Widgets

Ο Mr.Alexis θα «Διαπραγματευτεί» τελικά το ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! «Άντε γειά Πατρίδα!»


Ο Τσίπρας αναλαμβάνει την «σκληρή διαπραγμάτευση», το νέο αιματηρό Μνημόνιο καθαρογράφεται!
Τα ηνία των διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι παίρνει στα χέρια του ο Τσίπρας, εμφανώς «αδειάζοντας» τον Βαρουφάκη, και συνομιλώντας απευθείας με την Μέρκελ και τον Ντάισελμπλουμ.
Όπως φαίνεται, στις τηλεφωνικές συνομιλίες, ο Τσίπρας ανέλαβε δράση ως προς την αποδοχή ορισμένων μέτρων από την συγκυβέρνηση, γεγονός που, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ο Δραγασάκης, μιλώντας σε κομματικό κοινό, και λέγοντας ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση θα… αναγκαστεί να πάρει μέτρα.

       Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τακτικισμό Τσίπρα, έτσι ώστε να «φορτώσει» την ευθύνη για τις παλινωδίες στον υπουργό του. Ήδη από πριν τις εκλογές ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου. Όμως, ελέω της προπαγάνδας, θα πρέπει να δοθεί μία επίφαση «αντιμνημονιακής μάχης» στο όλο δρώμενο.
Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, ανέλαβε την καθυστέρηση της σύναψης του νέου μνημόνιου, με έναν επικοινωνιακό τρόπο, που να ικανοποιήσει το «πόπολο». Από την άλλη μεριά, ο Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει ακόμα και στα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν, όμως απαιτεί την ύπαρξη μίας «αναγκαιότητας» για να τα λάβει. Αυτόν τον σκοπό τον εξυπηρέτησαν τα δημοσιεύματα των ξένων εφημερίδων, που φρόντισαν για την σχετική τρομοκρατία, από κοινού με τα εγχώρια μέσα.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για την τακτική των διεθνών τοκογλύφων που είχε προδώσει με άρθρο του ο διευθυντής του «Βήματος». Ο Σύριζα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι η όποια «διαπραγμάτευση» ή «ρήξη» με τους τοκογλύφους είναι μάταια, ώστε να συνεχιστεί ευκολότερα η μνημονιακή κυριαρχία στη χώρα μας. Έτσι, τώρα μετά την τρομοκρατία, ο Τσίπρας με συνοπτικές διαδικασίες θα αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον Βαρουφάκη και με μία επικοινωνιακή «καταιγίδα» θα αναλάβει ο ίδιος τις «διαπραγματεύσεις», προκειμένου να «σώσει» την παρτίδα, ολοκληρώνοντας την μνημονιακή κωλοτούμπα και υπογράφοντας το νέο μνημόνιο. 


Καμία διαπραγμάτευση δεν έκανε τόσο καιρό ο Σύριζα ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους. Το μόνο που φρόντιζε να επαναλαμβάνει ήταν ο φόβος της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τον μοναδικό λόγο που οι Έλληνες μπορεί να πάρουν έστω και κάτι ελάχιστο από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η ξενοκρατία και το μνημόνιο στην χώρα μας συνεχίζονται κανονικά, όπως και ο Αγώνας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Αφού ο Τσίπρας ακύρωσε το σύνολο των προεκλογικών του εξαγγελιών, ετοιμάζεται για την μεγάλη μνημονιακή κυβίστηση που θα διαιωνίσει τη ξένη κατοχή της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους".  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ  Αποκλειστικό “Εμπρός”: Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα

ΝΤΟΠΙΑ κ' ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «Δώστε Χρήμα στο SYRIZA, αλλιώς ΕΡΧΕΤΑΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αλίμονο μας»


Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ EΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
syriza_next day
Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός«
Η συνέχιση της δημιουργικής ασάφειας της κυβέρνησης συνεχίζεται με αρνητικές επιπτώσεις για τους πολίτες και τη χώρα μας. Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, που, ενισχυόμενα από την βλακεία μερικών κυβερνητικών στελεχών, θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και ενδέχεται να στρεβλώνουν τις αποφάσεις που παίρνουν για σημαντικά θέματα.

