Widgets

ΣΑΠΙΛΑ των Μ.Μ.Ε. ΨΕΜΑΤΑ και ΛΑΣΠΗ από τα ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!


Λασπολογία ΣΚΑΪ: Παρουσίασαν αναρχικούς που επιτέθηκαν σε πολίτη ως Χρυσαυγίτες! 
Σε μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και ολοφάνερη συκοφάντηση κατά της Χρυσής Αυγής προχώρησε χθες η εκπομπή "ΣΚΑΪ στις 6" με τον Κώστα Μπογδάνο.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα διεξαγωγής της δίκης και στην επίθεση που δήθεν δέχθηκαν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα. Για την επίθεση που δέχθηκε Έλληνας πολίτης από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και ο βουλευτής του Ποταμιού, Ορφανός από τους αναρχικούς ούτε κουβέντα!
Στο εν λόγω ρεπορτάζ λοιπόν εμφανίστηκε μια λεζάντα "Η στιγμή της επίθεσης σε φίλους του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα" και ο Μπογδάνος έλεγε πάνω από τα πλάνα: "Οι καταγγελίες είναι ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν σε φίλους του Παύλου Φύσσα και σε μάρτυρες κατηγορίας. Εδώ βλέπουμε ένα κατεστραμμένο δίκυκλο όχημα".

Αυτό όμως που ΔΕΝ είπε εσκεμμένα ο Μπογδάνος ήταν ότι την εν λόγω επίθεση στον δικυκλιστή την πραγματοποίησαν οι αναρχικοί με τις κουκούλες, τα στυλιάρια και τις μαυροκόκκινες σημαίες.
Ιδού και το σχετικό βίντεο από την επίθεση των αναρχικών:
Πολύ φτηνή η προπαγάνδα των υπερχρεωμένων καναλιών και είναι καταδικασμένη να πέφτει στο κενό!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Οι υποκριτές των καθεστωτικών ΜΜΕ δεν άκουσαν την ρητορική μίσους του Μπουτάρη

Θέλοντας να στρέψει πάνω του και πάλι  τα φώτα της δημοσιότητας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε «χοντρό» τον Πάνο Καμμένο, αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού σημείωσε ότι «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί»!
Πέρα από την επαναλαμβανόμενη απόδειξη της φαιδρότητας του συγκεκριμένου τύπου, το όλο ζήτημα αποκτά και σοβαρές διαστάσεις. Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο πρόσωπο του Καμμένου, αλλά στο περιεχόμενο των δηλώσεων. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τα όσα υποστήριξε ο Μπουτάρης είχαν πολύ χαλαρή αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά, στις δηλώσεις του ήταν απολύτως σαφής. Ουσιαστικά υποστήριξε ότι ο Καμμένος δεν αξίζει να ζει, γι αυτό άλλωστε αν τον έβλεπε κρεμασμένο δεν θα του έκοβε το σχοινί.
Αλήθεια, αυτό δεν αποτελεί σαφή υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής και έμμεση προτροπή προς αφαίρεση της; Βεβαίως, θα πουν αρκετοί, ότι αυτά τα λόγια του Μπουτάρη δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνηθισμένη ρητορική υπερβολή. Γιατί, όμως, ο Μπουτάρης να «δικαιούται» να χρησιμοποιεί τέτοιες απαράδεκτες εκφράσεις και οι δηλώσεις, τα γραπτά και οι ομιλίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να κοσκινίζονται και να υπερμεγεθύνονται ως προς το περιεχόμενό τους;
Είναι δυνατόν κάποιες λέξεις, όπως «πυρήνες», «μάχη», «αγώνας» κλπ να διυλίζονται από διάφορα «σαΐνια» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας και πολύ χειρότερα από κάποιους ελάχιστους επίορκους δικαστικούς και να χρησιμοποιούνται ως «ατράνταχτο και ακλόνητο επιχείρημα» για την «εγκληματική δράση» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Μπουτάρης, εκστομίζονταν από κάποιο Χρυσαυγίτη. Θα γινόταν χαμός, με την παραπληροφόρηση να πηγαίνει σύννεφο και τα καθεστωτικά ΜΜΕ να ομιλούν περί «ρητορικής μίσους». Τώρα, όμως, τα λεγόμενά του αντιμετωπίζονται το πολύ ως μια «κακή στιγμή» και «λανθασμένο χιούμορ». Δεν γίνεται, όμως, να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν μπορεί οι εμπρηστικές δηλώσεις των διαφόρων μετόχων  του «συνταγματικού τόξου» να αντιμετωπίζονται χαλαρά, ως μια «συνηθισμένη ρητορική υπερβολή» και πολύ πιο ήπιες εκφράσεις, διατυπώσεις και θέσεις Χρυσαυγιτών να αντιμετωπίζονται αποσπασματικά και να μεγεθύνονται στο έπακρο προκειμένου να παιχτούν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια.
Ας καταλάβουν όσοι μετέχουν σε αυτά τα βρώμικα παιχνίδια ότι είναι αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να εξευτελίσουν την όποια αξιοπρέπεια τους στην ακαθαρσία τέτοιων απαράδεκτων πρακτικών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Ο SOROS ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Έγραφε ο Γιάννης Βαρουφάκης τον Απρίλιο του 2012... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ! ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!Γράφει ο Αντίοχος

