Widgets

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι


Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο η Αριστερά είναι, ομολογουμένως, άριστη, είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας, η αποτελεσματικότητά της στο να κάνει, κατά το κοινώς λεγόμενο, το άσπρο μαύρο. Θεμέλιος λίθος της επιτυχίας της είναι η απρόσκοπτη (παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα) πρόσβασή της στα ΜΜΕ και η μέσω αυτών ανηλεής προπαγάνδα.

Η ίδρυση, από μία δράκα ανθελλήνων, του εν Ελλάδι επίσημου κομματικού οργάνου της μισανθρωπικής μαρξιστικής ιδεοληψίας παρουσιάστηκε ως σύσταση ενός φιλολαϊκού φορέα και όχι, ως πραγματικά ήταν, ήτοι ένα αντιλαϊκό συνονθύλευμα με στόχο την ευδαιμονία της κομμουνιστικής νομενκλατούρας. Ο στασιαστικός τους ρόλος κατά την διάρκεια της μικρασιατικής εκστρατείας πέρασε στον κόσμο ως αντίσταση κατά της αστικής τάξης. Ο συμμοριτισμός και η εθνική μειοδοσία της Κατοχής και των αμέσως επομένων ετών βαπτίστηκαν εθνική αντίσταση. Η προδοσία του ονόματος του Διγενή στους Άγγλους (από το ΑΚΕΛ) έγινε στο πλαίσιο του απελευθερωτικού αγώνα… Η σύναξη των πρακτόρων στο Πολυτεχνείο ήταν αντιχουντική δράση, ενώ η διάλυση της ελληνικής βιομηχανίας φιλεργατική πολιτική, όπως και ο αχαλίνωτος διεθνισμός των ημερών μας είναι αγνός ανθρωπισμός…

Τελευταίο παράδειγμα απόπειρας εξαπάτησης της κοινής γνώμης ,εκ μέρους της κυβέρνησης πλέον, η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα. Μία μετάβαση στη ρωσική πρωτεύουσα με μοναδικό αντικειμενικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων προς εσωτερική κατανάλωση και την τόνωση της καλλιεργούμενης προεκλογικής ψευδαίσθησης πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρέψει το πηδάλιο της χώρας στην πλευρά του μεγάλου εν δυνάμει συμμάχου. Ο πρωθυπουργός συνάντησε τον πρόεδρο Πούτιν για βότκα και ψιλή κουβέντα. Καμμία στροφή δεν προτίθεται να κάνει, πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν έχει ήδη αιτηθεί την παράταση του χρηματοδοτικού προγράμματος από την σιωνιστοκρατούμενη Δύση, όταν έχει, σε όλους τους τόνους διακηρύξει ότι οι δανειστές θα πάρουν πάση θυσία τα χρήματά τους. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Κάποτε ανήκαμε στην Δύση, πλέον είμαστε Δύση.

Στον αντίποδα, το ενδιαφέρον της Ρωσίας για προσέγγιση είναι ειλικρινές. Πέρα από προφητείες για το ξανθό γένος, μία ψύχραιμη, ρεαλιστική ματιά καταδεικνύει την αλήθεια. Η Ρωσία είναι η μόνη παγκόσμια δύναμη που αντιστέκεται στη νέα τάξη πραγμάτων και για τούτο δέχεται βρώμικο οικονομικό, και όχι μόνο, πόλεμο, με στόχο την διεθνή απομόνωσή της. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, και γιατί όχι να αντεπιτεθεί, η Ρωσία αναζητά συμμάχους και η Ελλάδα, με την στρατηγικά αναβαθμισμένη γεωπολιτική της θέση, είναι στο πλάνο της. Οι Ρώσοι δεν είναι Έλληνες ούτε αγάπησαν ξαφνικά τους Έλληνες, επιθυμώντας να γίνουν σωτήρες τους. Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται για τα εθνικά τους συμφέροντα και καλά κάνουν. Στην παρούσα φάση η συμμαχία με την Ελλάδα τους είναι απαραίτητη και τούτο καλούμαστε να αξιοποιήσουμε προς  όφελός μας. Οι καιροί όμως ου μενετοί και η αλλοπρόσαλλη εξωτερική μας πολιτική των τελευταίων ετών οδηγεί την "αρκούδα" να ρίξει γέφυρες σε έναν παραδοσιακό της εχθρό, την Τουρκία.

