Widgets

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! σε Τρομοκράτες, Εμπόρους Ναρκωτικών, Λαθρομετανάστες και Διεθνείς Τοκογλύφους!

Για την λαθρομετανάστευση και τα έκτροπα στο ΕΚΠΑ


Ο Σύριζα έχει παραδοθεί άνευ όρων στους κουκουλοφόρους, τους τρομοκράτες και τους εμπόρους ναρκωτικών, αδυνατώντας να τηρήσει τους στοιχειώδεις κανόνες της νομιμότητας, την ίδια ώρα που χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά ανενόχλητοι στη χώρα.Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! (Δουλειά και ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ μόνο στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!)


Η. Παναγιώταρος: Παντελώς ανίκανη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση 

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε:
"Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι παντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο διογκώνεται συνεχώς εδώ και δύο δεκαετίες.
Η μόνη λύση είναι η απαρέγκλιτη τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων και των νόμων του κράτους, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η σοβαρή καταγγελία της Τουρκίας, η οποία υποθάλπει την δράση των δουλεμπόρων".  ΠΗΓΗ


Βαρέλι χωρίς πάτο Ημερήσιο Δελτίο λαθρομετανάστευσης


Ασφαλώς και δε μας άφησαν… παραπονεμένους την ημέρα της Λαμπρής, οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας. Αντιθέτως, μας… προτίμησαν μαζικά:
Έτσι, ενενήντα ένας (91) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου το πρωί, πενήντα επτά (57) επίσης στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου, το απόγευμα, τριάντα εννέα (39) στην περιοχή »ΑΛΥΚΕΣ» Οινουσσών Χίου, τριάντα έξι (36) στην παραλία »ΑΓΚΙΣΤΡΟΣ» ν. Σαμοθράκης, εβδομήντα οχτώ (78) στην περιοχή »ΕΦΤΑΛΟΥΣ» και στην ορεινή περιοχή »ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ» Λέσβου, τριάντα έξι (36) στην παραλία »ΓΡΙΔΙΩΝ» ν. Χίου και σαράντα τρεις (43) στην περιοχή »ΚΑΠΑΣΑΣ» Οινουσσών Χίου.
Σύνολο: 380 μέσα σε μια μόνο ημέρα!
(ΥΓ) : Ζήτω οι  «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!  ΠΗΓΗ

