Widgets

7 Απριλίου 1944 - Γραμματικό: Άλλο ένα ειδεχθές έγκλημα των κομμουνιστών

Σαράντα έτη, ακατάσχετης και αναπάντητης καθεστωτικής αλλά και παρακρατικής προπαγάνδας στον Λαό μας, προκειμένου να διαστρεβλωθεί η Ελληνική Ιστορία και δη εκείνη του συμμοριτοπολέμου, δε στάθηκαν ικανά για να διαγράψουν από τη μνήμη μας, την ηρωική αντίσταση και θυσία, ξεχωριστών Ανδρών του Εθνικού μας Στρατού και της Βασιλικής Χωροφυλακής.

Δεκαοκτώ ολόκληρους μήνες το Κίνημά μας, παρά το γεγονός ότι είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας κατηγορείται άδικα από τη μαρξιστική συμμορία της Αριστεράς μαζί με τις εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που συναπαρτίζουν το ψευδεπίγραφο συνταγματικό τόξο. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε παράνομα προφυλακισμένος μαζί με στελέχη και βουλευτές του Κινήματος οι οποίοι ακόμη βρίσκονται άδικα στα κελιά του Καθεστώτος. Το μεταπολιτευτικό ανθελληνικό σύστημα εξουσίας, δεξιάς και αριστεράς μιλά για δήθεν εγκλήματα Ελλήνων Εθνικιστών, υποθάλποντας και αποκρύπτοντας τα αληθινά, που διαπράττουν οι ίδιοι ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί. 

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει δημιουργήσει πανικό στο αμαρτωλό καθεστώς. Η σθεναρή στάση μας ενάντια στο Μνημόνιο της υποταγής και η Πίστη μας σε ένα Εθνικό Κράτος και το γεγονός ότι δεν έχουμε υποταχθεί στα μεγάλα συμφέροντα τους προκαλεί τρόμο. Όπως τότε, έτσι και σήμερα εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων προωθούν την φυσική εξόντωση των Ελλήνων.Με γνώμονα την Εθνική Ενότητα η οποία όμως βασίζεται στην Αλήθεια και χάρη της Ιστορικής Μνήμης και της πραγματικής Εθνικής Αντίστασης, εντάσσεται και η αναφορά στα γεγονότα που εκτυλίχθησαν τόσο σε όλη την Ελλάδα εκείνη την περίοδο, όσο και στο Γραμματικό την 7η Απριλίου 1944.

Την 7η Απριλίου 1944, λίγους μόλις μήνες προ της απελευθερώσεως της πόλεως των Αθηνών από τους Γερμανούς, οι ορδές των σοβιετικών εγκληματιών του ΕΑΜ ΕΛΑΣ, επιδίδονται στην εκκαθάριση των ιδεολογικών τους αντιπάλων, προκειμένου να καταστούν κύριοι της απελευθερωμένης Ελλάδος. Το σοβιετικό τους ιδεώδες όμως, συναντά σθεναρή αντίσταση από τους Έλληνες Εθνικιστές, τον Εθνικό μας Στρατό και τους άνδρες της Χωροφυλακής! Την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944 και μόλις τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα 45-50 ανδρών του αποκαλούμενου ΕΛΑΣ επιτέθηκε κατά της δυνάμεως του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, απαρτιζόμενης από τον ανθυπασπιστή Σκαρμούτσο Κωνσταντίνο, τον ενωμοτάρχη Τασόπουλο Αθανάσιο και των χωροφυλάκων Ζούμπερη Παύλο, Μπρίνια Ιωάννη, Βαλαή Βασίλειο, Βουτσαδάκη Κωνσταντίνο, Μέντζο Κωνσταντίνο, Καμπιώτου Ευάγγελο, Αντζελέτο Αλέξανδρο, Κουβέλη Χριστόφορο, Πατούχα Χρήστο, Μπάμπαλη Βασίλειο και Αναστασόπουλο Ιωάννη.

