Widgets

Όταν το θράσος των πληρωμένων κονδυλοφόρων δεν έχει όριο - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Με αφορμή την ομιλία μου στην Βουλή στη συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως των πολιτικών αρχηγών, βγήκαν και πάλι παγανιά κάποιοι καθ’ έξιν συκοφάντες μας, όχι της αριστεράς όχθης, αλλά της υποτίθεται αντίπερα. Αναφέρομαι σε κάποιους γαλάζιους κονδυλοφόρους, οι οποίοι είχαν το θράσος να γράψουν και να ισχυριστούν ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή υποστήριξε στην συζήτηση τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μέγα ψεύδος! Αυτό που τους δυσαρέστησε και τους έφερε κυριολεκτικά σε κατάσταση μανίας εναντίον μας, ήταν ότι στην ομιλία μου κατέδειξα τα έργα και τις ημέρες της συγκυβερνήσεως Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μνημονίου γενικά, οι οποίες έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Τόσο από πλευράς Ιδεολογικής, όσο και από πλευράς πολιτικής, η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν διμέτωπο αγώνα ενάντια και στην καπιταλιστική νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά, αλλά και στο διεθνιστικό και μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά γιατί το Κίνημά μας όντας Κίνημα Εθνικιστικό μάχεται το ίδιο εναντίον σε κάθε μορφής διεθνισμό, είτε κοσμοπολίτικο και οικονομικό όπως της Ν.Δ., είτε κομμουνιστικής προελεύσεως όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ψέματά τους και το θράσος τους δεν έχουν όρια, αφού ξεκάθαρα στην ομιλία μου ανέφερα ότι η παράταση της δανειακής συμβάσεως εκ μέρους της κυβερνήσεως αποτελεί μνημονιακή πολιτική και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να πραγματοποιήσει την κύρια προεκλογική εξαγγελία του η οποία είναι τόσο η άμεση και πλήρης καταγγελία του μνημονίου, όσο και η ρύθμιση του χρέους, το οποίο για εμάς είναι επαχθές και πρέπει να καταγγελθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερα ότι το ύψος του χρέους είναι τόσο μεγάλο, ούτως ώστε, εάν δεν καταγγελθεί, θα καταστήσει δούλη την Πατρίδα μας στους δανειστές τοκογλύφους εις τον αιώνα τον άπαντα!

Δεν τα πρόσεξαν όμως όλα αυτά οι θλιβεροί προπαγανδιστές της Ν.Δ., οι οποίοι με πρώτο τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά εξαπέλυσαν την συκοφαντία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε μάλιστα το θράσος ο πρόεδρος της Ν.Δ. να ομιλήσει για ορδές λαθρομεταναστών καταλογίζοντας ευθύνες για αυτήν την επικίνδυνη για το Έθνος κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Λες και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών ήλθαν στην Πατρίδα μας τους τελευταίους δύο μήνες! Λες και δεν κυβερνούσε και συγκυβερνούσε αυτός για 4 σχεδόν χρόνια την Ελλάδα… Χρόνια μέσα στα οποία δεν έκανε τίποτε για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πέρα από διάφορες φτηνές επικοινωνιακές κινήσεις, όπως η επίσκεψή του στην Ομόνοια, την οποία είχαν αδειάσει από λαθρομετανάστες προηγουμένως τα ΜΑΤ, προκειμένου να πιει καφέ με τον αρμόδιο τότε υπουργό Δένδια.

Ό,τι και να κάνουν οι προπαγανδιστές της Ν.Δ., αρκετοί εκ των οποίων είναι ορφανά του Μαρξ, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Την μεγάλη Αλήθεια ότι πάντοτε στην πολιτική ιστορία οι μόνοι αληθινοί αντίπαλοι του μαρξισμού υπήρξαν και είναι οι Εθνικιστές!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Εφημερίδα “Άποψη”: Η κυβέρνηση τρέμει την αθώωση της Χρυσής Αυγής!Διάχυτος φαίνεται ότι είναι ο φόβος (και) από τη νέα κυβέρνηση για την αυξανόμενη απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τον Ελληνικό Λαό. Μόνο που αντί των ανήθικων και παράνομων μεθοδεύσεων της χούντας Σαμαρά, η οποία με σαφή αντιδημοκρατικό τρόπο επιχείρησε να ποινικοποιήσει τον πολιτικό λόγο της κομματικής έκφρασης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, δείχνει να προσανατολίζεται στο να επιχειρήσει να πολεμήσει με πολιτικά μέσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Άποψη", όπου κάτω από τον εύγλωττο «Με πολιτικά όπλα ο «πόλεμος» κατά της Χρυσής Αυγής», το κείμενο ξεκινάει ως εξής: «Σε νέο επίπεδο φαίνεται να περνά η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την παρούσα κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη από την πρώτη στιγμή είχε, με δηλώσεις στελεχών του, αποσαφηνίσει ότι το πρόβλημα είναι πολιτικό. Και έτσι σκοπεύει να αντιμετωπίσει το νεοναζιστικό αυτό κόμμα».

