Widgets

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!»


Σφαλιάρα και στην Μόσχα! Ούτε συζήτηση από τον Πούτιν για άρση του εμπάργκο ή βοήθεια εκτός της τρόικα

Τελικώς υπήρξε πλήρης η επιβεβαίωση των λεγομένων μας σχετικά με την συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα, η οποία διαφημίστηκε από τους ροζ και τους ψεκασμένους παπαγάλους ως η απαρχή για το ξήλωμα της τρόικα και της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη.

Η συνάντηση ήταν παρά ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα για εσωτερική κατανάλωση και επί της ουσίας το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου διαφορετικό από το αντίστοιχο της συναντήσεως Πούτιν - Σαμαρά πριν δύο χρόνια.
Όσον αφορά το θέμα της οικονομικής βοήθειας από Ρωσία, που είχε τεθεί και από τον Καμμένο (για να αναφέρουμε την πιο χαρακτηριστική περίπτωση), ο ίδιος ο Πούτιν είπε ότι η Ελλάδα ουδέποτε έθεσε θέμα οικονομικής βοήθειας. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι η Ελλάδα αποδέχεται πλήρως τον θανάσιμο εναγκαλισμό της τρόικα, συντάσσεται με το πρόγραμμα λιτότητας και πλέον βρίσκεται στο μονόδρομο της υπογραφής του νέου μνημονίου.
Στο θέμα της ενεργειακής συνεργασίας, ο Πούτιν επανέλαβε αυτό που είχε πει και στην συνάντηση με τον Σαμαρά. Η Ρωσία είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τις ιδιωτικοποιήσεις. Όμως την τελευταία φορά που το είπε αυτό προσέκρουσε στο ίδιο το ελληνικό κράτος, το οποίο απεδέχθη την προσφορά της αζέρικης εταιρείας, αναγκάζοντας την Gazprom να αποσύρει την προσφορά της. Συνεπώς, με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα του Σύριζα παραμένει όμηρη των ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων, δεν αναμένεται καμία αλλαγή επί αυτού.
Ο Τσίπρας στην συνάντηση έθεσε το ζήτημα του ρωσικού εμπάργκο, που έχει λειτουργήσει ως θηλιά για πολλούς κλάδους που σχετίζονται με την αγροτική παραγωγή. Η απάντηση του Πούτιν ήταν, ουσιαστικά, ότι η αίτηση του Τσίπρα ήταν εξόχως άστοχη, την στιγμή που υπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Συγκεκριμένα είπε: «Καταλαβαίνω πως η Ελλάδα αναγκάστηκε να ψηφίσει τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, να υπάρξουν εξαιρέσεις για μία μόνο χώρα της Ε.Ε.». Κοινώς, κακώς έθεσε το ζήτημα την στιγμή που έχει ήδη διαλέξει να παραμείνει υποχείριο των γερμανών.
Κοινώς μηδέν εις το πηλίκον ή ακριβέστερα μηδέν εις το... πηλίκιον που έλεγε και ο Τζέφρυ. Τσάμπα τα πύρινα άρθρα από τα παπαγαλάκια. Άνθρακες ο θησαυρός! Πίσω στην Λαγκάρντ για κλάμα και αιτήσεις για έλεος.   ΠΗΓΗ

Για το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα

Μηδενικής ουσίας και αποτελέσματος το ταξίδι Τσίπρα χωρίς καμία συμφωνία για τα αγροτικά μας προϊόντα, την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων και το χρηματοδοτικό κενό της χώρας, η οποία παραμένει έρμαιο των ΗΠΑ και της Γερμανίας.    Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ:  ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΟΥΛΤΣ


Ο κ. Σουλτς είπε πως ο πρωθυπουργός δεν παρέκκλινε από την κοινή γραμμή της Ε.Ε. κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Παρόλη την εγκαρδιότητα μεταξύ του κ. Πούτιν και του κ. Τσίπρα, δεν εγκατέλειψε τη γραμμή, την οποία αναμέναμε από εκείνον»Την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα σχολίασε ο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF.

