Widgets

Γιατί Ο 'Νεοέλληνας' Μισεί Την Ελληνικότητά Του


Τα όσα δραματικά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν στον κατατρεγμένο του το τόπο, αποτελούν πλέον αντικείμενο ερεύνης από πολλές γωνίες. Είναι πλέον αυταπόδεικτο γεγονός ότι οδεύουμε σε μια κορύφωση, αν μπορούσαμε να το δούμε με μαθηματική απεικόνιση ολοκληρώματος, μιας Κοινωνικής κι Εθνικής Εντροπίας η οποία ξεκίνησε, να μορφοποιείται από την περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Θέλω πεισματικά να παραμείνω εκτός εσχατολογικών και λοιπών ερμηνειών, όχι ότι δεν χρήζουν μελέτης, απλά καμμιά φορά η ψυχρή Λογική και η εμπειρία δίνει μια πιο αντικειμενική απεικόνιση της Πραγματικότητας και της Αλήθειας που αυτή συνεπάγεται. Κι από το τελευταίο ως αφετηρία δηλ.την Αλήθεια θα ξεκινήσω την προσεγγισή μου στην απάντηση του ερωτήματος του τίτλου: «Γιατί ο “νεοέλληνας” μισεί την ελληνικότητά του».
Γιατί έκανε εμφανείς και προφανείς τις αδυναμίες του. Την καλοζωϊα χωρίς κόπο,την ραστώνη χωρίς παραγωγή, την λαμογιά ως επιχειρηματικότητα, την υπεκφυγή ως μαγκιά και τέλος την ηθελημένη λοβοτομή της Εθνικής του υπόστασης χάριν του μιμητισμού…να μην υστερεί από τους «Φράγκους».

Όσο εύκολο είναι πάντα, όλα τα δεινά μας να τα φορτώνουμε στους άλλους, άλλο τόσο εύκολο είναι να μην θέλουμε να αντικρίσουμε την Αλήθεια. Είμαστε μονίμως «τσακωμένοι» με αυτήν και εμμένουμε πεισματικά σε θέσεις, είτε δικές μας(αυθαίρετες και αφοριστικές ανάλογα με το εκάστοτε ατομικό μας συμφέρον) είτε των Δυναστών,που δια της «ελευθέρας βουλήσεως και Δημοκρατικότατα» εξελέξαμε, έτσι ώστε να μην επιτρέπουμε σε κανέναν άλλο, επί ποινή θανάτου,να τολμήσει να μας κρίνει λέγοντάς μας την...Αλήθεια. Η Αλήθεια λοιπόν, δεν μπορεί ποτέ να είναι υποκειμενική. Υποκειμενική είναι η προσωπική αντίληψη της Πραγματικότητας, που σχεδόν πάντα, αντιστρατεύεται την Αυθεντικότητα της Αλήθειας προς όφελος της ατομικής Ηθικής ή του Ηθικισμού.

Και για να είμαστε συνεπείς προς αυτήν, συμφωνούμε ότι η Οικογένεια αποτελεί το κύτταρο εκείνο που συνθέτει και διαμορφώνει μια Κοινωνία ανθρώπων;; Αν συμφωνούμε σε αυτό τότε συμφωνούμε και στο ότι, αυτός ο πανανθρώπινος θεσμός πρέπει να διαφυλάσσεται και να συντηρείται. Εντός αυτού του Θεσμού διαμορφώνεται ο νέος άνθρωπος, εντός αυτού λαμβάνει τις πρώτες πληροφορίες και κυρίως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ περί του ποιος είναι, από που κατάγεται και που οδεύει και εν τέλει οδηγείται με την σειρά του στην δημιουργία ενός δικού του κυττάρου.

Εμείς τι αποδεχθήκαμε όμως;; Αποδεχθήκαμε την Μοιχεία ως «αναπόδραστη ανάγκη αυτοέκφρασης και αυτοεπιβεβαίωσης» αφού ο «Ηγέτης» που εμείς εξελέξαμε γνωρίζαμε ότι θα προωθούσε αυτό το «βαθύ μας απωθημένο» και θα απενοχοποιούμασταν και Τυπικά. Το πόσο Χριστιανικό είναι να βεβηλώνεις κάτι τόσο σημαντικό κι Ευλογημένο το αφήνω στην κρίση του καθενός το πόσο Εθνικά επιζήμιο όμως είναι αυτό πρέπει να αποτελεί μέλημα όλων μας.

