Widgets

Μας κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ (Απέραντο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ για τους ΣΑΝΕΛ)


Ούτε ο Σαμαράς τέτοια ρεζιλίκια: Κόψανε το ρεύμα στην υπηρεσία που ελέγχει την Λίστα Λαγκάρντ


Γράφαμε μόλις χθες για την μεγάλη επιτυχία του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής, που ανάγκασε την κυβέρνηση να ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο των λογαριασμών του συμβούλου του Σαμαρά, Παπασταύρου, στην περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ.


Έως τώρα γνωρίζαμε τις μεθοδεύσεις Σαμαρά για να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση του συμβούλου του. Τώρα αρχίζουμε και βλέπουμε και τις μεθοδεύσεις των συριζαίων ώστε να προστατευτούν οι ολιγάρχες, οι μετέχοντες σε λίστες και οι έχοντες μόνιμη φορολογική ασυλία. Και οι μεθοδεύσεις αυτές είναι ομολογουμένως πιο ευφάνταστες και σπαρταριστές από τις μεθοδεύσεις Σαμαρά.
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, κόπηκε το ρεύμα στην αρμόδια ΔΥΟ για τον έλεγχο της Λίστας Λαγκάρντ και γενικότερα του μεγάλου πλούτου. Όπως σημείωσε η Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στο MEGA τα χρήματα για να πληρωθεί ο λογαριασμός του ρεύματος έχουν ήδη συγκεντρωθεί, όμως «ο διαχειριστής δεν τα έχει δώσει».
Γιατί όμως η Βαλαβάνη δεν δίνει την εντολή να πληρωθεί ο λογαριασμός και να λειτουργήσουν οι υπολογιστές και οι υπάλληλοι που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις; Ιδού τι είπε: «Θα μπορούσα να δώσω εντολή και να πληρωθεί η οφειλή μέσα σε μισή ώρα. Έτσι όμως θα ήταν σαν να δίνω το "οκ" σε εταιρείες με πολύ μεγάλο πλούτο να μην πληρώνουν τις οφειλές τους επειδή μπορεί να συστεγάζεται με μια εφορία».
Αυτό που λέει η Βαλαβάνη είναι ότι επειδή συστεγάζονται με την εφορία και ιδιωτικές επιχειρήσεις, φταίνε αυτές που δεν έχουν πληρώσει το μερίδιό τους στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Βεβαίως στο ενδιάμεσο κανείς δεν ελέγχει τον Παπασταύρου και τους υπόλοιπους της λίστας, επειδή απλά δεν δουλεύουν οι υπολογιστές. Και επιπλέον ουδείς έθιξε το ζήτημα, εκ μέρους της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχή ημέρα. Η Βαλαβάνη βγήκε να σχολιάσει το γεγονός όταν αυτό έλαβε δημοσιότητα.
Γιατί, όμως, τόσο καιρό δεν έχουν βάλει ένα ξεχωριστό ρολόι που θα έλυνε το πρόβλημα; Προφάσεις εν αμαρτίαις κοινώς. Μόνο μην βγουν αφότου επανέλθει το ρεύμα και πουν ότι έπαθε ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος ζημιά και χάσανε την λίστα Λαγκάρντ!  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ :
Ηλίας Κασιδιάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ληστεύει τους Έλληνες για να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε:    "Ο ΣΥΡΙΖΑ ληστεύει νοσοκομεία, πανεπιστήμια, τον ελληνικό λαό για να πληρώνει στο διηνεκές το ΔΝΤ και τους ξένους τοκογλύφους. Μην πιστεύετε όσα λένε για ρήξη και εκλογές. Τον Ιούνιο θα φέρουν στην χώρα νέο δάνειο και νέο επαχθές Μνημόνιο." πηγη
Στα μνημονιακά χνάρια του Σαμαρά συνεχίζει ο Τσίπρας με την υφαρπαγή των διαθέσιμων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου


Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την υφαρπαγή των αποθεματικών των φορέων του δημοσίου έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στον δρόμο των προκατόχων του. Σε ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις προχωρά στην εφαρμογή όσων κατήγγελλε προεκλογικά, δείχνοντας έτσι την σταδιακή μεταμόρφωσή του σε ένα κόμμα εξουσίας το οποίο κινείται κι αυτό στον ρυθμό του Μνημονίου.
Ειδικά η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελεί ενέργεια απόλυτης αυθαιρεσίας, καθώς δεν προηγήθηκε κανενός είδους διάλογος με τους θιγόμενους φορείς. Οι διατάξεις που προβλέπουν τη δέσμευση ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης και τη μεταφορά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, παραβιάζει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος όπως είναι το αυτοδιοίκητο των πανεπιστημίων, η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (άρθρα 16 παρ.5 και 102 παρ. 2 Συντάγματος) και η απαγόρευση αναδρομικότητας των νόμων.
Το ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύτηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν αναφέρεται καμία συγκεκριμένη αιτιολογία που να δικαιολογεί την εξαιρετική ή απρόβλεπτη περίσταση που οδήγησε στη θέσπισή της.  Επιπλέον, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει αυτή η αναγκαστική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων μένει απροσδιόριστο και δεν διευκρινίζεται στο κείμενο της Πράξης. 
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε πάθει αμνησία, ώστε να ξεχάσουμε τις ανάλογες περιπτώσεις πολιτικού τυχοδιωκτισμού που χαρακτήριζαν την προηγούμενη κυβέρνηση στο πρόσφατο παρελθόν. Πριν από την τωρινή ΠΝΠ υπήρξε η αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων και η σχεδόν διάλυσή τους μέσω του περιβόητου PSI, καθώς και η τραγική καταστροφή των μικροομολογιούχων, οι οποίοι εξαιτίας των ενεργειών του Βενιζέλου έχασαν τους κόπους μιας ζωής.
Οι όποιες τωρινές καταγγελίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατά της νυν κυβέρνησης έχουν ουσιαστικά να κάνουν με την λογική του «και εσείς, τα ίδια με μας κάνετε. Γιατί μας κατηγορούσατε τότε;», επομένως δεν επιτελούν πραγματική καταγγελία των όποιων ενεργειών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιχείρηση δικαιολόγησης της δικής τους πολιτικής, όταν ήταν αυτοί στην κυβέρνηση. Επομένως, το τωρινό αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ, με την «ασάφεια» στις δηλώσεις και πολύ περισσότερο στις κυβερνητικές πράξεις και η μετάθεσή του ολοένα και πιο κοντά σε μνημονιακές θέσεις, δεν δίνει επ’ ουδενί άλλοθι στα έργα και τις ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών (και ωρών) αποδεικνύουν περίτρανα, για μια ακόμη φορά, ότι η μόνη συνεπής στον λόγο της και ανυποχώρητη στις θέσεις της πολιτική δύναμη είναι αναμφισβήτητα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Γιώργος Μάστορας
ΥΓΠάντα συνεπής στον λόγο του ο Αλέξης...  ΠΗΓΗ

