Widgets

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! SYRIZA: ΝΑΙ στις «διαπραγματεύσεις» δηλαδή ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! (λεφτά για τους Διεθνείς Τοκογλύφους)

Πίσω από τις «διαπραγματεύσεις» ετοιμάζεται η σύναψη του νέου μνημονίουΛες και ήταν χτες που τους ακούσαμε. Τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη, τον Δραγασάκη, τον Σταθάκη, να διακηρύσσουν ότι «δεν θέλουν λεφτά», ότι δεν έχουν ανάγκη την δόση των 7,2 δισ. ευρώ.
Πριν από λίγες μέρες στο Βερολίνο, στην κοινή συνέντευξη τύπου με την Μέρκελ, απαντώντας ο Τσίπρας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναγκάστηκε να πει για πρώτη φορά δημόσια ότι περιμένει την εκταμίευση της δόσης για να μπορέσει να κινηθεί το Ελληνικό δημόσιο. Είχε προηγηθεί, άλλωστε η απόρρητη επιστολή προς Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ (είχαν φροντίσει να διαρρεύσει οι Γερμανοί στους Financial Times μια ημέρα πριν ο Τσίπρας επισκεφτεί το Βερολίνο), στην οποία έλεγε ότι τον σπρώχνουν στο δίλλημα να μην πληρώσει μισθούς και συντάξεις ή να μην πληρώσει οφειλές προς τους δανειστές.
Το ερώτημα που τίθεται είναι για ποιον λόγο δύο μήνες τώρα έλεγαν ότι δεν έχουν ανάγκη από λεφτά; Μήπως μπλόφαραν; Οι διεθνείς τοκογλύφοι γνωρίζουν πολύ καλά την πραγματική κατάσταση, όπως άλλωστε γνωρίζουν και τις ανάγκες της. Όλος ο καυγάς γινόταν για τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να αποδεσμευτεί προς εκταμίευση και η τελευταία δόση, ενώ η κυβέρνηση έθεσε το ζήτημα μιας νέας δανειακής συμφωνίας από το καλοκαίρι και μετά. Η κυβέρνηση προσπάθησε μήπως και της δώσουν έτσι κάποιο κομμάτι της τελευταίας δόσης ή έστω την άδεια να διευρύνει κατά 5-10 δισ. τον βραχυχρόνιο δανεισμό με έντοκα γραμμάτια ώστε να περάσει λίγο καιρό και να μην αναγκαστεί να πάρει άμεσα μνημονιακά μέτρα. Οι δανειστές ήξεραν «τα ζόρια» της κυβέρνησης, δεν της έδωσαν κομμάτι της δόσης, ούτε το δικαίωμα να διευρύνει τον βραχυχρόνιο δανεισμό, έκλεισαν τις στρόφιγγες της ΕΚΤ, πετυχαίνοντας έτσι γρήγορα τον στόχο τους. Δεν υπήρχε, επομένως, θέμα «μπλόφας» της συγκυβέρνησης με στόχο τους δανειστές.
Η «μπλόφα» είχε ως αποκλειστικό αποδέκτη τον Ελληνικό Λαό, με σκοπό την τρομοκράτηση του. Πρόκειται για ένα ψέμα, το οποίο αποσκοπούσε στο κέρδισμα χρόνου για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στη διάρκεια του οποίου  θα προσέδιδε δραματικές διαστάσεις στο παζάρι με τους διεθνείς τοκογλύφους, ώστε να φανεί ως αναπόφευκτη η υποχώρηση στις ορέξεις των δανειστών και η σύναψη του νέου μνημονίου που έρχεται.  Γιώργος Μάστορας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!:


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Προδότες όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν εθνοκτόνα Μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια.
Αρχικά τόνισε ότι η δήθεν υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ψευδές επικοινωνιακό κατασκεύασμα. Κατήγγειλε την κατ΄ ουσίαν αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων στους τρεις παρανόμως προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι λείπουν από ακόμα μία συνεδρίαση του Κοινοβουλίου παρά την θέλησή τους.
Οι σκευωροί και οι εχθροί της Χρυσής Αυγής ακόμη δεν μπορούν αποδεχτούν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές παρά την παράνομη πολιτική δίωξη εις βάρος τους αναδείχθηκαν ύστερα από τρεις εκλογικές διαδικασίες τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Παρόλο που κάποιοι έχουν καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας, η αθωότητα της Χρυσής Αυγής θα αποδειχθεί.
Η πρώτη ενέργεια που έπρεπε να γίνει είναι η προσφυγή στους διεθνείς οργανισμούς για το επαχθές δημόσιο χρέος και η άμεση καταγγελία του Μνημονίου. Κατ΄αρχήν δεν έχει εξεταστεί ακόμη η ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικονομική Ένωση, στην ζώνη του ευρώ και οι επιπτώσεις της συμφωνίας του Μάαστριχτ. Ακόμη δεν έχει εξεταστεί η μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, όπως και οι υπέρογκες σπατάλες του 2004. Έτσι οδηγήθηκε η χώρα στο Μνημόνιο του 2009 από τον Γιώργο Παπανδρέου και ακολούθως στα υπόλοιπα Μνημόνια.
Ο ελληνικός λαός διψάει για Αλήθεια και θέλει Δικαιοσύνη. Πώς θα αποδοθεί όμως δικαιοσύνη, αν δεν αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα;
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αναθεωρηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, πράγμα που μπορούσε να γίνει από το 2013.
Αφού ήταν προδότες αυτοί που υπέγραψαν το παλιό Μνημόνιο, προδότες είναι και αυτοί που θα υπογράψουν το νέο Μνημόνιο. ΠΗΓΗ