Πιλοτικό πρόγραμμα τακτοποίησης των προσφύγων (με ή χωρίς εισαγωγικά) ξεκινάει το υπουργείο Εσωτερικών, Διοικητικής Ανασυγκρότησης και δε συμμαζεύεται, της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Ιδού τι προσφέρει στους τυχερούς, που… προτίμησαν (όπως χαρακτηριστικά έλεγε κάποτε και ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους ) την Ελλάδα:

«Η πρόταση του ΥΠΕΣ είναι προγράμματα φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο σε αυτόνομα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, -προγράμματα που έχουν ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία πιλοτικά στην Αθήνα αλλά και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη- τα οποία προσφέρουν στέγαση σε διαμέρισμα, σίτιση, παροχή ειδών ένδυσης και υπόδησης, υποστηρικτικές υπηρεσίες π.χ. ιατρική υποστήριξη, προγράμματα εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, χορήγηση μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών με τα μαζικά μέσα μεταφοράς και επικοινωνία μέσω της διαμεσολάβησης διερμηνέα».

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης

Δώσε μου και μένα μπάρμπα! Επειδή δε όλα αυτά μεταφράζονται και γράφονται σε εφημερίδες του εξωτερικού, είναι ποτέ δυνατόν με τέτοιες προσφορές να… προτιμήσουν άλλη χώρα της Ευρώπης οι επίδοξοι λαθρομετανάστες; Είναι δυνατόν να μην κάνουν τα πάντα για να ’ρθουνε στην Ελλάδα;(ΥΓ): Στην Ελλάδα της «ανθρωπιστικής κρίσης» -ο όρος είναι της παρούσας συγκυβέρνησης- υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που έχουν άμεση ανάγκη από στέγαση σε διαμέρισμα, σίτιση, παροχή ειδών ένδυσης και υπόδησης, ιατρική υποστήριξη, μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών και που δεν έχουν ανάγκη  εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και διαμεσολάβησης διερμηνέα (άρα θα κοστίσουν λιγότερα ). Αλλά, αυτοί δεν περιλαμβάνονται στα προγράμματα στοργής των Τσιπροκαμμένων, γιατί έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αυξάνονται ΤΑ ΧΡΕΗ, οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,, και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (!!!) ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τη δεύτερη στις πρώτες 90 ημέρες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, γίνεται ο υποχρεωτικός δανεισμός της κυβέρνησης από τους Δήμους και Περιφέρειες..... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Για την δέσμευση των χρημάτων από τους φορείς


Η κυβέρνηση που θα πληρώνει στο διηνεκές το ΔΝΤ και τους ξένους τοκογλύφους δεσμεύει τα χρήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή του ελληνικού λαού και νομοθετεί καταστρατηγώντας το Σύνταγμα όπως οι προκάτοχοί της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.   Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Μνημονιακές επιπτώσεις: Ένα εκατομμύριο εργαζόμενοι απλήρωτοι μέχρι και 5 μήνες στον ιδιωτικό τομέα!

