Widgets

ΤΣΙΡΚΟ SYRIZA: Πανούσης ΕΝΑΝΤΙΟΝ Χριστοδουλοπούλου για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, υποφέρει η Πατρίδα!


Κυβερνητικό τσίρκο: Πανούσης εναντίον Χριστοδουλοπούλου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσηςΟι ανεκδιήγητες, ανεδαφικές και ασόβαρες δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης οδήγησαν σε εσωτερικές έριδες ανάμεσα στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Πανούσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης το περασμένο Σάββατο για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα, δήλωσε τα εξής, «καρφώνοντας» ουσιαστικά την Χριστοδουλοπούλου:
«Ακούω τις διάφορες απόψεις ότι και να έρθουν ένα, δύο ή τρία εκατομμύρια μετανάστες δεν πειράζει, διότι είναι πονεμένοι άνθρωποι. Προφανώς είναι πονεμένοι άνθρωποι, αλλά όταν έχεις 9.000.000 Έλληνες δεν μπορείς να έχεις 5.000.000 αλλοδαπούς. Έχεις πρόβλημα». Πρόσθεσε επίσης ότι οι μετανάστες «όπως μπαίνουν κρυφά μπορούν να βγουν και κρυφά. Όμως δεν είναι δυνατόν να έρχονται 100.000, να επαναπροωθούνται 10.000 και οι υπόλοιποι 90.000 να γίνονται αόρατοι».
Φαίνεται ότι η Χριστοδουλοπούλου «τα ακούει» ακόμη και από τους «συντρόφους» της μέσα στην κυβέρνηση. Αλλά πέρα από τις οποιεσδήποτε φαιδρές απόψεις της Χριστοδουλοπούλου, οι οποίες όμως γίνονται πολύ επικίνδυνες λόγω ακριβώς του θεσμικού της ρόλου, οι δηλώσεις του Πανούση μπορούν να ερμηνευθούν κι αλλιώς. Ως ένα «αντίβαρο» στα όσα υποστηρίζει η Χριστοδουλοπούλου, έτσι ώστε να μετριαστεί κάπως η τεράστια αρνητική εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ανεξαρτήτως κομματικής πεποίθησης.
Μετά τα άκρως σοκαριστικά, εκτός πραγματικότητας και βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της Κοινωνίας λεγόμενα της Χριστοδουλοπούλου, έρχεται «να αποκαταστήσει την τάξη» ο Πανούσης, ώστε να μην έχει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελεί, δηλαδή, μια πολιτική εκδοχή του «καλού και κακού αστυνομικού», με αντικειμενικό σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Γι' αυτό τον λόγο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουμε στην αποπροσανατολιστική παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 


Έφεραν τον Άγιο Παντελεήμονα στην Καβάλα! Επιχείρηση για την σύλληψη λαθρομεταναστών μέσα στην πόλη

