράστιο θέμα των παράνομων μεταναστών, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (29/5), επικαλούμενη μάλιστα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της βρετανικής, Daily Telegraph.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα αυτό, οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, κυρίως Σύριοι, οργανώνονται σε… γκρουπ στην Τουρκία για να προωθηθούν οργανωμένα στα ελληνικά νησιά του ελληνικού Αιγαίου φυσικά με το αζημίωτο.

Η γιγάντια αυτή επιχείρηση θεωρείται σαν μια από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις των Τούρκων που τους αποφέρει εκατομμύρια δολάρια. Για τον λόγο αυτό οι τουρκικές αρχές όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν τους παράνομους μετανάστες να περάσουν στο ελληνικό και συνεπώς σε ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις διευκολύνουν πάντα με το αζημίωτο την διάβαση αυτή. 


Όλοι αυτοί οι παράνομοι πληρώνουν αδρά τις τουρκικές αρχές και την τουρκική μαφία για να μπορέσουν να πάρουν το εισιτήριο σε κάποιο φουσκωτό που θα τους περάσει στην απέναντι ελληνική επικράτεια.

Εμείς, μετά και από αυτό το δημοσίευμα δεν έχουμε τίποτε άλλο να προσθέσουμε. Άλλο η ανθρωπιστική ευαισθησία και άλλο η τουρκική μαφία λαθρομεταναστών. Όλοι οι νόμοι που υπέγραψε η Τουρκία περί επαναπροώθησης πάνε περίπατο. Να δούμε πότε θα καταγγελθεί επίσημα σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα αυτή η τουρκική στάση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Μια  selfie χίλιες λέξεις: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!


Η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει λαθρομετανάστες που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος (στη νήσο Κω), δημοσιεύτηκε σε διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Η σκοπιμότητα προφανής: να καλλιεργήσει στους Έλληνες αισθήματα ενοχής για το «μαρτύριο των προσφύγων», ούτως ώστε να ερωτούν μετά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης: μα πώς μπορείτε να απαιτείτε έλεγχο των συνόρων και εφαρμογή των νόμων για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης;

Η «απεγνωσμένη» λαθρομετανάστρια αφού μεταφέρεται ασφαλής σε ελληνικό έδαφος, έχει ως πρώτο της μέλημα να βγάλει με το i-phone της μια selfie, η οποία προφανώς θα φτάσει στην πατρίδα της. Το μήνυμα που την συνοδεύει είναι το εξής: «Φτάσαμε. Μια χαρά είναι στο Ελλαδιστάν. Ελάτε όλοι εδώ»!

Τα ίδια αυτά μέσα ενημέρωσης, των οποίων ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός περισσεύει για τους λαθρομετανάστες, δεν έκαναν ποτέ πρωτοσέλιδο με τη φωτογραφία ενός Έλληνα άστεγου ή άνεργου, ενός Έλληνα οικογενειάρχη που τον κυνηγούν οι τράπεζες και η εφορία και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του.

Ούτε βέβαια ενός Έλληνα που αργοσβήνει στα διαλυμένα νοσοκομεία. Στη ψευτοδημοκρατία άλλωστε, ο «ανθρωπισμός» είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Και προτεραιότητα του αντεθνικού Κράτους δεν είναι οι Έλληνες, είναι οι λαθρομετανάστες! www.xryshaygh.com


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση

Μία δήλωση που δεν παρουσίασαν ποτέ τα κανάλια

Εφιαλτικοί οι αριθμοί της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία δίδει το Λιμενικό Σώμα, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη χρονικό περίοδο του περασμένου έτους, σχεδόν 500%!!! Και ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος και σαν Κράτος αυτήν την πλημμύρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισαγάγει στην Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο με το οποίο πρόκειται να “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. 

Κρίνοντας το θέμα αυτό εξαιρετικά σημαντικό για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, έδωσα την παρακάτω δήλωση την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στους τηλεοπτικούς σταθμούς στο περιστύλιο της Βουλής:«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία έχει σκοπό να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα «ελληνοποιήσει» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλοιώνοντας δημογραφικά και εκλογικά την χώρα. Ένα νομοσχέδιο αυτής της μορφής έχει ήδη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό. Η κυβέρνηση καταλύει το Σύνταγμα. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, να παραμείνει η Πατρίδα μας εθνικό κράτος».