Δεν είναι η πρώτη χρονική συγκυρία κατά την οποία οι Ρώσοι φαίνονται φιλικώς διακείμενοι προς εμάς, για τους δικούς τους πάντα λόγους. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ύψωσαν τείχος. Η σημερινή χρησιμοποιεί την Ρωσία για μικροκομματικά οφέλη, πρακτική που εγκυμονεί  ένα μεγάλο κίνδυνο: η θύρα της Ρωσίας να κλείσει άπαξ δια παντός για την Ελλάδα, καθώς οι Ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι και οπωσδήποτε έχουν τις εναλλακτικές τους.
Η ευκαιρία είναι μεγάλη και απαγορεύεται να απολεσθεί. Τα εθνικά συμφέροντα Ρώσων και Ελλήνων σήμερα συμπίπτουν. Δυστυχώς, η ηγεσία της πατρίδας μας δεν είναι μόνο απελπιστικά λίγη για χάραξη νέας εξωτερικής πολιτικής, αλλά είναι και απροκάλυπτα απρόθυμη να την επιδιώξει. Εθνικισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ όμηρος των διεθνιστικών ιδεοληψιών του

Ο ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΣ «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Τρομοκρατία κατά του Ελληνικού Λαού από τα ΜΜΕ για να αποδεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα

Τρομοκρατία κατά του Ελληνικού Λαού από τα ΜΜΕ για να αποδεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα

Μέρες τώρα έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από τον ξένο τύπο, το οποίο αναμεταδίδεται αυτούσιο από τον εγχώριο. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα η χώρα βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» και επαπειλείται μέχρι και η εισβολή εξωγήινων. Σταχυολογώντας τις δημοσιεύσεις έχουμε να κάνουμε κυρίως με τρομολαγνικά δημοσιεύματα εφημερίδων, ενώ αυξημένης σημασίας είναι η δήλωση εκπροσώπου του Σόιμπλε ότι δεν προβλέπεται συμφωνία μέχρι τις 24 Απριλίου ή εκταμίευση δόσης προς την Ελλάδα.

Τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ προβάλλουν αυτό το κύμα δημοσιεύσεων ως απόδειξη ότι οι ξένοι «πολεμάνε» την κυβέρνησή τους, προσπαθώντας να «επιβάλλουν οικονομική ασφυξία» και να αναγκάσουν τους «νέους καραϊσκάκηδες» να γονατίσουν. Τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην μείζονα αντιπολίτευση από την άλλη προβάλλουν τα ίδια δημοσιεύματα, προκειμένου να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι ήταν δήθεν απαραίτητη η λιτότητα που οδήγησε σε χιλιάδες αυτοκτονίες, για τις οποίες είναι υπόλογοι.

Ας αγνοήσουμε προς στιγμή την αδιάψευστη αλήθεια που έχουμε πολλάκις αναλύσει ότι η κυβέρνηση Σανέλ βρίσκεται προ ενός νέου μνημονίου, το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει. Ας μείνουμε στις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι αναζητείται συνεννόηση με τους «εταίρους», ώστε να υπογραφεί μία «αμοιβαία επωφελής συμφωνία».

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί στον Σύριζα, μιλώντας περί «εταίρων», είναι ότι ουσιαστικά μιλούνε για εκπροσώπους δανειστών. Δηλαδή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την είσπραξη των οφειλομένων, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο, πέραν ίσως του επιχειρήματος «έρχεται η Χρυσή Αυγή», που θα σημάνει το τέλος της κυριαρχίας τους επί της χώρας. Συνεπώς, αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξαπολύσουν τρομολαγνικά δημοσιεύματα, πυροδοτώντας ένα Bank Run, πολύ απλά θα το κάνουν και είναι μέρος του παιχνιδιού τους. Συνεπώς όταν προσδοκά η κυβέρνηση συνεννόηση με τους «εταίρους» θα πρέπει να καλοδέχεται και να προσμετρά τέτοια δημοσιεύματα, αφού είναι μέρος της «συνεννόησης».