Ως μια σύγχρονη γαλέρα μοιάζει για ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους η κατάσταση που επικρατεί στις εργασίες τους. Περίπου 1.000.000 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα πληρώνονται με καθυστέρηση, η οποία φτάνει μέχρι και τους 5 (!) μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το υπουργείο Εργασίας.
Σήμερα το 45% των μισθωτών αμείβεται με μισθούς έως και 751 ευρώ. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται εργαζόμενοι με πλήρη απασχόληση και εργαζόμενοι με μορφές ελαστικής εργασίας. Μέχρι το 2012 το ποσοστό των εργαζομένων που αμείβονται με μισθούς έως και 751 ευρώ ήταν το 17% του συνόλου των μισθωτών.
Επίσης, από τα ίδια στοιχεία, προκύπτει ότι μετά το 2012, μέσω των 1400 επιχειρησιακών συμβάσεων που υπογράφηκαν, οι μισθοί μειώθηκαν από 10% έως και 40%. Ακόμη μεγαλύτερες ήταν οι μειώσεις μισθών στις περιπτώσεις που οι συλλογικές συμβάσεις υπογράφτηκαν από τις «ενώσεις προσώπων», δηλαδή από τα 3/5 του συνόλου των εργαζομένων κυρίως στις μικρές επιχειρήσεις. Στο 80% αυτών των συμβάσεων μειώθηκαν στα 586 ευρώ μεικτά.
Έχοντας ως σημείο αναφοράς το 2012, το έτος δηλαδή που ο Σαμαράς πήρε τα ηνία της διακυβέρνησης της Χώρας, είναι ολοφάνερο πού οδήγησε η πολιτική του υπηρετικού προσωπικού των διεθνών τοκογλύφων.Φτώχεια και ανεργία, ενώ για όσους εργάζονται ακόμη ή θα αμείβονται με ψίχουλα ή θα τους χρωστάνε μέχρι και 5 μήνες εργασίας. Οποιαδήποτε παράταση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης από την παρούσα κυβέρνηση, κάτω από το οποιοδήποτε πρόσχημα και δικαιολογία, αποτελεί ξεκάθαρη εξαπάτηση των Ελλήνων, οι οποίοι στις 25 Ιανουαρίου επέλεξαν να μαυρίσουν την προηγούμενη κυβέρνηση για τα έργα και τις ημέρες της.
Εάν και η νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κινηθεί στο ίδιο μονοπάτι με την προηγούμενη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θα είναι εξίσου συνυπεύθυνη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει έλθει η Πατρίδα μας. Γιώργος Μάστορας

Για το ψυχιατρείο... Το πορτραίτο του Βελουχιώτη, η σημαία της Ε.Ε. και ένας υπουργός του ΣύριζαΗ εικόνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από το κελί κάποιου δυστυχούς τρόφιμου ψυχιατρικής κλινικής. Αμ δε! Ελήφθη στο γραφείο του υφυπουργού Υποδομών της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Χρήστου Σπίρτζη!
Ο Χρήστος Σπίρτζης είναι ένα από τα χιλιάδες στελέχη της πάλαι ποτέ κραταιάς ΠΑΣΟΚαρίας, τα οποία εκτιμώντας τα σημεία των καιρών, άφησαν «γειά» στο τρισένδοξο πασοκικό παρελθόν και μεταπήδησαν στο μεταΠΑΣΟΚ, κοινώς Σύριζα. Το βήμα φυσικά, δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να χαρακτηριστεί μετέωρο. Υπήρξε βήμα σιγουριάς και βεβαιότητος, σε συγγενές πολιτικό περιβάλλον όπου συν τοις άλλοις, είχαν βρει καταφύγιο χιλιάδες από τους πρώην συντρόφους και μάλιστα ως στελέχη σε θέσεις-κλειδιά.
Το γραφείο του υφυπουργού Υποδομών της αριστερής κυβέρνησης αποτυπώνει τη ψυχοσύνθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μεταπασόκων που κατέκλυσαν το κομματικό μόρφωμα της Κουμουνδούρου: σε δεσπόζουσα θέση, βρίσκεται το πορτραίτο του συμμορίτη αρχισφαγέα Άρη Βελουχιώτη. Στα δεξιά του εντούτοις, εντύπωση προκαλεί η σημαία της Ε.Ε., η οποία και υποδηλώνει σαφώς και ξεκάθαρα, την υποταγή του θαυμαστή του Κλάρα στο καπιταλιστικό διευθυντήριο των Βρυξελλών.
Πώς συμβιβάζεται ο Άρης Βελουχιώτης με την κεφαλαιοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση όμως, στο μυαλό του μέσου αριστερού; Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, έλεγε ένα τραγούδι το οποίο ταιριάζει γάντι στα ορφανά του ΠΑΣΟΚ που υιοθετήθηκαν από τους «ακραιφνείς» ιδεολόγους του Σύριζα!
Τα υπόλοιπα είναι δουλειά όχι δική μας αλλά των πλέον έμπειρων ψυχιάτρων...  ΠΗΓΗ

