Widgets

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» Για τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (και τα δικά μας παιδιά!)

Έκθεση ΟΟΣΑ: Σε φόρους και εισφορές πάει το 43,4% του μισθού των Ελλήνων

Έκθεση περί των φόρων που πληρώνουν οι κάτοικοι 34 χωρών έβγαλε ο ΟΟΣΑ. Στην έκθεση αυτή γίνεται άμεσα αντιληπτό το τι έφερε το ΔΝΤ και η πολιτική λιτότητας των μνημονίων στην Ελληνική Κοινωνία, φτάνοντας σε χιλιάδες αυτοκτονιών και εκατομμύρια ανέργων και απελπισμένων.

Υπόλογοι για αυτήν την καταστροφή είναι αυτοί που υπέγραψαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, ενώ συντόμως θα μπει στην λίστα των υπόλογων και το… αριστερό μνημόνιο του Σύριζα.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ, λοιπόν, οι Έλληνες που έχουν παραμείνει εργαζόμενοι στην Ελλάδα δίνουν το 43,4% του μισθού τους σε φόρους και εισφορές. Ανατριχιαστικό μάλιστα είναι ότι οι τρίτεκνοι φορολογούνται αυστηρότερα από αυτούς που δεν έχουν οικογένεια, γεγονός που αναδεικνύει ένα συντεταγμένο σχέδιο, προκειμένου να ενταθεί το ήδη φλέγον δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Και το επίσης σημαντικό είναι ότι οι μισθοί των Ελλήνων μειώθηκαν, ενώ το προαναφερθέν ποσοστό φόρων – εισφορών αυξήθηκε, όπως επίσης αυξήθηκαν και οι τιμές των βασικών προϊόντων.
Και φυσικά σε όλο αυτό το εκρηκτικό σκηνικό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι έχουμε 26% επίσημα ποσοστά ανεργίας, ενώ οι νέοι μας είναι επίσης άνεργοι και φεύγουν για το εξωτερικό.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΟΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!    

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι

ΚΑΙ   ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA, Πιστό ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δούλας...! Τρομοκρατία κατά του Ελληνικού Λαού από τα ΜΜΕ για να αποδεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπαΜέρες τώρα έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από τον ξένο τύπο, το οποίο αναμεταδίδεται αυτούσιο από τον εγχώριο. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα η χώρα βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και επαπειλείται μέχρι και η εισβολή εξωγήινων. Σταχυολογώντας τις δημοσιεύσεις έχουμε να κάνουμε κυρίως με τρομολαγνικά δημοσιεύματα εφημερίδων, ενώ αυξημένης σημασίας είναι η δήλωση εκπροσώπου του Σόιμπλε ότι δεν προβλέπεται συμφωνία μέχρι τις 24 Απριλίου ή εκταμίευση δόσης προς την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» ΣΑΠΙΛΑ!!!  ΟΝΟΜΑΤΑ...!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !

Τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ προβάλλουν αυτό το κύμα δημοσιεύσεων ως απόδειξη ότι οι ξένοι «πολεμάνε» την κυβέρνησή τους, προσπαθώντας να «επιβάλλουν οικονομική ασφυξία» και να αναγκάσουν τους «νέους καραϊσκάκηδες» να γονατίσουν. Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην μείζονα αντιπολίτευση από την άλλη προβάλλουν τα ίδια δημοσιεύματα, προκειμένου να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν δήθεν απαραίτητη η λιτότητα που οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες, για τις οποίες είναι υπόλογοι.
Ας αγνοήσουμε προς στιγμή την αδιάψευστη αλήθεια που έχουμε πολλάκις αναλύσει ότι η κυβέρνηση Σανέλ βρίσκεται προ ενός νέου μνημονίου, το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει. Ας μείνουμε στις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι αναζητείται συνεννόηση με τους «εταίρους», ώστε να υπογραφεί μία «αμοιβαία επωφελής συμφωνία».
Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί στον Σύριζα, μιλώντας περί «εταίρων», είναι ότι ουσιαστικά μιλούνε για εκπροσώπους δανειστών. Δηλαδή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την είσπραξη των οφειλομένων, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο, πέραν ίσως του επιχειρήματος «έρχεται η Χρυσή Αυγή», που θα σημάνει το τέλος της κυριαρχίας τους επί της χώρας. Συνεπώς, αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαπολύσουν τρομολαγνικά δημοσιεύματα, πυροδοτώντας ένα Bank Run, πολύ απλά θα το κάνουν και είναι μέρος του παιχνιδιού τους. Συνεπώς όταν προσδοκά η κυβέρνηση συνεννόηση με τους «εταίρους» θα πρέπει να καλοδέχεται και να προσμετρά τέτοια δημοσιεύματα, αφού είναι μέρος της «συνεννόησης».
Εφόσον, λοιπόν, έχουν τραβήξει ρότα μακριά από την νωπή λαϊκή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός Λαός για καταγγελία του μνημονίου και κατάργηση των μνημονιακών μέτρων «με ένα νόμο και ένα άρθρο», όπως διατράνωναν προεκλογικά, ας «λουστούν» με τις τακτικές των «εταίρων» τους. Όπως αντιστοίχως και αυτοί κάνουν τους δικούς τους τακτικισμούς, επικαλούμενοι την Χρυσή Αυγή, μπας και πάρουν κανά ψίχουλο παραπάνω από την Μέρκελ.
Αυτά, βλέποντας «αθώα» τα πράγματα και χωρίς να βάζουμε στην συνάρτηση πως η κυβέρνηση έχει ήδη προσχωρήσει στις τάξεις του μνημονίου. Αν λάβουμε υπόψη μας τις δεκάδες ενδείξεις που έχουμε ήδη για την υπογραφή του νέου μνημονίου και φυσικά την προτέρα εμπειρία με τα τρομολαγνικά δημοσιεύματα τον υπόλοιπο καιρό του μνημονίου, συμπεραίνουμε ότι πρόκειται περισσότερο για προσπάθεια τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού, ώστε να δεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα.  ΠΗΓΗ


Γιάννης Λαγός: Απαιτούμε την παρουσία των παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Ιωάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επί της διαδικασίας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι είναι υποκριτικές οι δηλώσεις των βουλευτών για ανθρώπινα δικαιώματα και δημοκρατικές ευαισθησίες την στιγμή που καταπατούνται τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα πολιτικά δικαιώματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος απαιτεί την παρουσία των νόμιμα εκλεγμένων βουλευτών, Ιωάννη Κούζηλου, Γιώργου Γερμενή και Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια της Βουλής και να μην παρεμποδίζεται η άσκηση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού.
Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωάννης Παρασκευόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να χορηγείται άδεια σε κρατούμενους βουλευτές να παρίστανται στην Βουλή.

ΠΗΓΗ
Γιάννης Λαγός: Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε λίστες φοροδιαφυγής


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός που βρίσκεται παράνομα σε κατ΄οίκον περιορισμό παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Κόντρα24 του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μητρόπουλου για εμπλοκή βουλευτών σε λίστες φοροδιαφυγής.
Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην λίστα Νικολούδη και σε καμία άλλη λίστα.
Τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από το ΣΔΟΕ στα κομματικά ταμεία αλλά και οι βουλευτές ένας προς έναν χωρίς να βρεθεί το παραμικρό.
Κλείνοντας είπε ότι στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν διώκεται για εγκληματικές πράξεις αλλά για ομιλίες στην βουλή. ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στήνουν κλίμα τρομοκρατίας ενόψει της δίκηςΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε για την επικείμενη δίκη:
"Την Δευτέρα 20 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί μια δίκη στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία δίκη είναι κατηγορούμενοι σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Θέλω να καταγγείλω το κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο καλλιεργείται από συγκεκριμένους φορείς μιας θλιβερής μειοψηφίας. Είναι η ίδια μειοψηφία που έχει καταλύσει το ελληνικό κράτος, που βεβηλώνει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Κάνουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Όχι με άλλο αίτημα παρά να δικαστεί εκ των προτέρων η Χρυσή Αυγή. Είναι αυτό δίκαιη δίκη; Όπως είχε πει και ο προηγούμενος υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου;
Ανάμεσα στους φορείς που κάνουν συγκέντρωση και η ΑΔΕΔΥ. Αντί να ασχοληθεί με τους μισθούς πείνας των συναδέλφων της, κάνει συγκέντρωση για την Χρυσή Αυγή. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι "προστάτες του λαού" - πριν λίγες μέρες είχαμε μία δίκη για την Λίστα Λαγκάρντ του Παπακωνσταντίνου - γιατί δεν έκαναν ούτε μία συγκέντρωση, δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση; Μήπως τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εργαλείο του συστήματος που παίζουν κι αυτοί τον βρώμικο ρόλο τους;"  ΠΗΓΗ