Εφόσον, λοιπόν, έχουν τραβήξει ρότα μακριά από την νωπή λαϊκή εντολή που έδωσε ο Ελληνικός Λαός για καταγγελία του μνημονίου και κατάργηση των μνημονιακών μέτρων «με ένα νόμο και ένα άρθρο», όπως διατράνωναν προεκλογικά, ας «λουστούν» με τις τακτικές των «εταίρων» τους. Όπως αντιστοίχως και αυτοί κάνουν τους δικούς τους τακτικισμούς, επικαλούμενοι την Χρυσή Αυγή, μπας και πάρουν κανά ψίχουλο παραπάνω από την Μέρκελ.

Αυτά, βλέποντας «αθώα» τα πράγματα και χωρίς να βάζουμε στην συνάρτηση πως η κυβέρνηση έχει ήδη προσχωρήσει στις τάξεις του μνημονίου. Αν λάβουμε υπόψη μας τις δεκάδες ενδείξεις που έχουμε ήδη για την υπογραφή του νέου μνημονίου και φυσικά την προτέρα εμπειρία με τα τρομολαγνικά δημοσιεύματα τον υπόλοιπο καιρό του μνημονίου,συμπεραίνουμε ότι πρόκειται περισσότερο για προσπάθεια τρομοκρατίας του Ελληνικού Λαού, ώστε να δεχτεί την μνημονιακή κωλοτούμπα του Σύριζα. www.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα; 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣΆρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός»

Η παρατεταμένη εθνική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα εξελίσσεται σε εθνική απειλή.

Η ανάγλυφη εικόνα της κρισιμότητας της σημερινής κατάστασης της Χώρας, φαίνεται από το αδιέξοδο που συνεχίζεται στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, συνδυασμένο από τις υποχρεώσεις πληρωμών και την έλλειψη ρευστότητας. Μπαίνουμε ήδη στον τρίτο μήνα και η ζωή συνεχίζεται, ψάχνοντας να βρούμε τι επετεύχθη σε αυτό το διάστημα από την νέα κυβέρνηση. Επετεύχθη διαπραγμάτευση; Επετεύχθη ένα νέο χαρτί, σαν Μνημόνιο, που δεν λέγεται Μνημόνιο; Δεχόμαστε έλεγχο από μια επιτροπή σαν Τρόικα, που όμως δεν λέγεται Τρόικα; Το «όχι σε όλα» τόσων χρόνων έγινε «ναι σε όλα»;

Η γερμανική ηγεσία επιμένει στην πολιτική της γιατί αν χαλαρώσει φοβάται ότι θα αρχίσει να τρίζει το τεράστιο οικοδόμημα που της έχει δώσει ηγεμονική θέση στην Ευρώπη. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια αδιαλλαξία, η οποία δεν επιτρέπει την επίλυση του προβλήματος και την προοπτική της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση. Ας μην ξεχνάμε και τον τουρκικό παράγοντα που επιδιώκει νέα ελληνοτουρκική κρίση. Οι Τούρκοι διεκδικούν 16 ελληνικά νησιά και μάλιστα, απειλούν ότι η «επανάκτησή τους θα μπορούσε να επιδιωχθεί με στρατιωτικά μέτρα»…

Παράλληλα με τις εξελίξεις, συμβαίνουν γεγονότα στο εσωτερικό της χώρας που αποτελούν ντροπή και ύβρη στην κοινή λογική.