Χρήστος Παππάς: Το Μνημόνιο είναι η προδοσία του ελληνικού λαού - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι το εθνοκτόνο Μνημόνιο είναι η δυστυχία και προδοσία του ελληνικού Λαού. Κατά την διάρκεια των εθνοκτόνων και αιματηρών Μνημονίων οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι!
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως η Χρυσή Αυγή από το 2010 έως και σήμερα μάχεται το Μνημόνιο ως γνήσια αντιμνημονιακή δύναμη ανατροπής και ελπίδας.
Οι εργασίες της παρούσας εξεταστικής επιτροπής θα σκοντάψουν στον σκανδαλώδη νόμο Βενιζέλου "περί ευθύνης υπουργών", έναν νόμο που αθωώνει a priori τα αδικήματα που πράττει οιοσδήποτε πολιτικός κατά την διάρκεια της θητείας του. Αν δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, τι μπορεί να ποινικοποιηθεί;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παράταση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή παράταση του εθνοκτόνου Μνημονίου.
Η παρούσα εξεταστική επιτροπή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα και "κουκούλωμα" του εθνικού εγκλήματος των Μνημονίων. ΠΗΓΗ
Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες αυτών που μας έβαλαν στο Μνημόνιο

Ο εισηγητής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην παράνομη και αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει αμετάκλητα πολιτικά τα κόμματα που μας έβαλαν στα Μνημόνια και ότι πρέπει τώρα να αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες των προσώπων. Οι λόγοι σύστασης της επιτροπής και διενέργειας της εν λόγω συζήτησης είναι ξεκάθαροι επικοινωνιακοί για τον Σύριζα, αν οι υπεύθυνοι των Μνημονίων συνεχίζουν να παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως συνυπεύθυνες για τα Μνημόνια είναι όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) από το 1974 και μετά που διόγκωσαν το εξωτερικό χρέος.
Τέλος, επισήμανε πως η παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την νωπή λαϊκή εντολή και υποχρέωση να καταγγείλει το Μνημόνιο και όχι να το επεκτείνει!
Μοναδική λύση ο χαρακτηρισμός μέρος ή όλου του δημοσίου χρέους ως επαχθές, καθώς δεν δανειζόμαστε προς όφελος του ελληνικού λαού αλλά για να πληρώνουμε παράνομα τοκοχρεολύσια.   ΠΗΓΗ
Μεγαλόστομες καταγγελίες περί διαφθοράς από τον Σύριζα, αλλά απουσία θέλησης για τιμωρία και είσπραξη των κλεμμένων


Η συγκυβέρνηση, όπως έχουμε ήδη πει, δημιούργησε μία «ανοιχτή συνέλευση», προκειμένου να ευτελίσει το σοβαρότατο ζήτημα του λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους και να το υποβιβάσει από επίπεδο σοβαρής πολιτικής σε μία ημερίδα με αδιάφορες ομιλίες για επικοινωνιακή χρήση.

Μία εκ των ομιλιών που έγιναν στην εν λόγω ημερίδα ήταν και του Παναγιώτη Νικολούδη, υπουργού επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Στην ομιλία του ο κ. Νικολούδης έκανε λόγο για τον τομέα ευθύνης του, σημειώνοντας ότι η διαφθορά και η μίζα στην Ελλάδα ήταν περίπου θεσμοθετημένες. Ιδού τι είπε ο κ. Νικολούδης:   ΟΛΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ;   ΚΑΙ   ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ’ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

Σύριζα: Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να περιμένουν - Οι κουκουλοφόροι όχι!

Η κυβέρνηση εξελέγη διατρανώνοντας στον Ελληνικό Λαό ότι θα «σκίσει τα μνημόνια» και ότι θα «καταργήσει τα μνημονιακά μέτρα με ένα νόμο, σε ένα άρθρο». Όλα αυτά αποδείχτηκαν προεκλογικές φανφάρες, αφού σύμφωνα με ομολογία του ίδιου του ΥΠΟΙΚ, Βαρουφάκη, μετατίθενται «εις το διηνεκές», αφού μέχρι τότε θα πληρώνουμε κανονικά τις δόσεις προς τους «εταίρους». Όμως υπάρχουν και υποσχέσεις της κυβέρνησης οι οποίες δεν μετατίθενται, αλλά αντιθέτως τηρούνται μέχρι κεραίας.
Πέρα από τους λαθρομετανάστες που ήδη από την πρώτη μέρα απελευθερώθηκαν από τα κέντρα κράτησης και μεταφέρθηκαν στην Ομόνοια, με υποσχέσεις για νοικιασμένα διαμερίσματα και χαρτιά, υπάρχει και άλλη μία κατηγορία ανθρώπων που λαμβάνουν ό,τι ακριβώς ζήτησαν από την κυβέρνηση. Ο λόγος για τους τρομοκράτες και τους κουκουλοφόρους συγκεκριμένα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως με βήμα γοργό η κυβέρνηση πραγματώνει όλες τις απαιτήσεις των αναρχικών και των κουκουλοφόρων. Ήδη το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας κατατέθηκε, ενώ οι συγγενείς των τρομοκρατών απευθείας απελευθερώθηκαν. Όσο για τον Σάββα Ξηρό θα απελευθερωθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στην Βουλή. Τώρα ήρθε η ώρα για ικανοποίηση άλλου ενός αιτήματος των αναρχικών. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι 28 βουλευτές του Σύριζα, με επικεφαλής την Βασιλική Κατριβάνου, κατέθεσαν τροπολογία για ουσιαστική κατάργηση του κουκουλονόμου και μη λήψεως ανοικειοθελώς DNA.
Βλέπουμε, οπότε, ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες που αφορούν λαθρομετανάστες και κουκουλοφόρους, πραγματοποιούνται στο λεπτό. Όλοι οι υπόλοιποι παρακαλείστε να περιμένετε «εις το διηνεκές»…   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΣΗΣ: Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας, γιατί η Κύπρος δεν κείται μακράν…

