Widgets

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!

Πανηγυρίζουν οι σκοπιανοί: Οι Σανέλ θα μας δώσουν το όνομα της Μακεδονίας

Σε νέα φάση φαίνεται ότι περνά το Μακεδονικό με την ανάληψη καθηκόντων από τους Σανέλ. Έως προσφάτως οι ελληνικές κυβερνήσεις ήθελαν να προδώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά δεσμευόντουσαν από την βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος είχε δώσει ρητή εντολή ήδη από την δεκαετία του 90' ότι δεν υφίσταται καν ζήτημα διαπραγμάτευσης, επί του ζητήματος.

Προσφάτως ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός έμεινε άφωνος ακούγοντας τον Βενιζέλο από βήματος ΟΗΕ να λέει ότι «θέση της Ελλάδας είναι μία σύνθετη ονομασία». Η εν λόγω θέση, που φυσικά δεν απηχεί τις θέσεις του Ελληνικού Λαού ήταν συνεννοημένη μεταξύ των Σαμαρά και Βενιζέλο, ως δώρο στους υπερατλαντικούς αφέντες τους. Τώρα, όμως, την διακυβέρνηση της χώρας την έχουν αναλάβει οι Σανέλ, που έθεσαν και ως προγραμματική τους θέση την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στα Σκόπια, όπου άρχισαν ήδη οι πανηγυρισμοί. Μάλιστα το πανηγυρικό κλίμα το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβάνοφ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Σκοπίων.
Συγκεκριμένα είπε: «Το νέο κυβερνητικό σχήμα στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα επιβιώσει, ανοίγει και τα άλλα ζητήματα του προβλήματος με το όνομα, που αντιμετωπίζουμε εμείς, και οι πολίτες και οι επιχειρηματίες, αλλά και όλοι εκείνοι που μέχρι τώρα έχουν υποστεί μόνον ζημία. Δεν υπάρχει κανένα όφελος. Και αυτό είναι επιζήμιο και για εμάς, αλλά και για την ίδια την Ελλάδα, για το κύρος της, το οποίο έχει διακυβευτεί με όλες αυτές τις εξελίξεις σχετικά με το όνομα. Έτσι, πιστεύω ότι υπάρχει μία διαφορετική ροή των πραγμάτων και ότι δεν πρόκειται να παραμείνουμε όμηροι όλων αυτών που μέχρι τώρα συνδέονταν με το πρόβλημα της ονομασίας»
Και πώς να μην ελπίζει ο Ιβάνοφ ότι θα λήξει συντόμως το «Μακεδονικό» με νίκη των Σκοπίων; Μην κοιτάτε που ο Καμμένος έλεγε προεκλογικά για «κόκκινες γραμμές». Πάνε αυτά, τελειώσανε με την υπουργοποίησή του. Τώρα άκουσε τον Τσίπρα να μιλά στις προγραμματικές δηλώσεις του για «σύνθετη ονομασία» και αυτός από κάτω χειροκροτούσε. Ακολούθως είδε τον Κοτζιά να πηγαίνει στην Λετονία και να λέει τα ίδια. Και στο τέλος συναντήθηκε και με την Νούλαντ, η οποία νυχθημερόν αποκαλεί το εν λόγω μόρφωμα ως «Μακεδονία».  ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!: «ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ»