Δίνουμε προς τα έξω την εικόνα μιας χώρας που έχει απεριόριστη ανοχή σε παράνομες πράξεις. Εισέβαλαν στη Νομική μια ομάδα αντιεξουσιαστών, έσπασαν και έκαψαν τα γραφεία των καθηγητών, έκαψαν βιβλία για να ζεσταθούν, γέμισαν με μουτζούρες τους τοίχους μέσα στη σχολή, κατέστρεψαν το εκκλησάκι δίπλα, έκλεψαν εικόνες και σκεύη από μέσα, βανδάλισαν τα πάντα. Σε λίγες ημέρες έφυγαν «σαν κύριοι» από την κεντρική είσοδο και η αστυνομία τους κοιτούσε γιατί η εντολή ήταν να φύγουν ανενόχλητοι. Στον περίβολο της σχολής έσπασαν και έβαψαν αγάλματα, και μόλις τελείωσαν από κει έφυγαν και πήγαν στην Καπνικαρέα. Συνεργεία επιστρατεύθηκαν για να μπορέσουν να καθαρίσουν τις μπογιές από τους τοίχους της παλαιάς αυτής εκκλησίας, όπως και του Πολυτεχνείου. Μετά από λίγες ημέρες ο ανθός της νεολαίας μπούκαρε και στο προαύλιο της Βουλής για να βολτάρει ανενόχλητος… λάθος, για να διαμαρτυρηθεί.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην χειρότερη μπανανία. Όπου και να ταξιδέψει κανείς, συναντά μνημεία καθαρά, περιποιημένα, και λαούς πειθαρχημένους με σεβασμό για την όποια ιστορία της χώρας τους. Εμείς οι προοδευτικοί εδώ τι έχουμε να δείξουμε στους ξένους; Μουτζουρωμένους εθνικούς ποιητές και σπασμένα αγάλματα; Ή μήπως το κέντρο της Αθήνας, κατειλημμένο από πάσης φύσεως λαθρέποικους και –πρόσφατα- με ξεβρασμένο ελεύθερο και το περιεχόμενο της Αμυγδαλέζας; Ο τομέας της λαθρομετανάστευσης, ας μην αυταπατώμαστε, αποτελεί βόμβα με ανυπολόγιστες συνέπειες, ως εκ τούτου πρέπει το θέμα να ελεγχθεί εγκαίρως και με σοβαρότητα.

Η πρόταση επίσης (που μελετάται) του υπουργού Δικαιοσύνης να αποφυλακιστούν μαζικά οι ποινικοί κατάδικοι ξεπερνάει κάθε όριο επιείκειας και «σωφρονισμού».

Μήπως αποτελούμε κάποιου είδους πείραμα εν αγνοία μας;

Τελευταίως δε, είδαμε και μια εξέχουσα πατριωτική ευαισθησία από τους αριστερούς… Από πού αγοράζουν πατριωτισμό; Τι θέλει να μας δείξει ο κ. Τσίπρας όταν, σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μας κοτσάρει φωτογραφία του Μπελογιάννη (χωρίς το γαρύφαλλο) και των συγκατηγορούμενών του στη δίκη τους, συνοδευόμενο από τη λεζάντα: «Ζουν σ΄όλους τους καιρούς, σ΄όλους τους τόπους». Δεν είχαμε καμία αμφιβολία… Και συνεχίζει: «»Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων». Αγωνίζονταν πραγματικά, εμπνευσμένοι από τον αλήστου μνήμης αρχηγό τους, Ζαχαριάδη, που ήθελε διακαώς να παραχωρήσει στην «σοβιετική πατρίδα» του την Ελλάδα μέχρι τη Θεσσαλία και δεν δίστασε αυτός και οι όμοιοί του να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα στον εμφύλιο. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, ο υπουργός Παιδείας να πράττει το αδιανόητο στέλνοντας εγκύκλιο στα σχολεία για την 25η Μαρτίου, με την οποία ουσιαστικά αμφισβητεί την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων και υποστηρίζει ότι η σημερινή Ελλάδα υπάρχει ως Έθνος μετά την Επανάσταση του 1821!