Σύμφωνα με τον νόμο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελληνίου εμβέλειας είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των κοινοβουλευτικών κομμάτων και στην συγκεκριμένη περίπτωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Όμως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν παρουσίασε την δήλωσή μου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται παράνομα αποκλεισμένη από τις συχνότητες, οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και σε ουδένα οποιουδήποτε τύπου “νταβατζή” της δημόσιας ζωής.

Η αστεία δικαιολογία κάποιων παραγόντων των ΜΜΕ, είναι ότι η είδηση δεν παίχτηκε γιατί το θέμα δεν είναι στην… επικαιρότητα!!! Επί του προκειμένου, καθίσταται σαφές ότι οι εργολάβοι, οι οποίοι έχουν αναλάβει με το αζημίωτο και χρωστώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την μη πληροφόρηση του Ελληνικού Λαού για τα πραγματικά του προβλήματα, συμπεριφέρθηκαν σαν στυγνοί λογοκριτές.

Δεν τους αρκεί το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα γεγονότα κατά τρόπο αντεθνικό και ψευδή, αλλά έχουν το θράσος, θράσος που απέκτησαν με την ανοχή και συνενοχή ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου να βάζουν αυτοί την ατζέντα για το ποιες θα είναι η ειδήσεις! Αυτοί να κρίνουν τι πρέπει να λεχθεί δημόσια και τι να αποσιωπηθεί.

Βεβαίως και είναι λογικό μέσα σε αυτήν την χούντα της παραπληροφόρησης που ζούμε να θάβουν με επιμέλεια κάθε είδηση, η οποία αφορά το μεγάλο πρόβλημα λαθρομετανάστευση. Ούτε λέξη για την λαθρομετανάστευση και κάθε πληροφόρηση να έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά προβλήματα και την δήθεν καταγγελία του Μνημόνιου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όσο σοβαρά και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα, που πράγματι είναι, θεωρούμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα πολύ περισσότερο σημαντικό για την μελλοντική επιβίωση του Έθνους μας, το θέμα λαθρομετανάστευση.

Γιατί και άλλες φορές η Ελλάδα χρεοκόπησε και επιβίωσε, αλλά είναι πολύ αμφίβολο εάν θα επιβιώσει με τους Έλληνες να γίνονται στις επόμενες δεκαετίες μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους που φιλοδοξούμε να τος μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημμυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ο Sergei Boret Bokwango, είναι μόνιμος αντιπρόσωπος του Κονγκό στην Open Networking User Group του ΟΗΕ, που εδρεύει στην Γενεύη. Είναι δηλαδή ένα αξιόπιστο πρόσωπο και το κυριότερο προέρχεται από την Αφρική γι αυτό και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Sergei Boret Bokwango μιλώντας σε μια μεγάλη και πολύ γνωστή γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, τόνισε κατ' αρχήν πως όλοι αυτοί που έρχονται «κυνηγημένοι» στην Ευρώπη έχουν πληρώσει για τα ναύλα τους από 2.500 ευρώ και πάνω! Δυστυχισμένοι που έχουν να πληρώσουν τέτοια ναύλα, είναι τουλάχιστον παράδοξο!

Και συνεχίζοντας δήλωσε ομολογώντας τα εξής χαρακτηριστικά : «Οι Αφρικανοί που βλέπω εγώ στην Ιταλία είναι αποβράσματα και αφρικανικά… σκουπίδια. Αναρωτιέμαι γιατί η Ιταλία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανέχονται τέτοια άτομα να εισέρχονται, (ανεξέλεγκτα), στην επικράτεια τους. Έχω ένα πολύ έντονο συναίσθημα θυμού και ντροπής απέναντι σε αυτούς τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες που είναι σαν.. αρουραίοι που θέλουν να κατακυριεύσουν τις πόλεις της Ευρώπης».


