Widgets

«ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ» ΒΙΝΤΕΟ Το παραδέχτηκε και ο Τσίπρας: Όταν αποτύχουμε, θα έρθει η Χρυσή Αυγή!


35% αύξηση στις αυτοκτονίες τον καιρό του Μνημονίου!Άλλη μια τραγική επιβεβαίωση των τραγικών επιπτώσεων του Μνημονίου στις ζωές των Ελλήνων αποτελεί μια ακόμη επιστημονική έρευνα, η οποία έρχεται για να καταδείξει τις συνέπειες της κρίσης στην ψυχική υγεία των συμπατριωτών μας. Όπως ανακοινώθηκε από ερευνητές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από τη Βρετανία, αναλύοντας τα διαθέσιμα στοιχεία, διαπίστωσαν ότι κατά τα «μνημονιακά» έτη 2011-12 υπήρξε αύξηση 35% στις αυτοκτονίες, σε σχέση με την περίοδο έως το 2010, κυρίως λόγω της αύξησης της ανεργίας και της απόγνωσης που αυτή προκαλεί.
Πιο σοβαρές ήταν οι συνέπειες για τους εργαζόμενους άνδρες, οι οποίοι έχασαν την εργασία τους, σε σχέση με τις γυναίκες, ενώ αύξηση αυτοκτονιών υπήρχε και μεταξύ των ηλικιωμένων συνταξιούχων. Η ανάλυση στοιχείων, για τις αυτοκτονίες κατά την περίοδο 2003 -2012, η οποία έγινε για το βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ open», έδειξε σημαντικό άλμα στη θνησιμότητα από αυτοκτονίες μετά το 2010, έτος – ορόσημο για την εφαρμογή του Μνημονίου και των πολιτικών λιτότητας στη Χώρα μας. Ο δείκτης αυτοκτονιών στην Ελλάδα από 3,37 ανά 100.000 το 2010 αυξήθηκε σε 4,56 ανά 100.000 το 2012. Ενώ την περίοδο 2003-2010 ο μέσος δείκτης αυτοκτονιών ήταν 3,35 ανά 100.000, αυξήθηκε σε 4,42 ανά 100.000 κατά τη διετία 2011-12. Οι θάνατοι από αυτοκτονίες αυξήθηκαν σε όλες ουσιαστικά τις ηλικιακές ομάδες (και των δύων φύλων), ιδίως όμως στους άνδρες παραγωγικής ηλικίας 20 έως 54 ετών, όπου η αύξηση ήταν 34% (από 6,58 σε 9,91 ανά 100.000 άτομα).
Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, διαπιστώνουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί ούτε οι άνθρωποι. Η λαίλαπα του Μνημονίου άφησε πίσω της χαμένες ζωές, υλικά ερείπια και μια κοινωνία σε απόγνωση. Πολύ χειρότερα, είναι ακόμα υπαρκτή και συνεχίζει να καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό.
Δεν μπορούμε, όμως, κλείνοντας αυτή την αναφορά, να μην αναφερθούμε στους παντελώς αναίσθητους πρώην πρωθυπουργούς Παπανδρέου, Παπαδήμο και Σαμαρά, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν την παραμικρή αυτοκριτική για τα πεπραγμένα τους και την αναμφίβολα σημαντικά αρνητική συμβολή τους στη μνημονιακή υποδούλωση της Χώρας και τα θλιβερά επακόλουθά της, όπως οι αυτοκτονίες.  Γιώργος Μάστορας

Εξεταστική για τα μάτια του κόσμου - Δεν θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τα Μνημόνια!


Πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια και το PSI κατέθεσε η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στο σχετικό έγγραφο, η επιτροπή αναμένεται να συσταθεί, να διερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες σχετικά με το Μνημόνιο Ι, το Μνημόνιο ΙΙ, το PSI και την διακυβέρνηση από τους σαμαροβενιζέλους την περίοδο 2012 – 2015. Ήδη από τα μέσα Μαρτίου, όταν είχε γίνει η πρώτη προαναγγελία για την σύσταση της εν λόγω επιτροπής, ο υπουργός επικρατείας του Σύριζα, Α. Φλαμπουράρης, είχε σημειώσει ότι: «Η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα. Δεν θεωρώ όμως ότι υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. Εμένα τουλάχιστον ούτε περνούν από το μυαλό μου ποινικές ευθύνες».
Το ερώτημα που ανακύπτει πηγαία είναι αν θα πρέπει να συσταθεί μία τέτοια επιτροπή και η απάντηση είναι ότι σαφώς πρέπει. Ο κόσμος οφείλει να μάθει το πώς οδηγηθήκαμε στην εποπτεία του ΔΝΤ. Οφείλουν επίσης να καταπέσουν τα ψεύδη περί «τεραστίας επιτυχίας» του PSI, που αναμασάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια. Οφείλουν να βγουν στο φως όλες οι λεπτομέρειες του τελευταίου μέρους της νεοελληνικής τραγωδίας, που οδήγησε χιλιάδες στην αυτοκτονία και εκατομμύρια στην απελπισία.
Γιατί, όμως, θεωρεί ο κ. Φλαμπουράρης ότι «δεν υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών»; Μιλώντας για το PSI είναι σαφές πως υπήρξε μεθόδευση πριν το «κούρεμα» των ομολόγων, ώστε αυτά τα ομόλογα να βρεθούν στα χέρια Ελλήνων ιδιωτών ή των ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου η ζημιά να περιοριστεί στο εσωτερικό της χώρας και να μην αγγίξει τους διεθνείς τοκογλύφους. Γι’ αυτή τη μεθόδευση είναι σαφές ότι ευθύνονται οι κυβερνώντες που διέταξαν την αγορά των ελληνικών ομολόγων από τα ασφαλιστικά ταμεία, οδηγώντας στην καταστροφή τους.  
Εξετάζοντας τα δύο μνημόνια και τους δύο εφαρμοστικούς νόμους, μοιραία μας έρχεται κατά νου ένα παλαιότερο δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας KurierΤο δημοσίευμα, επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων, έλεγε ότι όταν συζητιόταν η πάταξη των λαμογιών και της φοροδιαφυγής, υπό την μορφή διλήμματος «μεταρρυθμίσεις ή φόροι», εκείνοι απαντούσαν: «θα φορολογήσουμε τα πάντα». Την αλήθεια του δημοσιεύματος την έζησαν όλοι οι Έλληνες αφού την ίδια ώρα που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια για φαγητό κάποιοι… άλλοι εισέπρατταν δισεκατομμύρια. Συγκεκριμένα θυμίζουμε ότι  η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ φέρεται, σύμφωνα με έγγραφα - φωτιά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από το 2007 μέχρι το 2013 να «ρουφάει» κοντά στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Υπάρχουν, συνεπώς, ποινικές ευθύνες και μάλιστα βαρύτατες που βαραίνουν τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς των τελευταίων συγκυβερνήσεων. Το μόνο πρόσχωμα στην απόδοση αυτών των ποινικών ευθυνών είναι ο περιβόητος νόμος περί ευθύνης υπουργών, που καταλύει την ισονομία μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, και προστάζει ότι μετά το πέρας δύο κοινοβουλευτικών περιόδων τα αδικήματα των υπουργών παραγράφονται. Πρόκειται για ένα νομοθέτημα που έφτιαξαν δύο διώκτες της Χρυσής Αυγής, ο Βενιζέλος και ο Βουρλιώτης, προκειμένου να αθωώνονται οι πολιτικοί απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο.
Η σύσταση, λοιπόν, της εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια δεν μπορεί να έρθει μόνη της, αλλά πρέπει να συνοδεύεται με καταγγελία περί αντισυνταγματικότητας του νόμου περί ευθύνης υπουργών στο ΣτΕ, ώστε να μπορέσουν να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες, όπως λέει ο νόμος και το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών. Επιπλέον ας επεκτείνουν τις εργασίες της επιτροπής και για το μνημόνιο ΙΙΙ, που πρόκειται να υπογράψει η συγκυβέρνηση σε λίγες μέρες και ας επεκταθούν οι πολιτικές ευθύνες και σε αυτούς που με την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου αποδέχτηκαν τα προηγούμενα μνημόνιο, βλέποντας μάλιστα πολλά θετικά σε αυτά.  ΠΗΓΗ
Το παραδέχτηκε και ο Τσίπρας: Όταν αποτύχουμε, θα έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΟ κόσμος το΄ χει τούμπανο και ο... Αλέξης κρυφό καμάρι! Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθε χθες και ο πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής όπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι μετά την αποτυχία του Σύριζα, θα έρθει αναπόφευκτα στην εξουσία ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή! Οι Έλληνες Εθνικιστές αποτελούν την μόνη συνεπής και ασυμβίβαστη αντιμνημονιακή δύναμη και το μοναδικό φόβητρο των διεθνών τοκογλύφων.
Όταν ο Τσίπρας αποτύχει πλήρως και προδώσει κι αυτός με την σειρά του τον ελληνικό λαό, αναπόφευκτα τα ηνία της χώρας και τον τιτάνιο Αγώνα για την αναγέννηση του Έθνους δεν θα την αναλάβει η διαλυμένη ψοφοδεξιά, αλλά η Χρυσή Αυγή!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ομολόγησε χθες από βήματος της Βουλής απευθυνόμενος στα άδεια έδρανα της ΝΔ, η οποία είχε τραπεί σε άτακτη υποχώρηση: "Μην καρτεράτε να αποτύχουμε. Διότι ακόμα και αν εμείς αποτύχουμε, δεν θα είστε εσείς οι οποίοι θα καταφέρετε να ξανάρθετε στην επιφάνεια. Δυστυχώς, θα έρθουν... άλλες δυνάμεις."
Δυστυχώς για τον εθνομηδενιστικό Σύριζα και την ξεπουλημένη ΝΔ και ΕΥΤΥΧΩΣ για την Πατρίδα το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!
Τσιπρανδρέου μετά την υπογραφή των κυρώσεων κατά της Ρωσίας: «Νέα δυναμική στις ελληνορωσικές σχέσεις»