Είναι ντροπή να παριστάνουν τους πατριώτες άνθρωποι των οποίων οι πρόγονοι πολέμησαν ΤΗΝ Ελλάδα και όχι ΓΙΑ την Ελλάδα.

Την εθνική ανεξαρτησία μπορείς να την επικαλείσαι όταν την έχεις στην ψυχή σου και στο αίμα σου, δεν την μοστράρεις στους δανειστές σου για οικονομικούς λόγους.

Τι σκοπεύουν, λοιπόν, να πράξουν οι κυβερνώντες που κόπτονται για νομιμότητα, διαφάνεια, δικαιοσύνη, πατριωτισμό; Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των καταστάσεων δεν αποτελεί λύση. Ας έχουν κατά νου ότι δεν είναι δυνατόν να εξαπατώνται λίγοι για πολύ, πολλοί για λίγο, πολλοί για πολύ, και φυσικά ούτε όλοι για πάντα.

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ


http://ethnikismos.netΑπαιτούν Σταλινικού τύπου Δίκη για την Χρυσή ΑυγήΆρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

Απόλυτα αντιπροσωπευτικό για την αντίληψη που έχουν για την Δημοκρατία το Σύστημα, και τα «παπαγαλάκια» του, είναι το άρθρο της κ. Ιωάννας ΜεΪτάνη, με τον τίτλο «Αυτή η δίκη μας αφορά όλους». Στο άρθρο της η κ. ΜεΪτάνη, ζητά «Λαϊκό Δικαστήριο» στα Σταλινικά πρότυπα!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, γιατί η έκβασή της θα αφορά όλη την κοινωνία. Δεν αναφέρομαι μονάχα στην καταδίκη των φυσικών αυτουργών των εγκλημάτων – θέλω να πιστεύω ότι η δικαστική εξουσία θα επιδείξει τη δέουσα αυστηρότητα και θα επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές. Αναφέρομαι, κυρίως, στην καταδίκη της ηγεσίας της για την ηθική αυτουργία. Τι σήμα θα δοθεί στην κοινωνία εάν μια εγκληματική οργάνωση αποχαρακτηριστεί, τρόπον τινά;».

Στεκόμαστε εδώ για να σχολιάσουμε δύο σημεία. 

Α) Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και επηρεασμός των Δικαστών τους οποίους προκαλεί (ή μήπως απειλεί;) να δείξουν την δέουσα «αυστηρότητα» και να επιβάλουν τις «αντίστοιχες» ποινές! Προφανώς πριν τις επιβάλουν, η κ. Μεϊτάνη πολύ θα ήθελε να την ρωτούσαν τι ποινές θα ήθελε η ίδια να επιβάλουν…!


Β) Η εντιμότατη κ. Μεϊτάνη έχει προδικάσει, και καταδικάσει, βγάζοντας συνάμα και την απόφαση, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση» πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί επί αυτού, καταργώντας ουσιαστικά το έργο των Δικαστών! Από εκεί και πέρα την απασχολεί, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ τους Δικαστές, για το τι «σήμα θα δοθεί στην κοινωνία» αν τολμήσουν… να μην καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση»! Και συνεχίζει η δημοκράτισσα: «Την τεράστιας σημασίας αυτή δίκη δεν πρέπει να την αφήσουμε μόνο στα χέρια των δικαστών. Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε στην κοινή γνώμη και στην κοινωνία ένα τέτοιο κλίμα, ώστε να είναι αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»

Με λίγα λόγια η κ. Μεϊτάνη, θέτει ως «ευθύνη όλων μας», την ποδηγέτηση και κατατρομοκράτηση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να καταστεί «αδιανόητη η αθώωση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.»! Και συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Με αυτόν το στόχο δημιουργήθηκε και η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch.org, ώστε η κοινή γνώμη να έχει μια ανεξάρτητη ενημέρωση ως προς τη δίκη, αλλά και για να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά εάν τυχόν παρατηρηθούν φαινόμενα «τύφλωσης» της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας»! 