Μπράβο Τσίπρα που γκρέμισες και την τελευταία γραμμή άμυνας Βουρ τώρα για μνημόνιο με την Λαγκάρντ, την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε. ΠΗΓΗ
Από τα 9,2 δις ευρώ που θα δοθούν για την λαθρομετανάστευση, ο Αβραμόπουλος δίνει στην Ελλάδα 460 εκατ. ευρώ.. Χαίρεται κανείς;

Γράφει ο Γεώργιος Θεοτόκης.
Η Ελλάδα, που παίρνει το μεγαλύτερο βάρος του (λαθρο)μεταναστευτικού κύματος θα πάρει ΜΟΝΟ 500 εκ ευρώ από τα συνολικά 9,2 δις ευρώ που θα μοιραστούν στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα, θα πάνε σε χώρες που επιστρέφουν τους λαθρομετανάστες πίσω στην χώρα μας ; 9,2 δισ. θα δοθούν στην Ευρώπη για τη μετανάστευση, άσυλο, εξωτερικά σύνορα, εσωτερική ασφάλεια και εσωτερικές υποθέσεις, για την περίοδο 2014-2020, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Έλληνα Επίτροπο Μετανάστευσης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.  Η Ελλάδα θα λάβει από τα ανωτέρω Ταμεία ποσό 460,7 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα:
Για τη μετανάστευση, άσυλο και ένταξη θα λάβει 259,2 εκατ. ευρώ, για το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας Συνόρων 166,8 εκατ. ευρώ, για τον εξοπλισμό της FRONTEX 14 εκατ. ευρώ (1 πλοίο ακτοπλοΐας, και ένα μηχάνημα φωτοανίχνευσης), λόγω της συμμετοχής της χώρας μας στην ειδική δράση της FRONTEX και για την Εσωτερική Ασφάλεια 20,5 εκατ. ευρώ. Τζάμπα η χαρά που έκαναν κάποιοι επειδή η Ελλάδα θα έχει "Έλληνα στην θέση του επιτρόπου για την (λαθρο)μετανάστευση" Τζάμπα η χαρά!  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!:
Θα διαψεύσουν; Ο Τσίπρας είχε προτείνει 2 υπουργεία στο «Ποτάμι» του Μπόμπολα για να μπει στην κυβέρνηση

Αποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Θανάσης Σκόκος, στέλεχος του Πολιτικού Σχεδιασμού στο «Ποτάμι», σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του ποταμάρχη, Θεοδωράκη, σχετικά με το παρασκήνιο των συναντήσεων του Θεοδωράκη με τον Τσίπρα, πριν τον οριστικό σχηματισμό της κυβέρνησης Σανέλ. Σύμφωνα με το άρθρο του εν λόγω στην συνάντηση που είχε ο Τσίπρας με τον Θεοδωράκη στις 26 Ιανουαρίου, η πλευρά του προέδρου του Σύριζα πρότεινε στον Θεοδωράκη να πάρει «κανα δύο υπουργεία» και να ακολουθήσει.
Ας πάρουμε τα λεγόμενα ως αλήθεια, μέχρι τουλάχιστον την συνήθη διάψευση που έρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου για οτιδήποτε είναι αληθές. Αν αληθεύουν, λοιπόν, όλα αυτά ο Τσίπρας είχε κατά νου να ικανοποιήσει εξαρχής το αίτημα Μπόμπολα για συγκυβέρνηση Σύριζα – Mega, δίνοντας μάλιστα δύο υπουργεία. Αυτό αποδεικνύει ότι η δήθεν κόντρα Σύριζα – Ποταμιού ή για να το θέσουμε ακριβέστερα Σύριζα – ολιγαρχών είναι τελείως υποκριτική και για τα μάτια του κόσμου.
Το τελευταίο όμως το έχουν αντιληφθεί και οι «πέτρες». Για να δώσουμε ένα παράδειγμα θα επικαλεστούμε την απάντηση Βαρουφάκη σε ερώτηση σχετικά με το ποιοι πολιτικοί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης. Ο Βαρουφάκης απάντησε ότι δεν μπορεί να ξέρει επειδή δεν του δίνει στοιχεία η ΤτΕ, στην απάντηση της οποίας αναγράφεται ότι «τα αιτούμενα στοιχεία διέπονται από το τραπεζικό απόρρητο, το οποίο αίρεται εν προκειμένω μόνο με σχετικό αίτημα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης»Κοινώς ο Βαρουφάκης δεν έστειλε το αίτημα όπως έπρεπε, αλλά έσπευσε να δηλώσει ότι άλλοι αρνούνται να του τα δώσουν.
Όμως για ποιο λόγο ο Θεοδωράκης αρνήθηκε την σύμπραξη στην κυβέρνηση, αφού αυτό ήταν και το πάγιο αίτημα του αφεντικού του; Αυτό που αποκρύπτει ο άνθρωπος του «Ποταμιού» είναι ότι η συζήτηση εκείνης της ημέρας περιστράφηκε γύρω από το πώς θα γίνει η μνημονιακή κωλοτούμπα. Ο Τσίπρας επέμεινε στην ανάγκη επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων προς κάλυψη της κωλοτούμπας, ενώ ο Θεοδωράκης αντιπρότεινε μία αλαζονική στάση απευθείας μεταστροφής.
Εκεί τα «σπάσανε» οι δύο πολιτικοί «ηγέτες». Ο Τσίπρας θεωρούσε – και ορθώς – ότι η αποκάλυψη της κωλοτούμπας θα καταρρακώσει τον Σύριζα πολύ σύντομα εκλογικά. Από την άλλη ο Θεοδωράκης δεν ήθελε επ’ ουδενί να γίνει έστω και υποκριτική αναφορά στα κανάλια και τους μεγαλοεργολάβους. Έτσι επιλέχτηκε η λύση της μετέπειτα συνεργασίας με το «Ποτάμι» όταν πλέον θα έχει γίνει η όλη κωλοτούμπα και δεν θα χρειάζονται πλέον προσωπεία.   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!  SYRIZA: ΝΑΙ στις «διαπραγματεύσεις» δηλαδή ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! (λεφτά για τους Διεθνείς Τοκογλύφους)