Η διγλωσσία και η υποκρισία έχει γίνει επίσημη πολιτική πρακτική από τον Σύριζα. Τελευταίο δείγμα η πρόσφατη πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass. Εκεί ο Τσίπρας, μιλώντας ως προοίμιο της επισκέψεώς του στη Μόσχα είπε, μεταξύ άλλων: «μία πραγματική επανεκκίνηση και νέα δυναμική στις ελληνορωσικές σχέσεις, που έχουν πολύ βαθιές ιστορικές ρίζες και έχουν σφυρηλατηθεί σε κοινούς αγώνες των εθνών μας»
Στην συνέντευξή του ο Τσίπρας μίλησε και για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής, όπου όπως είπε τόνισε στον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ότι "μην θεωρείτε την θέση της Ελλάδας δεδομένη, η κατάσταση έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Και πλέον θα πρέπει να μας ρωτάτε πριν λάβετε τις αποφάσεις σας ... Δεν συμφωνούμε με τις κυρώσεις. Πιστεύω ότι οδηγούν σε αδιέξοδο. Υποστηρίζω την οπτική ότι είναι ανάγκαίος ο διάλογος και η διπλωματία και θα πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρούμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα».
Κοιτώντας τις δηλώσεις του Τσίπρα έξω από το πλαίσιο της επικαιρότητας, θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για δηλώσεις που απηχούν σοβαρές θέσεις περί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μάλιστα ο ανυποψίαστος αναγνώστης θα εκπλησσόταν θετικά από την τόλμη Τσίπρα να κάνει τέτοιες δηλώσεις, όντας πρωθυπουργός ενός αμερικανικού προτεκτοράτου. Ο συνδυασμός, όμως, των δηλώσεων αυτών με την πρόσφατη πολιτική επικαιρότητα υποβιβάζουν, μοιραία, σε επίπεδο θυμηδίας και γέλιου τις αντιδράσεις επί των δηλώσεων.
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Τσίπρας συνυπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων ενάντια στην Ρωσία μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε ο ΥΠΕΘΑ της κυβερνήσεώς του παρέδιδε το Αιγαίο στους αμερικανούς και τους τούρκουςΠοια είναι, όμως, η αξία των δηλώσεων Τσίπρα υπό το πρίσμα και της επικαιρότητας; Απλώς επικυρώνει το γεγονός ότι είναι πολιτικός επίγονος του ολετήρα της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν ειδικός στην διγλωσσία, την υποτέλεια στους αμερικανούς και την καταστροφή της Ελλάδος.   ΠΗΓΗ

ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Κατάλαβαν καλά χθες οι ψοφοδεξιοί, που μαζί με τους κλεφτοπασόκους, έκαναν την βουλή να μοιάζει με επεισόδιο της σειράς «κάτω Παρτάλι», πως η περίοδος «των καλών τους ημερών» τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα… 

Πλέον τίποτε δεν θα μένει αναπάντητο, και η Χρυσή Αυγή θα απαντά με τον Αρχηγό της όρθιο να τους κοιτάζει κατάματα απαιτώντας την παρουσία του συνόλου των εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος δίπλα του και όχι στις φυλακές τους, με παράνομους και αντισυνταγματικούς τρόπους, χωρίς κατηγορίες.Κατάλαβαν επίσης, γιαυτό και αποχώρησαν, πως τα παλιά τους καμώματα και τα ρεζιλίκια που έκαναν στην Βουλή επί των ημερών κυριαρχίας τους, κατηγορώντας μάλιστα την Χρυσή Αυγή πως ρίχνει το …»επίπεδο» στις συνεδριάσεις, κι αυτά δεν θα μένουν αναπάντητα.

