Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA: Προτείνουν την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο ΑΙΓΑΙΟ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ για τη διάσωση των λαθρομεταναστών!


Το Σύριζα προτείνει παραχώρηση κυριαρχίας στο Αιγαίο στους Τούρκους για τη διάσωση των λαθρομεταναστών!


Η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά ακολούθησε επί 2,5 έτη μια εθνοκτόνο πολιτική, συμπεριφερόμενη όχι ως εκτελεστική εξουσία ενός κυρίαρχου Κράτους, αλλά μάλλον ως δορυφόρος της Τουρκίας. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, κινείται και η κυβέρνηση Σύριζα η οποία δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να παραχωρήσει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στους Τούρκους, για το καλό των.λαθρομεταναστών!

Στην ενημέρωση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα έδωσε τα «φώτα» της μαρξιστικής αριστεράς στο ζήτημα «εθνική κυριαρχία». Αναφορικά λοιπόν με το θέμα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο (μετανάστευση στην «πολιτικά ορθή» ορολογία), ο Νίκος Φίλης -εκπροσωπώντας το Σύριζα-, προέβη στην ακόλουθη «ρηξικέλευθη» πρόταση: την ελληνοτουρκική συνεργασία σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο χώρο του Αιγαίου!

Εντούτοις, του επισημάνθηκε από στελέχη του Στρατού, το εξής πρόβλημα: οι επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το θέμα της κυριαρχίας στο Αιγαίο. Ο κύριος Φίλης δεν το γνώριζε ή μήπως το γνώριζε πολύ καλά και η πρότασή του αποτελεί επί της ουσίας θυσία των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο βωμό της υποτιθέμενης «ανθρωπιστικής» αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών, συμφώνως προς τις νοσηρές ιδεοληψίες της αριστεράς;
Παρά την επισήμανση στρατιωτικών παραγόντων για τον μείζονα κίνδυνο υλοποίησης μιας τέτοιας πρότασης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα επέμεινε, ισχυριζόμενος ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να αρθούν παρόμοιες δυσκολίες. Όπερ σημαίνει ότι η υποτιθέμενη «εθνική αξιοπρέπεια», ιδωμένη είτε υπό τη φιλελεύθερη είτε υπό την μαρξιστική σκοπιά, αποτελεί μια απάτη η οποία πλήττει θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας κυριαρχία.  ΠΗΓΗ             

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τους Ζάμπλουτους «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΓράφει ο Αντίοχος
Βαβούρα έκαναν οι κουκουέδες (και κάμποσοι Πακιστανοί συνοδοιπόροι τους…) στα γραφεία της Ε.Ε., πετώντας μπογιές στην είσοδο του κτιρίου, καίγοντας τη σημαία με τα αστεράκια και υψώνοντας πανό, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τον θάνατο μιας χιλιάδας περίπου επίδοξων λαθρομεταναστών την τελευταία εβδομάδα στη θάλασσα της Μεσογείου.

Μάλιστα, το κουκουέδικο γιγαντοπανό έγραφε το σύνθημα: «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές», γραμμένο στα αγγλικά.

Όμως, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί! Γιατί αναμφίβολα είναι υποκριτές οι της Ε.Ε., αλλά ακόμα μεγαλύτεροι υποκριτές είναι οι σπαγκοραμμένοι κουκουέδες, που περιορίζονται στα μεγάλα λόγια, αλλά δεν ανοίγουν το παλάτι του Περισσού και τα κατά τόπους γραφεία τους, για να φιλοξενήσουν τους δυστυχείς λαθρομετανάστες που κοιμούνται στους δρόμους και τις πλατείες, ούτε τους δίνουν ένα πιάτο φαί από τον πακτωλό των εκατομμυρίων που παντελονιάζουν από τις κρατικές επιχορηγήσεις (για να μη μιλήσουμε για τον άλλο πακτωλό, από τις κρυφές κομματικές επιχειρήσεις…). Πιστοί στο δόγμα: «στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωριστά»!  
ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΤΣΙΡΚΟ SYRIZA: Πανούσης ΕΝΑΝΤΙΟΝ Χριστοδουλοπούλου για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, υποφέρει η Πατρίδα!