Αποσύρθηκε η κατάπτυστη διάταξη για την κάρτα του Πολίτη - Σώπασαν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησηςΈμμισθοι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού διέδιδαν στο διαδίκτυο ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν ψήφισε υπέρ της διαβόητης «κάρτας του πολίτη». Σκοπός των υπαλλήλων των φιλομασώνων της ΝΔ είναι να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο άλλωστε για τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ.
Την ίδια ώρα διαβάζαμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι σε νομοσχέδιο που βρισκόταν στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης στο opengov.gr, θεσμοθετούταν η πολιτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη»Επρόκειτο δηλαδή για μία ρύθμιση που ακόμα ΔΕΝ είχε έρθει στην Βουλή προς ψήφιση! Συνεπώς το σενάριο υπερψήφισής της από την Χρυσή Αυγή ήταν έτσι και αλλιώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γεγονός που δεν πτόησε όμως τους έμμισθους λασπολόγους.
Τώρα διαβάζουμε, επίσης σε καθεστωτικά μέσα, ότι η επίμαχη διάταξη αποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις πολιτών, που αντιτίθενται στο εν λόγω μέτρο. Άραγε πώς μπορεί να αποσυρθεί κάτι το οποίο, σύμφωνα με τους παπαγάλους της πιάτσας Συγγρού «είχε ήδη ψήφιστεί»; Ρητορική προφανώς η ερώτηση!
Η Χρυσή Αυγή από τις πρώτες μέρες της κοινοβουλευτικής της παρουσίας υπήρξε πολέμιος του συγκεκριμένου μέτρου, που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, αλλά και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Ήδη από το 2012, με ομιλίες εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι Συναγωνιστές είχαν καταδικάζει την κάρτα του πολίτη, τονίζοντας ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια παγίδα της νέας τάξης πραγμάτων και με αυτόν τον τρόπο θα ελέγχονται πλήρως η προσωπική και δημόσια ζωή κάθε ατόμου.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής, όπως είναι γνωστό, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υπόκεινται σε αλλαγές ή συμβιβασμούς. Επίσης είναι απολύτως γνωστό ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν υποκρίνονται τις θέσεις τους, ούτε είναι πολιτικάντηδες του αισχίστου είδους, όπως οι νεοδημοκράτες, οι πασοκτζήδες, οι συριζαίοι, οι «καμμένοι» και οι λοιποί μέτοχοι του κλεπτοκρατικού τόξου. 
Ας το πάρουν χαμπάρι οι νεοδημοκράτες πολιτικοί απατεώνες και τα φερέφωνά τους του χιλιάρικου ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Δεν κοροϊδεύει τον Λαό και δηλώνει ευθαρσώς τις θέσεις της. Δεν εφαρμόζει την διγλωσσία ως πολιτική πρακτική και ο καθείς μπορεί ευκόλως να προβλέψει τι θα ψηφίσουμε σε κάποιο νομοσχέδιο, πολύ απλά διότι το λέμε φωναχτά, χωρίς να εμπλεκόμαστε σε πολιτικά παίγνια και τακτικισμούς. ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική συμφωνία Τσίπρα - Σαμαρά για στήριξη των μνημονιακών μέτρων και του πολιτικού συστήματοςΤο πολιτικό σύστημα εδώ και πάρα πολύ καιρό προσπαθεί να βρει τρόπους να κοροϊδέψει τον Λαό, παρασύροντάς τον στην υπερψήφιση των δημίων του. Η μνημονιακή εποχή σηματοδότησε το τέλος του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού, που συγκάλυπτε το γεγονός της συνεχούς διακυβέρνησης της χώρας μας από ξένα κέντρα εξουσίας, μέσω της εναλλαγής στην εξουσία του ίδιου κόμματος με δύο διαφορετικά ονόματα. Κατέστη, λοιπόν, επιτακτική η ανάγκη μίας νέας διάταξης του πολιτικού σκηνικού, ώστε να επιτυγχάνεται το ίδιο αποτέλεσμα.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, που λειτουργεί επί τη βάσει κυβερνητικών συνεργασιών, χρειαζόταν και έγινε συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως, προκειμένου να εξαπατηθεί ο Λαός. Ειδικότερα με βάση ακόμα και την υφή της συγκυβερνήσεως, η απαίτηση για μία συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακόμα πιο επιβεβλημένη.
