Widgets

Ελάτε ΟΛΟΙ στο «ΕΛΑΝΤΑ»...!!! (τους ενοχλεί η ύπαρξη των Ελλήνων, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση)

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Σε επικίνδυνους σχεδιασμούς προχωρά η Ε.Ε. στη Λιβύη προετοιμάζοντας δεύτερο γύρο στρατιωτικής επέμβασης με αφορμή το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Στις επιλογές των Βρυξελλών για την καταπολέμηση του προβλήματος προβλέπεται η πραγματοποίηση αεροπορικών χερσαίων επιχειρήσεων σε λιβυκό έδαφος για την εξουδετέρωση και εξάρθρωση «δικτύων διακινητών λαθρομεταναστών, τα οποία δρουν με ορμητήριο τη χώρα».

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 200 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Την ίδια στιγμή για την Ελλάδα, βέβαια, καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στρατιωτική επιχείρηση στα τουρκικά παράλια για την καταστροφή των υποδομών της τουρκικής μαφίας στη διακίνηση των λαθρομεταναστών, ελλοχεύει ο κίνδυνος τα μεταναστευτικά κύματα από την Β. Αφρική, τα οποία προορίζονταν για την Ιταλία, να κατευθυνθούν τώρα στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το σχέδιο της ΕΕ επικεντρώνεται σε μια αεροπορική και ναυτική εκστρατεία, αλλά προστίθεται ότι μπορεί να απαιτείται «παρουσία στις ακτές», δηλαδή παρουσία στρατιωτικών δυνάμεων για την καταστροφή «πόρων» των διακινητών.

Παρουσία με άλλα λόγια υπό την «σκιά» της ISIS!

Το 19σέλιδο έγγραφο που παρουσιάζει τη στρατηγική της αποστολής, το οποίο έχει περιέλθει στην κατοχή της Guardian, εξηγεί ότι οι “πόροι” αυτοί μπορεί να είναι πλοία ή χώροι όπου αποθηκεύονται καύσιμα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ και ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ => ΕΔΩ!!!

«Μια παρουσία στις ακτές μπορεί να προβλεφθεί, εάν επιτευχθεί συμφωνία με τις αρμόδιες αρχές»,αναφέρεται στο κείμενο το οποίο αναμένεται να εγκριθεί από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, την προσεχή Δευτέρα, πριν δοθεί η εντολή για την έναρξη της επιχείρησης στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου.

Η επιχείρηση θα απαιτήσει τη χρήση «ευρέος φάσματος αεροπορικών, ναυτικών και χερσαίων δυνάμεων», δηλαδή νέοι βομβαρδισμοί στη Λιβύη όπως και στοιχεία για τη συλλογή πληροφοριών, μονάδες ειδικευμένες στην αναχαίτιση πλοίων, αεροσκάφη για περιπολίες και επιτήρηση, αμφίβιες δυνάμεις και «μονάδες των ειδικών δυνάμεων», οι οποίες θα κάνουν επιδρομές στις λιβυκές ακτές!

Πρόκειται για μια πάρα πολύ επικίνδυνη εξέλιξη. Αφενός στις λιβυκές ακτές παραμονεύει η ISIS,η οποία θα φροντίσει να προκαλέσει «λουτρό αίματος» σε όσους Ευρωπαίους στρατιωτικούς πατήσουν το πόδι τους στη Λιβύη, αφετέρου δε το μόνο που θα τα καταφέρουν θα είναι η διοχέτευση όλου αυτού του κύματος προς την Ελλάδα μέσω Τουρκίας είτε μέσω της Αιγύπτου.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια a la cart για την Ιταλία λύση, η οποία όμως θα έχει ως θύμα την Ελλάδα.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η Βουλγαρία ήδη θωρακίζει τα σύνορά της με εκατοντάδες χιλιόμετρα τείχους, η μόνη διέξοδος προς την Ευρώπη θα είναι Ελλάδα η οποία έχει την πολιτική των ανοικτών συνόρων. ΠΗΓΗ

Σύριζα και Ανέλ ανοίγουν την Κερκόπορτα: Κατατέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση το νομοσχέδιο απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς


Κατατέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση η συριζαίικη επαναφορά του αντισυνταγματικού και κατάπτυστου νόμου Ραγκούση του κλεφτοΠΑΣΟΚ για απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούςΘυμίζουμε ότι ο νόμος Ραγκούση θέσπιζε κριτήρια για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και κρίθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας επειδή, όπως έγραφε η σχετική απόφαση θα έπρεπε:
«να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Ο νόμος Ραγκούση, λοιπόν, κρίθηκε αντισυνταγματικός επειδή έθετε τυπικά και όχι ουσιαστικά κριτήρια για την εκχώρηση της ελληνική ιθαγένειας. Τώρα, μετά από την χθεσινή προαναγγελία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Κοιτώντας το νόμο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα αισχρό νομοθέτημα, ραμμένο ώστε να ικανοποιήσει τις συριζαίικες ιδεοληψίες.
Το συριζαίκο σχέδιο νόμου θέτει ακόμα λιγότερα κριτήρια από το νόμο Ραγκούση, δηλαδή είναι εκ προοιμίου αντισυνταγματικό. Συγκεκριμένα αναγράφει στο άρθρο 1Α ότι: «Τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα θεμελιώνει δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας υπό τις εξής προϋποθέσεις: α) της εγγραφής του στην Α’ τάξη ελληνικού σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της συνέχισης παρακολούθησης αυτού κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης – αίτησης. β) της προηγούμενης συνεχούς νόμιμης διαμονής του ενός εκ των γονέων του επί πέντε τουλάχιστον έτη πριν από τη γέννησή του.»
Κοινώς ένα παιδί αλλοδαπών που διαμένουν καταχρηστικώς πέντε χρόνια στην Ελλάδα, λαμβάνει την ελληνική ιθαγένεια με μόνο κριτήριο την εγγραφή του στην Α’ Δημοτικού. Αν οι γονείς δεν μένουν πέντε χρόνια στην Ελλάδα, τότε θεσπίζονται κριτήρια που αφορούν τα χαρτιά που έχουν οι γονείς, δηλαδή και πάλι απουσιάζουν τα ουσιαστικά κριτήρια.
Ένα σημαντικό στοιχείο του εν λόγω νομοσχεδίου κρύβεται στην παράγραφο 9 του άρθρου 1α, όπου ορίζεται ότι: «Αν ο αλλοδαπός είναι δικαιούχος διεθνούς προστασίας ως πολιτικός πρόσφυγας ή έχει υπαχθεί σε καθεστώς επικουρικής προστασίας ή είναι ανιθαγενής και αδυνατεί να προσκομίσει πιστοποιητικό γέννησής του, αρκεί η πράξη αναγνώρισής του ως πολιτικού πρόσφυγα, υπαγωγής του στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή το οικείο δελτίο ανιθαγενούς αντίστοιχα. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μπορεί να προστίθενται, καταργούνται ή τροποποιούνται τα αναγκαία έγγραφα για την υποβολή των δηλώσεων – αιτήσεων κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας του παρόντος άρθρου». Κοινώς, για αυτούς που δεν θέλουν να φέρουν έγγραφα θα αποφασίζει (πάντα θετικά) η κυρά Τασία.
Στο σημείο αυτό, βεβαίως, οφείλουμε να «συγχαρούμε» τον Πάνο Καμμένο και τις «κόκκινες γραμμές» του, αφού βεβαίως οι ψεκασμένοι θα παραμείνουν κυβερνητικοί εταίροι και μετά από αυτήν την άκρως επικίνδυνη ενέργεια εναντίον του Ελληνισμού από την συγκυβέρνησή τους. Τα ειλικρινή μας «συγχαρητήρια» στον νέο «Καρατζαφέρη» του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Την άποψή σας επί του νομοσχεδίου, όπως ορίζουν τα κοινοβουλευτικά - δημοκρατικά ήθη και έθιμα, μπορείτε να την καταθέσετε επωνύμως στον εξής σύνδεσμο: Δημόσια διαβούλευση του σχεδίου νόμου «Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής ιθαγένειας και άλλες διατάξεις»

Στοιχεία σοκ από την Κομισιόν: Το 2060 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί κατά 23%!Πραγματικά εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από έκθεση της Κομισιόν, στην οποία γίνεται αναφορά στην γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης συνολικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την έκθεση η Ελλάδα αναμένεται να δει τον πληθυσμό της να μειώνεται κατά 23% έως το 2060, ενώ την ίδια στιγμή εκτιμάται ότι οι ηλικιωμένοι , άνω των 65 ετών, θα αυξηθούν κατά περίπου 500.000 άτομα.
Από τα στοιχεία επίσης , τα οποία παρατίθενται στην έκθεση και αφορούν την Ελλάδα, ξεχωρίζει το γεγονός ότι σε επίπεδο ορίων ηλικίας τα άτομα που ανήκουν στην κατηγορία 55-64 ετών από το 8,1% που καλύπτουν σήμερα την αγορά εργασίας θα αυξηθούν στο 25,6% το 2060, γεγονός που σημαίνει ότι θα αυξηθούν σημαντικά τα όρια συνταξιοδότησης . Απόδειξη αυτής της αλλαγής είναι ότι ενώ το 2013 το ποσοστό των συνταξιούχων που είναι κάτω των 65 ετών ανέρχεται στο 23%, η Κομισιόν υπολογίζει ότι το 2060 το αντίστοιχο ποσοστό δεν θα υπερβαίνει το 3,9% μόλις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι επόμενες γενιές, σε ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, για να καταφέρουν να βγουν στην σύνταξη θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει ηλικιακό όριο άνω των 65 ετών.
Μία έκθεση , η οποία προβλέπει ότι σε 35 χρόνια από τώρα η Ελλάδα θα έχει απολέσει το ¼ περίπου του πληθυσμού της και οι άνω των 65 ετών θα αυξηθούν σε εντυπωσιακό βαθμό, αν μη τι άλλο, πρέπει να χτυπήσει το «καμπανάκι κινδύνου», καθώς αφορά άμεσα την ίδια την επιβίωση του Έθνους μας. Οι Κυβερνώντες , όμως, της μεταπολίτευσης και του «Συνταγματικού τόξου» , δεν ενδιαφέρονται για τέτοια ζητήματα. Εξάλλου, είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει στην τραγική αυτή κατάσταση , επιδιώκοντας από τη μία μεριά την συρρίκνωση και τη γήρανση του Ελληνικού Λαού, ενώ από την άλλη την αντικατάστασή του με τους λαθρομετανάστες που κατά κύματα έρχονται στη χώρα μας.  Γιώργος Μάστορας
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το ποσοστό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στον Ελλαδικό χώρο, βαίνει συνεχώς αυξανόμενο. Η λαθρομετανάστευση δημιουργεί πολλά προβλήματα στις χώρες εισόδου και αποτελεί αντικείμενο συνεχούς προβληματισμού, τόσο για τους Ευρωπαίους ηγέτες, όσο και των αρμόδιων φορέων στην Επιτροπή και το Κοινοβούλιο.