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη παράνομων μεταναστών έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Καβάλας. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τα διόδια του Ιάσμου στη Κομοτηνή, όπου αστυνομικοί κάνανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο η πολυτελής Μercedes που μετέφερε τους λαθρομετανάστες και η οποία κατέληξε στο κέντρο της Καβάλας. Με το που εισήλθε στη πόλη της Καβάλας το εν λόγω όχημα ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία. Στην αρχή παραβίαζε το ένα μετά το άλλο τα φανάρια και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης για να καταλήξει λίγο μετά ακινητοποιημένο. Οι λαθρομετανάστες μαζί με το διακινητή τους διέφυγαν για λίγο πεζοί μέχρι να συλληφθούν από αστυνομικούς, όπου κατά τις συλλήψεις τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Επισφράγισμα της παραπάνω χολιγουντιανής καταδίωξης αποτελεί το γεγονός ότι το Σάββατο συνελήφθησαν επιπλέον 13 λαθρομετανάστες στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Πλήθος Καβαλιωτών μαζεύτηκαν για να δουν το θέαμα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η εικόνα των αστυνομικών να κυνηγούν τους λαθρομετανάστες στη πόλη, ενώ στιγμές πιο πριν είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα λόγω της καταδίωξης, ήταν μια εικόνα που πρώτη φορά βιώνει η πόλη και σίγουρα θυμίζει το κέντρο των Αθηνών! Αν και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση την έχουν βιώσει στο πετσί τους οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, πήραμε και εμείς οι Καβαλιώτες μια γεύση από το μέλλον που σίγουρα έρχεται με γοργούς ρυθμούς και στην πόλη μας αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.
Η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα, η κατάργηση των κέντρων φιλοξενίας τους, καθώς και οι προθέσεις της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες σε όλη τη χώρα για να “αποσυμφορηθεί” η Αθήνα είναι σίγουρο ότι θα γεννήσει νέους "Άγιους Παντελεήμονες" σε όλη την επικράτεια και πόσο μάλλον στις μικρές κοινωνίες της Ελληνικής επαρχίας.
Η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για το θέμα της παράνομης λαθρομετανάστευσης και των λαθρομεταναστών όχι μόνο είναι πιο επίκαιρη από ποτέ αλλά είναι επιτακτικά απαραίτητη για την ασφάλεια της χώρας μας και την επιβίωσή μας ως Έθνους. Η Λαθρομετανάστευση, την οποία προστατεύει η συνθήκη Δουβλίνο 2, έχει μετατραπεί σε τεράστια υπαρκτή απειλή για την Εθνική μας Ασφάλεια και Κυριαρχία.  ΠΗΓΗ
«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!


Όταν η Χρυσή Αυγή διέθετε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στην κοινωνική αλληλεγγύη των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου (κόμματα, φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί κι εφημερίδες) έσπευδαν να εξαπολύσουν το αντεθνικό τους μένος, κάνοντας λόγο για επίδειξη ρατσισμού και «συσσίτια μίσους». Πλέον, η κοινή γνώμη αργά αλλά σταθερά αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί ότι το αντεθνικό Κράτος και οι μηχανισμοί του, μπορεί να αδιαφορούν πλήρως για τους εξαθλιωμένους Έλληνες επικαλούμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά αντιθέτως, δαπανούν απλόχερα πακτωλό χρημάτων για τους λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας!
Μετά τις κωμικοτραγικές δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αρμόδιας υπουργού για τη μετανάστευση σχετικά με τους «μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες», έρχονται στη δημοσιότητα έγκυρες πληροφορίες οι οποίες συγκλίνουν στην πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει τεράστια ποσά όχι βεβαίως για την καταπολέμηση του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά για την φιλοξενία και ένταξη αυτών στην ελληνική κοινωνία.
Στα πλαίσια λοιπόν της ενσωμάτωσης από το κοινωνικό σύνολο και της αποφυγή γκετοποίησης από την πλευρά των αλλοδαπών, η κυβέρνηση Σύριζα δια της αρμόδιας υπουργού σχεδιάζει την στέγαση αρχικά 2.500 περίπου λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα των οποίων το ενοίκιο θα καταβάλλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!
Ξεχωριστής μνείας χρήζει το γεγονός ότι προκειμένου η Τ. Χριστοδουλοπούλου να δικαιολογήσει την οικονομική επιβάρυνση για τους Έλληνες φορολογούμενους έφτασε μέχρι του σημείου να εξομοιώσει τους άνεργους με τους λαθρομετανάστες, κάνοντας λόγο για ημερήσια επιβάρυνση αντίστοιχη εκείνου που καταβάλλεται υπό μορφή επιδόματος ανεργίας: όπερ σημαίνει πως κάθε λαθρομετανάστης θα λαμβάνει το ποσό των 11 ευρώ καθημερινά!
Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής μάλιστα, καλεί τις Περιφέρειες της χώρας να διαθέσουν το 6% του προϋπολογισμού, από τα 49 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα λάβουν από το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.
Σε μια χρονική περίοδο όπου οι Έλληνες άνεργοι φθάνουν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια, οι δε άστεγοι αυξάνουν δραματικά με το «κοινωνικό» Κράτος να κείται όχι μόνον αδιάφορο αλλά εχθρικό απέναντί τους, η διάθεση τεράστιων χρηματικών ποσών τα οποία θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες αποκλειστικά σε λαθρομετανάστες συνιστά καταφανή ρατσιστική πολιτική από την ίδια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Επιπρόσθετα, η επιπλέον επιβάρυνση των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες της αρμόδιας υπουργού και της κυβέρνησης Σύριζα, αποτελεί μια ακόμη αντεθνική ενέργεια κρατικής επιβολής του πολυφυλετισμού και ευόδωσης της πραγματικότητας πως λεφτά υπάρχουν μόνο για τους λαθρομετανάστες!  Ευάγγελος Καρακώστας