Παραδοχή από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Ούτε λόγος για Grexit, ολοταχώς για Νέο Μνημόνιο!

Με δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μπενουά Κερέ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για τις προθέσεις ευρωπαίων δανειστών και κυβέρνησης Σύριζα, επιβεβαιώνοντας πως η πιθανότητα ενός Grexit δεν αποτελεί υπόθεση εργασίας για την ΕΚΤ!
Ενώ λοιπόν στο εσωτερικό της χώρας έχει εξαπολυθεί μια πελώρια εκστρατεία διαμόρφωσης στην κοινή γνώμη της εντύπωσης πως η διαπραγμάτευση είναι σκληρότατη με πιθανότατη προοπτική την ρήξη με τους εταίρους, οι ίδιοι οι δανειστές ομολογούν πως δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ, αλλά η συζήτηση επικεντρώνεται στα μέτρα τα οποία θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση Σύριζα ενόψει της νέας συμφωνίας.
Με τη φράση «υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα στην Ελλάδα», το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ δίνει το στίγμα της υποτιθέμενης σκληρής διαπραγμάτευσης, η οποία βρίθει επικοινωνιακών τεχνασμάτων προκειμένου να χωνευτεί με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις από τον Ελληνικό Λαό το Νέο Μνημόνιο.
«Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί, έχουμε καλές συζητήσεις αλλά υπάρχει ένας παράγοντας ανησυχίας που έγκειται στο ότι οι συνομιλίες προχωρούν με βραδείς ρυθμούς και ότι η Ελλάδα έχει ολοένα και λιγότερο χρόνο για να βρει μια λύση», επισήμανε ο Μπενουά Κερέ.
Όπως έχουμε εγκαίρως επισημάνει, η στρατηγική της κυβέρνησης στοχεύει σε συμφωνία με τους δανειστές τον Ιούνιο. Όπου συμφωνία βεβαίως, σημαίνει η υπογραφή της κυβέρνησης Σύριζα για Νέο Μνημόνιο το οποίο θα γονατίσει ολοκληρωτικά τον Ελληνικό Λαό.
Το μόνο που ακόμη αναζητείται είναι το όνομα αυτού του νέου Μνημονίου προς εξαπάτηση των τελευταίων αφελών.  ΠΗΓΗ
5 χρόνια μετά το Καστελόριζο: Συμβολική συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα στην επέτειο του Μνημονίου

Οι ημερομηνίες έχουν τους συμβολισμούς τους και το παγκόσμιο κατεστημένο έχει πολλάκις αποδείξει ότι φροντίζει να χρησιμοποιεί αυτούς τους ημερολογιακούς συμβολισμούς.
Σήμερα, λοιπόν, συναντάται στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο Τσίπρας με την Μέρκελ. Η συνάντηση αυτή γίνεται, βεβαίως, με τα μάτια στραμμένα στην συμφωνία που πρόκειται να συναφθεί εντός των επομένων ημερών – μηνών, με ακροτελεύτια ημερομηνία (μέχρι στιγμής) τις αρχές Ιουνίου.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα των φυλλάδων, «θα αναζητήσουν αμοιβαία επωφελή λύση», στο όλο πρόβλημα. Κοινώς, για να μεθερμηνεύσουμε αφουγκραζόμενοι την βοή της σύγχρονης διανόησης, ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει κάποια πολιτικά κέρδη με μόνο επιχείρημά του την Χρυσή Αυγή.
Άλλωστε, έχει διαφανεί από την αρθρογραφία και τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων, ότι η μόνιμή επωδός τους ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων είναι οι παρακλήσεις των ΚρούγκμανΛεγκρένΓκρέυΤσόμσκυFinancial TimesLiberation κ.ο.κ προς τους διεθνείς τοκογλύφους να βοηθήσουν την συγκυβέρνηση Σανέλ, γιατί αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή.

