Widgets

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τους Ζάμπλουτους «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ; Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Χώρα μας το τελευταίο διάστημα, έρχεται να μας δηλώσει την ανευθυνότητα αλλά και την τεράστια ευθύνη που βαρύνει τον πρωθυπουργό.

Η κυβέρνηση ψάχνει με το κερί να βρει λεφτά ώστε να εξοφληθούν οι εσωτερικές υποχρεώσεις της Χώρας μας, μισθοί και συντάξεις, βάζοντας μάλιστα «χέρι», με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, στα αποθεματικά των τοπικών αυτοδιοικήσεων. Λαμπρά ! ! !

Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει την νεώτερη πολιτική ιστορία του τόπου μας, όπου μερικές δεκαετίες πριν ένας άλλος κυβερνήτης, βρέθηκε σε δίλλημα, όταν τα δημόσια χρηματικά αποθέματα έφταναν μόνο για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις ή να πληρώσει με αυτά ένα εξωτερικό χρέος. Φυσικά επέλεξε να πληρωθούν οι εσωτερικές ανάγκες της Χώρας μας, παρά το ξένο δάνειο. Κάτι που εσείς κ. Τσίπρα αποφεύγεται εντέχνως, μιας και σας βλέπουμε με περίσσια άνεση να εξοφλείται τα εξωτερικά δάνεια της Χώρας μας, μη υπολογίζοντας το χάλι που επικρατεί στο εσωτερικό της Χώρας μας. Προφανώς, το σκίσιμο του μνημονίου που ευαγγελιζόσασταν προεκλογικώς αναφέρονταν μόνο στα εσωτερικά έξοδα της Ελλάδος.

Τους μετέπειτα μήνες κ. πρωθυπουργέ τι θα έχει σειρά; Μήπως τα αποθεματικά των ταμείων, ή μήπως θα στραφείτε σε πιο σίγουρες αλλά και πιο μεγάλες μπάζες, όπως οι καταθέσεις των πολιτών, όσες βέβαια απ’ αυτές έχουν μείνει στις τράπεζες. Αλλά μην είστε και τόσο σίγουρος ότι και απ’ αυτές θα κάνετε προκοπή. Ήδη η αναγγελία για υφαρπαγή των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ, έχει προκαλέσει τόση αναστάτωση στην κοινή γνώμη, που δε νομίζω οι πολίτες να αφήσουν και την τελευταία δεκάρα τους στην τράπεζα, έρμαιο των ορέξεων σας. Τι μέλη γενέσθαι λοιπόν;

Περιμένετε μήπως και φιλοτιμηθούν οι ευρωπαίοι εταίροι μας και μας δανείσουν «αβλεπή»; Ειλικρινά εγώ δεν γνωρίζω κανένα τοκογλύφο με φιλότιμο, αν εσείς ξέρετε κάποιον, θα ήθελα να μας τον γνωρίσετε.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η λέξη «τραγική» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την κατάσταση ρευστότητας που υφιστάμεθα όλοι μας αυτή τη στιγμή.

Ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το γρήγορα κ. Τσίπρα, διότι να συμβεί ένα «ατύχημα» μην νομίζεται ότι χρίζει και μεγάλης δυσκολίας, ειδικά με κομμουνιστές σαν και του λόγου σας, που κατσικώθηκαν στο σβέρκο της Ελλάδος.  πηγη


Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης Μέρκελ με Τσίπρα στην επέτειο του Μνημονίου;