Η είσοδος και παραμονή δυσανάλογου αριθμού μεταναστών στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου πελάγους, δημιουργεί πλήθος αρνητικών επιπτώσεων συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων στέγασης, παραβατικότητας, υγιεινής κτλ. τα οποία ενισχύονται με γεωμετρική πρόοδο εξαιτίας της αθρόας τουριστικής προσέλευσης τους καλοκαιρινούς μήνες. Το ίδιο ισχύει για τις μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Πόλεις με γνωστά αρχαιολογικά αξιοθέατα. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταγραφής και έκδοσης βεβαιώσεων, οι λαθρομετανάστες αναχωρούν για την ενδοχώρα διογκώνοντας έτσι τον ήδη υπάρχοντα πληθυσμό από παράνομους αλλοδαπούς.

Για την Ελλάδα, ο τουρισμός αποτελεί ιδιαίτερο κλάδο που συμβάλλει αποφασιστικά στην εθνική οικονομία και στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ήδη όμως, οι επιχειρηματίες και οι απασχολούμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις ανησυχούν για τις όποιες αρνητικές εξελίξεις σημειωθούν στην τουριστική αγορά.

Ερωτάται η Επιτροπή αν υφίσταται κάποιος σχεδιασμός ή/και πρόβλεψη για τα παραπάνω.  ΠΗΓΗ


Η ΕΥΠ συνέλαβε στην Αθήνα Μουλά με χρυσό ρολόι!


Η ΕΥΠ συνέλαβε Μούλα σε μυστικό χώρο λατρείας στο Κέντρο της Αθήνας, την ώρα μάλιστα που στην βουλή ψηφιζόταν η ανέργεση τζαμιού στην Πρωτεύουσα.
Ο ισλαμιστής βρέθηκε να φορά πανάκριβο ρολοι και είχε στην κατοχή του κάρτες και πολλά μετρητά την στιγμή που έκανε κύρηγμα στους φτωχους όμοθρησκους του στο κέντρο της Αθήνας. ΠΗΓΗ


Νέα Τουρκοκρατία: Οι “καλοί γείτονες” περικυκλώνουν την χώρα μέσω ΑλβανίαςΚυκλωτικές κινήσεις εναντίον της Ελλάδος πραγματοποιεί ευθέως η τουρκική κυβέρνηση, όντας σταθερή στον στόχο της εξωτερικής πολιτικής της που δεν είναι άλλος από την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Σε αυτά τα πλαίσια η Τουρκία προσεταιρίζεται ανοιχτά και με εμφανή αποτελέσματα την Αλβανία, που τυγχάνει και ευνοημένη από τις ΗΠΑ, που ανοιχτά ανέχεται το σχέδιο περί «Μεγάλης Αλβανίας».
Όσον αφορά τη χώρα μας, οι τούρκοι με την βοήθεια των συριζαίων και του κόμματος Καμμένου, προχωράνε στην κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό, ενώ ήδη από το παρελθόν έχουν αποδείξει την διεισδυτικότητα των πρακτόρων τους. Στην Αλβανία ήδη είχαμε προ ημερών μία αλβανική πρόκληση μέσω ρηματικής διακοίνωσης ότι παραβιάζεται η υφαλοκρηπίδα τους, ενώ χθες ο ίδιος ο Ερντογάν μετέβη στα Τίρανα, προκειμένου να συναντήσει τον Έντι Ράμα.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση νεοθωμανών αρχηγών των δύο κρατών, αφού ο μεν Ερντογάν ανοιχτά προπαγανδίζει εαυτό ως σουλτάνο, ενώ ο Ράμα βρίσκεται πίσω από την ανοιχτή αναβίωση της αλβανικής επιθετικότητας στα Βαλκάνια, όπως διαφαίνεται και με την επανενεργοποίηση πυρήνων του UCK, όπως φάνηκε και από τις επιχειρήσεις στα Σκόπια.
Η καταρχήν συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας περιλαμβάνει το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων, αξίας 30 εκ. ευρώ και θα λειτουργήσει ως χώρος στρατολόγησης πολεμιστών του UCK και του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Η συνέχεια θα περιλαμβάνει στρατηγικές επενδύσεις της Τουρκίας στην Αλβανία, με προφανές αντάλλαγμα γεωπολιτικά κέρδη και την περικύκλωση της Ελλάδος από το ισλαμικό τόξο.
Την ίδια ώρα στην Θράκη οι πράκτορες δρουν ανεξέλεγκτα προπαγανδίζοντας την απόσχιση εδαφών από την ελληνική επικράτεια και ο γιός του Ερντογάν προαναγγέλλει προβοκάτσια, λέγοντας σε σύναξη πρακτόρων ότι «όταν σας συμβεί κάτι, όταν χρειαστεί ανάγκη, τα αδέρφια σας είναι μοναδικά και είναι δίπλα»Προσοχή χρήζει στο ότι χρησιμοποιεί την λέξη "όταν" και όχι την λέξη "άμα".
Σε συμβολικό επίπεδο μόνο υπάρχει ελπίδα για τη χώρα, αφού οι κοινές δηλώσεις των δύο αντρών έγιναν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γεώργιου Καστριώτη του Έλληνα ηγέτη και πολέμαρχου, ο οποίος έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα εναντίον των Τούρκων στην Ήπειρο.  ΠΗΓΗ