Προφανώς «τύφλωση της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας» είναι η περίπτωση, κατά την οποία η Δικαιοσύνη πράξει το καθήκον της ανεπηρέαστα, και τολμήσει να αθωώσει τους βουλευτές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής!


Συγχαρητήρια κ. Μεϊτάνη, για το πολιτικό και δημοκρατικό σας ήθος, το οποίο ξεπερνά και αυτό ακόμα το προφανώς ιδανικό για εσάς Σταλινικό πρότυπο, και καταδεικνύει απόλυτα, το ποιόν των μεγάλων αφεντικών σας!

Η κ. Ιωάννα Μεϊτάνη υπήρξε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Αυτή την στιγμή είναι διευθύντρια στο «Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ -Παράρτημα Ελλάδας», ενώ αρθρογραφεί και στην εφημερίδα «Αυγή». Στην φωτογραφία, την βλέπουμε με τον πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολτ στα εγκαίνια του παραρτήματος, και ο νοών... νοείτο.

Όλοι οι Σταλινικοί Μερκελιστές στον Κορυδαλλό!

«Φωτιά» έχει πάρει το μνημονιακό σύστημα εν όψει της δίκης του μοναδικού εν Ελλάδι αντιμνημονιακού Κόμματος. Oι Μερκελιστές οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης καλούν σε συγκέντρωση τους μνημονιακούς «δημοκράτες», προκειμένου να παρευρεθούν στο «συλλαλητήριο» αυτών που έχουν προδικάσει, και καταδικάσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, πριν η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφανθεί! Στο κάλεσμα συμμετέχουν κοινότητες μεταναστών, η ΚΕΔΔΕ, o ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικοί σύλλογοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, και η ΚΕΕΡΦΑ του γνωστού Κωνσταντίνου (ποιος θυμάται την Μαρφίν;). Σύσκεψη για την οργάνωση της 20ης Απρίλη και τις μάχες ενάντια στο ρατσισμό (!) κατά των 3.000.000 λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που χρειάζεται να δοθούν μέχρι να επιβληθεί η Σαρία στην Ελλάδα, διοργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ την Τετάρτη 1η Απρίλη στην ΕΣΗΕΑ. Συμμετείχαν αντιπροσωπείες μεταναστευτικών κοινοτήτων από το Μπαγκλαντές, την Γουινέα, την Σενεγάλη, το Αφγανιστάν, την Αλβανία που δήλωσαν ότι τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουν(!) για την επιτυχία της κινητοποίησης στις 20 Απρίλη! Προκηρύξεις για τις 20 Απρίλη έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ουρντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  Ιδού οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής: To ΚKE συνυπέγραψε την ίδρυση των διεθνών λησταρχείων, ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας

Ακόμη μία οφειλόμενη απάντηση στο ΚΚΕ - Βελουχιώτης: Τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος είναι μέχρι τον Όλυμπο

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΗ)

Η τρομοκρατία της αριστεράς και της δεξιάς του τίποτα εναντίον των αντιφρονούντων

Ομολογία του “προοδευτικού” Πανούση: «Οι μαφίες μισθώνουν τους μπαχαλάκηδες»

Νέα επεισόδια στα Προπύλαια: Κουκουλοφόροι πιστοί στο “δόγμα Πανούση” επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στις αστυνομικές δυνάμεις

Έκδηλη η ανησυχία του Πανούση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής από την συνεχή ανομία που επικρατεί


Απευθυνόμενος στον Σαμαρά δηλώνει πως η ΝΔ δεν πρόκειται να αυξήσει ποσοστά επενδύοντας πολιτικά στις καταστροφές των κουκουλοφόρων γιατί η ελληνική κοινωνία θα στραφεί αναπόφευκτα στην Χρυσή Αυγή.