Σιγή ιχθύος από το Σύριζα στο θέμα των απολυμένων καθαριστριών

Η περίπτωσή τους αποτέλεσε προεκλογικά μια από τις «σημαίες» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τις απολυμένες καθαρίστριες, με σύμβαση έργου, του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες είδαν μεν να αλλάζει η κυβέρνηση που τις απέλυσε αλλά η επαναπρόσληψή τους δεν έγινε ακόμη. Για την ακρίβεια πρόκειται για τις 300 καθαρίστριες που εργάζονται σε εφορίες, με μηνιαίες συμβάσεις έργου, και με συνολική διάρκεια εργασίας για ορισμένες από αυτές τα 10 χρόνια.
Οι συγκεκριμένες απολύθηκαν το 2013. Η υπόθεσή τους διαχωρίστηκε από τις 600 καθαρίστριες ΣΑΧ (αορίστου χρόνου) του ΥΠΟΙΚ, οι οποίες απολύθηκαν μετά την περίοδο διαθεσιμότητας, και η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τις επαναπροσλάβει. Βεβαίως, μέχρι στιγμής ούτε οι 600 καθαρίστριες ΣΑΧ έχουν επαναπροσληφθεί, ούτε και οι 300. Το όλο ζήτημα, έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων και αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν κάνουν «τον Αλέκο» με ένα θέμα με το οποίο σπεκουλάρισαν πολιτικά πριν τις πρόσφατες εκλογές, μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε τι πρόκειται να πράξουν σ’ όλες τις άλλες περιπτώσεις που αφορούν απολύσεις και ανάλογες διεκδικήσεις... Γιώργος Μάστορας


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
bankers_in_bowler__2280843b
Την αναμενόμενη απάντηση (δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα και υπάρχει τραπεζικό απόρρητο) έδωσαν η Ένωση Τραπεζών και η Τράπεζα της Ελλάδος, στην ερώτηση για το ποιοι πολιτικάντηδες έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης:

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών δεν διαθέτει στοιχεία σχετικά με όσα αναφέρονται στην ερώτηση. Περαιτέρω, σημειώνουμε ότι ακόμη και αν διαβιβάζαμε την ερώτηση στις τράπεζες- μέλη μας, θα ήταν άνευ αντικειμένου, καθ’ όσον τα αιτούμενα στοιχεία διέπονται από το τραπεζικό απόρρητο, το οποίο αίρεται εν προκειμένω μόνο με σχετικό αίτημα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3α του Ν. 3213/2003. Στη διάθεση των βουλευτών για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση». Δείτε τώρα και την απάντηση της Τραπέζης της Ελλάδος: «Η Τράπεζα Ελλάδος δεν λαμβάνει από τα εποπτευόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στοιχεία που αφορούν καταθέσεις, ομόλογα και λοιπά επενδυτικά προϊόντα των εγχώριων πολιτικώς εκτεθειμένων προσώπων, κατά την έννοια του άρθρου 4 εδ. 11 του Ν. 3691/2008, για τις συναλλαγές των οποίων τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα οφείλουν να εφαρμόζουν τα προσήκοντα μέτρα δέουσας επιμέλειας σύμφωνα με τα άρθρα 12 ή 19 του ανωτέρω νόμου και τις σχετικές αποφάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος».