Πολύς λόγος έγινε από τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια για το πόσο «εποικοδομητική» και σε πόσο «καλό κλίμα» έγινε η συνάντηση Μέρκελ – Τσίπρα στην επέτειο του Μνημονίου.  Στην προσπάθειά μας να αναψηλαφήσουμε το ομολογουμένως θολό τοπίο γύρω από μία συνάντηση, της οποίας το περιεχόμενο κρατήθηκε μυστικό, θα επικαλεστούμε τις διαρροές από πηγές προσκείμενες στην συγκυβέρνηση.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις κυβερνητικές πηγές ο Τσίπρας κατάφερε να αποσπάσει συμφωνία για το μέγεθος του πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο θα είναι 1,2% - 1,5%. Αντιστοίχως υπήρξε συμφωνία στο να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ υπήρξε και θετική δήλωση της Καγκελαρίου και αρχιτοκογλύφου, η οποία περιελάμβανε την απαγόρευση διαρροών και πολλών δηλώσεων.
Αν κάποιος ήταν τελείως αφελής θα πίστευε τον σχολιασμό των κυβερνητικών πηγών, ότι αποτελεί ανακούφιση η μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και ίσως αυτό να πυροδοτούσε περαιτέρω σχολιασμό για «ανακούφιση από την λιτότητα» και άλλα τέτοια φαιδρά, που από το πρωί διαβάζουμε στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες που πρόσκεινται στον Σύριζα και τους Ανέλ.
Πάει, όμως, ο καιρός που ο λαός έτρωγε το «κουτόχορτο» που του σερβίρει η διεθνής πλουτοκρατία. Ας δούμε ένα – ένα τα σημεία που υποτίθεται ότι «κέρδισε» ο Τσίπρας.
Πρωτογενές πλεόνασμα: Στις 9 Φεβρουαρίου του 2015, δηλαδή δυόμιση μήνες πριν, γράφαμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι προσφέρουν στον Τσίπρα δώρο για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή ένα μειωμένο πρωτογενές πλεόνασμα της τάξεως του 1,49%. Όταν το γράφαμε αυτό δεν υπήρχε καν η σωρεία των δημοσιευμάτων για ανάγκη στήριξης της συγκυβέρνησης διά τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο «κέρδος», καταρχάς δεν είναι κέρδος Τσίπρα, αλλά Χρυσής Αυγής και δεύτερον είναι παλιό για συνεχίζουν ακόμα οι πανηγυρισμοί επί αυτού, αφού περιλαμβανόταν στο πακέτο Γιουνκέρ του Φεβρουαρίου.
Ιδιωτικοποιήσεις: Στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ο Σύριζα διατράνωνε το πάγωμα των ιδιωτικοποιήσεων. Τις ίδιες θέσεις συνέχισε ακόμα και μέχρι πρόσφατα να εκφράζει μία πτέρυγά του. Το γεγονός ότι στην συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ αναφέρεται ρητά η συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων, σημαίνει ότι το εν λόγω σημείο είναι στην πραγματικότητα μία νίκη της Μέρκελ επί του Τσίπρα και όχι το αντίθετο, όπως διαφημίζεται από τους παπαγάλους της ροζοψεκασμένης δημοσιογραφίας.
Δήλωση Μέρκελ για συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας: Η Μέρκελ είπε ότι θα πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια να μην «ξεμείνει» η Ελλάδα από ρευστό. Αυτό που παρουσιάστηκε ως επιτυχία αποτελεί μία ξεκάθαρη επιτάχυνση των διαδικασιών για την σύναψη του νέου Μνημονίου, ώστε να συνεχίσει να ζει η χώρα μας σιδηροδέσμια στα δανεικά των διεθνών τοκογλύφων.
Απαγόρευση διαρροών: Αυτό ήταν μια πραγματική νίκη του Τσίπρα, μόνο που δεν αφορά καθόλου τους Έλληνες. Είναι ένα κέρδος καθαρά κομματικό, αφού συμφωνήθηκε να αφεθεί το επικοινωνιακό πεδίο ανοιχτό στους ανθρώπους του Σύριζα, ώστε να προσπαθήσουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Συμφωνήθηκε η Μέρκελ να μην αποκαλύπτει τους επαχθείς όρους που υπογράφουν οι συριζαίοι, αλλά να τους αφήνει να το «παίζουν» «επαναστάτες» στο εσωτερικό την ίδια ώρα που στο εξωτερικό θα κάνουν γονυκλισίες, θα υπογράφουν μνημόνια και θα κάνουν τεμενάδες στην διεθνή τοκογλυφία. Το κακό, βέβαια, είναι ότι ενώ μπορούν να κατευθύνουν τα δελτία ειδήσεων, δεν μπορούν να κρύψουν την κατάσταση από τους Έλληνες, που εν τέλει θα κληθούν να πληρώσουν αυτά που υπογράφονται.  ΠΗΓΗ
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;
tsipras-merkel_4
Γράφει ο Αντίοχος
Να, λοιπόν, που η φράου Μέρκελ έχει ανησυχία να μη μείνει από φράγκα η Ελλάδα! Μετά, λοιπόν, την «εποικοδομητική» -όπως την χαρακτήρισε- χθεσινοβραδινή συνάντηση με τον mister Tsipra, στο περιθώριο της έκτακτης συνόδου για το μεταναστευτικό, η σκληρή και άτεγκτη φράου ξάφνιασε τους πάντες, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να ξεμείνει από μετρητά η Ελλάδα προτού επιτευχθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς «πιστωτές» της. Επιπροσθέτως, είπε ότι συμφώνησε με τον Alexi, να παραμείνει εμπιστευτικό το περιεχόμενο της συζήτησής τους!

Πως εξηγείται αυτή η έκπληξη της μέγαιρας; Είναι προφανές: ο mister Tsipras έκατσε στα… τέσσερα και τα ’δωσε όλα, με την προϋπόθεση να μη γίνουν άμεσα γνωστές οι πομπές του! Τις οποίες, θα αισθανθούμε αργότερα στο πετσί μας!  ΠΗΓΗ


Χρ. Παππάς: Αντισυνταγματική η στάση της κυβέρνησης να μην απαντά στην Χρυσή Αυγή


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για την ενέργεια του υπουργού Περιβάλλοντος, Ανασυγκρότησης και ενέργειας Π. Λαφαζάνη να μην απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική αυτή στάση, καθώς χθες από το Γραφείο του Π. Λαφαζάνη είχαν ενημερώσει πως δεν θα γίνει η επίκαιρη ερώτηση, ενώ σήμερα ο αρμόδιος υπουργός ήταν στην Βουλή και απαντούσε σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών άλλων κομμάτων.