Οι Τούρκοι διοργανώνουν συλλαλητήριο απέναντι από την Κω κατά της ελληνικής «κατοχής» 150 νησιών του Αιγαίου!
Σε μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη εξέλιξη προχωρά το τουρκικό «βαθύ» κράτος με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου κατά της «ελληνικής κατοχής» 150 νησιών και νησίδων στο Αιγαίο!

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αλικαρνασσό (Bodrum) και στις 15:00 απέναντι από την Κω, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Η συγκέντρωση μπορεί μεν να διοργανώνεται από το τουρκικό κόμμα Vatan πλην όμως έχει την ενθάρρυνση της τουρκικής ηγεσίας η οποία θα χρησιμοποιήσει  την συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και τις επόμενες, που θα ακολουθήσουν, ως «λαϊκή αγανάχτηση» για την ελληνική «κατοχή».

Στη συγκέντρωση, όπως αναφέρεται, πρόκειται να πάρουν μέρος Τούρκοι πολίτες από τις περιοχές της Σμύρνης, Αϊδινίου, Μπαλικεσίρ και των νοτιοδυτικών τουρκικών ακτών.

Μάλιστα δεν θα πρόκειται για απλή συγκέντρωση.
Στο συλλαλητήριο θα μιλήσει και ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, Barlas Doğu, ο οποίος αφού πρώτα θα αναγνώσει επιστολή, στη συνέχεια θα επιχειρήσει να την επιδώσει στην ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας και στην οποία θα γίνεται διαμαρτυρία για την παράνομη, όπως θα υποστηρίζεται, «κατοχή» 150 νησιών του Αιγαίου.
Το ποια είναι η διασύνδεση βέβαια της συγκέντρωσης με το τουρκικό κράτος φαίνεται από το γεγονός ότι στην επιστολή θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα νησιά Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι στα οποία, σύμφωνα με τους Τούρκους, με παράνομο τρόπο επιβλήθηκε η ελληνική κατοχή από το 2004 και μετά.
Φυσικά είναι τα νησιά στα οποία παρατηρείται ο μεγαλύτερος αριθμός υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών, κάτι που δείχνει πως η Άγκυρα έχει βάλει κυριολεκτικά «πλώρη» για νέα σχέδια στην περιοχή.
Παράλληλα, θα επισημαίνεται ότι η Ελλάδα έχει… παραβιάσει τη συνθήκη της Λοζάνης που απέδιδε τα νησιά αυτά στην Τουρκία!
Μπορεί βέβαια στις 7 Ιουνίου να πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία και το Vatan να προσπαθεί έτσι να αυξήσει την εκλογική επιρροή του αλλά το γεγονός ότι ένα πολιτικό κόμμα στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της ελληνικότητας νησιών, που πραγματοποιεί υπερπτησεις η τούρκικη Αεροπορία, δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος.
Ακόμη, ο κατάλογος των 150 νησιών και νησίδων που διεκδικούν ακόμη και έτσι, δηλαδή ανεπίσημα, οι Τούρκοι δεν είναι επακριβώς γνωστό, αλλά πολύ σύντομα η σχετική λίστα είναι πιθανό να λάβει και σφραγίδα τουρκικού ΥΠΕΞ.