Και πρόκειται για αναμενόμενη απάντηση, καθότι κι αυτό το σκάνδαλο –όπως κι όλα τ’ άλλα- είναι διακομματικό, μεταξύ των κομμάτων του  συνταγματικού τόξου!

Να χαίρονται τη  σκανταλιάρα «δημοκρατία» τους! ΠΗΓΗ

Γιάννης Λαγός: Ποινικοποιήσατε τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην επιτροπή δημοσίας τάξης για το νομοσχέδιο αναμόρφωσης του σωφρονιστικού κώδικα.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει τα θετικά σημεία του νομοσχεδίου επιφυλασσόμενος να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να πραγματοποιηθούν. Σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης εντός των φυλακών σημείωσε ότι πρέπει να σταθούμε στο γεγονός του εφικτού και να παρθούν άμεσα μέτρα που θα ανακουφίσουν την κατάσταση. Όσο αφορά την αποσυμφόρηση λόγω αναπηρίας θα πρέπει να προσεχθεί αυτή η πρωτοβουλία, για να μην οδηγηθούμε σε μια φάμπρικα αποφυλακίσεων.  
Για τις φυλακές τύπου Γ΄ είπε ότι δεν υπήρξαν ποτέ για να καταργηθούν, σημειώνοντας πως ήταν ένα προεκλογικό τέχνασμα της προηγούμενης κυβέρνησης και στην ουσία δεν υπήρξαν ποτέ. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν πρώτα οι φυλακές τύπου Α΄, Β΄ και να υπάρχει διαχωρισμός κρατουμένων ανάλογα με το αδίκημα που έχουν διαπράξει.
Απαντώντας στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ζήτησε να καταργηθεί ο κουκουλονόμος επειδή ποινικοποιείται η κουκούλα, έθιξε το θέμα των παράνομων πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής από τον Σεπτέμβριο του 2013 που συνεχίζονται μέχρι τώρα και ζήτησε να πάψουν οι βουλευτές να είναι επιλεκτικά ανθρωπιστές!
Σχετικά τις αντιδράσεις της ΝΔ απόρησε γιατί μιλούσαν σαν να ήταν 30 χρόνια στην αντιπολίτευση, ενώ δεν έκαναν πραγματικά τίποτα τον καιρό που κυβερνούσαν. Κλείνοντας έθεσε το θέμα των συνθηκών εργασίας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων και στην δύσκολη θέση που βρίσκονται όταν έχουν να αντιμετωπίσουν πολλαπλάσιους κρατουμένους.  ΠΗΓΗ
Ο θίασος Σαμαρά τώρα περιοδεύει και στην επαρχία…