Ο Πανούσης σε συνέντευξη του στον κυριακάτικο Τύπο στέλνει διπλό μήνυμα σε Τσίπρα και Σαμαρά. Αφού κάλεσε τον Τσίπρα να αποκηρύξει το 4% των «έξαλλων» του Σύριζα που κατακαίνε καθημερινά την Αθήνα προειδοποιεί τον Σαμαρά να σταματήσει να «χαίρεται» για τους βανδαλισμούς των μπαχαλάκηδων διότι δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε μία ψήφο.

Σε συνέχεια λοιπόν των δηλώσεών του στην Real News ο υπουργός Προ-Πο Πανούσης προειδοποιεί τον «κίνδυνο» η Χρυσή Αυγή να ενισχύει εκ νέου τα ποσοστά της. «Κάνει λάθος ο Σαμαράς και θέτει κατά τον τρόπο που θέτει το θέμα της ασφάλειας. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει πως από τη συγκεκριμένη ατζέντα δεν θα κερδίσει το κόμμα του, ούτε το τοξικό ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά θα ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά:

Οι δηλώσεις του Πανούση έρχονται σε σύμπλευση με αυτά που είπε ο Τσίπρας στην ολομέλεια της βουλής σχετικά με την αποτυχία του Σύριζα την οποία αναμένει ο Σαμαράς για να ξαναέρθει στην εξουσία, εξέλιξη που βρίσκεται μόνο στην φαντασία του. Είναι πλέον αντιληπτό ότι μετά την αποτυχία των εθνομηδενιστών του Σύριζα τα ηνία της χώρας δεν θα τα αναλάβει η διαλυμένη ψοφοδεξιά, αλλά η Χρυσή Αυγή! www.xryshaygh.com


Εκτός πραγματικότητας ο Πανούσης: Καλεί σε έκτροπα προκειμένου να σταματήσουν οι καταλήψεις και οι βανδαλισμοί!

Εκτός πραγματικότητας ο Πανούσης: Καλεί σε έκτροπα προκειμένου να σταματήσουν οι καταλήψεις και οι βανδαλισμοί!

Τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι των Αθηνών στενάζουν κάτω από το «δόγμα Πανούση», που προστάζει οι αριστεριστές να καίνε καθημερινώς την Αθήνα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.  Όλοι έχουμε δει ότι πλειάδα δημοσίων κτηρίων τελούν υπό κατάληψη και η περιουσία των Ελλήνων είτε πυρπολείται, είτε αμαυρώνεται, προκειμένου να ικανοποιηθεί η δίψα των φρικιών των Εξαρχείων για καταστροφή.


Δεν συζητάμε τι θα γινόταν αν αντί για το γενικό μπάχαλο και την καταστροφή ένας Χρυσαυγίτης έκανε κάτι πολύ μικρότερο, όπως π.χ. να ρίξει ένα φυλλάδιο στον περίβολο της Βουλής. Φυσικά θα υπήρχαν μαζικές συλλήψεις και κατηγορίες για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Αυτό, όμως, είναι μία άλλη συζήτηση. Το πραγματικό ζητούμενο είναι τι πράττει η κυβέρνηση τώρα για τα έκτροπα που δημιουργούν οι αριστεριστές.

Σχετικά με αυτό το ζήτημα έκανε δηλώσεις σήμερα ο Υπουργός Προ.Πο, Πανούσης. Ας δούμε τι είπε, σχετικά με τις καταλήψεις των πανεπιστημίων, δήλωση που προφανώς αναφέρεται και στα λοιπά έκτροπα: «Γιατί οι πρυτάνεις δεν κάνουν περιφρούρηση; Πού έχουν εξαφανιστεί οι φοιτητικές νεολαίες;»

Κοινώς, ο υπουργός καλεί τα τάγματα εφόδου του Πασόκ, της ΝΔ και του ΚΚΕ να συγκεντρωθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τους αναρχικούς. Καλεί, λοιπόν, σε γενικευμένα έκτροπα και πιθανόν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να χτυπήσει τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να τους υποθέτουμε.

