Widgets

ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ την ΠΑΤΗΣΕΣ: Μπαρουφάκης: «ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για ΠΑΝΤΑ!» (Πρώτη φορά «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» και τελευταία!)

Περί διαπραγμάτευσης και εκλογολογίας«Η εκλογολογία και το σκηνικό ρήξης γίνονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει πως θα πληρώνει εις το διηνεκές τους ξένους τοκογλύφους και σύντομα θα φέρει στη χώρα νέο επαχθές μνημόνιο. »


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από τους Ζάμπλουτους «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»


ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!


Το πρόβλημα των Μνημονίων στις πραγματικές τους διαστάσεις (κι σ’ αυτές που μας κρύβουν οι εγχώριοι πολιτικάντηδες), θέτει με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Bild” o νεαρός πολιτικός του κόμματος της φράου Μέρκελ, Mark Hauptman:

«Πρέπει να το καταστήσουμε σαφές στους πολίτες: Η Ελλάδα θα παραμένει στη ζώνη του ευρώ και θα υπάρξει όχι μόνο ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, αλλά και ένα τέταρτο, ένα πέμπτο ή ακόμη περισσότερα».

Κι όπου λέει «πακέτο διάσωσης», βάλτε μια παύλα και μετά τη λέξη «Μνημόνιο», καθότι τα «πακέτα διάσωσης» συνοδεύονται απαραιτήτως από «δανειακές συμβάσεις», ήτοι Μνημόνια. Μνημόνια, λοιπόν, για μια ζωή! Αυτό θα είναι το μέλλον της Ελλάδος αν παραμείνει στο ευρώ!  ΠΗΓΗ