Να επέμβει ο Ντογιάκος: Εγκληματική οργάνωση η αγγλική κυβέρνηση


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή που ο Ντογιάκος διέταξε διενέργεια έρευνας για ένα φυλλάδιο που έγραφε «Έξω οι Λαθρομετανάστες». Ένα φυλλάδιο που απαιτούσε, δηλαδή, την εφαρμογή του νόμου για όσους παρανόμως διέρχονται τα σύνορα της χώρας.
Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι κατατέθηκε η πρόταση Γιούνκερ για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών, δηλαδή μία πρόταση για τροποποίηση της επαίσχυντης συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ. Η πρόταση Γιούνκερ βεβαίως δεν κινείται σε ριζοσπαστικά πλαίσια πραγματικής επίλυσης του προβλήματος, αφού η πιο ρηξικέλευθη πρότασή του είναι η μετεγκατάσταση 20.000 λαθρομεταναστών σε χώρες με χαμηλή ανεργία. Βεβαίως η πρόταση του είναι «μια σταγόνα στον ωκεανό» της λαθρομετανάστευσης, αφού ο αριθμός που ορίζει των 20.000 δεν είναι ούτε ο αριθμός που θα δεχτεί ένα ελληνικό νησί μέσα στο καλοκαίρι.
Το σχέδιο, βεβαίως, όπως τονίζουν και ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι μοιραίο να ναυαγήσει, αφού θα συναντήσει τις σφοδρές αντιδράσεις των βόρειων χωρών. Δεν θα άξιζε, λοιπόν, να ασχοληθούμε με κάτι που μοιραία θα μείνει στα χαρτιά. Έχει αξία όμως να τονίσουμε την κατεύθυνση στην οποία κινούνται οι αγγλικές αντιρρήσεις.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ η Αγγλία παρουσιάζεται αντίθετη σε οποιαδήποτε αλληλεγγύη που αφορά την υποδοχή μεταναστών και προσφύγων, τονίζοντας πως όλοι όσοι προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να επαναπατρίζονταιΚοινώς, η Αγγλία ζητά την εφαρμογή του νόμου πανευρωπαϊκώς, γεγονός που θα οδηγούσε σε μία συνολική επίλυση του ζητήματος, με τα όποια οικονομικά μέτρα να είναι απλώς επικουρικά του βασικού σχεδίου.
Αλήθεια, πότε θα παρέμβει ο Ντογιάκος, η Κουτζαμάνη και ο αρμόδιος περί ρατσισμού εισαγγελέας, ώστε να κατηγορηθεί η αγγλική κυβέρνηση ως «εγκληματική οργάνωση»; Πότε θα πάει ο Κενυάτης απεσταλμένος του ΟΗΕ περί ρατσισμού να κάνει κήρυγμα στους λόρδους του Σίτυ για την ανάγκη να «εμπλουτίσουν» πολιτιστικά την Αγγλία; Προφανώς και ποτέ διότι οι πρωτεύουσες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου Λονδίνο – Νέα Υόρκη – Τελ Αβίβ έχουν ασυλία από τα πολυπολιτισμικά κελεύσματα που είναι σχεδιασμένα για να καταστρέφουν τις κοινωνίες των… γκοίμ.  Πηγη
Ηλίας Παναγιώταρος στο Ράδιο Γάμμα: Ο Σύριζα υπογράφει νέο μνημόνιο ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαούΟ συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο «Ράδιο Γάμμα» σχετικά με την σκευωρία της Χρυσής Αυγής και την γενικότερη πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
Αρχικά αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την ανυπόστατη και αστεία κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης τονίζοντας ότι ασκήθηκε κατόπιν πολιτικών εντολών και παρεμβάσεων από την προηγούμενη συγκυβέρνηση. Σημείωσε πως υπάρχει ήδη απαλλακτική εισήγηση του αρμόδιου εφέτη η οποία για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας δεν ψηφίστηκε.
Παράλληλα έκανε αναφορά στην σύμβαση του Παλέρμο, η οποία γράφει συγκεκριμένα τι ακριβώς είναι η «εγκληματική οργάνωση» και ενώ την έχει ψηφίσει η χώρα μας, κατά παράβαση του νόμου δεν εφαρμόζεται γιατί καταρρίπτεται η ανυπόστατη κατηγορία κατά της Χρυσής Αυγής, αφού δεν έχει προκύψει οικονομικό όφελος, μετά από τον εξονυχιστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ.
Σχετικά με τις περίφημες διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης Σύριζα - Αν.Ελ. με τους «θεσμούς» είπε ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προδώσουν την βούληση του Ελληνικού λαού που στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εκφράστηκε αντιμνημονιακά. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει το νέο μνημόνιο που θα το μετονομάσει ως «συμφωνία»  υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας, είπε χαρακτηριστικά.  ΠΗΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ SYRIZA => ΕΔΩ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: «Ωμή παραδοχή από την συγκυβέρνηση για άμεση εξυπηρέτηση του χρέους»


Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στην τοποθέτησή του στην Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το α' τρίμηνο του 2015, τόνισε ότι όλο αυτό το διάστημα γίνεται λόγος περί διαπραγμάτευσης του μνημονίου με τους θεσμούς, δηλαδή την τρόικα, και την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας μας.
Υπενθύμισε ότι το κόστος αυτής της προσπάθειας από την προηγούμενη συγκυβέρνηση ήταν να φέρει προ τετελεσμένου τον Ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στην φτωχοποίηση, την ανεργία και την αυτοχειρία. Οι δε προσπάθειες κάλυψης μέρους ή του συνόλου του χρέους είναι πιεστικές, όταν μάλιστα αυτό θεωρείται μη επαχθές, γεγονός που καταδεικνύει ότι η επιχειρηματολογία της συγκυβέρνησης, για κήρυξη μέρους ή του συνόλου του χρέους ως επαχθές, εξουδετερώνεται από τα λεγόμενα των προηγηθέντων εισηγητών των άλλων κομμάτων.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα πρέπει να καταστεί ένας αξιόπιστος δανειολήπτης σημαίνει ότι πρέπει να γίνει αξιόπιστος με όρους αγοράς, δηλαδή όρους αδυσώπητους, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Η χώρα μας δεν πρέπει να προσβλέπει σε μια αξιοπιστία με όρους οικονομικούς-τοκογλυφικούς, αφού έτσι διαιωνίζεται το πρόβλημα, και μόνο οι πρακτικές διαφοροποιούνται.
Όσον αφορά στο θέμα του ΑΕΠ και την αύξησή του στο 2,2%, πρέπει να αποσαφηνιστούν κάποιοι ορισμοί, καθώς οι Έλληνες πολίτες ακούνε για ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος επεσήμανε ότι ο όρος "ανάπτυξη" προϋποθέτει την παραγωγική διαδικασία, την συσσώρευση κεφαλαίων, την τεχνολογική πρόοδο και την αύξηση πληθυσμού, κανένα εκ των οποίων δεν διαθέτει η Ελλάδα, αφού όλες οι παραγωγικές μονάδες και ο πρωτογενής τομέας έχουν απαξιωθεί εσκεμμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Χατζησάββας: Το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας στέλνει τους Έλληνες στα Σκόπια - ΒΙΝΤΕΟ
Ο συναγωνιστής αμφισβήτησε τα λεγόμενα του κ. Σταϊκούρα περί υπάρξεως πρωτογενούς πλεονάσματος, καθώς πλεόνασμα υπάρχει όταν ένας οικονομικός οργανισμός παρουσιάζει περισσότερα έσοδα από έξοδα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη αποπληρωμής κάποιου χρέους. Πώς, λοιπόν, κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα όταν καλείται να λάβει αλλεπάλληλα έντοκα δάνεια προκειμένου να αποπληρώνει προηγούμενα δάνεια, ενώ υφίσταται το χρέος των 320 δισεκατομμυρίων ευρώ και έχουν αδρανοποιηθούν όλες οι παραγωγικές της μονάδες;  
Ως προς την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε ότι τα τεκταινόμενα με τους "εταίρους" παραμένουν στο σκοτάδι, στην δε πρόσφατη συνάντηση  της 11ης Μαΐου, στο EUROGROUP, η κυβέρνηση επικαλέστηκε όσα επικαλείτο ο κ. Σαμαράς, δηλαδή την "πρόοδο", στο όνομα της οποίας η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διέλυσε την ελληνική οικονομία, για να ικανοποιηθούν οι τράπεζες, το ΔΝΤ και οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι.  Η σημερινή συγκυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός δεν διαθέτουν, όμως, την στοιχειώδη πολιτική βούληση ώστε να καταστήσουν σαφές στους δανειστές ότι δεν δύναται να εξυπηρετηθεί το εν λόγω χρέος, ένα χρέος που ο πενόμενος Ελληνικός λαός δεν μπορεί και δεν επιθυμεί να αποπληρώσει αφού δεν  το δημιούργησε ο ίδιος.
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση καταγγελία του μνημονίου και η ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, ώστε να καλυφθούν πρώτα οι ανάγκες του Ελληνικού Λαού και κατόπιν -και εφόσον το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες-  με όρους αμοιβαίου σεβασμού να αποσαφηνιστεί τι πρέπει να καλύψουν οι εταίροι απέναντι στην Ελλάδα και τι η Ελλάδα σε αυτούς. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η μεθόδευση της «πολιτικής καταδίκης» του Συναγωνιστή Γ. Λαγού μέσα από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής
Αποκαλύφθηκαν οι γερμανόδουλοι: Ενοχλήθηκε το “Ποτάμι” από το βίντεο για τις αποζημιώσεις
«Πιο γερμανόδουλος πεθαίνεις»… Τι άλλο μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε για την νέα επίδειξη οσφυοκαμψίας του πολιτικού μορφώματος του Ποταμιού απέναντι στην Γερμανία; Με ένα νέο φιλογερμανικό του παραλήρημα, το Ποτάμι διαμαρτύρεται(!) για την προβολή βίντεο στους σταθμούς του μετρό με θέμα την γερμανική εισβολή στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941. Η φτηνή, απ’ όλες τις απόψεις, δικαιολογία που ψέλλισε το εκδοτικό δημιούργημα του Θεοδωράκη, είναι ότι αυτές οι εικόνες βλάπτουν τον… τουρισμό!
Πέντε βουλευτές του Ποταμιού, οι Χρ. Ταχιάου, Γ. Αμυράς, Σπ. Δανέλλης, Ι. Φωτήλας και Γρ. Ψαριανός, κατέθεσαν ερώτηση σε πέντε υπουργούς (Επικρατείας, Εξωτερικών, Τουρισμού, Οικονομίας, Υποδομών) εναντίον της προβολής, επικαλούμενοι γερμανικό δημοσίευμα που μιλά για «έντονη δυσαρέσκεια της γερμανικής κυβέρνησης», ζητώντας ουσιαστικά από την κυβέρνηση να πάρει την άδεια του Σόιμπλε και της παρέας του.
Συνεχίζοντας, στην κατάπτυστη δήλωσή τους, λένε ότι: «Με τέτοιου είδους ενέργειες, η εικόνα που πλάθεται για τη χώρα μας, ειδικά αυτήν την περίοδο, είναι απαράδεκτη και αποκρουστική. Οι αντίκτυπός της στον τουρισμό είναι άκρως επαχθής και ζημιογόνος, δεδομένου ότι το εν λόγω βίντεο υποτιτλίζεται στην αγγλική γλώσσα. Δεν είναι τρόπος αυτός για να “καλωσορίζεται ” ο τουρίστας που επιλέγει τη χώρα μας»!
Το βίντεο αυτό το δημιούργησε η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την υποστήριξη του Ελληνικού αιτήματος περί γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά φαίνεται ότι οι βουλευτές του Ποταμιού κάνουν ό,τι μπορούν για να υπερασπίσουν την γνωστή θεωρία περί εξάρτησης του Παβλόφ, παρουσιάζοντας την Χώρα μας ως ένα προτεκτοράτο και μια καταχρεωμένη αποικία, η οποία οφείλει να σιωπά και να μην προβαίνει στην παραμικρή ενέργεια, η οποία ενδεχομένως θα δυσαρεστούσε τους Γερμανούς.
Η κλασική ατάκα του παλαιού εγχώριου κινηματογράφου, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», αναβιώνει πρακτικά και αποκτά σύγχρονο πολιτικό περιεχόμενο μέσα από τις απαράδεκτες και αποκρουστικές δηλώσεις των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών του Ποταμιού.  Γιώργος Μάστορας

