Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ SYRIZA, Πιστό ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δούλας...! ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!


Πιστά αντιγράφει ο Σύριζα το Πασόκ - Ακόμα και στην «εσωκομματική αμφισβήτηση»Οι διάφορες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για «γκρίνιες» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από διάφορες συνιστώσες, όπως η τάση Κόκκινο Δίκτυο του Αντώνη Νταβανέλου, δείχνει ότι σε πολλά πράγματα η ιστορία επαναλαμβάνεται, με ελάχιστες διαφορές ανάμεσα στο πρωτότυπο και την επανάληψή του. Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ότι την περίοδο της ακμής του ΠΑΣΟΚ, μέσα και γύρω απ’ αυτό, αναπτύσσονταν κινήσεις αριστερής αμφισβήτησης και κριτικής στήριξης.
Είτε επρόκειτο για τροτσκιστές που είχαν ακολουθήσει τη γραμμή του εισοδισμού, είτε για υπολείμματα του ΠΑΚ την εποχή 1967-74, είτε για αριστερούς και ακροαριστερούς πάσης φύσεως , οι οποίοι «είχαν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε το ίδιο. Το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε κανονικότατα και απρόσκοπτα, ενώ κάποιοι «γκρίνιαζαν» πολιτικά για διάφορα θέματα, υπενθυμίζοντας τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ, την περιβόητη διακήρυξη της 3ης  Σεπτέμβρη και όλα εκείνα τα απαραίτητα «αξεσουάρ», με τα οποία η νεόκοπη σοσιαλδημοκρατία του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου μπόρεσε να γίνει ηγεμονική και κυρίαρχη κοινωνική και πολιτική δύναμη, κρύβοντας τον συστημικό – διαχειριστικό της χαρακτήρα.
Αυτή η ανούσια αμφισβήτηση ουδέποτε ενόχλησε σε ουσιαστική βάση τον Ανδρέα και την γύρω από αυτόν ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως, ήταν επιθυμητή, ακριβώς επειδή εμφανιζόταν να υπάρχει αντιπολίτευση μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να συγκρατούνται έτσι οι διαρροές προς τα άλλα καθεστωτικά κόμματα της μεταπολίτευσης. Έτσι, το ΠΑΣΟΚ ενισχυόταν ως ηγεμονική δύναμη στο συστημικό  πολιτικό σκηνικό.
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο εσωτερικό του πολιτικού αυτού συνονθυλεύματος και γύρω απ’ αυτό αναπτύσσονται διάφορα ρεύματα «αριστερής κριτικής», τα οποία στην ουσία ενισχύουν τον δικό του ηγεμονικό ρόλο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ χρήζεται έτσι ως μοναδικό σημείο αναφοράς για τα πάντα. Αντί για παρέμβαση στον ίδιο τον Λαό, προτείνεται παρέμβαση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπου υποτίθεται ότι υπάρχει το «αριστερό ρεύμα της αμφισβήτησης». Με αυτόν τον πλάγιο τρόπο επιχειρείται η εξαπάτηση και η χειραγώγηση του Ελληνικού Λαού, ώστε να πιστέψουν ότι ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ «κουτσαίνει» υπάρχουν εκείνες οι δυνάμεις μέσα και γύρω απ’ αυτόν που θα τον «γιατρέψουν».  Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:

Τσίπρας στη Μόσχα: Η Ρωσία δεν αποτελεί λύση - Παραμένουμε πιστοί στην Τρόικα και την Μέρκελ