Κατά τα άλλα, εμείς με ανοιχτές τις «αγκάλες» μας συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα να ανεχόμαστε μια κατάσταση που μπορεί να εξελιχτεί σαν η οριστική ταφόπετρα του ελληνορθόδοξου ελληνισμού, προς δόξα της Νέας Τάξης του αφελληνισμού μας.
Αν δεν αντιδράσουμε πριν είναι πολύ αργά…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeilaakis.gr


Τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών έχουν ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;


Ογκωδέστατη δικογραφία έχει σχηματιστεί και βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέων σχετικά με κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, με απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., που από ότι φαίνεται είχε «άκρες» μέσα στην συγκυβέρνηση.

Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες, στις οποίες φέρεται να συνομιλεί ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με ιδιώτη, γίνεται λόγος για τις κρίσεις αξιωματικών και την «ανάγκη» του κυκλώματος να τοποθετηθεί συγκεκριμένος διευθυντής στο τμήμα Αλλοδαπών.

Προ του οποιουδήποτε άλλου σχολιασμού, σας παρουσιάζουμε τις συνομιλίες, όπως εμφανίστηκαν σε καθεστωτική εφημερίδα:

«Αξιωματικός: Πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί από το Αλλοδαπών ο Φ...(προηγούμενος διοικητής) και πρέπει να απομακρυνθεί ακόμη ένας υποδιευθυντής. Πρέπει να αναλάβει ο Γ.... και πρέπει να απομακρυνθούν και δύο σύμβουλοι του υπουργού.

Ιδιώτης: Συμφωνώ έτσι θα γίνει και να δεις και ότι και η πολιτική ηγεσία θα κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τις κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και πριν τις τοποθετήσεις έχει καταγραφεί μία άλλη συνομιλία.

Ιδιώτης: Θα αναλάβει να το διευθετήσει ο «ψηλός», αλλιώς θα τελειώσει εσωκομματικά. Και άλλωστε σε ένα τετράμηνο θα αλλάξει ο υπουργός.

Αξιωματικός: Πρέπει να φέρεται τον Γ..... στο Αλλοδαπών.

Ιδιώτης: Ναι έτσι θα γίνουν τα πράγματα».

Το σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση είναι ότι πέραν της απομακρύνσεως του Πανούση από το υπουργείο, οι υπόλοιπες επιδιώξεις του κυκλώματος έγιναν πραγματικότητα. Τώρα το ποιος είναι ο «ψηλός» που εμφανίζεται στις συνομιλίες είναι απορίας άξιον και χρήζει διερεύνησης, αφού βρίσκεται στο εσωτερικό της συγκυβερνήσεως.
Είτε πρόκειται για άτομο του Σύριζα που συνεργάζεται με το εν λόγω κύκλωμα και μπορεί να «κανονίσει» κάποια τέτοια ζητήματα, έχοντας επιρροή, είτε είναι ο ίδιος ο Πανούσης, ο οποίος θα «αναγκαζόταν» να πράξει σύμφωνα με την θέληση του κυκλώματος για να μην τον «τελειώσουν» άλλα άτομα του Σύριζα που συνεργάζονται με το κύκλωμα.

Χωρίς να γνωρίζουμε τα εσωτερικά της δικογραφίας ή να θέλουμε να προτρέξουμε της έρευνας, υπάρχουν άτομα στον Σύριζα, που χρόνια τώρα έχουν πολύ περίεργη δραστηριότητα στο εν λόγω ζήτημα. Μερικοί, μάλιστα, είτε έχουν, είτε συνεργάζονται με ΜΚΟ - σφραγίδες που έχουν καταστήσει τον «αντιρατσισμό» επάγγελμα και μάλιστα εξόχως προσοδοφόρο. www.xryshaygh.com

Κύπρος: Η Αστυνομία εξετάζει την πιθανή διασύνδεση του Λιβανέζου που συνελήφθη με ακραίους Ισλαμιστές
Σε συναγερμό έχει τεθεί η Κυπριακή Αστυνομία η οποία πριν λίγη ώρα συνέλαβε έναν 26χρονο Λιβανέζο με καναδικό διαβατήριο. Ο 26χρονος είχε αποθηκεύσει σε διαμέρισμα στη περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα περίπου 2 τόνους νιτρικού αμμωνίου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ισχυρών εκρηκτικών.