Κίνηση εντυπωσιακού αποπροσανατολισμού η εκλογολογία - Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το νέο Μνημόνιο και με τα δύο χέρια
Μόνο ως αποπροσανατολιστικές και εντασσόμενες μέσα στο γενικότερο κλίμα εντυπωσιασμού και επικοινωνιακού παιχνιδιού του Σύριζα για εσωτερική κατανάλωση μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις στελεχών του που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης και εκλογών.
Η αλήθεια είναι ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ έχει προδώσει την νωπή λαϊκή εντολή για καταγγελία του Μνημονίου και ακολουθεί κατά γράμμα την καταστροφική πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στην οικονομία και τα εθνικά θέματα.
Μέσα σε αυτό το καθαρά επικοινωνιακό και αποπροσανατολιστικό πλαίσιο οι Βούτσης, Φίλης και Μητρόπουλος λειτουργώντας ως "λαγοί" κάνουν λόγο για δήθεν ρήξη, δημοψήφισμα ή ακόμα και εκλογές. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν σκέφτεται καν τις εκλογές και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους για νέο επαχθές Μνημόνιο.
Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία παραμένει πιστή στις θέσεις τις για καταγγελία του Μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή και δεν φοβάται καθόλου τις εκλογές, αν και όποτε γίνουν, καθώς καθημερινά απολαμβάνει την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή και στήριξη του ελληνικού Λαού.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η εκλογολογία και το σκηνικό ρήξης γίνονται μόνο για εσωτερική κατανάλωση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει πως θα πληρώνει εις το διηνεκές τους ξένους τοκογλύφους και σύντομα θα φέρει στη χώρα νέο επαχθές μνημόνιο".  ΠΗΓΗ5 χρόνια μνημόνιοΆρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Όταν πριν από πέντε χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, η εικόνα που ήρθε στο μυαλό του Έλληνα πολίτη ήταν αυτή μιας εξαθλιωμένης νοτιοαμερικανικής χώρας, με τους κατοίκους να κάνουν ουρές για τα βασικά είδη διατροφής, τα παιδιά να περπατούν ξυπόλυτα στους δρόμους ζητιανεύοντας, αλλά και τους πλουσίους να απολαμβάνουν την καλή ζωή ανεπηρέαστοι από την ανέχεια των πολλών. Πέντε χρόνια αργότερα, τα παιδιά δεν περπατάνε ξυπόλυτα στο δρόμο και δεν αγοράζουμε γάλα με το δελτίο, αλλά με ποιο κόστος; Με χιλιάδες χαμένες θέσεις εργασίας, με χιλιάδες επιστήμονες ξενιτεμένους, με χιλιάδες αυτοκτονίες, με χιλιάδες καθημερινά δράματα που από αξιοπρέπεια και ελληνική φιλοτιμία και ανθρωπιά δεν θα μαθευτούν ποτέ. Οι πλούσιοι πάντως εξακολουθούν να περιφέρουν επιδεικτικά τον πλούτο τους και οι νεόπτωχοι να σφίγγουν τα χείλη με ένα δαγκωμένο «πού θα πάει;».
Πού θα πάει λοιπόν το μνημόνιο, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Τι άλλο θα ζητήσουν οι δανειστές και τι άλλο είναι πρόθυμος να δώσει ο Πρωθυπουργός; Η πολεμική που δέχεται μέσα σε τρεις μόλις μήνες παραμονής του στην εξουσία είναι εξαιρετικά άδικη από απόψεως χρόνου, αλλά εξαιρετικά δίκαιη ως προς τις εξαγγελίες του. Μέσα σε τρεις μήνες του ζητούν να δώσει λύση σε δεινά δεκαετιών, ο ίδιος όμως είναι που δημιούργησε αυτές τις προσδοκίες δηλώνοντας σε θριαμβικούς τόνους ότι θα βάλει τέλος στα μνημόνια «με ένα άρθρο». Στην πορεία ανακάλυψε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να ισορροπείς ανάμεσα σε δύο βάρκες, και μάλιστα ανισοϋψείς.
Με το ένα πόδι στην βάρκα των τοκογλύφων και με το άλλο σε αυτήν της Ελλάδας, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να συγκεράσει το λάδι με το νερό. Είναι βέβαιον ότι είτε θα προχωρήσει σε νέο μνημόνιο, ακολουθώντας τον δρόμο των προκατόχων του, είτε σε ρήξη, όπως τον ενέτειλε ο ελληνικός Λαός. Στην πρώτη περίπτωση θα απογοητεύσει χιλιάδες ψηφοφόρους του που τον επέλεξαν, μαζί και τα κόμματα που θέλουν -τουλάχιστον στην προεκλογική και αντιπολιτευτική ρητορική τους-την κατάργηση του μνημονίου. Στην δεύτερη περίπτωση, θα βρεθεί απροετοίμαστος, αφού επιμένει στην τακτική του «όλα βαίνουν ομαλώς», όταν στην πραγματικότητα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν άρδην.
Δεν ζητά βέβαια κανείς από τον κ. Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε αλλαγές δια της βίας. Η διπλωματία όμως δεν ήταν ποτέ το ισχυρό χαρτί της ελληνικής πολιτικής. Από την άλλη, η αλλαγή πλεύσεως τόσο μέσα όσο κι έξω από την Ελλάδα, είναι αναγκαία προκειμένου να αποκτήσει η χώρα την ανεξαρτησία της και ο λαός μας την αξιοπρέπειά του -ή τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του που διαθέτει ακόμη την αίσθησή της-. Και αυτά δεν γίνονται χωρίς το παροιμιώδες «σπάσιμο των αυγών». Και δεν εννοούμε τα… αυγά του φιδιού που ενοχλούν τους διεθνιστές, καπιταλιστές και κομμουνιστές, μέχρις μονομανίας, αλλά αυτά που αναπαράγουν την κρατικοδίαιτη διαφθορά και τον εκμαυλισμό του λαού με το μότο «γιατί αυτός κι όχι εγώ;».
Μια σειρά άστοχων αποφάσεων κι επιλογών της κυβέρνησης Τσίπρα, προκειμένου να ισορροπήσει μεταξύ των συνιστωσών του κόμματός του, δείχνουν ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει προτού μπορέσει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Πολιτικές επιλογές όπως αυτή της κ. υφυπουργού εποικισμού η οποία απαξιοί να απαντήσει στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις των Εθνικιστών, όμως επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία για τους παράνομους μετανάστες -αλλά όχι και αντίληψη της πραγματικότητας που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές της Αθήνας και τα χωριά μας-, δεν βοηθά τον κ. Πρωθυπουργό να διατηρήσει την λαϊκή στήριξη. Εάν δεν αποφασίσει σύντομα προς τα πού θα προχωρήσει, θα βρεθεί προ εκπλήξεων όπως και ο προκάτοχός του. Βέβαια η Αριστερά διαθέτει καλύτερους χειριστές του προπαγανδιστικού παιχνιδιού. Τα προβλήματα όμως του λαού δεν λύνονται με επικοινωνιακά τρικ.
Πέντε χρόνια μετά το μνημόνιο, τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και μάλιστα ταχύτατα. Είμαστε υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας ή της Κρατικής Υποτέλειας; Θέλουμε Κοινωνική Δικαιοσύνη ή θα εξακολουθήσει ο λαός μας να είναι υποτελής σε ντόπιους μικροπωλητές ελπίδων και ξένους ολετήρες των ονείρων μας; Ποια είναι μεγαλύτερη πενία, αυτή της ολιγάρκειας ή αυτή της πλεονεξίας; Και εν τέλει ποιοι θέλουμε να μας κυβερνούν; Οι «καπάτσοι» και τα «λαμόγια» που μεμφόμαστε για τα δεινά της Ελλάδας ή αυτοί που έχουν καθαρά χέρια και την θέληση να βγάλουν την χώρα από την δύνη των μνημονίων;
Σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντήσουν οι Έλληνες και να στείλουν το μήνυμα στην κυβέρνηση. Πρώτα όμως πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις στον εαυτό τους. Όπως όλα δείχνουν η επόμενη επιλογή τους θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Αυτό το βάρος της ευθύνης πρέπει να αντιμετωπίσει τώρα το κίνημα, δείχνοντας την αναγκαία σοβαρότητα, πείθοντας και οδηγώντας τους Πατριώτες, ό,τι και αν επέλεξαν στην εκλογική μάχη του Ιανουαρίου, από φόβο ή διαμαρτυρία.
Η Ελλάδα μπορεί και θα πάει εμπρός μόνο με εθνικό όραμα και προσανατολισμό, με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Ας είμαστε έτοιμοι.  ΠΗΓΗ
Ένας μπολσεβίκος στις ΗΠΑ: Κοτζιάς - Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή

Στις ΗΠΑ μετέβη εκτάκτως ο μπολσεβίκος υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μάθιου Νίμιτς και άλλους εκπροσώπους τους υπερατλαντικού ανθελληνισμού. Στο περιθώριο των συναντήσεων που είχε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική (τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία» - Η μισή Κύπρος να δοθεί στους Τούρκους), έδωσε και συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Στην συνέντευξή του μίλησε κυρίως για το φλέγον ζήτημα της πορείας των διαπραγματεύσεων. Εκεί, ενώπιον των δημοσιογράφων του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου, ο Κοτζιάς – με τη σειρά του – έθεσε το μοναδικό επιχείρημα που έχουν οι συριζαίοι έναντι των διεθνών τοκογλύφων. Φυσικά δεν μίλησε για ρήξη, ούτε υπήρξε «επαναστατικός». Έχουν περάσει άλλωστε πολλά χρόνια από τότε που, κατά δήλωσή του, έγραφε ανοησίες κατ’ εντολή της ηγεσίας του ΚΚΕ.
«Είναι σαν το παιχνίδι του δειλού, αλλά όχι το είδος του παιχνιδιού που ξέρετε. Αυτό που ξεχνούν οι φίλοι μας είναι ότι δεν έχουμε καύσιμα για να κινηθούμε... Θέλουμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό και στο τέλος θα το κάνουμε», είπε ο Κοτζιάς μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι θα υπογραφεί συντόμως ένα νέο μνημόνιο.
Το πραγματικό ζητούμενο, όμως, είναι τι επικοινωνιακά περιθώρια θα αφήσουν στους συριζαίους οι «εταίροι», ώστε να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη. Δεν είναι θέμα, γι’ αυτού, τα μέτρα, αφού ήδη εξέδωσαν ΠΝΠ για απορρόφηση των αποθεματικών που δημιούργησε με τις εισφορές του ο Ελληνικός Λαός.
Σε αυτό το πεδίο ο Κοτζιάς ζήτησε έλεος από τους διεθνείς τοκογλύφους, λέγοντας: «Θέλουν να μας στηρίξουν για να έχουμε ανάπτυξη... ή αποφασίζουν να αφήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίζει δυσκολίες, να την τιμωρήσουν και να δώσουν ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μια χώρα που έχει αριστερή κυβέρνηση».
Στην συνέχεια, όμως, έθεσε και το μοναδικό επιχείρημα της συγκυβέρνησης των υποτακτικών έναντι των διεθνών τοκογλύφων: «Επομένως, δεν δίνετε μια λύση στην Ελλάδα, πιέζετε την ελληνική κυβέρνηση; Ποια μπορεί να είναι η λύση; Η Χρυσή Αυγή έρχεται. Κανέναν δεν συμφέρει αυτό, για αυτό θα βρουν μια λύση».
Πάμε οι εποχές που για τον Κοτζιά οι αμερικανοί ήταν «φονιάδες των Λαών». Τώρα γονυπετής τους παρακαλεί για έλεος, λέγοντάς τους ότι αν δεν βοηθήσουν την κυβέρνηση Σανέλ θα έρθει η Χρυσή Αυγή και αυτό «δεν συμφέρει κανέναν». Δεν συμφέρει ούτε τους Αμερικανούς, ούτε το ΔΝΤ, ούτε κανένα άλλο ανθέλληνα και τοκογλύφο.   ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Μας κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ (Απέραντο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ για τους ΣΑΝΕΛ)