Εγκλωβισμένος μέσα στον κυκεώνα των εσωκομματικών του προβλημάτων και χαμένος μέσα στις αντιφάσεις του ασταθούς ψυχικού του κόσμου, ο Σαμαράς δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η κατάσταση γι αυτόν και την πολιτική του καριέρα είναι μη αναστρέψιμη. Αδυνατώντας να αφουγκραστεί τα μηνύματα που εκπέμπει η κοινωνία, φαντασιώνεται τον εαυτό του ως θιασάρχη, ο οποίος ξεκινάει περιοδεία με το συνεργείο του στην επαρχία. Όπως διαβάζουμε στον «Ελεύθερο Τύπο», την μοναδική εφημερίδα που έμεινε να στηρίζει την ΝΔ (μέχρι να βάλει λουκέτο κι αυτή…), «Με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλία ανοίγει ο κύκλος των 11 Περιφερειακών Συνδιασκέψεων της Ν.Δ. που θα κλείσει με την Εθνική Συνδιάσκεψη στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα. Η πρώτη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου και θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης του «οδοιπορικού» στην κοινωνία. Όπως λέει ο Αντώνης Σαμαράς στα στελέχη του κατά τη διάρκεια των κλειστών συσκέψεων στη Λεωφόρο Συγγρού, “στόχος δεν είναι να καλοπιάσουμε τους πολίτες. Θα πάμε να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν. Να τους πούμε την αλήθεια και να μας πούνε τη δική τους αλήθεια”».
Προσέξτε το ύφος των δηλώσεων του Σαμαρά, για να καταλάβετε την μεγαλομανία που τον διέπει. Αναφέρεται στην «αλήθεια» που θα πει αυτός και την «δική τους αλήθεια», την οποία θα υποστηρίξουν οι πολίτες. Η «αλήθεια» του Σαμαρά δηλαδή, θεωρείται ως αντικειμενική και δεδομένη, ενώ εκείνη των πολιτών ως υποκειμενική και αμφισβητήσιμη, επειδή είναι η «δική τους». Ακόμη και τώρα, μετά την πανωλεθρία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αρνείται να αντικρύσει την θλιβερή γι αυτόν πραγματικότητα και επιμένει να δίνει μεσσιανικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται και από την συνέχεια του άρθρου – αγιογραφήματος στον «Ελεύθερο Τύπο», όπου αναφέρονται τα εξής: «Παράλληλα στη Λεωφόρο Συγγρού εκτιμούν ότι οι συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης θα γίνουν γρήγορα αντιληπτές από τους πολίτες, γεγονός που όπως λένε, θα έχει ως αντίκτυπο τη δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης και τη σταδιακή ανάκαμψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο Σαμαράς εξακολουθεί να έχει την ψευδαίσθηση ότι η αποτυχία της νέας συγκυβέρνησης στην αποστολή που της ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός και η σταδιακή ενσωμάτωσή της στο μνημονιακό στρατόπεδο θα ανοίξει εκ νέου τον δρόμο της επιστροφής στην εξουσία γι αυτόν και την κλίκα του. Οι Έλληνες, δηλαδή, απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν στη ΝΔ και την αισχρή μνημονιακή πολιτική της περιόδου 2012 – 2014… Το ενδεχόμενο ότι είναι πολύ πιθανότερο να στραφούν σε μια άλλη πολιτική δύναμη, η οποία δεν συμβιβάστηκε με τους διεθνείς τοκογλύφους και δεν ενσωματώθηκε στους ακόλουθους του μνημονίου ούτε που του περνάει από το μυαλό. 
Το γεγονός ότι η ΝΔ έχει συρρικνωθεί αυτή την στιγμή περίπου στο μισό του εκλογικού αποτελέσματος της 25ης Ιανουαρίου διαφεύγει εντελώς από την αντίληψη του Σαμαρά, ο οποίος ευελπιστεί ότι θα ανακάμψει. Όταν θα έχει αντιληφθεί επιτέλους την απίστευτα τραγική γι αυτόν και το κόμμα του θέση στην οποία βρίσκονται θα είναι πλέον πολύ αργά και για τους δύο…   Γιώργος Μάστορας