“Απαιτούμε ανθρώπινα δικαιώματα για τους παράνομα προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής”

Οι Βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκαν στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο χάλι που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Αθήνα, όπου οι γνωστοί παρακρατικοί προχωρούν σε παράνομες καταλήψεις και προκαλούν το χάος για να υπερασπιστούν ποινικούς τρομοκράτες και να προσπαθήσουν να τους αθωώσουν. Η κυβέρνηση άγεται και φέρεται από τους παρακρατικούς και πρέπει να λάβει άμεσα μέρα για το εν λόγω πρόβλημα.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο, αν αλλάξει το σωφρονιστικό σύστημα πρέπει να διαφοροποιηθεί και για τους άδικα προφυλακισμένους της Χρυσής ΑυγήςΕίναι μεγάλη υποκρισία να λέει η συγκυβέρνηση ότι ενδιαφέρεται για όλους τους φυλακισμένους, αλλά μερικοί να αποτελούν εξαίρεση.
Οι προφυλακισμένοι Βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν στην φυλακή χωρίς στοιχεία και την ίδια στιγμή η «Δημοκρατία» της Χώρας μας δεν δείχνει καμία απολύτως ευαισθησία. Αντίθετα, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στον οποιοδήποτε αναρχικό θα ξεσηκωνόταν ολόκληρο το κοινοβούλιο!
Τέλος, όσον αφορά τον υπερπληθυσμό των φυλακών οι αλλοδαποί που έχουν διαπράξει εγκλήματα πρέπει να πάνε στην πατρίδα τους και να εκτίσουν εκεί την ποινή τους. 
Τοποθέτηση της Συναγωνίστριας Δέσποινας Σβερώνη 
Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τόνισε ότι από το 1987 υπήρχε νόμος που προέβλεπε την ύπαρξη σωφρονιστικών καταστημάτων θεραπευτικού χαρακτήρα, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Οι τωρινές φυλακές που είναι Α΄ και Β΄ τύπου δεν λειτούργησαν ποτέ με χαρακτήρα θεραπευτικό αλλά μόνο ως τιμωρία χωρίς να υπάρχει σαφής διαχωρισμός για βαρύτερα εγκλήματα. ΠΗΓΗ
Η “ελπίδα” ήρθε και πάλι καλά που έβγαλε Ήλιο να λιαστεί!


Και άλλες καραβιές λαθρομεταναστών έφτασαν στο Λιμάνι του Πειραιά από τα νησιά, με τελικό προορισμό το κέντρο των Αθηνών. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τεράστιο και δεν πρόκειται να δοθεί λύση με το να τους παραχωρήσει η Πολιτεία τα κτίρια της. Πολλαπλασιάζεται δε το πρόβλημα από τις πολιτικές υποτέλειας των προηγούμενων κυβερνήσεως και της σημερινής επί αυτού του ζητήματος.