Έτσι, τη στιγμή που στην Αθήνα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις «αλληλεγγύης» για τους λαθρομετανάστες, στην Τουρκία το αντίστοιχο κλίμα έχει σαν στόχο τα νησιά μας στο Αιγαίο.  ΠΗΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταψηφίζουμε την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού ΠεριεχομένουΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που φέρνει προς ψήφιση η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια τακτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε φέρει 27 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, μια μεθόδευση την οποία είχε καταγγείλει.
Με την παρούσα ΠΝΠ δεσμεύονται τα αποθεματικά των ΟΤΑ και δημόσιων οργανισμών για λόγους εθνικής ανάγκης σύμφωνα με την κυβέρνηση. Είναι όμως εθνική ανάγκη η πληρωμή της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Εννοείται όχι
Αναφέρθηκε επίσης ότι η παρούσα ΠΝΠ είναι ένας εσωτερικός δανεισμός, από τον οποίο όμως απέχει η προδοτική μεγαλοαστική τάξη της χώρας. Αν υπήρχε πραγματική εθνική ανάγκη, για να καταγγελθεί το μνημόνιο, να πούμε ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να επιστρέψει η εθνική κυριαρχία, τότε με σύμπνοια όλοι θα συμφωνούσαμε.
Το χρέος της χώρας είναι επαχθές και το πρόβλημα της Ελλάδος δεν μπορεί να λυθεί με κινήσεις εντυπωσιασμού.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στην καταγγελία του Μνημονίου και θα καταψηφίσει την μνημονιακή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.  ΠΗΓΗ

Σφαλιάρα στους υποτακτικούς του Σύριζα από το Eurogroup: Υπογράψτε το νέο μνημόνιο χωρίς πολλά λόγια!

Απολύτως αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα της συνόδου του Eurogroup, που έγινε σήμερα στην Λετονία, για όσους παρακολουθούν τα δρώμενα  μακριά από την οχλαγωγία των εγχώριων και ξένων παπαγάλων της δημοσιογραφίας. Σύμφωνα με τις θριαμβολογίες και τις δηλώσεις για «καλό κλίμα» μεταξύ Τσίπρα – Μέρκελ, όλοι περίμεναν μία συνέχιση της συγκλίσεως απόψεων μεταξύ Σύριζα και «εταίρων».
Παρόλα αυτά, όλα ξεκίνησαν με δημοσιεύματα για «βομβαρδισμό» από «σφαλιάρες» που δεχόταν ο Βαρουφάκης, ολημερίς. Εν συνεχεία, όμως, περάσαμε και στις επίσημες δηλώσεις που δεν ήταν καλύτερες. Ο Ντάισελμπλουμ έμεινε ουσιαστικά ακλόνητος, λέγοντας ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικα πριν την οποιαδήποτε εκταμίευση δόσης και παρέπεμψε τους συριζαίους στον Μάιο για να ξανασυζητήσουν. Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βλάντις Ντομπρόβσκις, δήλωσε ανήσυχος από την «μικρή πρόοδο», ενώ ο Μοσκοβισί φρόντισε να τονίσει ότι ό,τι γίνει είναι υπ’ ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης. Τέλος ο επικεφαλής του EFSF Κλάους Ρέκγλινγκ όταν πήρε τον λόγο σημείωσε ότι όταν υπογραφεί το νέο μνημόνιο «θα υπάρχουν σημαντικά ποσά για την Ελλάδα».
Τι έγινε, όμως, και ξαφνικά οι συριζαίοι άρχισαν να εισπράττουν «σφαλιάρες» από τους «εταίρους» τους; Μήπως οι τοκογλύφοι θέλουν να επιβάλλουν «πιστωτική ασφυξία» στην χώρα, προκειμένου να πολεμήσουν την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση; Δεν έπιασαν τα επιχειρήματα Τσίπρα στην φράου Μέρκελ και αυτή τώρα ανταποδίδει τα χτυπήματα της κατά τα άλλα «φιλολαϊκής» μας κυβέρνησης;
Ο Σύριζα έχει ήδη αποδεχτεί την μνημονιακή κυριαρχία στη χώρα μας και έχει υποσχεθεί ότι θα πληρώνει τις δόσεις «εις το διηνεκές». Οι όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται είναι επί τη βάσει της καταστάσεως και της κατευθύνσεως γινόταν και από τον Σαμαρά, με το ασφαλιστικό, τις ομαδικές απολύσεις και τα εργασιακά να είναι πλήρως πάνω στο τραπέζι.
Από την μία μεριά ο Σύριζα θέλει να υπογράψει το νέο μνημόνιο, αλλά από την άλλη πρέπει να παρουσιάσει μία εικόνα προσπάθειας και «αντιμνημονιακής πάλης». Από την άλλη μεριά οι τοκογλύφοι δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, εκτός του γεγονότος ότι τρέμουν την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής. Έτσι απαιτούν την άμεση υπογραφή του μνημονίου, χωρίς πολλά λόγια. Για την δε απειλή που αισθάνονται από την Χρυσή Αυγή, φροντίζουν τον Σύριζα μέσω των δηλώσεών τους και των πληρωμένων δημοσιευμάτων του καπιταλιστικού τύπου. ΠΗΓΗ
Γ. Γαλέος: Τα χρήματα του Ελληνικού λαού πάνε στους Ευρωπαίους τοκογλύφους Ο Βουλευτής Αργολίδος, Δρ. Γεώργιος Γαλέος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη της Ελλάδος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα προσλάβει τις καθαρίστριες, θα αυξήσει τους μισθούς, θα κάνει επαναπροσλήψεις στο δημόσιο κτλ. Αυτά όλα αποδείχθηκαν κούφια λόγια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης, δήλωσε ότι ο προσανατολισμός του είναι ευρωπαϊκός, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να τεθεί σε αμφισβήτηση και ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει από το ευρώ. Μετά από αυτά οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι κατάλαβαν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δεχθεί και πάλι όλα τα σκληρά μέτρα που εκείνοι θα επιβάλλουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε ανίκανος να κάνει διαπραγματεύσεις. Όσον αφορά το νομοσχέδιο οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας βρίσκονται στα όρια της πτώχευσης, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τους μισθούς των εργαζομένων τους.