4.500.000 λαθρομετανάστες περιμένουν να εισέλθουν στην Ελλάδα για να “λιαστούν”!

Ένα εφιαλτικό σενάριο προμηνύει η πληροφορία ότι στην Τουρκία βρίσκονται περίπου 3.000.000 λαθρομετανάστες, ενώ στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου είναι σε στάση αναμονής άλλο 1.500.000. Συνολικά, δηλαδή, 4.500.000 αλλοδαποί βλέπουν την Ελλάδα ως το επόμενο βήμα στάθμευσής τους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια της Χώρας μας. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση με την στάση της ενθαρρύνει την μαζική εισροή λαθρομεταναστών και η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, με συνεχείς προκλητικές δηλώσεις της, προκαλεί την οργή του Ελληνικού Λαού, το πρόβλημα συνεχώς μεγεθύνεται.
Ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ομολογεί ότι υπάρχει αύξηση εισόδου στην Χώρα μας κατά 130% το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ζήτημα, όμως, αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του υπουργού αυτή την στιγμή υπάρχουν γύρω στους 2.500.000 πρόσφυγες στα μικρασιατικά παράλια, άλλο 1.200.000 στην Ιορδανία και συνολικά 4.500.000 στα παράλια της Μεσογείου! Οι Σύριοι, οι οποίοι το 2014 αποτέλεσαν σχεδόν το 45% όσων πέρασαν στην Ελλάδα, κυρίως από το Αιγαίο, έχουν ένα έγγραφο από την Τουρκία που επιβεβαιώνει την εθνικότητά τους.
Η Ελληνική Αστυνομία τους χορηγεί μία «αναβολή απομάκρυνσης», την οποία επιδεικνύουν αν συλληφθούν, και αφήνονται ελεύθεροι. Η «αναβολή απομάκρυνσης» είναι εξάμηνης διάρκειας και χρειάζεται ανανέωση. Στην περίπτωση μεταναστών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ούτε οι ίδιοι ούτε το προξενείο ενδιαφέρονται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των εγγράφων. Οι δύο χώρες έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμό και δεν «χρειάζονται» τους 10.000 Πακιστανούς ή τους 2.000 – 5.000 Μπανγκλαντεσιανούς που έχει συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. όσο χρειάζονται τα εμβάσματα που θα στέλνουν στη χώρα τους, αν παραμείνουν στην Ελλάδα. Όμως και οι ίδιοι οι συλληφθέντες έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να έρθουν στην Ευρώπη και πρέπει να αποπληρώσουν το ποσό.
Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε οι άνθρωποι αυτοί εγκλωβίζονται στην Χώρα μας, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξόδου απ΄αυτήν προς τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης. Την ίδια ώρα που το πρόβλημα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτο η κυβέρνηση, διά στόματος της Χριστοδουλοπούλου, δείχνει μια ανεκδιήγητη στάση. Χαμένη μέσα στις ανεδαφικές, ανιστόρητες και καταστροφικές ιδεοληψίες της η υπουργός δηλώνει ότι «Θέλουμε να βρούμε μαζί, και πάντα με διάλογο, χώρους για να τους φιλοξενήσουμε. Υπάρχει η σκέψη να το κάνουμε σε εγκαταλειμμένα στρατόπεδα, υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιήσουμε τα ολυμπιακά ακίνητα, για να δείξουμε στην Ευρώπη ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη». Η εύλογη απάντηση των δημάρχων προς την αναπληρώτρια υπουργό είναι πως χρειάζονται πόροι για να εφαρμοστεί το πλάνο της – σε μία περίοδο που το κράτος δυσκολεύεται να καταβάλει ακόμα και τις ανελαστικές του υποχρεώσεις, ενώ δεν πρέπει κανείς να παραγνωρίζει και την αντίθεση των τοπικών κοινωνιών. Για να εφαρμοστούν τα όσα ζητά η Χριστοδουλοπούλου, χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό, που θα αυξάνει όσο αυξάνονται και οι μεταναστευτικές ροές. Με την Ευρώπη να δείχνει απρόθυμη να βοηθήσει, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε από πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα…
Την στιγμή που ο Λαός μας υποφέρει, που μισθοί και συντάξεις είναι ζήτημα αν θα πληρωθούν, η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει μια «φιλανθρωπική» παράσταση, η οποία όμως δεν οδηγεί πουθενά. Και το πρόβλημα, δυστυχώς, ολοένα και μεγαλώνει.  Γιώργος Μάστορας
ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΛΟΙΑ Η Ε.Ε. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ!