ΣΧΕΤΙΚΟ! => Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Έτσι, εκεί κατά τις 12.30 – ήταν και αργά και ήλπιζαν πως σε κάποιο κανάλι θα τους ζητήσουν μια συνέντευξη – εν μέσω «καταγγελιών» και μετά από θυελλώδες επεισόδιο με την πρόεδρο της βουλής επειδή ο Κατρούγκαλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού (για τα όσα είχε πει γι’ αυτόν ο Σαμαράς) οι βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν άτακτα και χωρίς να παρέμβει ο Φρούραρχος για τα χάλια που δημιούργησαν με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος τους.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στα Παραπολιτικά, τα χαστούκια της μοίρας για τον Σαμαρά συνεχίστηκαν, αφού λίγο έλειψε να βρεθούν αντάμα στην έξοδο με τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, αλλά κάποιος συνεργάτης του Σαμαρά αντιλήφθηκε την παρουσία του Αρχηγού και της συναγωνίστριας Ζαρούλιας, που έφευγαν από την ίδια είσοδο και έτσι, για λίγο, ο Σαμαράς έκοψε το βήμα του και με το ένοχο βλέμμα του χάζεψε τους όμορφους πίνακες των διαδρόμων της Βουλής.

Που είναι το «ηθικό του ανδρός» που επικαλέστηκε κατά την συνεδρίαση, ώστε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αρχηγό του κόμματος που δίωξε εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, επί 18μήνου, στήνοντας μια ψευτοδίκη, χειραγωγώντας την δικαιοσύνη, μόνο και μόνο γιατί του έκοβε ψήφους;

Υ.Γ1: Λίγο πριν φύγει βέβαια, έδειξε την καθαρή μνημονιολάγνα πλευρά του (που είναι ανίατη) ζητώντας από τον Τσίπρα να του φέρει μέτρα να τα υπογράψει!!!

Y.Γ.2: Γενικότερα, η χθεσινή συνεδρίαση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε απολύτως από τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, έδειξε περίτρανα πως ΝΔ, Ποτάμι και Πασοκ είναι ακριβώς το ίδιο παραμάγαζο και πουλά ακριβώς το ίδιο μνημόνιο!Υ.Γ.3: Η σειρά που ανάφερα τα παραπάνω απο-κόμματα, είναι βάσει της σημερινής κοινοβουλευτικής δύναμης…Ακόμη…!  ΠΗΓΗΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΒΙΝΤΕΟ Ν.Μιχαλολιάκος: «Ο ελληνικός λαός ψήφισε καταγγελία του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης»


Η. Παναγιώταρος: Απαιτείται αυστηροποίηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας 
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά πως αυτή η Βουλή λειτουργεί με λιγότερους από 300 Βουλευτές, ζήτημα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Παράγοντες ξένοι προς το κοινοβούλιο συνεχίζουν να επιβάλλουν την θέλησή τους, κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα προς όφελος της Δημοκρατίας.
Η εν λόγω ερώτηση είναι άκρως επίκαιρη και πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η υπόθεση του 40χρονου παιδόφιλου στο Περιστέρι που όταν συνελήφθη ήδη εκκρεμούσε εις βάρος του απόφαση, η οποία δεν είχε εκτελεστεί ποτ,  γιατί η εισαγγελία είχε στείλει την απόφαση μέσω ταχυδρομείου στις αστυνομικές αρχές και τελικά χάθηκε! Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συλληφθεί, θα συνέχιζε το τρισάθλιο έργο του.
Τα στατιστικά στοιχεία είναι δραματικά, καθώς από τους 965 που έχουν κατηγορηθεί για παιδοφιλία, μόνο για τους 55 έχουν σχηματισθεί δημογραφίες. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το σημαντικότερο όπλο των παιδόφιλων είναι το διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία. Είναι αναγκαίο να αυστηροποιηθούν περαιτέρω οι ποινές, να τιμωρούνται οι παιδόφιλοι και να μην έχουν την δυνατότητα να ξεφεύγουν με μόνο 10 χρόνια κάθειρξης. ΠΗΓΗ