Όμως, μιας και ο λόγος περί ημερομηνιών και συμβολισμών, σήμερα είναι μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία για τον Ελληνικό Λαό και την χώρα. Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, ύστερα από πολλές παλινωδίες που εν πολλοίς θυμίζουν και το σήμερα, ο Γεώργιο Τζέφρυ Παπανδρέου, ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Είχαν προηγηθεί συνομιλίες μέσω email και τηλεφώνου με αυτούς που σήμερα υποτίθεται ότι είναι «φιλέλληνες», δηλαδή του Ομπάμα, του Κρούγκμαν και άλλων που βρίσκονται στην σφαίρα συνεργασίας με την σημερινή συγκυβέρνηση.
Το τι επακολούθησε σε αυτά τα χρόνια είναι γνωστό. Χιλιάδες αυτοκτονιές, εκατομμύρια άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένοι και η Νεολαία μας να αναγκάζεται να φύγει για το εξωτερικό. Δύο μνημόνια, αρκετοί εφαρμοστικοί νόμοι και τρεις (ή τέσσερις με την σημερινή) μνημονιακές κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούνε στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων.
Ο αγώνας ενάντια στη χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται!  ΠΗΓΗ

Η «δημιουργική ασάφεια» πλήττει τους πολίτες: Ανοίγει τον δρόμο για μειώσεις συντάξεων ο Βαρουφάκης

Έχουμε καιρό τώρα συνηθίσει την λεγόμενη «δημιουργική ασάφεια» της κυβέρνησης, μόνο που τώρα αυτή απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες, ώστε να μην καταλάβουν τι τους περιμένει. Πλέον, όπως ομολόγησε στο 20ο Banking Forum, ο Γιάννης (με ένα ν) Βαρουφάκης, έχει επισήμως ανοίξει η συζήτηση με την τρόικα για το ασφαλιστικό και τις πιο «ευέλικτες» - αποικιοκρατικές μορφές εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο Βαρουφάκης, χαρακτήρισε το ασφαλιστικό μη βιώσιμο, λέγοντας ότι «δουλεύουν λίγοι για πολλούς, το ένα τρίτο δουλεύει με μαύρα, το σύστημα είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις κοινωνικές ανάγκες, πρέπει να βρούμε έξυπνα χρηματοδοτικά εργαλεία για να το στηρίξουμε».
Στην προσπάθειά του ο Βαρουφάκης να εξηγήσει τι εννοεί, είπε ότι θα πρέπει κάποια ποσά από τις ιδιωτικοποιήσεις να πηγαίνουν στην χρηματοδότηση του ασφαλιστικού. Βεβαίως αυτή η πρόταση Βαρουφάκη έγινε απλώς και μόνο για «στάχτη στα μάτια» του Λαού, αφού η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει ότι το σύνολο των χρημάτων από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνουν στην αποπληρωμή του χρέους. Όμως, ακόμα και αν αυτό δεν ίσχυε, οι απαιτήσεις του ασφαλιστικού προβλήματος της χώρας δεν μπορούν να λυθούν με έκτακτη χρηματοδότηση.
Αποτελεί, λοιπόν, πέραν των προαναφερθέντων ασαφειών, δείγμα για την εκκίνηση της «μεταρρύθμισης» του ασφαλιστικού, δηλαδή των μειώσεων που θα επιβληθούν σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ώστε να «καταστεί το ασφαλιστικό βιώσιμο». Θα ειπωθεί δε για άλλη μία φορά η δικαιολογία Μάρδα προς δημάρχουν για την ΠνΠ. Ότι δηλαδή «αντιμετωπίζουμε προβλήματα». Σαν να ακούμε τους σαμαροβενιζέλους, δηλαδή.
Όσον αφορά τα εργασιακά έγινε ουσιαστικά προαναγγελία ανοίγματος «κλειστών» επαγγελμάτων και η επιβολή νέων όρων κινεζοποίησης των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Σας παραθέτουμε τα λεγόμενά του: «σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ και το ILO αναζητούμε νέες μορφές εργασιακών σχέσεων για έξυπνη ρύθμιση της αγοράς εργασίας».
Οι Έλληνες, βεβαίως, έχουν πρότερη εμπειρία σχετικά με την κατεύθυνση της βοήθειας που θα προσφέρει ο ΟΟΣΑ για «νέες μορφές εργασιακών σχέσεων», αφού πρόκειται για έναν νεοφιλελεύθερο οργανισμό, που πιστεύει ακράδαντα στις συνθήκες της κοινωνικής γαλέρας, γεγονός που φάνηκε άλλωστε και από τις προτάσεις που προσφάτως έκανε στον Σαμαρά.   ΠΗΓΗ


Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ούτε ένα ευρώ του Θεσσαλικού λαού στους τοκογλύφους
Την ώρα που ο Ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης, που η πραγματική οικονομία έχει στεγνώσει από ρευστό, που τα έργα υποδομής έχουν σταματήσει, που τα Νοσοκομεία υπολειτουργούν και τα παιδιά πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο, η «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα ακολουθεί πιστά την πολιτική του ξενόδουλου Σαμαρά και μαζεύει και τα τελευταία ευρώ των Ελλήνων για να ξεχρεώσει το παράνομο χρέος που μας έχουν φορτώσει οι ξένοι και Έλληνες τοκογλύφοι.

Απαιτούμε τα χρήματα της Περιφέρειας και των Δήμων μας να παραμείνουν στα ταμεία μας και να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των συμπολιτών μας. Tα χρήματα αυτά ανήκουν στους Θεσσαλούς και όχι στους τοκογλύφους. Οποιαδήποτε διαφορετική χρήση τους συνιστά ληστεία προς τον Θεσσαλικό λαό και θα μας βρει απέναντι σε όποιον το επιχειρήσει.