Οι αντάρτες έδρασαν βάσει του, εκ των προτέρων μελετημένου, σχεδίου ως εξής: 15 εξ αυτών, διερχόμενοι από το χωριό Γραμματικό τα μεσάνυχτα, και με την απειλή των όπλων υποχρέωσαν τον Ιωάννη Σπύρου, οδηγό του υπ΄αριθ. 5Χ φορτηγού, να τους μεταφέρει στον Μαραθώνα. Πριν την κωμόπολη, στάθμευσαν το αυτοκίνητο και παρέμειναν 3 αντάρτες να το φρουρούν, και οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομία. Στην κωμόπολη είχαν στο μεταξύ καταφθάσει άλλοι 35 αντάρτες. Τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αυτοί αιχμαλώτισαν έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό τους χωροφύλακες Ζούμπερη Παύλο και Μπρίνια Ιωάννη, οι οποίοι τελούσαν υπηρεσία περιπολίας τις ώρες 9-1. 

Ακολούθως, περικύκλωσαν τον Αστυνομικό Σταθμό και υποχρέωσαν τους αιχμάλωτους χωροφύλακες να φωνάζουν στους συναδέλφους τους να τους ανοίξουν την πόρτα, πράγμα το οποίο και έγινε. Οι στρατωνοφύλακες χωροφύλακες Μέντζος Κωνσταντίνος και Κμπιώτης Ευάγγελος, αναγνώρισαν τις φωνές των συναδέλφων του και προφανώς νομίζοντας ότι επέστρεφαν από την βραδινής τους περιπολία για να κοιμηθούν, άνοιξαν την πόρτα του Σταθμού χωρίς να λάβουν μέτρα προφύλαξης.

Ευθύς αμέσως μόλις άνοιξε η πόρτα εισέβαλαν οι αντάρτες, οι οποίοι κατέλαβαν εξ απήνης τους δυο στρατωνοφύλακες και την υπόλοιπη δύναμη, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, τους αφόπλισαν και τους έθεσαν υπό περιορισμό χωρίς να μπορούν οι χωροφύλακες να αντισταθούν. Μετά την αιχμαλωσία της οπλιτικής δύναμης, αποτελούμενης από έναν ενωμοτάρχη και ένδεκα χωροφύλακες, ομάδα 5-6 ανταρτών με οδηγό, εκ των αιχμαλώτων, τον ενωμοτάρχη Τασόπουλο Αθανάσιο κατευθύνθηκε στο σπίτι του ανθυπασπιστού σταθμάρχη Σκαρμούτσου Κωνσταντίνου, τον οποίο και αιχμαλώτισαν. Ο ανθυπασπιστής Σκαρμούτσος δεν προέβαλε αντίσταση καθώς αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε ενώπιον υπέρτερης δύναμης, αυτής των ανταρτών.


Κατόπιν, οι αντάρτες αφού συγκέντρωσαν όλη την δύναμη του Σταθμού Χωροφυλακής, την επιβίβασαν στο φορτηγό, καθώς επίσης και όλο το υλικό του Σταθμού, τα δημόσια και ιδιωτικά πράγματα των ανδρών, εκτός από τα κρεβάτια. Στο φορτηγό επιβιβάστηκαν 10-12 αντάρτες ως συνοδοί, και αναχώρησαν με κατεύθυνση το χωριό Γραμματικό. Οι άλλοι αντάρτες παρέμειναν εντός της κωμόπολης και έβαλαν φωτιά στο αρχείο του Σταθμού. Η φωτιά επεκτάθηκε και στο κτίριο αλλά την κατέσβησαν οι περίοικοι, μόλις αναχώρησαν οι αντάρτες. Το φορτηγό, μόλις έφτασε στην άκρη του Γραμματικού, στάθμευσε και αποβιβάστηκαν οι άνδρες της Χωροφυλακής και οι αντάρτες, ενώ έγινε και εκφόρτωση του κλεμμένου υλικού από τον Σταθμό. Το υλικό αυτό φορτώθηκε σε ζώα που είχαν αφαιρέσει από τους κατόχους τους οι αντάρτες.