Σε αδιέξοδο οι σκευωροί: Δεν στέκουν στο δικαστήριο οι ανώνυμες καταθέσεις των ψευδομαρτύρων
Πλήρως έχει καταρρεύσει το σαθρό κατηγορητήριο και η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής πριν ακόμα ξεκινήσει η περιβόητη δίκη. Μία δίκη, η οποία θα αποδειχθεί κόλαφος για τους σκευωρούς και θα αποκαλύψει στο πανελλήνιο την παράνομη πολιτική δίωξη και τις υπόγειες μεθοδεύσεις που ενορχηστρώθηκαν κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Το διάτρητο κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου για την δήθεν "εγκληματική οργάνωση" στήθηκε σε τρεις σαθρούς πυλώνες: Το οπλοστάσιο, το μαύρο χρήμα και οι καταθέσεις των ψευδομαρτύρων.
α) Μοναστήρια και κήποι (!) σκάφτηκαν και ελέγχθησαν εξονυχιστικά για να επιβεβαιωθούν οι τερατολογίες των ψευδομαρτύρων και τελικά το οπλοστάσιο αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυκτός, όπως παραδέχεται και ο εισαγγελέας Ντογιάκος στην πρότασή του.
β) Το ΣΔΟΕ για μήνες έκανε φύλλο και φτερό όλα τα οικονομικά του κόμματος και των βουλευτών και αποδείχθηκαν όλα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!
Το μόνο που μένει λοιπόν στους σκευωρούς είναι οι τερατολογίες και τα ψέμματα των ψευδομαρτύρων. Κι αυτά όμως θα καταρρεύσουν στο ακροατήριο, καθώς οι ανώνυμες καταθέσεις τους δεν μπορούν να σταθούν. Είναι ανούσιες, αβάσιμες και κατ΄ουσίαν ανύπαρκτες!
Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Γαβαλά από το κανάλι της Βουλής. Ο κ. Γαβαλάς είπε χαρακτηριστικά για την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής και τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων:
"Υπάρχει ο νόμος 2928/2001 ο οποίος φροντίζει για την προστασία των μαρτύρων σε τέτοιου τύπου δίκες. Αυτός ο νόμος λέει ότι εκείνος που είναι μάρτυρας σε αυτήν την δίκη καταθέτει μόνο με ηλεκτρονικά μέσα, ηχητικά ή οπτικά. Με διάταξη του εισαγγελέα δεν αναφέρεται το όνομά του πουθενά, αλλάζουν τα στοιχεία της ταυτότητας, του κάνουν μετάθεση, μετάταξη ή απόσπαση αν είναι δημόσιος υπάλληλος. Το ακροατήριο μπορεί να διατάξει την αποκάλυψη των στοιχείων, αν το ζητήσει ο εισαγγελέας ή κάποιος από τους διαδίκους. Λέει ο νόμος ότι αν δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μάρτυρα, τότε μόνη η κατάθεσή του δεν μπορεί να οδηγήσει στην καταδίκη των κατηγορουμένων".  ΠΗΓΗ  Με λίγα λόγια... επιτέλους Δίκη!

Για «ορδές λαθρομεταναστών» μίλησε ο Σαμαράς. Θα επέμβει ο εισαγγελέας;
Μια φράση του Αντώνη Σαμαρά χθες το βράδυ ήταν αρκετή για να δείξει το μέγεθος της επιλεκτικότητας και της υποκρισίας που διέπει, δυστυχώς, μέρος της Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ μιλώντας στη Βουλή μίλησε για «ορδές λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει τις πόλεις». Πέρα από την οποιαδήποτε κομματική εκμετάλλευση του μείζονος αυτού ζητήματος, θα αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε τι άλλο «περίεργο» υπάρχει σε αυτήν τη φράση. Το «περίεργο», λοιπόν, είναι ότι δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη εναντίον του από κάποιον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού, όπως έγινε για φυλλάδια που έγραφαν «έξω οι λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Σύμφωνα με την ακατανόητη αυτή λογική η επιθυμία να τηρηθεί ο νόμος και να φύγουν οι παράνομα εισελθόντες στη Χώρα μας αλλοδαποί, καθώς  και ένα πολιτικό σύνθημα, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν και από το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης. Αντιθέτως, ο ξεκάθαρα μειωτικός χαρακτηρισμός «ορδές» για τους λαθρομετανάστες καθώς και ο άλλος χαρακτηρισμός «κατακλύσει», που υποδηλώνει το ασφυκτικό περιεχόμενο της παρουσίας τους, φαίνεται ότι δεν απασχολεί τον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μεταφέρουμε αυτή την αντιπαράθεση ενός συνθήματος φέιγ-βολάν και μιας φράσης του Σαμαρά, ακριβώς για να δείξουμε σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει φτάσει η υποκρισία και η επιλεκτική ευαισθησία. Μια πολιτική θέση, η οποία δεν εμπεριέχει ίχνος προτροπής προς βία ή άλλου είδους παράνομες πράξεις, ποινικοποιείται. Αντιθέτως, τα ίδια (και βαρύτερα) λόγια από τον Σαμαρά περνούν εντελώς απαρατήρητα. Δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή…  Γιώργος Μάστορας