Όταν το θράσος των πληρωμένων κονδυλοφόρων δεν έχει όριο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Με αφορμή την ομιλία μου στην Βουλή στη συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως των πολιτικών αρχηγών, βγήκαν και πάλι παγανιά κάποιοι καθ’ έξιν συκοφάντες μας, όχι της αριστεράς όχθης, αλλά της υποτίθεται αντίπερα. Αναφέρομαι σε κάποιους γαλάζιους κονδυλοφόρους, οι οποίοι είχαν το θράσος να γράψουν και να ισχυριστούν ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή υποστήριξε στην συζήτηση τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μέγα ψεύδος! Αυτό που τους δυσαρέστησε και τους έφερε κυριολεκτικά σε κατάσταση μανίας εναντίον μας, ήταν ότι στην ομιλία μου κατέδειξα τα έργα και τις ημέρες της συγκυβερνήσεως Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μνημονίου γενικά, οι οποίες έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Τόσο από πλευράς Ιδεολογικής, όσο και από πλευράς πολιτικής, η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν διμέτωπο αγώνα ενάντια και στην καπιταλιστική νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά, αλλά και στο διεθνιστικό και μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά γιατί το Κίνημά μας όντας Κίνημα Εθνικιστικό μάχεται το ίδιο εναντίον σε κάθε μορφής διεθνισμό, είτε κοσμοπολίτικο και οικονομικό όπως της Ν.Δ., είτε κομμουνιστικής προελεύσεως όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ψέματά τους και το θράσος τους δεν έχουν όρια, αφού ξεκάθαρα στην ομιλία μου ανέφερα ότι η παράταση της δανειακής συμβάσεως εκ μέρους της κυβερνήσεως αποτελεί μνημονιακή πολιτική και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να πραγματοποιήσει την κύρια προεκλογική εξαγγελία του η οποία είναι τόσο η άμεση και πλήρης καταγγελία του μνημονίου, όσο και η ρύθμιση του χρέους, το οποίο για εμάς είναι επαχθές και πρέπει να καταγγελθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερα ότι το ύψος του χρέους είναι τόσο μεγάλο, ούτως ώστε, εάν δεν καταγγελθεί, θα καταστήσει δούλη την Πατρίδα μας στους δανειστές τοκογλύφους εις τον αιώνα τον άπαντα!
Δεν τα πρόσεξαν όμως όλα αυτά οι θλιβεροί προπαγανδιστές της Ν.Δ., οι οποίοι με πρώτο τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά εξαπέλυσαν την συκοφαντία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε μάλιστα το θράσος ο πρόεδρος της Ν.Δ. να ομιλήσει για ορδές λαθρομεταναστών καταλογίζοντας ευθύνες για αυτήν την επικίνδυνη για το Έθνος κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Λες και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών ήλθαν στην Πατρίδα μας τους τελευταίους δύο μήνες! Λες και δεν κυβερνούσε και συγκυβερνούσε αυτός για 4 σχεδόν χρόνια την Ελλάδα… Χρόνια μέσα στα οποία δεν έκανε τίποτε για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πέρα από διάφορες φτηνές επικοινωνιακές κινήσεις, όπως η επίσκεψή του στην Ομόνοια, την οποία είχαν αδειάσει από λαθρομετανάστες προηγουμένως τα ΜΑΤ, προκειμένου να πιει καφέ με τον αρμόδιο τότε υπουργό Δένδια.
Ό,τι και να κάνουν οι προπαγανδιστές της Ν.Δ., αρκετοί εκ των οποίων είναι ορφανά του Μαρξ, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Την μεγάλη Αλήθεια ότι πάντοτε στην πολιτική ιστορία οι μόνοι αληθινοί αντίπαλοι του μαρξισμού υπήρξαν και είναι οι Εθνικιστές!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΓ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος
ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!


Άγγλος φιλόσοφος, John Gray: Όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα θα γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή!


Πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι φωνές που προλέγουν τα μελλούμενα, όχι επειδή έχουν μεταφυσικές ικανότητες, αλλά επειδή μπορούν και βλέπουν την αδιάψευστη πραγματικότητα του ελληνικού πολιτικού σκηνικού. Θυμίζουμε ότι ακριβώς τα ίδια, με διαφορετικά ενδεχομένως διατύπωση, είπαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν οι ΛεγκρένΚρούγκμανΝόαμ Τσόμσκυ και Αλέξης Τσίπρας.
Συνέντευξη έδωσε, λοιπόν, στο αγγλικό Vice ο φιλελεύθερος, Άγγλος φιλόσοφος John Gray, πρώην καθηγητής του London School ofEconomics, πρώην σχολείου του George Soros. Στον ρου της συνεντεύξεώς του ο Άγγλος φιλόσοφος ερωτήθηκε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων της συγκυβερνήσεως με τους «εταίρους».
Ιδού η απάντησή του:«Δεν νομίζω ο Σύριζα να επιτύχει διότι η δομή της ευρωπαϊκής ισχύος εδράζεται στην Γερμανία και αυτοί δεν πρόκειται να αφήσουν τον Σύριζα να κάνει ό,τι θέλει. Πιθανότατα θα τον αναγκάσουν στην υποταγή, θα τον απονομιμοποιήσουν πολιτικά. Όχι τώρα, αλλά σε έξι μήνες από τώρα, γιατί τώρα δείχνουν καλή θέληση. Αλλά, ας υποθέσουμε ότι σε έξι μήνες από τώρα η λιτότητα επανεισάγεται από τον Σύριζα. Τι θα γίνει τότε; Ποιος είναι ο τελικός προορισμός της στρατηγικής αυτών των εγκεφάλων στις Βρυξέλλες; Έχουν αναρωτηθεί τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει; Έχουν αξιολογήσει αυτό το ενδεχόμενο οι ιδιοφυείς πολιτικοί των Βρυξελλών; Θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε σημείο εξευτελισμού και ήττας η οποία θα οδηγήσει σε μια ακόμα χειρότερη κατάσταση: να γίνει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση».
Αυτό που δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει ο Άγγλος φιλόσοφος είναι ότι ο Σύριζα εξελέγη κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους του, ενώ παράλληλα έδινε διαβεβαιώσεις στην διεθνή πλουτοκρατία στα διάφορα φόρα, όπως το Brookings, το London School of Economics, στο Σίτυ του Λονδίνου, στα γραφεία του ΔΝΤ και αλλού. Όμως αυτό που λέει στη συνέχεια ο John Gray ισχύει. Όταν (και όχι αν) ο Σύριζα επανεισάγει την λιτότητα, δηλαδή ψηφίσει μνημονιακά μέτρα, όντως θα εξευτελιστεί και θα ξεφουσκώνουν τα ποσοστά του, που τώρα κρατιούνται μόνο χάριν της αγαστής συνεργασία των ολιγαρχών - εργολάβων των καναλιών και των φυλλάδων.
Όταν ο Σύριζα καταστεί ξεμούτσουνα ένα μνημονιακό κόμμα και πιθανόν συγκυβερνήσει με νουδούλα, κλεφτοπασόκ ή το «ποτάμι» των εργολάβων, τότε θα γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι στην χώρα υπάρχει μία και μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη, η Χρυσή Αυγή.
Και τότε η πορεία προς την Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να ανακοπεί, όπως έγινε μέχρι σήμερα με φυλακίσεις, τρομοκρατία, πολιτικές διώξεις, δολοφονίες και κατασυκοφάντηση. Τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την Ελευθερία της Ελλάδος.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ

Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!


Τον μείζονα κίνδυνο της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών και τις δραματικές συνέπειες του φαινομένου «ανακάλυψε» αίφνης ο ΔΟΛ, όχι βεβαίως για να στηλιτεύσει μια πολιτική η οποία πλήττει την Πατρίδα και το Λαό μας, αλλά αντίθετα, ως μια ακόμη απόπειρα να προβληθεί η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ως λύση στο πρόβλημα.

Η στόχευση της ναυαρχίδας του καθεστωτικού Τύπου είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, προβαίνοντας στη σύνδεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με το δόγμα ανοχής, όπως τούτο εκφράζεται από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Γράφει το «Βήμα»: «Ανοιχτό το πεδίο για τις ομάδες βίας και το ποινικό έγκλημα, εγχώριο και διασυνοριακό - Οι αναμενόμενες ισχυρές μεταναστευτικές ροές θα δοκιμάσουν τις αντοχές της χώρας - Όμηρος του τυχαίου και του μπάχαλου η κυβέρνηση Τσίπρα».

Για πρώτη φορά λοιπόν και ερχόμενος σε αντίφαση με την προπαγανδιστική γραμμή όλων των καθεστωτικών μέσων τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2012, ομολογείται από το "Βήμα" πως η βία είναι προνόμιο ακροαριστερών ομάδων σε συνεργασία με άτομα του ποινικού εγκλήματος και όχι η Χρυσή Αυγή. Διότι μέχρι πρόσφατα, κάθε αναφορά σε βία στην ελληνική επικράτεια είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την αναφορά στο νόμιμο Πολιτικό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κάποιοι είδαν το φως το αληθινό ή μήπως πρόκειται για ένα φτηνό τέχνασμα προκειμένου να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη προς όφελος της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά; Αυτά που διαπιστώνει πλέον, δίνοντας μάλιστα δραματικό τόνο, ο ΔΟΛ, είναι όσα κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα εισόδου της στη Βουλή των Ελλήνων. Ο ΔΟΛ δεν έχει φυσικά την πρόθεση να δικαιώσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, επιχειρεί να παρουσιάσει μια εικόνα αποσύνθεσης της κυβέρνησης Σύριζα ώστε να προβληθεί η ΝΔ του Σαμαρά ως μια λύση τρόπο τινά «λιγότερο κακή» για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ο ΔΟΛ εντούτοις, δεν περιορίζεται στην αναγνώριση της βίας από ακροαριστερές ομάδες και ποινικούς. Προκειμένου να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, δεν διστάζει να παραδεχθεί εκείνο που η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται εδώ και ένα χρόνο, την απειλή δηλαδή για τη χώρα μας που συνιστούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας. Αναφέρει το δημοσίευμα του Βήματος: «Το αγαθό της εσωτερικής ασφάλειας θα δοκιμασθεί εντόνως στο επόμενο διάστημα από τις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές εξαιτίας των αιματηρών γεγονότων της Μέσης Ανατολής και βεβαίως από τις πάμπολλες μορφές εγκλήματος, εγχώριες και διασυνοριακές που πιθανώς να θεωρήσουν την Ελλάδα ανοχύρωτη και πεδίο δράσης λαμπρό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι μόλις ανοίξει ο καιρός κύματα μεταναστών θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν μαζικά τα ελληνικά νησιά. Υπολογίζεται ότι περίπου 2 εκατ. πρόσφυγες έχουν «παρκάρει» στις ακτές της Τουρκίας και περιμένουν το καλοκαίρι προκειμένου να περάσουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με την ελπίδα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη»!