Α. Γρέγος: Απαραίτητα τα νέα ασθενοφόρα στην Χώρα μας

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων σχετικά με την προμήθεια 180 ασθενοφόρων από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το ΕΚΑΒ είναι απαραίτητο να προμηθευτεί με καινούργια ασθενοφόρα με διαφανείς διαδικασίες. Τα ασθενοφόρα πρέπει να έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές, όπως ανελκυστήρες ώστε να μπορούν οι τραυματιοφορείς να βοηθούν τους ασθενείς. Τα οχήματα μετά την λήψη τους πρέπει να κατανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες των περιοχών.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Επίκαιρη ερώτηση για την νομοθετική κατοχύρωση αναπηρικών συντάξεων και ακατάσχετου πρώτης κατοικίας  ΚΑΙ   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ερώτηση για τους αρχαιολογικούς χώρους

DAILY BEAST: ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα “The Daily Beast”, έδωσε η ελληνικής καταγωγής (και εμφανέστατα αριστερή…) λέκτορας Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ, Δάφνη Χαλικιοπούλου, η οποία κατέρριψε τις βλακέντιες «πολιτικά ορθές» απόψεις ότι στην Ελλάδα «δεν περνάει ο φασισμός» κ.τ.λ., υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικός εθνικισμός «είναι ιστορικός», διότι «βρίσκεται σε κάθε θεσμό και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα, ακόμη και mainstream κόμματα» και ότι «το εθνικιστικό αίσθημα είναι αρκετά διαδεδομένο ακόμη και μεταξύ εκείνων που δεν υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή». Επίσης, η Χαλικιοπούλου επισήμανε το γεγονός ότι παρά τις διώξεις «η Χρυσή Αυγή κατάφερε να γίνει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η τρίτη δύναμη στην ελληνική Βουλή».

Και κατέληξε, με το γνωστό  τροπάριο, το οποίο καλόν είναι να το εμπεδώσουν οι πάντες: «Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, γιατί αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει (να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις), είναι πολύ επίφοβο ότι η επόμενη αντι-συστημική εναλλακτική επιλογή θα είναι η Χρυσή Αυγή. Τότε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν».  ΠΗΓΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μνημόνιο και η Χρυσή Αυγή