Το θράσος των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης

Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί επί πολλά χρόνια δρούσαν υπεράνω του νόμου. Χρυσοπλήρωναν διάφορες μετριότητες, δαπανούσαν αλόγιστα ποσά λες και επρόκειτο για στραγάλια, ενώ λειτουργούσαν δίχως να δίνουν τον παραμικρό λογαριασμό στο Κράτος (πόσο μάλλον στους πολίτες). Οι ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι βάσισαν την πορεία τους πάνω στον τίτλο της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας «με τα λεφτά των άλλων», φαίνεται  ότι… αγανάκτησαν με το ενδεχόμενο οι νόμοι του Κράτους να μην αφορούν μόνο τους κοινούς θνητούς αλλά και την αφεντιά τους. Με το γνωστό θράσος που τους διακατέχει, και το οποίο αποτελεί την θλιβερή κατάληξη της ασυδοσίας τους όλα αυτά τα χρόνια, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκαν  ότι έχουν πληρώσει το Κράτος, δίνοντας επί συναπτά έτη τηλεοπτικό χρόνο στα… κόμματα!
Και, όμως αυτή η αθλιότητα ειπώθηκε στα σοβαρά, δείχνοντας πόσο υπολογίζουν τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού. Με βάση το φαιδρό αυτό επιχείρημα, όπου το Κράτος ισούται με τα πολιτικά κόμματα, εκατομμύρια Ελλήνων δεν θα πρέπει να ξαναπληρώσουν φόρους, διότι κάπου και κάποτε έδωσαν οικονομική ενίσχυση στα διάφορα κόμματα του «συνταγματικού τόξου». Για την ακρίβεια, η «επιχειρηματολογία» των ιδιοκτητών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών έχει ως εξής, στην επιστολή που έστειλε η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας:
«Κακώς εκδόθηκαν πράξεις υπολογισμού τελών χρήσης συχνοτήτων για το έτος 2012 και πέραν, δεδομένου ότι από το έτος αυτό οι τηλεοπτικοί σταθμοί-μέλη μας δεν είχαν τη χρήση των συχνοτήτων που είχαν παραδοθεί στους παρόχους δικτύου. Για τις εκλογικές αναμετρήσεις των ετών 2012 (δύο φορές βουλευτικές εκλογές), 2014 (ευρωεκλογές) και 2015 (βουλευτικές εκλογές) το Ελληνικό Δημόσιο, που χρηματοδότησε μέσω του τηλεοπτικού χρόνου (airtime) των τηλεοπτικών επιχειρήσεων την προβολή των προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων, γι’ αυτή τη δωρεάν παροχή του οφείλει προς τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις το ισόποσο των 24.170.850 ευρώ».
Αυτά, όμως, συμβαίνουν σε μια Χώρα, η οποία λειτουργεί ως τριτοκοσμική μπανανία, με τα συμφέροντα των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης να τίθενται υπεράνω των νόμων του Κράτους. «Συμψηφισμοί» του χειρίστου είδους, που δείχνουν την ποιότητα τόσο της πολιτικής ζωής του Τόπου όσο και της ενημέρωσης που παρέχεται στον Ελληνικό Λαό. Γιώργος Μάστορας

Εκτός πραγματικότητας ο Πανούσης: Καλεί σε έκτροπα προκειμένου να σταματήσουν οι καταλήψεις και οι βανδαλισμοί!Τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι των Αθηνών στενάζουν κάτω από το «δόγμα Πανούση», που προστάζει οι αριστεριστές να καίνε καθημερινώς την Αθήνα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.  Όλοι έχουμε δει ότι πλειάδα δημοσίων κτηρίων τελούν υπό κατάληψη και η περιουσία των Ελλήνων είτε πυρπολείται, είτε αμαυρώνεται, προκειμένου να ικανοποιηθεί η δίψα των φρικιών των Εξαρχείων για καταστροφή.
Δεν συζητάμε τι θα γινόταν αν αντί για το γενικό μπάχαλο και την καταστροφή ένας Χρυσαυγίτης έκανε κάτι πολύ μικρότερο, όπως π.χ. να ρίξει ένα φυλλάδιο στον περίβολο της Βουλής. Φυσικά θα υπήρχαν μαζικές συλλήψεις και κατηγορίες για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Αυτό, όμως, είναι μία άλλη συζήτηση. Το πραγματικό ζητούμενο είναι τι πράττει η κυβέρνηση τώρα για τα έκτροπα που δημιουργούν οι αριστεριστές.
Σχετικά με αυτό το ζήτημα έκανε δηλώσεις σήμερα ο Υπουργός Προ.Πο, Πανούσης. Ας δούμε τι είπε, σχετικά με τις καταλήψεις των πανεπιστημίων, δήλωση που προφανώς αναφέρεται και στα λοιπά έκτροπα: «Γιατί οι πρυτάνεις δεν κάνουν περιφρούρηση; Πού έχουν εξαφανιστεί οι φοιτητικές νεολαίες;»
Κοινώς, ο υπουργός καλεί τα τάγματα εφόδου του Πασόκ, της ΝΔ και του ΚΚΕ να συγκεντρωθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τους αναρχικούς. Καλεί, λοιπόν, σε γενικευμένα έκτροπα και πιθανόν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να χτυπήσει τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να τους υποθέτουμε.
Όσον αφορά το γιατί δεν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις είπε: «σταθμίσαμε ότι δεν άξιζε να κάνουμε τέτοια επέμβαση γιατί εκείνη την ώρα είχε "πάρει φωτιά" όλη η χώρα αν και πιεστήκαμε από τις δικαστικές αρχές».
Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει… Αρκεί να πάει να τα πει προεκλογικά αυτά σε όσους τους κάηκε η περιουσία!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΝεοΛέρα ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν πρόκειται να τελειώσουμε με τη Χρυσή Αυγή στη δίκη της 20ης Απριλίου.."