Είχαμε αερομεταφορά χρημάτων από την ΕΚΤ επί συγκυβερνήσεως Σανέλ;
Το μεγάλο αμαρτωλό μυστικό των διπλών εκλογών του 2012 έχει πλέον αποκαλυφθεί από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τότε δημοσιογράφο του MEGA, Μαρία Σπυράκη. Τότε εν μέσω μίας διπλής εκλογικής διαδικασίας που στηριζόταν στην τρομοκρατία του κόσμου ότι «θα τελειώσουν τα λεφτά στα ΑΤΜ», αν χάσει η Νέα Δημοκρατία, είχαν προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος με άκρα μυστικότητα αεροπλάνα που μετάφεραν παλέτες με χαρτονομίσματαΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:ΕΔΩΗ Νουδούλα και οι «νοικοκυραίοι»Γράφει ο Αντίοχος
Άνοιγμα στους «νοικοκυραίους» θα κάνει η νουδούλα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος: «Στη Συγγρού θεωρούν ότι αρχίζει σιγά-σιγά η φθορά της κυβέρνησης, η οποία σύντομα θα αποτυπωθεί και στις δημοσκοπήσεις και οι επιτελείς της ΝΔ πιστεύουν πως η δημόσια ασφάλεια (αντιεξουσιαστές, μετανάστες, φυλακές, τρομοκρατία κ.ά.) αποτελεί «προνομιακό πεδίο» για τη Νέα Δημοκρατία. Κι αυτό διότι τα προβλήματα που υπάρχουν ή θα προκύψουν στην πορεία, αφορούν (και πλήττουν) την πλειονότητα των πολιτών, πρωτίστως δε τους λεγόμενους «νοικοκυραίους».
Μάλιστα! Και τι θα πει δηλαδή η νουδούλα, για την λαθρομετανάστευση, τους κουκουλοφόρους και την τρομοκρατία; Ότι επί των ημερών της δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και ότι εμφανίστηκαν ξαφνικά, μετά την 25η Ιανουαρίου; Ή ότι επί σαμαρο-βενιζελοκρατίας  δεν τα έσπαγαν κάθε λίγο και λιγάκι οι κουκουλοφόροι, με την ανοχή του ψευδοκράτους και χωρίς καμία συνέπεια;
Ή, τέλος, ότι δεν ήταν αυτοί στην εξουσία όταν βγήκαν από τη φυλακή λόγω… 18μήνου (παγκόσμια πατέντα για υποθέσεις τρομοκρατίας!) οι αρχιτρομοκράτες Μαζιώτης και Ρούπα κι εν συνεχεία «εξαφανίστηκαν», όταν οι συμμορίτες των Πυρήνων έκαναν… πάρτι (στην κυριολεξία!) στον Κορυδαλλό κι όταν ο Ξηρός έπαιρνε άδεια… αποδράσεως;
Έχει πολύ θράσος η νουδούλα, αλλά και οι «νοικοκυραίοι» δεν είναι ηλίθιοι ή αμνήμονες, όπως νομίζει!  ΠΗΓΗ
ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!
Δύο πολυμελείς εγκληματικές συμμορίες «ευπαθών», εξάρθρωσε τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία.