Ανακοίνωση για την τραγωδία με τους 700 νεκρούς επίδοξους λαθρομετανάστες, που συνέβη πλησίον της Λαμπεντούζας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας την ευθύνη του ναυαγίου στην μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. Ιδού η ανακοίνωση:

«Τη στιγμή που η Βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή φλέγονται, απαιτείται άμεσα μια αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής, στη βάση των αρχών του δικαίου και της ανθρωπιάς. Τα συνεχή ναυάγια πλοιαρίων που μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες συνιστούν ντροπή για τον πολιτισμό μας. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια διαφορετική προσέγγιση του μεταναστευτικού, ώστε να σταματήσουν οι πρόσφυγες να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες…».

Πως μεταφράζονται όλα αυτά; Πως για να μην γίνονται ναυάγια με τα σαπιοκάραβα που μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, να βάλει η Ε.Ε. σύγχρονα πλοία (μήπως… κρουαζιερόπλοια;) να μεταφέρουν κατά χιλιάδες τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους στην Ευρώπη! Τέτοια μυαλά κουβαλάνε οι συριζομούρηδες, αλλά από την άλλη παραμένουν «ανθρωπιστές», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» στα λόγια και δεν παίρνουν τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες στις σπιταρόνες τους, για να ζήσουν αξιοπρεπώς!  ΠΗΓΗ