Ο βουλευτής επικρατείας της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως ο υπουργός δεν μπορεί να απαντά επιλεκτικά και οφείλει να απαντά σε όλους τους εκπροσώπους του Έθνους. Οφείλει να διακρίνει τον ρόλο του ως εκπρόσωπος της εκτελεστικής εξουσίας και έχει την υποχρέωση να απαντά στους εκπροσώπους της νομοθετικής.
Ο αρμόδιος υπουργός Λαφαζάνης απάντησε ότι ο λόγος που δεν απάντησε σήμερα είναι επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση και επιφυλάχθηκε να το κάνει την επόμενη εβδομάδα. Αναμένουμε... ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: H κυβέρνηση καταπατά τον κανονισμό της βουλής όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Oλομέλεια της βουλής επί της διαδικασίας για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με την μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων που φέρνει η κυβέρνηση με την μορφή του κατεπείγοντος.
Ο συναγωνιστής κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της βουλής κατά το δοκούν, ακολουθώντας τις πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που έφερνε φωτογραφικούς και αντισυνταγματικούς νόμους κατά της Χρυσής Αυγής και φυλάκιζε παράνομα και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.   ΠΗΓΗ
Στη δευτερολογία του επί της διαδικασίας ο συναγωνιστής Παναγιώταρος υπενθύμισε πολλές από τις παραβιάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και την υποκρισία του Σύριζα που άλλα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και άλλα κάνει. Κλείνοντας είπε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει την πρόταση αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας.

Στην τριτολογία του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις χυδαιολογίες των βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου που ευτελίζουν το κοινοβούλιο σημειώνοντας πως είναι οι ίδιοι που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Κλείνοντας τόνισε πως η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που έρχεται προς ψήφιση είναι αντισυνταγματική. 

Οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο Kontra Channel

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή του Kontra Channel «Επί του Πιεστηρίου» για τις τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.
Οι συναγωνιστές αναφέρθηκαν στα ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και ο ευθύς πολιτικός τους λόγος προκάλεσε αίσθηση στους δημοσιογράφους.
Η παρουσία του δικαστικού συντάκτη του "Πρώτου Θέματος" Τσιμπούκη στην εκπομπή είναι ενδεικτική της εμπάθειας των κατ εξακολούθηση λασπολόγων της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Μας κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ (Απέραντο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ για τους ΣΑΝΕΛ)

Α. Ματθαιόπουλος: Η ΝΔ κατήργησε το τεκμήριο της αθωότητας - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης σχετικά με το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ΝΔ έχει προ πολλού καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας από την στιγμή που ψήφισε την κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίστηκε ως «εγκληματική οργάνωση» πριν καν γίνει η δίκη. Ψήφισαν ακόμα και την άρση της ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, χωρίς καν να έχουν κληθεί από την επιτροπή δεοντολογίας για να απολογηθούν.
Όσον αφορά το μεγάλο θέμα της δωροδοκίας, επισήμανε ένα νομοθετικό κενό σύμφωνα με το οποίο μπόρεσε να απαλλαχτεί ο Μιχελάκης, ο οποίος χρηματιζόταν για να κάνει ερωτήσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Σχετικά με το ζήτημα της Δημοτικής Αστυνομίας τόνισε ότι πρέπει οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις να αξιοποιήσουν τον θεσμό. Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πάταξη του λαθρεμπορίου, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.  ΠΗΓΗ