Η δύναμη της Χωροφυλακής, με την συνοδεία των ανταρτών, οδηγήθηκε σε αγροτική καλύβα απέχουσα μια ώρα από το Γραμματικό και βορείως αυτού. Μέσα στην καλύβα παρέμειναν έγκλειστοι μέχρι την ανατολή του ηλίου της 7ης Απριλίου 1944. Στην διάρκεια της νύχτας, ο στρατιωτικός καθοδηγητής των ανταρτών, ο αποκαλούμενος «καπετάν Αράπης», καθώς και ο πολιτικός τους καθοδηγητής, άτομα εντελώς άγνωστα στους αιχμαλωτισθέντες άνδρες της Χωροφυλακής, ζήτησαν πληροφορίες από τους αιχμαλώτους σχετικά με τον χρόνο υπηρεσίας τους στην Χωροφυλακή, των υπηρεσιών που είχαν εκτελέσει μέχρι τότε, των οικογενειακών τους υποχρεώσεων, τους εξύβρισαν μάλιστα γιατί, παρά την ραδιοφωνική πρόσκληση του Καϊρου περί αυτοδιαλύσεως των Σωμάτων Ασφαλείας μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 1943, οι εν λόγω Χωροφύλακες εξακολουθούσαν να υπηρετούν στην Χωροφυλακή. Τους προέτρεψαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους οικειοθελώς και να δράσουν μαζί τους στα βουνά, ως αντάρτες. Στην πρόσκληση αυτή όλοι ανεξαιρέτως οι αιχμαλωτισμένοι Χωροφύλακες σιώπησαν.

Κατά την ανατολή του ηλίου οι αντάρτες αφαίρεσαν τα χρήματα και τα τιμαλφή των αιχμαλώτων, και συγκρότησαν συμβούλιο στο πίσω μέρος της καλύβας προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των ανδρών της Χωροφυλακής.Μετά το πέρας της συσκέψεως, μπήκε στην καλύβα ο «καπετάν Αράπης» και πήρε αδιακρίτως τους Χωροφύλακες Ζούμπερη Παύλο και Μπρίνια Ιωάννη, τους οποίους οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή, πενήντα μέτρα βορείως της καλύβας. Μετά από λίγο επέστρεψε και πήρε τους Χωροφύλακες Βαλαή Βασίλειο, Βουτσαδάκη Κωνσταντίνο και Μέντζο Κωνσταντίνο, δακτυλοδείχνοντάς τους και λέγοντας «έλα εδώ, εσύ, εσύ». Καθώς έβγαινε από την καλύβα μαζί με τους ως άνω τρεις Χωροφύλακες, πήρε και τον Χωροφύλακα Καμπιώτη Ευάγγελο, ο οποίος επέστρεφε στην καλύβα από την σωματική του ανάγκη. Τους τέσσερις αυτούς Χωροφύλακες τους οδήγησε στο ίδιο σημείο, όπου είχαν οδηγήσει και οι δυο πρώτοι.

Οι έξι Χωροφύλακες εκτελέσθηκαν αγρίως από τον «καπετάν Αράπη» και τους συντρόφους του, με πλήγματα από μαχαίρι στην καρδιά και την καρωτίδα. Οι εντός της καλύβας παραμένοντες Χωροφύλακες δεν υποπτεύθηκαν την σφαγή των απουσιαζόντων συναδέλφων τους, γιατί κατά το διάστημα της εκτέλεσης οι φρουρούντες κομμουνιστές έψαλλαν τον ύμνο της Γ’ Διεθνούς για να καλύπτουν τις κραυγές των σφαζόμενων Χωροφυλάκων. Μετά την εκτέλεση, ο «καπετάν Αράπης» επέστρεψε στην καλύβα και πήρε τον ανθυπασπιστή, τον ενωμοτάρχη και τους υπόλοιπους πέντε Χωροφύλακες και τους οδήγησε στο σημείο της σφαγής.