Όσον αφορά το Μεταναστευτικό, για παράδειγμα, όλοι γνωρίζαμε (και ως Χρυσή Αυγή είχαμε υποδείξει) τις εσφαλμένες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που είναι πια κυβέρνηση, γευόμαστε τα αποτελέσματα αυτής της λανθασμένης τακτικής, είναι ασταμάτητη πια η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν την Ελλάδα καθημερινά. Ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν ασχολείται με το να προστατεύσει την χώρα από την κάθοδο των μυρίων, με αποτέλεσμα, αν δεν γίνει κάτι άμεσα, η ελληνική κοινωνία να διαλυθεί τελείως. Δήλωσε ότι «η Ευρώπη πρέπει να προετοιμασθεί για μια δύσκολη χρονιά», χωρίς να κάνει καμία νύξη για ουσιαστική αλλαγή πολιτικής στο Μεταναστευτικό.

Αν δεν παρθούν ριζικές αποφάσεις, η ελληνική οικονομία και η κοινωνία θα καταστραφούν, ενώ η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κι άλλο.

Άλλο τρανό παράδειγμα ξεπεσμού είναι η συνεχής κατάληψη δημοσίων κτιρίων από κάθε είδους κακοποιά και παραβατικά στοιχεία. Η κατάληψη δημοσίων κτιρίων και η παρεμπόδιση του έργου των υπηρεσιών που στεγάζονται σε αυτά αποτελούν ποινικό παράπτωμα που πρέπει να τιμωρείται. Όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα δημόσια κτίρια θα πρέπει να προστατεύονται και να φρουρούνται από την Αστυνομία. Αλλιώς ας παραδεχτεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση ότι η φιλοσοφία της είναι η αναρχία και ας μην ασκεί καθόλου εξουσία. Ας μας απαντήσουν όμως πρώτα αν σε οποιοδήποτε κράτος με αριστερή κυβέρνηση υπάρχει αναρχία. Πού να τολμήσει ο οποιοσδήποτε…

Οι αποφάσεις, από την άλλη του υπουργού Δικαιοσύνης να δεχτεί τους όρους των εντελώς παράνομων αιτημάτων των καταληψιών, μας εκπλήσσει σε τέτοιο σημείο, που αναπόφευκτα συμπεραίνουμε ότι αντί να απονέμει δικαιοσύνη, τελικά την ανατρέπει.

Οι πυρκαγιές, επίσης, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας από αντιεξουσιαστές με κουκούλα ή και χωρίς, το κάψιμο των κάδων σκουπιδιών, οι καταστροφές της περιουσίας των κατοίκων και των ιδιοκτητών μαγαζιών, η εν γένει υποβάθμιση των περιοχών αυτών, δημιουργούν την εικόνα μιας πόλης διαλυμένης, έρμαιο των πάσης φύσεως ταραχοποιών με αριστερό πρόσημο.

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων πολιτών. Όσοι εμπιστεύθηκαν τον κ.Τσίπρα και την κυβέρνησή του ως εγγυητή και προστάτη της ευημερίας τους, αρχίζουν να διαβλέπουν ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε πρωτόγνωρη αριστερή μπανανία. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θέλει να ζει σε μια χώρα κατειλημμένη από λαθρομετανάστες, με πανεπιστήμια παραδομένα σε κακοποιούς και με τρομοκράτες εκτός φυλακής στο σπίτι τους ή όπου αλλού.

Βρισκόμαστε στο σημείο που η εξουσία είναι μπερδεμένη, ιδεολογία δεν υπάρχει ή αν υπάρχει, αρχίζει να καταστρέφει τα πάντα γύρω της.

Αν οι κυβερνώντες θαρρούν ότι έχουν λάβει εντολή για μια Ελλάδα «αριστερή», τους λέμε ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Ο λαός δεν θα κάνει τα στραβά μάτια για πάντα. Ας μην παρασύρονται από το μεθύσι της εξουσίας και από το γεγονός ότι η άνοδός τους υπήρξε εντυπωσιακή, γιατί το ίδιο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει και η πτώση τους. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣΓΙΑΤΙ Ο MISTER TSIPRAS ΠΗΡΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ;
tspras-varoufakis

Γράφει ο Αντίοχος
Κι ενώ το παιχνίδι της δήθεν «σκληρής διαπραγμάτευσης» καλά κρατούσε, με τη συμφωνία, τη μια ημέρα να πλησιάζει και την επομένη να απομακρύνεται, ξαφνικά ο mister Tsipras άδειασε τον «Νέο Καραϊσκάκη» με τις κόκκινη γραμμή στους γιακάδες του σακακιού του και πήρε την υπόθεση του συμβιβασμού απάνω του. Ενός συμβιβασμού, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι πολύ επώδυνος! Κι όλα αυτά τώρα «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με… D Day για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στη συγκυβέρνηση και τους «Θεσμούς» (τρόικα) την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου, σύμφωνα με «διαρροές» του Μεγάρου Μαξίμου.