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρεται τόσο στην προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου να τηρήσει τους κανονισμούς της Βουλής, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι «υποστηρίζει τρόπον τινά το νεοναζιστικό κόμμα», όπως χαρακτηριστικά γράφει το άρθρο, στις αντιρρήσεις της για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και της άρσης ασυλίας των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά και στην ανάλογη θέση του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος μάλιστα τόνισε προσφάτως ότι «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας τη Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει».

Ακόμα πιο ενδιαφέρον έχει η συνέχεια του άρθρου, καθώς κάτω από τον υπότιτλο «Το ενδεχόμενο αθώωσης» γράφονται τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Πλέον η υπόθεση Χ.Α. έχει μπει στην τελική ευθεία και κυβερνητικοί κύκλοι δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την έκβαση του δικαστηρίου το οποίο ξεκινά στις 20 Απριλίου. Ο κίνδυνος που υπάρχει είναι κάποια (αν όχι όλα) από τα πρωτοκλασάτα στελέχη πρώτης γραμμής να αθωωθούν και «ξαναβαπτισμένα» να επιστρέψουν στην πολιτική ζωή του τόπου, με σημαία τους ότι υπήρξαν στόχος των πολιτικών τους αντιπάλων. Ενώ στο παρασκήνιο θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη δράση τους.

Αυτός ακριβώς ο κίνδυνος είναι που έχει υποχρεώσει τουλάχιστον την πρόεδρο της Βουλής (έστω και με υπερβολές) να υιοθετήσει μια ευθέως πολιτική αντιμετώπιση της ακροδεξιάς πτέρυγας της Βουλής. «Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε κανένα στοιχείο και δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα ενδεχόμενο. Η Δικαιοσύνη θα κληθεί πλέον να αποφασίσει αν είναι ένοχοι ή αθώοι για τα όσα κατηγορούνται και στην απόφαση θα οδηγηθούν από τα πραγματικά στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί κατά την έρευνα. Πώς όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για μια θετική για την πολιτεία έκβαση;» σχολιάζει στην «Α» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Όπως εξηγεί στο κόμμα (και την κυβέρνηση) κυριαρχούν αυτή τη στιγμή δύο τάσεις: «Υπάρχουν», λέει ο ίδιος άνθρωπος, «εκείνοι που ζητούν την πολιτική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, όπως άλλωστε οφείλουμε. Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο για να τους καταδικάσουμε ή αθωώσουμε. Μπορούμε όμως πολιτικά να τους απογυμνώσουμε μέσα στη Βουλή, αντιμετωπίζοντάς τους ευθέως. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα δοθούν πολλές ακόμα. Κρίνοντας από το έκρυθμο του χαρακτήρα πολλών από αυτούς, δύσκολα θα κρατηθούν. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που για τους δικούς τους λόγους έχουν πεισθεί από την τακτική που είχε επιλέξει η προηγούμενη κυβέρνηση, οπότε επιμένουν στην ίδια επιλογή».


Είναι ολοφάνερη η αγωνία της κυβέρνησης για την αθώωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η όλη υπόθεση αποτελεί στην πραγματικότητα μια κατασκευασμένη σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά. Τα λεγόμενα του ανώνυμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά φαίνεται πως προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη ημέρα από την πανηγυρική αθώωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η κατάρρευση της σκευωρίας και ο θρίαμβος της Αλήθειας και της Δικαιοσύνης υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα την καταστήσουν πανίσχυρη πολιτικά.

Γι' αυτό, άλλωστε, το εν λόγω στέλεχος σπεύδει προκαταβολικά να μιλήσει για «πολιτική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής», έτσι ώστε να επιχειρηθεί να στηθεί ένας φραγμός στην ανεξέλεγκτη άνοδό της, που θα προκαλέσει η αθωωτική απόφαση. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί και η αναφορά σ' εκείνους από το κυβερνητικό στρατόπεδο, οι οποίοι «έχουν πεισθεί από την τακτική που είχε επιλέξει η προηγούμενη κυβέρνηση, οπότε επιμένουν στην ίδια επιλογή», ταυτιζόμενοι έτσι με την απαράδεκτη και απάνθρωπη αυθαιρεσία του Σαμαρά, του Αθανασίου και της «παράγκας» του.

Με δεδομένο ότι το σαθρό κατηγορητήριο θα συνθλιβεί κάτω από το πέλμα της πραγματικότητας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πανέτοιμη να αποδείξει τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη συστημική πολιτική δύναμη ότι αν κάποιος θα «απογυμνωθεί» από μια ευθεία και με σαφή πολιτικά επιχειρήματα αντιπαράθεση στην Βουλή, αυτός σίγουρα δεν θα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Γιώργος Μάστορας


www.xryshaygh.com

Μια πολιτική δίκη και ο ελληνικός λαός

Μια πολιτική δίκη και ο ελληνικός λαόςΆρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Να κάνουμε σαφές τούτο: «Δίκη της Χρυσής Αυγής» δεν θα γίνει. Και δεν θα γίνει διότι δεν υφίσταται τέτοιου είδους δίκη, ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά. Ο Λακός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό κόμμα, με συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις τις οποίες έχει καταθέσει γραπτώς στο πρόγραμμά του. Η συμμετοχή του στις εκλογές έχει επανειλημμένως εγκριθεί από τον Αρειο Πάγο, και εκπροσωπεί νόμιμα εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων. Πάνω στις θέσεις του κόμματος μπορεί να συζητήσει κάθε δημοκρατικός πολίτης και πολιτικός, να αντιπαρατεθεί, να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει. Αλλά δεν μπορεί κανείς να τις «δικάσει».

