Widgets

ΤΑ ΣΑΠΙΑ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!


Αισχρά ψεύδη της Στάη για τη Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η λασπολογία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία πρωτοφανή ασχήμια προέβη η γνωστή για τους εναγκαλισμούς με το σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, Έλλη Στάη, στην συνέντευξή της με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χθες το βράδυ.Στην προσπάθειά της να μεμφθεί την πρόεδρο της Βουλής για τις παρατηρήσεις της προς τον αρχισκευωρό Σαμαρά, η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε να λέει ότι και άλλοι έχουν διατυπώσει τέτοιου είδους απόψεις εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προφανώς την ώρα που η Στάη διατύπωνε τον συλλογισμό της, ο οποίος ήταν εν μέρει λογικός, προφανώς της είπαν από το κοντρόλ ότι αυτά που λέει αθωώνουν την Χρυσή Αυγή.
Έτσι στην προσπάθειά της να ανασκευάσει τον συλλογισμό, χωρίς να τον αναιρέσει, προσπάθησε να διαχωρίσει την Χρυσή Αυγή από τον τομέα της «σκληρής ρητορικής» και να τον «αναβαθμίσει» σε σκληρή πρακτική. Έτσι είπε ότι στην Χρυσή Αυγή «δεν μιλούν απλώς για λαθρομετανάστες, αλλά δολοφονούν λαθρομετανάστες».

Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται ούτε καν αν κάποιος υιοθετήσει το σύνολο της τερατώδους ψευδολογίας που ονομάζεται «δικογραφία». Δεν τεκμαίρεται, βεβαίως, διότι η μόνη δολοφονία μετανάστη που υπάρχει στην δικογραφία είναι αυτή του Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία όμως ακόμα και ο εντεταλμένος του Σαμαρά, Ντογιάκος, είχε αποφανθεί ότι: "Δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα...".
Ανάλογη ήταν και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, αλλά και του Δικαστηρίου σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, αφού αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με τη Χρυσή Αυγή.
Παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει με πάταγο ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, συγκεκριμένα συμφέροντα συνεχίζουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με φανερό δόλο την υφαρπαγή ψήφων προς τέρψιν των σαμαροβενιζέλων και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας. Μάλιστα, εν όψει της υπογραφής του νέου μνημονίου, οι ταγοί της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ετοιμάζουν τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού, βάση μίας νέας εκστρατείας συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Ας γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, όπως δεν λύγισε στους τόσους μήνες της πολιτικής δίωξης και της τρομοκρατίας ενός ολόκληρου συστήματος και του ποινικού παρακράτους του. Οι μεθοδεύσεις τους και τα ψέμματά τους δεν πείθουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει αντιληφθεί και τα ψεύδη τους και τους λόγους που τα εκστομίζουν.  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά θύμα πολιτικής σκευωρίας! ΒΙΝΤΕΟ 