Προκλητική συγκέντρωση τουρκοφρόνων στην Κομοτηνή - Σε λήθαργο οι αρχές!

Τουρκόφρονες πράκτορες που λυμαίνονται την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, πατώντας πάνω στην χρόνια ανικανότητα του υδροκέφαλου αθηνοκεντρικού κράτους, επιχειρούν να διεθνοποιήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια τα οποία παίζουν. Έτσι, ξεκίνησε χθες, σύναξη στην Κομοτηνή με την φιλοδοξία να κουβαλήσουν εκεί εκπροσώπους αυτονομιστικών κινημάτων από όλη την Ευρώπη.
Με αυτή την κίνησή τους εντάσσονται έμπρακτα στα ευρωπαϊκά αυτονομιστικά κινήματα και προδίδουν ως επόμενο στόχο τους την διεκδίκηση καθεστώτος αυτονομίας για ολόκληρη την Δυτική Θράκη. Μελετώντας, ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα των τελευταίων ευρωεκλογών, καταρτίζουν σχέδιο που στόχο έχει να στείλει η Θράκη στην Βουλή αποκλειστικά και μόνο τουρκόφρονες βουλευτές. Έβαλαν, ήδη, σε εφαρμογή σχέδιο απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από τούρκους που φθάνουν στην περιοχή από την αντίπερα όχθη. Καθώς, επίσης, και σχέδιο μαζικής προσέλευσης στις επόμενες εθνικές εκλογές τούρκων που διατηρούν την ελληνική ιθαγένεια αλλά κατοικούν στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις που σήμερα ανήκουν στην Τουρκία.
Είναι σίγουρο ότι σ’ αυτήν την μάζωξη θα διατρανωθεί η ανθελληνική προπαγάνδα για δήθεν καταπίεση και διακρίσεις της Ελλάδας σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας». Εννοείται, φυσικά, ότι ο Θεοδωράκης δεν πρόκειται να ανησυχήσει γι’ αυτήν την προκλητική συγκέντρωση. Αυτός ανησυχεί (και κυρίως ενοχλείται) μόνο όταν γίνεται περιφορά του Επιταφίου στα πομακοχώρια. Όλα αυτά, βεβαίως, θα συμβούν λίγες μόλις ημέρες μετά την προκλητική περιοδεία στην Θράκη του υιού Ερντογάν, ο οποίος «αλώνισε» ανενόχλητος στην περιοχή, παρουσιαζόμενος περίπου ως… απελευθερωτής της μειονότητας από τον «κακό ελληνικό ζυγό».
Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι ονειρεύονται να μετατρέψουν την Θράκη σε Κόσσοβο, μετατρέποντας την περιοχή σ’ ένα πραγματικά εκρηκτικό τοπίο.  Γιώργος Μάστορας