Μια τρύπα στο νερό η Σύνοδος Κορυφής για το μεταναστευτικό - Πλήρης η αποτυχία της συγκυβέρνησης να αντιμετωπίσει την ασύμμετρη απειλή
Πραγματοποιήθηκε χθες Σύνοδος Κορυφής για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων λαθρομεταναστευτικών ροών από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφορμή για την Σύνοδο Κορυφής ήταν η τραγωδία στην Λαμπεντούζα, όπου εκατοντάδες λαθρομεταναστών έχασαν την ζωή τους.
Η Σύνοδος αυτή έγινε υπό το βάρος του συγκεκριμένου γεγονότος και η Ελλάδα πήγε στην Σύνοδο ελπίζοντας πραγματικά σε πολλά, που θα μπορούσαν να αλλάξουν σε αυτό τον τομέα. Δεν υπήρχε ελπίδα, βεβαίως, για πραγματική είσοδο της συζήτησης στον πραγματικό πυρήνα της όλης υποθέσεως, που αφορά όλη την Ευρώπη, με έμφαση στο ευρωπαϊκό νότο, ο οποίος εν τέλει υφίσταται τις μέγιστες επιπτώσεις από τις αναταράξεις στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολή, όμως υπήρχαν οι ελπίδες για τη υιοθέτηση κάποιων θέσεων σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Εν τέλει οι συζητήσεις έπεσαν στο κενό επί της ουσίας και η ελληνική πλευρά δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα που να στοχεύει στην ανακούφιση του προβλήματος. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά δεν υπήρξε καμία συμφωνία για διαμοιρασμό του προβλήματος στα κράτη – μέλη της Ε.Ε., ούτε καμία πρόοδος στην κατεύθυνση σύναψης συμφωνίας με τις χώρες που προωθούν τα κύματα των λαθρομεταναστών, ώστε να τους δέχονται πίσω.
Το μόνο που συμφωνήθηκε ήταν προσχηματικά μέτρα, που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιμετώπιση του προβλήματος. Συγκεκριμένα έγινε αναφορά για ενίσχυση των κονδυλίων που δίνονται στην Frontex και μια γενικόλογη συμφωνία για αντιμετώπιση των κυκλωμάτων. Δεν έγινε καμία αναφορά σε απελάσεις, στην εφαρμογή του νόμου ή έστω στην αποδοχή από τις χώρες του Βορρά να απορροφήσουν κομμάτι του όλου προβλήματος.
Από την πλευρά του ο Τσίπρας δήλωσε ικανοποιημένος, όμως πραγματικά προς τι η χαρά; Ενδιαφέρεται άραγε ο μέσος Έλληνας για το γεγονός ότι θα είναι χαρούμενη η κυρά Τασία που η Ελλάδα θα γεμίσει λαθρομετανάστες; Ενδιαφέρεται ο μέσος Έλληνας για το πόσα κονδύλια θα πάρουν οι πάσης φύσεως ΜΚΟ, που φροντίζουν ώστε να εντείνεται το πρόβλημα και συνεπώς ο λόγος ύπαρξής τους;
Εφόσον ο πυρήνας της συμφωνίας των ηγετών της Ε.Ε. εντάσσεται στα πλαίσια της υποδοχής των λαθρομεταναστών και όχι στην απώθηση των κυμάτων, μοιραία η όποια συμφωνία κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Η μόνη λύση στο πρόβλημα θα είναι ο εν μέρει καταμερισμός του προβλήματος και από την άλλη η άτεγκτη εφαρμογή του νόμου για τους παρανόμως εισελθόντες λαθρομετανάστες. Οτιδήποτε άλλο, όσα κονδύλια και αν αφορά μοιραία οδηγεί στην επιδείνωση του προβλήματος και την γιγάντωση της απελπισίας που βιώνουν οι πολίτες.   ΠΗΓΗ

Σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ομόνοιας για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών που “λιάζονται”Έντονη είναι η αντίδραση των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο να διατεθούν ακίνητα της περιοχής προκειμένου να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες. Διαμαρτύρονται έντονα για την πιθανότητα να λειτουργήσει το ιστορικό ξενοδοχείο «La mirage» ως χώρος φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, οι οποίοι καταφθάνουν με απίστευτους ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Χώρα μας. Ο Καμίνης, μάλιστα, έδωσε μια λίστα με 1.800 ακίνητα, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την στέγασή τους προκαλώντας την αρνητική αντίφαση κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.
«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι αυτοί, αφού φτάνουν στα νησιά στα οποία διαμένουν μόνο για δυο-τρία 24ωρα, έπειτα καταλήγουν ταλαιπωρημένοι να περιφέρονται στην Ομόνοια. Η πρόταση του δημάρχου Αθηναίων είναι πρόχειρη και βεβαίως άστοχη. Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλες δηλώσεις επιχειρηματιών της περιοχής τονίζεται ότι «Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την Ομόνοια», με αναφορά στις επιπτώσεις που θα έχει η κατάλυση των λαθρομεταναστών σε κτίρια της περιοχής. Ακόμη, υποστήριξαν ότι «το Κέντρο απειλείται επικίνδυνα» και πως «η παρουσία των μεταναστών στην πλατεία Ομονοίας έριξε τον τζίρο». Μάλιστα, ειπώθηκε ότι οι εικόνες με τους εξαθλιωμένους μετανάστες μαραζώνουν τους επαγγελματίες αφού πολλοί αποφεύγουν να κάνουν τις αγορές τους στην περιοχή επειδή φοβούνται.
Σε όλους αυτούς τους εκ του ασφαλούς «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές», οι οποίοι από απόσταση ασφαλείας κουνούν το δάκτυλό τους για τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, έχουμε να κάνουμε την εξής πρόταση: Να χρησιμοποιηθούν οι μεγάλες οικίες, όσων απ΄αυτούς διαθέτουν τέτοιες, και εκεί να φιλοξενηθούν για όσο καιρό χρειαστεί οι πρόσφυγες. Όταν οι ίδιοι δείξουν έμπρακτα πόσο φιλάνθρωποι και πονόψυχοι είναι, δίνοντας το καλό παράδειγμα, τότε δικαιούνται να ζητήσουν το ίδιο από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των Λαϊκών συνοικιών. Καναλάρχες, υπεραμειβόμενοι δημοσιογράφοι, ανήσυχοι και ευαισθητοποιημένοι μεγαλοαστοί των Βορείων προαστίων, το ΚΚΕ με το τεράστιο σε έκταση «σπίτι του λαού» και οι λοιποί «μπρούκληδες» της πάσης φύσεως αριστεράς και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ας δώσουν μια αποστομωτική απάντηση σ΄όλους όσοι αμφισβητούν την έμφυτη γενναιοδωρία τους. Ας δείξουν την μεγαλοκαρδία τους και ας μοιραστούν τις ανέσεις των πολύτιμων κατοικιών τους με τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους που συρρέουν στην Χώρα μας.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημείωσε: "Μόνη λύση για την εθνική πληγή της λαθρομετανάστευσης είναι η εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας και η άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών εισέρχονται παράνομα στην χώρα.".               