Πέραν της συναντήσεως με τον Πούτιν, η οποία είχε τα γνωστά αποτελέσματα, ο Τσίπρας συνέχισε τις εμφανίσεις του στη Μόσχα. Επόμενος σταθμός του ήταν το Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO), στο οποίο ο πρωθυπουργός έδωσε διάλεξη με θέμα «Ελληνο-ρωσικές σχέσεις και η Ευρώπη. Προκλήσεις και προοπτικές». Δεν θα σχολιάσουμε πόσο οξύμωρος ακούγεται ο συνδυασμός των λέξεων «διάλεξη» και «Τσίπρας», αλλά θα περιοριστούμε εστιάζοντας στα όσα είπε.
Πολλοί εκ των ροζ και ψεκασμένων παπαγάλων, θεωρούσαν ότι το ταξίδι του Τσίπρα στη Μόσχα θα αποτελέσει ένα «χτύπημα» κατά του ΔΝΤ και της διεθνούς τοκογλυφίας, που μαστίζει τη χώρα. Έσπευσαν μάλιστα να γράψουν ευφάνταστα άρθρα ακόμα για τους «συμβολισμούς» που έκρυβε το μενού ή το δώρο του Πούτιν στον Τσίπρα. Όμως έμειναν στα «κρύα του λουτρού», αφού η συνάντηση δεν είχε τα προσδοκώμενα, για αυτούς, αποτελέσματα.
Αυτό που ίσως δεν κατάλαβαν, και καλό θα ήταν να το καταλάβουν άμεσα, είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνομιλίες «ναυάγησαν». Ο λόγος, όπως έχουμε ήδη πει, είναι η δουλική στάση της κυβέρνησης έναντι των γερμανών και των αμερικανών. Ο Τσίπρας πήγε στη Μόσχα για επικοινωνιακούς και όχι ουσιαστικούς λόγους και αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο επικοινωνιακό κέρδος, η μόνη συνάντηση που θα έκανε θα ήταν με την Μέρκελ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και έσπευσε να δηλώσει στην εν λόγω διάλεξή του ότι «Για την Ελλάδα, η Ρωσία δεν αποτελεί «λύση» στις διαπραγματεύσεις που διεξάγει στο πλαίσιο της Ευρωζώνης».
Κοινώς ο Τσίπρας ουδέποτε θέλησε να πραγματοποιήσει στροφή προς Ρωσία. Όμως επειδή η πάγια αυτή θέση της Χρυσής Αυγής είναι, πέρα από εθνικώς ορθή, εξαιρετικά δημοφιλής στον Λαό. Προφασίζεται, λοιπόν, την «στροφή προς Ρωσία», ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει ο ίδιος αυτή η κίνηση να είναι αποτυχημένη, ώστε η χώρα να απομείνει στις άρπαγες του ΔΝΤ και της Μέρκελ. ΠΗΓΗ
Ο ΣΟΥΛΤΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΨΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Σε πείσμα των μπουκωμένων με χρήμα των μυστικών κονδυλίων παπαγάλων, που πανηγυρίζουν έξαλλα για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Τσίπρα στην Μόσχα (μηδέν επί μηδέν ίσον μηδέν ), ο Γερμαναράς Σουλτς δηλώνει απολύτως ικανοποιημένως, που ο νυν προστατευόμενός του πραγματοποίησε μια επίσκεψη- πυροτέχνημα, για τα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης (γι’ αυτό άλλωστε θριαμβολογούν τα κουρδισμένα παπαγαλάκια του χιλιάρικου…), τηρώντας όμως τις… αποστάσεις ασφαλείας. Διαβάστε τη δήλωσή του (στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ZDF), που δε θα κρύψει ο πανηγυρίζων θίασος των παπαγάλων:

«Παρόλη την εγκαρδιότητα μεταξύ του κ. Πούτιν και του κ. Τσίπρα, δεν εγκατέλειψε την γραμμή, την οποία αναμέναμε από εκείνον. Αυτό με καθησυχάζει, καθώς ο κ. Τσίπρας έχει να ικανοποιήσει δύο κοινές γνώμες, αυτήν στην ίδια του τη χώρα και αυτήν στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

(ΥΓ):
Παπαγάλε, θέλεις μαϊντανό; Τον κακό σου τον καιρό!  πηγη

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ =>  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! SYRIZA: ΝΑΙ στις «διαπραγματεύσεις» δηλαδή ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! (λεφτά για τους Διεθνείς Τοκογλύφους)