Τους δώσαμε λοιπόν τις αδυναμίες μας και τα απωθημένα μας και τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Κάθε τι που έδινες από Ηθική και Ταυτότητα στο επέστρεφαν ως «έπαινο» και «αναγνώριση» που έγινες, επιτέλους, «σύγχρονος άνθρωπος χωρίς αγκυλώσεις» κι έτσι έφθασες εδώ, στο και πέντε(+5’) της Ιστορικής καμπής να χαθείς εξ’ ολοκλήρου από τον χάρτη ως Εθνική αυθύπαρκτη οντότητα με την αρωγή κι ενεργή συμμετοχή σου κιόλας… Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε να έχουμε χάσει έναν Πόλεμο του οποίου οι τελευταίες και μόνες σφαίρες που έπεσαν, ήταν αυτές που κατέρριψαν τους Βλαχάκο, Γιαλοψό, Καραθανάση το χειμώνα του 1996 κι εσύ ψήφισες αυτόν που «βεβήλωσε» αυτή την θυσία τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους!!!.

Δεν ήξερες την Αλήθεια;; Την ήξερες...δεν ήθελες όμως να την δεχθείς γιατί τότε θα έπρεπε να κάνεις σκληρή αυτοκριτική, πράγμα που θα εμπόδιζε τον ναρκισσισμό σου να ριζωθεί βαθύτερα στα «οφέλη της νέας απατηλής ζωής», που σου έγνεφε από μακριά ο «εξ’ευρωπαϊσμός» που σου έταζε όλο, όσα ποτέ δεν θα έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητές σου. Το χειρότερο είναι που δεν μετάνοιωσες ούτε μια στιγμή γιατί είχες ότι επιθυμούσες, από αυτά που απλόχερα σου «χάριζαν» οι Δυνάστες που θεωρούσες Σωτήρες μιας και σου χάϊδευαν την ύπαρξη με φενάκες εξαρτησιογόνες των 5 αισθήσεων σου.

Αν όλα τα παραπάνω συνθέτουν μιαν «ακατάσχετη» συμπερασματολογία, η αποκατάσταση είναι πολύ πιο επώδυνη και δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Κι επειδή η Ιστορία ως μέγας Δάσκαλος κι Οδηγός μπορεί να γίνεται Προφητική, θυμήσου ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν έπεσε στις 29 Μαϊου 1453 αλλά την περίοδο 1341-47 όταν ο Ιωάννης Κατακουζηνός προσκάλεσε τον Οθωμανό σουλτάνο με 10.000 στρατιώτες για να πολεμήσει εναντίον των Παλαιολόγων. Κι αυτό αναφέρεται γιατί ακόμα εθελοτυφλείς στην δόλια υποδούλωση που ενεργείται κατά΄του χώρου που κατοικείς, της ιδιαίτερης Πατρίδας σου δηλ. με την δική σου και πάλι συμμετοχή. Τα ψεύτικα τσιτάτα περί «κοινωνιών όλων των εθνών», «βοήθεια των κατατρεγμένων», «παγκόσμια αλληλεγγύη», κλπ. ηχούν πολύ ωραία στα αυτιά αλλά στοχεύουν, κυρίως στην Δική Σου απάλειψη από τον Παγκόσμιο Πολιτισμικό χάρτη.