Από την μία πλευρά της συγκυβέρνησης έχουμε τον Σύριζα που δρα όντας παγιδευμένος από τις ίδιες του τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Από την άλλη μεριά έχουμε τους Ανέλ, που υποτίθεται ότι δίνουν έναν «πατριωτικό» τόνο στην συγκυβέρνηση. Απέναντι και στα δύο αυτά υπάρχουν οι εντολές των ξένων κέντρων εξουσίας που η συγκυβέρνηση θα πρέπει να ακολουθήσει. Εντολές που αφορούν και την οικονομική πολιτική, αλλά και την προώθηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης για τη χώρα μας.
Έτσι στο εγγύς μέλλον πρόκειται να δούμε τα νομοσχέδια μνημονιακού περιεχόμενου να ψηφίζονται από τον μισό Σύριζα και το όλον του «Ποταμιού», της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ τα αντίστοιχα νομοσχέδια για παράδοση της χώρας μας στους λαθρομετανάστες θα ψηφίζονται από τον Σύριζα και το ΠΑΣΟΚ. Οι Ανέλ επιστρατεύονται απλώς και μόνο για να πετάει ο Καμμένος με ελικόπτερο και αυτό έως ότου υποψιαστεί ότι ενδέχεται να γίνονται ψεκασμοί με ελικόπτερα εν αγνοία του.
Έγραφε τις προάλλες ο Ευαγγελάτος για τον «τσακωμό» μεταξύ Σαμαρά – Τσίπρα στη Βουλή ότι «με την κίνηση του αυτή ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ουσιαστικά ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και ιδίως στην ΚΟ του κόμματος του, η οποία λόγω της στάσης της «αριστερής πτέρυγας» εκπέμπει μήνυμα πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας που δεν διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις». Σε αυτό του το άρθρο υπονόησε ευθέως ότι το όλο δρώμενο ήταν στημένο μεταξύ Σαμαρά – Τσίπρα.
Το όλο ζήτημα είναι ότι δεν δύναται να εξευτελιστεί ολικώς ο Σύριζα με την υπογραφή μνημονιακών μέτρωνΕπιστρατεύεται έτσι η παλιά παπανδρεϊκή τακτική της δήθεν εσωτερικής αντιπολιτεύσεως. Σε αυτή την κατεύθυνση στελέχη, όπως ο Λαπαβίτσας, δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν μνημονιακά μέτραΒεβαίως αυτή η άρνησή τους δεν θα μετουσιωθεί σε αποχώρηση από την κυβέρνηση, αλλά θα παραμείνει μία στείρα και υποκριτική άρνηση για εσωτερική κατανάλωση.
Το έλλειμμα βουλευτών που θα ψηφίσουν τα μνημονιακά μέτρα, θα το υπερκαλύψουν έτσι και αλλιώς άλλοι. Αυτό ακριβώς δήλωσε ο Σαμαράς σήμερα στο Bloomberg, λέγοντας ότι «εάν ο σχεδιασμός είναι να διατηρηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, θα προσφέρουμε στήριξη». Κοινώς όταν θα απαιτηθεί η υπερψήφιση σκληρών μνημονιακών μέτρων, η ΝΔ θα επιτρέψει στον Λαφαζάνη να καταψηφίσει, υπερψηφίζοντας η ίδια τα μέτρα, την ίδια ώρα που ο Σύριζα, μαζί με τα ΜΜΕ, θα αποκρύπτουν την ψήφιση τέτοιων μέτρων με ποικίλους τρόπους.
Απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις η Χρυσή Αυγή. Μία Χρυσή Αυγή που διώκεται και πολεμείται από ολάκερο το πολιτικό σύστημα και παρόλα αυτά δεν λυγίζει όντας η μοναδική εναπομείνασα αντιπολιτευτική δύναμη. Μία Χρυσή Αυγή που δεν υποστέλλει τη Σημαία του Αγώνα παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, την λασπολογία και την τρομοκρατία.  ΠΗΓΗ