Αντιθέτως ο ελληνικός λαός σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις έχει επιβραβεύσει και ενθαρρύνει το κόμμα των ελλήνων εθνικιστών να συνεχίσει τον αγώνα του για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία. Τι θα γίνει λοιπόν στις 20 Απριλίου; Όλα συντείνουν στην συνέχιση ενός καταφανώς γελοίου αλλά επικίνδυνου για την Δημοκρατία, παιχνιδιού με «μουσικές καρέκλες» όπου ένας ετερόκλητος θίασος παλαιοκομματικών, αρχαιομαρξιστών και τυχάρπαστων σκευωρών, προσπαθεί να προλάβει την εκπαραθύρωσή του. 

Με άλλα λόγια. Η «καυτή πατάτα» της πολιτικής δίωξης που έστησε η προηγούμενη κυβέρνηση, πέρασε στην σημερινή. Η νέα κυβέρνηση έχει σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει για να την αναγάγει σε πρώτο θέμα, αλλά δεν λέει και όχι στην χρησιμοποίησή της προκειμένου να κρατά απασχολημένες τις ακροαριστερές της συνιστώσες, την ώρα που οι μεγαλοαστοί του κυβερνητικού σχήματος συναλλάσσονται με τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τα διεθνή κέντρα εξουσίας.

Η «δίκη» που θα ξεκινήσει την 20η Απριλίου, μπορεί να κρίνει συγκεκριμένες πράξεις συγκεκριμένων ατόμων εάν είναι έκνομες. Δεν θα κρίνει όμως την Χρυσή Αυγή, γιατί την Χρυσή Αυγή μπορεί να την κρίνει μόνον ο Ελληνικός λαός. Όταν μάλιστα θα έχει τον χρόνο και τον χώρο που της αναλογεί, ως τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αντί να λασπολογείται και να διασύρεται από τις μονταζιέρες των καναλιών, η αποδοχή της θα είναι μεγαλύτερη. Η συμφωνία εκδοτών και δημοσιογράφων που σιτίζονται από τους γνωστούς επιχειρηματικούς ομίλους τους οποίους μόνον η Χρυσή Αυγή τόλμησε να κατονομάσει, κρατά τους Ελληνες Εθνικιστές μακριά από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει σε στελέχη και βουλευτές να εξασφαλίζουν αυτό που κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν διαθέτει: την αμεσότητα και την ειλικρίνεια στην επικοινωνία πολιτών και πολιτικών.

Αυτό επιχειρεί να αποτρέψει –ανεπιτυχώς βεβαίως- ο κατ’ οίκον περιορισμός του Νίκου Μιχαλολιάκου, και άλλων τριών βουλευτών του κόμματός του. Η οργανική σχέση των Εθνικιστών με τον ελληνικό Λαό δεν μπορεί να διαρραγεί με ραδιουργίες και τεχνάσματα. Τι θα γίνει λοιπόν την διόλου τυχαία επιλεγμένη ημερομηνία της έναρξης της δίκης; Εκτίμησή μας είναι ότι το πολιτικό σύστημα της συντήρησης και της διαπλοκής, με το μακρύ του χέρι, τους συνεργάτες του στα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ, τοπικών ηγεμονίσκων και επαγγελματιών συνδικαλιστών, θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν την διεξαγωγή της δίκης.

Σκοπός τους είναι να μένει η υπόθεση σε εκκρεμότητα, να διατηρηθεί το νοσηρό κλίμα και να πλανώνται οι αμφιβολίες για την δράση του μόνου πολιτικού κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δεν εξαρτάται από συμφέροντα και δεν έχει μαύρα ταμεία. Οι ισχυρισμοί οι οποίοι προβάλλονται περί ενόχλησης των μαθητών στα σχολεία της περιοχής κατά τις σχολικές εξετάσεις είναι βεβαίως φαιδρές. Ζητούν να χαρακτηριστεί ούτε λίγο ούτε πολύ παράνομη η διεξαγωγή μιας δίκης, αλλά νόμιμος ο συρφετός που θα επιχειρήσει να την διακόψει.