Όχι γιατί είσαι κάτι το ιδιαίτερο… Από την στιγμή Που, απαξίωσες την Γυναίκα μέσω της Μοιχείας (κι αυτή εσένα με την σειρά της), Που δέχθηκες να μην διδάσκονται τα παιδιά σου την Ιστορία του Έθνους των Πατέρων τους αλλά την ιστορία των κομματικών μηχανισμών, Που παρέδωσες το Άφθαρτο εσωτερικό σου Πύρ στην ύλη που είναι πεπερασμένη και Ψεύτικη καθ΄όλα γιατί φθείρεται και χάνεται, Που έγινες δούλος των πραγμάτων αντί για Κύριός τους, Που διαλέγεις Ηγεμόνες μόνο για το ατομικό σου συμφέρον, Που αρνήθηκες να αντιδράσεις στην επέλαση των «αλλοφρόνων» αντ΄αυτού τους υιοθέτησες, Που έκανες πρότυπα ότι σου σερβίριζαν τα περιοδικά του Life Style, Που θεωρούσες σημαντικότερο να γίνει η κόρη σου τραγουδίστρια (τρόπος του λέγειν) σε κάποιο νυκτερινό κέντρο παρά μια τίμια εργαζόμενη, Που έλαβες τον ρόλο του «αφεντικού» και πήρες λαθρεργάτες στην επιχείρησή σου και μάλιστα τις περισσότερες φορές τους φερόσουν απάνθρωπα, Που ήθελες σώνει και καλά να κάνεις τον υιό σου επιστήμονα, ήθελε δεν ήθελε, για να τον κάνεις στατιστική στους πίνακες ανεργίας, αλλά παρ΄όλα αυτά τον πίεσες και τον έστειλες στο εξωτερικό για σπουδές λες και μια χώρα μπορεί να λειτουργήσει μόνο με επιστήμονες ενώ οι εργάτες και οι τεχνίτες είναι «ειδικότητες» υποδεέστερες του εγωισμού σου, Που πλήρωνες για να μην πληρώνεις φόρους, Που την Ορθόδοξη Πίστη, στην οποία εβαπτίσθηκες την εκδίωξες από την ζωή σου, Που τις θυσίες των προγόνων σου τις έκανες 3ήμερα εκδρομής κι όχι μέρες περισυλλογής και μνήμης κι εθνικής ανατάσεως, Που δέχθηκες να κυβερνηθείς από σειρά άθρησκων και ανθελλήνων, οι οποίοι τώρα σου ετοιμάζουν ζυγό χειρότερο από τον Οθωμανικό και μιλάω για το ακραίο Ισλάμ, Που θεωρούσες την τρομοκρατία «επαναστατική πολιτική πράξη» κι έδωσες άλλοθι σε όλα τα αποβράσματα των Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών αλλά και των εγκληματιών του Κοινού Ποινικού Δικαίου για κάθε ανομία, Που… Που… κι ο κατάλογος μπορεί να πάρει άλλες τόσες σελίδες…

Όλα τα παραπάνω φωνάζουντο αυτονόητο… ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΝΩΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΦΘΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΠΙΟ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ» ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ, ΦΘΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΕ ΜΕΣΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙΣ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ, ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ «ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ».

Αυτό είναι το βαθύτερο μυστικό λοιπόν. Ο Φθόνος. Κι αυτό γιατί προτίμησες την εξαφάνιση παρά να μιμηθείς αυτούς. Ηταν πολύ βαρύ το φορτίο όντως αλλά και το μόνο που θα σε εξύψωνε κι έτσι διάλεξες τον εύκολο δρόμο της παραίτησης και υποταγής.
Στο κεφάλαιο «Γιατί επαινείται ο Ηγέτης και γιατί επικρίνεται» ο Νικολό Μακιαβέλι γράφει:

“Το πώς ζούμε, βρίσκεται πολύ μακριά από το πως θα έπρεπε να ζούμε» και παρακάτω στο ίδιο κεφάλαιο: «Για να γίνεις καλός Ηγέτης, να αποβάλλεις την εικόνα που δίνουν για τον καλό Ηγέτη τα παραμύθια και να βάλεις στο νου σου ό,τι αποτελεί Αλήθεια και Πραγματικότητα». Κι αν νομίζεις ότι τα έγραψε αυτά για τους μελλοντικούς Ηγέτες λαών, σφάλλεις κατά το ήμισυ. Πρωτίστως τα έγραψε για ΕΣΕΝΑ τον απλό καθημερινο «Ηγέτη» του κυττάρου, που εκουσίως πας να διαγράψεις.

Η Αλήθεια διακατέχεται από Αυθεντία κι είναι πικρή αλλά και Σωτήρια όταν γίνεται αποδεκτή. Κι αυτή ποτέ δεν μένει κρυμμένη. Αλλά πάντα βρίσκει επώδυνους τρόπους για να εμφανίζεται. Θυμήσου τον Σωκράτη. Αν δεν έπινε το κώνειο θα μαθαίναμε ποτέ την διδασκαλία του;; O Ιησούς;; Αν δεν θυσιαζόταν για εμάς τι θα ήταν το Δόγμα της Ορθοδόξου Πίστεως;; Τίποτα, παρά άλλη μια «ιουδαϊκή αίρεση». Δυστυχώς θα πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι θα πονέσεις για να θελήσεις να απελευθερωθείς. Έρχεται η ώρα που θα αναμετρηθείς με τις χιμαιρικές σου επιλογές, που έχουν πάρει πλέον μορφή, ζητώντας να σου αποστερήσουν το δικαίωμα του «ΖΕΙΝ» γιατί το «ευ ζείν» έχει απωλεσθεί προ πολλού.