Κατάληψη ΕΚΠΑ: Αυτή είναι η κοινωνία που ονειρεύεται το ΣΥΡΙΖΑ

Για δέκατη έκτη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη στην Πρυτανεία της ΕΚΠΑ από την εξωκοινοβουλευτική "συνιστώσα" του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνιστώσα για τον απλό λόγο ότι ακόμη και η ίδια η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε σε ανακοίνωσή της να σταθεί στο πλευρό των καταληψιών, μη διστάζοντας μάλιστα να τους χαρακτηρίσει ως αντιεξουσιαστές. Ένα σχήμα οξύμωρο μιας και πρώτη φορά στα χρονικά βαπτίζεται κάποιος αντιεξουσιαστής την ίδια στιγμή που το αίτημά του έχει ήδη κατατεθεί προς ψήφιση στην Βουλή και την ίδια στιγμή η αριστερή κυβέρνηση δείχνει απλώς να παρακολουθεί αμέτοχη, με μια σιωπή, μάλλον, συγκατάθεσης καθώς έχουν γίνει αμέτρητες εκκλήσεις από τις πρυτανικές αρχές προς πάσα κατεύθυνση, και φαίνεται πως κανείς δεν αναλαμβάνει να έρθει σε άμεση ρήξη με τους άλλοτε συντρόφους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες οι αρχές του Πανεπιστημίου έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την μετατροπή της Πρυτανείας σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, οι συλλήψεις που ακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας δυστυχώς ήρθαν να επιβεβαιώσουν το αυτονόητο.
Ανάμεσα, λοιπόν, στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας Πολωνός, για τον οποίο εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. Όμως το προφίλ των "επαναστατών" - "αντιεξουσιαστών" δεν σταματά στο πρόσωπο του Πολωνού εγκληματία, καθώς ανάμεσα στους συντρόφους του βρίσκονται και Αλγερινοί και Αφγανοί "αντιεξουσιαστές".
«Πρόσφυγες», θα δηλώσει περιχαρής η κα Χριστοδουλοπούλου, που φαίνεται ότι το «θεάρεστο» της έργο παίρνει σάρκα και οστά και δίνει το παράδειγμα για να γίνει ολόκληρη η χώρα ένα «κέντρο φιλοξενίας», προκειμένου να υποδεχτούν τις ορδές λαθρομεταναστών που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας.
Με το ίδιο χαμόγελο προεκλογικά μας δήλωναν οι Συριζαίοι πως η Ελπίδα έρχεται. Μια «ελπίδα» μαστουρωμένη από τις ναρκωτικές ουσίες που πλασάρουν τα συντρόφια, τα συντρόφια των μεγάλων καρτέλ που θέλουν μια νεολαία αποχαυνωμένη, αυτοκαταστροφική και πλήρως υποταγμένη στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.   ΠΗΓΗ
Και οι λαθρομετανάστες της Γαύδου στην Αθήνα...
Πριν από λίγες ημέρες ένα δουλεμπορικό σκάφος έφτασε στην Γαύδο, με αποτέλεσμα έστω και προσωρινά οι κάτοικοι του νησιού να γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους. Εν τέλει οι εν λόγω λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν αρχικώς στα Χανιά και ακολούθως πήραν το πλοίο για Πειραιά και από εκεί Αθήνα.
Αυτό θυμίζει, βεβαίως, το περιστατικό που δήθεν «δεν ήξερε» ο Πανούσης με τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας. Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την Αμυγδαλέζα, τους μετέφερε με λεωφορείο στην Ομόνοια, όπου και τους άφησε. Τότε ο υπουργός είχε δηλώσει άγνοια, λέγοντας μάλιστα ότι έτσι στέλνουν το λάθος μήνυμα.
Τότε η υπουργός λαθρομετανάστευσης είχε «αδειάσει» τον Πανούση, λέγοντας ότι εκεί είναι οι συγγενείς τους και το φαΐ είναι φτηνό. Τώρα οι λαθρομετανάστες της Γαύδου και πάλι αφέθηκαν στην Αθήνα, ενώ προφανώς δεν έχουν συγγενείς στην Ομόνοια, ούτε τρόπο να αγοράσουν το «φτηνό φαΐ».
Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών βρίσκονται και 40 ασυνόδευτα παιδιά. Αυτό το τονίζουν οι δημοσιογραφίσκοι προκειμένου να δώσουν «ανθρωπιστικό «αέρα» στην όλη κίνηση των συριζαίων. Όμως στην πραγματικότητα «ξεβρακώνουν» τους ψευτοανθρωπιστές. 40 ασυνόδευτα παιδιά θα αφεθούν μόνα τους στην πιο απάνθρωπη πλατεία της Ελλάδας, πιθανόν και της Ευρώπης. Προκειμένου, δηλαδή, να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους αφήνουν 40 ασυνόδευτα παιδιά, βορά στα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών. Τα συμπεράσματα δικά σας...  ΠΗΓΗ


Προθεσμία τριών μηνών έδωσε η κυβέρνηση της Κένυας στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες να μεταφέρει στην άλλη πλευρά των συνόρων μεγάλο καταυλισμό για Σομαλούς που έχει στηθεί στην κενυατική περιοχή Νταμπάαμπ κοντά στα σύνορα με την Σομαλία, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα.

Η κίνηση του Ναϊρόμπι έρχεται μετά την αιματηρή επίθεση της σομαλικής Αλ Σαμπάμπ και είναι κορύφωση της αυξανόμενης «δυσπιστίας» με την οποία αντιμετωπίζονται τελευταία στην Κένυα οι Σομαλοί πρόσφυγες.

Ωστόσο, δεν είναι δα και καταστροφή για τους Σομαλούς η εκδίωξή τους από την Κένυα, γιατί όπως είπε η αρμόδια υπουργός Μετανάστευσης της μνημονιακής Μπανανίας Τσιπροκαμμενιστάν, όλοι οι… καλοί χωράνε εδώ.

Και για του λόγου το αληθές, οι πρώτοι Σομαλοί μας ήρθαν προ ημερών μέσω Γαύδου και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σουλατσάρουν στην Αθήνα… ΠΗΓΗ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια Απλά λιάζονται» 

Συνεχίζει τις προκλήσεις εναντίον των Ελλήνων - Πέραν της ιδεοληψίας της έχει και πρόβλημα οράσεως
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός περί λαθρομεταναστών, έχει πολλές φορές προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες με τις δηλώσεις της και πολύ περισσότερο με τις πράξεις της. Ήταν, άλλωστε, η πρωταίτια της απελευθέρωσης όλων των λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια, την ίδια ώρα που ο Πανούσης δήλωνε άγνοια. Επίσης προκάλεσε τους Έλληνες δηλώνοντας ότι «ενοχλούν οι μετανάστες» θα τους πάρει στο υπουργείο της.

Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την πρόκληση. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ μία μέρα μετά την άφιξη των λαθρομεταναστών της Γαύδου στην Αθήνα και τρεις μέρες μετά την απόφασή της να νοικιαστεί ξενοδοχείο για τους λαθρομετανάστες, η κυρά Τασία μας έδειξε τον λόγο αυτών των προκλήσεων.


 Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι έχει τυφλωθεί από την ιδεοληψία της, κυριολεκτικά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι όπως είπε «δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια -Το πρωί πηγαίνουν οι άνθρωποι για να λιαστούν».
Στην συνέχεια είπε, ουσιαστικά, προς τους Έλληνες πολίτες να μην διαμαρτύρονται γιατί, όπως είπε, έχουν ευθύνη! Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνη, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα»!
Το μήνυμα της υπουργού, λοιπόν, προς τους Έλληνες πολίτες, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται και μαστίζονται από την εγκληματικότητα, είναι να το «βουλώσουν» και να μην διαμαρτύρονται, αφού έχουν «ευθύνη» για ό,τι συμβαίνει στις χώρες των «προσφύγων». Βεβαίως όταν ερωτήθηκε αν θα πάρει μερικούς λαθρομετανάστες στο σπίτι της στην Εκάλη, αρνήθηκε λέγοντας ότι θα τους βάλει στο υπουργείο.
Ο Τσίπρας και ο Καμμένος ας την πάρουν μαζί τους μια βόλτα στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών, να εξηγήσει στους Έλληνες την «ευθύνη» τους (την οποία δεν μοιράζονται οι κάτοικοι της Εκάλης). Αυτή θα εξηγεί και ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα χαμογελάνε για τις φωτογραφίες!
Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το κέντρο των Αθηνών, που "δεν υπάρχουν μετανάστες":   ΠΗΓΗ
Τώρα ανακάλυψαν την αριστερίστικη ασυδοσία οι πανεπιστημιακοί: «να τερματιστεί η κατάληψη του ΕΚΠΑ, γίνεται χρήση ναρκωτικών»!

Συνεχίζεται για 15η μέρα η κατάληψη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από ομάδες ακροαριστερών, με το μαρξιστικό Κράτος να κλείνει πονηρά το μάτι στο κόκκινο παρακράτος.
Η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν νεκροί στο υπό κατάληψη κτίριο της Πρυτανείας, καθώς στο εσωτερικό του βρίσκονται εξαρτημένα άτομα τα οποία κάνουν χρήση ναρκωτικών! Εξαιτίας τούτου μάλιστα, καλούν για την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην αριστερίστικη φαρσοκωμωδία.
«Με αγωνία διαπιστώνουμε ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας ανθρώπινων ζωών μέσα στην Πρυτανεία, αφού κατά βάσιμες πληροφορίες γίνεται εκεί χρήση ναρκωτικών ουσιών από εξαρτημένα άτομα», αναφέρει η ανακοίνωση της Πρυτανείας, ενώ γίνεται νύξη και σε συγκρούσεις μεταξύ αντιπάλων ομάδων που συμμετέχουν στην κατάληψη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, δήλωσε μεταξύ άλλων στις εκατοντάδες συνεντεύξεις του πως το θέμα της κατάληψης δεν αφορά και συνεπώς δεν μπορεί να επιλυθεί από την αστυνομία, αλλά είναι ζήτημα της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πρυτανείας και των φοιτητικών παρατάξεων!
Η θέση Πανούση βεβαίως, αντικατοπτρίζει κατά τρόπο εξαιρετικό και καθ' όλα ενδεικτικό, την γενικότερη θεώρηση της μαρξιστικής και αριστερίστικης ιδεοληψίας επί του ζητήματος των ακροαριστερών συμμοριών και των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Κατά το παρελθόν άλλωστε, η ίδια η πανεπιστημιακή κοινότητα τάχθηκε αναφανδόν κατά της αστυνομικής επέμβασης σε καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων, προάγοντας και ενθαρρύνοντας την ανομία και τις καταστροφές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που συνόδευαν τις καταλήψεις και τις οποίες φυσικά, πλήρωνε ο Έλληνας φορολογούμενος.
Η τραγική λοιπόν ειρωνεία είναι πως ενώ η κοινότητα των «σοφών υπερδημοκρατών» του τόπου εξέθρεψε επί χρόνια τα φαινόμενα της ασυδοσίας των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς, εκλιπαρεί σήμερα για λύση στο πρόβλημα, μόνο που οι εκκλήσεις της ηχούν μάλλον ως συντηρητικός οδυρμός-αβάντα στη ΝΔ του Σαμαρά, στα αυτιά μιας μαρξιστικής εξουσίας, η οποία και αποτέλεσε διαχρονικά τον πολιτικό μανδύα της ακροαριστερής τρομοκρατίας.
Σ' όλους αυτούς, πολιτικάντηδες, ακαδημαϊκούς και δημοσιογραφίσκους που ανακάλυψαν σήμερα μόλις την έκνομη δράση του κόκκινου παρακράτους, θα απαντήσει σύντομα ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος τσακίζοντας κάθε αντι-εθνικιστική προπαγάνδα θα αναφωνήσει μετ' επιτάσεως το πάντοτε επίκαιρο: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!   Ευάγγελος Καρακώστας