Βίντεο Μπαλτάκου: Ένας χρόνος μετά και οι σκευωροί παραμένουν στο απυρόβλητο!
Πριν ακριβώς έναν ολόκληρο χρόνο αποκαλύφθηκαν στο πανελλήνιο οι ενορχηστρωτές της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Στο αποκαλυπτικό βίντεο που είδε ολόκληρη η υφήλιος ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος ομολόγησε ότι ΣαμαράςΔένδιαςΑθανασίου και Βορίδης.έστησαν με βρώμικες μεθοδεύσεις μια πρωτοφανή πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.  ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!
Πρόκληση του Τούρκου πρόξενου στην Καβάλα - Ζήτησε να κατέβει η ταμπέλα που έγραφε «Δεν ξεχνώ»!
Θρασύτατη, αλλά κι ενδεικτική της νοοτροπίας δερβέναγα που έχουν για τη Θράκη οι εκάστοτε εκπρόσωποι της Τουρκίας, ήταν η απαίτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Κομοτηνή Αλί Ριζά Ακιντζί, ο οποίος σε συνάντησή του με τη Δήμαρχο Καβάλας της ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξηλώσει την ταμπέλα με το μήνυμα «Δεν ξεχνώ», που αναφέρεται στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο! Το μήνυμα είναι γραμμένο τόσο στα Ελληνικά όσο και στα τουρκικά στην ανατολική είσοδο της πόλης.
Η δήμαρχος της Καβάλας ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για τη συνάντηση και για το προκλητικό αίτημα του Τούρκου πρόξενου: «Η επίσκεψη του κ. Ακιντζί ήταν σύντομη, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων και από τα δύο μέρη. Στη διάρκεια της συνάντησης, όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα της άφιξης στην Καβάλα Τούρκων επισκεπτών, ο πρόξενος είπε ότι οι επισκέπτες νιώθουν στενόχωρα για τις πινακίδες. Για να είμαι ειλικρινής, το μυαλό μου πήγε στην έλλειψη επαρκούς σήμανσης μέσα στην πόλη. Στη συνέχεια, όμως, μου διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην πινακίδα με την εικόνα της αιματοβαμμένης Κύπρου και στο μήνυμα "Δεν ξεχνώ"».
Το θρασύτατο όσο και προκλητικό αυτό αίτημα του τούρκου πρόξενου είναι το φυσικό επακόλουθο της αίσθησης κυριαρχίας στη Θράκη που έχουν αποκτήσει τόσο τα θεσμικά όργανα της Άγκυρας, όπως ο τούρκος πρέσβης, όσο και οι διάφοροι πράκτορές της στην περιοχή. Όταν, λοιπόν, για μια αναγνωρισμένη απ’ όλον τον Πλανήτη παράνομη εισβολή το 1974 στην Κύπρο, προβάλλονται απαιτήσεις αφαίρεσης πινακίδων που υπενθυμίζουν τα εγκλήματα της Τουρκίας, σκεφτείτε για ποιον λόγο αποθρασύνονται οι τούρκοι τόσο στη Θράκη όσο και στο Αιγαίο.
Μια Ελλάδα, η οποία είναι εγκλωβισμένη στις γραφικές αντιδράσεις της Κατριβάνου, του Παπαδημούλη και του ΠΑΣΟΚ εναντίον των ΟΥΚ, δεν θα σκεφτόταν ποτέ ότι η προτεινόμενη λύση στην ιταμή πρόκληση του τούρκου πρόξενου θα ήταν η άμεση απέλασή του στη γενέτειρά του. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν ο εκάστοτε τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή λειτουργεί ως συνήγορος του Αττίλα και τροφοδότης των ακραίων στοιχείων της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη η απάντηση από ένα Ελληνικό Κράτος, το οποίο θα σεβόταν την ύπαρξή του, την ιστορία του και τη διαφύλαξη της εδαφικής του ακεραιότητας, θα ήταν το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στη Θράκη.  Γιώργος Μάστορας