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Φυλακές Κορυδαλλού


Ελευθέριος Συναδινός: Δείγμα της νέας μεταναστευτικής πολιτικής κατά ΣΥΡΙΖΑ


Άρθρο του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριου Συναδινού, στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
"Κοιτάξτε στην Ελλάδα δε χωράνε συνταξιούχοι γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δε χωράνε νέοι γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δε χωράνε τα μωρά γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δε χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δε λέει τίποτα."
Τάδε έφη μεγαλόστομα η αναπληρώτρια Υπουργός Μετανάστευσης ως απάντηση στον ισχυρισμό πως στην Ελλάδα δε χωράνε άλλοι πρόσφυγες. 
Προχωρώντας δε έτι περισσότερο δήλωσε ότι: "Καταλήξαμε ότι πρέπει να ζητήσουμε από την περιφέρεια, τους δήμους και το στρατό ελεύθερους ανοιχτούς χώρους, όπου θα εγκαταστήσουμε σκηνές και θα φιλοξενούνται άνθρωποι, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης, ώστε να μη στοιβάζονται στα λιμεναρχεία και στα αστυνομικά τμήματα." Όλα τα παραπάνω δηλώθηκαν σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, ως απάντηση στην αυξημένη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα ως απόρροια των γεγονότων στη Συρία.
Οφείλω να επισημάνω στην κ. Υπουργό, προσπαθώντας να διατηρήσω κόσμια στάση, τη ρήση "είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις την αμφιβολία".   
Στη σημερινή Ελλάδα της "πρώτη φορά Αριστερά", δυστυχώς υπάρχει κρίση, ίσως όχι εφάμιλλη σε φόρο αίματος με της Συρίας, αλλά κυριολεκτικά ενθοκτόνα και (φευ) ελπιδοκτόνα. Αλλοίμονο αν περιμέναμε από μια νεόκοπη Κυβέρνηση να δώσει λύσεις, ως άλλος Μέρλιν, στα χρονίζοντα προβλήματα. Περιμένουμε, όμως, λίγη περισσότερη λογική και σοβαρότητα.  
Προσπερνώ, ως σημείο αναφοράς, ότι οι ΟΤΑ και οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρέπει να διαθέτουν τους λιγοστούς πόρους και μέσα που διαθέτουν σε τέτοιους σκοπούς. Απλά γιατί οι μεν οφείλουν πρωτίστως να ασχοληθούν με τους δημότες - πολίτες. Όσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις ας αφεθούν να ασχολούνται αποκλειστικά με το έργο και τις αποστολές τους, αλλά και την προσφορά τους σε κοινωνικό επίπεδο στις περιπτώσεις φυσικών και μη καταστροφών. 
Δε μπορείς όμως να μιλάς για ανθρωπιστική κρίση και πρόσφυγες εκ Συρίας και να χλευάζεις την πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες. Δε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι η κρίση στη χώρα μας, έχει ωθήσει στη νόμιμη μετανάστευση πλήθος νέων, έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, έχει καταστρέψει κάθε έννοια Κράτους Δικαίου και Πρόνοιας και μας έχει φορέσει το μανδύα του επαίτη, χωρίς εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Οι Έλληνες ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν από τη φιλοξενία και το περίσσευμα ψυχής και συμπόνοιας προς τους κακότυχους, απόρροια της Ελληνορθοδόξου πίστεως και της αρχαιοελληνικής παράδοσης του "Ξένιου Δία". 
Οι καιροί όμως και οι περιστάσεις επιτάσσουν εθνικές και πατριωτικές πολιτικές. Στροφή προς μία Ελληνοκεντρική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων. Αλλοίμονο, δεν πιστεύω στην εσωστρέφεια της πολιτικής, ούτε είμαι θιασώτης της απομόνωσής μας ως χώρα. Βέβαια, έχω κάθε δικαίωμα, πολιτικό και ηθικό, να είμαι ευρωσκεπτικιστής απέναντι σε μία ΕΕ των τοκογλύφων και τραπεζιτών. 
Ο πολιτικός συσχετισμός μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, ανέδειξε το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή σε εθνική αντιπολίτευση εντός του Κοινοβουλίου και εκ τοις πράγμασι, τη μόνη αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη. Κάθε πρωτοβουλία προς τη σωστή κατεύθυνση θα επικροτείται και στηρίζεται. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είμαστε απέναντί, ανάχωμα σε κάθε ενθοκτόνα και ανθελληνική πολιτική. 
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…! «ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ» ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕ SMARTPHONES ΚΑΙ TABLETS ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑΡΑΓΕ;
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Επόμενη στάση στην διακυβέρνηση της χώρας η Χρυσή Αυγή
Είναι κοινή πεποίθηση πια ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, πέρα από τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και εθνική αντιπολίτευση, θα είναι η μεγάλη Πατριωτική παράταξη που θα κληθεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.
Και αυτό όπως πολλάκις έχουμε προαναφέρει δεν είναι μια δικιά μας ρήση και μύχια φιλοδοξία, αλλά η πεφρασμένη εκτίμηση για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στην χώρα. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα εκπληρώσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και έχει ήδη προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή, ακολουθώντας κατά γράμμα τα μνημονιακά χνάρια του προκατόχου του Σαμαρά.
Η ανάγκη και η παλλαϊκή βούληση για αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού μπορεί να πραγματωθεί μόνο από την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής και από κανένα εξωνημένο συστημικό απόκομμα.
Προς τούτο και η αποστροφή στο άρθρο του Χάρη Παυλίδη στην εφημερίδα "Δημοκρατία": "...Αν η Ευρώπη συνεχίσει να εξαναγκάζει στη λήψη νέων μέτρων, η επόμενη στάση θα γράφει Χρυσή Αυγή..."  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ => ΕΔΩΟύτε κουβέντα για τον ρατσισμό των Νοτιοαφρικανών σε βάρος μεταναστών, επειδή δεν προέρχεται από λευκούς