Εάν οι αρχές θέλουν να διασφαλίσουν την δημόσια τάξη και ησυχία, δεν έχουν παρά να μαζέψουν τα «δικά τους παιδιά», αυτούς που ετοιμάζονται να διαμαρτυρηθούν εντόνως για μια δίκη βασισμένη σε ανύπαρκτο κατηγορητήριο που οι ίδιοι ως διαρκή υποχείρια του συστήματος προκάλεσαν. 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας μετά την αποτυχία του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑΟ Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο Βεργίνα TV. Στην συνέντευξή του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στα εξής σημεία:
 • Στην επιτυχία της Χρυσής Αυγής να αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου παρά το κλίμα των πολιτικών διώξεων, των δολοφονιών και το κλίμα της πολιτικής τρομοκρατίας.
 • Στις πρωτοφανείς ενέργειες των αρχών κατά τις πρώτες ημέρες της πολιτικής σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής με την παράνομη "παρέλαση" με τις χειροπέδες, την εισβολή σε σπίτια και όλες τις υπόλοιπες μεθοδεύσεις.
 • Στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας που υφίσταται η Χρυσή Αυγή τόσο από τα κανάλια, όσο και από τα πολιτικά κόμματα της διαφθοράς και στο τραγελαφικό κατηγορητήριο, το οποίο απευθύνεται στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
 • Σε πολλές εκφάνσεις της σκευωρίας που καταδεικνύουν τον τερατώδη τρόπο που έχει στηθεί το κατηγορητήριο και τα απίστευτα ψεύδη που έχουν χρησιμοποιηθεί στον ρου της όλης πολιτικής διώξεως
 • Στην σύγχρονη πολιτική επικαιρότητα, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει όποια κίνηση είναι υπέρ της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού, όπως θα αντιταχθεί σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με τα ελληνικά συμφέροντα.
 • Απάντησε στα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με "σύμπαρξη" Σύριζα - Χρυσής Αυγής, επειδή κάποιοι βουλευτές του Σύριζα υποστήριξαν το δίκαιο, παρότι τα δύο κόμματα χωρίζονται από ιδεολογική άβυσσο. 
 • Στην παράνομη λειτουργία της Βουλής, η οποία συνεχίζει να νομοθετεί παρά το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας των Φυλακώς αποφασίζει ποιος θα πάει ή δεν θα πάει στο Κοινοβούλιο.
 • Στα υπαρξιακά προβλήματα της καταρρεύουσας ΝΔ και το γεγονός που καταμαρτυρούν όλοι πως μετά την αποτυχία του Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή.
 • Στην τρέχουσα πολιτική - οικονομική επικαιρότητα, την διαπραγμάτευση που γίνεται από την συγκυβέρνηση και την λύση της Χρυσής Αυγής με καταγγελία του μνημονίου και στροφή στην Εθνική Παραγωγή.
 • Στην διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων, η απαίτηση των οποίων είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής.
 • Δήλωσε απερίφραστα πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νέο μνημόνιο και τα εθνοκτόνα μέτρα, αναλύοντας μάλιστα πλήρως την θέση της Χρυσής Αυγής για το ευρώ, την διαπραγμάτευση και το τι θα πρέπει να γίνει.
 • Υπήρξε εκτενής αναφορά στο βίντεο Μπαλτάκου και σε όλες τις αποδείξεις των πολιτικών παρεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας σε δικαστικούς, προκειμένου να διωχθεί η Χρυσή Αυγή.
 • Υπήρξε ανάλυση των θέσεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με την λαθρομετανάστευση, την τρέχουσα επικαιρότητα με το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας και την άφιξη λαθρομεταναστών στην Ομόνοια. 
 • Στις συνεχείς καταλήψεις από αντιεξουσιαστές σε πολλά δημόσια κτήρια και γραφεία του Σύριζα. 
 • Στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στην Γαλλία με τις εκλογές και το κόμμα Λεπέν.

www.xryshaygh.comΧρήστος Παππάς: H Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ - Eίμαστε έτοιμοι να δώσουμε νέους νικηφόρους αγώνες ΒΙΝΤΕΟΣείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  το απόγευμα του Σαββάτου από την προσέλευση φίλων και μελών του Κινήματος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά. Την πρώτη του ομιλία μετά την αποφυλάκισή  του από τα κελιά της Τιμής.


Ο συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι ήταν υπόσχεσή του, από την περίοδο ακόμα που ήταν παράνομα προφυλακισμένος, ότι η πρώτη του ομιλία όταν θα αποφυλακιστεί θα είναι στα ιστορικά γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Ο συναγωνιστής Παππάς επισήμανε, ότι η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά είχε προετοιμαστεί από τον Απρίλιο του 2012 πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του2012 που το Κίνημα μας εισήλθε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο. 


Τρόμαξε, είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παππάς, το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, όταν οι σφυγμομετρήσεις έδειχναν την Χρυσή Αυγή να εισέρχεται στο κοινοβούλιο και αποφάσισε να μας πολεμήσει με αθέμιτα και βρώμικα μέσα.


Μας συκοφάντησαν, μας λασπολόγησαν και προφυλάκισαν παράνομα τον Αρχηγό, τους βουλευτές, και μέλη της Χρυσής Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παππάς. Δεν κατάφεραν όμως τίποτα η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε νέους νικηφόρους αγώνες.


Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παππάς ευχαρίστησε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες που κράτησαν ψηλά την σημαία της Χρυσής Αυγής, παρά την τρομοκρατία και τις διώξεις, που είχε και έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας.


www.xryshaygh.comΤο μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής

Το μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Οι διεθνείς τοκογλύφοι κυνικοί, αδίστακτοι και επιθετικοί στο έπακρο, αδιάφοροι πλήρως για την θέληση ενός Λαού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές έδειξε έμπρακτα την αντιμνημονιακή του διάθεση, ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχθούν την παραμικρή υποχώρηση από τα «συμφωνηθέντα», δηλαδή από το πρόγραμμα εφιαλτικής δημοσιονομικής λιτότητας και «κινεζοποίησης» που έχουν επιβάλλει.

Η νέα συγκυβέρνηση προσπάθησε μέσω ενός θεατρικού σόου «σκληρής διαπραγμάτευσης» να κερδίσει κάποιο χρόνο ανοχής, ώστε στην διάρκειά του να γεφυρώσει σχετικά ομαλά το πέρασμά της από την αντιμνημονιακή ρητορεία της αντιπολιτευτικής περιόδου στην μνημονιακή προσαρμογή της πράξης. Ανοχή μπορεί να μην υπήρξε, υπάρχει όμως μια κατανόηση για τις πολιτικές ανάγκες της νέας συγκυβέρνησης, από την οποία πλέον ζητείται να βρει μόνη της τα «ισοδύναμα μέτρα», με τα οποία θα συνεχιστεί η πολιτική των μνημονίων και θα προετοιμαστεί η υπογραφή, στις αρχές του καλοκαιριού, μιας νέας δανειακής σύμβασης και ενός ακόμη μνημονίου.

Το ζήτημα, βεβαίως, είναι να μην περιοριστούμε σ’ αυτήν την διαπίστωση. Γνωρίζοντας ότι η μνημονιακή λαίλαπα θα συνεχιστεί και από τη νέα συγκυβέρνηση, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι ταιριάζει στην πολιτική φύση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Να διατυπώσουμε, δηλαδή, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις για την Πατρίδα και τον Λαό και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για την ουσιαστική υλοποίησή τους. Απαγορεύεται αυστηρά να μείνουμε απλώς στην θέση των παρατηρητών και αναλυτών της πραγματικότητας. Το να διαπιστώσουμε και να καταγγείλουμε την μνημονιακή προσαρμογή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι μεν χρήσιμο και απαραίτητο, αν όμως παραμείνουμε σ’ αυτό το πεδίο δεν πρόκειται να κερδηθεί τίποτε το ουσιαστικό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει και θα αποτελέσει την πρωτοπορία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης απέναντι στους εγχώριους –άμεσους και έμμεσους- εντολοδόχους και συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων. Η απόφαση για διεκδικήσεις θα φέρει τους αγώνες κι αυτοί, με την σειρά τους, τις Νίκες.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.comΑπό το “Ούτε μια μέρα στον στρατό” στις στρατιωτικές παρελάσεις με τανκς! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από το “Ούτε μια μέρα στον στρατό” στις στρατιωτικές παρελάσεις με τανκς! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το προηγούμενο φύλλο της εφημερίδος μας κυκλοφόρησε μία ημέρα πριν την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να σχολιάσω και να αναφερθώ στα όσα έγιναν και ειπώθηκαν την 25η Μαρτίου 2015, πρώτη χρονιά κατά την οποία ο Εθνικός εορτασμός πραγματοποιήθηκε με μία κυβέρνηση της αριστεράς.


Εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την μεταπολίτευση και μετά, γνωστές οργανώσεις της αριστεράς, οι οποίες σήμερα ευρίσκονται μέσα στην στοργική αγκάλη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χωρά το ίδιο και οπαδούς του Στάλιν και οπαδούς του Τρότσκι, κάθε εθνική επέτειο και συγκεκριμένα στην διάρκεια της παρελάσεως δημιουργούσαν επεισόδια ενάντια στο στρατοκρατικό χαρακτήρα της εκδηλώσεως. Αυτήν την χρονιά όμως δεν έγινε τίποτε… Τα ξέχασαν όλα όσα έλεγαν γιατί φαίνεται η εξουσία λειτουργεί στην περίπτωσή τους ωσάν ναρκωτικό και τους έχει κάνει να έχουν λησμονήσει όσα έλεγαν εδώ και δεκαετίες.