Γιατί άραγε τέτοια βιασύνη, ενώ το αρχικό σχέδιο προέβλεπε να κρατάει το σήριαλ μέχρι τα μέσα Ιουνίου;

Οι δημοσκοπήσεις είναι η αιτία! Δύο απ’ αυτές, που δημοσιεύθηκαν στα κυριακάτικα φύλλα, της Κάπα research για το «Βήμα» και της Alco για το «Πρώτο Θέμα», δείχνουν ότι η ελπίδα μας τελείωσε και τη θέση της πήραν η ανησυχία, ο θυμός και ο φόβος για το αύριο. Κουράστηκε ο κοσμάκης με όλες αυτές τις θεατρινίστικες παλινωδίες. Βλέπετε, «το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός»!

Κι ο φόβος, μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ακόμα κι από… λάθος. Για παράδειγμα, αν κάποιο Α.Τ.Μ. στερέψει από χρήμα σε ώρα αιχμής (πράγμα που συμβαίνει κάποιες φορές) και τύχει να στερέψει ταυτόχρονα και το πιο κοντινό σε απόσταση, θ’ αρχίσουν αμέσως οι διαδόσεις. Τώρα μάλιστα, που με τα κινητά τηλέφωνα, το Ίντερνετ και το Facebook οι φήμες τρέχουν με ταχύτητα αστραπής, καταλαβαίνετε που μπορεί να οδηγήσει μια φήμη ότι έγινε πτώχευση. Αυτό εννοούν όταν μιλάνε για  «ατύχημα»!

Οπότε, ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα! Το παιχνίδι τελείωσε, το νέο Μνημόνιο έρχεται!  ΠΗΓΗ

Αλέξης Τσίπρας: Τελείωσαν οι εκλογές τα κεφάλια μέσα – Παραμένει κανονικά ο ΕΝΦΙΑ 