Κατ’ αρχάς, στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, όπου συνελήφθησαν τέσσερις «ευπαθείς», ηλικίας 18, 21, 28 και 43 ετών, ως μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε, οι παραπάνω είχαν συστήσει τον τελευταίο χρόνο εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές χρημάτων, κοσμημάτων και διαφόρων αντικειμένων από κατοικίες στον Ασπρόπυργο.

Στις περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί από τους ενοίκους των σπιτιών ή από γείτονες, οι δράστες τούς λήστευαν με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές. Συνολικά, διέπραξαν 30 κλοπές και ληστείες!

Οι κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι με… περιοριστικούς όρους.

Η δεύτερη συμμορία, εξαρθρώθηκε στο Ζεφύρι και ως μέλη της, συνελήφθησαν εννέα «ευπαθείς», ηλικίας 21 έως 55 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι οκτώ συνεργοί τους.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο έτος εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες, ένοπλες και μη, διακεκριμένες κλοπές και απάτες εις βάρος εμπόρων τροφίμων και άλλων ιδιωτών στην ευρύτερη περιοχή Ζεφυρίου και Αχαρνών.

Η σπείρα ήταν εφοδιασμένη με κατάλληλο εξοπλισμό (πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ, πιστόλια, καπέλα τύπου τζόκεϊ, κουκούλες full face κλπ). Μέλη της, είτε εντόπιζαν μέσω ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο αγγελίες για πώληση εμπορευμάτων και αντικειμένων, είτε εμφανίζονταν ως έμποροι ή πωλητές εμπορευμάτων, τα οποία διέθεταν προς πώληση σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στη συνέχεια, μέλος της σπείρας επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους ιδιώτες και συμφωνούσαν για την αγοραπωλησία και για συνάντηση και συναλλαγή σε κάποιο σημείο στις περιοχές Αχαρνών και Ζεφυρίου. Ωστόσο, έδιναν εσκεμμένα λανθασμένη διεύθυνση, ώστε να παραπλανήσουν τα θύματά τους και να τα καθοδηγήσουν κοντά στον καταυλισμό των «ευπαθών» στο Ζεφύρι, για να έχουν το χρονικό περιθώριο να οργανώσουν τον τρόπο δράσης τους και να τους παγιδεύσουν.

Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση σχετικά με τη διαδρομή, μέλη της σπείρας συνόδευαν με δικό τους όχημα ή επιβιβάζονταν στο όχημα του εκάστοτε θύματος και το καθοδηγούσαν στο τελικό σημείο συνάντησης. Εκεί τους περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τα οποία με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλων αφαιρούσαν εμπορεύματα, χρηματικά ποσά και μερικές φορές τα ίδια τα οχήματα και διέφευγαν όλοι μαζί στον καταυλισμό.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 67 περιπτώσεις και συγκεκριμένα 19 ληστείες, 41 απάτες και επτά κλοπές, ενώ το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη αυτή δράση της υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ
Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστεςΓράψαμε χθες για την αποτυχία της συγκυβέρνησης να στρέψει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στην πραγματική διάσταση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτοφανή κατάσταση, με τις γειτονιές τους να υποβαθμίζονται και με την εγκληματικότητα να σημειώνει συνεχώς ραγδαία άνοδο. Η κυβέρνηση στην Σύνοδο Κορυφής για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πήγε ανήμπορη, λόγω ιδεοληψίας, να εκπροσωπήσει τα προβλήματα των Ελλήνων.
Εν τέλει η Σύνοδος Κορυφής, απαρτιζόμενη από τις κυβερνήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου, που εκπροσωπούν ίδια συμφέροντα και όχι των πολιτών τους, και από τις κυβερνήσεις του Βορρά, οι οποίες θέλουν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης να μην φτάνουν στην πόρτα τους, αποφάσισαν την αύξηση της χρηματοδότησης, προκειμένου να γίνονται ευκολότερα δεκτές οι μεταναστευτικές ροές. Καμία ουσιαστική συζήτηση δεν έγινε για εφαρμογή της Νομοθεσίας, που προστάζει την άμεση απέλαση των παρανόμως εισελθόντων στην χώρα.
Την επαύριο της Συνόδου Κορυφής, που απλώς επιβεβαίωσε την απελπισία των Ελλήνων, για το ότι έχουν μία κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την βούλησή τους στο συγκεκριμένο θέμα, βγήκε και έκανε δηλώσεις η γνωστή και μη εξαιρετέα, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Καταρχάς έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που δεν τέθηκε θέμα απόκρουσης ή αποτροπής των λαθρομεταναστευτικών ροών, γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο την μετατροπή της χώρας μας σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως αυτή και οι ομοϊδεάτες της στις ΗΠΑ οραματίζονται. Κατά δεύτερον έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που περί απελάσεως ουδείς λόγος έγινε.
Όμως, η μεγαλύτερη χαρά της ήταν στον πυρήνα της φιλελεύθερης και μαρξιστικής σκέψης, από όπου πηγάζουν όλες οι «ιδέες» νεοδημοκρατών, συριζαίων και πασόκων. Τα λεφτά! Συγκεκριμένα πανηγύρισε λέγοντας: «κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που αφορά σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται με την έρευνα και τη διάσωση, την υποδοχή, το άσυλο και τη φιλοξενία».
ΣΧΕΤΙΚΟ: ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΙΩΝΗ»  ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Για να το πούμε απλά, πανηγύρισε επειδή ο κατακλυσμός της χώρας μας από λαθρομετανάστες θα γίνεται, πλέον, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και με αφειδώς χορήγηση κονδυλίων, ώστε να διαλυθεί πλήρως η Ελληνική Κοινωνία και να περιέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία οι Έλληνες πολίτες. Αντιστοίχως, κονδύλια για την απέλαση, φυσικά, δεν δόθηκαν, αλλά και να δίνονταν δεν θα τα δεχόταν η κυρά Τασία, χαρακτηρίζοντάς τα «κονδύλια μίσους».   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! = >ΤΣΙΡΚΟ SYRIZA: Πανούσης ΕΝΑΝΤΙΟΝ Χριστοδουλοπούλου για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, υποφέρει η Πατρίδα!

Μιλάνε όλοι, τολμά και μιλά ο βουλευτής Μεσσηνίας για οικονομία και λαθρομετανάστευση 