Επιπλέον της προφανούς εικόνας, που αποτελεί από μόνη της πρόκληση για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους των αστικών κέντρων της χώρας, ακούσαμε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ότι οι αποβιβασθέντες δεν ήθελαν κάμερες και το αρνούντουσαν να μιλήσουν στην κάμερα, επαναλαμβάνοντας μόνο την λέξη «Συρία».
Αυτό, βεβαίως, δείχνει ότι η κυβέρνηση προέβη στο μεσοδιάστημα μέχρι τον Πειραιά σε μεθοδευμένη διδασκαλία, ώστε να ξέρουν τι θα πουν στις κάμερες. Αυτό εντάσσεται, βεβαίως, σε αυτό που έλεγε η Χριστοδουλοπούλου ότι: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».
Αυτό από μόνο του θα ήταν θεμιτό, προκειμένου να εξασφαλιστούν κονδύλια για την αντιμετώπιση του φαινομένου, όμως η κυβέρνηση δεν δείχνει καμία διάθεση να τους διώξει. Αντιθέτως, όπως έπρατταν χρόνια τώρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θέλουν να τους κρατήσουν εδώ, ώστε να συνεχίζουν να εισπράττουν κονδύλια, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, που υφίσταται την υποβάθμιση όλης τους της ζωής.  ΠΗΓΗ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! 
25 λεπτά κράτησε του Σύριζα η «αποκοτιά»: Αντέγραψαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση και τις ανακάλεσαν αμέσως!Βεβαίως τα παπαγαλάκια δεν είδαν την ανάκληση και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν την «λύση του μεταναστευτικού»

Χθες μετά την συνδιάσκεψη των αρμοδίων υπουργών σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου και ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων στους «πρόσφυγες», έτσι ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν όπου θέλουν. Αυτολεξεί είπε: "Στους Σύρους πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους".

Η εξαγγελία αυτή, που ήρθε ως φυσική συνέχεια πολλών δηλώσεων από στελέχη της συγκυβέρνησης, ήταν ουσιαστικά μία αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, μαζί με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.
Όμως, δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η «μαγκιά» της κυβέρνησης κράτησε μόνο 25 λεπτά. 19:35 βγήκε και έκανε δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπεριλαμβάνοντας αυτή την λογικότατη πρόταση. Στις 20:00 στάλθηκε «ορθή επανάληψη» προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με την μόνη διαφορά να είναι η απάλειψη αυτής της λογικής, επαναλαμβάνουμε, προτάσεως.

Προφανώς στο μεσοδιάστημα των 25 λεπτών, ο Τσίπρας εισέπραξε τηλεφώνημα από τα αφεντικά του, τα οποία θα του είπαν ότι οι πολλές δηλώσεις ενοχλούν και θα τον προέτρεψαν να περιοριστεί στις μηδενικές πράξεις. Έτσι άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου ανασκεύασε και οι όποιες προσδοκίες διαλύθηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο την πικρή γεύση των προκλητικών δηλώσεων Χριστοδουλοπούλου ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια -Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν» και ότι «οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους».
Πάντως τα πάσης φύσεως blog του χιλιάρικου (πρακτική που έμεινε από τον Σαμαρά) που λιβανίζουν νυχθημερόν τους τσιπροκαμμένους δεν είδαν την ανάκληση της εξαγγελίας και επιμένουν μέχρι και σήμερα ότι ο Τσίπρας «αδειάζει την Ελλάδα από λαθρομετανάστες».
Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος πριν 3 χρόνια δηλώνει ότι θα πρέπει να δοθούν διαβατήρια σε όσους είναι αποδεδειγμένα πρόσφυγες να μεταβούν σε άλλες χώρες προτίμησής τους.  ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!