Τα χρήματα που ζητάει αυτήν την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν συντάξεις, αλλά θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι. ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση έγινε η καλύτερη φίλη των δανειστών - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για την δεύτερη πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Αρχικά κατήγγειλε την υποκρισία την κυβέρνησης που όταν ήταν στην αντιπολίτευση έκανε λόγο για την αντισυνταγματικότητα των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, ενώ τώρα υιοθετεί πλήρως αυτές τις πρακτικές. Επιπλέον η κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση των μνημονίων και τώρα έχει γίνει η καλύτερη φίλη των δανειστών, πράγμα που αποδεικνύεται από τις συνεχείς επισκέψεις του Γιάν(ν)η Βαρουφάκη στα διεθνή φόρουμ του ανθέλληνα Σόρος.
Σχολίασε την συμφωνία που έρχεται λέγοντας πως θα είναι ακόμα πιο επώδυνη για τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημα της χώρας που είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος. Αναρωτήθηκε εάν θα υπάρξουν και άλλες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που ενδεχομένως να κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας.
Κλείνοντας είπε ότι η ανοχή του ελληνικού λαού τελειώνει γιατί στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου η εντολή ήταν η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση, η οποία όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ.  ΠΗΓΗ
Δ. Σβερώνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια μνημονιακή πολιτική με την ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ


Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η νέα συγκυβέρνηση έφερε Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στην Βουλή, μια διαδικασία την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση θεωρούσε πραξικοπηματική! Αυτή η πράξη νομοθετικού περιεχομένου στην προκειμένη περίπτωση επιβάλλει ένα αναγκαστικό δάνειο, να παραδώσουν με λίγα λόγια οι Δημοτικές Αρχές, τα Νοσοκομεία, τα Πανεπιστήμια τα αποθεματικά τους, χωρίς να υπάρχει σαφές πλαίσιο για το πότε θα επιστραφούν τα χρήματα αυτά. ΠΗΓΗ