Δεν είναι όμως μόνον οι συνιστώσες, είναι και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε εκδώσει και σχετικές ανακοινώσεις, στις οποίες τόνιζε ότι πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις ωσάν κατάλοιπο των φασιστικών καθεστώτων. Το ίδιο είχαν πει και από τηλεπαράθυρα σημαίνοντες παράγοντές του. Μάλιστα ιδιαίτερα είχαν καταγγείλει τις μαθητικές παρελάσεις, οι οποίες ισχυρίζοντο ότι είχαν καθιερωθεί επί των ημερών του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά.
Στο σημείο αυτό μία απαραίτητη παρένθεση. Η δογματική αριστερά δεν αναφερόταν κατά των παρελάσεων και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού στα καθεστώτα του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού, ανύπαρκτου στην πραγματικότητα, πραγματοποιούνται (Κίνα, Βόρειος Κορέα κλπ.) εντυπωσιακές παρελάσεις. Κατά των παρελάσεων ήσαν οι εκπρόσωποι της λεγόμενης νέας αριστεράς, της “ανοικτής κοινωνίας”, του Καρλ Πόπερ και του συνεχιστού του έργου του Τζωρτζ Σόρος. Η νέα αριστερά σε όλες της τις εκδοχές δεν θέλει το εθνικό κράτος, δεν θέλει παρελάσεις, αρνείται την Ιδέα του Έθνους, αρνείται αυτήν την ίδια την Ιστορία.

Ας έλθουμε όμως τώρα στην 25η Μαρτίου του 2015. Η παρέλαση ήταν πραγματικά άψογη και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον οποιοδήποτε αριστερό και βεβαίως κανένα επεισόδιο. Έχουν όμως ιδιαίτερη σημασία τα όσα ελέχθησαν από σημαίνοντες παράγοντες της κυβερνητικής παρατάξεως για τον χαρακτήρα της Επαναστάσεως του 1821. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών σε επανάσταση των… “ελληνόφωνων κατά των Οθωμανών”, ενώ παραλήρησε άμεσα ή μάλλον θεώρησε σαν αποτέλεσμα την εθνική μας Επανάσταση για την απελευθέρωση του Γένους με την αμερικανική και την γαλλική επανάσταση, με τις επαναστάσεις στην Λατινική Αμερική και την ένωση της… Αϊτής!!! Θα έπρεπε να ξέρουν οι ψευτοιστορικοί της μαρξιστικής αριστεράς ότι επαναστάσεις ωσάν αυτή του 1821 είχε πραγματοποιήσει το Γένος μας, επαναστάσεις γεμάτες αίμα και θυσίες, από την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453 μέχρι το 1821 πολλές. Και οι επαναστάσεις αυτές σίγουρα είχαν γίνει πολύ πριν την γαλλική και την αμερικανική επανάσταση, πολύ πριν γεννηθεί ο Μαρξ και ο Ροβεσπιέρος.

Λησμονούν επίσης την εκφρασμένη άποψη σε βιβλία των ιστορικών, τους οποίους επικαλούνται, όπως του καθηγητού της ιστορίας του Πανεπιστημίου των Αθηνών Λιακού, ο οποίος γράφει ότι το Ελληνικό Έθνος είναι ένα δημιούργημα της προπαγάνδας της εξουσίας και διαμορφώθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, αρκετές δεκαετίες δηλαδή, μετά την Επανάσταση του 1821. Υπάρχουν και άλλα κείμενα, όμως, αριστερών πολύ πιο “προχωρημένα”, όπως του προκλητικού για τις θέσεις του Λιθοξόου, στου οποίου τα κείμενα χαρακτηρίζεται η Φιλική Εταιρεία σαν μία… συμμορία δολοφόνων (!), ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν κοινός εγκληματίας, λαφυραγωγός και ληστής και η άλωση της Τριπολιτσάς σαν μία γενοκτονία! 

Απόλυτα σχετική με αυτά ήταν και η αρθρογραφία στην εφημερίδα Μακεδονία προ ετών ενός γνωστού διανοούμενου της αριστεράς, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ύμνο εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού, του οποίου οι πρώτες δύο στροφές είναι ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας, σαν ένα ρατσιστικό κείμενο γεμάτο αίμα, σφαγές και μίσος. Επικέντρωνε δε την κριτική του στο έργο του Σολωμού στην αναφορά στην άλωση της Τριπολιτσάς, η οποία όντως υπήρξε αιματηρή. Ο δε Μαρξ από την πλευρά του καταγγέλλει τους πρωταγωνιστές της 25ης Μαρτίου σαν πράκτορες του Τσάρου, οι οποίοι ήθελαν να βλάψουν τα συμφέροντα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όλα αυτά φαίνεται πως λησμονήθηκαν από τα ορφανά του Μαρξ, του Λένιν, του Στάλιν και του Τρότσκι, οι οποίοι ωσάν κυβέρνηση πλέον ή συμμετέχοντες στην κυβέρνηση εάν θέλετε δεν είχαν καμμία αντίρρηση για την απόδοση τιμών στους Ήρωες του 1821 και στην πραγματοποίηση της στρατιωτικής παρελάσεως.