Εκεί βρέθηκαν ενώπιον του μακάβριου θεάματος: τα πτώματα των έξι Χωροφυλάκων, φέροντα μόνον τα εσώρουχα, με βαθιά νωπά τραύματα από μαχαίρι στην καρωτίδα και την καρδιακή περιοχή. Οι στολές των κατακρεουργημένων Χωροφυλάκων είχαν πεταχτεί σε παρακείμενους σχοίνους. Οι αντάρτες, επιδεικνύοντας στους μελλοθάνατους άνδρες τα πτώματα και λέγοντάς τους ότι «έτσι τιμωρούνται οι προδότες», επιχείρησαν να τους εκτελέσουν. Εκείνη την στιγμή επενέβη ο ανθυπασπιστής Σκαρμούτσος Κωνσταντίνος, ο οποίος -με παραδειγματική ψυχραιμία και αυτοθυσία- έμεμψε τους αντάρτες για την συμπεριφορά τους και τους προέτρεψε να εκτελέσουν τον ίδιο και να αφήσουν τους οπλίτες. Πριν την επέμβαση του ανθυπασπιστή, είχαν προηγηθεί σκηνές φρίκης και τρόμου από τους μελλοθάνατους οπλίτες, οι οποίοι εκλιπαρούσαν, για την ζωή τους, τα υπάνθρωπα όντα. Πράγματι, οι αντάρτες μετανόησαν και δεν προέβησαν στην εκτέλεση τους, και τους οδήγησαν πίσω στην καλύβα. Επιστρέφοντας, οι αντάρτες πήραν τις στολές των σφαγιασθέντων Χωροφυλάκων και τις μοιράστηκαν μεταξύ τους.

Στις οκτώ το βράδυ της 7ης Απριλίου 1944, επέστρεψε από το Γραμματικό ο «καπετάν Αράπης» στην καλύβα. Μεθυσμένος καθώς ήταν, τσακώθηκε με τον πολιτικό καθοδηγητή και να ξεσπάσει στους επιζώντες άνδρες της Χωροφυλακής, τους οποίους επιχείρησε να σκοτώσει με αυτόματο όπλο. Απετράπη όμως από τους παρευρισκομένους αντάρτες και με διαταγή του πολιτικού καθοδηγητή, τον αφόπλισαν τελείως. Στις 02.00 η ώρα της 8ης Απριλίου 1944 οι επιζήσαντες άνδρες της Χωροφυλακής αφέθησαν ελεύθεροι, αφού τους υπεδείχθη ο δρόμος της επιστροφής και με προτροπή των ανταρτών να μην επανέλθουν στις τάξεις της Χωροφυλακής. Οι επιζήσαντες επέστρεψαν στον Μαραθώνα τις πρωινές ώρες της 8ης Απριλίου.


Όπως τότε έτσι και σήμερα, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές βιώσαμε την απώλεια αδελφών μας, του Γιώργου και του Μάνου, από το αριστερό παρακράτος καλυπτόμενο με τον κοινοβουλευτικό μανδύα της ψευτοδεξιάς συμμορίας. Δε θα λησμονήσουμε ποτέ, τα ειδεχθή εγκλήματα αυτών τους οποίους το προδοτικό Καθεστώς της Μεταπολίτευσης τιμά ως ήρωες της αντίστασης, παρέχοντάς τους μάλιστα και συντάξεις! Κλίνουμε ευλαβικά τις Σημαίες στη Μνήμη των Ηρώων και Μαρτύρων Νεκρών του Μεγάλου μας Έθνους και αναφωνούμε με εθνικό φανατισμό «Αθάνατοι»!

Γιώργος Παπαγεωργίου

www.xryshaygh.com

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος


Με μια σεμνή αλλά έντονα συγκινησιακή Τελετή η Χρυσή Αυγή υπό την αιγίδα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, τίμησε για 3η συνεχόμενη χρονιά τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες  του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.


Πλήθος κόσμου προσήλθε στο μνημείο πεσόντων  από νωρίς το πρωί για να παραστεί στην τελετή μνήμης και να ακούσει τις ομιλίες των συναγωνιστών αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι το Κίνημα μας είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας των ιερών και οσίων της Πατρίδος μας και πάντοτε θα τιμά εκείνους που έπεσαν στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία.


