Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ SYRIZA: «Ορθάνοιχτα τα Σύνορά μας, να μπουκάρουν ΟΛΟΙ!» (2.000.000 περιμένουν απέναντι)

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Η πολιτική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, με μοναδική διαφορά την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία, από τους Σμαροβενιζέλους στους Τσιπροκαμμένους. Κατά τα λοιπά, ουδεμία μεταβολή έχει σημειωθεί επί των σοβαρών προβλημάτων που βιώνει η Πατρίδα μας, με πλέον σημαντικά εξ' αυτών, τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.

Εις ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και του αρμόδιου επιτρόπου της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλου. Σ' αυτή και ενώπιον των δημοσιογράφων, οι δυο πολιτικοί άνδρες επανέλαβαν τα τετριμμένα, περιοριζόμενοι σε ευχολόγια και αοριστολογίες προς αποκοίμιση των συμπατριωτών μας.
Τόσο δε, απασχολεί τους δύο πολιτικούς του Σύριζα και της ΝΔ το μείζον και φλέγον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε η μεταξύ τους κουβεντούλα να αναλωθεί στα της διαπραγμάτευσης με τους «εταίρους»! Πέραν τούτου, ως λεπτομέρεια φαντάζει η ακατάσχετη φλυαρία περί αναθεώρησης του κανονισμού Δουβλίνο 3, η οποία περιέργως πως, περιορίζεται πάντοτε στα λίγα λεπτά ανούσιας συζήτησης μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς.

Φυσιολογικά λοιπόν και κατά τα γνωστά, η αναφορά Τσίπρα για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στην αναθεώρηση του Δουβλίνο 3, έφερε την κάτωθι απάντηση από πλευράς Αβραμόπουλου: «ξέρω ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται για το Δουβλίνο αλλά και η Ευρώπη προβληματίζεται. Είναι κοινή συνείδηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά αυτό εξαρτάται από τα κράτη-μέλη». Και συμπλήρωσε ο Έλληνας επίτροπος για τη μετανάστευση στην Ε.Ε. -για χιλιοστή φορά από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του-: «η Ελλάδα να αναπτύξει εθνική πολιτική που θα ανταποκρίνεται στα κεκτημένα αλλά και τους κανονισμούς της Ευρώπης»!
Αφού «έδωσε τα φώτα του», ο φέρελπις πολιτικός ανήρ και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ως ευρωπαίος, πλέον, αξιωματούχος, προσέφερε στον συνομιλητή του και πρωθυπουργό της χώρας Α. Τσίπρα και μια σταγόνα «ανακούφισης»: «η Ελλάδα στο ζήτημα της μετανάστευσης δεν είναι μόνη, αλλά έχει μαζί της την Ευρώπη»!
Κοιμηθείτε ήσυχοι λοιπόν, το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης... λύθηκε από δύο ηγετικές μορφές του αντισυνταγματικού τόξου: τουλάχιστον 2.000.000 λαθρομεταναστών αναμένουν στα μικρασιατικά παράλια την εισβολή τους στην Ελλάδα.
Η ανεμπόδιστη τούτη εξέλιξη, δεν θα επιβαρύνει βεβαίως τους δύο «σοφούς» πολιτικούς ταγούς της ελλαδικής νομενκλατούρας, αλλά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα στενάζουν υπό τον ασφυκτικό κλοιό των λαθρομεταναστών στις πόλεις μας και στην ελληνική ύπαιθρο! ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:
ΒΙΝΤΕΟ Χρήστος Παππάς: Η ασυλία της τρομοκρατίας άλλαξε διαχειριστές

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε σχετικά με τα συνεχόμενα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας:
"Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα και συμβαίνουν κάθε νύχτα στην Αθήνα. Η ασυλία της τρομοκρατίας και της διασάλευσης της έννομης τάξης απλώς άλλαξε διαχειριστές.
Το κράτος και το έθνος παραμένουν έρμαια στις ορέξεις των ξένων παραγόντων και των ενεργουμένων τους."  ΠΗΓΗ
«ΒΗΜΑ»: 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!