Με αφορμή τα παραπάνω είναι φανερό ότι οι κυβερνώντες και συγκεκριμένα το μαρξιστικό τμήμα της κυβερνήσεως ευρίσκεται σε μία τραγική θέση, σε ένα βαθύτατο υπαρξιακό πρόβλημα, έχοντας στα χέρια του την διακυβέρνηση της χώρας. Πού ακούστηκε, αλήθεια, μαρξιστές να συζητούν με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο; Να δίνουν σημασία στους δείκτες του Χρηματιστηρίου; Να παίζουν με πάσα άνεση το παιχνίδι του καπιταλισμού μόνο και μόνο γιατί ευρέθησαν στην εξουσία. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι κυριεύοντας κυριολεκτικά την χώρα όχι μόνον εκλογικά, αλλά και ιδεολογικά κυβερνούν, αλλά δεν κυβερνά ούτε ο μαρξισμός, ούτε η αριστερά. Ψεύτικο, λοιπόν, το σύνθημα “πρώτη φορά αριστερά”, το οποίο χρησιμοποιούν. Θα ήταν καλύτερα να έλεγαν πρώτη φορά οι αριστεροί στην κυβέρνηση.

Για να επανέλθουμε εις τα της παρελάσεως σφοδρή ήταν η αντίδραση της αριστεράς και των “προοδευτικών” στο πατριωτικό σύνθημα, το οποίο φώναξε το τμήμα των ΟΥΚ, το οποίο συμμετείχε στην παρέλαση. Επιτέλους, ας αποφασίσουν τι θέλουν! Και ας πουν ευθέως αυτό που θέλουν και τότε θα δούμε κατά πόσον θα έχουν την επιδοκιμασία του Λαού, ενός Λαού ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά και ωσάν λύση απελπισίας τους επέλεξε. 
Απέναντι σε όλους αυτούς, απέναντι στην “νέα αριστερά”, η οποία κυβερνά, χωρίς να ξέρει τι θέλει, χωρίς να εφαρμόζει το προεκλογικό της πρόγραμμα και απέναντι σε μία καπιταλιστική κεντροδεξιά, η οποία καταρρέει, η Εθνική Αντιπολίτευση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία σε αυτούς προπαντός τους δύσκολους καιρούς, διωκόμενη, κατασυκοφαντούμενη, πρέπει να σηκώσει υψηλά τη Σημαία του Αγώνα. Ενός Αγώνα για αληθινή εθνική ανεξαρτησία όπως την οραματίστηκαν οι Ήρωες του 1821, για μια εθνική ελευθερία χωρίς αστερίσκους και παρενθέσεις, χωρίς εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, όπως προβλέπει το Μνημόνιο, το οποίο μας είπαν ότι θα καταργήσουν, αλλά ακόμη βλέπουμε και ζούμε να υπάρχει κυρίαρχο στην Πατρίδα μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

www.xryshaygh.comΗ βδελυγμία της πολιτικής ΟρθότηταςΗ πολιτική ορθότητα, είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί η νέο μαρξιστική αριστερά και η φιλελεύθερη ψευτο-δεξιά για να πατάξει την ελευθερία του λόγου. Σκοπός της πολιτικής ορθότητας, να πλήξει θεσμούς που διετέλεσαν την συνέχεια του Ελληνικού έθνους και παράδοσης μέσα στους αιώνες. Θεσμούς όπως η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια, τα ήθη και τα έθιμα. 

Οι «πολιτικώς ορθοί» άνθρωποι είναι ανεκτικοί σε όλους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν το τρόπο ζωής μας, ανεκτικοί στους εγκληματίες, τους κλέφτες, τους ανώμαλους. Αρνούνται να συζητήσουν με αυτούς που διαφωνούν με αυτά που λένε και απλά κατηγορούν όλους οι οποίοι δεν συμφωνούν μαζί τους.

Έτσι για παράδειγμα ο μαύρος στο χρώμα δεν πρέπει να αποκαλείται μαύρος αλλά αφρικανός, ενώ ο λευκός και ο κίτρινος θα συνεχίζουν να αποκαλούνται με το χρώμα του δέρματος τους. Όταν η αστυνομία βιαιοπραγεί σε αλλοδαπούς ή μαύρους είναι ρατσισμός και πρέπει να καταδικαστεί, όταν η βία όμως είναι εις βάρος των λευκών και των αυτοχθόνων δεν απασχολεί κανέναν. Ο λαθρομετανάστης βαπτίζεται αιτητής πολιτικού ασύλου ή οικονομικός μετανάστης αλλά την ίδια ώρα ο λαθρέμπορας και ο λαθροθήρας παραμένουν ως έχουν. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν πέραν του καλού αριστερού διεθνιστή και του κακού εθνικιστή, της καλής φεμινίστριας και του μισογύνη σεξιστή, του καλού μετανάστη και του κακού γηγενή.