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!
Όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή, τα οποία οι νταβατζήδες της ενημέρωσης χαρακτηρίζουν ως υπερβολικά, κινδυνολογικά και βεβαίως «ρατσιστικά», επιβεβαιώνουν πλήρως τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία βιώνουν εν τοις πράγμασι την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας από τα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου, απέστειλε επιστολή προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος όπου θέτει, ουσιαστικά, ζητήματα μείζονα τα οποία ο ψευδοανθρωπισμός της εγχώριας καθεστηκυίας τάξης επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί.
Η επιστολή των λιμενικών δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών, για την πραγματική κατάσταση στο Αιγαίο την οποία συνειδητά αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα, καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης: «μετά από ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι λιμενικοί που υπηρετούμε στο νησί της Λέσβου, υπερβάλαμε εαυτό και έχοντας σαφή εικόνα πλέον από τους αριθμούς, οι οποίοι μας δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: Τον μήνα Φεβρουάριο 2015 στην Λέσβο καταγράφηκαν 1.041 άτομα, όταν τον περσινό Φεβρουάριο 2014 είχαν καταγραφεί 250 άτομα. Ενώ τον Μάρτιο 2014 κατεγράφησαν 650 φέτος έως 30 Μαρτίου έχουν καταγραφεί ήδη πάνω από 3000»!
Η επιστολή της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος κλείνει κατά τρόπο δραματικό μεν, ενδεικτικό δε της πορείας των πραγμάτων όπως αυτά με μεθοδικότητα δρομολογούνται:
«Με τους σημερινούς ρυθμούς, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα αυξηθούν,εάν πέρυσι είχαμε περίπου 70 χιλιάδες ανθρώπους φέτος θα ξεπεράσουμε το μισό εκατομμύριο με ότι θα σημαίνει αυτό»!
Όπερ σημαίνει πως οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής απέναντι στην προηγούμενη αλλά και στη σημερινή κυβέρνηση για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι σε καμία περίπτωση κινδυνολογικές προβλέψεις, αλλά μια ψύχραιμη εκτίμηση της καταστάσεως.
Επί της ουσίας, οι πολιτικές των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου διαμορφώνουν μια καταστροφική προοπτική όχι απλά για την οικονομία της Πατρίδος μας, αλλά γι' αυτή καθ' εαυτή την Ελλάδα και τους Έλληνες.  ΠΗΓΗ
ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Ως γνωστόν, εχθές η γνωστή περιφερόμενη συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που πλέον δρα εντελώς ασύδοτα, κατέλαβε και την Πρυτανεία. Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται περί κοινών παρακρατικών στοιχείων, που σκοπό έχουν την κατατρομοκράτηση της κοινωνίας ενόψει της συνεχιζόμενης και εντεινόμενης μνημονιακής δυστυχίας, σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ: «Τασσόμαστε υπέρ των μαζικών δράσεων και διεκδικήσεων που απορρέουν από τις συλλογικές διαδικασίες των φοιτητικών συλλόγων. Παρ’ όλη τη διαφωνία μας με τον τρόπο που η συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε, θεωρούμε – πρώτα και κύρια – απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ με στόχο την εκκένωση της Πρυτανείας, με βάση τη διορία μιας ώρας που φέρεται να έχει δώσει ο Εισαγγελέας. Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιτρέψει οποιαδήποτε τέτοια επέμβαση. Οι δυνάμεις καταστολής δεν έχουν καμία θέση στο Πανεπιστήμιο. Το φοιτητικό κίνημα και συνολικά η πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να υπερασπιστούν το άσυλο και να κρατήσουν με τη μαζική τους παρουσία τις αστυνομικές δυνάμεις έξω απ’ αυτό».  Παρακράτος δε λες τίποτα!  πηγη

Ένας υπάλληλος των Rothschild μιλάει στον κομμουνιστή Ψαρρά: Πρέπει να ποινικοποιηθεί η ψήφος στη Χρυσή Αυγή