Η Ε.Ε. ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
Την ίδια ώρα που οι εγχώριοι πολιτικάντηδες –από ψοφοδεξιά μέχρι «πρώτη φορά αριστερά»-, είτε από άγνοια του ανθελληνισμού και της τουρκολαγνείας των παγκόσμιων εξουσιαστών είτε από κουτοπονηριά (για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους…), ζητούν από τους Ευρωπαίους να… μαλώσουν τους Τουρκαλάδες, γιατί μας στέλνουν αβέρτα λαθρομετανάστες, ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη στην Τουρκιά της προέδρου της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αννι Μπράσερ. Η οποία, όχι μόνο δε… μάλωσε τους πασάδες της Άγκυρας, αλλά τους επαίνεσε κιόλας, για την υποδοχή που επιφύλαξαν στα δύο εκατομμύρια των Σύρων προσφύγων (τους οποίους ξαποστέλνει εν συνεχεία στην Ελλάδα…) και εμμέσως πλην σαφώς τους υποσχέθηκε και… οικονομική βοήθεια, ενώ χαρακτήρισε «περισσότερο από ποτέ κεντρικό και απαραίτητο» τον ρόλο της Τουρκίας στην Ευρώπη. Ιδού: «Η Τουρκία επένδυσε 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την υποδοχή και την παροχή ασύλου σε αυτούς τους πρόσφυγες, σε αντίθεση με την διεθνή κοινότητα που προσέφερε μόνον 250 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, η ευρωπαϊκή και διεθνής κοινότητα, πρέπει να βοηθήσουν την Τουρκία στο έργο προστασίας των Σύρων προσφύγων».
 Τέτοια είναι η λυκοσυμμορία της Ε.Ε., στην οποία ελπίζουν κάποιοι αδαείς!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ


"ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΤΥΧΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ" ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ:Επίθεση στην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστή ηθοποιός, Άννα Βαγενά.  «Η δήλωση της υπουργού, ήταν ατυχής, όχι ατυχής ήταν ανόητη! Είναι εκτός τόπου και χρόνου» έτσι σχολίασε η Αννα Βαγενά τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και πως οι μετανάστες απλά λιάζονται.  πηγη
Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους «παράτυπους μετανάστες» ετοιμάζουν οι «αντιρατσιστές» του ΣύριζαΆρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει κανένα σχέδιο για την λαθρομετανάστευση. Κάνουν λάθος! Το πλάνο των «αντιρατσιστών» της Αριστεράς, συμπεριλαμβάνει ναύλωση πλοίων και... ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
Όχι, δεν διαβάσατε λάθος. Το σχέδιο για την διαχείριση (για λύση ούτε λόγος να γίνεται) του κύματος «παράτυπων μεταναστών» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει την δημιουργία πρόχειρων καταυλισμών σε σκηνές που θα στηθούν σε παλαιά στρατόπεδα, τα οποία είχαν ήδη φροντίσει να κλείσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.Το δήλωσε στην Καθημερινή η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως αντίστοιχα μέρη θα αναζητηθούν στην Αττική και τα αστικά κέντρα, αφού σε πρώτη φάση αντιμετωπιστεί το ζήτημα της έλλειψης υποδομών στα Δωδεκάνησα. Κυβερνητικά στελέχη διευκρινίζουν επίσης ότι δεν θα ανασταλεί η λειτουργία της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων καθώς -σε αντίθετη περίπτωση- θα ανέκυπταν ζητήματα επιστροφής κοινοτικών κονδυλίων.
Και μιας που αναφερθήκαμε στα λεφτά της Ε.Ε., επιτέλους οι «αντιρατσιστές» του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν τις μάσκες του «ανθρωπισμού» και μιλάνε ξεκάθαρα για την... ταμπακιέρα.
ΓΙΑΤΙ «ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»;
Θα έχετε παρατηρήσει την συχνή χρήση του όρου «παράτυποι μετανάστες» αντί του «λαθρομετανάστες». Καταρχήν ως προς τι είναι παράτυποι; Δεν σφράγισαν το ανύπαρκτο διαβατήριό τους; Ως προς τι είναι μετανάστες; Τους ζητήθηκε από το Ελληνικό Κράτος να έρθουν να εργαστούν στη χώρα μας;
Τίποτε από όλα αυτά! Πίσω από την υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών πως «κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος» (εκτός ίσως από τους... λαθρεπιβάτες) κρύβεται η ανάγκη να απενοχοποιήσουν με νέα ορολογία την ουσία του προβλήματος που δεν είναι άλλη από την οργανωμένη εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε μια χώρα που αντιμετωπίζει βαθιά ανθρωπιστική κρίση με οικονομικές -αλλά κυρίως- ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ προεκτάσεις.
Πέραν της υποκρισίας των «αντιρατσιστών» όμως, υπάρχουν ομολογίες... Δεν πρέπει να μιλάμε για «λαθρομετανάστες» γιατί «ακούει η Ε.Ε.», όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του Mega και πάλι η Τασία Χριστοδουλοπούλου! Θα κοπούν τα κονδύλια και μάλλον είναι... πολλά τα λεφτά. Όσο για τις δηλώσεις της, ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο, απλά το πρωί... λιάζονται» και πως δεν συνάντησε κανέναν λαθρομετανάστη στην Αθήνα, τις αφήνουμε στην χλεύη σας...  ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το αντισυνταγματικό τόξο διαλύει την Ελλάδα! Έσπευσε να υποδεχθεί το Ποτάμι των λαθρομεταναστών ο Σ. Θεοδωράκης