Ο συλληφθείς είχε πάει στην Κύπρο τη περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία εξετάζει τη σχέση του με ακραίους ισλαμιστές αλλά και τον τρόπο που προμηθεύτηκε το νιτρικό αμμώνιο το οποίο χρησιμοποιείται ως λίπασμα. Αν, όμως, χρησιμοποιηθεί μαζί με πετρέλαιο μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρό εκρηκτικό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ίδιο μίγμα είχε χρησιμοποιήσει ο ΤίμοΘι ΜακΒέι στις ΗΠΑ ανατινάσσοντας κυβερνητικό κτήριο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ σκοτώνοντας 186 ανθρώπους. Το ίδιο εκρηκτικό χρησιμοποιούσε και ο IRA στη Βόρειο Ιρλανδία εναντίον των Βρετανικών δυνάμεων.

Ο 26χρονος ανακρίνεται κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μέλος της Χεζμπολάχ ο Λιβανέζος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Κυβερνητική συνεργασία Ελλάδος - Τουρκίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση!


Το ανέκδοτο της χρονιάς: Κυβερνητική συνεργασία Ελλάδος - Τουρκίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση!

Η Τουρκία, ως γνωστόν, δείχνει μία ένοχη ανοχή στους δουλεμπόρους, που δραστηριοποιούνται στα παράλια της, προωθώντας χιλιάδες λαθρομεταναστών καθημερινά προς την ΕλλάδαΕίναι ένα κράτος ένοχο για τον εποικισμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και αυτή η ανοχή εντάσσεται πλαίσια ενός κρατικού μηχανισμού, που λειτουργεί βάσει του σχεδίου Οζάλ.

Συνεπώς, το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να προσπαθεί να αναδείξει τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και να δουλεύει για την αναχαίτιση και ματαίωση των σχεδίων της. Όμως αυτά, τα προφανή, δεν ταιριάζουν σε μία «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, η οποία οφείλει να έχει το δικό της, παρανοϊκό και παράλογο πλάνο για αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Ήδη είδαμε τα πρώτα ψήγματα αυτής της πολιτικής από την κυρά Τασία, η οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι η προσέλκυση ακόμα μεγαλύτερων λαθρομεταναστευτικών ροών. Τώρα έχουμε την συνέχεια της λογικής του παραλόγου, αφού ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Γιάννης Πανούσης, υπέγραψε τριμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος – Βουλγαρίας και Τουρκίας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και της λαθρομετανάστευσης.

Πρόκειται για έναν παραλογισμό επικού επιπέδου, αφού η Ελλάδα θα συνεργαστεί, ουσιαστικά, με τους διακινητές των λαθρομεταναστών, εντός των οποίων υπάρχουν και τζιχαντιστές τρομοκράτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία. Άντε και εις ανώτερα, λοιπόνwww.xryshaygh.comΤουρκικά και Ισραηλινά νοσοκομεία περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές

Ελεύθερος ο τούρκος εμπρηστής ελληνικών δασικών εκτάσεων


Αποκλειστικό “Εμπρός”: Έτσι γεμίσαμε λαθρομετανάστες!Αποκλειστικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός".


Ας υπογραμμίσουμε μερικά γεγονότα που αναφέρονται στο έγγραφο που βλέπετε:

1. Ο παράνομα εισαχθείς στην Ελλάδα, στον οποίο αναφέρεται το έγγραφο, έχει διευκρινισμένη ταυτότητα. Είναι άνδρας, ενήλικας, από το Πακιστάν. Άρα δεν ισχύει η δικαιολογία, που μας λένε συνήθως, «δεν ξέρουμε από πού είναι πώς να τους απελάσουμε».

2. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου, λειτούργησαν, συνέλαβαν και διέταξαν την απέλασή του.

3. Μέχρι να ολοκληρωθεί η απέλαση, κρατήθηκε (11 μήνες)

4. Για 11 μήνες το κράτος αδιαφορεί για την απέλαση και επιβαρύνει όλους μας με την κράτηση-διαβίωση του Πακιστανού.