Αρχίζει στις 20 Απριλίου η δίκη της Χρυσής Αυγής και το καθεστώς φροντίζει με κάθε τρόπο να έχει σε εγρήγορση τους βραχίονές του, που θα τους χρησιμοποιήσει ώστε να πετύχει επικοινωνιακά το σκοπό του.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η νεοΛΕΡΑ του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τις ανακοινώσεις για την ελευθεριότητα των λαθρομεταναστών να διαλέγουν τη γη που θα τους φιλοξενήσει με τα αντίστοιχα δικαιώματα, μετά την υποστήριξή τους στα ¨κοινωνικά κινήματα" (βλέπε κουκουλοφόρους αναρχικούς) που καταλαμβάνουν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διαδηλώνοντας υπέρ των τρομοκρατών και δολοφόνων εξέδωσαν ανακοίνωση για την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Εκεί βέβαια, εκτός των γραφικοτήτων περί "ταγμάτων εφόδου", "νεοναζιστικής απειλής" και λοιπής φρασεολογίας που, περιέργως, συναντάται σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ, κόμματα και θεσμούς ομολογείται εμμέσως ότι αυτή η δίκη έχει μόνο.... επικοινωνιακό χαρακτήρα με κομματικά οφέλη καθώς δεν....
τίθεται κανένα θέμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Γράφουν συγκεκριμένα:
"Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να τελειώσουμε εύκολα μαζί τους, στις 20 Απρίλη πρέπει να κάνουμε ένα πρώτο βήμα. Η πρώτη φορά που η ρατσιστική μαφία οδηγείται ως τέτοια μπροστά στα δικαστήρια, πρέπει να σφραγιστεί από το δικό μας μαχητικό παρόν"

Τι μας λένε λοιπόν οι νεοΛΕΡΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ;!
Ότι η Χρυσή Αυγή είναι πεντακάθαρη και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον της, και μοναδικό της παράπτωμα ήταν ότι στέρησε τη... γαλήνη του καθεστώτος και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες βρήκαν πολιτική διέξοδο, οδηγώντας σε... αδιέξοδο το σύστημα.
Όπως καταμαρτυρούν και τα πιο πιστά "παιδιά" του καθεστώτος "δεν πρόκειται να τελειώσει η Χρυσή Αυγή με μια δίκη" προλειαίνοντας το έδαφος για τις επόμενες μάχες είναι φανερό ότι η Δίκη θα είναι μόνο ένα show του συστήματος με απώτερο στόχο να υποκλέψει ψήφους και συνειδήσεις από τη Χρυσή Αυγή.
Όπως ακριβώς ξεκίνησε και η πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Εθνικιστών από τον Σαμαρά, έτσι συνεχίζεται και σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. ΠΗΓΗ

Εκατομμύρια ευρώ για κρέας και λαχανικά από το εξωτερικό

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Πλήρης η απουσία Ελληνικής γεωργοκτηνοτροφικής πολιτικής και μακροχρόνιου σχεδιασμού
Μια κατ’ εξοχήν γεωργοκτηνοτροφική χώρα όπως ηΕλλάδα, που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ‘80 ήταν αυτάρκης σε φρούτα και λαχανικά, ενώ κάλυπτε το σύνολο των γαλακτοκρεατικών αναγκών της από την εγχώρια αγορά, δεν είναι δυνατόν να εισάγει πορτοκάλια και μανταρίνια από το Ισραήλ και ψάρια από το Μπαγκλαντές. Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ξοδεύουμε πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να αγοράσουμε κρέας μοσχαριού από την Ζιμπάμπουε, την Κένυα και την Μπουτσουάνα της Αφρικής!
Αυτό όμως, που κυριολεκτικά προκαλεί, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, από τότε που ξέσπασε η κρίση, έχουμε εισάγει από την Γερμανία μόνο, γαλακτοκομικά προϊόντα αξίας άνω των 1,8 δισ. ευρώ. Μόνο πέρυσι, με την εθνική οικονομία να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και με τους καταναλωτές να έχουν μειώσει κατά 33% τις αγορές ειδών διατροφής, δώσαμε για τυριά στο Βερολίνο 275,3 εκατ. Ευρώ. Αλλά και στην άσπονδο φίλη μας την Τουρκία, για εισαγωγές φρέσκων φρούτων και ξηρών καρπών δώσαμε «ζεστό χρήμα» που αγγίζει τα 125 εκατ. Ευρώ.  ΤΑ ΠΑΝΤΑ => ΕΔΩ!!!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! 