Παρά ταύτα, ο ΔΟΛ λησμονεί (ή επί το ορθότερον προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να λησμονήσουν) τα έργα και τις ημέρες της Χούντας Σαμαρά επί του συγκεκριμένου ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά και εις ότι αφορά την αντιμετώπιση της βίας των ακροαριστερών. Είναι λοιπόν καθήκον μας, να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό πως η ΝΔ του Σαμαρά πρώτη άνοιξε τα σύνορα υποδεχόμενη τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, ψηφίζοντας μάλιστα τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ούτως ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις των Ελλήνων. Επιπρόσθετα, επί ημερών ΝΔ στην εξουσία, το Καθεστώς έπραξε τα πάντα προκειμένου να καλλιεργηθεί η εντύπωση στους συμπατριώτες μας πως για τη βία στον ελλαδικό χώρο αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η Χρυσή Αυγή!

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί, ότι ακόμη και μετά τη θρασύδειλη δολοφονία των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη, στελέχη της ΝΔ μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών". Στο ίδιο πλαίσιο κυμαινόταν η αναπαραγωγή της κίβδηλης -νεοδημοκράτικης εμπνεύσεως- θεωρία των δύο άκρων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απαγορεύεται παράνομα σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα να προβαίνει σε νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις!

Εν κατακλείδι, ορθά ο ΔΟΛ διαπιστώνει τα ζητήματα της έλλειψης εσωτερικής ασφάλειας, της ανοχής σε έκνομες ενέργειες από μέρους της Αριστεράς αλλά και της Δεξιάς, του μείζονος κινδύνου από τις στρατιές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας. Δεν τολμά όμως, και πως θα μπορούσε άλλωστε, να υποδείξει τη μοναδική λύση σε όλα τα παραπάνω. Η οποία -το γνωρίζουν πολύ καλά στο ΔΟΛ κι ας σιωπούν προς όφελος των οικονομικών τους συμφερόντων- είναι μονάχα μια ισχυρή Χρυσή Αυγή.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα στους επόμενους μήνες ο Ελληνικός Λαός θα κατανοήσει απόλυτα πως η Χρυσή Αυγή δεν κινδυνολογούσε ικανοποιώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά προέβλεπε τα δεινά που έρχονται και προειδοποιούσε επ' αυτών. Σύντομα λοιπόν, θα αναδειχθεί ξανά ως η μοναδική πολιτική δύναμη εγγύησης της ασφάλειας, της ευνομίας και της σταθερότητας, προς θλίψη αριστερών και κυρίως δεξιών μηχανισμών του αντεθνικού Κράτους.   

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Η πολιτική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, με μοναδική διαφορά την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία, από τους Σμαροβενιζέλους στους Τσιπροκαμμένους. Κατά τα λοιπά, ουδεμία μεταβολή έχει σημειωθεί επί των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει η Πατρίδα μας, με πλέον σημαντικά εξ' αυτών, τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.
Εις ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του αρμόδιου επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου. Σ' αυτή και ενώπιον των δημοσιογράφων, οι δυο πολιτικοί άνδρες επανέλαβαν τα τετριμμένα, περιοριζόμενοι σε ευχολόγια και αοριστολογίες προς αποκοίμιση των συμπατριωτών μας.
Τόσο δε, απασχολεί τους δύο πολιτικούς του Σύριζα και της ΝΔ το μείζον και φλέγον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε η μεταξύ τους κουβεντούλα να αναλωθεί στα της διαπραγμάτευσης με τους «εταίρους»! Πέραν τούτου, ως λεπτομέρεια φαντάζει η ακατάσχετη φλυαρία περί αναθεώρησης του κανονισμού Δουβλίνο 3, η οποία περιέργως πως, περιορίζεται πάντοτε στα λίγα λεπτά ανούσιας συζήτησης μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς.
Φυσιολογικά λοιπόν και κατά τα γνωστά, η αναφορά Τσίπρα για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στην αναθεώρηση του Δουβλίνο 3, έφερε την κάτωθι απάντηση από πλευράς Αβραμόπουλου: «ξέρω ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται για το Δουβλίνο αλλά και η Ευρώπη προβληματίζεται. Είναι κοινή συνείδηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά αυτό εξαρτάται από τα κράτη-μέλη». Και συμπλήρωσε ο Έλληνας επίτροπος για τη μετανάστευση στην Ε.Ε. -για χιλιοστή φορά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του-: «η Ελλάδα να αναπτύξει εθνική πολιτική που θα ανταποκρίνεται στα κεκτημένα αλλά και τους κανονισμούς της Ευρώπης»!
Αφού «έδωσε τα φώτα του», ο φέρελπις πολιτικός ανήρ και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ως ευρωπαίος, πλέον, αξιωματούχος, προσέφερε στον συνομιλητή του και πρωθυπουργό της χώρας Α. Τσίπρα και μια σταγόνα «ανακούφισης»: «η Ελλάδα στο ζήτημα της μετανάστευσης δεν είναι μόνη, αλλά έχει μαζί της την Ευρώπη»!
Κοιμηθείτε ήσυχοι λοιπόν, το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης... λύθηκε από δύο ηγετικές μορφές του αντισυνταγματικού τόξου: τουλάχιστον 2.000.000 λαθρομεταναστών αναμένουν στα μικρασιατικά παράλια την εισβολή τους στην Ελλάδα.
Η ανεμπόδιστη τούτη εξέλιξη, δεν θα επιβαρύνει βεβαίως τους δύο «σοφούς» πολιτικούς ταγούς της ελλαδικής νομενκλατούρας, αλλά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα στενάζουν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των λαθρομεταναστών στις πόλεις μας και στην ελληνική ύπαιθρο! ΠΗΓΗ