Όταν γράφαμε εμείς, πως εκατομμύρια πρόσφυγες (με ή χωρίς εισαγωγικά…) βρίσκονται ήδη στις τουρκικές ακτές και είναι έτοιμοι να περάσουν απέναντι, ήμασταν από «υπερβολικοί» και «κινδυνολόγοι» μέχρι «φασίστες» και «ρατσιστές». Τώρα, όμως, τα επαναλαμβάνουν ακόμα και καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως το «Βήμα», που υπολογίζει ότι οι επίδοξοι λαθρομετανάστες είναι –κρατηθείτε!- γύρω στα 2 εκατομμύρια! Σας παραθέτουμε την εφιαλτική αλήθεια χωρίς δικά μας σχόλια:

«Το αγαθό της εσωτερικής ασφάλειας θα δοκιμασθεί εντόνως στο επόμενο διάστημα από τις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές εξαιτίας των αιματηρών γεγονότων της Μέσης Ανατολής και βεβαίως από τις πάμπολλες μορφές εγκλήματος, εγχώριες και διασυνοριακές που πιθανώς να θεωρήσουν την Ελλάδα ανοχύρωτη και πεδίο δράσης λαμπρό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι μόλις ανοίξει ο καιρός κύματα μεταναστών θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν μαζικά τα ελληνικά νησιά. Υπολογίζεται ότι περίπου 2 εκατ. πρόσφυγες έχουν «παρκάρει» στις ακτές της Τουρκίας και περιμένουν το καλοκαίρι προκειμένου να περάσουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με την ελπίδα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη. Μαζί τους μπορεί να ταξιδέψουν και πρόσωπα που δεν θα έχουν τόσο αγαθές προθέσεις. Αν όντως οι φανατικοί ισλαμιστές θελήσουν να μεταφέρουν τον πόλεμό τους στην Ευρώπη από εδώ θα περάσουν και κάποιοι ίσως μείνουν για να οργανώσουν θύλακες προπαγάνδας και στρατολόγησης. Ένα τυχαίο γεγονός, μια συμπλοκή, ένα φονικό, μπορεί να κινητοποιήσει τους πάντες και τα πάντα και να φέρει την χώρα σε ανεξέλεγκτη κατάσταση».  ΠΗΓΗΟ Καμίνης κατά των λάθρομεταναστών -Τρέμει την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!Όταν εκείνοι οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην εκτόξευση λάσπης και φαιδρών κατηγοριών κατά της Χρυσής Αυγής και της θέσης της στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, κατηγορώντας την μεταξύ άλλων για ρατσισμό και ξενοφοβία, φτάνουν στο σημείο να κρούουν υποκριτικά τον κώδωνα του κινδύνου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα λαμβάνουν τροπή δραματική για την Πατρίδα και το Λαό μας.
Από τον πάντα φιλόξενο σ' εκείνον τηλεοπτικό δίαυλο του Mega, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης προέβη σε μια κίνηση η οποία υποδεικνύει τόσο την υποκριτική του στάση, όσο και την μικροπολιτική σκοπιμότητα με την οποία αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα για την πρωτεύουσα αλλά και την χώρα στο σύνολό της: «εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση. Όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους», δήλωσε.
«Η εικόνα που έχουμε δεν είναι καλή, πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα, πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012, αρχές 2013», ανέφερε ο Καμίνης και συμπλήρωσε με δραματικό τόνο: «έρχονται τα πλοία από τα νησιά και βγάζουν εκατοντάδες ανθρώπων οι οποίοι κατευθύνονται στην Ομόνοια και στις πλατείες της πόλης»! Τόσος ο όψιμος ζήλος του Καμίνη να επιλυθεί το πρόβλημα της ασφυκτικής συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, ώστε έφτασε μέχρι του σημείου να εκστομίσει το σχεδόν «ρατσιστικό»: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή η κατάσταση να φάει τα σωθικά της πόλης»!
Το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, ο Γ. Καμίνης, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη λύσσα με την οποία στρεφόταν κατά της Χρυσής Αυγής, με κορυφαία του «δημοκρατική» πράξη, την απαίτηση να διαλύσουν τα ΜΑΤ του Δένδια διανομή τροφίμων που διοργάνωνε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Πλατεία Συντάγματος, ενόψει της Λαμπρής του 2013. Διόλου τυχαία λοιπόν, ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δήμαρχος είχε κερδίσει από την πλειοψηφία των δημοτών της Αθήνας τον χαρακτηρισμό λαθροδήμαρχος. Τραγική ειρωνεία ως εκ τούτου, να «κρούει» σήμερα τον κώδωνα του κινδύνου.
Η στάση του, αποτελεί τον ορισμό του φτηνού πολιτικαντισμού. Ο χρεοκοπημένος και επιδοτούμενος από τον Σόρος και τα ιδρύματά του «αντιρατσισμός» του, υποχωρεί όχι μπροστά στην σημερινή πραγματικότητα της μετατροπής της πρωτεύουσας της Ελλάδος, του λίκνου του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πολιτισμού, σε αμπέλι ξέφραγο όπου αλωνίζουν παράνομοι μετανάστες, αλλά στον φόβο τον οποίο τεχνηέντως επιχειρεί να αποκρύψει, για να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια και την ιδεολογική του ήττα: πίσω από τις υποκριτικές, υστερικές κραυγές του Καμίνη, κρύβεται η έντονη ανησυχία σε βαθμό βεβαιότητας, πως πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται ξανά στα χείλη των Αθηναίων (και κατόπιν όλων των Ελλήνων), ως η μοναδική σανίδα σωτηρίας από την Εθνική και Κοινωνική καταστροφή στην οποία την οδηγεί η εγκληματική πολιτική του αντισυνταγματικού τόξου στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Το πεπρωμένο όμως, φυγείν αδύνατο. «Πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012», ψελλίζει τρομαγμένος ο Καμίνης. Μόνο που τούτη τη φορά, ο αντίκτυπος της επανάληψης του 2012 θα είναι εκατονταπλάσιος. Διότι ο Ελληνικός Λαός θα γνωρίζει ότι υπεύθυνοι για το ογκωδέστατο πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν είναι οι ίδιοι, αλλά οι εγχώριοι κράχτες του εργολαβικού «αντιρατσισμού». Οπότε και η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι απλώς πολιτική επιλογή, αλλά εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα!  Ευάγγελος Καρακώστας
Επικοινωνιακό τέχνασμα Τσίπρα στην Μόσχα: Όλοι παραδέχονται ότι δεν έχει ζητηθεί οικονομική βοήθεια