5. Ο Γενικός Περιφεριακός αστυνομικός διευθυντής Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την απόφαση απέλασης. Έχει άραγε το δικαίωμα; Λέει το έγγραφο για ανθρωπιστικούς λόγους. Ποιοι είναι αυτοί; Το Πακιστάν είναι μια χώρα που δεν βρίσκεται σε πόλεμο, έκτακτη ανάγκη κλπ. Ο άνδρας είναι ενήλικας. Οι ανθρωπιστικοί λόγοι δεν υπήρχαν για 11 μήνες; Δημιουργήθηκαν μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου; Αν ναι, τότε η απόφαση δεν είναι του Αστυν. Διευθυντή αλλά κάποιου πολιτικού προϊσταμένου. Γιατί δεν την υπογράφει εκείνος; Τι σημαίνει «αναστέλλει» την απέλαση; Οι αναστολές γίνονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ποιο είναι αυτό; Αν οι ανθρωπιστικοί λόγοι, δεν αφορούν την κατάσταση του λαθρομετανάστη και της χώρας του αλλά τις συνθήκες κράτησης, γιατί δεν δείχνει το κράτος την ίδια ευαισθησία για τόσους Έλληνες που σέρνονται στις φυλακές για οικονομικές μικροφειλές;

6. Επιβάλλει στον λαθρομετανάστη, σε 6 μήνες να έχει φύγει. Με ποιά ταξιδιωτικά έγγραφα θα ταξιδέψει; Πρακτικά, με τι χαρτί θα πάει ο Πακιστανός π.χ στην Αυστρία; Πώς θα διασχίσει τις χώρες; Τι θα συμβεί όταν τον συλλάβουν οι ξένοι αστυνομικοί; Θα τον στείλουν πακέτο πίσω στην Ελλάδα και φτού κι από την αρχή; Το κράτος εδώ προωθεί, ευλογεί θα λέγαμε την μαύρη εργασία-δουλεία των λαθρομεταναστών με μεροκάματα πείνας. Κατάσταση καθόλου «ανθρωπιστική» και με ευθύ αντίκτυπο στην ανεργία των Ελλήνων.

7. Κατά δήλωσή του διαμένει στην Νίκαια, δεν δηλώνει ότι τον φιλοξενούν...κατά δήλωσή του...αλλά οι Έλληνες πολίτες χρειάζεται να αποδεικνύουν με δεκάδες έγγραφα την γνησιότητα, ενός προηγούμενου εγγράφου...οι παράνομα εισαχθέντες όμως στην Ελλάδα, αρκεί να δηλώνουν οι ίδιοι, ό,τι νά ’ναι. Πώς διαμένει στη Νίκαια; Πώς αφού ήταν σε κράτηση για 11 μήνες στην Μακεδονία, βρήκε κατοικία στη Νίκαια; Πώς νοίκιασε σπίτι αφού δεν έχει ΑΦΜ; Πώς δηλώνει ο ιδιοκτήτης την ενοικίαση στην εφορία με ελλειπή στοιχεία ενοικιαστή; Γιατί δεν ενδιαφέρουν όλα αυτά τις αρμόδιες υπηρεσίες;

8. Του απαγορεύεται η διαμονή στην Αθήνα, όχι η παρουσία...αυτό πάλι τι αστείο είναι; Αλλά απαγορεύεται η μετάβασή του και στους νομούς Αχαϊας,Θεσπρωτίας,Κιλκίς και Κέρκυρας. Οι περισσότεροι σκέφτονται ότι απαγορεύονται αυτοί οι νομοί, διότι από εκεί φεύγουν από την χώρα οι πιο πολλοί.. Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε η πολιτεία οδηγεί σε αδιέξοδο τον Πακιστανό, για ανθρωπιστικούς λόγους ! Δεν μπορεί να φύγει νόμιμα και δεν μπορεί να φύγει παράνομα. Η μόνη διέξοδος λοιπόν γι’αυτόν είναι να ζητήσει οικειοθελώς την επιστροφή στη χώρα του, μέσω της ειδικής νομοθεσίας.

Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από ένα σαραβαλιασμένο κράτος, που διοικείται από απαξιωμένες υπηρεσίες, βαριεστημένων λειτουργών. Το κράτος γελωτοποιός, αφού κράτησε τον Πακιστανό, για 11 μήνες επειδή μπήκε λαθραία στην χώρα, έναν άνθρωπο δηλαδή που αποδεδειγμένα έχει παρανομήσει, τον ξαμολάει τώρα στις πόλεις και στις γειτονιές μας, χωρίς στον ήλιο μοίρα! Ελπίζοντας ότι η δυστυχία που τον περιμένει, θα τον φέρει σε απόγνωση και θα ζητήσει επαναπατρισμό. Δυστυχώς όμως κ.κ. της αποβλακωμένης σε ύποπτο βαθμό κυβέρνησης, η δυστυχία στις κοινωνίες διαχέεται σαν ηλεκτρικό ρεύμα! Δεν θα αφορά μόνο τον ίδιο τον Πακιστανό. Διότι πριν αποφασίσει να φύγει, ο Πακιστανός, θα κλέψει για να φάει και για να ντυθεί. Θα παρανομήσει ξανά με την ίδια ευκολία που παρανόμησε την πρώτη φορά. Γι’αυτό τον λόγο το αστυνομικό δελτίο είναι καθημερινά γεμάτο από κλοπές, τσακωμούς, μαχαιρώματα και συμμορίες αλλοδαπών.

Προκαλεί δέος η αναποτελεσματικότητα και η ηττοπάθεια των υπηρεσιών που αφού κράτησαν για 11 μήνες κάποιον, δεν κατάφεραν να τον απελάσουν και τελικά τον αμόλησαν στους δρόμους! Προκαλεί τρόμο, η ψυχωτική εμμονή των μαθητευόμενων μάγων της κυβέρνησης, να σπέρνουν «ωρολογιακές βόμβες» εγκληματικότητας στην κοινωνία μας, μόνο και μόνο για να υλοποιήσουν τις ανεδαφικές, πολιτικές ατζέντες τους. Ατζέντες που απέτυχαν παταγωδώς όπου κι αν εφαρμόσθηκαν. Προκαλεί ρίγος, η ευκολία με την οποία οι εκλεγμένοι ψεύτες, τιμωρούν, ίσως και εκδικούνται τους ανόητους ψηφοφόρους, που έκαναν το σφάλμα να τους εκλέξουν και βρίσκονται τώρα στην δύσκολη θέση να εφαρμόσουν τα θεωρητικά κι ανεφάρμοστα ψέμματα που τους έκαναν γοητευτικούς όταν ήταν αντιπολίτευση.

Τελικά είναι ένας αδυσώπητος φαύλος κύκλος. Ποιον νομίζετε όμως ότι κοροϊδεύετε; Τους «εταίρους»; Τους πολίτες; Τους εαυτούς σας; Πάντως τους Εθνικιστές, όχι.


ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ τα συστημικά τσιράκια και βομβαρδίζουν τα site με φώτο από την «καθαρή» Αθήνα χωρίς λαθρομετανάστες... Στέλνω φωτογραφίες-ντοκουμέντα που τράβηξα σήμερα από το κέντρο της «καθαρής» Αθήνας, Αριστοτέλους, Αχαρνών, 3ης Σεπτεμβρίου, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αγίου Παντελεήμονα.

Πουθενά δεν βλέπεις Έλληνα!

Και αν τύχει να περνάει κάποιος Έλληνας, ειδικά γυναίκα, είναι βιαστικός, με σκυμμένο το κεφάλι και φοβισμένος. Σε καμιά περίπτωση δεν κοιτάζει μουσουλμάνο στα μάτια, ούτε τολμάει να στρέψει το κεφάλι του προς τις παρέες των μουσουλμάνων που έχουν καταλάβει τις πλατείες και τα πεζοδρόμια. Προφανώς όλοι αυτοί στις φωτογραφίες ή δεν έχουν το χάρισμα του Αλαντίν να εξαφανίζονται ή εγώ έχω το χάρισμα να φωτογραφίζω φαντάσματα... Αυτή είναι πλέον η Αθήνα μας... Τριτοκοσμική και επικίνδυνη.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ για την πόλη σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Έτσι την κατάντησαν οι Λαθρολάγνες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ αλλά προπάντων ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ που λουφάξαμε στον καναπέ και κλαίμε την μοίρα μας βλέποντας τούρκικα σίριαλ στα τουρκοκάναλα. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες. Αν μπορούσαν οι πρόγονοί μας, θα μας έφτυναν με σιχασιά, γιατί η γενιά μας παρέλαβε μιά Ελλάδα Λεύτερη, ποτισμένη με ποτάμια αίμα και θα παραδώσει στην νέα γενιά μια Ελλάδα έρμαιο στα χέρια ξένων και αλλοθρήσκων, μια πατρίδα όπου οι απόγονοί μας θα είναι οικτρή μειονότητα που θα τείνει προς εξαφάνιση.