Πόσο κοστίζει η λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής; 2 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα είναι τα χρέη τους!Μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι δεν την ψήφισαν, απορούν για ποιο λόγο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο δεν προβάλλουν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής αλλά επιπλέον συκοφαντούν και λασπολογούν καθημερινά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η Χρυσή Αυγή πριν ακόμη τις εθνικές εκλογές του 2012, κατήγγειλε την στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία εργολαβικά είχαν αναλάβει για λογαριασμό του Καθεστώτος των διεφθαρμένων την κατασυκοφάντησή τους. Τα στοιχεία όμως τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Direction Business Reports κατόπιν μελέτης και καταγραφής πλήθους εταιρειών του χώρου των media στην Ελλάδα, είναι υπεραρκετά για να καταδειχθεί ο λόγος για τον οποίο το σύνολο των μέσων ενημέρωσης διάκεινται υπέρμετρα εχθρικά απέναντι στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα προκύπτουν από την καταγραφή και αφορούν το έτος 2013, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών εμφανίζουν ετήσιο τζίρο ύψους 421,88 εκατ. ευρώ, μειωμένο περίπου 5% σε σχέση με το 2012. Την ίδια περίοδο, το σύνολο των υποχρεώσεων των συγκεκριμένων εταιρειών ανήλθε σε 1,29 δισ. ευρώ!
Για τις εταιρείες εκδόσεων εφημερίδων και περιοδικών το σύνολο των υποχρεώσεων ανήλθε το 2013 σε 800,39 εκατ. ευρώ. Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημανθούν ορισμένα ενδεικτικά στοιχεία, αναφορικά με τις πωλήσεις των εφημερίδων. Οι Εκδόσεις Έθνος παρουσίασαν πωλήσεις ύψους 33,69 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 10,51% σε σχέση με το 2012. Οι καθημερινές εκδόσεις (όμιλος της Καθημερινής) παρουσίασαν μείωση πωλήσεων 13,63% συγκριτικά με το 2012, ενώ ο ΔΟΛ είχε αύξηση κατά 1,22% σε σχέση με το 2012, με πωλήσεις ύψους 58,94 εκατ. ευρώ.
Πόσο τυχαία ήταν ως εκ τούτου, τα «τρομερά» εκείνα δημοσιεύματα τα οποία συνόδευσαν την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013; Ποιος δεν θυμάται τα πομπώδη πρωτοσέλιδα με τα «συγκλονιστικά» ντοκουμέντα φωτογραφιών που διέρρεαν από την Αντιτρομοκρατική στους δημοσιογράφους, πάντοτε υπό τον τίτλο «στοιχεία που καίνε τη Χρυσή Αυγή»;
Συμπερασματικά, η λυσσαλέα προπαγάνδα εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος κοστίζει ακριβά. Όχι βεβαίως στο Καθεστώς των διεφθαρμένων το οποίο υμνούν τσοντοκάναλα και ρυπαροφυλλάδες, αλλά στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος και υφίσταται την βρώμικη προπαγάνδα αλλά επιπρόσθετα, καλείται και να πληρώσει ακριβά την συνέχιση της λειτουργίας των καταχρεωμένων οργανισμών παραγωγής μίσους κατά των Εθνικιστών!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ


Απάντηση Σύριζα στην Χρυσή Αυγή: “Δεν μπορούμε να βγάλουμε λεφτά από την Λίστα Λαγκάρντ”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε στην Ολομέλεια την επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη αναφορικά με την πορεία ερευνών για τις υποθέσεις διαφθοράς πολιτικών προσώπων και κομμάτων.
Αρχικά, ο βουλευτής Αττικής επισήμανε για μια ακόμη φορά την συνεχιζόμενη κατάλυση του Συντάγματος και του Πολιτεύματος από τον εισαγγελέα Φυλακών, ο οποίος απαγορεύει σε εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα και έθεσε το Προεδρείο της Βουλής προ των ευθυνών του.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, όπως αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο στην Βουλή από τον ίδιο τον πρώην Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Μπαλτάκο. Ένα χρόνο μετά οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας παραμένουν στο απυρόβλητο.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι δεν έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις των υπερχρεωμένων κομμάτων και των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων (όπως ο σύμβουλος του Σαμαρά, Παπασταύρου) σε λίστες μαύρου χρήματος στο εξωτερικό (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, κ.α.). Ακόμη, επισήμανε ότι την στιγμή που τα οικονομικά των Ελλήνων είναι ασφυκτικά, υπάρχουν τεράστια ποσά τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί και στα οποία εμπλέκονται η οικογένεια Μπόμπολα, η οικογένεια Μαρτίνου (χορηγός εκδηλώσεων της ΝΔ), και άλλοι.
Ο κ. Νικολούδης επισήμανε αρχικά ότι ο ίδιος δεν θα έπαιρνε τηλέφωνο να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, όπως ο Αθανασίου, το οποίο είναι ξεκάθαρα ποινικό αδίκημα.
Τέλος, παραδέχτηκε πως ο έλεγχος είναι εξαιρετικά δύσκολος, εξελίσσεται με πολύ αργούς ρυθμούς και ομολόγησε κατ΄ ουσίαν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορεί να βγάλει λεφτά από την λίστα Λαγκάρντ.    ΠΗΓΗ
Εκατοντάδες λαθρομετανάστες πολιόρκησαν το Α.Τ. της Κω για να πάρουν χαρτιά! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες


Ανάστατοι οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω.
Η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και το καθεστώς ανοχής που επικρατεί στο φαινόμενο αυτό, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Κω, όπου οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο νησί πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα προκειμένου να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα και ν' αναχωρήσουν για την Αθήνα.
Ο αριθμός τους φαίνεται να ξεπερνά τους 150, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του τμήματος και να δημιουργούνται συχνά εντάσεις μεταξύ λαθρομεταναστών και αστυνομικών, οι οποίοι καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες να τους ηρεμήσουν και να τους βάλουν σε μία σειρά.   ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!    ΚΑΙ    ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ SYRIZA ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Αναιρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ η λίστα Βαρουφάκη


Η λίστα Βαρουφάκη περιλαμβάνει άκρως μνημονιακά μέτρα, αναιρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί σχεδόν πιστά την καταστροφική πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.  Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου 
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ! Παραδίδουν την ΠΑΤΡΙΔΑ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!    ΚΑΙ   ΚΑΡΓΑ ΔΟΥΛΕΜΑ!  «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» λέει το Ανθελληνικό SYRIZA (για ποιους  άραγε?)

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν την κοινωνία τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας άλλα ο ένας κι άλλα ο άλλος, για να τους έχουν όλους… ευχαριστημένους.

Έτσι, ο «λαϊκιστής» Βούτσης δήλωσε στο γερμανικό Spiegel, πως «Αν ως τις 9 Απριλίου δεν εισρεύσουν χρήματα, θα πληρώσουμε πρώτα τους μισθούς και τις συντάξεις εδώ στην Ελλάδα και μετά θα ζητήσουμε από τους εταίρους μας στο εξωτερικό συναίνεση και κατανόηση για το ότι δεν θα πληρώσουμε εγκαίρως τα 450 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ».

Εν συνεχεία, ο «ρεαλιστής» κυβερνητικός εκπρόσωπος Σακελλαρίδης, δήλωσε τα… ακριβώς αντίθετα:

«Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου. Η πορεία των διαπραγματεύσεων, άλλωστε, έχει καλύψει την απόσταση και έχει δημιουργήσει κοινό έδαφος».

(ΥΓ): Ερώτηση προς Βούτση: εντάξει, ας υποθέσουμε ότι θα γίνει το δικό σου και ότι θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις Απριλίου. Τον επόμενο μήνα όμως;
  ΠΗΓΗΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ  «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ» ΛΕΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Διγλωσσία πάψε πια να χτυπάς με το σπαθί. Σε αυτή την κυβέρνηση το άδειασμα του ενός υπουργού από τον άλλον και ο πόλεμος της εξουσίας και ποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή στον Πρωθυπουργό, είναι τόσο καθημερινό φαινόμενο, που τελικά ο κόσμος – και πολλές φορές όχι άδικα – δεν ξέρει τι ισχύει και τι τον περιμένει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «άδειασε» τον υπ. Εσωτερικών προχωρώντας σε κατηγορηματική διάψευση ενδεχόμενης μη καταβολής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρακτορείο Reuters είπε συγκεκριμένα:

«Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα, η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης. Ο ίδιος ανέφερε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων έχει καλύψει την απόσταση και έχει δημιουργήσει κοινό έδαφος, ενώ πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει περαιτέρω εξειδίκευση και σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη σε Eurogroup που θα επικυρώσει τη συμφωνία.

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου ήρθε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των βασικών σημείων της συνέντευξης του Νίκου Βούτση στο Der Spiegel, όπου ο υπουργός Εσωτερικών προειδοποίησε ότι «Αν έως τις 9 Απριλίου δεν εισρεύσουν χρήματα, θα πληρώσουμε πρώτα τους μισθούς και τις συντάξεις εδώ στην Ελλάδα και μετά θα ζητήσουμε από τους εταίρους μας στο εξωτερικό συναίνεση και κατανόηση για το ότι δεν θα πληρώσουμε εγκαίρως τα 450 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ», σημειώνοντας πως αυτό θα γίνονταν μετά από συμφωνία ώστε να μην θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός.