Βλέπεις, το χρήμα και τα παράγωγά του δεν χαρακτηρίσθηκαν τυχαία ως «ψεύτικα κι απατηλά». Ο Διάβολος έχει την ικανότητα να σε δεσμεύει με το Ψέμα μιας κι είναι κυρίαρχος στον Τομέα του. Κι όπως διαμορφώθηκε ή μάλλον εμφανίστηκε η κατάσταση στην Ελλάδα (αλλά κι αλλού σύντομα), ούτε χρήμα θα έχεις, ούτε το χρήμα που είχες θα ξαναέχεις και κατά συνέπεια ούτε τα παράγωγά του. Άρα όσο πιο σύντομα αντιληφθείς την Αλήθεια που φωτίζει το Ψέμα και επιστρέψεις εκεί από όπου έπρεπε να είχες ξεκινήσει τόσο το καλύτερο για σένα και το κύτταρό σου.

Η ώρα και η μέρα που θα πρέπει να σταθούμε αντιμέτωποι με τον χειρότερο εαυτό μας που μας καταδυνάστευε …επέστη. Ο Αγώνας είναι πάντα Δίκαιος κι Όμορφος για αυτούς που ξέρουν για Τι να αγωνιστούν κι ας μην ξέρουν το Πως…

Κωνσταντίνος Β.Γκλαβάς

katohika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιδεολογική ηγεμονία της νεοαριστεράς της παρακμής

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοιΚΚΕ: Ούτε για πλάκα δεν είμαστε πατριώτες!


4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

Έθνος, εθνική κυριαρχία, εθνική αξιοπρέπεια...Έθνος, εθνική κυριαρχία, εθνική αξιοπρέπεια...

Η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι ουραγοί της βγήκε στο κάγκελο ουρλιάζοντας για εθνική αξιοπρέπεια και διάφορες άλλες παρλαπίπες. Οι “Γραικύλοι της σήμερον” τώρα θυμήθηκαν την εθνική κυριαρχία, το έθνος, την εθνική αξιοπρέπεια επειδή έτσι είπαν οι image makers του συντρόφου Τσίπρα και των άλλων προοδευτικών ολετήρων. Οι άνευ όρων ζηλωτές του “αντι εθνικισμού” της “πολυπολιτισμικότητας” και της “προοδευτικότητας” που αναγόρευαν τις ιδεοληψίες τους σε φετίχ ενάντια και κόντρα στις έννοιες του έθνους και της πατρίδας, ξαφνικά και από το πουθενά σε μία απελπισμένη προσπάθεια να χειραγωγήσουν τους Έλληνες θυμήθηκαν την λέξη "Έθνος" και ανερυθρίαστα κλείνουν το μάτι στους ταλαιπωρημένους Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε ότι:

  • Για 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα μιλάνε για εθνική αξιοπρέπεια λοιδορούσαν όποιον τόλμαγε να μιλήσει για Έθνος, πατρίδα, αγώνες, Μακεδονία.
  • Για 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα μιλάνε για εθνική αξιοπρέπεια γαλούχησαν την ελληνική νεολαία να μισεί την πατρίδα, να καίει την σημαία, και να φτύνει την έννοια του Έθνους.
  • Για 40 χρόνια όποιος μιλούσε για ελληνισμό και τις αξίες του, για θρησκεία, πατρίδα οι διάφοροι σύντροφοι και συντρόφισσες, τα Botox των ΜΜΕ(ξαπάτησης) του προοδευτισμού, και οι πανεπιστημιακοί υπαλληλίσκοι τον χλεύαζαν, τον αποκαλούσαν ακροδεξιό, χρυσαυγίτη, εθνικιστή, και ότι άλλο μπορούσε να κατεβάσει ο συφιλιδικός και κατευθυνόμενος εγκέφαλός τους.
  • Για 40 χρόνια ανέξοδο διαπιστευτήριο αναρρίχησης στις εκπαιδευτικές βαθμίδες των πανεπιστημίων ήταν η αφιλοπατρία, το μένος κατά της Εκκλησίας, η αναμάσηση της πολυπολιτισμικής μπούρδας. Οι νατοκεμαλικές συμμορίες μαίνονταν ότι οι η ιστορία, η ποτισμένη με αίμα και δάκρυα, είναι μία συνεχής συλλογική πλάνη, μια κοινωνική συνείδηση κίβδηλη.