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Ένα νέο μνημόνιο με αγγλικό δίκαιο θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια θέση με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Αποκλειστική συνέντευξη στο bankingnews.gr έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε για τα πολιτικά τεκταινόμενα, το νέο μνημόνιο που θα υπογράψει συντόμως η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ και την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ακολουθήσει μια υψηλού ρίσκου στρατηγική. Τελικώς τι εκτιμάτε θα συμφωνήσει με την ΕΕ σε ένα νέο δάνειο – μνημόνιο;
Απάντηση: Έχω την γνώμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει ουδεμία στρατηγική. Χρησιμοποιεί μία γλώσσα μιας ανέξοδης αδιαλλαξίας στο εσωτερικό, ενώ αντίθετα στο εξωτερικό όλα δείχνουν ότι προχωρεί σε έναν συμβιβασμό.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Σε υπαρξιακό αδιέξοδο ο φον Αντωνάκης: Θυμήθηκε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που ο ίδιος δημιούργησε!

Τα καμπανάκια κινδύνου για την εκλογική επιρροή της ΝΔ χτυπούν ασταμάτη

τα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερους πονοκεφάλους στον πρόεδρό της, Α. Σαμαρά. Προς ανατροπή της εξόχως επιβαρυντικής καταστάσεως, καταφεύγει σε πρακτικές τις οποίες πανηγυρικά αποκήρυξε από μακρού χρόνου, φτάνοντας πλέον στο σημείο να μιλά για το Σύριζα και τους κουκουλοφόρους, τις καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές στελεχών της Κουμουνδούρου με τρομοκράτες.
Το ζήτημα όμως είναι το εξής: όλα τα ανωτέρω, για τα οποία ο «ξεχασιάρης» Σαμαράς κατηγορεί το Σύριζα, αποτελούν δομικά στοιχεία της πολιτικής ατζέντας της ΝΔ τα οποία μάλιστα αποτυπώθηκαν σε κοινωνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της επάρατης Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Με πολύ απλά λόγια και καθώς λέγει ο θυμόσοφος Λαός μας, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί»!
Τους κουκουλοφόρους και τις σχέσεις τους με το Σύριζα, τα γνώριζε ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του, αλλά δεν έπραξαν το παραμικρό για να τα αντιμετωπίσουν. Το αντίθετο μάλιστα: τους εκμεταλλεύθηκαν και τους χρησιμοποίησαν κατά της Χρυσής Αυγής, για να ικανοποιήσουν την προπαγανδιστική ρητορική της Συγγρού περί δύο άκρων.
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, πως για τις δεκάδες επιθέσεις που υπέστησαν γραφεία αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής κατά την περίοδο 2012-2015 επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κανένας δράστης δεν συνελήφθη προκειμένου να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Προφανώς τότε, εν αντιθέσει με την παρούσα χρονική συγκυρία, ο Σαμαράς δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν γνώριζε.
Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης παρομοίως, ο φράκτης του Έβρου υπήρξε ένα πυροτέχνημα εσωτερικής κατανάλωσης πίσω από το οποίο κρύφτηκε προεκλογικά ολάκερη η ΝΔ και δη ο πρόεδρός της. Η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών από το Αιγαίο και τα νησιά μας, δεν είναι φαινόμενο το οποίο παρουσιάστηκε με την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία. Για του λόγου το αληθές οφείλουμε να υπενθυμίσουμε τις προειδοποιήσεις του τέως υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος δια συνεντεύξεων Τύπου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας την κατακόρυφη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα.
Επιπλέον όμως, ακόμη και ο σημερινός επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και εξέχων στέλεχος της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλος, ουδέν το διαφορετικό δήλωσε κατά τις πρόσφατες συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους του Σύριζα, σε σχέση με όσα συζητούσε και δήλωνε με τους προκατόχους τους, της ΝΔ. Όπερ σημαίνει, πως ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται θεατής στο ίδιο έργο, όσο και αν ο πολιτικός απατεωνίσκος Σαμαράς αγωνιά να μας πείσει πως πρόκειται για φαινόμενο-γέννημα κατοπινό της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Η Χρυσή Αυγή κατηγορούσε και κατηγορεί το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου για πολιτικές αποφάσεις οι οποίες πλήττουν θανάσιμα τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας. Τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα δεν πρόκειται να επιλυθούν από εκείνους που τα δημιούργησαν και εξακολουθούν να τα εντείνουν. Όπως ακριβώς στον οικονομικό τομέα, έτσι και σε όλα τα επίπεδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν συνιστά παρά την μαρξιστική εκδοχή της ίδιας απολύτως εθνοκτόνου πορείας η οποία καθορίζεται αναμφισβήτητα από τα κέντρα αποφάσεων Βρυξελλών και Βερολίνου.  Ευάγγελος Καρακώστας