Το αντισυνταγματικό τόξο διαλύει την Ελλάδα! Έσπευσε να υποδεχθεί το... Ποτάμι των λαθρομεταναστών ο Σ. Θεοδωράκης

Αφού «έλυσε» τα προβλήματα των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων και της Πατρίδας, σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο δίνει εξετάσεις στους διεθνείς επικυρίαρχους, υποδεχόμενο μετά βαΐων και κλάδων χιλιάδες λαθρομεταναστών, τους οποίους το αντεθνικό Καθεστώς προορίζει ως αντικαταστάτες των συμπατριωτών μας.
Υπό αυτό το πρίσμα, ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν θα μπορούσε να λείπει από το πανηγύρι υποδοχής των λαθρομετανάστων, μεταβαίνοντας εσπευσμένα στη Λέσβο προκειμένου να δώσει τα φώτα του, αναφορικά με την φιλοξενία των παρανόμως εισελθόντων στην ελληνική επικράτεια. Οι δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους - ο πραγματικός λόγος της έκτακτης επίσκεψής του στο νησί-, ακολούθησαν τα τετριμμένα: «Ήρθα να δω αυτό που μας περιέγραφαν οι φίλοι, ότι στη Μυτιλήνη όπως και σε όλα τα νησιά εδώ κοντά στην Τουρκία καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, υπάρχει μια μεγάλη αδυναμία από τα νησιά, από τους ανθρώπους να περιθάλψουν αυτούς τους κυνηγημένους από τις χώρες τους ανθρώπους και υπάρχει ανάγκη μιας εθνικής πολιτικής».
Όπως διαπιστώνει ο καθένας, πρόκειται για δηλώσεις που ακολουθούν την ίδια γραμμή, όπως αυτή διαμορφώνεται από το διευθυντήριο των Βρυξελλών και τηρούνται απαρέγκλιτα από το σύνολο των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Θυμηθείτε επί παραδείγματι, τις αντίστοιχες δηλώσεις του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, του επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου και υπουργών της κυβέρνησης Σύριζα. Άπαντες οι ανωτέρω, δεν κάνουν καμία απολύτως μνεία στην αντιμετώπιση του φαινομένου που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση των εθνικών και κοινωνικών δομών, αλλά αντίθετα, αναζητούν τρόπους υποδοχής, φιλοξενίας και ένταξης εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.
Με απλά λόγια, από την φιλελεύθερη δεξιά μέχρι την μαρξιστική αριστερά, ενθαρρύνεται ποικιλοτρόπως η προοπτική εισβολής ενός τεραστίου κύματος λαθρομεταναστών, το οποίο θα διογκώσει με δραματικές συνέπειες το ήδη πελώριο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας. Το Σύνταγμα της χώρας και οι Νόμοι του Κράτους έχουν μετατραπεί σε απλά κουρελόχαρτα, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αντεθνική λύσσα των κομμάτων του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου, εις βάρος πάντοτε των συμφερόντων και της ίδιας της ύπαρξης της Ελλάδος και των Ελλήνων.  Ευάγγελος Καρακώστας

Ο κατήφορος των μαρξιστών: Βιβλίο-ύμνος του Βαρουφάκη στον αμερικανικό καπιταλισμό!