Το βασικό χαρακτηριστικό των εξωνημένων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων είναι ότι δεν έχουν αιδώ! Κλασικό παράδειγμα ξοφλημένου πολιτικού που έχει ακόμα το θράσος και μιλάει ο βουλευτής Μεσσηνίας, Σαμαράς που ζει σε έναν δικό του... ονειρικό κόσμο.
Ο προδότης - όχι για πολύ ακόμα- αρχηγός της ψοφοδεξιάς που ακόμα νομίζει ότι μπορεί να επανέλθει στην εξουσία και να γλιτώσει από την Δικαιοσύνη για την ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα από την Πάτρα κάνοντας κριτική στον Τσίπρα για την κατάντια της χώρας.
Οι ακατάσχετες μπουρδολογίες του, γιατί αν υπάρχει ένας κύριος υπεύθυνος για το κακό χάλι της χώρας είναι αυτός και η προδοτική παράταξή του, κινήθηκαν σε δύο βασικούς άξονες: Την κατάρρευση της εθνικής οικονομίας και την λαθρομετανάστευση.
Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι ένα και μοναδικό: ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ; Το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα ακολουθεί την ολέθρια πολιτική των προκατόχων της είναι γνωστό και το έχουμε αναδείξει πολλάκις. Το θέμα για τον Σαμαρά είναι άλλο: Πώς τολμά και μιλά ακόμη αυτός;
Ο βουλευτής Μεσσηνίας και η προδοτική του κυβέρνηση, αφού παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό με τα "αντιμνημονιακά Ζάππεια" υπέγραψαν με χέρια και με πόδια δεκάδες καταστροφικά και εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα και αντιδημοκρατικές Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Αναφορικά, με την εθνική πληγή της λαθρομετανάστευσης, ο ίδιος ο Σαμαράς είναι αυτός που άνοιξε την "κερκόπορτα" των ελληνικών συνόρων πριν δυο δεκαετίες ως υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη. Η ΝΔ ως παράταξη ήταν αυτή που έκανε το μεγάλο κάλεσμα των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας και ο ίδιος ο Προκόπης Παυλόπουλος ως υπουργός τότε της παράταξης. Τέλος. ο ίδιος ο Σαμαράς και το κλεφτοΠασόκ συνεχίζουν να επενδύουν στην αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην χώρα, ευελπιστώντας σε νέους ψηφοφόρους. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΦΙΡΜΑΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΡΑΒΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΥΛΛ-ΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ»Δηλητηριάζουν την αγορά διοχετεύοντας μεταλλαγμένα υποπροϊόντα


Για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενεργώντας ως υποχείριο του σιωνιστικού λόμπι,αποφάσισε την νόμιμη κυκλοφορία 19 γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα κράτη-μέλη της εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις Η.Π.Α. και τις πολυεθνικές της.
Μάλιστα,οι 17 μεταλλαγμένες τροφές προορίζονται για ανθρώπινη και ζωική κατανάλωση ενώ οι δύο αποτελούν δρεπτά άνθη. Τα 11 επικίνδυνα προϊόντα κυκλοφορούν από την αμερικανική εταιρία-κολοσσό στο είδος της ''Monsanto'', με τα υπολειπόμενα να ανήκουν στην επίσης αμερικανική ''Dupont'' και στους γερμανικούς ομίλους ''Bayer'' και ''BASF''. Οι ποικιλίες που εγκρίθηκαν αφορούν ποσότητες σόγιας, αραβόσιτου, ελαιοκράμβης και βαμβακιού και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων το συντομότερο.
Πιο συγκεκριμένα, η έγκριση αυτών των τροφών τελούσε υπό αναστολή μιας και καμία ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν είχε συμπτήξει πλειοψηφία υπέρ ή κατά της διοχέτευσής τους στην αγορά με την επικύρωσή τους να ισχύει για τουλάχιστον 10 χρόνια. Πλήθος περιβαλλοντικών οργανώσεων και παρατηρητήρια έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τον ίδιο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλόντ Γιούνκερ για αυτή του την απόφαση κατηγορώντας τον για μη τήρηση των υποσχέσεών του για Ευρώπη των πολιτών, αφού οι ενέργειές του υποκινούνται από συμφέροντα εναντίον του κοινωνικού συνόλου.
Το σχέδιο του παγκόσμιου ελέγχου των τροφίμων είναι γνωστό προ πολλού, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία των υβριδίων σπόρων στους αγρότες, ώστε να είναι υποχρεωμένοι κάθε χρόνο να αγοράζουν καινούριους, αφού δεν ευδοκιμούν για την επόμενη χρονιά.
Πρόκειται για κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο βωμό του χρήματος ελέγχοντας το εμπόριο, ενώ μόνη λύση αποτελεί η στροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και η ενασχόληση με τη γη. Ένα ανεξάρτητο και αυτάρκες κράτος οφείλει να έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα, είτε αυτά είναι τρόφιμα είτε πρώτες ύλες ,ώστε να μειώνει σταδιακά τις εισαγωγές μεγιστοποιώντας τις εξαγωγές κατά το δόγμα του εθνικού προστατευτισμού και του οικονομικού Εθνικισμού.
Λευτέρης Π.

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1730665586844388268

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item