ΜΙΑ «ΕΙΚΟΝΑ» – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει χρήμα (για να πληρώσει τους διεθνείς τοκογλύφους ) από τους ΟΤΑ με μια  τρισκατάρατη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Σας παραθέτουμε, λοιπόν, μια «εικόνα» από δηλώσεις επιφανών συριζαίων όταν έκαναν χρήση του ίδιου επαίσχυντου τρόπου οι πρώτοι διδάξαντες Σαμαροβενιζέλοι, για να δείτε την ξεφτίλα τους!


Θαυμάστε τους και φτύστε τους (να μην τους  ματιάσετε)!  πηγη

Βαρουφάκης σε ιστοσελίδα του Σόρος: Θα “εξορθολογήσουμε” το ασφαλιστικό - Έρχονται μειώσεις συντάξεων


Βαρουφάκης σε ιστοσελίδα του Σόρος: Θα “εξορθολογήσουμε” το ασφαλιστικό - Έρχονται μειώσεις συντάξεων
Άρθρο στην, χρηματοδοτούμενη από τον George Soros, ιστοσελίδα Project Syndicate, έγραψε ο Γιάννης (με ένα ν) Βαρουφάκης, σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και τους στόχους που ο ίδιος θέτει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Στο άρθρο του ο Βαρουφάκης επιχειρεί να παρουσιάσει μία εικόνα ιδεολογικής μάχης μεταξύ των νεοφιλελεύθερων δανειστών και της κυβέρνησης, η οποία όπως λέει ο τίτλος του άρθρου φιλοδοξεί σε ένα New Deal. Θα μπορούσε να γίνει μία ιστορική – οικονομική ανάλυση σχετικά με την αδυναμία του New Deal της δεκαετίας του 30’ να αντιμετωπίσει την οικονομική ύφεση που βίωναν οι ΗΠΑ και τον τρόπο που εν τέλει οδήγησε στο τέλος της ύφεσης, όμως κάτι τέτοιο κρίνεται άστοχο, άκαιρο και άκομψο, αφού θα επαναφέρει βιαίως τον Βαρουφάκη στην πραγματικότητα των συζητήσεων με την Μέρκελ.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού στα γραφόμενα του Βαρουφάκη είναι ότι καταρχάς επαναλαμβάνεται η παραδοχή για «εξορθολογισμό του συνταξιοδοτικού», γεγονός που σημαίνει ότι θα θιγούν πολλά κεκτημένα των συνταξιούχων, όπως και η απελευθέρωση της αγοράς εργασίας στα νεοφιλελεύθερα πλαίσια. Αυτά έχουν ήδη συμφωνηθεί, άλλωστε, μεταξύ κυβέρνησης και διεθνών τοκογλύφων.
Στις διαφωνίες, ο Βαρουφάκης λέει ότι οι «δανειστές» πιέζουν για μειώσεις μισθών συντάξεων. Εκεί σημειώνει πως η κυβέρνηση «διαφωνεί», αλλά πως η διαφωνία δεν είναι αγεφύρωτη. Τουτέστιν έχουμε την επίκληση της μακιαβέλειας ρήσης ότι τα επώδυνα μέτρα θα πρέπει να προαναγγέλλονται μεγεθυμένες έτσι ώστε η τελικής τους μορφή να εκλαμβάνεται από τον «λαουτζίκο» (κατά Πρετεντέρη) ως ανακούφιση.
Το τι μέλλει γένεσθαι στην όλη ιστορία, φυσικά μένει να γραφεί, αλλά μπορούμε να το μαντέψουμε. Καθαρά για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω ιστοσελίδα είχε δημοσιευτεί άρθρο του ίδιου του George Soros σχετικά με την καταστροφή της Ουκρανίας από τους αμερικανοκίνητους «διαδηλωτές». Τότε ο Σόρος θριαμβολογούσε για το ότι πλέον αυτός και το ΔΝΤ θα μπορέσουν να «επενδύσουν» στην περιοχή  ΠΗΓΗ
Το «επίπεδο» του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή - Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή “ασχημονεί”