Τα αντιαμερικανικά και αντικαπιταλιστικά συνθήματα των βολεμένων μαρξιστών ανήκουν από μακρού χρόνου στο παρελθόν. Ανασύρονται μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους και όποτε η συμπαράταξη των απανταχού «σοσιαλδημοκρατών» με τους καπιταλιστές συνεταίρους γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης από μέρους της κοινής γνώμης.
Ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, Γ. Βαρουφάκης, αποτελεί ένα εξόχως ενδεικτικό παράδειγμα της πραγματικότητος που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κατά δήλωσίν του «μαρξιστής» υπουργός είναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου το οποίο συνιστά μια ωδή προς τον αμερικανικό καπιταλισμό και στην ιμπεριαλιστική παγκόσμια υπερδύναμη.
«Οι αδύναμοι υποφέρουν ότι τους αξίζει», τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του υπεύθυνου της οικονομικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016, και πραγματεύεται το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας ελέω της ευρωπαϊκής κρίσης.
Θα ρωτήσει κάποιος: «μα ποιος ο λόγος να ασχοληθεί ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα με το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας»; Η απάντηση είναι απλή: η μεγαλύτερη έγνοια και ανησυχία και των εν Ελλάδι μαρξιστών, δεν είναι φυσικά η στυγνή και αμείλικτη τύχη που επιφυλάσσει στους Έλληνες ο απάνθρωπος καπιταλισμός, αλλά η προοπτική της ενίσχυσης του Εθνικισμού εξαιτίας της αφύπνισης εκείνων που βιώνουν τη σημερινή πραγματικότητα!
Προς τούτο, ο μαρξιστής Γ. Βαρουφάκης ρίχνει απροκάλυπτα τα προσωπεία της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατικής Αριστεράς: «Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί σε Ευρωπαίους», το οποίο επί της ουσίας συνιστά προτροπή απόλυτης υποταγής στις κατευθυντήριες οδηγίες των ΗΠΑ. Και συμπληρώνει: «στην Ευρώπη οι δυνάμεις της λογικής και του ουμανισμού θα έρθουν αντιμέτωπες με οπισθοδρομικές δυνάμεις που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν ένα ανθρωπιστικό λουτρό αίματος».
Κατόπιν αυτών, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι τόσο στις συζητήσεις με τους ευρωπαίους «εταίρους», όσο και στις μυριάδες συνεντεύξεις του σε διεθνή κυρίως μέσα, ο Γ. Βαρουφάκης εστιάζει και προειδοποιεί όχι για την εντεινόμενη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού από τον στυγνό καπιταλισμό αλλά για τον κίνδυνο να στραφούν οι Έλληνες προς τη Χρυσή Αυγή ως μοναδικής πολιτικής δύναμης ικανής να δώσει λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.
Κατά τα λοιπά, οι μαρξιστές του Σύριζα συνεπικουρούμενοι από την ελαφροδεξιά των ΑΝΕΛ έχουν το θράσος να ομιλούν περί «εθνικής αξιοπρέπειας και κυριαρχίας» που δεν διαπραγματεύονται. Ας ρωτήσουν πρώτα τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής τους, ο οποίος απλόχερα πρόσφερε το δικαίωμα των αποφάσεων στις καπιταλιστικές και ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ. Παρίας του καπιταλισμού συνεπώς ο ελληνόφωνος μαρξισμός και η σοσιαλδημοκρατία και ο κατήφορος τελειωμό δεν έχει  Ευάγγελος Καρακώστας