Ο πληρών τοις μετρητοίς: Παρά τις «τσάμπα μαγκιές» κανονικά πληρώθηκε η δόση στο ΔΝΤ

Η κυβέρνηση έχει αποδείξει σε όλον τον κόσμο πλέον ότι διαθέτει εξαιρετική ευχέρεια στις μεγαλόστομες δηλώσεις, αλλά είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πράξεις. Στην πραγματικότητα ακόμα και η λέξη φειδωλή είναι ελάχιστη για να περιγράψει την κατάσταση, αφού βιώνουμε κανονικά μέρες πασοκονουδούλας, απλά με επικάλυψη δηλώσεων.
Πριν από λίγες μόλις ημέρες ακούσαμε πλειάδα τέτοιων μεγαλόστομων δηλώσεων ότι «η κυβέρνηση αν δεν λάβει χρήματα, δεν θα αποπληρώσει το ΔΝΤ». Τελικώς όπως διαβάζουμε σήμερα στον Τύπο, η δόση των 448 εκ. ευρώ που ήταν για σήμερα, πληρώθηκε κανονικότατα και τοις μετρητοίς. Βεβαίως, για να γίνει αυτό δεσμεύτηκαν οι επιδοτήσεις των αγροτών,απορροφήθηκαν τα αποθεματικά Δήμων και Περιφερειών και έχει πραγματοποιηθεί στάση πληρωμών στο εξωτερικό. Όμως το ΔΝΤ πληρώθηκε κανονικά!
Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν αφού ο Τσίπρας θα πληρώσει κανονικότατα, στεγνώνοντας τους Έλληνες από χρήματα. Και αν δεν φτάσουν και πάλι θα πάρει και μέτρα, θα υπογράψει και μνημόνιο. Ας τον φροντίσουν μάλιστα γιατί μετά έρχεται ένα πραγματικά φιλολαϊκό καθεστώς που δεν θα τους κάνει τα χατήρια. Δεν το λέμε εμείς... Το λένε από τονΚρούγκμαν, μέχρι τον Γκρέι ότι μετά τον Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του μνημονιακού καθεστώτος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και αναίρεσε ήδη όλες του τις προεκλογικές εξαγγελίες για να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους του ΔΝΤ.»  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Έρευνα της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια στα υπερχρεωμένα ΜΜΕ μετά από ερώτηση της Χρυσής Αυγής
Ασύμμετρη απειλή: Τετραπλασιάστηκε μέσα σ’ έναν χρόνο η από θαλάσσης λαθρομετανάστευση!

Σε ξέφραγο αμπέλι έχει μετατραπεί η Χώρα μας, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισρέουν παράνομα να αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει εισέλθει στην Ελλάδα με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 ανέρχονται σε 10.445 άτομα (περίπου 112 άτομα την ημέρα)!.
Για να καταλάβουμε το πόσο ανησυχητικά έχει αυξηθεί το πρόβλημα αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασε τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας ανερχόταν σε 2.863 άτομαΣχεδόν, δηλαδή, τετραπλασιάστηκε ο αριθμός τους μέσα σ’ έναν χρόνο! Μάλιστα, μόνο για τον μήνα Μάρτιο του 2015, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 λαθρομετανάστες, γεγονός το οποίο δείχνει ότι με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός των παράνομα εισερχομένων στη Χώρα μας αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η άθλια μεταναστευτική πολιτική, τόσο της νυν όσο και της προηγούμενης συγκυβέρνησης, ουσιαστικά επέτρεψε στο να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε χώρο υποδοχής και εγκατάστασης ανθρώπων, οι οποίοι εισρέουν παράνομα απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.
Οποιαδήποτε πρόταση για ουσιαστικό έλεγχο των συνόρων και επιστροφή των λαθρομεταναστών στις εστίες τους αντιμετωπίζεται περίπου ως «ρατσισμός» από διάφορους αργόσχολους και αργόμισθους, οι οποίοι είτε μένοντας μακριά από την αναγκαστική συγκατοίκηση μ’ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους (την οποία βιώνουν στο πετσί τους επί το πλείστον οι κάτοικοι  των λαϊκών συνοικιών) δεν έχουν ιδέα για την έκταση του προβλήματος, είτε συνειδητά επιχειρούν την αποεθνικοποίηση της Χώρας με την εγκατάσταση σε μόνιμη βάση ολοένα και περισσότερων παράνομων αλλοδαπών. Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό του «συνταγματικού τόξου» είναι ένοχο για τη σημερινή ανεξέλεγκτη κατάσταση.  Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση

Γράφαμε πριν δύο εβδομάδες για την πρόθεση της συγκυβερνήσεως Σανέλ να επαναφέρει τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση, που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Το συγκεκριμένο πασοκικό νομοθέτημα απέδιδε την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με κριτήριο τον χρόνο παραμονής και την φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο. Το ΣτΕ έκρινε ότι, βάσει του Συντάγματος, ένας νόμος περί της αποδόσεως της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα πρέπει «να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Η απόφαση του ΣτΕ προφανώς δεν επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αφού ξεκάθαρα τονίζει ότι δεν αρκεί η παραμονή στην Ελλάδα και η φοίτηση σε ελληνικό σχολείο, προκειμένου να κριθεί ο αλλοδαπός ικανός για κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Το ΣτΕ ρητά τονίζει ότι πέραν αυτών των κριτηρίων θα πρέπει να υπάρχουν και ουσιαστικά κριτήρια τεκμηρίωσης του «δεσμού του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία». Συνεπώς αν κάποιος θα ήθελε να νομοθετήσει σε αυτή την κατεύθυνση, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα, θα έπρεπε να σκεφτεί μερικά κριτήρια, που θα μπορούσαν να κριθούν ως «ουσιαστικά».
Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, το νομοσχέδιο που είχε προαναγγείλει ο Βούτσης, τίθεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε διαβούλευση. Το αν η κατάθεση του νομοσχεδίου την Μεγάλη Παρασκευή γίνεται για λόγους συμβολικούς ή για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, παραμένει άγνωστοΣύμφωνα με το νομοσχέδιο των Σανέλ τα κριτήρια για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών είναι ο χρόνος παραμονής του γονέα στην Ελλάδα και κύριο ρόλο παίζει η εγγραφή του παιδιού στην Α’ Δημοτικού.
Πρόκειται, δηλαδή, για ένα νομοθέτημα αποκύημα της αρρωστημένης αριστερίστικης ιδεοληψίας συγκεκριμένων συνιστωσών του Σύριζα. Όμως πέραν αυτού πρόκειται για ένα νομοθέτημα de facto αντισυνταγματικό, καθώς αγνοεί την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ επί του νομοσχεδίου Ραγκούση, θέτοντας ακόμα λιγότερα τυπικά κριτήρια και κανένα ουσιαστικό κριτήριο.Πρόκειται, επιπλέον, για έναν νόμο που πέραν της προφανούς αντισυνταγματικότητάς του βρίσκει ενάντια και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ

ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ: ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ!


Την πληρωμή της δόσης από τη μαγκιόρα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (που θα τα κάνει  Κούγκι – αλλά στον… ύπνο της!) στο ΔΝΤ επιβεβαίωσε η επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ:

«Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλιο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξής της. Εισέπραξα τα χρήματά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λαγκάρντ, ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην Ουάσινγκτον.