Μπορεί οι πάσης φύσεως παπαγάλοι των τσιπροκαμμένων να έχουν φτάσει να κάνουν λόγο μέχρι και για «νταούλια» (οι άμοιροι δεν έχουν καταλάβει ότι είναι οι μόνοι που χορεύουν), όμως η πραγματικότητα είναι ότι το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα και δεν αποσκοπεί σε τίποτε παραπάνω από το αντίστοιχο ταξίδι Σαμαρά στη Μόσχα το 2013.
Θυμίζουμε ότι τότε ο Σαμαράς μετέβη στην Μόσχα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πούτιν «για την προώθηση των επιχειρηματικών-επενδυτικών σχεδίων και την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών», όπως έγραφε τότε το σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ. Τότε είχε διαπιστωθεί από τις ρωσικές πηγές ότι η Ελλάδα είναι έρμαιο των δανειστών της.
Προς τι τότε η ανησυχία του Σούλτς και των υπολοίπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ταξίδι Τσίπρα στη Μόσχα; Προς τι όλες οι δηλώσεις και η τρομολαγνία που καλλιεργείται; Μήπως τους τρομάζουν οι δηλώσεις ψεκασμένων και δήθεν αριστερών πλατφόρμων; Προφανώς και όχι! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ήταν ειλικρινής η δήλωση Βαρουφάκη ότι η Ελλάδα θα πληρώνει «εις το διηνεκές». Όλα είναι μέσα στο προσυμφωνημένο πλαίσιο της δήθεν «διαπραγμάτευσης» και της «εχθρότητας» μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.
Προς επίρρωση αυτού βλέπουμε τόσο τις σημερινές δηλώσεις ανώνυμου κυβερνητικού στελέχους στο Reuters, σύμφωνα με τις οποίες «η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Ρωσία». Αν ήταν μόνο, όμως, αυτές οι δηλώσεις θα είχαν σπεύσει να διαψεύσουν ήδη οι ψεκασμένοι. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτές. Μόλις χθες τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις έκανε ο ρώσος ΥΠΟΙΚ, Αντόνι Σιλουάνοφ, στην ίδια ακριβώς πηγή.
Τι θα συζητήσει, λοιπόν, ο Τσίπρας στη Μόσχα; Τα ίδια ακριβώς με τον Σαμαρά, μόνο που πλέον θα προστεθεί στην λίστα ο Turkish Stream, ο αγωγός που ήδη έχουν εγκρίνει οι αμερικανοί, γιατί δεν περνάει μόνο από Ελλάδα όπως ο Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κάποτε, αλλά ικανοποιεί και την Τουρκία. Κατά τα άλλα οι συνομιλίες θα έχουν την ίδια ακριβώς εξέλιξη, με εξαίρεση την συμπεριφορά των ΜΜΕ που θα τις παρουσιάσουν ως «θρίαμβο» και θα εμφανίσουν τους «εταίρους» ως «θυμωμένους».
Βέβαια εν τέλει, περί τα τέλη Απριλίου θα πέσουν οι πρώτες μνημονιακές υπογραφές και τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα για την συγκυβέρνηση γιατί το μνημόνιο και ο βήχας… δεν κρύβονται. Και όταν έρθει ο Ιούνιος τότε τα πράγματα θα γίνουν και ακόμα χειρότερα. 
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: "Η στροφή προς την Ρωσία είναι η μόνη λύση για το ελληνικό ζήτημα, αλλά η πρόσδεση του ΣΥΡΙΖΑ στο άρμα των ΗΠΑ και της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. μετατρέπει το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα σε επικοινωνιακό πυροτέχνημα."  ΠΗΓΗ
Ναι στην στροφή σε Ρωσία - Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το ταξίδι ΤσίπραΗ στροφή προς την Ρωσία είναι η μόνη λύση για το ελληνικό ζήτημα, αλλά η πρόσδεση του ΣΥΡΙΖΑ στο άρμα των ΗΠΑ και της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. μετατρέπει το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα σε επικοινωνιακό πυροτέχνημα.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες από την Κω και τη Λέσβο -που έχουν πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες, οι οποίοι κοιμούνται στα πατώματα και τις αυλές των αστυνομικών τμημάτων- και εν όψει του καλοκαιριού (που θα σημάνει τον διπλασιασμό –και βάλε- των εξ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας…), η συγκυβέρνηση των «συμπαραστατών – αλληλέγγυων» συριζαίων και των ψεκασμένων-αμερικανόπληκτων συνοδοιπόρων τους, ετοιμάζει διυπουργική «για αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών». Διαβάζουμε σχετικά στον καθεστωτικό τύπο:

«Την εκπόνηση νέου εθνικού σχεδίου δράσης για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών στα νησιά του Αιγαίου έχει αναλάβει διυπουργική ομάδα εργασίας. Η ομάδα απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες των υπουργείων Εσωτερικών, Ναυτιλίας, Υγείας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη, υπό τον συντονισμό του υπουργείου Εσωτερικών και του γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Τα μέλη της ομάδας εργασίας σε χρονικό διάστημα 15 ημερών θα καταθέσουν τις σχετικές προτάσεις. Στόχος θα είναι μέσα από το σχέδιο δράσης να ληφθούν μέτρα για την από κοινού διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, κυρίως στη νησιωτική Ελλάδα και πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της περαιτέρω όξυνσης του φαινομένου».

Τι εννοούν οι «ποιητές», στην τελευταία παράγραφο; Προφανώς, πως όταν κάποιο νησί «τιγκάρει» από λαθρομετανάστες, το ψευδοκράτος των Τσιπροκαμμένων θα μεταφέρει τους «περισσευούμενους» στα υπόλοιπα νησιά (με ναυλωμένα καράβια που ασφαλώς θα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι…)! Μ’ αυτόν το μαγικό τρόπο, θα γεμίζουν όλα τα νησιά μας με λαθρομετανάστες, κι όχι μόνο δυο-τρία! Δε θα’ ναι θαύμα; ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Τα ΜΜΕ φιμώνουν την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης σχετικά το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Αρχικά κατήγγειλε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προς ψήφιση στην βουλή την Μεγάλη Πέμπτη, μια από τις σημαντικότερες μέρες της Ορθορδοξίας. Παράλληλα, στηλίτευσε την στάση της ΝΔ η οποία αφού γέμισε την Αθήνα με παράνομα τζαμιά τώρα παριστάνει την θιγόμενη. Μάλιστα υπενθύμισε στους βουλευτές της ότι ο χώρος λατρείας της ελληνορθόδοξης πίστης είναι η εκκλησία και όχι οι συναγωγές.
Όσο αφορά το «κατ’ επείγοντος» του νομοσχεδίου είπε ότι η κυβέρνηση σπατάλησε πολύ χρόνο σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με τις περίφημες διαπραγματεύσεις, δεν ενημέρωνε την βουλή και τώρα βιάζεται να παρουσιάσει έργο. 
Υπενθύμισε στην εκπρόσωπο της ΝΔ η οποία έκανε λόγο για πρακτικές χούντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εφάρμοσε τέτοιες πρακτικές την προσπάθειά της να υφαρπάξει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Απαντώντας στον εισηγητή του Σύριζα δήλωσε ότι Χρυσή Αυγή δεν είναι υπέρ του «μαύρου» στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα τον ρώτησε τι έχει να πει για το «μαύρο» της ΕΡΤ στην Χρυσή Αυγή, χωρίς να λάβει φυσικά απάντηση.
Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα το καταψηφίσει γιατί σκοπός του είναι να αντικαταστήσει το υπάρχον κομματικό καθεστώς, με ένα νέο κομματικό καθεστώς, πράγμα που αντιβαίνει με τον ελεύθερο και δημόσιο χαρακτήρα που θα έπρεπε να έχει η ΕΡΤ. Όσον αφορά τις επαναπροσλήψεις είπε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες, αυτοί που αμείβονται για την σκληρή εργασία τους και αυτοί που χρυσοπληρώνονται, ενώ δεν γνωρίζουν καν που βρίσκεται το κτίριο της ΕΡΤ.
Κλείνοντας ζήτησε να γίνει έλεγχος στο σκάνδαλο της DIgea διότι είναι τραγικό να υπάρχουν απόπειρες φίμωσης σε μικρότερα κανάλια τοπικής εμβέλειας την στιγμή που τα μεγάλα κανάλια χρωστούν εκατομμύρια στο δημόσιο και χρησιμοποιούν παράνομα τις συχνότητες που τους έχουν παραχωρηθεί.  ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη “Εμπρός”: Στα ταμεία των Βρυξελλών ο ΦΠΑ;