Διπλό χαστούκι στην Ουάσινγκτον: Παρά τις υποσχέσεις για το μισό Αιγαίο, οι αμερικανοί «έφτυσαν» τους Συριζαίους

Στην επίσκεψη της Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ο υπουργός, Πάνος Καμμένος, τις είπε ότι προσδοκεί ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από τις ΗΠΑ. Στην γραμμή αυτή ήρθαν μάλιστα και οι μεταγενέστερες δηλώσεις του ιδίου ότι προτίθεται να δώσει το Αιγαίο στους αμερικανούς καθώς και η απευθείας ανάθεση 500 εκατ. δολαρίων για αεροπλάνα μισού αιώνα.
Θα περίμενε κανείς ότι οι γονυκλισίες των συγκυβερνώντων ενώπιον των αμερικανών θα είχαν κάποια – έστω και ελάχιστη – ανταπόκριση. Με αυτό το σκεπτικό, άλλωστε, (παρότι οι κακές γλώσσες λένε ότι σύρθηκε) πήγε ο Βαρουφάκης στο Αμέρικα. Για να συναντήσει, δηλαδή, αυτούς που είχαν λάβει υποσχέσεις για υδρογονάνθρακες και μία πρόγευση με 500 εκ. δολάρια και υποτίθεται ότι θα είχαν μαλακώσει.
Η συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ δεν απέδωσε τα προσδωκώμενα, αφού η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ όχι μόνο δεν ήθελε να ακούσει, αλλά αντιθέτως έβαλε τον Βαρουφάκη να υποσχεθεί πληρωμές «εις το διηνεκές» και να απαιτήσει μόνος του εξονυχιστικό έλεγχο από την τρόικα. Ακολούθως, μάλλον επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, συναντήθηκε με τον Νέιθαν Σιτς, υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ αρμόδιο για διεθνείς υποθέσεις.
Στην εν λόγω συνάντηση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βαρουφάκης «παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την διαπραγμάτευση και τις μεταρρυθμίσεις που σκοπεύει να προωθήσει» και «ζήτησε τη διαμεσολάβηση της Αμερικής ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αχρείαστων τριβών». Κοινώς παρουσίασε τα μέτρα και ζήτησε έλεος. Όμως η απάντηση του αμερικανού αξιωματούχου ήταν απαίτηση για συνέχιση των διαπραγματεύσεων και οριστικοποίηση των μεταρρυθμίσεων.  Κοινώς μέτρα, τρόικα και ησυχία!  ΠΗΓΗ
Τραγέλαφος: Το ΚΚΕ επιστρατεύει Μ. Θεοδωράκη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής!