Επί σειρά μηνών, προ της εξαπόλυσης της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και κατόπιν αυτής, τα καθεστωτικά μέσα βομβάρδιζαν την κοινή γνώμη με άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, υποδείκνυαν την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ως υπεύθυνη για την «απαξίωση των θεσμών» και τον «ευτελισμό του κοινοβουλίου».

Η σημερινή εικόνα της Βουλής, αποτελεί την τρανότερη απόδειξη πως για της ως άνω κατηγορίες υπεύθυνη δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά τα κόμματα του καταχρηστικώς χαρακτηριζόμενου «δημοκρατικού» τόξου. Αντί δικών μας σχολίων επ' αυτής της εικόνας, κρίνεται σκόπιμο να καταθέσουμε στους συμπατριώτες μας το πώς απέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης τα τραγελαφικά γεγονότα.
«Βρισιές στη Βουλή! Κωνσταντινόπουλος: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν "άντε γ@μ... γελοίοι".
Όσο περνάει η ώρα έρχεται και η αποκάλυψη όσων έγιναν στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια του καυγά. Μιλώντας με δημοσιογράφους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ότι την ώρα του πανδαιμονίου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης, Τριανταφυλλίδης και Διαμαντόπουλος κινήθηκαν απειλητικά κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντάς τους "άντε γ... γελοίοι"».
«Μπάχαλο στη Βουλή: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Οριακές καταστάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο».
«Κόλαση» η Βουλή - Βαριές εκφράσεις και διαπληκτισμοί βουλευτών»!
Εκτός κάθε ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτησης της ΠΝΠ. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ διαπληκτίστηκαν, οι λεκτικές κόντρες με βαριές εκφράσεις, ακόμα και βρισιές, έδιναν και έπαιρναν ενώ στο «παραπέντε» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...
«Χαμός στη Βουλή! Μόνο ξύλο που δεν έπαιξαν! Ντόρα: Σιωπή εσείς κυρία μου»!
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν απειλητικά προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Καταγγελίες για εκφράσεις πεζοδρομίου στη Βουλή - Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μαθητών που βρίσκονταν στα θεωρεία. "Γαλλικά" από τον Νίκου Βούτση: Να πως "χτυπάω" εγώ την αντιπολίτευση, είπε ο υπουργός πιστεύοντας πως το μικρόφωνό του ήταν κλειστό. "Σιωπή εσείς κυρία μου" είπε σε βουλευτή η Ντόρα Μπακογιάννη. "Θα πάρετε τα λεφτά της αυτοδιοίκησης, να δω πως θα πάτε στα χωριά σας" είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κυριάκος Μητσοτάκης προς Ραχήλ Μακρή: Κάντε μια φωτογράφηση ακόμα!
Όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί, το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και οι καθημερινές πλέον σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή, είναι έργα τα οποία αδιαμφισβήτητα χρεώνονται σ' εκείνους που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικό δε της «αξιοπρέπειας» των ψευτοδημοκρατών, είναι το γεγονός οτι στελέχη κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου επικαλέστηκαν αυτές ακριβώς τις εικόνες από συνεδριάσεις της Βουλής ως «τεκμήρια ενοχής» της Χρυσής Αυγής, κατά τις καταθέσεις τους στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου! ΠΗΓΗ