ΔΗΛΑΔΗ: Αν τα χρήματα δεν φτάνουν για την πληρωμή και των δυο, θα ισχύσει ότι είπε ο άνθρωπος δίπλα στον Τσίπρα. Θα πληρωθεί το ΔΝΤ και ΌΧΙ οι μισθοί και οι συντάξεις που είπε ο αρμόδιος υπουργός!

Εκτός και αν όλα αυτά είναι στην γνωστή κατεύθυνση: Άλλα λέμε έξω, άλλα στους Έλληνες πολίτες! Κάνουμε και λίγο δραματικό το κλίμα – να δείξουμε πως το παλεύουμε σκληρά – αλλά εντέλει ισχύει η άποψη του Σκουρλέτη που δηλώνει πως «λεφτά υπάρχουν» για τον Απρίλιο…

Συνεννοηθείτε και σοβαρευτείτε! Μην παίζετε με τους Έλληνες και την Ελλάδα!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΗΓΗ


Πώς εμπλέκεται ο σύμβουλος του Σαμαρά, Παπασταύρου στο “θάψιμο” της Λίστας Λαγκάρντ;Από τις πρώτες μέρες της αποκάλυψης της Λίστας Λαγκάρντ η Χρυσή Αυγή τόνιζε την παρουσία μεγαλοκαρχαριών και ανθρώπων προσκείμενων στο εγχώριο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα. Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι ήδη από τον Οκτώβριο του 2013, η Χρυσή Αυγή είχε μιλήσει για την εμπλοκή του Παπασταύρου στην περιβόητη λίστα.
Η ελληνική πολιτική σκηνή σκοπίμως απέφευγε να ασχοληθεί με το ζήτημα, αποσιωπώντας την συμμετοχή του συμβούλου του Σαμαρά, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που μιλούσαν για εντολές που είχαν δοθεί για «κλείσιμο» της υποθέσεως. Παρότι αυτά είχαν δημοσιευτεί και σε πολιτικό περιοδικό, ουδείς ασχολήθηκε. Η ενασχόληση με την όλη υπόθεση άρχισε όταν το θέμα έφτασε σε ιταλική εφημερίδα.
Είναι προφανές ότι η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά και κατάντια στην οποία περιήλθε το κράτος επί κυβερνήσεως Σαμαρά, κάνουν επιτακτική την ανάγκη διερεύνησης της υπόθεσης. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχετική ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία, απαιτώντας να ληφθεί άμεσα δράση σε αυτόν τον τομέα:
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Στη λίστα "Λαγκάρντ’ και το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου, ενός από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Σαμαρά»
Ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, αναλάμβανε πολλές κρίσιμες και ειδικές αποστολές συμμετέχοντας σχεδόν σε όλες τις συναντήσεις με την Τρόικα. Μάλιστα ήταν ένας από τους δύο απεσταλμένους της κυβέρνησης το 2014 στην Ελβετία για το άνοιγμα των ελληνικών λογαριασμών και την επιβολή της αντίστοιχης φορολογίας. Παρά ταύτα, ο κ. Παπασταύρου εμφανίζεται ως δικαιούχος ενός λογαριασμού 5,4 εκατ. δολαρίων, για τον οποίο ο ίδιος διατεινόταν ότι απλώς τον διαχειριζόταν ως πληρεξούσιος δικηγόρος και δεν του ανήκε.
Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, πρόσφατα δύο δημοσιογράφοι ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου επισκέφθηκαν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), συναντήθηκαν με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τους ενημέρωσαν ότι συνομίλησαν με τον Ερβέ Φαλτσιανί, ο οποίος είχε υποκλέψει την «λίστα Λαγκάρντ» από την HSBC και έδωσε τα στοιχεία για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αίσθηση, μάλιστα, προκαλούν οι πληροφορίες για άσκηση ασφυκτικών πιέσεων σε στελέχη του ΣΔΟΕ, προκειμένου να κλείσει άμεσα η «υπόθεση Παπασταύρου».   
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 είχε αποκαλυφθεί ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν συνδιαχειριστής ενός λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων, κάτι το οποίο ο ίδιος διέψευσε. Αντ’ αυτού, ισχυρίστηκε ότι διαχειριζόταν τον λογαριασμό των 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του σε off shore εταιρεία με έδρα στην Καραϊβική.     
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  • Έχει κληθεί ο Σταύρος Παπασταύρου από τον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις για το θέμα;
  • Αληθεύουν οι πληροφορίες για την άσκηση πιέσεων σε στελέχη του ΣΔΟΕ; Αν ναι, από ποιους; Θα αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση;
Αθήνα, 01/04/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής η κρατική αδιαφορία απέναντι στις ανάγκες των νεφροπαθών συμπολιτών μας
Μας δουλεύει ο Πετράκος: «Ενεργούμενα ξένων υπηρεσιών ή παρακρατικοί οι καταληψίες - Να επέμβει η ΕΥΠ»!