Ο Δημήτρης Ψαρράς είναι, ως γνωστόν, ένας άνθρωπος που έχει κάνει το σύμπλεγμά του επάγγελμα. Από εκεί που ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο γέλαγε ο κόσμος με τις ανοησίες που έγραφε, χρόνια τώρα, για την Χρυσή Αυγή, ξαφνικά αναγορεύτηκε σε συνεργάτη της Μέρκελ, που χρηματοδοτεί τα βιβλία του. Μετά το σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» πλέον ο Ψαρράς γίνεται ο Έλληνας Μάρξ, εννοώντας πως όπως ο μέντορας των επί γης κομμουνιστών ήταν φερέφωνο της αγγλικής πλουτοκρατίας και των τραπεζιτών, έτσι και τώρα ο Ψαρράς παραθέτει δισέλιδη αντι – χρυσαυγίτικη συνέντευξη σε έναν υπάλληλο της οικογένειας Rothschild.
Η συνέντευξη, πριν εστιάσουμε στα λεγόμενα, δόθηκε στο περιθώριο μίας εκδηλώσεως στην οικία του βρετανού πρέσβη, την οποία συντόνιζε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τριαντάφυλλος. Εκ των εισηγητών ήταν και ο συνεντευξιαζόμενος, Τζόναθαν Μπόιντ, του Institute for Jewish Policy Reasearch, το οποίο ιδρύθηκε το 1941 στην Νέα Υόρκη, υπό την αιγίδα των σιωνιστικών οργανισμών WJC και AJC και έχει ως επίτιμο πρόεδρό του τον Βαρόνο, αρχιτραπεζίτη, Rothschild.
Για να αντιληφθούμε καλύτερα τα λεγόμενα του εν λόγω υπαλλήλου των Rothschild, αξίζει ως προοίμιο να τονίσουμε ότι η μητρική οργάνωση WJC είχε πρωτοστατήσει στην καταδίκη του ψηφίσματος του ΟΗΕ, που κατέτασσε τον Σιωνισμό ως μία μορφή ρατσισμού. Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι ο προκάτοχος της θέσεως της χρηματοδότριας του Ψαρρά, Μέρκελ, πλέον δηλώνει ανοιχτά υπάλληλος της ίδιας οικογένειας, οπότε μπορούμε να φανταστούμε από πού προέρχονται, ουσιαστικά, τα χρήματα για να τυπώνει τις μπαρούφες του ο Ψαρράς.
Πάμε όμως να δούμε τι είπε ο «εκλεκτός» καλεσμένος του Ψαρρά, σχετικά με την Χρυσή Αυγή: «Η δημοκρατία βασίζεται στην αρχή ένα άτομο – μία ψήφος, η οποία με τη σειρά, της βασίζεται στην ιδέα ότι η φωνή του κάθε ατόμου είναι ίση και νόμιμη. Σε περιπτώσεις που πολιτικά κόμματα αρνούνται αυτή τη θεμελιώδη αρχή – την ισότητα κάθε ατόμου – και εκφράζουν αυτή την άρνηση σαφώς στο μανιφέστο, τη ρητορική ή τη συμπεριφορά τους, αποτελούν απειλή όχι μόνο για την κοινωνία των πολιτών, αλλά και για τη δημοκρατία την ίδια. Πιστεύω ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή. Κανείς δεν μπορεί να στηρίξει ένα γενικό πολιτικό σύστημα, επιτρέποντας σε δυνάμεις που στρέφονται εναντίον του να λειτουργούν με τη βοήθειά του… Ιδανικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποκρούσει κανείς αυτό το ενδεχόμενο είναι να χτιστεί μία ισχυρή κοινωνία πολιτών, που απομονώνει και απορρίπτει τους ρατσιστές από τους κόλπους της. Αυτό πρέπει να είναι η κύρια στρατηγική. Αλλά γνωρίζουμε από την ιστορία ότι μερικές φορές απαιτείται ένα νομικό δίκτυ ασφαλείας, που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί σε ορισμένες περιπτώσεις για την ποινικοποίηση του ρατσισμού σε πολιτικό επίπεδο»
Καταρχάς να τονίσουμε την αντίφαση στα λεγόμενα του εν λόγω υπαλλήλου των Rothschild. Στην Ελλάδα η μοναδική ψήφος που απαξιώνεται, διώκεται και λοιδορείται είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή. Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, με την αγαστή συνεργασία των ολιγαρχών και των τραπεζιτών, όπως το αφεντικό του, συνωμότησαν σε μία πολιτική δίωξη που καταπάτησε το Σύνταγμα και τον Νομικό Πολιτισμό της χώρας, προκειμένου να ποινικοποιηθεί η φωνή της Χρυσής Αυγής. Συνεπώς αν πρέπει να προστατευθεί η δημοκρατία από κάποιον, είναι από τους υποτελείς του διεθνείς σιωνισμού, που έστησαν όλη αυτή την σκευωρία.
Κατά δεύτερον αξίζει να τονιστεί πως στην Ελλάδα ο μοναδικός υφιστάμενος ρατσισμός είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων. Για τους λαθρομετανάστες που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίναι φροντίζει ο Σόρος και η αρμόδια υπουργός που θα τους νοικιάσει διαμερίσματα. Για τους Έλληνες άστεγους δεν φροντίζει κανείς και αφήνονται στην μοίρα τους. Παρόμοια τύχη βιώνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες που υπερφορολογούνται την ώρα που οι λαθρομετανάστες λαμβάνουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για το οτιδήποτε.
Κατά τρίτον μιας και ο λεγάμενος ήρθε στην Ελλάδα ως εκπρόσωπος του Institute for Jewish Policy Reasearch, τι θα έλεγε να απάνταγε μία ερώτηση για τα εγκλήματα πολέμου του κράτους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων, συνοδευόμενη με «πλούσιο» φωτογραφικό υλικό με παιδιά που γνώρισαν την αγάπη του «περιούσιου λαού», όπως αυτή παρουσιάστηκε στην έκθεση της οργάνωσης «Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα-Ισραήλ (PHR-Ισραήλ)»;
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί!  ΠΗΓΗ