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΤΣΙΡΚΟ SYRIZA: Πανούσης ΕΝΑΝΤΙΟΝ Χριστοδουλοπούλου για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, υποφέρει η Πατρίδα!

ΟΙ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ


Παρόλο τον… βαθύ τεμενά του Λαφαζάνη (ούτε οι δούλοι της αρχαιότητας δεν έκαναν τέτοιους τεμενάδες, ίσως ο μπολσεβίκος της κυβέρνησης φαντασιώθηκε ότι ο Μίλερ είναι κάποιος υπουργός του… Λένιν) και τις υπόλοιπες… λιγουριές, η συνάντηση με το αφεντικό της Γκαζπρομ εξελίχθηκε σε φιάσκο, όμοιο με ανάλογες συναντήσεις (τρεις!) που είχε μαζί του –προ ετών- ο Σαμαράς. Η μόνη απόφαση που ελήφθη, ήταν να φτιάξουν μια… επιτροπή που θα διερευνήσει τον οδικό χάρτη για τον αγωγό που θα γίνει –αν γίνει- κάποτε (πάντως, αν γίνει, θα ολοκληρωθεί το 2019…). Και βέβαια, ούτε λόγος περί της… προκαταβολής των 5 δις., για την οποία μας βεβαίωναν ο Λαφαζάνης και τα δημοσιογραφικά του παπαγαλάκια.

Και σα να μην έφτανε η απραξία, ήρθε και το… «πατριωτάκι» ο Κοτζιάς από την Αμέρικα όπου βρίσκεται και δήλωσε ότι ο αμερικανός υπουργός Κέρι του είπε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να κάνουν μια αντιπροσφορά. Επίσης, ανακοίνωσε την έλευση στην Ελλάδα του ειδικού απεσταλμένου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις διεθνείς ενεργειακές υποθέσεις Amos Hochstein, για τα περαιτέρω. Υπό τέτοιες συνθήκες, πώς να υπογράψουν συμφωνία οι Ρώσσοι, με κάποιους που είναι έτοιμοι να την ποδοπατήσουν την επόμενη στιγμή;

Συμπερασματικά, όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα ημέρες κοσκινίζει, αφήστε δε που με… τεμενάδες, δε σε παίρνει κανείς στα σοβαρά. Αντί η Ελλάς να νοιάζεται για την αξιοποίηση του μεγάλου ενεργειακού της πλούτου, παίζει με αγωγούς και ορέγεται προκαταβολές! Πότε –επιτέλους- θα αξιοποιηθεί ο εθνικός μας πλούτος; Μόνο με εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!  ΠΗΓΗ

Ο αρχισκευωρός Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του - ΒΙΝΤΕΟ


Με την συντριπτική πλειοψηφία του νομικού κόσμου να αποδοκιμάζει μετά βδελυγμίας τις αντισυνταγματικές παλινωδίες της προηγούμενης κυβέρνησης στο ζήτημα των πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε στον εξόχως φιλικό τηλεοπτικό δίαυλο του Mega όχι απλώς αμετανόητος αλλά επιπρόσθετα και υπερασπιστής κάθε παράνομης μεθόδευσης στην οποία είτε ο ίδιος επιδόθηκε είτε άλλοι, δικαστικοί ή πολιτικοί παράγοντες, κατόπιν εντολών του.
«Εμείς αφήσαμε ανεπηρέαστη την δικαιοσύνη», ισχυρίστηκε με θράσος χιλίων πιθήκων ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί κωμικός αλλά η δημόσια θέση του τον καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν μπήκαν καν στο κόπο να ρωτήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για το ηχητικό ντοκουμέντο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του ίδιου του Σαμαρά με ανώτερο δικαστικό παράγοντα, στον οποίο δίνει την οδηγία να μεταφέρει στον εισαγγελέα Ντογιάκο την εντολή να. προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η «έγκυρη» ενημέρωση περιορίστηκε σε κουβεντούλα καφενειακού επιπέδου, αποφεύγοντας οποιαδήποτε νύξη στα λεγόμενα Μπαλτάκου στο περίφημο βίντεο, βάση των οποίωναποδεικνύεται από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα της τότε κυβέρνησης πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής υπήρξε μια πρωτοφανής -κατ' εντολή Σαμαρά- πολιτική σκευωρία.
Επιπρόσθετα όμως, το θλιβερό πολιτικό ανδρείκελο που αρνείται να εγκαταλείψει την προεδρική καρέκλα του κομματικού μορφώματος της Συγγρού, προέβη σε μια αποστροφή του λόγου του στην κάτωθι δήλωση, η οποία είναι εξόχως ενδεικτική της «δημοκρατικής» του αντίληψης: «η Πρόεδρος της Βουλής ανέχεται τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κοντεύοντας να τους αναδείξει σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος»!
Ως ανοχή λοιπόν, χαρακτηρίζει ο «υπερδημοκράτης» Σαμαράς την τήρηση των συνταγματικών κανόνων και του Κανονισμού της Βουλής, τα οποία η δική του κυβέρνηση κονιορτοποίησε. Να υπενθυμίσουμε συνεπώς, πως κυρίως ο Σαμαράς αλλά και πολλά ακόμη στελέχη του αντισυνταγματικού τόξου συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καταστεί ρυθμιστής του Πολιτεύματος ο εισαγγελέας των φυλακών, ο οποίος δια των αναιτιολόγητων αποφάσεών του, κρίνει μη απαραίτητη την μετάβαση προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις συνεδριάσεις της Βουλής, ούτως ώστε να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Αξίζει στο σημείο αυτό να θίξουμε την χρήση του όρου «ανοχή» από τον πρόεδρο της ΝΔ και να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως την ίδια ακριβώς ρητορική χρησιμοποιούν μονάχα οι γραφικές αριστεράντζες του κατ' επάγγελμα «αντιφασισμού», που πληρώνονται αδρά από τα ταμεία του γερμανικού κράτους της Μέρκελ!  ΠΗΓΗ

