Widgets

ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣΗ κατάσταση στην πατρίδα μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι δυνάμεις της προδοσίας και της αφαίμαξης έθνους και λαού δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Έχουν βάλει εμπρός το τελικό σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού. Η ξενοκρατία ποτέ ξανά δεν είχε τόσο έντονη παρουσία στο προτεκτοράτο που καμώνεται το κράτος.

Ποτέ ξανά η πείνα δεν είχε γίνει τόσο φανερός στόχος των κρατούντων ενάντια στον ελληνικό λαό. Ποτέ ξανά ένα κράτος δεν απειλείτο με κατάληψη με το αντιστάθμισμα της ανθρώπινης ζωής και της εθνικής γης. Με το προκλητικό δίλημμα της μιας επιλογής και την απώλεια της άλλης. Η λιποθυμία ελληνόπουλων από πείνα, η αυτοκτονία των γονιών από χρέη, η έλευση της «ευρωπαϊκής» δύναμης καταστολής εξεγέρσεων είναι μαύρα στίγματα στην εθνική μας υπερηφάνεια.

Δεν χρειαζόμαστε άλλα πειστήρια του μίσους που καλλιεργείται έναντι του Ελληνικού Έθνους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να προβούμε σε άλλα συμπεράσματα και να περιμένουμε άλλα χτυπήματα. Και φυσικά δεν ψάχνουμε να ανακαλύψουμε τον εχθρό. Ο εχθρός είναι ανάμεσά μας. Φοράει κοστούμι και γραβάτα, είναι άθλιος μαθητής του διεθνιστικού νεοταξισμού, μιλάει ακόμη πιο άθλια ελληνικά διαστρέφοντας πλήρως ρόλους και νοήματα και αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον Ελληνισμό μας. Οι νέοι κοτζαμπάσηδες είναι προέκταση των κινδύνων Δύσης και Τουρκίας. Αποτελούν σώμα ενιαίο και αδιαίρετο.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει πλέον να δημιουργήσει μια νέα και πλατιά τούτη τη φορά Φιλική Εταιρία. Να δώσει έναν σύγχρονο Όρκο Τιμής. Είναι ξεκάθαρο πως ο πατριωτισμός και η εθνοφυλετική μας ύπαρξη, η ίδια η λαϊκή μας υπόσταση δηλαδή, βρίσκονται υπό διωγμόν. Έχουν βγει στην παρανομία από Αρχές παράνομες και καταχρηστικές. Πρέπει να αντιληφθούμε πως βρισκόμαστε μόνοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν ούτε κομματικά ούτε ιδεολογικά ούτε διακρατικά στεγανά και πλάτες. Τώρα θα απαντήσουμε με τα δικά μας όπλα. Όσοι υποστηρίζουν τα δίκαια και τα συμφέροντα Πατρίδος και λαού, όσοι έχουν ελληνική την καρδιά, την ψυχή και το αίμα, αυτοί αποτελούν τη μαγιά της νέας εθνικής αντίστασης. Αυτοί είναι μαζί μας. Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι.

Η Ελλάς λοιπόν είναι σκλαβωμένη και ζητάει την λευτεριά της. Δεν ψάχνει ουδέτερες επιλογές και προσωρινές λύσεις. Το ιδεολογικό υπόβαθρο της Φιλικής Εταιρίας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Με κορυφαίο σημείο του τον Όρκο των Επαναστατημένων Ελλήνων της εποχής εκείνης. Ειδικότερα το σημείο εκείνο που οι Έλληνες ορκίζονται να θρέφουν σταθερό μίσος ενάντια στους πολεμίους τους που γυρεύουν τον παντελή όλεθρό τους. Αντί του χαμού τους οι Πατέρες μας προτίμησαν να σκορπίσουν στους εχθρούς του Ελληνικού Γένους, στους Τούρκους, το δικό τους παντελή όλεθρο.

Σε αντίθεση με την εθνική ορθότητα των Ελλήνων του Εικοσιένα, σήμερα υπό το επαχθές βάρος των ελληνόφωνων βάρβαρων έχει επιλεχθεί η ψευδεπίγραφα λεγόμενη πολιτική «ορθότητα». Και έτσι ως ζητούμενο έχει επιβληθεί η λυκοφιλία και η διαβόητη λογική του σφάξε με αγά μου να αγιάσω. Δεν είναι η πρώτη φορά. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Κεμάλ Ατατούρκ έως τις ημέρες μας το κράτος, εξαιρουμένων των λαμπρών εθνικιστικών διακυβερνήσεων, κομματιάζει τα παιδιά του και παράλληλα φτιάχνει αρεστές πολιτικές και συντεχνιακές ελίτ που φτωχαίνουν το μέλλον του έθνους.