Δεν θα αναφερθούμε στην προεκλογική δέσμευση του Σύριζα να «σκίσει» το μνημόνιο, με ένα νόμο και ένα άρθρο. Κάτι τέτοιο, πλέον, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Άλλωστε παρόμοια προεκλογική δέσμευση είχε γίνει και για τον ΕΝΦΙΑ, που αποτελούσε το σημείο μάχης μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.
Πολλές μάλιστα ήταν οι φορές που οι συριζαίοι, πρωτοστατούντος του Τσίπρα, καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Όταν βγήκαν κυβέρνηση η αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ μετετράπη σε «πατριωτικό καθήκον» και εν τέλει από ό,τι φαίνεται οι Έλληνες θα πράττουν το «πατριωτικό καθήκον» τους για πολύ καιρό ακόμα.
Μιλώντας χθες στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, ο Τσίπρας συνέδεσε την μετατροπή του ΕΝΦΙΑ σε έναν ισοδύναμο φόρο (ΦΜΑΠ) με την επίτευξη των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, αν τελικά επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 1,4%, τότε θα προχωρήσει στην αλλαγή του ΕΝΦΙΑ, αλλιώς θα πρέπει οι Έλληνες να υποστούν και άλλο τον συγκεκριμένο φόρο.
Βεβαίως, αυτό μας θυμίζει εντόνως τις μνημονιακές κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών, που μονίμως έλεγαν ότι θέλουν να ελαφρύνουν την φορολόγηση και ότι θα το κάνουν άμα επιτευχθούν οι «στόχοι». Και τα χρόνια πέρναγαν και οι Έλληνες περίμεναν και οι φόροι αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονταν. Αυτό ακριβώς θα γίνει και με την περίπτωση Σύριζα, όχι μόνο στον ΕΝΦΙΑ, αλλά και γενικότερα, αφού το νέο μνημόνιο έρχεται ακάθεκτο.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3 στους 10 καρδιοπαθείς δεν μπορούν πλέον να προμηθευθούν τα φάρμακά τους
Ο Μοσκοβισί διαλύει τα επικοινωνιακά «σενάρια εξόδου» και τις “σκληρές διαπραγματεύσεις” των ΣυριζαίωνΕπιβεβαιώνοντας πλήρως την εκπεφρασμένη θέση της Χρυσής Αυγής για επικοινωνιακού τύπου βομβαρδισμό της ελληνικής κοινής γνώμης με σενάρια εξόδου, προκειμένου να αποδεχθεί με συγκρατημένη ανακούφιση την επερχόμενη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών για Νέο Μνημόνιο, ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε. Πιέρ Μοσκοβισί, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο παρερμηνειών, καθιστώντας σαφές πως δεν υφίσταται ούτε κατά διάνοια το ενδεχόμενου εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ.
Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο ευρωπαίος επίτροπος υπήρξε κάθετος εις ότι αφορά την πιθανότητα ενόςGrexit: «Αν μια χώρα φύγει, τότε το ευρώ δεν είναι πλέον ένα ενιαίο νόμισμα και η ερώτηση που θα τεθεί θα είναι: ποιος είναι ο επόμενος; Εγώ δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω αυτό το δώρο στους λαϊκιστές, σε αυτούς που είναι ενάντια στο ευρώ».
Το οποίο με απλά λόγια σημαίνει πως η συζήτηση για την παραμονή ή όχι της Ελλάδος στην ευρωζώνη, μοιάζει περισσότερο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας το οποίο βεβαίως εξυπηρετεί συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες. Πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες αφορούν την επικοινωνιακή διαχείριση από μέρους της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ της ήδη συμφωνημένης υπογραφής ενός Νέου Μνημονίου τον Ιούνιο.
Επί της ουσίας δηλαδή, κυβέρνηση και μέσα μαζικής εξαπάτησης αναπαράγουν τα σενάρια ρήξης προς τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού, ούτως ώστε εκείνος να αποδεχθεί με τις χαμηλότερες δυνατές αντιδράσεις τη συμφωνία του Ιουνίου, δια της οποίας θα κυρωθεί πανηγυρικά η διατήρηση της Ελλάδος στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