Άρθρο του Π. Παναγόπουλου για την εφημερίδα "Εμπρός"
Να μας πουν τώρα, πού καταλήγει το αίμα του Λαού!
Ο ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) είναι μια από τις παλαιότερες φορολογικές «σφαλιάρες» που δέχθηκαν οι Έλληνες από την «σωτήρια» εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είναι ο πρώτος που μας τον φόρτωσε στην πλάτη. Από τότε, ο ΦΠΑ γνώρισε τα μεγαλύτερα «σκαμπανεβάσματα» που έχει γνωρίσει ποτέ φόρος, καθώς κάθε κυβέρνηση τον ανέβαζε, αλλά και σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις τον κατέβαζε, ανάλογα με τα κέφια της. Βέβαια, το θέμα «φορολογία» στην Ελλάδα, είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς αρκετοί από τους φόρους που πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες, είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί. Κανένας από αυτούς τους διαστροφικούς φόρους δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς ο λαός να βγει στους δρόμους, αν δεν υπήρχε η συνεχής «πλύση εγκεφάλου» από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία απροκάλυπτα εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα εξαπατώντας αλλά και τρομοκρατώντας τους Έλληνες.
Στους γραφειοκράτες της Ε.Ε. τα λεφτά μας!
Τα ΜΜΕ διαδίδουν καθημερινά ότι όποιος δεν πληρώνει τον ΦΠΑ, ζημιώνει το Κράτος. Αυτό διαδίδουν και νομίζει ο λαός ότι ο ΦΠΑ πηγαίνει στα κρατικά έσοδα, επομένως, όποιος δεν τον αποδίδει, κλέβει, μας λένε, το κράτος, και κατά συνέπεια… τους πολίτες που είναι συνεπείς! Έτσι μας λένε, και έτσι θέλουν να νομίζουμε. Δηλαδή, ότι από τον ΦΠΑ πληρώνονται δημόσιοι υπάλληλοι, δημόσιες υπηρεσίες, πολιτικοί, και γενικά ό,τι έχει σχέση με το εσωτερικό της χώρας. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Η απάντηση, είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ!
Ό,τι εισπράττει το Κράτος από τον ΦΠΑ πηγαίνει ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ στη Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία με αυτά τα χρήματα πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα της κοινότητας. Τα κράτη λοιπόν λειτουργούν ως εισπράκτορες της Ε.Ε. Με αυτά πληρώνονται οι υπάλληλοι της. Το κοινό σύστημα ΦΠΑ εφαρμόζεται στην παραγωγή και στην διανομή αγαθών και υπηρεσιών που αγοράζονται και πωλούνται προς κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). «Για να εξασφαλιστεί η ουδετερότητα του φόρου, ανεξαρτήτως του αριθμού των πραγματοποιούμενων πράξεων, οι υποκείμενοι στον φόρο μπορούν να εκπέσουν από τον χρεωστικό τους ΦΠΑ το ποσό του φόρου που έχουν καταβάλει σε άλλους υποκειμένους. Ο ΦΠΑ βαρύνει τον τελικό καταναλωτή ως ποσοστό επί της τελικής τιμής του αγαθού ή της υπηρεσίας.»
Επομένως, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο πιο δημοφιλής αλλά και αποτελεσματικός εισπρακτικά φόρος, αυτός που «γδέρνει» κυριολεκτικά τους πάντες αποδίδοντας δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, δεν καταλήγει σε Ελληνικά ταμεία, αλλά καταλήγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή με απλές κουβέντες, ο Έλληνας φορολογούμενος ματώνει, για να πληρώνεται ο Γιούνκερ, ο Ντράγκι και όλα τα καλά παιδιά από την δολοφονική παρέα τους.