Ένας καθόλου βολικός για τους πάσης φύσεως ψευτοανθρωπιστές ρατσισμός αναβιώνει στη Νότιο Αφρική. Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε συστημική εφημερίδα
«Εξαιρετικά τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Νότια Αφρική λόγω των συνεχιζόμενων ρατσιστικών επιθέσεων που έχουν προκαλέσει από τις αρχές του μήνα τη δολοφονία 8 μεταναστών, τον τραυματισμό δεκάδων και τον εκτοπισμό χιλιάδων ακόμη. Το Σάββατο, έπειτα από μια ακόμη νύχτα λεηλασιών και βίας στο Γιοχάνεσμπουργκ ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ινδονησία και επισκέφθηκε τα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων, προκειμένου να τα διαβεβαιώσει ότι οι αλλοδαποί έχουν θέση στη χώρα. Χθες το βράδυ ο βασιλιάς της φυλής των Ζούλου Γκούντγουιντ Ζουελίνι, ο οποίος θεωρείται εκ των ηθικών αυτουργών των επιθέσεων μετά τη δήλωσή του στις αρχές Απριλίου ότι «οι ξένοι πρέπει να επιστρέψουν στις χώρες τους», έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα λεγόμενά του διαστρεβλώθηκαν και ζήτησε τον άμεσο τερματισμό της βίας. Χιλιάδες ξένοι μετανάστες εγκαταλείπουν τρομοκρατημένοι με λεωφορεία τη Νότια Αφρική. Ήδη, όπως έγινε γνωστό, 6 λεωφορεία με 390 πολίτες του Μαλάουι εγκατέλειψαν χθες το Ντέρμπαν και άλλα πέντε με ακόμη  320 αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα Τρίτη τη συνοικία Αλεξάντρα στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου στοιβάζονται 400.000 άνθρωποι και έχουν βανδαλιστεί δεκάδες καταστήματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς. Ακόμη χθες 400 πολίτες της Ζιμπάμπουε εγκατέλειψαν τη χώρα με έξι λεωφορεία κι ένα φορτηγό με προορισμό την πατρίδα τους, ενώ οι αρχές έχουν συλλάβει τα τελευταία 24ωρα τουλάχιστον 300 άτομα για μια σειρά εγκληματικών πράξεων εναντίον των μεταναστών».
Όπως καταλαβαίνει όποιος διάβασε τα παραπάνω ο ρατσισμός που επικρατεί σήμερα στη Νότια Αφρική έχει τόσο ως θύτες όσο και ως θύματα τους μαύρους. Το «Απαρτχάϊντ» αποτελεί παρελθόν εδώ και 25 χρόνια περίπου, οι Λευκοί αποτελούν μια μειονότητα χωρίς την παραμικρή εξουσία πλέον, αλλά ο ρατσισμός έχει επιστρέψει για τα καλά.
Ο Βασιλιάς των Ζουλού (του πολυπληθέστερου Έθνους της χώρας) προκάλεσε με τα λεγόμενά του ένα μπαράζ επιθέσεων εναντίον των μεταναστών, οι οποίοι έντρομοι απομακρύνονται από τη Νότια Αφρική. Την ώρα που ο μονάρχης των Ζουλού μίλαγε στο γήπεδο «Moses Mabhida» τα πνεύματα είχαν ήδη ανάψει, καθώς χιλιάδες άνθρωποι κρατώντας ασπίδες και όπλα τον επευφημούσαν, τραγουδούσαν παραδοσιακά τραγούδια και φώναζαν κραυγές πολέμου… «Αυτό είναι το έθνος μας, δεν χρειάζεται να το μοιραστούμε με άλλα έθνη» φώναζαν σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο οι συγκεντρωμένοι, διαμαρτυρόμενοι για τους ξένους που τους «κλέβουν», όπως λένε, τις δουλειές. Η ανεργία στη Νότια Αφρική αγγίζει το 25% σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι πραγματικές τιμές ωστόσο θεωρούνται πολύ υψηλότερες. Η οργή ξεχειλίζει και η βία έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες, με συμμορίες ενόπλων να πυρπολούν και να λεηλατούν καταστήματα μεταναστών.
Πριν από μερικούς μήνες η αστυνομία είχε προχωρήσει στην δολοφονία αρκετών εργατών, προκαλώντας την κατακραυγή στο εσωτερικό της χώρας, ενώ στο εξωτερικό το όλο ζήτημα αντιμετωπίστηκε με αμηχανία, καθώς το στερεότυπο του «κακού λευκού ρατσιστή» έχει εκλείψει εδώ και πολλά χρόνια και έτσι δεν μπορούν να κατηγοριοποιήσουν την ρατσιστική συμπεριφορά αποκλειστικά προς μια και μόνο κατεύθυνση. Γι αυτό, άλλωστε, και η καταγγελία των όσων γίνονται σήμερα στη Νότια Αφρική έχει πολύ χαλαρό περιεχόμενο και ανάλογους ρυθμούς.  Γιώργος Μάστορας

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ», ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΡΟΜΟΣ 


Αναδιάρθρωση-«λαιμητόμος» και για τα Αστυνομικά Τμήματα, Αστυνομικούς Σταθμούς και Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής προβλέπεται στο σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από τα 110 αστυνομικά τμήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, περίπου 50 θα κλείσουν και θα συμπτυχθούν με άλλα όμορων δήμων, που βρίσκονται σε κοντινές χιλιομετρικές αποστάσεις.