Θα μπορούσε βεβαίως να συμπληρώσει πως: «Κάντε τώρα όσες τζάμπα μαγκιές θέλετε», αλλά δεν το έκανε γιατί τα… ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

(ΥΓ):
459 εκατομμύρια ευρώ ήταν η δόση, αλλά οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για τη… μεγαλειώδη επίσκεψη στη Μόσχα, τα σκέπασαν επικοινωνιακά… ΠΗΓΗ

Ο Βαρουφάκης ομιλητής σε συνέδριο του Σόρος! Τι λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος;

Πάνος Καμμένος προ μερικών ημερών: «ο ίδιος άνθρωπος οργάνωσε ένα μυστικό δείπνο για το πώς θα ελεγχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ με καλεσμένους τον George Soros, τον John Paulson, τον Rubini και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους. Η Ελλάδα, πλέον, γίνεται ο πυροκροτητής της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή πωλούνται τα CDS από τις κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που διασφάλιζαν την επίθεση που μπορεί να δεχόταν η Ελλάδα στην οικονομία της»
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Πάνο Καμμένο από την συνεδρίαση της «επιτροπής λογιστικού ελέγχου». Αν καταλάβαμε καλά τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ, κατηγορεί τον George Soros ως έναν διεθνή κερδοσκόπο που συνωμότησε στην ιστορία με την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας. Δεν θα σχολιάσουμε τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου, αφού ήδη έχουμε πολλάκις τοποθετηθεί γύρω από το ζήτημα “George Soros”.
Επί αυτών των λεγομένων υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο που πρέπει να σχολιασθεί. Φυσικά δεν πρόκειται να σταθούμε στο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», το οποίο παρεμπιπτόντως ουδέποτε διαψεύστηκε, και έκανε λόγο για συναντήσεις στελεχών της κυβέρνησης με εκπροσώπους των εταιρειών του Soros και του Paulson. Ούτε πρόκειται να σταθούμε στηνπροθυμία του Soros να συνδράμει στις εξαγγελίες της υπουργού μετανάστευσης για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες.
Θα αναφερθούμε σε μία σημερινή είδηση που δεν μπορεί να διαψευστεί ούτε εκ των υστέρων. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Βαρουφάκης βρέθηκε στο Παρίσι χθες το βράδυ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο του «Ινστιτούτου για μια Νέα Οικονομική Σκέψη». Εκεί ο Βαρουφάκης, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ήταν ομιλητής με θέμα «Πολιτική με άλλα μέσα, θεσμικά όργανα της Ευρωζώνης και εθνική κυριαρχία στις διαπραγματεύσεις για τη διάσωση τραπεζών».
Όμως ποιο ακριβώς είναι αυτό το «Ινστιτούτο για μια Νέα Οικονομική Σκέψη»; Διαβάζουμε λοιπόν ότι ιδρύθηκε το 2009 στη Νέα Υόρκη ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσεως. Στην ιστοσελίδα του εν λόγω Ινστιτούτου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι εκ των συνιδρυτών του είναι ο… George Soros. Κοινώς ο Βαρουφάκης συμμετείχε σε ένα δείπνο (όχι μυστικό, αλλά δεν πειράζει) με οικοδεσπότη (και όχι απλά καλεσμένο) τον George Soros.
Τότε, όπως σημείωνε ο Καμμένος, έγινε η πώληση των CDS και άνοιξε ο δρόμος για την οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος. Τώρα, μετά την παρουσία Βαρουφάκη στο συνέδριο του Soros, τί πρόκειται να συμβεί; Και, άραγε, συμπράττει ο Καμμένος σιωπώντας; Διότι ως γνωστόν: «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Και γιατί άραγε σιωπά; Μήπως επειδή διακαής του πόθος, ήδη από τη στιγμή που έδινε το non paper στον Παπούλια, ζητώντας ανταλλάγματα για να συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ήταν το ΥΠΕΘΑ, το οποίο και του έδωσε απλόχερα ο Τσίπρας; ΠΗΓΗ


Οι σκευωροί της ΝΔ δεν δικαιούνται να μιλάνε για ήθος - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Κατά την διάρκεια της επιτροπής δημόσιας διοίκησης οι βουλευτές της ΝΔ επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας σχετικά για το ήθος των υπουργών και τα χαρτοφυλάκια που αναλαμβάνουν. Αμέσως οι συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός απάντησαν στους σκευωρούς της ΝΔ οι οποίοι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε για τέτοιου είδους ζητήματα.
Αρχικά ο Ηλίας Παναγιώταρος υπενθύμισε ότι κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ότι οι υπουργοί της ΝΔ και ο ίδιος ο Σαμαράς αποδεδειγμένα έπαιρναν τηλέφωνο δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου να φυλακίσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς καν να έχει γίνει άρση ασυλίας.