Τι είναι ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας;
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι ο φόρος αυτός, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς» της φορομπηξίας, καλύπτει ΟΛΑ τα καταναλώσιμα αγαθά. «Η γενεσιουργός αιτία του φόρου επέρχεται και ο φόρος καθίσταται απαιτητός, κατά τον χρόνο πραγματοποίησης της παράδοσης αγαθών ή της παροχής υπηρεσιών, εκτός ορισμένων περιπτώσεων που απαριθμούνται περιοριστικά. Για τις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις αγαθών, η γενεσιουργός αιτία του φόρου επέρχεται κατά τον χρόνο πραγματοποίησης της ενδοκοινοτικής απόκτησης αγαθών. Ο φόρος καθίσταται απαιτητός στις 15 του μήνα που ακολουθεί το μήνα κατά τον οποίο επήλθε η γενεσιουργός αιτία. Αν το τιμολόγιο εκδοθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, ο φόρος καθίσταται απαιτητός κατά την έκδοση του τιμολογίου.
Ωστόσο, από την 1η Ιανουαρίου 2013, οπότε τίθεται σε ισχύ η οδηγία 2010/45/-ΕΕ, ο φόρος καθίσταται απαιτητός κατά την έκδοση του τιμολογίου ή κατά τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται στο άρθρο 222 της εν λόγω οδηγίας, αν δεν έχει εκδοθεί τιμολόγιο έως την προθεσμία αυτή. Όσον αφορά την εισαγωγή αγαθών, η γενεσιουργός αιτία επέρχεται και ο φόρος καθίσταται απαιτητός κατά το χρόνο εισαγωγής του αγαθού στο εσωτερικό κράτους μέλους της ΕΕ.» Όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα ως άνω, ο ΦΠΑ είναι ένα μόνιμο «χαράτσι» το οποίο μας έχουν επιβάλει στα πάντα. Αλλά ούτε ευρώ από τα ιλιγγιώδη εισπραχθέντα ποσά, δεν καταλήγει προς όφελος των ανελέητα φορολογουμένων Ελλήνων.
Όλα καταλήγουν στις «τσέπες» των ξένων. Αυτά πρέπει να τα γνωρίζουμε, ειδικά τώρα, που η νέα κυβέρνηση ετοιμάζεται να επαναφέρει και τον φόρο πολυτελείας χωρίς να έχει καταργήσει μέχρι στιγμής, κανέναν από τους υπόλοιπους επονείδιστους φόρους τους οποίους είχε δεσμευτεί προεκλογικά να καταργήσει και μάλιστα την επομένη ημέρα των εκλογών. Είναι ακόμη αδιευκρίνιστο, (καθώς επικρατεί ένα απόλυτα αδιαφανές αλαλούμ), πόσοι και ποιοι από τους υπολοίπους φόρους που με το αίμα τους πληρώνουν οι Έλληνες, καταλήγουν πού, και σε πιο ποσοστό.
Με λίγα λόγια πόσοι από τους φόρους με τους οποίους μας καταγδέρνουν, καταλήγουν σε ταμεία του Κράτους. Οι Έλληνες ματώνουν, υποφέρουν και φτωχοποιούνται, μισθοί και συντάξεις συρρικνώνονται, το έλλειμμα αντί να μειωθεί, μεγαλώνει, στους φόρους προστίθενται συνεχώς και άλλοι φόροι, χωρίς κανείς να μας πει ξεκάθαρα την αλήθεια για το πού καταλήγει το «αίμα» του λαού. ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!  SYRIZA: ΝΑΙ στις «διαπραγματεύσεις» δηλαδή ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! (λεφτά για τους Διεθνείς Τοκογλύφους)