Όλοι αυτοί που σήμερα ωρύονται για εθνική αξιοπρέπεια είναι οι ίδιοι σκατζόχηροι που στάζοντας δηλητήριο από την μύτη τους αγωνίζονταν να μεταβάλλουν τους Έλληνες από ιστορικό Έθνος σε μάζα καταναλωτικών ηλιθίων. Παρουσίαζαν το έθνος σαν μία φανταστική ομάδα που με την πλήρη ομοιότητα των μελών της καταλήγει σε μία ιδεολογική κατασκευή που ναρκοθετεί τον ατομισμό και απορρίπτει τις ατομικές ιδιότητες.

Η λέξη Έθνος ήταν απαγορευμένη. Ακόμη το να την ξεστομίσεις ήταν αρκετό να σε ονομάσουν “καραγκιόζη με γκρά” “Ελληνάρα”, “Εθνικί”. Σήμερα όλο αυτό το συνονθύλευμα των ελαττωματικών όντων που ακούει στο όνομα αριστερά και οι διάφοροι δήθεν ανεξάρτητοι ουραγοί της βγαίνει και μιλάει για εθνική αξιοπρέπεια, εθνική κυριαρχία και την απώλεια της. Το ίδιο αυτό συνονθύλευμα αδιαφόρησε έκανε την πάπια, μάλιστα μπορεί και να το βόλευε, όταν το State Department χρηματοδοτούσε το βιβλίο της Ρεπούση. Αυτό δεν ήταν απώλεια εθνικής κυριαρχίας; Δεν ήταν πολιτιστική επέμβαση στην αλλοίωση και το ξανά γράψιμο της Ιστορίας του Έθνους;

Η εφημερίδα Παρασκευή+13 (15/4/11) παρουσίασε μια άριστα τεκμηριωμένη μελέτη πώς το ΝΑΤΟ υποδεικνύει: “Έτσι να διδάσκεται το παρελθόν σας”. Η αριστερά και οι διάφορες συμμορίες της έκαναν το κορόιδο. Βγάλανε τον σκασμό. Που ήταν τότε ο σύντροφός Τσίπρας που ξαφνικά ανακάλυψε και πρόσθεσε στο λεξιλόγιο του την λέξη Έθνος. Λέξη που πριν από λίγο καιρό του προκαλούσε αλλεργία.

Δεν είδαμε καμία επερώτηση από το μέρος αυτών που τώρα κόπτονται για την Εθνική κυριαρχία  για τα λεφτά που σκορπάει απλόχερα το ΝΑΤΟ οι διάφοροι οργανισμοί, και οι ΜΚΟ για το άλλαγμα των φώτων της ελληνικής ιστορίας ώστε οι δύστροποι Έλληνες να ξεχάσουν το παρελθόν τους και να γίνουν δουλοπάροικοι της Νέας Τάξης.Μάλιστα ο Τσίπρας έβαλε  στου συνδυασμούς του πολιτικού του μορφώματος και τον Τρεμόπουλο γνήσιο υπάλληλο της Νέας Τάξης που στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας, της παγκοσμιοποίησης  δούλεψε να μαράνει το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων. Ο κύριος Καμμένος κοίταζε αλλού....

Όλοι αυτοί μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι, μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακοί, μεροκαματιάρηδες σχολιαστές, μεροκαματιάρηδες δημόσιοι διανοούμενοι  που υπερασπίστηκαν με πάθος το βιβλίο αίσχος της Ρεπούση- με το ίδιο πάθος είχαν υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν - έρχονται σήμερα και βάζουν στο στόμα τους την λέξη Έθνος. 