Αναμενόμενα λοιπόν, ο Πιέρ Μοσκοβισί απαντά στο ερώτημα για πιθανό «ατύχημα» που θα οδηγήσει στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι θεσμοί που εργάζονται μαζί της, όλοι επιθυμούν να αποφύγουν μια τέτοια υπόθεση. Αυτό είναι γνωστό, είναι γνωστό όμως επίσης ότι ο χρόνος πιέζει και ότι θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για την πληρωμή σημαντικών προθεσμιών». Και προσθέτει: «Γι' αυτό λέω ότι ο χρόνος πιέζει και ότι πρέπει να βρούμε βιώσιμες λύσεις και αυτές οι βιώσιμες λύσεις περνούν υποχρεωτικά από τις μεταρρυθμίσεις. Μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες ώστε η Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους πιστωτές για να δέσει μια συμφωνία», συμπληρώνοντας μετά βεβαιότητος πως «δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξει συμφωνία τον Ιούνιο. Όλοι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να υπάρξει συμφωνία»!
Μέχρι τον Ιούνιο ως εκ τούτου, οπότε θα μπει φαρδιά-πλατιά η υπογραφή της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο νέο Μνημόνιο, εκείνοι που αναπαράγουν τα σενάρια της ρήξης δεν κάνουν άλλο τι παρά να συμμετέχουν στην εκστρατεία αποπροσανατολισμού της ελληνικής κοινής γνώμης, από την αναπόφευκτη συμφωνία επικύρωσης της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων και της προδοτικής εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους.  ΠΗΓΗ
Χρυσή Αυγή για λαθρομετανάστευση: Ειδικές δυνάμεις κατά των δουλεμπόρων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ανέπτυξε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Βούτση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου επισήμανε για ακόμη μια φορά το συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του Συντάγματος με την παράνομη απαγόρευση στους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι μείζον για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και ότι η Χρυσή Αυγή έχει πρώτη προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες για το τεράστιο πρόβλημα.
Στις θεωρητικές απαντήσεις του αρμόδιου υπουργού που απέφυγε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, καθώς δεν είχε πει προεκλογικά ότι θα ανοίξει τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες.
Επί του ζητήματος πρότεινε δύο ουσιαστικές λύσεις: Μονάδες των ειδικών δυνάμεων να παρέμβουν δυναμικά κατά των δουλεμπόρων που φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών από τα Μικρασιατικά παράλια.
Ακόμη να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν από την Ελλάδα, μία πρόταση που εξήγγειλε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μετά από λίγο την απέσυρε.  ΠΗΓΗ
Χρήστος Παππάς: Η Ελλάς συνεχίζει να είναι μια κατεχόμενη Χώρα - ΒΙΝΤΕΟΟ Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.
Ο Συναγωνιστής, αρχικά αναφέρθηκε στην μνήμη του Στρατηγού Μακρυγιάννη που σαν σήμερα πέρασε στην αιωνιότητα. Θύμισε, επίσης, την ρήση του «Όταν μου πειράζουν την Πατρίδα μου, την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν», ρήση με την οποία ταυτίζεται απολύτως ο δίκαιος πολιτικός αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο επισήμανε ότι η μνημονιακή πολιτική της κοροϊδίας συνεχίζεται όπου τα mail απλώς αλλάζουν τα πρόσωπα και οι διαχειριστές. Από το mail Χαρδούβελη, στο mail Βαρουφάκη. Η Ελλάς δυστυχώς συνεχίζει να είναι μια κατεχόμενη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επουλώσει τις πληγές του μνημονίου, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην ανασύσταση της ΕΡΤ, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική της υποταγής. Η Ελλάδα έχει πληγεί βάναυσα από τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τον αφανισμό της ελληνικότητας, τις πολιτικές διώξεις εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.
Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή κατά του μνημονίου στις 25 Ιανουαρίου. Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, με όσα μέσα διαθέτει, ακόμα και χωρίς κρατική επιχορήγηση να συμπαρασταθεί στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.  ΠΗΓΗ
Α. Ματθαιόπουλος: Η Δημόσια Τηλεόραση του Σαμαρά πρωτοστάτησε στην λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής


Ο βουλευτής Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής επί του νομοσχεδίου για την επανασύσταση της ΕΡΤ ξεκινώντας την ομιλία του με μια σύντομη αναφορά στην αυταρχική λειτουργία των ΜΜΕ και του συστηματικού αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσιο διάλογο, καταδεικνύοντας έτσι την υποκρισία όλων όσων σήμερα μιλούν για ένα μέσο δημοσίου χαρακτήρα, που θα διέπεται από την αρχή της πολυφωνίας και της ισότιμης μεταχείρισης.
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ-τηλεδίκες της ΕΡΤ τα οποία μέσω της πιστής αναπαραγωγής λιβελογραφημάτων εμπαθών δημοσιογράφων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων επιχείρησε να τρομοκρατήσει το εκλογικό σώμα και να δαιμονοποιήσει τη Χρυσή Αυγή που εν τέλει κατάφερε παρά την φτηνή προπαγάνδα να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμης της χώρας.
Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε επίσης τα διαπλεκόμενα ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετούν πρόθυμοι «παπαγάλοι» μέσα από τη δημόσια ραδιοσυχνότητα και ξεκαθάρισε πως ο συνδικαλισμός στα ΜΜΕ έχει παρεκκλίνει κατά πολύ από την προστασία των εργασιακών κεκτημένων του κλάδου.
Κλείνοντας απάντησε σε όλους όσους ανήγαγαν το «μαύρο» της ΕΡΤ στο μεγαλύτερο πραξικόπημα των τελευταίων ετών ότι ο μεγαλύτερος διασυρμός των θεσμών και η αμαύρωση της εικόνας της χώρας συντελέστηκε όταν ο ίδιος ο Σαμαράς έδινε εντολές σε δικαστικούς να κλείσουν στη φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με συνοπτικές διαδικασίες.  ΠΗΓΗ
Γ. Λαγός: Θέλουμε μια Εθνική δημόσια Τηλεόραση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις


Ο Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όλη η ελληνική Βουλή έχει στοχοποιήσει ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, την Χρυσή Αυγή, ως «εγκληματική οργάνωση». Σχολίασε, μάλιστα, την στάση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ που χωρίς να έχει στοιχεία για εγκληματικές πράξεις που δήθεν έχουν διαπράξει οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, θα έρθει ως μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής λόγω της εμπάθειάς της.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από τους εργαζομένους, αλλά από τα διάφορα ρουσφέτια και από τα χρήματα που πήγαν σε τσέπες συγκεκριμένων οικογενειών. Είναι γνωστό ότι στην δημόσια τηλεόραση υπήρχαν χονδροειδέστατες παρεμβάσεις από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Τρανή απόδειξη αποτελεί ότι το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν ίδιο με το άρθρο που δημοσιευόταν στο Έθνος την επόμενη μέρα προσπαθώντας να λασπολογήσει την Χρυσή Αυγή.
Βασικό για τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι να υπάρχει ισότητα μεταξύ των κομμάτων και να μην αποκλείεται η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας από την Δημόσια τηλεόραση.   ΠΗΓΗ

Πρώτη φόρα αριστέρα: «Ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Λένιν στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής

Οι απατεώνες της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς και της αντεθνικής αριστεράς που εξαπέλυαν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής, φθάνοντας μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζουν τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο ως «ναζιστικό» σύμβολο, έφαγαν τη γλώσσα τους με την εμφάνιση σε γραφεία υπουργείων και στη Βουλή πορτραίτων που παραπέμπουν στην Σοβιετική Ένωση και στους σφαγείς του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.
Μετά λοιπόν το πορτραίτο του αρχισφαγέα Βελουχιώτη στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ήρθε η σειρά της γ' αντιπροέδρου της Βουλής να κάνει την δική της εικαστική παρέμβαση, τοποθετώντας στο γραφείο της στη Βουλή ένα «ελληνοπρεπέστατο» κάδρο του Βλαδίμηρου Λένιν!
Ουδείς φυσικά από τους «υπέρμαχους της ελληνικής δημοκρατίας», πολιτικάντηδες και δημοσιογραφικούς τσαρλατάνους, θίχτηκε από την εν λόγω κίνηση, η οποία αν μη τι άλλο αναδεικνύει τα βαθιά μπολσεβίκικα συμπλέγματα της γ' αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Αντιθέτως, τα δημοσιογραφικά συντρόφια της κυρίας, φρόντισαν να την επαινέσουν, τονίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι οργανώθηκε από τη δεκαετία του 1970 στην ΚΝΕ, προσχωρώντας αργότερα στην κομματική συμμορία του ΚΚΕ.
Η μετέπειτα πορεία της, συνδικαλιστική και πολιτική, υπήρξε η αναμενόμενη και συνήθης πορεία των συνεπών μαρξιστών, που ασπάστηκαν πλήρως και καθολικά το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο με την κατάρρευση της Σοβιετίας. Έκτοτε, χτίζουν πολιτικές καριέρες και ενισχύουν τον πλουτισμό τους επενδύοντας στις «αγωνιστικές», μαρξιστικές περγαμηνές του παρελθόντος, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον βαθιά συστημικό χαρακτήρα των αριστερών της μεταπολίτευσης.
Και αν οι αριστεροί υπερηφανεύονται για την ιταμή επίδειξη των μπολσεβίκικων καταβολών τους, είναι εξαιρετικά ένοχη η σιγή της ψοφοδεξιάς, η οποία αποδέχεται αναντίρρητα την σοβιετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, συνεργαζόμενη με τους μπολσεβίκους ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές. Κατά τα λοιπά, ο εσμός των ψοφοδεξιών και των νεόπλουτων αριστερών κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ως «γερμανόφιλους»!  ΠΗΓΗ
Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κατευνάσει τους αμφισβητίες ο ΣαμαράςΌσο θα περνάει ο καιρός, τόσο θα εντείνονται οι εσωκομματικές επιθέσεις εναντίον του Σαμαρά.
Ένας από του πιο «επίμονους» και «συνεπείς» κατηγόρους του Σαμαρά είναι και ο Δένδιας, ο οποίος σε συνέντευξή του επιτίθεται σφοδρά στον μέχρι στιγμής επικεφαλής της ΝΔ. Να ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα των λεγομένων του Δένδια: «Η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να παραμένει αγκυλωμένη στα όσα έπραξε στο διάστημα της διακυβέρνησής της και να περιμένει πεισματικά την ανταπόδοση από την ελληνική κοινωνία»,  «...αυτό που χρειάζεται επανακαθορισμό είναι η φυσιογνωμία μας ως κόμματος. Είμαστε αρχηγικό κόμμα ή κόμμα αρχών; Ο λόγος μας είναι τεκμηριωμένος ή κυριαρχούν οι "κραυγές"; Έχουμε ξεκάθαρα διαχωριστικές γραμμές με τα άκρα; Μας αρκεί η διαχείριση της κρίσης ή πιστεύουμε ότι χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο; Όλα αυτά πρέπει να απαντηθούν, γιατί όλα αυτά συνιστούν την απάντηση στο ερώτημα "ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε;". Ο προγραμματικός μας λόγος δεν μπορεί να είναι μόνον η εφαρμογή μνημονιακών υποχρεώσεων ή η έξοδος από δανειακές συμβάσεις», «... η Νέα Δημοκρατία όφειλε ήδη να έχει επαναπροσδιορισθεί, μέσω ενός ανοιχτού και δημοκρατικού συνεδρίου, το οποίο θα προχωρούσε εγκαίρως σε δραστικές αλλαγές στην φυσιογνωμία της. Πλέον, χάθηκε πολύτιμος χρόνος μετά τη μεγάλη εκλογική ήττα της 25ης Ιανουαρίου. Φοβούμαι ότι το κύριο ερώτημα έχει ήδη διευρυνθεί. Έχει καταστεί σαφές ότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς την έλλειψη οιασδήποτε απήχησης του πολιτικού μας λόγου στην κοινωνία, όπως καταγράφεται στις έρευνες της κοινής γνώμης».
Πέρα από τον Δένδια, όμως, τις τελευταίες ημέρες πλήθυναν οι δημόσιες φωνές της αμφισβήτησης. "Η Ν.Δ. μικραίνει καθημερινά", τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έθεσε εκ νέου θέμα έκτακτου συνεδρίου. Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ότι "η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή Κεντροδεξιά και θα εργαστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση". "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό της εσωτερικής κριτικής. Δεν ακούγεται ο πολιτικός μας λόγος" δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αν κάτι τρενάρει τις άμεσες εξελίξεις στη ΝΔ, αυτό είναι αναμφίβολα η περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, είτε τον Ιούνιο είτε μέσα στο έτος. Θα αφήσουν τον Σαμαρά να υποστεί μια ακόμη συντριβή, η οποία αυτή την φορά δεν θα του αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνειών της ήττας αυτής.
Βεβαίως, επειδή ο Σαμαράς είναι αυτός που είναι, με την γνωστή ψυχοσύνθεση της μνησικακίας και της εκδικητικότητας που τον διακατέχει, δεν θα πρέπει να φαίνεται καθόλου απίθανο να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εκλογές θα γίνουν με λίστα. Κλείνοντας τα αυτιά του στις φωνές των αμφισβητιών του, θα ορίσει την σειρά της λίστας όπως βολεύει τα στενά συντηρητικά του συμφέροντα, προκειμένου να συνεχίσει να κρατά την αρχηγική καρέκλα. Ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να οδηγήσει τη ΝΔ σε ποσοστά μειωμένα κατά το ήμισυ σε σχέση με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Γιώργος Μάστορας