Μετά τους υπουργούς που αυτοδιαψεύδονται, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης πως δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών αποτελούν προσωπικές τους θέσεις, σήμερα είχαμε και τις βολές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Σύριζα, Θ. Πετράκου, κατά των καταληψιών!
Μιλώντας στο καθεστωτικό Βήμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα αναφερόμενος στις καταλήψεις σε όλη τη χώρα ανέφερε τα εξής: «πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας. Δεν είναι μόνο στους Δήμους, είναι και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, έγιναν στο «Κόκκινο». Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι καλό η ΕΥΠ να το κοιτάξει. Τυχαία είναι όλα αυτά; Δεν ξέρω αν είναι ξένος ή εσωτερικός δάκτυλος, γιατί να είναι ξένος; Προβληματίζομαι ιδιαιτέρως και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα και νομίζω κανένας μας δεν πρέπει να αποκλείει τίποτα»!
Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, ο Θ. Πετράκος ομολογεί πως οι προστατευόμενοι του Σύριζα και του συνόλου της κοινοβουλευτικής Αριστεράς εν γένει, δρουν ως δάκτυλος ξένων υπηρεσιών ή ως παρακρατικός μηχανισμός! Εξ ου και η προτροπή του να αναλάβει την έρευνα για τις καταλήψεις η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Σε κάθε περίπτωση, καθίσταται κωμικοτραγικό οι υπερασπιστές της ασυδοσίας των ακροαριστερών και σειράς έκνομων ενεργειών τους, να κάνουν λόγο για παρακρατικούς προβοκάτορες ή ακόμη χειρότερα, πιόνια ξένων μυστικών υπηρεσιών που πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης. Αν μη τι άλλο όμως, εν μέσω των τραγελαφικών καταστάσεων που συμβαίνουν, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα επί του προκειμένου, επιβεβαίωσε όσα υποστηρίζει εδώ και πλέον της δεκαετίας η Χρυσή Αυγή: το παρακράτος είναι βαθιά κόκκινο και ξενοκίνητο!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ Η ΕΝΤΟΛΗ !

Το άρθρο Πανούση πυροδότησε σφαγή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα για το ποιος έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ασφάλεια της χώρας!