Ξύπνησε από το κώμα ο Τσίπρας μετά από ημέρες ανεξέλεγκτων εμπρησμών: Η αστυνομία να λειτουργεί αποτελεσματικάΤις προηγούμενες εβδομάδες στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, με τους παρακρατικούς αριστερούς να καταλαμβάνουν κτήρια κατά το δοκούν, να πυρπολούν ό,τι θέλουν και την Αστυνομία να παραμένει αδρανής, πιστή στο «δόγμα Πανούση».
Η λήξη της κατάληψης της Πρυτανείας αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο ότι ένας εσμός αναρχικών, ποινικών εγκληματιών και λαθρομεταναστών κρατούσε και κρατά όμηρο ολόκληρο το κράτος, μέσω της ιδεοληψίας των συριζαίων. Με βάση αυτά η επίσκεψη Τσίπρα στο Υπουργείο Προ.Πο, προκειμένου να δώσει εσωκομματική στήριξη στον Πανούση, μόνο ως τραγελαφική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Δεκαεννέα μέρες απαιτήθηκαν ώστε να γίνει έξωση σε 14 άτομα, μερικά εκ των οποίων ήταν του κοινού ποινικού δικαίου. Ενδιάμεσα η Αθήνα κάηκε αμέτρητες φορές και η Αστυνομία είχε εντολή απλώς να παρακολουθεί τα έκτροπα, γεγονός που οδήγησε ουκ ολίγες φορές σε παρ’ ολίγο τραυματισμούς αστυνομικών. Ο Πανούσης εμπρός σε αυτή την κατάσταση το μόνο που έπραξε ήταν να «αναμένει εντολές» από το Μέγαρο Μαξίμου.
Πως θα αισθάνθηκαν άραγε οι αστυνομικοί που άκουσαν τόσες μέρες μετά τον Τσίπρα να τους λέει ότι «το ζητούμενο είναι μία Αστυνομία που θα είναι αξιόμαχη, θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα τηρεί κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους»; Πως θα αισθάνθηκαν οι Έλληνες πολίτες που τους κάηκε η περιουσία όταν άκουσαν τον Τσίπρα να λέει ότι «το στοίχημα είναι η διασφάλιση της τάξης παράλληλα με τον σεβασμό του Συντάγματος»;
Θα πρέπει να αντιληφθούν οι κυβερνώντες πως η πολιτική δεν εξαντλείται σε δηλώσεις ενώπιον των καναλιών. Τουναντίον οι δηλώσεις, ιδιαιτέρως όταν ο άλλος έχει καταστραφεί από την ανοχή, δημιουργούν αντίθετα συναισθήματα και δυστυχώς δικαιολογημένα. Ας αφήσουν, λοιπόν, τις πολλές συνεντεύξεις τύπου και ας αντιληφθούν την πραγματικότητα, που βρίσκεται μακριά από τις ιδεοληψίες τους.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «ΠΑΠΑ»! ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον ΛΑΟ! ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!  και  Mr.Alexis και Jeffry χέρι-χέρι μας πάνε ντουγρού για τον τελειωτικό ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας!

ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Διάλεξη στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (όχι παίζουμε…) έκανε η μαντάμ Δούρου με θέμα την αυγή μιας άλλης Αττικής (“The Down of another Attica”). Βεβαίως, το θέμα δεν έχει καμιά σημασία, έχουν όμως το ταξίδι στην Αμέρικα, η συνάντηση και οι φωτογραφίες με τον Ομπάμα και η πρόσκληση από αμερικάνικο πανεπιστήμιο, που δεν γίνεται σ’ όποιον κι όποιον – σ’ όποια κι όποια. Τη δουλεύει καλά τη μηχανή η μαντάμ και με τα νταραβέρια που κάνει, σίγουρα θα έχει λαμπρό πολιτικό μέλλον στην Μπανανία μας…

Και μιας και είχε  αυγή το θέμα της «διάλεξης» (έτσι το λένε τώρα το παιχνίδι με τον υπερατλαντικό παράγοντα ), η Δούρου είπε να αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή, μιας και σήμερα αρχίζει και η δίκη. Και να επαναλάβει αυτό που όλοι πλέον παραδέχονται –σε Ελλάδα και εξωτερικό-, ότι μετά από την σιγουρότατη αποτυχία των Τσιπροκαμμένων, έρχεται η Χρυσή Αυγή:

«Ο στρατός της Δημοκρατίας σήμερα αριθμεί περισσότερους στρατιώτες, ωστόσο, μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους και του ναζισμού που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή».

Με τις υγείες μας!  ΠΗΓΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Συστήματος => ΕΔΩ


ΕΚΘΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Διεθνή έρευνα για τον «αντισημιτισμό» -όπως αρέσκονται οι σιωνιστές να χαρακτηρίζουν τον αντισιωνισμό- πραγματοποίησε το Κέντρο Κάντορ για τη Μελέτη του Σύγχρονου Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, για το έτος 2014.