Την έναρξη της εκδήλωσης την πραγματοποίησε και  προλόγισε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Παπαγεωργίου Γεώργιος και στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη των θυμάτων.


Τις ομιλίες ξεκίνησε το μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων Μπελεκούκιας Γεώργιος εξειδικευμένος ερευνητής σε Ιστορικά θέματα, παρουσιάζοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το χρονικό της εν ψυχρό σφαγής των Ηρωικών ανδρών.


Συμπληρωματική ομιλία και παράθεση επίσης Ιστορικών γεγονότων από τον συναγωνιστή της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Ρεμπάρη Λάμπρο.


Ο υπεύθυνος για Στρατιωτικά θέματα συναγωνιστής Λιναρδής Γεώργιος ανέλυσε με Ιστορικά γεγονότα τον διαχρονικά Εθνοπροδοτικό ρόλο των κομμουνιστών οι οποίοι πάντα εκτελώντας εντολές ξένων συμφερόντων αιματοκύλησαν την πατρίδα μας.


Τον λόγο πήρε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και πατέρας του θρασύδειλα δολοφονημένου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, κος Λάμπρος Φουντούλης ο οποίος εκτός από τον χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε αναφορά και στα αδικοχαμένα μας αδέρφια Μάνο και Γιώργο με παραλληλισμό της τότε εποχής με την σημερινή και τον παρευρισκόμενο κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και να αναφωνεί «Αθάνατοι».


Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στεφάνι ο Σπυρίδων Γερμενής μέλος της Κ.Ε. του κινήματος.


Για λογαριασμό του βουλευτού Β' Αθηνών και παράνομα προφυλακισμένου Γεωργίου Γερμενή, κατέθεσε στεφάνι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος


Ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και ενός λεπτού σιγή για τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής . Η τελετή μνήμης έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του κινήματος να αντιλαλούν σε όλες τις βουνοπλαγιές του Μαραθώνα.


Οι ομιλίες από την εκδήλωση στο Γραμματικό προς Τιμή των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε τις ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.

Ο Μπελεκούκιας Γεώργιος, από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, εξειδικευμένος ερευνητής σε Ιστορικά θέματα, παρουσίασε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το χρονικό της εν ψυχρώ σφαγής των Ηρωικών ανδρών.
Συμπληρωματική ομιλία και παράθεση επίσης Ιστορικών γεγονότων από τον συναγωνιστή της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Ρεμπάπη Λάμπρο.
Ο Συναγωνιστής Λιναρδής Γεώργιος ανέλυσε με Ιστορικά γεγονότα τον διαχρονικά Εθνοπροδοτικό ρόλο των κομμουνιστών οι οποίοι πάντα εκτελώντας εντολές ξένων συμφερόντων αιματοκύλησαν την πατρίδα μας.
Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής και πατέρας του θρασύδειλα δολοφονημένου συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, κος Λάμπρος Φουντούλης έκανε αναφορά και στα αδικοχαμένα μας αδέρφια Μάνο και Γιώργο με παραλληλισμό της τότε εποχής με την σημερινή και τον παρευρισκόμενο κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα και να αναφωνεί «Αθάνατοι».

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος


Ημερομηνία: Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 - 11:00
Περιοχή: Μαράθωνας
Διοργανωτής: Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή  θα τιμήσει την μνήμη των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από ενέδρα ανάνδρων κομμουνιστών την νύχτα της 6ης προς 7η Απριλίου 1944.

Την Κυριακή 5 Απριλίου 11.00 π.μ.  σας καλεί στην ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αυτών που έπεσαν στον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία. 

Ομιλητές: Ηλίας Παναγιώταρος - Βουλευτής Β' Αθηνών, Λάμπρος Φουντούλης - Ευρωβουλευτής.

Λεωφ. Γραμματικού 62-64 - Μαραθώνας
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο.ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ

www.xryshaygh.com


Διαβάστε επίσης: 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6820923245343272882

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item