Από τα 94 Τμήματα Ασφαλείας θα μείνουν τα 65, ενώ ολοκληρωτικό φαίνεται να είναι το «μαχαίρι» στους 18 Αστυνομικούς Σταθμούς, που βρίσκονται στα όρια ευθύνης της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, συνολικά, 18 περιοχές μεταξύ αυτών οι:
Εκάλη,
Νέα Κηφισιά,
Σούνιο,
Αγκίστρι Αίγινας,
Θρακομακεδόνες,
Σαρωνίδα, που αστυνομεύονταν από τους λίγους αστυνομικούς Αστυνομικών Σταθμών, πολύ πιθανόν να «ταξιδεύουν» σε αστυνομικές υπηρεσίες γειτονικών περιοχών για να εξυπηρετηθούν.

Το Α/Τ Μελισσίων θα συγχωνευτεί με το τμήμα Βριλησσίων, ενώ τα τμήματα Παπάγου και Πεντέλης θα συγχωνευτούν με αυτό του Χολαργού που διαθέτει κτιριακή υποδομή και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Τα τμήματα Ψυχικού και Νέου Ψυχικού θα ενταχθούν στο πιο οργανωμένο τμήμα της Φιλοθέης, το Α/Τ των Σπάτων στο τμήμα της Αρτέμιδας, της Χαλκηδόνας στη Ν. Φιλαδέλφειας και τέλος των Γλυκών Νερών θα συγχωνευτεί με αυτό της Παιανίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί σταθμοί που λειτουργούν στην Αττική, αλλά και σε μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως π.χ. στο Αγκίστρι, και απασχολούν από έναν έως το πολύ τρεις αστυνομικούς θα κλείσουν και αυτές οι περιοχές θα εξυπηρετούνται από τα γειτονικά Α/Τ.

Ωστόσο, για τους αστυνομικούς σταθμούς στα μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού, θα υπάρχει πρόβλεψη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού τους θερινούς μήνες και αυτό λόγω τουρισμού. Μετά. μην τον είδατε, μην το απαντήσατε τον Κίτσο τον λεβέντη!

Οι προτάσεις όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας και της Αττικής, αναμένονται στις 10 Μαΐου, με τις πρώτες συμπτύξεις-«μετακομίσεις» του αστυνομικού προσωπικού να προσδιορίζονται χρονικά, σχεδόν ένα μήνα αργότερα στα μέσα Ιουνίου, αφού ολοκληρωθούν όλες οι νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες και η ψήφιση τους.

Στόχος της αναδιάρθρωσης είναι το αριθμητικό σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών να βρίσκεται κοντά σε αυτό των 66 δήμων της Αττικής. «Δεν είναι δυνατόν σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής να υπάρχουν 20 δήμοι και να έχουμε 32 Aστυνομικά Tμήματα και 3 Aστυνομικούς Σταθμούς, πολλά από τα οποία υπολειτουργούν, με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα», υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να αιτιολογήσουν το σχέδιο «Καλλικράτης» στην ΕΛ.ΑΣ.

Κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως πιθανόν και οι 18 Αστυνομικοί Σταθμοί στα όρια ευθύνης της ΓΑΔΑ αναμένεται να κλείσουν, εκτός αν υπάρξουν… πιέσεις, όπως ενδεχομένως στην περίπτωση της Εκάλης   ΠΗΓΗ
Με αυτά τα καταγέλαστα επιχειρήματα θα πάνε στην δίκη οι σκευωροί - Ψαρράς: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει τεκμήριο αθωότητας! 


Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Ψαρράς, είναι τουλάχιστον εμπαθής και συνεπώς δεν μπορεί να προφασίζεται αντικειμενικότητα. Συνεπώς δεοντολογικά δεν θα έπρεπε να ασχολείται δημοσιογραφικά με την Χρυσή Αυγή, ενώ νομικά η όποια μαρτυρία του κρίνεται αβάσιμη και άχρηστη δεδομένης της εμπάθειας και του μίσους που θρέφει για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Την εμπάθεια του αυτή την έδειξε σε όλη την απαστράπτουσα ασχήμια της στην εκδήλωση του τμήματος δικαιωμάτων του Σύριζα, ο εν λόγω δημοσιογράφος. Ξεφτίλισε δε και τους διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης, αφού είναι τουλάχιστον ντροπή να λέγονται τέτοια λόγια σε εκδήλωση τμήματος «δικαιωμάτων».
Σύμφωνα, λοιπόν με τον Δημήτρη Ψαρρά, του οποίου, θυμίζουμε, τα βιβλία εναντίον της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτούνται απευθείας από την Μέρκελ, η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει τεκμήριο της αθωότητας. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την αναφορά του αναφερόμενος σε κάποιους που αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας ακόμα και στους πιο ειδεχθείς εγκληματίες, καταρχάς συμφώνησε (προφανώς για να μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει τεκμήριο αθωότητας στους εμπρηστές της Marfin) και κατόπιν διαχώρισε τις υποθέσεις, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να έχει τεκμήριο της αθωότητας.
Προφανώς ο Ψαρράς ονειρεύεται προγραφές και δικαστήρια του βουνού, όπως αυτά που οδήγησαν στα εγκλήματα των ιδεολογικών ομογάλακτών του, οι οποίοι πετούσαν βρέφη σε πηγάδες και χαράδρες. Ονειρεύεται μία παρωδία δίκης, η οποία θα λαμβάνει ως θέσφατο τις ιδεοληπτικές εμμονές του, οι οποίες δεν εδράζονται σε κάποια ιδέα, αλλά στο πόσο ευγνώμων θα του είναι στο άμεσο μέλλον η Μέρκελ. Προφανώς το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στην απειλή που ένιωσε η Μέρκελ και οι λοιποί διεθνείς τοκογλύφοι από την Χρυσή Αυγή.
Το γεγονός δε ότι η καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας της Χρυσής Αυγής, που εμφανίζεται στον πυρήνα της σκέψεως του Δημήτρη Ψαρρά, νομοθετήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, υπό την μορφή του αντισυνταγματικού νόμου αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, προφανώς δεν είναι σύμπτωση. Οι κατακτητές της χώρας θέλουν να διατηρήσουν υπόδουλη την Ελλάδα με κάθε τρόπο. Με αιχμή του δόρατος τους επίορκους δικαστικούς και την αντισυνταγματικότητα των νομοθετημάτων τους, έχοντας ως συγγραφέα κατηγορητηρίων έναν εμπαθή δημοσιογραφίσκο, επιχειρούν την καταστολή του Κινήματος.
Οι νέοι δικτατορίσκοι της οικονομικής ολιγαρχίας, επικαλούμενοι το νεοφιλελεύθερο «παράδοξο της ανοχής» του μέντορα του Σόρος, Πόππερ, για ό,τι απειλεί την κυριαρχία τους, επιθυμούν την χωρίς δίκη δίωξη της Χρυσής Αυγής. Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει! Η Ελλάδα θα αναπνεύσει και πάλι Ελεύθερη!  ΠΗΓΗ