Σύμφωνα με την έκθεση που εξεδόθη, οι «αντισημιτικές» ενέργειες έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 40% σε ολόκληρο τον κόσμο, με το μεγαλύτερο αριθμό απ’ αυτές να εκδηλώνονται στη Γαλλία (164 περιστατικά) και τη Βρετανία (141 περιστατικά).

Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2014 έχουν διαπραχθεί 766 «αντισημιτικές» ενέργειες κατά προσώπων και εβραϊκών θεσμών, έναντι 55 στο 2013. Ο αριθμός των ένοπλων επιθέσεων κατά προσώπων και εβραϊκών θεσμών υπερδιπλασιάσθηκε το 2014, με 68 ενέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ οι επιθέσεις κατά συναγωγών αυξήθηκαν κατά 70%.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου κ. Μοσέ Κάντορ περιέγραψε την κατάσταση των Εβραίων της Ευρώπης ως περισσότερο επικίνδυνη και επισφαλή από κάθε άλλη φορά.

Εις ότι αφορά την Ελλάδα, η ετήσια έκθεση αναφέρεται σε κάποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έγιναν εξαιτίας της κατάστασης στην Μέση Ανατολή.

Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, γίνεται μνεία των διώξεων και της επικείμενης δίκης, με το παραπονιάρικο σχόλιο ότι η παρ’ όλα αυτά η Χ.Α. παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Τέλος, γίνεται αναφορά στις εκλογές και τα αποτελέσματα. Οι σιωνιστές θεωρούν πρώιμο να εξαχθούν συμπεράσματα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, ενώ εκφράζουν τη σιγουριά τους για τα φιλοσιωνιστικά αισθήματα του υπουργοπάνου Καμμένου, αναφέροντας ότι «ο Καμμένος είναι πιο φιλοισραηλινός από βουλευτές του Σύριζα». πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ!