Ύβρεις του ΚΚΕ για την ΕΟΚΑ, ανήμερα της 60ης επετείου από την έναρξη του αγώνα της

Αμετανόητα ανθέλληνες και μόνιμα απόντες από τους Εθνικούς Αγώνες, οι μπολσεβίκοι του ΚΚΕ «τίμησαν» με τον δικό τους τρόπο τα 60 χρόνια από την έναρξη του ένοπλου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, την 1η Απριλίου 1955.
Στη φυλλάδα τους, τον «(β)ριζοσπάστη», στη στήλη «Σαν σήμερα» λένε τα εξής: «1955: Έναρξη του ένοπλου αγώνα της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (ΕΟΚΑ), που στόχο είχε την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Είχε έντονο αντικομμουνιστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Επικεφαλής ήταν ο Γ. Γρίβας (που στην Κατοχή έδρασε ως αρχηγός της αντικομμουνιστικής οργάνωσης Χ), ενώ τη συγκατάθεσή του είχε δώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος. Στο στόχαστρό της βρέθηκαν Τουρκοκύπριοι, αλλά και συνδικαλιστές, μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ. Η δράση της συντέλεσε στην έξαψη του εθνικιστικού μίσους».
Στα «βλήματα» του ΚΚΕ έχουμε να πούμε, εν ολίγοις, τα εξής:
α) Ο Αγώνας ενός σκλαβωμένου τμήματος του Ελληνισμού, για την ενσωμάτωσή του στον εθνικό κορμό έχει ως δεδομένο τον Εθνικιστικό του χαρακτήρα.
β) Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΑΚΕΛ όχι μόνο στάθηκαν ενάντιοι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ, αλλά φρόντισαν από τη μία πλευρά να χαρακτηρίσουν «βαρελότους» και «τρακατρούκες» τους σκληροτράχηλους Μαχητές της, ενώ από την άλλη ως κοινοί ρουφιάνοι από τον ραδιοφωνικό σταθμό «η φωνή της αλήθειας», που έδρευε στη Μόσχα, φρόντισαν να πληροφορήσουν τους Βρετανούς ιμπεριαλιστές, ότι πίσω από το ψευδώνυμο του Διγενή κρυβόταν ο Γεώργιος Γρίβας.
γ) Οι Τουρκοκύπριοι «που βρέθηκαν στο στόχαστρο» της ΕΟΚΑ ήταν οι αστυνομικοί βασανιστές που είχαν επιστρατεύσει οι άγγλοι αποικιοκράτες για να ξυλοφορτώσουν βάναυσα τον Κυπριακό Λαό, ο οποίος διαδήλωνε υπέρ της Ένωσης και συμπαρατασσόταν στο πλευρό της ΕΟΚΑ.
δ) Ακόμα και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα είχε υποκλιθεί μπροστά στο μεγαλείο των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ και εμπνεύστηκε από τις τακτικές της για το δικό του αντάρτικο.
ε) Οι υμνητές, του Στάλιν του μεγαλύτερου εγκληματία της ανθρωπότητας, καθώς και του αχυράνθρωπου και γλείφτη του, του Ζαχαριάδη (ένα από τα μεγαλύτερα καθάρματα στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ο οποίος στο τέλος γνώρισε τη μοίρα που επί χρόνια επεφύλασσε στους εσωκομματικούς του αντιπάλους), είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τις αγωνιστικές παραδόσεις του Λαού μας.
Μια ζωή ξενόδουλοι και εντολοδόχοι μιας ιμπεριαλιστικής υπερδύναμης (ΕΣΣΔ) προσπαθούν εδώ και 25 χρόνια να διαχειριστούν την ορφάνια τους, μιας και το κεντρικό κατάστημα στη Μόσχα έχει κλείσει ρολά. Την ΕΟΚΑ και τους Μαχητές της, δεν είναι άξιοι να τους αντικρύσουν όχι μόνο στα μάτια αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός τους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    