Η κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ συνεχίζει την αποκαθήλωση της στρατιωτικής ισχύος της χώρας
της αναβάθμισης των ΑΦΝΣ (Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας) Orion P-3B  και την παράκαμψη μελετών του Πολεμικού Ναυτικού για την αξιολόγηση τεχνοοικονομικών προσφορών από κατασκευαστές σύγχρονων ΑΦΝΣ, κατασκευαστές οι οποίοι προσφέρουν μάλιστα και αυξημένο κατασκευαστικό έργο στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία με συνολικό κόστος χαμηλότερο από το κόστος αναβάθμισης των Orion, το βέβαιο είναι ότι για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν πολλά άλλα εξοπλιστικά προγράμματα που είναι άμεσης προτεραιότητας και άκρως επείγοντα. Πολύ πιο επείγοντα από την εν λόγω αναβάθμιση.
Κατωτέρω αναφέρονται εξοπλιστικά προγράμματα που χρήζουν άμεσης υλοποίησης ή ολοκλήρωσης και τα οποία επηρεάζουν με βαρύνουσα σημασία το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος Ελλάδας-Τουρκίας.
- Πρόγραμμα εκσυγχρονισμού μέσης ζωής (ΕΜΖ) φρεγατών ΜΕΚΟ-200 ΗΝ τύπου Ύδρα.
- Πρόγραμμα υποβρυχίων τύπου 214.
- Πρόγραμμα πυραυλακάτων.
- Αναβάθμιση ραντάρ AESA  του συνόλου των F-16 C/D.
- Πρόγραμμα αυτοπροστασίας ASPIS (Airborne Self Protection Integrated Suite) μέρους του στόλου των F-16.
- Πρόγραμμα μεταφορικών ελικοπτέρων NH-90.
- Προμήθεια πυρομαχικών 120 mm για τα άρματα μάχης Leopard.
- Προμήθεια βλημάτων εκτεταμένου βεληνεκούς για τα πυροβόλα των 155 mm.
- Προμήθεια «έξυπνων» βλημάτων 155 mm για το πυροβολικό.
- Προμήθεια βλημάτων ATACMS (Army Tactical Missile System) εκτεταμένου βεληνεκούς.
- Προμήθεια ρουκετών MLRS  (Multiple Launch Rocket System) μεγάλου βεληνεκούς.
- Προμήθεια βλημάτων A/T  Kornet.
- Προμήθεια βλημάτων A/T  TOW-2.
- Προμήθεια βλημάτων Α/Τ  Milan.
- Προμήθεια βλημάτων Α/Τ  Strim.
- Προμήθεια βλημάτων αέρος-εδάφους AGM-114L  Hellfire.
- Σύναψη συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης  για τα ελικόπτερα NH-90, για τα αεροσκάφη T-6A, για τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 B/H, για τους κινητήρες των ελικοπτέρων S-70 B/B6  Aegean Hawk.
Η αιτιολόγηση του προγράμματος αναβάθμισης των υπέργηρων Orion P-3B, έναντι μάλιστα της απόκτησης νέων υπερσύγχρονων ΑΦΝΣ από οποιοδήποτε κατασκευαστή, εις βάρος όλων των προαναφερομένων άμεσης προτεραιότητας προγραμμάτων είναι τουλάχιστον ανεξήγητη, για να μην υποθέσουμε τα χειρότερα. Είναι προφανές ότι λόγω του δημοσιονομικού προβλήματος κανένα ή σχεδόν κανένα από τα προαναφερθέντα προγράμματα θα υλοποιηθεί ή θα ολοκληρωθεί, ενώ η κατεπείγουσα προτεραιότητα της αναβάθμισης των Orion θα φανεί αρχές της επόμενης δεκαετίας όταν αυτά τα αεροσκάφη θα ξανακάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα του Αιγαίου.
Τα ερωτηματικά για την πολιτική εξοπλισμών του Υπουργείου Άμυνας παραμένουν και εξακολουθούν να είναι αμείλικτα. Μετά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ με το αμυντικό του πρόγραμμα συνεχίζει την αποκαθήλωση της στρατιωτικής ισχύος της χώρας με προμετωπίδα την αριστερίστικη και μαρξιστική αντίληψη του για τις Ένοπλες Δυνάμεις και έχοντας την συμπαράσταση από τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι οι διορισμοί των ημετέρων υιών και θυγατέρων στο Υπουργείο Άμυνας.
Οι πολιτικές παρωπίδες που φοράει μερίδα του ελληνικού λαού μπορεί μεν να προσφέρουν ασφαλή προσανατολισμό, ενίοτε όμως ο προσανατολισμός αυτός οδηγεί στην εθνική καταστροφή.  Γ. Λιναρδής