Οι αριθμοί, που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις, αντανακλούν μια αναμφισβήτητη πολιτική κυριαρχία της νυν κυβέρνησης σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για την ακρίβεια, του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΔ. Κάτι τέτοιο, ανεξάρτητα από τον βαθμό εγκυρότητας των δημοσκοπήσεων και την ταύτισή τους με συγκεκριμένα συμφέροντα, δεν αποτελεί κάτι το παράδοξο. Η πολιτική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ενός κομματικού σχηματισμού που επί αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις πάλευε με το 3% και το όριο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, υπήρξε το αποτέλεσμα μιας ευρύτερης συνέργειας, η οποία υπερέβη τα παραδοσιακά πολιτικά του χαρακτηριστικά. Έχουμε ξανατονίσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι οι Έλληνες, που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατέστησαν μέσα σε μια νύχτα αριστεροί διεθνιστές.
Αυτό, το οποίο έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ήταν δύο πραγματικότητες της κρίσης στην μνημονιακή εποχή. Πρώτον, τον ΣΥΡΙΖΑ τον έφερε στην εξουσία η συνεχόμενη απώλεια ευημερίας του Ελληνικού Λαού και η «προλεταριοποίηση» τμημάτων της κοινωνίας, τα οποία μέχρι πρότινος είχαν πολλά να χάσουν, αλλά πλέον τίποτε. Το «κατόρθωμα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν η «προλεταριοποίηση» μεγάλου μέρους των Ελλήνων, γεγονός που υποχρέωσε τους φτωχοποιημένους συμπατριώτες μας να στρέψουν τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον, τον ΣΥΡΙΖΑ τον έφερε στην εξουσία η αίσθηση ταπείνωσης και αδικίας από την ανθελληνική ρητορική, αλλά και την απροκάλυπτη επέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα και τις πολιτικές υποθέσεις της Χώρας, εκ μέρους των διεθνών τοκογλύφων. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, αυτή η εφαρμοσθείσα πολιτική συνεχιζόμενου δανεισμού, για να πληρώνονται τα προηγούμενα δάνεια, με τίμημα την ολοένα και αυξανόμενη φτωχοποίηση των Ελλήνων επέφερε -εμπαικτικά και σε βαθμό κοροϊδίας- την αύξηση του δημοσίου χρέους και την ανάγκη για «μια από τα ίδια» στο διηνεκές.
Αυτές, λοιπόν, οι δυο πραγματικότητες ήταν που δημιούργησαν την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές. Συν τοις άλλοις, η αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ (σε επίπεδο εντυπώσεων βεβαίως, και όχι ουσίας) με τους δανειστές έδωσε στον Ελληνικό Λαό μια ψευδαίσθηση αντίστασης και υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας από την παρούσα ηγεσία της Χώρας σε σχέση με την προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Επίσης, αντιτιθέμενος στην πολιτική της λιτότητας (και πάλι σε φραστικό και όχι πρακτικό επίπεδο) κατόρθωσε, χάρις και στον αποπροσανατολιστικό λόγο των συστημικών ΜΜΕ, να δημιουργήσει μια δημοφιλή εικόνα προστασίας της περιουσίας του Κράτους και του Λαού. Μπόρεσε, δηλαδή να εκμηδενίσει πολιτικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραδοσιακά (με ψευδεπίγραφο τρόπο, φυσικά) παρουσιάζονταν ως προστάτες της Εθνικής Κυριαρχίας και της περιουσίας των Ελλήνων, αφήνοντάς τους έτσι να μιλάνε για την «εκτίμηση» της Μέρκελ, την «φιλία» του Γιούνκερ και την «κατανόηση» του Ντάισελμπλουμ…
Πίσω, βεβαίως, απ’ αυτή την ιδεατή, αλλά και τόσο πλαστή, εικόνα κρύβεται το αληθινό πρόσωπο της κυβερνητικής πολιτικής. Η νέα συγκυβέρνηση προσπάθησε μέσα από ένα θεατρικό σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» να κερδίσει κάποιον χρόνο ανοχής, ώστε κατά την διάρκειά του να γεφυρώσει σχετικά ομαλά το πέρασμά της από την αντιμνημονιακή ρητορεία της αντιπολιτευτικής περιόδου στην μνημονιακή προσαρμογή της κυβερνητικής πράξης. Ανοχή μπορεί να μην υπήρξε, υπάρχει όμως μια κατανόηση για τις πολιτικές ανάγκες της νέας συγκυβέρνησης, από την οποία πλέον ζητείται να βρει μόνη της τα «ισοδύναμα μέτρα», με τα οποία θα συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων και θα προετοιμαστεί η υπογραφή, στις αρχές του καλοκαιριού, μιας νέας δανειακής σύμβασης και ενός ακόμη μνημονίου. Επομένως, ισχύει και εδώ αυτό που έχουμε επισημάνει ξανά. Ότι, δηλαδή, το ζήτημα δεν είναι να περιοριστούμε σ’ αυτή την διαπίστωση, που μόλις περιγράφηκε.
Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η λαίλαπα της μνημονιακής κατοχής θα συνεχιστεί και από τη νέα συγκυβέρνηση, είναι προφανές ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι ταιριάζει στην πολιτική φύση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να διατυπώσουμε, δηλαδή, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις για την Πατρίδα και τον Λαό και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για την ουσιαστική υλοποίησή τους. Το να διαπιστώσουμε και να καταγγείλουμε την μνημονιακή προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι μεν χρήσιμο και απαραίτητο, αν όμως παραμείνουμε σ’ αυτό το πεδίο δεν πρόκειται να κερδηθεί τίποτα το ουσιαστικό.
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελέσει την μαχητική πρωτοπορία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης, τόσο απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, όσο και στους άμεσους και έμμεσους εγχώριους εντολοδόχους και συνεργάτες τους. Η απόφαση των Ελλήνων Εθνικιστών για διεκδικήσεις θα φέρει τους αγώνες και αυτοί με την σειρά τους τις Νίκες. Μπροστά στις προκλήσεις των καιρών οφείλουμε και θα είμαστε πανέτοιμοι!  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   Γιώργος Μάστορας 
          Νέα Χρεωκοπία - Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ψοφοδεξιάς και δήμευση των λογαριασμών της!