npd
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε προ δωδεκαετίας (επί των ημερών του σοσιαλδημοκράτη Στρέντερ), το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο επαναλαμβάνει την προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου το εθνικιστικό NPD.

Ως αφορμή για το νέο κύμα διώξεων, χρησιμοποιείται ο εμπρησμός πολυκατοικίας που επρόκειτο να στεγάσει Σύριους πρόσφυγες στο χωριό Τρέγκλιτς της Σαξονίας Άνχαλτ, από αγνώστους. Βεβαίως, δεν είναι αυτός ο λόγος της νέας απόπειρας απαγόρευσης (άλλωστε, τι σχέση μπορεί να έχει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με εμπρησμούς – δεν είναι εκεί η Ελλάδα του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑ…).

Τους πραγματικούς λόγους ομολόγησε με απίστευτη ωμότητα ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Σαξονίας Άνχαλτ, Χόλγκερ Στάλκνεχτ:

«Το γεγονός ότι ένα μέλος του NPD οργάνωνε διαδηλώσεις κατά ανθρώπων που αναζητούν προστασία καταδεικνύει ότι το κόμμα αυτό πρέπει να απαγορευτεί. Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που θέλει ένα διαφορετικό σύστημα και ένα διαφορετικό κράτος από αυτό που έχουμε να χρηματοδοτείται με χρήματα των φορολογούμενων».


Άρα, σύμφωνα με τους ευρωδημοκράταρους, μόνο τα συστημικά κόμματα μπορούν να υπάρχουν! Τα υπόλοιπα σβου!  πηγη

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ  ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
Σεάλλο επίπεδο περνάει η ζωοφιλία στον καιρό των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που «διαρρέονται» από κύκλους της συγκυβέρνησης, το οικονομικό επιτελείο μελετά την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.)!

Έτσι, το σύστημα προσδιορισμού των εισοδημάτων των φορολογουμένων με βάση τα τεκμήρια θα συμπεριλάβει από το 2016 και τις δαπάνες απόκτησης και συντήρησης κατοικιδίων ζώων, καθώς οι οικονομικοί… εγκέφαλοι της συγκυβέρνησης θεωρούν ότι το επίπεδο διαβίωσης των φορολογουμένων και συνακόλουθα η πραγματική εισοδηματική τους κατάσταση μπορεί να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν οι φορολογικές αρχές συνυπολογίζουν και τις συγκεκριμένες δαπάνες!

Οι φορολογούμενοι που έχουν κατοικίδια στα σπίτια τους θα πρέπει από το 2016 να τα δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις σε ειδικό αναλυτικό πίνακα που θα προστεθεί στην 4η σελίδα του Ε1.

Στον πίνακα αυτό θα πρέπει να αναγράφουν αναλυτικά στοιχεία για το είδος και τη ράτσα του ζώου και για τις διαστάσεις του, ώστε η εφορία να διευκολύνεται στον προσδιορισμό του τεκμηρίου διαβίωσης με βάση αντικειμενικά κριτήρια που θα καθοριστούν με τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Τα τεκμήρια διαβίωσης με βάση τις δαπάνες συντήρησης κατοικιδίων θα μειώνονται όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία των ζώων.

Εκείνο βεβαίως που προκαλεί εύλογη απορία, είναι το πώς θα εντοπίζονται οι κάτοχοι κατοικιδίων ζώων που δεν θα τα δηλώνουν. Μήπως οι Τσιπροκαμμένοι θα συστήσουν υπηρεσίες που θα χτυπάνε τις πόρτες των διαμερισμάτων κι όπου ακούσουν… γαβ ή νιάου θα στέλνουν τον λογαριασμό;  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7604154375469871975

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item