Πανηγυρίζουν οι σκοπιανοί: Οι Σανέλ θα μας δώσουν το όνομα της ΜακεδονίαςΣε νέα φάση φαίνεται ότι περνά το Μακεδονικό με την ανάληψη καθηκόντων από τους Σανέλ. Έως προσφάτως οι ελληνικές κυβερνήσεις ήθελαν να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά δεσμευόντουσαν από την βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος είχε δώσει ρητή εντολή ήδη από την δεκαετία του 90' ότι δεν υφίσταται καν ζήτημα διαπραγμάτευσης, επί του ζητήματος.
Προσφάτως ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός έμεινε άφωνος ακούγοντας τον Βενιζέλο από βήματος ΟΗΕ να λέει ότι «θέση της Ελλάδας είναι μία σύνθετη ονομασία». Η εν λόγω θέση, που φυσικά δεν απηχεί τις θέσεις του Ελληνικού Λαού ήταν συνεννοημένη μεταξύ των Σαμαρά και Βενιζέλο, ως δώρο στους υπερατλαντικούς αφέντες τους. Τώρα, όμως, την διακυβέρνηση της χώρας την έχουν αναλάβει οι Σανέλ, που έθεσαν και ως προγραμματική τους θέση την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στα Σκόπια, όπου άρχισαν ήδη οι πανηγυρισμοί. Μάλιστα το πανηγυρικό κλίμα το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβάνοφ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Σκοπίων.
Συγκεκριμένα είπε: «Το νέο κυβερνητικό σχήμα στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα επιβιώσει, ανοίγει και τα άλλα ζητήματα του προβλήματος με το όνομα, που αντιμετωπίζουμε εμείς, και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες, αλλά και όλοι εκείνοι που μέχρι τώρα έχουν υποστεί μόνον ζημία. Δεν υπάρχει κανένα όφελος. Και αυτό είναι επιζήμιο και για εμάς, αλλά και για την ίδια την Ελλάδα, για το κύρος της, το οποίο έχει διακυβευτεί με όλες αυτές τις εξελίξεις σχετικά με το όνομα. Έτσι, πιστεύω ότι υπάρχει μία διαφορετική ροή των πραγμάτων και ότι δεν πρόκειται να παραμείνουμε όμηροι όλων αυτών που μέχρι τώρα συνδέονταν με το πρόβλημα της ονομασίας»
Και πώς να μην ελπίζει ο Ιβάνοφ ότι θα λήξει συντόμως το «Μακεδονικό» με νίκη των Σκοπίων; Μην κοιτάτε που ο Καμμένος έλεγε προεκλογικά για «κόκκινες γραμμές». Πάνε αυτά, τελειώσανε με την υπουργοποίησή του. Τώρα άκουσε τον Τσίπρα να μιλά στις προγραμματικές δηλώσεις του για «σύνθετη ονομασία» και αυτός από κάτω χειροκροτούσε. Ακολούθως είδε τον Κοτζιά να πηγαίνει στην Λετονία και να λέει τα ίδια. Και στο τέλος συναντήθηκε και με την Νούλαντ, η οποία νυχθημερόν αποκαλεί το εν λόγω μόρφωμα ως «Μακεδονία».  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5149472511634189566

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item