Τέλος τα ψέματα. Έλληνες εναντίον ανθελλήνων. Αυτό είναι το κεντρικό μας σύνθημα. Οι Έλληνες δεν είναι παιδιά μιας φτωχής και μικρής Πατρίδος. Η οικουμένη όλη μπορεί να χρεοκοπήσει και να ξεπουληθεί σαν θέλει. Αυτή, το νόμισμα, η οικονομία και ο ψευτοθεός τους. Το πολιτικό σύστημα που μας ταλαιπωρεί καλώς χρεοκόπησε. Και μια κλοτσιά που μας πέφτει για να πέσει, του την ρίχνουμε ευχαρίστως.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες είμαστε η νέα Φιλική Εταιρία που ανταποκρίνεται με μέγιστη ευθύνη στο έργο που μας αναλογεί. Ενώνουμε τον λαό μας, στηρίζουμε ενεργά τον αγώνα του και μεταφέρουμε την Πίστη που χρειάζεται για την Νίκη. Η συντριβή του καθεστώτος είναι η πρώτη νίκη. Η κοινωνική συνοχή και ο εθνικός έλεγχος του κράτους μας η επόμενη. Και ο διωγμός εκτός συνόρων νεοταξιτών και βαστάζων του νεοταξισμού από μια ισχυρή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα είναι η απόλυτη Νίκη των Ελλήνων.

Δεν ακούγεται ίσως πολύ «δημοκρατικό». Είναι όμως σίγουρα πολύ ελληνικό. Δεν θέλουμε άλλωστε μια Ελλάδα κομματιασμένη ή «συμμαχικό» ουραγό, αλλά μια Ελλάδα Μεγάλη και Ελληνική. Όπως την ονειρεύτηκαν Φιλική Εταιρία και Επαναστατημένοι Έλληνες. Σε Θεό και σε Ελλάδα ορκιζόμαστε ότι θα φέρουμε ξανά ελευθερία, εργασία και χαμόγελο στα παιδιά μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!


Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Μια νέα υποχθόνια παραπλάνηση της κοινής γνώμης επιχειρείται το τελευταίο διάστημα. Χείλη επίσημα και ανεπίσημα, τύπος ξένος και ελληνικός κραυγάζουν υπό μορφή απειλής προς τους Έλληνες: Αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή. Το ακριβώς αντίθετο: Αν ΕΠΙΤΥΧΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή. Το σχέδιο που υπηρετεί και φιλοδοξεί να φέρει σε πέρας η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση στοχεύει στην ολοκλήρωση του εθνοκαταστροφικού έργου των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων. Μοιραία, όσο περισσότερο το εφαρμόζει-επιβάλλει, τόσο περισσότερο θα αφυπνίζεται ο ελληνικός λαός και θα στρέφεται στην Χρυσή Αυγή. Η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και η ταφόπλακα της εθνοκτόνου πολιτικής του πορείας, που θα σημάνει ταυτόχρονα την ώρα της Χρυσής Αυγής. Όσο δε και το θέλουν να δαιμονοποιήσουν την ανάρρηση στην εξουσία του Λαϊκού Συνδέσμου, η αλήθεια είναι παντελώς διαφορετική.

Απειλή, να το δεχτούμε, αρκεί να ορίσουμε για ποιούς. Απειλή, λοιπόν για το σύστημα. Ας ορίσουμε και το σύστημα: Σύστημα είναι η πολιτική εξουσία, η κεφαλαιοκρατική ελίτ, η μεγαλοσυνδικαλιστική κάστα, η δημοσιογραφική αλητεία, ο κομματικός στρατός, διεσπαρμένος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που σε αγαστή συνεργασία διαπλοκής λυμαίνονται την χώρα. Πρόκειται για έναν ετερόκλητο εσμό ατίμων, ανηθίκων, παραδόπιστων οι οποίοι έχουν καθίσει στον τράχηλο των Ελλήνων και ζουν εις βάρος τους. Για όλους αυτούς είμαστε απειλή, το ομολογούμε. Η κάθαρση μας θα είναι απόλυτη, νόμιμη, θεσμική. Έχουν κάθε λόγο να φοβούνται, γιατί θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, με πλήρη σεβασμό στο Σύνταγμα. Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης αναμένεται αμείλικτος.

Αυτός που δεν έχει τίποτα να φοβάται, αλλά πολλά, τα πάντα να ωφεληθεί είναι ο ακέραιος, ο έντιμος, ο πολεμιστής της καθημερινότητας είναι ο πλανημένος που άκριτα εισπράττει την καθεστωτική προπαγάνδα. Ο λαϊκός εθνικισμός θα αναστήσει την παραγωγή, στηρίζοντας τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον αλιέα, τον εργάτη, τον βιοτέχνη. Ο λαϊκός εθνικισμός θεωρεί την διακίνηση των αγαθών θεμελιώδη για την οικονομία και τους μεταπράτες απαραίτητους. Αναγνωρίζει την συνεισφορά των επιστημόνων στην πρόοδο και ευημερία της κοινωνίας και απαιτεί την αναβάθμιση του ρόλου τους μέσα σε αυτή. Η οικογένεια ως θεσμός θα ενισχυθεί στο έπακρον. Στους δε φύλακες της Πολιτείας θα αποδοθεί η αρμόζουσα θέση. Επίσης και στους διδασκάλους.

Τα ως άνω «θα» δεν χρησιμοποιούνται ως εκ του ασφαλούς παροχολογία, αφού το πρόγραμμα μας δεν είναι υπόσχεση, αλλά δέσμεση. Τα «θα» αναφέρονται απλά στο μέλλον. Το εγγύς μέλλον. Η Χρυσή Αυγή έρχεται! http://ethnikismos.net/
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6661497379149186405

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item