Θρασύτατη δήλωση ακροαριστερού κατήγορου της Χρυσής Αυγής: «Η βία της αριστεράς είναι  απελευθερωτική»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση διαβάσαμε στον «Στόχο» αυτής της Πέμπτης. Αφορά τις δηλώσεις του ακροαριστερού δικηγόρου Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος – όπως γράφει χαρακτηριστικά ο «Στόχος» - «φιλοδοξεί να είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στην Μεγάλη Δίκη της Χρυσής Αυγής». Οι δηλώσεις του Παπαδάκη αποτελούν τμήμα συνέντευξης που έδωσε στην επίσης ακροαριστερή εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» και έχουν ως εξής: «Η βία της Αριστεράς είναι βία απελευθερωτική και αμυντική. Η βία των φασιστών και των ναζιστών είναι βία καταπιεστική, εξουσιαστική και επιθετική. Η πρώτη σκοπεύει στην απελευθέρωση και στην εξίσωση, η δεύτερη των φασιστών σκοπεύει στην υποταγή, την κυριαρχία, τον εθνικισμό και τη διάκριση. Γι αυτό και στρέφεται εναντίον των διαφορετικών. Η βία της Αριστεράς είναι μαζική και λαϊκή, η βία της Ακροδεξιάς είναι πάντα παρακματική. Εξού και η μηδενική κινηματική δράση των μελών της Χ.Α. μετά τη σύλληψη της ηγετικής της ομάδας»!...
Τώρα τι είδους «απελευθερωτική και αμυντική» ήταν στο παρελθόν η βία της 17Ν, του ΕΛΑ, της Αντικρατικής Πάλης κλπ., και στις ημέρες μας της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, της Σέχτας Επαναστατών, του Επαναστατικού Αγώνα και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το εξηγήσει ο Παπαδάκης. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει υπερασπίσει αρκετούς κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ενώ λέγεται ότι οι απόψεις του κινούνται στον Μαοϊκό «αντιρεβιζιονιστικό» χώρο. Ο Τύπος αυτός, μέσα στην απύθμενη θρασύτητα που τον διακρίνει, θεωρεί προφανώς ότι το ταξικό μίσος που αποτελεί την επιτομή της κομμουνιστικής ιδεολογίας είναι η σύγχρονη πολιτική προέκταση του «αγαπάτε αλλήλους»…
Όσο για τα περί παρακρατικών του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς, λέγοντας του να ασχοληθεί με το «ξεκατίνιασμα» των διαφόρων τρομοκρατών που αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους για το ποιος είναι χαφιές (όπως π.χ. η αντιπαράθεση Γιωτόπουλου – Κουφοντίνα). Βεβαίως, όλοι αυτοί οι υποκριτές της δημοσιογραφικής λάσπης, που ξεσκονίζουν τα κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε βάθος δεκαετιών  προσπαθώντας να τα ερμηνεύσουν όπως βολεύει αυτούς και το σύστημα που υπηρετούν, τώρα δεν λένε τίποτα για το υμνολόγιο του εν λόγω τύπου για την αριστερά τρομοκρατία. Ούτε, βεβαίως, θα ζητήσει κανείς να κινηθεί αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας για τα όσα λέει ο νοσταλγός του Μάο και του Στάλιν. Όσο για το υφάκι του, με τις δηλώσεις που έκανε την ημέρα έναρξης της Δίκης, είναι φανερό ότι πατάει πάνω στην ένταση της συστημικής επίθεσης εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Τον αφήνουμε στον παρακμιακό του κόσμο να φαντασιώνεται κομμουνιστικές «επαναστάσεις», οι οποίες όπου επικράτησαν (με την δύναμη των όπλων φυσικά και ενάντια στην Λαϊκή θέληση) αιματοκύλισαν τις περιοχές αυτές. Η θρασύτητά του, πάντως, είναι ενδεικτική της αναντιστοιχίας με την πραγματικότητα και την σωστή ερμηνεία της ιστορικής αλήθειας.   Γιώργος Μάστορας
Έγκυρη Ενημέρωση: Το Βήμα «αποφυλάκισε» τον Ηλία Κασιδιάρη!