Εισβολή παρακρατικών στην αίθουσα της δίκης-Τεράστιες οι ευθύνες της αστυνομίαςΠριν από λίγα λεπτά, ομάδα παρακρατικών εισέβαλε στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παρακρατικοί οι οποίοι βρίσκονταν στον Κορυδαλλό για δίκη η οποία αφορά την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς και η οποία διεξάγεται σε διπλανή αίθουσα από εκείνη στην οποία διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, εισέβαλαν και επιτέθηκαν με μπουκάλια σε συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους, φωνάζοντας το σύνθημα «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».


Επικράτησε ένταση με ακροαριστερούς που βρίσκονταν στο ακροατήριο να παίρνουν αφορμή από την εισβολή των παρακρατικών και να επιτίθενται φραστικά προς τους κατηγορουμένους και τους συνηγόρους υπεράσπισης.
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, οι ευθύνες Κράτους και αστυνομίας για την μη διασφάλιση μιας ομαλής και δίκαιης δίκης, είναι τεράστιες. Πρόκειται σαφώς για άσκηση τρομοκρατίας στον ανώτατο βαθμό, ως συνέχεια επιθέσεων παρακρατικών κατά το πρόσφατο παρελθόν σε συνηγόρους υπεράσπισης βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα των παρακρατικών εισβολέων, τους οποίους ενθάρρυναν και επιδοκίμασαν άτομα που βρίσκονταν στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, βρίσκονταν ακόμη και κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Πυρήνων της φωτιάς!  ΠΗΓΗ

Ποια δίκαιη δίκη; Καταλύθηκε η ευνομία και το κράτος δικαίου! Φωτογραφίες - Βίντεο

Έγγραφη διαμαρτυρία των συνηγόρων υπεράσπισης για το καθεστώς τρομοκρατίας
Η ρητορική και αρθρογραφία μίσους από βουλευτές κομμάτων του υποτίθεται «δημοκρατικού» τόξου, από στρατευμένους αριστεριστές δημοσιογράφους και από στελέχη ακροαριστερών οργανώσεων που ανήγαγαν εαυτούς σε «ανώτατους Κριτές, εισαγγελείς και δικαστές», διαμορφώνουν το εκρηκτικό μίγμα της κατ' ευφημισμόν «δίκαιης» δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία σήμερα κατέστη μια πραγματική δίκη-παρωδία, με κατηγορούμενους της τρομοκρατικής οργάνωσης «συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς» και αριστεριστές που βρίσκονταν στην αίθουσα να επιτίθενται στους συνηγόρους υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους!

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου παραδέχτηκε πως «πράγματι τα μέτρα ασφαλείας ήταν ανεπαρκή», καταλογίζοντας ευθύνες στην αστυνομία. Εντούτοις, ζήτησε να συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι απαίτησαν το αυτονόητο: τις ομαλές συνθήκες για διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης!
Με κοινή τους έγγραφη δήλωση, την οποία υπέγραψαν όλοι οι συνήγοροι υπεράσπισης και κατέθεσαν στην έδρα του δικαστηρίου κατήγγειλαν το σοβαρό επεισόδιο που προκλήθηκε σήμερα στην αίθουσα. Ομάδα ατόμων εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στους συνηγόρους υπεράσπισης, εκτοξεύοντας αντικείμενα, απειλές και ύβρεις. Οι δικηγόροι δήλωσαν ότι κατόπιν των ανωτέρω και των συνθηκών τρομοκρατίας που έχουν δημιουργηθεί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην σημερινή δικάσιμο και ζήτησαν την διακοπή της διαδικασίας.
Χαρακτηριστικό του κλίματος τρομοκρατίας μέσα στο οποίο διεξάγεται η δίκη είναι το γεγονός ότι μεταξύ εκείνων που εισέβαλαν στην αίθουσα ήσαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «συνομωσίας των πυρήνων της φωτιάς»!
Αξίζει να επισημάνουμε ότι με την εισβολή των ακροαριστερών τρομοκρατών στην αίθουσα, άτομα που βρίσκονταν στο ακροατήριο άρχισαν να υβρίζουν και να απειλούν αδιακρίτως τόσο τους κατηγορούμενους όσο και τους συνηγόρους τους, ενώ κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους! Προς τους αστυνομικούς μάλιστα που επενέβησαν για να αποκαταστήσουν την τάξη εντός της αίθουσας φώναζαν: «τώρα τους φυλάτε»; Παρά ταύτα, η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία απολύτως σύλληψη, γεγονός το οποίο πιστοποιεί αν όχι την ενθάρρυνση τουλάχιστον την ακατανόητη ανοχή των κρατικών αρχών.
Οφείλουμε τέλος, να επισημάνουμε το εξής: εκτός της αίθουσας, η αστυνομία επέτρεψε ακόμη και σήμερα συγκέντρωση αριστεριστών, την οποία οργάνωσε η ακροαριστερή οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ. Εντός της αίθουσας, παρευρίσκετο βουλευτής του ΚΚΕ η οποία -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν ανέφερε το παραμικρό για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης αλλά αντιθέτως, πυροδοτούσε διαρκώς το κλίμα, κατηγορώντας τη Χρυσή Αυγή για την διακοπή της δίκης!
Τόσο η κυβέρνηση όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, δεν καταδίκασαν το σοβαρότατο περιστατικό, καταδεικνύοντας ποιοι είναι εκείνοι που καλλιεργούν την τρομοκρατία σε μια υποτίθεται «δίκαιη δίκη» στην οποία δεν δύναται να διασφαλιστεί καν η σωματική ακεραιότητα των συντελεστών της.  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝΈπεσαν οι μάσκες των ψευτοδημοκρατών: Καμία καταδίκη των παρακρατικών!