Εν συνεχεία ο Γιάννης Λαγός απαντώντας στη «ηθικολογία» του εκπροσώπου της ΝΔ είπε ότι δεν έβγαλε άχνα για τα σκάνδαλα της δικής του κυβέρνησης όπως στην περίπτωση της δωροδοκίας του Μιχελάκη από τον Πάλλη. Το ίδιο όμως συνέβη και όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου τηλεφωνούσε στην προϊσταμένη των ανακριτών για να φυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «τότε δεν μίλησε κανείς, ούτε και οι κύριοι της Αριστεράς που τα δέχονταν όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το νομοσχέδιο έφερε στην επιτροπή το αίτημα 400 και πλέον πρώην δημοτικών αστυνομικών που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την επαναφορά τους στην προηγούμενη θέση εργασίας τους. Για το θέμα της επανασπρόσληψης των καθαριστριών είπε ότι υπάρχουν και άλλες εργαζόμενες στον κλάδο αυτό που έχασαν άδικα την δουλειά τους με τον ίδιο τρόπο, πράγμα που πρέπει να συζητηθεί. Αντιτάχθηκε στο ηλεκτρονικό φακέλωμα όπως το περιγράφει το άρθρο 10 για να μην περιοριστούν περαιτέρω τα ανθρώπινα δικαιώματα με την συνεχή παρακολούθηση.
Κλείνοντας είπε ότι παρά τις θυσίες των εργαζομένων και τις απολύσεις δεν μειώθηκε το έλλειμμα, απεναντίας η κατάσταση διαιωνίστηκε, το πρόβλημα μεγεθύνθηκε και δεν έχει δοθεί καμία λύση πέρα από το να έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. «Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά από τις μίζες, την σπατάλη, τους μεγαλοεργολάβους και τους τραπεζίτες» είπε χαρακτηριστικά.  ΠΗΓΗ
ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ»;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της δίκης των Ελλήνων Εθνικιστών, η ιστοσελίδα της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ Διεθνιστική Εργατική Αριστερά συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, με κηρύγματα μίσους και καλεί σε συστράτευση έξω από τον χώρο των δικαστηρίων, προτρέποντας φυσικά εμμέσως πλην σαφώς στην δημιουργία μιας επικίνδυνης και έκρυθμης κατάστασης με αντικειμενικό σκοπό το ξέσπασμα σοβαρών και αιματηρών επεισοδίων. Διότι όπως μέχρι σήμερα καθημερινά διαπιστώνουμε, όταν οι ακροαριστεροί συμμορίτες προβαίνουν σε επιθέσεις, βανδαλισμούς και ακρότητες, όταν καταστρέφουν και πυρπολούν, όταν γεμίζουν με αντιδημοκρατικά (Πόλεμος στη δημοκρατία) τον περίβολο της Βουλής, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη από την πολιτική της ηγεσία, να παραμένει απλός θεατής.....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανησυχητική η αύξηση του ποσοστού των εφήβων χρηστών κάνναβης