Ενδεικτική της "έγκριτης" και "έγκυρης" ενημέρωσης που προσφέρουν απλόχερα καθημερινά οι ιστοσελίδες των συστημικών μέσων είναι η ψεύτικη είδηση που αναπαρήγαγε σήμερα το "tovima.gr" και αρκετές άλλες ιστοσελίδες της σειράς.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής για ακόμα μία άρση ασυλίας του, αυτήν την φορά για την καταγέλαστη κατηγορία της προτροπής σε βία για μια ομιλία του στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου πριν 5 χρόνια!
Ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής ζήτησε την αναβολή της συζήτησης για την άρση ασυλίας του, προκειμένου να μελετήσει την δικογραφία, καθώς δεν μπόρεσε να το πράξει αυτό όντας στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι... σοβαροί ρεπόρτερ αρκετών ιστοσελίδων και του "Βήματος" έγραψαν: "Η Επιτροπή Δεοντολογίας δέχθηκε την αιτιολογία του κ. Κασιδιάρη ότιπρόσφατα αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού και δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να μελετήσει τις κατηγορίες και να προετοιμαστεί."
Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν! Αρκεί να τονίσουμε ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, μετά την "αποφυλάκισή" του από τους έγκυρους δημοσιογράφους, οδηγήθηκε ξανά σιδηροδέσμιος στις φυλακές Κορυδαλλού. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΡΙΩΡΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!  ΚΑΙ    
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΞΗΡΟΥ


Ελευθέριος Συναδινός: Η σιωπή των στρατιωτικών αμνών

 Η οικονομική κρίση έπληξε, μεταξύ άλλων, τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Τα στελέχη όλων των κλάδων συνέβαλλαν τα μέγιστα, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες, αφού όχι μόνο υπέστησαν μεγάλες και άδικες μειώσεις και παράνομες αναδρομικές κρατήσεις, αλλά αναγκάστηκαν να λειτουργήσουν χωρίς τα απαραίτητα κονδύλια. Ο βαθμός στον οποίο επλήγη το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί τρανό παράδειγμα της εθνοπροδοτικής πολιτικής Σαμαρά - Βενιζέλου.
Οι εκλογές αποτελούν ήδη παρελθόν. Δυστυχώς όμως οι παλαιοκομματικές μικροπρεπείς πολιτικές συνεχίζονται και με τη νέα "πρώτη φορά αριστερά" - ΑΝΕΛ συγκυβέρνηση. Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος (με ένα ν) Καμμένος ζήτησε, προεκλογικά, τη στήριξη του εκλογικού σώματος, για να μπορεί να θέτει κόκκινες γραμμές ΣΥΡΙΖΑ, στη μετεκλογική του συνεργασία. Καταρχήν πόσο μωρός πρέπει να είναι κάποιος, για να μην υποψιάζεται ότι, αφού προεξοφλούσε τη συνεργασία σημαίνει απλά ότι είχε προσυμφωνήσει και την ακολουθούμενη πολιτική. Όπως επίσης πόσο λογικό είναι άραγε, το 4,75%  των ΑΝΕΛ, να θέτει κόκκινες γραμμές στο 36,34% του ΣΥΡΙΖΑ.
Απλά ο Πάνος ένα πράγμα επιθυμούσε αμελλητί, να γίνει Υπουργός Άμυνας. Να θυμίσω το περίφημο non paper κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών, πριν τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου, όταν και απαιτούσε τον υπουργικό θώκο του Αμύνης, για να δώσει την κοινοβουλευτική του στήριξη. Βέβαια είναι τόσο ψεύτης που δεν το παραδέχονταν, παρότι το non paper είχε διαρρεύσει. Ακόμα και όταν το κόμμα του φυλλορροούσε, με προβεβλημένα στελέχη του να αποχωρούν, οι μόνιμοι επωδός όλων αυτών ήταν τα προβλήματα εντιμότητας και ευθιξίας του Καμμένου.
Νέα ήθη λοιπόν στο Υπουργείο Άμυνας. Το μενού περιλαμβάνει λίγο από όλα. Πατριωτικές κορώνες, λεκτικούς τραμπουκισμούς, διεθνισμός με μορφή επαιτείας, ενέργειες μνήμης για το θεαθήναι και τις κάμερες των τηλεοράσεων, κρίσεις παλαιοκομματικών κριτηρίων και εκδηλώσεις - λαϊκά πανηγύρια.  Όλοι γίναμε μάρτυρες των τραγελαφικών που ακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αποκορύφωμα όμως όλων, ήταν το "γεύμα αλληλεγγύης" (τσάμπα διαφήμιση Καμμένου), που οργανώθηκε ανήμερα του Πάσχα στο Άλσος Γουδή. Δυστυχώς για τον ίδιο, το μόνο χειρότερο πράγμα από ένα ψεύτη, είναι ο ψεύτης που είναι και υποκριτής. Γιατί κ. Καμμένε, η αυτοπροβολή και η επίδειξη είναι σημάδια υποκρισίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου, αντί το Πάσχα να εορτασθεί στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως συνηθίζονταν, να διατεθούν τα χρήματα προκειμένου να υπάρξει μια κίνηση ανθρωπιάς σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Άμεμπτο και ηθικό, όμως πέρα ως πέρα ψέμα. Γιατί πολύ απλά, δεν διατίθεται πλέον κονδύλια από τον Π/Υ ενίσχυσης συσσιτίου, για τον εορτασμό του Πάσχα. Για το καπρίτσιο Καμμένου, από τα χρήματα (τακτική χρηματική βελτίωση) που προβλέπονται από το Γενικό Κανονισμό Τροφοδοσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΚΤΕΔ)  για το συσσίτιο των οπλιτών, δαπανήθηκε μέρος αυτών για τις αγορές και προετοιμασίες του γεύματος του "οικοδεσπότη ΥΕΘΑ". Εν ολίγοις κάποιοι στρατιώτες, για κάμποσο καιρό, θα τρώνε λιγότερο ποσοτικά και ποιοτικά.
Όμως για το κέφι του υπήρξαν και περαιτέρω υποχρεώσεις. Σημαντικός αριθμός αξιωματικών και οπλιτών αναγκάστηκαν να μη λάβουν τις προβλεπόμενες άδειες, για να φέρουν εις πέρας πλήθος αποστολών (αγγαρείες πιο λαϊκά).  Στήσιμο σκηνών και διευθέτηση χώρων, τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, αγορές εδεσμάτων και συναφών, οδηγοί με τα αντίστοιχα οχήματα για τη μεταφορά προσωπικού, επισκεπτών και του φαγητού από τους χώρους παρασκευής στο Άλσος, μάγειροι, ψήστες, σερβιτόροι, καθαριστές, όλοι και όλες για την προσωπική προβολή του κυρίου αυτού. Προσωπικό, χρήματα, εργατοώρες δαπανήθηκαν για να μπορέσει ο Πάνος να φωτογραφηθεί τσουγκρίζοντας αυγά με πολύπαθους συμπολίτες μας. Οποιαδήποτε προσπάθεια άρνησης των παραπάνω θα είναι εκ του πονηρού ανταπαντώντας, στο πνεύμα του Πάσχα, ότι "με π..... δε βάφονται αυγά".
Εκεί οδεύει ο περήφανος Ελληνικός στρατός. Μετά από τόσους νικηφόρους πολέμους, μετά από τόσες θυσίες αίματος, κατάντησε υπηρέτης του "εγώ" των εκάστοτε πολιτικών, μηδενός εξαιρουμένου. Η ηθική κατρακύλα, η απαξίωση των βαθμών και της στολής, ο βίαιος "ΠΑΣΟΚικος εκδημοκρατισμός", οι δημοσιοϋπαλληλικές αξίες, η αναρρίχηση στα ύπατα αξιώματα ανάξιων αξιωματικών, η "ένοχη σιωπή" στις μίζες των εξοπλιστικών, η εκδούλευση και η σαπίλα κυριαρχούν τα τελευταία 40 χρόνια. Κάποτε ο αξιωματικός στο βαθμό του Συνταγματάρχη, οδηγούσε τους άντρες της Μεραρχίας του υπερασπιζόμενος τα ιερά και όσια  της φυλής, τώρα απλά ορίζεται ως υπεύθυνος ψησίματος αμνοεριφίων, δείχνοντας την ηθική τιμή που του επιφυλάσσει η σημερινή Πολιτεία. Αναλογιστείτε μόνο, ότι ο έγκλειστος Τζοχατζόπουλος ηγούνταν του Υπουργείου Αμύνης (αυξάνοντας την προσωπική του περιουσία) και έκρινε άξιους αξιωματικούς.
Συμβουλεύω και προειδοποιώ: υπάρχει χρόνος και η μαγιά (φιλοπατρία, αυταπάρνηση, στρατιωτικό πνεύμα) του Έλληνα αξιωματικού, για να αντιστραφεί η τωρινή κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Να αφήσουν δε, τα λαοπανηγύρια στο Υπουργείο Άμυνας και να ασχολούνται μόνο με την προάσπιση της χώρας και τη μέριμνα προσωπικού και υλικών. Χωρίς Πάνο Καμμένο η Ελλάς θα ζήσει, χωρίς όμως αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις είναι καταδικασμένη σε αφανισμό.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε. α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή  

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2691888229249998601

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item