Ίσως είναι πια αργά.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΞΑΝΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ...

Τ.Μ.


Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!


Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και εμποδίστε τους να φύγουν!

Το νέο δόγμα του Σύριζα, πιστό στην πρόθεση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μετατρέψει την Πατρίδα μας σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών, αποκαλύπτεται από μια πραγματικά απίστευτη είδηση, η οποία θάφτηκε επιμελώς από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Πριν 10 ημέρες όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή100 περίπου Σύροι πέρασαν πεζοί από την Ελλάδα στα Σκόπια. Όπως είναι εύλογο η μεγάλη πλειοψηφία όσων όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας επιθυμούν να φύγουν προς άλλες χώρες της Ευρώπης και να μην παραμείνουν εντός ελληνικής επικράτειας.

Οι εν λόγω Σύροι έφτασαν στην Γευγελή και αφού περιπλανήθηκαν 3 ημέρες στα Σκόπια, εκεί έδωσαν 500 ευρώ ο καθένας (!) σε αφγανό λαθρέμπορο για να τους μεταφέρει στην Κεντρική Ευρώπη. Αυτός όμως τους έβαλε σε τρένο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και όχι την Ουγγαρία όπως τους είχε υποσχεθεί. Μέσα στα βαγόνια έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς των Σκοπίων, οι οποίοι τους κλείδωσαν και τους έστειλαν "πακέτο" στην Θεσσαλονίκη.

Οι εν λόγω εγκλωβισμένοι δις λαθρομετανάστες Σύροι εντοπίστηκαν τελικά στο Κιλκίς. Το ελληνικό κράτος λοιπόν τι έκανε; Αντί να τους επιστρέψει στα Σκόπια, αφού από εκεί ήταν η πύλη εισόδου και στα Σκόπια δεν ισχύει η συνθήκη "Δουβλίνο ΙΙ", τους περιέθαλψε και τους έστειλε στην Θεσσαλονίκη. Δεν έγινε μάλιστα ούτε καν διάβημα, ούτε διαμαρτυρία προς το γειτονικό ψευδοκράτος των Σκοπίων για την εγκληματική και παράνομη στάση των σκοπιανών αστυνομικών.

Το δόγμα Σύριζα είναι σαφές: Να έρθουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ακόμα όταν φεύγουν, να τους γυρίζουμε πίσω! Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η άμεση διόρθωση από πλευράς Σακελλαρίδη ότι "θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους".

Ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών είναι το όραμα του Σύριζα για την Πατρίδα μας και αυτό έχει ήδη αρχίσει να πραγματοποιεί! www.xryshaygh.com

Η θέση της «Ελληνικής Αυγής» για την κατασκευή τεμένους στην περιοχή του ΒοτανικούΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» δηλώνει την ρητή και ξεκάθαρη αντίθεσή της στην απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα στην περιοχή του Βοτανικού.

Την απόφαση υπερψήφισαν ομόφωνα όλες οι δημοτικές παρατάξεις που ακολούθησαν τις αποφάσεις της προηγούμενης και της τωρινής συγκυβέρνησης αριστερών και δεξιών.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», όπως πάντα, θα δώσει την μάχη και θα επιτύχει την ακύρωση της παράνομης ανέγερσης τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων.

Θα πρωτοστατήσουμε σε όλες τις νόμιμες κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Αυτός εδώ ο τόπος υπέφερε για 400 ολόκληρα χρόνια από την τουρκική σκλαβιά δεν έχυσαν το αίμα τους οι Αγωνιστές του 1821 για να έρθει σήμερα ο Δήμαρχος κ. Καμίνης μαζί με το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο» να κατασκευάσει τέμενος στην Αθήνα.