Φήμες ότι θα καταθέσει και η μούμια του Λένιν!
Μετά τους μύθους και τις παραμύθες των μπολσεβίκων, τις οποίες η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ ανήγαγε σε κατηγορητήριο για να στήσει την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, η επικείμενη δίκη γίνεται η αφορμή για να ξεφτιλιστεί ακόμη περισσότερο το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου, το οποίο ελλείψει τεκμηριωμένων στοιχείων και αποδείξεων προχωρά στην επιστράτευση φαντασμάτων για να καταδικαστούν στελέχη της Χρυσής Αυγής!
Η παρακάτω είδηση, είναι πέρα ως πέρα αληθινή: ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΚΕ, Ν. Σοφιανός και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Θ. Παφίλης, επισκέφτηκαν τον Μίκη Θεοδωράκη και αφού συζήτησαν για την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσαν με τυμπανοκρουσίες πως ο αριστεροδεξιός μουσικοσυνθέτης θα καταθέσει σ' αυτή ως μάρτυρας κατηγορίας!
Ως αντάλλαγμα μάλιστα, ο γ.γ. του ΚΚΕ ενημέρωσε τον Μ. Θεοδωράκη πως το κόμμα του χαφιέ αποφάσισε να τον τιμήσει, με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του! Πέραν βεβαίως του αστείου της υποθέσεως, αποδεικνύεται το κωμικοτραγικό της στοιχείο, καθώς μετά τα παραμυθάκια του κατηγορητηρίου που αναπαρήγαγαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το Καθεστώς ανασύρει φαντάσματα, με την προσδοκία η κατάθεσή τους να συμβάλλει στην καταδίκη Χρυσαυγιτών.
Επί του προκείμενου, ο Μ. Θεοδωράκης δεν θα προσθέσει οτιδήποτε το νέο στην υπόθεση, παρά θα αναμασήσει τις φαιδρότητες των υπολοίπων πολιτικών προσώπων που έχουν ήδη καταθέσει και συνοψίζονται στις φράσεις «είδα στα κανάλια...», «άκουσα...», «μου είπαν...», «διάβασα στις εφημερίδες...».
Μην προκαλέσει λοιπόν την παραμικρή έκπληξη εάν το κόμμα του χαφιέ ζητήσει να μεταφερθεί και η μούμια του Λένιν στην Αθήνα, για να καταθέσει ό,τι είδε και άκουσε για τη Χρυσή Αυγή!
ΥΓ. Της Δικαιοσύνης Ήλιε σφυροδρέπανε! Ήδη ξεκίνησε το λαϊκό γλέντι στο Περισσό με τα τραγούδια του Μίκη...  ΠΗΓΗ


Σύριζα και Ανέλ διαμαρτύρονται για ξένες παρεμβάσεις, αλλά σιωπούν για την σκευωρία κατά της Χρυσής ΑυγήςΠολύς ντόρος έγινε για το δημοσίευμα των «Financial Times», σύμφωνα με το οποίο ευρωπαίοι αξιωματούχοι «έχουν υποστηρίξει σε ιδιωτικές συζητήσεις πως μόνο μια απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ξεφορτωθεί το ακροαριστερό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιτρέψει την επίτευξη μιας συμφωνίας». Στο κείμενο αυτό γίνεται λόγος, επίσης, για την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη που «θα βάλει βέτο στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τις οποίες πιέζουν οι πιστωτές της Ελλάδας». Συνεχίζοντας το σκεπτικό του το άρθρο, τονίζει στη συνέχεια ότι: «Για να κερδίσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ξεφορτωθεί και τον εκ δεξιών εταίρο του, τους εθνικιστές Ανεξάρτητους Έλληνες».
Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι: «Αυτές οι παροτρύνσεις και οι επεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας είναι απαράδεκτες», ενώ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τις «επιδιώξεις ξένων αλλά και εγχώριων κύκλων», μίλησε για «προκλητικές παρεμβάσεις» που «φωτογραφίζουν τους εμπνευστές τους» και θα παραμείνουν μόνο «σχέδια επί χάρτου».
Όντως, το δημοσίευμα των Financial Times έχει προκλητικό περιεχόμενο, το οποίο συνιστά ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Χώρας. Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα που γίνεται κάτι τέτοιο. Πριν από τη δημιουργία της σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπήρχαν επίσημες φωνές από το εξωτερικό, οι οποίες ζητούσαν ξεκάθαρα την ποινικοποίηση ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Σχηματισμού, μόνο και μόνο γιατί η δική του ανάπτυξη αντίβαινε στα δικά τους σχέδια και συμφέροντα.
Μετά, μάλιστα, την έναρξη της εν λόγω σκευωρίας είδαμε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να δίνει λογαριασμό σε ξένους παράγοντες για την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να δέχεται μάλιστα τα συγχαρητήριά τους για το όλο ντροπιαστικό, για τον ανθρωπισμό και το νομικό μας πολιτισμό, σκηνικό. Σε παράλληλη διαδρομή, δυστυχώς, κινήθηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, ανάμεσά τους και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα, λοιπόν, που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ διαμαρτύρονται για την ωμή παρέμβαση των ξένων στα εσωτερικά ζητήματα του Τόπου, θεωρώντας πολύ σωστά ότι κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο, θα πρέπει να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να θυμηθούν ότι οι ίδιοι δεν διαμαρτυρήθηκαν στο ελάχιστο όταν διάφοροι ξένοι παράγοντες εισέβαλαν ανήθικα στην πολιτική ζωή του Τόπου, ζητώντας την ποινικοποίηση ενός Έντιμου και Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους.
Γιατί η σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι τίποτε άλλο από τη μίξη των επιθυμιών ξένων κέντρων αποφάσεων και της εντολοδόχου κυβέρνησης Σαμαρά για την εξουδετέρωση του μοναδικού πολιτικού φορέα Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης.  Γιώργος Μάστορας

Και μετά το άκουσμα περί «αποκαλύψεων» Ντογιάκος!