Σύμφωνα με έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, το 2014, ένας στους δέκα εφήβους ηλικίας 15 ετών έχει κάνει χρήση κάνναβης. Το 2006, το ποσοστό αυτό έφτανε μόλις το 3,7%.Το 2014 κατασχέθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ένας τόνος και 200 κιλά χασίς, ενώ το 2013, είχαν κατασχεθεί 150 κιλά, στοιχεία που υποδηλώνουν έμμεσα την αύξηση της χρήσης της ουσίας αυτής.
Παρά τη φήμη της κάνναβης ως ασφαλούς και σχετικά ακίνδυνης ουσίας, στην πραγματικότητα πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνη ουσία, η οποία προκαλεί πολυάριθμες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Αρκετές έρευνες συνδέουν τη χρήση της κάνναβης με ψυχικές νόσους, ενώ σε αυτήν περιλαμβάνονται αρκετές ουσίες, ύποπτες για την εμφάνιση καρκίνου σε όργανα του αναπνευστικού αλλά και του γαστρεντερολογικού συστήματος. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας δείχνουν δυστυχώς ότι σε μια κοινωνία με έλλειψη πνευματικών αξιών αλλά πλούτο υλικών αγαθών, οι νέοι καταφεύγουν στην κάνναβη και άλλες ουσίες, ώστε να βιώσουν πλασματικές συγκινήσεις.
Αφίσα εκδηλώσεως υπέρ του ναρκωτικού αυτού στην οποία μετείχε ο Σύριζα:
Ακολουθεί η σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Αρτέμιου Ματθαιόπουλου, Βουλευτή Σερρών.
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΘΕΜΑ: «Δραματική αύξηση των ποσοστών των εφήβων που καταφεύγουν στη χρήση κάνναβης»
Σύμφωνα με έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, το 9,6% των εφήβων έχει κάνει χρήση κάνναβης (περίπου 1 στους 10 εφήβους), όταν το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόλις 3,7% και 7% για το 2006 και 2010 αντίστοιχα. Τα στοιχεία του διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών είναι ενδεικτικά, καθώς το 2014 κατασχέθηκε ένας τόνος και 200 κιλά χασίς, ενώ το 2013 μόνον 150 κιλά. Όσον αφορά το κάπνισμα και το αλκοόλ, παρατηρείται μια ελαφρά μείωση, ωστόσο για το 2014, τα ποσοστά παραμένουν υψηλά. Ειδικότερα, το 20% των 15χρονων είναι συστηματικοί καπνιστές, ενώ 20,6% των εφήβων έχει βρεθεί σε κατάσταση μέθης.
Παρά την φήμη ότι πρόκειται για μια ακίνδυνη ουσία, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Στην κάνναβη εντοπίζεται η ουσία τετραϋδροκανναβινόλη, η οποία χαρακτηρίζεται ψυχοτρόπος ουσία, επιδρώντας ποικιλοτρόπως στην ψυχική και πνευματική υγεία των χρηστών. Ακόμα, στο χασίς περιλαμβάνονται 50 γνωστές καρκινογόνες ουσίες, με νοσηρή επίδραση στο αναπνευστικό σύστημα και τους πνεύμονες, αλλά και στην ανώτερη γαστρεντερική οδό. Με βάση τα παραπάνω, κρίνεται επιβεβλημένη η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, όταν μάλιστα η χρήση σε μεγάλο ποσοστό ξεκινάει από την εφηβεία.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Ποια μέτρα θα ληφθούν για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου;
Θα γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές όσον αφορά την διακίνηση κάνναβης καθώς και την καλλιέργειά της;
Υπάρχει πρόθεση για ενημέρωση από εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς στα σχολεία αφού παρατηρείται έξαρση του προβλήματος στην εφηβική ηλικία;
Αθήνα, 01/04/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Αρτέμιος Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΣΤΗΝΕ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA ΜΕΣΩ FACEBOOK


Αλέξη μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου. Έγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο «για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός». Μάλιστα. Άκου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη. Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. Όχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού. Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου.
Σχόλιο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Ειλικρινά δεν το περιμέναμε ότι θα λάχαινε να συμφωνάμε με τον Τσατσόπουλο! Αλλά, ποιος μπορεί να πει ότι εδώ δεν έχει δίκιο;  πηγη

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6197427133016634157

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item