Το απύθμενο θράσος των κυβερνητικών συνδικαλιστώνΜε αφορμή τον επερχόμενο εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς από τους κάθε λογής καθεστωτικούς φορείς, είναι ευκαιρία να θυμηθούμε την συμπεριφορά του κυβερνητικού συνδικαλισμού, ο οποίος ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από θρασύτητα.
Οι πασόκοι απεδείχθησαν «μανούλες» σ΄αυτά επί δεκαετίες, ενώ τώρα την σκυτάλη παίρνουν οι συριζαίοι, οι οποίοι μπορεί να υστερούν σε αριθμητική δύναμη, αλλά τους ξεπερνούν σε θράσος. Όπως ο γραμματέας του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ), Γ. Χαρίσης, και ο επικεφαλής του ΜΕΤΑ ΟΤΑ, Β. Γκιτάκος, συνδικαλιστικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έκαναν κοινή δήλωση για να πουν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με τη νέα ΠΝΠ «αν αυτή η ενέργεια της κυβέρνησης εντάσσεται στο πλαίσιο της μη υποχώρησης απέναντι στις πιέσεις που ασκούνται από τους "δανειστές" και τους λεγόμενους "θεσμικούς"» και να σημειώνουν υποκριτικά ότι «τα αποθεματικά αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή του χρέους, παρά μόνο για τις εσωτερικές ανάγκες της χώρας και για την κανονική πληρωμή των μισθών και των συντάξεων».
Όταν η κυβέρνηση έχει δείξει ήδη τις πραγματικές τις προθέσεις, παίρνοντας τα χρήματα που προορίζονταν για μισθούς και συντάξεις και έχει αποπληρώσει με αυτά τις δόσεις προς το ΔΝΤ, έχει καμία σημασία αν τα αποθεματικά που δεσμεύει τώρα θα διατεθούν για πληρωμή μισθών και συντάξεων; Γιατί υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη των Ελλήνων οι συριζαίοι συνδικαλιστές;
Αυτή την περίοδο, οι μόνοι που πληρώνονται κανονικά είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Όλοι οι άλλοι (πλην μισθωτών του δημοσίου και συνταξιούχων) απλούστατα δεν πληρώνονται. Ας τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν μας, όταν και στην εφετινή Εργατική Πρωτομαγιά θα ακούμε ακούσια παχιά λόγια από τους κυβερνητικούς (και όχι μόνον) συνδικαλιστές.  Γιώργος Μάστορας

Ο ΔΟΛ «καρφώνει» τον Σαμαρά: Επίτηδες άφησαν επίτηδες ελεύθερο τον Ξηρό
Είχαμε πολλές φορές τονίσει ότι η απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού από τη Νέα Δημοκρατία, έγινε από καθαρά πολιτικούς λόγους. Η Νέα Δημοκρατία άφησε ελεύθερο τον αρχιτρομοκράτη, προκειμένου να τον συλλάβει προεκλογικά, για να αυξήσει τις πολιτικές «μετοχές» της.
Το γεγονός ότι ο Ξηρός εν τέλει συνελήφθη στις 3 Ιανουαρίου, 22 μέρες πριν τις εκλογές, απλώς μας επιβεβαίωσε σε αυτή την σκέψη μας, όμως η απόσταση 22 ημερών από τις εκλογές ήταν μία ένδειξη ότι θα υπήρχαν και άλλες τέτοιες «επιχειρήσεις». Εν τέλει δεν ήλθε άλλη σύλληψη και η «Αγγελική» συνελήφθη επί διακυβερνήσεως Σανέλ.
Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα» υπάρχει η εξήγηση για τον λόγο που η κυβέρνηση Σαμαρά, εν τέλει «έκαψε» νωρίς το «χαρτί» της συλλήψεως Ξηρού. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, το οποίο η εφημερίδα λέει να μην προσπαθήσουν καν να διαψεύσουν, λίγες μέρες πριν την σύλληψη Ξηρού, είχαν θεαθεί πέριξ του κρησφύγετού του μαύρα τζίπ με πινακίδες που έδειχναν ότι πρόκειται για κλιμάκιο της CIA.
Επρόκειτο, όπως πάλι λέει το δημοσίευμα, να γίνει σύλληψη του Ξηρού από τους αμερικανούς, προκειμένου να τον πάνε στο… Γκουαντάναμο. Τότε ειδοποιήθηκε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή να γίνει η σύλληψή του άμεσα, για να προλάβουν τους αμερικανούς. Πράγματι, λίγες μέρες μετά ο Ξηρός οδηγούταν στον Εισαγγελέα και πίσω στις φυλακές.
Αυτό, δείχνει πως οι Αρχές βρίσκονταν πολύ καιρό στα ίχνη του Ξηρού, αλλά και των συνεργατών του. Όπως λέει το δημοσίευμα είχαν νοικιάσει και σπίτια εκεί κοντά για να τον παρακολουθούν. Όμως δεν επενέβαιναν να τον συλλάβουν. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί η σύλληψη έπρεπε να γίνει σε κατάλληλο πολιτικά χρόνο, για μέγιστη χρήση από την Χούντα Σαμαρά;  ΠΗΓΗ
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2645596284769743533

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item