Στους διεθνείς τοκογλύφους τα διαθέσιμα των Ταμείων και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!Προεκλογικώς η κυβέρνηση Σανέλ μεμφόταν - και ορθώς - τους Σαμαροβενιζέλους ότι κυβερνούσαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς δηλαδή την συναίνεση του Κοινοβουλίου. Μεμφόντουσαν επίσης τους Σαμαροβενιζέλους - και πάλι ορθώς - ότι αποσαθρώνουν την Ελληνική Οικονομία, επιβάλλοντας υφεσιακά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Παρά τις μομφές, όμως, και τις φλογερές προεκλογικές εξαγγελίες, οι Έλληνες βιώνουν «μια απ’ τα ίδια», αφού η νέα κυβέρνηση επιμένει στα υφεσιακά μέτρα, τα οποία μάλιστα παίρνει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου , με την οποία καθίσταται «αναδρομικά» υποχρεωτική η μεταφορά των διαθέσιμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Κάθαρση με εντολή Χρυσής Αυγής: Ξεκίνησε η έρευνα για τους λογαριασμούς του συμβούλου του Σαμαρά, Παπασταύρου στην Λίστα Λαγκάρντ
Κοινώς οι συριζαίοι έβγαλαν μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που δεν πέρασε δηλαδή από την Βουλή, σύμφωνα με την οποία αναδρομικά από τις 17 Μαρτίου (ένα μήνα πριν δηλαδή) τα πάσης φύσεως Ταμεία της Χώρας (Δήμοι, Περιφέρειες κλπ) θα πρέπει να μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΤτΕ, ώστε να τα δώσουν οι συριζαίοι στους διεθνείς τοκογλύφους.
Αυτό, βεβαίως, είναι μία μορφή έμμεσης και κάθετης φορολόγησης, όπως αυτή που τόσο καιρό εφάρμοζαν οι σαμαροβενιζέλοι. Απλώς αντί να τα παίρνουν απευθείας από την τσέπη των Ελλήνων, τα παίρνουν από τις κρατήσεις που τους γινόντουσαν.
Ουσιαστικά είναι ακριβώς το ίδιο, απλώς δεν φαίνεται απευθείας στον Έλληνα, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει για να δει τη μείωση των αντίστοιχων παροχών που έπαιρνε από τους φορείς, τους οποίους η κυβέρνηση «στραγγίζει» από ρευστότητα, για να πληρώσει το ΔΝΤ.
To Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:"Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά την καταστροφική μνημονιακή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων".  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΗ πτώση Σαμαρά και η διάλυση της ψοφοδεξιάς φέρνει την γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος
Η εσωκομματική αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται στη ΝΔ, καθώς εντείνονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις με σκοπό την διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τριπλέτα Μπακογιάννη – Δένδια – Στυλιανίδη επιδιώκει την συλλογή σημαντικού αριθμού υπογραφών, έτσι ώστε να πιέσουν την κατάσταση σε βάρος του Σαμαρά.
Μπορεί επί της ουσίας να μην υπάρχει κάποιο άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς από το καταστατικό του κόμματος προβλέπεται ότι για να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο θα πρέπει να έχει προηγηθεί είτε απόφαση του αρχηγού της ΝΔ είτε απόφαση των 2/3 των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, θεωρούν όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η πίεση προς τον Σαμαρά για την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.
Ο ίδιος, βεβαίως, θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κρατηθεί στην προεδρία και είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε οι όποιες εσωκομματικές διεργασίες να έχουν τυπικό (και άρα ακίνδυνο γι αυτόν) και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα.
Με κινήσεις ελιγμού, λοιπόν, επιχειρεί να εξουδετερώσει τον κίνδυνο του συνεδρίου προγραμματίζοντας την διεξαγωγή «εθνικής συνδιάσκεψης» στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα και μια σειρά προσυνδιασκέψεων σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Μια ανώδυνη, δηλαδή, γι αυτόν διαδικασία, η οποία δεν θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του στο κόμμα.
Βεβαίως, η παρακμιακή αυτή κατάσταση που επικρατεί στη ΝΔ οδηγεί σε περαιτέρω συρρίκνωση το κόμμα, καθώς οι μέχρι πρότινος υποστηρικτές και ψηφοφόροι της βλέπουν ότι δεν έχει πλέον νόημα να παραμένουν σ΄έναν φορέα, ο οποίος όχι μόνο δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάκαμψης αλλά συνεχίζει την καθοδική του πορεία.
Όταν μάλιστα συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες η φημολογία για την δημιουργία ενός νέου κόμματος με «ευρωπαϊκό προσανατολισμό», με την συγχώνευση ΝΔ, Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ, και η ΝΔ δεν προβαίνει στην παραμικρή διάψευση ενός τέτοιου συνεδρίου, τότε η κατάσταση δείχνει πόσο άσχημη είναι πραγματικά για το κόμμα αυτό. Το 28% της ΝΔ ισούται εξίσου με το 6% του Ποταμιού και το 4% του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας έτσι ότι οι «μετοχές» της ΝΔ στο πολιτικό χρηματιστήριο του «συνταγματικού τόξου» έχουν πιάσει πάτο.
Στην πραγματικότητα, αν προκηρύσσονταν τώρα πρόωρες εκλογές, η ΝΔ δεν θα ξεπέρναγε σε καμία περίπτωση το 15%, πέφτοντας δηλαδή περίπου στο μισό ποσοστό απ΄αυτό που έλαβε στις 25 Ιανουαρίου.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα δώσει τον Έντιμο και Νόμιμο πολιτικό του αγώνα προκειμένου να μπορέσει να υποδεχθεί και να ενσωματώσει κοινωνικά και εκλογικά όσο το δυνατόν περισσότερους από τους εκατοντάδες χιλιάδες πρώην υποστηρικτές και ψηφοφόρους του κόμματος αυτού, οι οποίοι το εγκαταλείπουν οριστικά και αμετάκλητα.  Γιώργος Μάστορας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1899212893139972526

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item