Οι τραμπούκοι γραικύλοι καρπάζωναν όποιον τόλμαγε να βγει μπροστά τους. Με τσαμπουκά, τον πιο Νεάντερταλ ανθελληνισμό του δρόμου, στο όνομα της επιστημονικής ουδετερότητας σιδέρωναν την έννοια του έθνους,  ξεγύμνωναν  τους Έλληνες από την εθνική τους ενδυμασία για να μπουν στα μπαούλα της νέας τάξης σαν ουδέτερο βρακί. Πρότειναν έναν ελληνισμό με μικρό έψιλον απαλλαγμένο από γεωγραφικά, βιολογικά, εθνικά και γλωσσικά χαρακτηριστικά. Για να βγάλουν το ψωμί τους καταργούσαν τον ελληνισμό. Ελληνικό έθνος μέχρι χθες δε υπήρχε και αν υπήρχε κακώς υφίστατο, τέτοιο φρούτο ήταν ενοχλητικό, ένα μυγόχεσμα στο βορινό παραθύρι στο χωριό του παππού τους, μια κουτσουλιά που επιμένει να γράφει ελληνικά, να μιλάει ελληνικά, να σκέπτεται ελληνικά και να διεκδικεί μοίρα στον κόσμο.

“Ο εθνικισμός, αυτή η βασανιστική εμμονή στο εθνικό Πράγμα” (Ρένα Δούρου, η Απόλαυση του Εθνικισμού, 2007, σελ 16). Είναι μία από τις πολλές και επίμονες προσπάθειες να ταυτισθεί ο Πατριωτισμός με τον εθνικισμό, τον σωβινισμό, τον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία. Κάθε αυτονόητη, ακόμη και η μετριοπαθέστατη, άποψη για την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την αντιμετώπιση ξένης επιβουλής συκοφαντείται ως “εθνικιστική υστερία” και αντιπροτείνεται ο “διάλογος” για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ο κατευνασμός....αναγνωρίζοντας  τα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων της Τουρκίας.

Νάτοι τώρα! Οι θρασύτατοι μεταμοντέρνοι λαπάδες, τα χαμαντράκια και οι χαμούρες του Soros, του State Department, του  NATO που αναρριχήθηκαν, τίς οίδε με ποιές διασυνδέσεις,  για να αποδομήσουν, πλημμυρισμένοι με εκατομμύρια δολάρια προπαγάνδας, την περιπέτεια του ελληνισμού στην ιστορία και τα ιστορικά μας συμφραζόμενα, να μιλάνε για Έθνος, εθνική ανεξαρτησία, εθνική αξιοπρέπεια.

Νομίζουν όλα αυτά τα νανάκια ότι μηρυκάζοντας την λέξη έθνος θα κάνουν τους ιστορικά παρόντες, τους πολιτιστικά αυτόνομους Έλληνες να ξεχάσουν ότι για χρόνια μας λέγαν ότι η ελληνικότητα ήταν απερίφραστα ένα ιδεολόγημα που εγκλείει ένα είδος ιδεοληπτικής νεύρωσης. Έχουν την εντύπωση ότι με την διγλωσσία των μαθητευόμενων μάγων, την ταχυφλεγή ρητορική τους, θα παγιδεύσουν τους Έλληνες.  Απέναντι σε μία τέτοια ιδεοληπτική  στρατηγική των προοδευτικών τραμπούκων οι Έλληνες θα γελάσουν και θα τραβήξουν τον δρόμο της τιμής και της αξίας για μία νέα αυγή του ελληνισμού. Μέσα από την κρίση θα βγει η κάθαρση. tabouri


Πρώτη φόρα αριστερά: «Ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Λένιν στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής


Πρώτη φόρα αριστέρα: «Ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Λένιν στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής

Οι απατεώνες της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς και της αντεθνικής αριστεράς που εξαπέλυαν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής, φθάνοντας μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζουν τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως «ναζιστικό» σύμβολο, έφαγαν τη γλώσσα τους με την εμφάνιση σε γραφεία υπουργείων και στη Βουλή πορτραίτων που παραπέμπουν στην Σοβιετική Ένωση και στους σφαγείς του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.

Μετά λοιπόν το πορτραίτο του αρχισφαγέα Βελουχιώτη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ήρθε η σειρά της γ' αντιπροέδρου της Βουλής να κάνει την δική της εικαστική παρέμβαση, τοποθετώντας στο γραφείο της στη Βουλή ένα «ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Βλαδίμηρου Λένιν!