Ακόμα πιο βαθιά θα βάλουν οι Έλληνες το χέρι στην τσέπη για να επιτευχθούν οι στόχοι της “Πρώτης Φοράς Αριστερά”


Νέες επιβαρύνσεις στο πλαίσιο της αναζήτησης εισπρακτικών μέτρων από την κυβέρνηση
Βαθύτερα από άλλες χρονιές θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι για να στηριχθεί στο σκέλος των εσόδων του προϋπολογισμού. Οι επιβαρύνσεις αυτές είτε έχουν ήδη θεσπιστεί είτε βρίσκονται... καθ' οδόν στο πλαίσιο της αναζήτησης «ζεστού χρήματος» από την κυβέρνηση ούτως ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί δημοσιονομικοί στόχοι.
Συμφώνα με το capital.gr η φετινή φορολογική δήλωση επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων.
Αγρότες: Από τα εισοδήματα του 2014 οι αγρότες λογίζονται ως επιχειρηματίες και το καθαρό εισόδημά τους αναμένεται να φορολογηθεί με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ.
Μισθωτοί και «μπλόκάκια»: Εκείνοι που θα δουν «φουσκωμένο» τον φόρο είναι και οι μισθωτοί με χαμηλό εισόδημα από μισθούς, οι οποίοι αμοίβονται με «μπλοκάκι». Από τη φετινή φορολογική δήλωση το εισόδημα από μπλοκάκι όσων είναι και μισθωτοί φορολογείται υποχρεωτικά με την κλίμακα των ελευθέρων επαγγελματιών, δηλαδή με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ.
Μισθωτοί με παροχές σε είδος: Η τρίτη κατηγορία φορολογουμένων είναι οι μισθωτοί που λαμβάνουν και παροχές σε είδος από τον εργοδότη τους, εφόσον αυτές δεν προβλέπονται στη σχετική συλλογική σύμβαση εργασίας.
Την ίδια ώρα υπάρχουν αρκετά σενάρια για τη λήψη μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα εντός του 2015, ώστε να «βγει» ο φετινός προϋπολογισμός. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα μέτρα που εξετάζονται
Αύξηση ειδικού φόρου κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη ποτά και τα τσιγάρα. Υπάρχουν, ωστόσο, ενστάσεις από την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ ότι μια νέα αύξηση το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να αυξήσει την κατανάλωση λαθραίων ποτών και τσιγάρων και έτσι να μειώσει αντί να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα.
Υπαγωγή σε υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ (δηλαδή από το 13% στο 23%) ορισμένων προϊόντων τα οποία όμως ακόμη αναζητούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τραπέζι έπεσαν ιδέες για υπαγωγή σε υψηλότερο συντελεστή των τροφίμων με υψηλά λιπαρά.
Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης. Η αύξηση εξετάζεται να γίνει με αφορμή την επαναφορά του μειωμένου ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης. Ο ΕΦΚ στο κίνησης είχε μειωθεί όταν έγινε η εξίσωση του φόρου μεταξύ πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης προκειμένου το πετρέλαιο θέρμανσης να μην ακριβύνει υπερβολικά. Τυχόν αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης ενδέχεται να συμπαρασύρει προς τα πάνω και τον ΕΦΚ στο υγραέριο κίνησης (έχουν σήμερα τον ίδιο φόρο).   ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6914206601167870553

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item