Ελ. Συναδινός: Να μην λησμονηθούν οι γενοκτονίες που διέπραξε η Τουρκία

Στις 15 Απριλίου 2015, στις Βρυξέλλες, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την εκατοστή επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων και τόνισε ότι, η Τουρκία διέπραξε  συστηματικές εξοντώσεις χριστιανικών πληθυσμών τον προηγούμενο αιώνα, μεταξύ των οποίων Ελλήνων, Πόντιων και Αρμενίων. Επεσήμανε δε ότι, η Τουρκία, σε συνεργασία με τη Δύση που κωφεύει εσκεμμένα, συνεχίζει να διαπράττει γενοκτονίες, αυτή τη φορά στο επίπεδο της μνήμης.
"Η Τουρκία, χώρα απόγονος της αιμοσταγούς Οθωμανικής αυτοκρατορίας, διέπραξε τον προηγούμενο αιώνα συστηματικές εξοντώσεις χριστιανικών πληθυσμών. Πανάρχαιοι χριστιανικοί λαοί της Εγγύς Ανατολής, όπως Έλληνες, Πόντιοι, Αρμένιοι, Χαλδαίοι και Ασσύριοι σφαγιάστηκαν, εκριζώθηκαν και εκτοπίστηκαν τόσο στα πλαίσια εκτουρκισμού της Ανατολίας, όσο και των στρατηγικών αναγκών της Τουρκίας και των συμμάχων της Γερμανών, στο πλαίσιο του Μεγάλου Πολέμου.
Οι αριθμοί των θυμάτων παραπέμπουν σε ολοκαύτωμα γενοκτονίας 1.500.000 Αρμένιοι, 353.000 Έλληνες του Πόντου, 800.000 Έλληνες και περίπου 750.000 Ασσύριοι, Χαλδαίοι και Σύριοι.
100 χρόνια αργότερα, η Τουρκία σε συνεργασία με τη Δύση που κωφεύει εσκεμμένα συνεχίζει να διαπράττει γενοκτονίες, αυτή τη φορά στο επίπεδο της μνήμης. Αρνείται να αναγνωρίσει τα εγκλήματα που έχει διαπράξει - και παραμένουν ατιμώρητα - έχει δε το θράσος να ζητά την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Η αναγνώριση των γενοκτονιών και οι μέρες μνήμης δεν αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Υπάρχουν για να μας θυμίζουν που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θηριωδία και δη η Τουρκική.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή
Ο απόλυτος εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων - Έτσι θέλει τους Έλληνες Αξιωματικούς ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε προέρχεται από τα παρελκόμενα του γλεντιού προσωπικής προβολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου, την ημέρα της Λαμπρής στο Άλσος Στρατού στο Γουδί. Προφανώς κατόπιν υποδείξεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού παρουσιάζεται και αναφέρει στον υπερ-κομάντο υπουργό Π. Καμμένο τα κάτωθι:
«... Επικεφαλής... συνεργείου ψησίματος. Σας αναφέρω: Χρο... Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά»!
Το παραπάνω αίσχος, αποτελεί την επιτομή της διάβρωσης του Στρατεύματος από την κομματοκρατία, η οποία έχει μετατρέψει το Σώμα των Αξιωματικών σε μαριονέτες του εκάστοτε υπουργού, προς ικανοποίηση του μαρξιστικού όχλου, των χαχόλων της ψοφοδεξιάς και τέλος των «αντιμιλιταριστών, υπερδημοκρατών», στρατευμένων δημοσιογραφίσκων.
Αν μη τι άλλο πάντως, δύναται ο καθένας να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα: Αυτή είναι η αχρεία αντιμετώπιση που επιφυλάσσει η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά (την οποία εκπροσωπεί αναμφισβήτητα ο Π. Καμμένος) για τους Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού. Εάν η κάστα των Αξιωματικών αρέσκεται μ' αυτή την εικόνα, τότε κάθε συζήτηση είναι περιττή και ας σπεύσουν οι πρόθυμοι ξεφτίλες να γλείψουν υπουργούς, γενικούς γραμματείς και ούτω καθ' εξής, προκειμένου να αναλάβουν τον «τιμητικό» ρόλο του επικεφαλής συνεργείου βαψίματος αυγών!
Η Χρυσή Αυγή όμως, δεν διαπραγματεύεται σε ζητήματα Τιμής και Ηθικής Τάξεως και το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των εντίμων και περήφανων Αξιωματικών του Στρατού μας: το Σώμα των Αξιωματικών έχοντας βαριά παρακαταθήκη το ένδοξο πολεμικό παρελθόν, οφείλει να αποτελέσει ξανά την Αριστοκρατία του Ελληνικού Έθνους, εκριζώνοντας το κομματοκρατικό λίπος που σήμερα το πνίγει.  Ευάγγελος Καρακώστας
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4564697665659890718

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item