Ουδείς φυσικά από τους «υπέρμαχους της ελληνικής δημοκρατίας», πολιτικάντηδες και δημοσιογραφικούς τσαρλατάνους, θίχτηκε από την εν λόγω κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο αναδεικνύει τα βαθιά μπολσεβίκικα συμπλέγματα της γ' αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Αντιθέτως, τα δημοσιογραφικά συντρόφια της κυρίας, φρόντισαν να την επαινέσουν, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι οργανώθηκε από τη δεκαετία του 1970 στην ΚΝΕ, προσχωρώντας αργότερα στην κομματική συμμορία του ΚΚΕ.

Η μετέπειτα πορεία της, συνδικαλιστική και πολιτική, υπήρξε η αναμενόμενη και συνήθης πορεία των συνεπών μαρξιστών, που ασπάστηκαν πλήρως και καθολικά το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο με την κατάρρευση της Σοβιετίας. Έκτοτε, χτίζουν πολιτικές καριέρες και ενισχύουν τον πλουτισμό τους επενδύοντας στις «αγωνιστικές», μαρξιστικές περγαμηνές του παρελθόντος, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον βαθιά συστημικό χαρακτήρα των αριστερών της μεταπολίτευσης.

Και αν οι αριστεροί υπερηφανεύονται για την ιταμή επίδειξη των μπολσεβίκικων καταβολών τους, είναι εξαιρετικά ένοχη η σιγή της ψοφοδεξιάς, η οποία αποδέχεται αναντίρρητα την σοβιετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, συνεργαζόμενη με τους μπολσεβίκους ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Κατά τα λοιπά, ο εσμός των ψοφοδεξιών και των νεόπλουτων αριστερών κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ως «γερμανόφιλους»! www.xryshaygh.com

Για το ψυχιατρείο... Το πορτραίτο του Βελουχιώτη, η σημαία της Ε.Ε. και ένας υπουργός του Σύριζα

Για το ψυχιατρείο... Το πορτραίτο του Βελουχιώτη, η σημαία της Ε.Ε. και ένας υπουργός του Σύριζα

Η εικόνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από το κελί κάποιου δυστυχούς τρόφιμου ψυχιατρικής κλινικής. Αμ δε! Ελήφθη στο γραφείο του υφυπουργού Υποδομών της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Χρήστου Σπίρτζη!

Ο Χρήστος Σπίρτζης είναι ένα από τα χιλιάδες στελέχη της πάλαι ποτέ κραταιάς ΠΑΣΟΚαρίας, τα οποία εκτιμώντας τα σημεία των καιρών, άφησαν «γειά» στο τρισένδοξο πασοκικό παρελθόν και μεταπήδησαν στο μεταΠΑΣΟΚ, κοινώς Σύριζα. Το βήμα φυσικά, δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να χαρακτηριστεί μετέωρο. Υπήρξε βήμα σιγουριάς και βεβαιότητος, σε συγγενές πολιτικό περιβάλλον όπου συν τοις άλλοις, είχαν βρει καταφύγιο χιλιάδες από τους πρώην συντρόφους και μάλιστα ως στελέχη σε θέσεις-κλειδιά.

Το γραφείο του υφυπουργού Υποδομών της αριστερής κυβέρνησης αποτυπώνει τη ψυχοσύνθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μεταπασόκων που κατέκλυσαν το κομματικό μόρφωμα της Κουμουνδούρου: σε δεσπόζουσα θέση, βρίσκεται το πορτραίτο του συμμορίτη αρχισφαγέα Άρη Βελουχιώτη. Στα δεξιά του εντούτοις, εντύπωση προκαλεί η σημαία της Ε.Ε., η οποία και υποδηλώνει σαφώς και ξεκάθαρα, την υποταγή του θαυμαστή του Κλάρα στο καπιταλιστικό διευθυντήριο των Βρυξελλών.
Πώς συμβιβάζεται ο Άρης Βελουχιώτης με την κεφαλαιοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση όμως, στο μυαλό του μέσου αριστερού; Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, έλεγε ένα τραγούδι το οποίο ταιριάζει γάντι στα ορφανά του ΠΑΣΟΚ που υιοθετήθηκαν από τους «ακραιφνείς» ιδεολόγους του Σύριζα!

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά όχι δική μας αλλά των πλέον έμπειρων ψυχιάτρων...

xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 4867493275629614726

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item