Στο έλεος των κουκουλοφόρων το κέντρο της Αθήνας - Παρατηρητής η αστυνομία σύμφωνα με το “δόγμα Πανούση”

Στο ίδιο έργο θεατές: Οι αναρχικοί έκαιγαν ανενόχλητοι και η αστυνομία παρακολουθούσε αμέτοχη!
Οι γνωστοί άγνωστοι αφού γέμισαν με σπρέι και συνθήματα τον χώρο γύρω από την Βουλή επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές με την αστυνομία για ακόμη μια φορά να παρακολουθεί αμέτοχη.  ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!Όπως είναι γνωστό από χθες, 28 ακροαριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την κατάργηση του νόμου για την κουκουλοφορία των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προστατευομένων τους. Ιδού ποιοι είναι οι… απελευθερωτές της κουκούλας:

Κατριβάνου Βασιλική, Βάκη Φωτεινή, Γαϊτάνη Ιωάννα, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν, Δημητριάδης Μίμης, Διαμαντόπουλος Βαγγέλης, Διώτη Ηρώ, Ζαχαριάς Κώστας, Ιγγλέζη Κατερίνα, Καββαδία Ιωαννέτα, Κανελλοπούλου Μαρία, Καραγιαννίδης Χρήστος, Καρακώστα Εύη, Κριτσωτάκης Μιχάλης, Κυριακάκης Βασίλης, Τζήκα – Κωστοπούλου Δανάη, Λέβα Βασιλική, Μανιός Νίκος, Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, Μπαξεβανάκης Δημήτρης, Πετράκος Θανάσης, Σταθάς Γιάννης, Σταμπουλή Αφροδίτη, Στέφος Γιάννης, Συρμαλένιος Νίκος, Τσανάκα Αλεξάνδρα, Ψαρρέα Έλενα, Ψυχογιός Γιώργος.

(ΥΓ): Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου, του αντιτρομοκράτη! πηγη

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ;

bardo9-thumb-large

Γράφει ο Αντίοχος
Αφού πέρασε που πέρασε από το «καλύτερα φυλασσόμενο κτίριο της χώρας» -δηλαδή τη βουλή- η πορεία των αναρχοκομμουνιστών, έγραψαν τα «παιδιά» και κάποια συνθηματάκια, όπως “Ούτε τύπου Γ, ούτε κανονικές, μπουρλότο και φωτιά σε όλες τις φυλακές”, “Την Δημοκρατία δεν την προσκυνάς”, “Πόλεμος στη Δημοκρατία”, “Να καεί η Βουλή” και λοιπά, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο της… Υπό τα όμματα της αστυνομίας βεβαίως-βεβαίως, που είχε τις γνωστές άνωθεν εντολές…Την επόμενη φορά που θα γράψουν συνθήματα, για να αφήσουν το… στίγμα τους; Προτείνουμε την αίθουσα της Ολομέλειας. Θα’ ναι πολύ  πρωτότυπο. Τι λέτε συντρόφια;