Ένα άρθρο του υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση, στην εφημερίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα» ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει έριδες τόσο στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, όσο και στην αντιπολίτευση. Στο άρθρο του ο υπουργός που πολλάκις έχει δηλώσει άγνοια για πράγματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ουσιαστικά καυτηρίασε τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και μια μακρά παράδοση που καλά κρατεί σαράντα και ένα χρόνια τώρα.
Ο Πανούσης στο άρθρο του κατακεραυνώνει την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση κάνοντας λόγο για αριστερά του τίποτα και εγκαλεί στην πραγματικότητα τους συντρόφους του, όσον αφορά τις αριστερίστικες απόψεις περί «φασισμού», αστυνόμευσης και ανάγκης για την ύπαρξη στρατού και εθνικής ασφάλειας. Το άρθρο αυτό προκάλεσε την μήνη πολλών γκρουπούσκουλων της αριστεράς, οι οποίοι ουσιαστικά είπαν στον Πανούση να το… βουλώσει. Αυτοί που κατηγορούν την κοινωνία, ως «φασιστική» φιμώνουν τον Πανούση.
Αυτό, βεβαίως, το κάνουν γιατί περιορίζουν τα λεγόμενα του Πανούση στην επικαιρότητα. Όμως ο προσεκτικός αναγνώστης μπορεί να εντοπίσει στα γραφόμενα του υπουργού, ένα ισχυρό «κατηγορώ» εναντίον ολόκληρης της Μεταπολίτευσης. Βεβαίως δεν ήταν η πρόθεση του υπουργού αυτή, αλλά το ουσιαστικό ζήτημα ήταν ακριβώς αυτό και κανένα άλλο.
Το άρθρο του Πανούση εντός της ημέρας θα γίνει τροφή για σχόλια από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταδείξουν την «έλλειψη ασφαλείας» υπό διακυβερνήσεως Σύριζα. Από κοντά θα σιγοντάρει και το Πασόκ, ενώ αντιστοίχως, όπως ήδη προείπαμε, θα ανακύψουν εσωτερικές αντιδράσεις, η οποία θα τροφοδοτείται επί μέρες με την αγαστή συνεργασία «αντεξουσιαστών», προκειμένου τα φώτα της επικαιρότητα να στραφούν εκεί και όχι στην πολιτική επικαιρότητα.
Στην πραγματικότητα το άρθρο του Πανούση θα έπρεπε να συναντήσει την σιωπή όλων αυτών. Αλήθεια, με ποιο θράσος θα σχολιάσει την έλλειψη ασφάλειας η Νέα Δημοκρατία; Η Νέα Δημοκρατία που απελευθέρωνε τρομοκράτες, διέλυσε την Αστυνομία και τον Στρατό. Η Νέα Δημοκρατία που επί της κυβερνήσεώς της και επί υπουργίας του σημερινού ΠτΔ, κάηκε ολόκληρη η Αθήνα από μία χούφτα αλητήριων.
Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι ότι αυτή τη στιγμή μία χούφτα ανθρώπων άγει και φέρει το κράτος κατά το δοκούν. Το ζητούμενο είναι ότι σαράντα χρόνια τώρα η αριστερά και οι διάφοροι τρομοκρατικοί πυρήνες που κινούνται εντός της απολαμβάνουν μίας πρωτοφανούς ασυλίας που ξεκίνησε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από τη Νέα Δημοκρατία. Υποκριτικά, οπότε, τα «κροκοδείλια δάκρυα» της νουδούλας για την όλη κατάσταση.
Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρούσα συγκυβέρνηση αναλίσκεται σε έναν βομβαρδισμό εξαγγελιών, ενώ είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πράξεις. Το άρθρο Πανούση δεν έχει καμία αξία την στιγμή που εντάσσεται στα πλαίσια εξαγγελιών, δηλαδή δεν είναι απόφαση μετουσιωμένη σε πρακτική. Ανάλογης αξίας είναι και το σύνολο της σημερινής ειδησεογραφίας που βρίθει δηλώσεων, εξαγγελιών, διαρροών και διαψεύσεων, αλλά είναι πλήρως κενό ουσίας.
Όντως δεν δύναται να υπάρξει κράτος χωρίς εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια. Πολύ περισσότερο δεν δύναται να υπάρξει ανεξάρτητο κράτος χωρίς εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια. Όμως αυτή μπορεί να πραγματωθεί μόνο επί μίας Εθνικής Διακυβερνήσεως που ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με τη ΝΔ, τον Σύριζα, το Πασόκ, τους Ανέλ, το ΚΚΕ και τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, τα οποία επί τέσσερις συναπτές δεκαετίες εμετρήθησαν, εζυγίσθηκαν και εβρέθησαν ελλειπή. Και για να χρησιμοποιήσουμε, παραφρασμένη, μία φράση του Πανούση από το άρθρο του: Την αριστερά του τόπου δεν την χρειάζεται ο τόπος και ο λαός. Το ίδιο ισχύει και για την δεξιά του τίποτα!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Τα κόμματα του τίποτα, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία, είναι απολύτως συνυπεύθυνα για την καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας και την παντελή έλλειψη δημόσιας ασφάλειας".
Και για του λόγου το αληθές, για να μην μένει τίποτα στο σκοτάδι, ιδού:
Τάγμα εφόδου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης (17/11/2009) - Διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία  ΠΗΓΗ
Τάγμα εφόδου ΝΔ - 2007


FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4591724726897077559

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item