Όσον αφορά το γιατί δεν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις είπε: «σταθμίσαμε ότι δεν άξιζε να κάνουμε τέτοια επέμβαση γιατί εκείνη την ώρα είχε "πάρει φωτιά" όλη η χώρα αν και πιεστήκαμε από τις δικαστικές αρχές».

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει… Αρκεί να πάει να τα πει προεκλογικά αυτά σε όσους τους κάηκε η περιουσία!


www.xryshaygh.comΒεβήλωσαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με αναρχοκομμουνιστικά συνθήματα - Σύντομα και στην Ολομέλεια...


Βεβήλωσαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με αναρχοκομμουνιστικά συνθήματα - Σύντομα και στην Ολομέλεια...

Γράφει ο Αντίοχος

Αφού πέρασε που πέρασε από το «καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας» -δηλαδή τη βουλή- η πορεία των αναρχοκομμουνιστών, έγραψαν τα «παιδιά» και κάποια συνθηματάκια, όπως “Ούτε τύπου Γ, ούτε κανονικές, μπουρλότο και φωτιά σε όλες τις φυλακές”,  “Την Δημοκρατία δεν την προσκυνάς”, “Πόλεμος στη Δημοκρατία”,  “Να καεί η Βουλή” και λοιπά, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο της… Υπό τα όμματα της αστυνομίας βεβαίως-βεβαίως, που είχε τις γνωστές άνωθεν εντολές…


Την επόμενη φορά που θα γράψουν συνθήματα, για να αφήσουν το… στίγμα τους; Προτείνουμε την αίθουσα της… Ολομέλειας. Θα’ ναι πολύ… πρωτότυπο. Τι λέτε συντρόφια;(ΥΓ): Αλήθεια, τώρα που οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» (ο όρος είναι άκρως παραπλανητικός, ο σωστός είναι «αριστεριστές» ή «αναρχοκομμουνιστές», ή ακόμα καλύτερα «παρακρατικοί») κήρυξαν τον… «πόλεμο στη δημοκρατία», τι χαμπάρια μάστορα από το «συνταγματικό» ή «δημοκρατικό» (ή τα κέρατά τους τα τράγια…) τόξο; Ακόμα να… συσπειρωθεί; Εθνικισμός.net
Στο έλεος των κουκουλοφόρων το κέντρο της Αθήνας - Παρατηρητής η αστυνομία σύμφωνα με το “δόγμα Πανούση”

Στο έλεος των κουκουλοφόρων το κέντρο της Αθήνας - Παρατηρητής η αστυνομία σύμφωνα με το “δόγμα Πανούση”

Στο ίδιο έργο θεατές: Οι αναρχικοί έκαιγαν ανενόχλητοι και η αστυνομία παρακολουθούσε αμέτοχη!


Οι γνωστοί άγνωστοι αφού γέμισαν με σπρέι και συνθήματα τον χώρο γύρω από την Βουλή επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές με την αστυνομία για ακόμη μια φορά να παρακολουθεί αμέτοχη.


Βεβήλωσαν με συνθήματα και τον περίβολο του ιερού Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη!Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος της πορείας, μικρή ομάδα διαδηλωτών έστησε πύρινα οδοφράγματα (χρησιμοποιώντας κάδους απορριμμάτων) τόσο στην οδό Τοσίτσα όσο και στην οδό Στουρνάρη όπου, μάλιστα, πυρπολήθηκαν και αυτοκίνητα. Αμέσως στη περιοχή έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τους επιτιθέμενους.

Μια ομάδα περίπου 100 ατόμων μπαινοβγαίνει στο Πολυτεχνείο και πραγματοποιεί επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες κατά των ΜΑΤ που προσπαθούν να περιορίσουν την δράση τους. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί στις φλόγες πολλοί κάδοι απορριμμάτων που χρησιμοποιούνται σαν φλεγόμενα οδοφράγματα, ενώ αυτή την ώρα καίγονται και τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα στην οδό Στουρνάρη τη στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια. Δείτε βίντεο εδώ και εδώ

www.xryshaygh.comΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 5205390437541520362

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item