Διαλυμένη πολυκατοικία γεμάτη με μπάζα μοιάζει η ΝΔ, καθώς τα χρέη με τα οποία είναι φορτωμένη την έχουν οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση.

Σήμερα το μεσημέρι κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. Ο λόγος είναι ευνόητος, καθώς υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς την συγκεκριμένη εταιρεία. Σαν να μην έφτανε αυτό το ηχηρό χαστούκι για την παραπαίουσα απ’ όλες τις απόψεις και σ’ όλους τους τομείς ΝΔ, ήρθε μια ακόμη κατραπακιά, αφού κατέφθασε στην Συγγρού (όπου στεγάζεται το κόμμα) και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει.

Το κτίριο αρχικά ανήκε σε ιδιωτική εταιρεία (Μπάμπης Βωβός), μετά όμως από την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας, η οποία βλέπει τα ενοίκια να μένουν ανεξόφλητα. Εάν σ’ όλα αυτά προστεθούν και οι μη καταβαλλόμενοι μισθοί των υπαλλήλων του κόμματος, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει φέρει την ΝΔ ο Σαμαράς. Αφού κατέστρεψε την Χώρα στα 2,5 χρόνια της πρωθυπουργίας του, τώρα ο αποτυχημένος αυτός πολιτικάντης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και με το γράμμα του νόμου τη ΝΔ στην οριστική χρεωκοπία.
Μετά την πολιτική πτώχευση για τη ΝΔ έρχεται τώρα και η καθαρά οικονομική. Αναρωτιόμαστε, φυσικά, αν οι νόμοι, οι οποίοι είναι τόσο σκληροί για τις περιπτώσεις απλών ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους λόγω της αδυναμίας τους να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων, θα ισχύσουν στο έπακρο και στην περίπτωση της ΝΔ. Πολύ περισσότερο δε προσωπικά στον ίδιο τον Σαμαρά, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του κόμματος. Η ηθική, τουλάχιστον, (αλλά και η νομική) πλευρά σ’ αυτή την περίπτωση οφείλει την δέσμευση της προσωπικής του περιουσίας για τα χρέη του κόμματος του οποίου αυτή την στιγμή ηγείται.
Καλή η αρχηγία σ’ ένα κόμμα για να κυβερνάς δικτατορικά, να καταστρέφεις τον Τόπο και να στήνεις σκευωρίες κατά του βασικού σου πολιτικού αντιπάλου, επειδή έτσι σε διέταξαν οι εντολείς σου από το εξωτερικό, αλλά ακόμη καλύτερο να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου απέναντι στα χρέη αυτού του κόμματος. Εξάλλου, κάποιος ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι «της ανδρικής, της ευθείας σχολής» δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως κάποιοι που ο Λαός μας αποκαλεί με πολύ υποτιμητικό τρόπο.
Θα αναλάβει, λοιπόν, τις ευθύνες του ο «άντρακλας» ο Αντωνάκης; Πολύ αμφιβάλλουμε…  Γιώργος Μάστορας

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 177135742280462371

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item