Αυτές τις μέρες γίναμε ακούσιοι μάρτυρες της κάθε λεπτομέρειας και της κάθε δημοσιογραφικής εικασίας περί της αποδράσεως της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου Τσοχατζόπουλου. Παρότι υπήρχαν σοβαρότατα θέματα να συζητηθούν στα δελτία ειδήσεων, τα κανάλια αποφάσισαν να ασχοληθούν επισταμένα με αυτό το ζήτημα.
Εν τέλει η Βίκυ Σταμάτη εβρέθη, αν και δεν μάθαμε αν τελικά συνελήφθη ή παραδόθηκε, μέσω του δικηγόρου της. Έτσι και αλλιώς αδιάφορο. Το πραγματικά ενδιαφέρον της όλης υποθέσεως είναι ότι μέσα από την ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη προανήγγειλε «αποκαλύψεις», λέγοντας ότι θα μιλήσει πολιτικά πρόσωπα εμπλεκόμενα στις μίζες. Αυτή η προαναγγελία ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα διότι προφανώς η σύζυγος του Άκη είναι ικανή να έχει γνώση περί των τεκταινομένων της περιόδου.
Αυτό που βγήκε από τα ρεπορτάζ ήταν ότι περί αυτών των «αποκαλύψεων» η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να μιλήσει με τον εισαγγελέα Πεπόνη, αντί του ενώπιον του προβλεπόμενου Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπως θα ήταν το νομικά ορθό. Το αίτημά της έγινε αναφανδόν δεκτό και ορθότατα, αφού θα κατέθετε λεπτομέρειες σχετικά με ένα φλέγον ζήτημα που αφορά την κατρακύλα της χώρας μας προς την χρεοκοπία.
Και ξαφνικά… διαβάζουμε ότι μαζί με τον Εισαγγελέα Πεπόνη θα πάει και ο γνωστός σε όλους, Ισίδωρος Ντογιάκος. Πρόκειται, βεβαίως, για τον εισαγγελέα του οποίου η προαγωγή είχε προκαλέσει σάλο στον δικαστικό κόσμο, αφού από υπεύθυνος ανακρίσεως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έγινε εν μία νυκτί παρατύπως υπεύθυνος αυτών που θα παραλάμβαναν την πρότασή του. Πρόκειται για τον εισαγγελέα που είχε φροντίσει ώστε η υπόθεση Χαϊκάλη να τεθεί στο αρχείο χωρίς πολλές συνέπειες για το σύστημα.
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Ντογιάκος ή οι συνεργάτες του φρόντιζαν καθ’ όλη την ανακριτική διαδικασία περί της Χρυσής Αυγής να φτάνει όλη η δικογραφία πρώτα στα κανάλια και μετά στους κατηγορούμενους. Τώρα στην περίπτωση της Βίκυ Σταμάτη, διαβάζουμε τα ρεπορτάζ περί της ανακρίσεώς της και λείπει το σημαντικότερο, δηλαδή τα ονόματα. Διαβάζουμε ότι έκανε λόγο για δύο (ή για ένα σε άλλα ρεπορτάζ) ονόματα πολιτικών που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση. Τίποτε παραπάνω!
Την περίοδο που ο Τσοχατζόπουλος ήταν μέσα στα «πράγματα» εμπλεκόντουσαν στις υποθέσεις του ΚΥΣΕΑ ο Βενιζέλος και ο Σημίτης. Η ανάμειξη, λοιπόν, του εισαγγελέα που έχει κατηγορηθεί ως υποχείριο του Σαμαρά ήταν απολύτως αναμενόμενη, ώστε να μην βγουν ποτέ αυτές οι «αποκαλύψεις» στον «αέρα» ή τουλάχιστον να «θαφτεί» ότι αφορά τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Βενιζέλο.   ΠΗΓΗ
Να ζήσουμε να το θυμόμαστε Μόλις 80 άτομα συγκέντρωσε το κλεφτοΠασόκ στην Θεσσαλονίκη!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί η κατάσταση που επικρατεί στο θνησιγενές και ετοιμόρροπο κομματίδιο του ΠΑΣΟΚ.
Σε εκδήλωση που οργάνωσε το άλλοτε κραταιό αυτό κόμμα στην Θεσσαλονίκη μαζεύτηκαν μόλις 80 άτομα και μάλιστα με δύο ώρες καθυστέρηση, μήπως και γεμίσει ο χώρος. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει για το συγκεκριμένο θέμα η εφημερίδα "Δημοκρατία": «Για γέλια και για κλάματα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ταινίας που θα περιέγραφε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Καταρχάς, σε επίπεδο διοργανωτικό, μια και άρχισε με σχεδόν δύο ώρες καθυστέρηση. Ο λόγος; Η γνωστή «ώρα ΠΑΣΟΚ», καθώς όλοι (και ο γραμματέας Χρόνης Μακρίδης) ήρθαν καθυστερημένοι, αλλά και η ταυτόχρονη συνεδρίαση των φορέων της πόλης για το μετρό που γινόταν στον ίδιο χώρο και δεν έλεγε να τελειώσει.
Έτσι, οι λίγοι πασόκοι που προσήλθαν ήπιαν ένα καφεδάκι το κυλικείο του δημαρχείου και περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η σύσκεψη για το μετρό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν, είδαν ότι η συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ξεκινήσει και απήλθαν, καθώς το πράγμα αργούσε. Σε αυτή την κατηγορία ανήκε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Σαουλίδης, που πήγε στο κυλικείο, αλλά όχι στον χώρο της εκδήλωσης! Τελικά, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 20.45 και, φυσικά, με πολλές απώλειες. Στην αίθουσα δεν βρίσκονταν περισσότερα από 80 άτομα».
Στα αξιοσημείωτα, επίσης, είναι τα όσα είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. «Το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, δεν υπάρχει» δήλωσε, δείχνοντας έτσι την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα». Το πιο πιθανό είναι τις επόμενες εκλογές να μην υπάρχει ψηφοδέλτιο με το όνομα ΠΑΣΟΚ.  Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5505204871180583207

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item