Τέμενος στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική Επικράτεια (πέραν των υπαρχόντων στη Θράκη βάση της συνθήκης της Λωζάνης) θα αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης και σοβαρότατη απειλή για το Έθνος μας.

Η κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων  αντί να κατασκευάσουν τέμενος, καλό θα ήταν να αξιοποιήσουν αρχαιολογικά, ιστορικά και τουριστικά την εν λόγω περιοχή όπως οφείλουν. Η προάσπιση των Δικαίων, των Ιερών και των Οσίων του Έλληνα αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και καθήκον μας ενάντια στον αφανισμό της Θρησκείας, του Πολιτισμού και αυτής της Ύπαρξης του Έθνους μας. www.xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Επιτήδειος: “Οι Έλληνες Εθνικιστές θα αποτρέψουμε την άλωση της Ευρώπης από την Τουρκία”

Ελ. Συναδινός: Καταδικάστε την Τουρκία για την υπόθαλψη των λαθροδιακινητών

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ: Αύξηση της εισροής λαθρομεταναστών κατά 469% το πρώτο τρίμηνο του 2015!


Ο αριθμός των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έρχονται παράνομα στην Χώρα μας διά μέσου θαλάσσης, αυξήθηκε σε απίστευτο βαθμό το πρώτο τρίμηνο του 2015, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών Τασία Χριστοδουλοπούλου με τα στοιχεία που έδωσε στην Βουλή. Σε σχέση, λοιπόν, με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014, υπήρξε δραματική αύξηση, η οποία έφτασε το 469%!

Ειδικότερα, κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, στην Ελλάδα, μέσω θαλάσσης, πέρασαν 12.462 άνθρωποι, έναντι 2.189 το ίδιο διάστημα του 2014! Έχει, όμως, ιδιαίτερη σημασία το πώς περιγράφει την δραματική αυτή κατάσταση η ίδια η Χριστοδουλοπούλου: «Η αυξητική τάση των προσφυγικών ροών καταγράφεται ήδη κατά το έτος 2014, ιδίως από τα θαλάσσια σύνορά μας, με βασικές αιτίες τις δραματικές εξελίξεις στη Συρία αλλά και τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράκ, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κινητικότητα προσώπων που χρήζουν διεθνούς προστασίας από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής (το 42% του συνόλου των νεοεισερχομένων ήταν από τη Συρία».

Εάν προσέξουμε το ύφος της φρασελογίας που χρησιμοποιεί η Χριστοδουλοπούλου θα διαπιστώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο όπως του αρμόζει. Εκφράσεις όπως «προσφυγικών ροών», «δραματικές εξελίξεις», «χρήζουν διεθνούς προστασίας», επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντιστρόφως ανάλογο απ΄αυτό που υπάρχει στην πραγματικότητα. Οι δραματικές συνέπειες της λαθρομετανάστευσης αποσιωπούνται εντελώς και το μόνο που μένει στην επιφάνεια είναι η συμπάθεια και η κατανόηση που πρέπει να υπάρξει για την κατάσταση των λαθρομεταναστών. 

Η πραγματικότητα, δηλαδή, παραχαράσσεται πλήρως, στα πλαίσια ενός νεφελώδους ψευτοανθρωπισμού και «αντιρατσισμού», ο οποίος δεν ενδιαφέρεται στο ελάχιστο για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την συνεχή παράνομη εισροή χιλιάδων, όντως ταλαιπωρημένων, ανθρώπων από άλλες χώρες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ελληνική ιθαγένεια για 200.000 παιδιά-μετανάστες δεύτερης γενιάς 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Έρευνα του ΟΗΕ: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόνο 2,5 εκατομμύρια Έλληνες!

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι

Όλα στο πρόγραμμα! Δωρεάν έξοδα κηδείας για τους μουσουλμάνους φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς

Η Ε.Ε. επαινεί την Τουρκία γιατί μας στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες!

Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από την λαθρομετανάστευση

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!

Ο «βιασμός» του Ελληνικού Λαού και η επερχόμενη τιμωρία των θυτών 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξόντωσης της εθνικής συνείδησης

''Βίβλος και Σύνορα'' του John Vinson 

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡANOMH ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: 87 πνευματικές προσωπικότητες υπογράφουν...


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 884031525383700929

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item