Παλαιές αμαρτίες γίνονται ευλογία και οι παλαιές αρετές γίνονται μιάσματα. Η ομοφυλοφιλία πλέον θεωρείται κάτι καλό αλλά όποιος θεωρεί ότι ο ρόλος της γυναίκας και του άντρα πρέπει να είναι διαφορετικός είναι σεξιστής και φασίστας. Βομβαρδίζουν τους ανθρώπους με ενοχές για να μπορούν έτσι εύκολα να υποκύπτουν αγόγγυστα στις αλλαγές που γίνονται. Η παιδοφιλία και η παιδεραστία που στις μέρες μας ανθούν, έχουν γιγαντωθεί για τον μοναδικό λόγο ότι έχει κτυπηθεί η οικογενειακή συνοχή. Ο εκμουσουλμανισμός της Κύπρου μέσω της λύσης ομοσπονδίας θα κάνει τα πράγματα χειρότερα αφού οι Τούρκοι είναι φανατικοί παιδεραστές και ανώμαλοι, σύμφωνα με έρευνες. Πρόσφατα στην «Ευρώπη των εταίρων», στην Ολλανδία, έχει δημιουργηθεί κόμμα παιδεραστών, πρώτοι υποστηρικτές του οι μουσουλμάνοι οι οποίοι παντρεύουν κορίτσια από 6 χρονών με παιδεραστές 40-60 χρονών.

Η πλήρη ισοπέδωση των ιδεολογιών από τα βασικά κόμματα που σήμερα είναι στην Βουλή και το ξεγύμνωμα τους στα μάτια των πολιτών είναι πασιφανής. Δεν αποτολμούν να προτείνουν οποιαδήποτε πολιτική που δεν είναι «πολιτικά ορθή», αλλιώς θα στιγματιστούν σαν «κακά κόμματα» από τους ασπαστές της πολιτικής ορθότητας. Γι' αυτό βλέπετε δήθεν δεξιά κόμματα να γίνονται για θέματα ευαισθησίας στις λεγόμενες «ευπαθείς ομάδες» πιο αριστερά από το «ιμιτασιόν» κομμουνιστικό ΑΚΕΛ.

Η σχολή της Φρανκφούρτης, κυρίως νέο μαρξιστές στοχαστές και δημιουργοί της πολιτικής ορθότητας συνιστούν μεταξύ άλλων:

Τη δημιουργία αδικημάτων ρατσισμού με συνεχή αλλαγή για να δημιουργεί σύγχυση, την υπονόμευση των σχολείων και της παιδείας, την ασύστολη μετανάστευση, το άδειασμα των εκκλησιών, τη δημιουργία ενός αναξιόπιστου νομικού συστήματος με προκατάληψη εις βάρος του θύματος του εγκλήματος, τη χειραγώγηση των ΜΜΕ, και την ενθάρρυνση την διάλυσης του θεσμού της οικογένειας.

Μία χώρα που αγωνίστηκε ενάντια στην πολιτική ορθότητα σήμερα είναι η Ελβετία. Κανείς σήμερα δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι οι Ελβετοί είναι φασίστες. Ζουν σε ένα κράτος που στηρίζει τους πολίτες σε όλο το φάσμα της ζωής τους όταν αυτοί το χρειάζονται. Την ίδια στιγμή υπάρχει εργασία για όλους, πληρώνονται οι φόροι από τις εταιρείες και τους εργαζόμενους και το βιοτικό επίπεδο της χώρας είναι από τα ψηλότερα στον κόσμο. Τι έκαναν όμως οι Ελβετοί που δεν έκαναν οι Έλληνες; Οι Ελβετοί για τις μεγάλες αποφάσεις κάνουν δημοψηφίσματα και έτσι δεν έχει σημασία τι λέει ο κάθε εγκάθετος πολιτικός αλλά τι λέει ο λαός. Γι' αυτό τον λόγο πριν χρόνια οι Ελβετοί είπαν Όχι στην ένταξη τους στην Ε.Ε. Είπαν πρόσφατα Ναι στην εφαρμογή μέτρων για περιορισμό της μετανάστευσης από την Ε.Ε. Γιατί όμως οι Ελβετοί πήραν τέτοιες αποφάσεις; Ο λόγος απλούστατα είναι ότι η Ελβετία είναι μία μικρή χώρα και εάν αφηνόταν στο χάος που λέγεται Ε.Ε. χωρίς προστασία θα καταστρεφόταν και μαζί της οι Ελβετοί και ο τρόπος ζωής που αγαπούσαν τόσες γενεές προγόνων τους. Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Η πολιτική ελίτ, τα αριστερά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως και άλλες δυνάμεις που είναι ενάντια στον Ελληνικό Εθνικισμό φυτεύουν μίσος προς το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) γιατί πολύ απλά φοβούνται ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου, αφού αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο από τους πολίτες. Πολίτες που οι ίδιοι με τις πολιτικές τους και την ανηθικότητα τους έχουν εγκαταλείψει. Είναι οι άνθρωποι που πλέον αναγνωρίζουν ότι οι Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) λένε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν φοβούνται να τα βάλουν με το κατεστημένο.

Το τι πρέπει να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε όλους αυτούς που υποσκάπτουν το θεμελίωμα της Ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού της νήσου είναι να προσπαθήσουμε να ξανακερδίσουμε πίσω τους θεσμούς, την παιδεία, την ασφάλεια μας, τα δημόσια σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να γεμίσουμε τις εκκλησίες με πιστούς χριστιανούς και οι νέοι μας να έχουν ένα μέλλον στον τόπο τους.

Μάριος Βασιλείου
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

E.ΛΑ.Μ. 1452735899265398898

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item