Τα μαζεύουν και φεύγουν στην ψοφοδεξιά: Ακόμα και ο Δένδιας θέλει καρατόμηση του Σαμαρά

Συνεχίζονται οι επιθέσεις αμφισβήτησης κατά του Σαμαρά από άλλους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι βάλλουν με κάθε τρόπο εναντίον του. Αρχικά, υπήρξαν οι νέες βολές από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος μπορεί να μην ζήτησε ευθέως την παραίτηση του Σαμαρά, την άφησε όμως να φανεί ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Υποστήριξε ότι η ΝΔ πάσχει από μετατραυματικό στρες και θα αναγκαστεί να καταφύγει σε συνέδριο, γεγονός το οποίο θα επιβληθεί εκ των πραγμάτων, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές απέναντι στην πρόθεση Σαμαρά να φανεί παντοδύναμος και αναμφισβήτητος αρχηγός.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι το κόμμα συμπεριφέρεται με άρνηση και επιθετικότητα απέναντι στην κυβέρνηση, επιδιώκοντας μ΄αυτόν τον τρόπο την δικαίωσή της για τα πεπραγμένα της δικής της περιόδου. Έτσι, ο Δένδιας στρέφεται ξεκάθαρα κατά της μετεκλογικής τακτικής που ακολουθεί ο Σαμαράς. Την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος ζήτησε την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ώστε να ανασυγκροτηθεί ιδεολογικά, ενώ ήταν σαφής ως προς την επιθυμία του να επιστρέψει ο Καραμανλής στην κεντρική πολιτική σκηνή, διαμέσου προφανώς της επανόδου του στην ηγεσία της ΝΔ.
Έχουμε ξανατονίσει ότι ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα κριθεί το μέλλον του Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ. Καθώς οι επικριτές και οι μνηστήρες της θέσης του αυξάνονται συνεχώς η αναπόφευκτη σύγκρουση που θα υπάρξει δεν θα αφήσει απλώς βαριά τραυματισμένη τη ΝΔ αλλά θα την αποτελειώσει οριστικά!  Γιώργος Μάστορας

Ο αμετανόητος Σαμαράς υπερηφανεύεται στο Mega για τα έργα και τις ημέρες της καταστροφικής του θητείας

Αμετανόητος για τις επιλογές του φάνηκε ο Σαμαράς στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην τόσο φιλόξενη γι αυτόν στέγη του Mega. Καταρχάς, παραδέχθηκε ότι προόριζε αρχικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κουβέλη, προσδοκώντας προφανώς στις ψήφους των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ. Ο Κουβέλης, όμως, είχε κάνει ήδη τις διασυνδέσεις του με τον Τσίπρα (αν και ο τελευταίος τελικά τον άδειασε), με αποτέλεσμα ο Σαμαράς να προτείνει τελικά την αποτυχημένη λύση του αχυρανθρώπου του Δήμα. Ιδιαίτερη εντύπωση, όμως, προκάλεσε η επιμονή του Σαμαρά στη μείωση των συντάξεων, την οποία υπερασπίστηκε με πάθος! Όπως υποστήριξε, με βάση τον Προϋπολογισμό του 2015 που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, «για κύριες συντάξεις υπάρχει αύξηση και για τις επικουρικές υπάρχει μείωση 4,4%, για να μην πεθάνουν τα Ταμεία». Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τη μείωση των συντάξεων, είπε χαρακτηριστικά: «Το θεωρώ θετικό για τις επικουρικές, αλλιώς θα είχαν διαλυθεί τα Ταμεία».
Ακόμη και για τον ΕΝΦΙΑ, μπορεί να τον χαρακτήρισε ως την «μεγαλύτερη επικοινωνιακή ήττα», αλλά επί της ουσίας δεν αναγνώρισε ότι επρόκειτο για μια λανθασμένη, απαράδεκτη και αντικοινωνική ενέργεια. «Ο κόσμος που έχει αστικά ακίνητα θα σας πει ότι πλήρωσε λιγότερα από το άθροισμα από το χαράτσι και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας» υποστήριξε ο τέως πρωθυπουργός, ξεχνώντας βέβαια ότι το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) – εμπνεύσεως Βενιζέλου – είχε επιβληθεί το 2011 ως προσωρινός φόρος.
Εμμένοντας στις φρούδες ελπίδες που καλλιεργεί το ταλαιπωρημένο μυαλό του, άφησε και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», αγνοώντας το πολύ πιθανό ενδεχόμενο τον Ιούνιο να αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της ΝΔ. Κάνοντας έναν συγκεντρωτικό απολογισμό των λεγομένων του αυτό που διαπιστώνεται είναι η έλλειψη του παραμικρού ίχνους αυτοκριτικής εκ μέρους τουΑμετανόητος και αλαζόνας, ο Σαμαράς έδειξε πόσο επικίνδυνο και καταστροφικό για τον Τόπο υπήρξε το πέρασμά του από την πρωθυπουργία για 2,5 χρόνια. Αρνούμενος να δει την σκληρή γι αυτόν πραγματικότητα, ότι δηλαδή πολιτικά είναι οριστικά ξοφλημένος, θα πασχίσει να κρατήσει με κάθε τρόπο την αρχηγική του καρέκλα στη ΝΔ, αποτελειώνοντας οριστικά το άλλοτε κραταιό και ετοιμοθάνατο πλέον αυτό κόμμα.  Γιώργος Μάστορας

ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
Μεγάλο πανελλήνιο χασισοφεστιβάλ, στην πλατεία Συντάγματοςδιοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και δορυφορικές του οργανώσεις (Νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ, Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ και δε συμμαζεύεται…) το Σάββατο 9 Μαΐου (ευκαιρία για χασισοεορτασμό της… «αντιφασιστικής νίκης των λαών», άλλωστε οι διοργανωτές το υπενθυμίζουν στο χασισοκάλεσμά τους, ότι συμπίπτει με την «70η επέτειο της πτώσης του φασισμού- ναζισμού»). Η «Γιορτή Κάνναβης» -όπως την αποκαλούν οι συριζομούρηδες διοργανωτές της ή αγγλιστί «Athens Cannabis Protestival»- θα διαρκέσει από τις 1 το μεσημέρι ως τις 1 τη νύχτα και θα έχει σύνθημα «Φτου ξελευθερία – Αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών – Σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις» και όπως φαίνεται, θα πάει η μαστούρα σύννεφο!
Οι συριζαίοι καλούν να ακολουθήσει η Ελλάς το παράδειγμα άλλων χωρών, όπως το Ισραήλ, Καναδάς, Ουρουγουάη, αλλά και 24 Πολιτειών των ΗΠΑ και να αποποινικοποιήσει τη χρήση των ναρκωτικών, εξηγώντας παρακάτω τα… οφέλη που είχε η απελευθέρωση της μαστούρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ, στην καταπολέμηση της… ανεργίας και στα δημόσια έσοδα. Ιδού: «Στο Κολοράντο των 6 εκατομμυρίων κατοίκων, τον πρώτο χρόνο της νομιμοποίησης της ψυχαγωγικής και ιατρικής κάνναβης (2014): δημιουργήθηκαν 10.000 νέες θέσεις εργασίας στην αγορά της κάνναβης, 76 εκατ. δολάρια αποδόθηκαν σε φόρους από τις νόμιμες εταιρίες κάνναβης, 12-40 εκατ. δολάρια εξοικονομήθηκαν από τις μειωμένες συλλήψεις, οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 600 εκατ. δολάρια και τους 70 τόνους κάνναβης (ιατρική και ψυχαγωγική), το 2014 τα σχολεία έλαβαν από τον ειδικό φόρο κάνναβης περίπου 15 εκατ. δολάρια, ενώ μόνο τον Ιανουάριο του 2015 ο ειδικός φόρος της κάνναβης χρηματοδότησε με 2,3 εκατ. δολάρια τα σχολεία της Πολιτείας, ποσό 10 φορές μεγαλύτερο από τον Ιανουάριο του 2014».
Βέβαια, οι ίδιοι δηλώνουν ότι προτιμούν το… ουρουγουανό μοντέλο, που είναι πιο… σοσιαλιστικό για τα γούστα τους: «Για εμάς ένα βέλτιστο μοντέλο για την κάνναβη είναι αυτό που εφαρμόζεται στην Ουρουγουάη: δικαίωμα σε 6 φυτά για αυτοκαλλιέργεια, δημιουργία και συμμετοχή σε μη-κερδοσκοπικές λέσχες μελών -cannabis social clubs- και κρατική διάθεση συγκεκριμένης ποσότητας κάθε μήνα σε χαμηλή τιμή σε ενήλικες πολίτες της χώρας…».
Τέλος, καλούν τους Έλληνες να γίνουν… πρεσβευτές της μαστούρας στον τόπο τους: «Διαδωσέ το παντού, γίνε πρεσβευτής της κάνναβης στην περιοχή σου, οργάνωσε ένα λεωφορείο για μαζική μεταφορά στην Αθήνα. Φέρε μαζί σου πολύχρωμη και ευρηματική διάθεση…».
Αυτή είναι η προσφορά της «πρώτης φοράς αριστερά» στην ελληνική νεολαία: Μαστούρα, για να πάνε τα φαρμάκια (Μνημόνια) κάτω!

(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω στις  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου! ΠΗΓΗΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
sionismosΠρόκειται για την διακήρυξη παγκόσμιας σιωνιστοκρατίας, της 17/02/2009, που δημοσιοποιήθηκε στις 26/06/2009.  Αυτό το κατάπτυστο μανιφέστο του διεθνούς σιωνισμού, το παρέλαβαν με σεβασμό όλες οι «ελληνικές» κυβερνήσεις, και όλα τα «ελληνικά» κόμματα (του συνταγματικού τόξου) και υποσχέθηκαν πλήρη εφαρμογή του (!)  Μερικά από τα κυριότερα σημεία:  ΕΔΩ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1141234174755371696

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item