Πέντε ώρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό κατάλυσης του Κράτους Δικαίου και της ομαλής διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής, ούτε... μισός ψευτοδημοκράτης δεν έχει καταδικάσει την επίθεση των παρακρατικών της αριστεράς στην αίθουσα του δικαστηρίου και στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων!
Μπορεί η Πρόεδρος του δικαστηρίου να καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για το κλίμα τρομοκρατίας εντός της αίθουσας όπου διεξήγετο η δίκη, παρά ταύτα όμως, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από μέρους της αστυνομίας.
Επιπρόσθετα, κανένα κόμμα από εκείνα τα οποία σπεύδουν να εκδώσουν ανακοινώσεις καταδίκης της τρομοκρατίας και του «εκφοβισμού της δημοκρατίας» ακόμη και όταν κάποιος πολίτης τολμά να πετάξει νερό, αυγά ή γιαούρτι σε εκπροσώπους του «αντιφασιστικού» συνονθυλεύματος, δεν προέβη στην παραμικρή δήλωση καταδίκης των σημερινών γεγονότων.
Παρομοίως, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη τηρούν ένοχη σιωπή, ενδεικτική ωστόσο, του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την έννοια της ευνομούμενης Πολιτείας.
Κατά τα λοιπά, η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια... δίκαιη δίκη όπου δικάζονται έκνομες ενέργειες και όχι Ιδέες!  ΠΗΓΗ
Φτηνές δικαιολογίες των καναλιών για την μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής: Τους συκοφαντούμε λόγω τεχνικού λάθους!Δεν θα κουραστούμε ποτέ να αναδεικνύουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας την κατάπτυστη, εμπαθή και εσκεμμένη μαύρη προπαγάνδα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν το πρόσφατο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.
Πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Κώστα Μπογδάνου "ΣΚΑΪ στις 6" προέβη σε μια μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και ολοφάνερη συκοφάντηση κατά της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε τα περιστατικά:
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της δίκης και στην επίθεση που δήθεν δέχθηκαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Για την επίθεση που δέχθηκε Έλληνας πολίτης από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ορφανός από τους αναρχικούς ούτε κουβέντα!
Στο εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν εμφανίστηκε μια λεζάντα "Η στιγμή της επίθεσης σε φίλους του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα" και ο Μπογδάνος έλεγε πάνω από τα πλάνα: "Οι καταγγελίες είναι ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν σε φίλους του Παύλου Φύσσα και σε μάρτυρες κατηγορίας. Εδώ βλέπουμε ένα κατεστραμμένο δίκυκλο όχημα".
Αυτό όμως που ΔΕΝ είπε εσκεμμένα ο Μπογδάνος ήταν ότι την εν λόγω επίθεση στον δικυκλιστή την πραγματοποίησαν οι αναρχικοί με τις κουκούλες, τα στυλιάρια και τις μαυροκόκκινες σημαίεςΙδού και το σχετικό βίντεο από την επίθεση των αναρχικών:
Ύστερα από αυτήν την ολοφάνερη συκοφάντηση, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σήμερα μας κοινοποιήθηκε η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει.
Το κανάλι αφού παραδέχεται πως ο υπότιτλος και το σπηκάζ στο εν λόγω βίντεο ήταν λανθασμένος και παραπλανητικός, δικαιολογείται προς το ΕΣΡ ότι αυτό συνέβη κατόπιν... τεχνικού λάθους! Όπως οι ίδιοι ομολογούν: "...τεχνικό λάθος στους υπότιτλους των εικόνων, στους οποίους πράγματι παρουσιάζεται μια ανακολουθία".
Τεχνικό λάθος, λοιπόν! Όλα τα άσχετα βίντεο, οι επιβλητικές μουσικές υποκρούσεις, οι εικόνες από όπλα από το Google και όλα όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί κατά της Χρυσής Αυγής είναι ένα... τεχνικό λάθος! Πώς γίνεται όμως αυτό το... τεχνικό λάθος να είναι πάντα κατά της Χρυσής Αυγής;
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως το αρμόδιο τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου συνεχίζει ακατάπαυστα το έργο του για την ανάδειξη αυτών των "τεχνικών λαθών". Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές και η Δικαιοσύνη! ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7700127808155805978

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item