Ο «φιλεύσπλαχνος» Μούιζνιεκς: Δεν με ενδιαφέρει αν πεθαίνουν Έλληνες λόγω κρίσης

Ο αρμόδιος επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ε.Ε., Νιλ Μούιζνιεκς, κατέδειξε ακόμη μια φορά το πραγματικό ανθελληνικό πρόσωπο των τοκογλύφων των Βρυξελλών, οι οποίοι κόπτονται ιδιαιτέρως για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, αλλά κατά περίεργο τρόπο, αδιαφορούν πλήρως για τα αντίστοιχα δικαιώματα των Ελλήνων που βιώνουν την κόλαση των οικονομικών εις βάρος τους μέτρων, από τους εγχώριους υποτακτικούς της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
«Η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τα μέτρα που επιβάλλονται στις χώρες που μπαίνουν σε προγράμματα διάσωσης, θα πρέπει να τύχουν αντιμετώπισης από την εσωτερική έννομη τάξη, δηλαδή από τα συνταγματικά δικαστήρια», δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος, προσθέτοντας ότι «πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο η κοινωνία των πολιτών και οι ΜΚΟ»!
Για όσους λησμονούν γρήγορα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Νιλς Μούιζνιεκς είναι εκείνος ο επίτροπος της Ε.Ε. ο οποίος έβαλε συλλήβδην κατά της Χρυσής Αυγής προ της εξαπόλυσης των πολιτικών διώξεων εις βάρος των στελεχών της από το Καθεστώς Σαμαρά, κατηγορώντας την μεταξύ άλλων για ξενοφοβία και ρατσισμό! Αιτία το γεγονός ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαιτούσε -και συνεχίζει να απαιτεί- την εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσμενείς για τον Ελληνικό Λαό συνέπειες του φαινομένου.
Επιπλέον, τα συστημικά εν Ελλάδι μέσα καθώς και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, χρησιμοποιούσαν τις δηλώσεις Μούιζνιεκς για να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα, στα πλαίσια ακριβώς της μαύρης προπαγάνδας που είχαν εξαπολύσει κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
Τί λέει λοιπόν σήμερα ο «φιλεύσπλαχνος, υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και σύμμαχος των δυνάμεων του εγχώριου «δημοκρατικού» τόξου Μούιζνιεκς; Δήλωσε απερίφραστα ότι δεν τον αφορά διόλου το γεγονός ότι Έλληνες πεθαίνουν εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής εξαθλίωσης, διότι απλούστατα, άλλο οι Έλληνες και άλλο οι λαθρομετανάστες!
Χρειάζεται κανείς περαιτέρω αποδείξεις για να αντιληφθεί ότι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι παρά μια λέσχη υπερεξουσίας τραπεζιτών και τοκογλύφων που ενδιαφέρεται μονάχα για τοκογλυφικά κέρδη και για την ολοκληρωτική εκρίζωση της ταυτότητας των εθνικών κρατών; Ή με τη Χρυσή Αυγή λοιπόν, για μια εθνικά υπερήφανη Ελλάδα, ή με τους δήθεν «ανθρωπιστές» Μούιζνιεκς!
YΓ. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος είχε απαντήσει αναλόγως στον Ευρωπαίο ψευδοανθρωπιστή επίτροπο...

FREE HELLAS web Radio
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 584570047442758750

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item