(ΥΓ):
Αλήθεια, τώρα που οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» (ο όρος είναι άκρως παραπλανητικός, ο σωστός είναι «αριστεριστές» ή «αναρχοκομμουνιστές», ή ακόμα καλύτερα «παρακρατικοί») κήρυξαν τον «πόλεμο στη δημοκρατία», τι χαμπάρια μάστορα από το «συνταγματικό» ή «δημοκρατικό» (ή τα κέρατά τους τα τράγια…) τόξο; Ακόμα να συσπειρωθεί;  πηγή

ΝΕΑ ΜΟΔΑ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ! ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ;


Κάποια πράγματα επί Τσιπροκαμμένων συμβαίνουν για πρώτη φορά. Όπως ας πούμε τα αιτήματα τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ –με επίσημες ανακοινώσεις τους- για αντικατάσταση… αστυνομικών διευθυντών νομών, που δεν είναι της αρεσκείας τους!

Έτσι, μετά από το σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, έρχεται τώρα και ανάλογο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στις Σκουριές.

Είναι προφανές, ότι οι συριζαίοι θέλουν έτσι να τρομοκρατήσουν όλους τους αστυνομικούς, για να κάνουν τα κέφια τους. Ωστόσο, ίσως να μην είναι μόνο αυτό κι όλες αυτές οι ανακοινώσεις να μη βγαίνουν τυχαία, αλλά βάσει σχεδίου, με τελικό σκοπό την τοποθέτηση «πολιτικών διοικητών» (κομισαρίων) δίπλα στους αστυνομικούς διευθυντές κάθε νομού, κατά το σταλινικό πρότυπο. Λέτε να το δούμε κι αυτό στους καιρούς της «πρώτης φοράς αριστερά»;

(ΥΓ):
Αλήθεια, ο τρενάκιας υπουργοπάνος Καμμένος τι λέει για όλα αυτά; πηγη
Το Ποτάμι ως δημιούργημα ειδικού σκοπού


Οτιδήποτε μπορεί κάνει ο Θεοδωράκης προκειμένου να αποδείξει τόσο ότι το κομματικό του μόρφωμα αποτελεί όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των εγχώριων «νταβατζήδων» της ενημέρωσης όσο και την αθεράπευτη γερμανοδουλεία του. Πριν από λίγες μέρες στη Βουλή ενοχλήθηκε ακόμη και από την άσφαιρη φραστική δημαγωγία ενός κυβερνητικού βουλευτή, για να βγάλει έναν λόγο του οποίου το συμπέρασμα ήταν ότι έπρεπε όλοι υποχρεωτικά να ψάλλουν ύμνους για τη Μέρκελ και τη Γερμανία.Τώρα, βλέπουμε το προκλητικό δημοσίευμα των Financial Times,το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να επιβάλει τη συμμετοχή του Ποταμιού ως νέου κυβερνητικού εταίρου (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) του ΣΥΡΙΖΑ! Ο ίδιος, βεβαίως, δεν επιχειρεί, έστω για μηντιακούς λόγους, να κρατηθεί μακριά από αυτά τα σενάρια και να τα καταδικάσει, δείχνοντας έτσι το μέγεθος της ξενοδουλείας του και ότι αποτελεί ένα δημιούργημα ειδικού σκοπού.
Είναι τυχαίο, άραγε, ότι οι πρώτες επερωτήσεις που έκαναν οι βουλευτές του αφορούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα; Είναι τυχαίο, επίσης, ότι τα λεγόμενα του ιδίου του Θεοδωράκη λειτουργούν ως εγχώρια προώθηση των θέσεων της Μέρκελ; Είναι προφανές για ποιους λόγους, λοιπόν, τα διάφορα ξένα ΜΜΕ  αβαντάρουν σε τέτοιον βαθμό το Ποτάμι, κάνοντας ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Χώρας.
Δεν έχουν, μάλιστα, κανένα πρόβλημα αυτή η αβάντα να έχει ανοιχτά προκλητικό χαρακτήρα, αδιαφορώντας πλήρως για τη γενική κατακραυγή που σηκώνει αυτή η ξεκάθαρη ανάδειξη του Ποταμιού σε όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.  Γιώργος Μάστορας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κολλεγιόπαιδα που παίζουν με την Ελλάδα

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6464665450859078080

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item