Μια ξεχαρβαλωμένη πυροσβεστική για το καλοκαίρι 2015

Λίγες μόνο μέρες ἐμειναν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και οι μονάδες της πυροσβεστικής υπηρεσίας είναι κάτι χειρότερο από ανέτοιμες.
Όσον αφορά τη Δυτική Ελλάδα,η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική παραμονές ενός εξαιρετικά θερμού καλοκαιριού, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, μιας και η πλειοψηφία του στόλου των οχημάτων είναι απαρχαιωμένη με μυριάδες τεχνικά προβλήματα και χωρίς χρήματα για επισκευές και αγορές ελαστικών. Επιπρόσθετα, οι σωλήνες και οι αντιασφυξιογόνες μάσκες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, ενώ ακόμα και οι αρβύλες με τις στολές χρονολογούνται από το 2008.
Τα πυροσβεστικά οχήματα που λειτουργούν αγγίζουν τα 30 έτη υπηρεσίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επείγουσα αντιμετώπιση μιας σοβαρής κατάστασης. Οι πολιτικάντηδες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και ιδίως αυτοί της κυβέρνησης ας μην εκφράζουν τις επιθυμίες τους για ένα ήσυχο καλοκαίρι,αλλά ας μεριμνήσουν για τον εξοπλισμό και τις ανάγκες των σωμάτων ασφαλείας. Τα παλικάρια που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή έχουν ξεχάσει από μακρού χρόνου τις αργίες και τις άδειες όντας αφοσιωμένοι στο καθήκον που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα για τα καμμένα δάση και τα θύματα που θρήνησε η Ηλεία. Τα έργα έχουν αξία και όχι τα λόγια, γιατί από τα δεύτερα χορτάσαμε χρόνια τώρα. Απαιτείται άμεσα υλικοτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίου τύπου και πρόσληψη προσωπικού που θα στελεχώσει όλες τις μονάδες της πυροσβεστικής, για να χαίρονται και τα παιδιά μας το μεγαλείο της Ελληνικής Φύσης.
Τέλος αξίζει να επισημάνουμε πως και ο εναέριος πυροσβεστικός στόλος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με μόλις 10 καναντέρ του τύπου CL-215 να είναι μάχιμα από τα συνολικά 32 πετζετέλ και καναντέρ και αυτά προσμετρούν 35 χρόνια ζωής! Αντιλαμβάνεστε το ρίσκο που παίρνουν οι πιλότοι για να κατασβέσουν μια πυρκαγιά πιλοτάροντας έναν εναέριο τάφο που κινείται απίστευτα αργά...  Λευτέρης Π.


Άσ’ τον τρελό στη τρέλα του Σαμαράς: Θα επανέλθω όπως ο Σαρκοζί!


Σε νέο ρεσιτάλ ραγιαδισμού προέβη ο πρόεδρος της εγκληματικής συμμορίας της Συγγρού, Α. Σαμαράς, αυτή τη φορά ενώπιων των νέων βουλευτών της ΝΔ.
Μετά από 2,5 έτη στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων και των «εταίρων» της Ε.Ε., με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για τη πλειοψηφία των Ελλήνων, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάστηκε ενώπιον των νεοεκλεγέντων βουλευτών του κόμματός του αμετανόητος για τα εγκλήματα του πρόσφατου παρελθόντος. Υπεραμύνθηκε βεβαίως των πολιτικών του επιλογών, ταύτιση με το κλεφτοΠΑΣΟΚ και εφαρμογή με υπέρμετρο ζήλο των εντολών του Βερολίνου και της Τρόικα, επιχειρώντας προφανώς να εισάγει τους νέους της κοινοβουλευτικής του ομάδας στη φιλοσοφία της υποτέλειας στους ξένους, την ουσιαστική δηλαδή ιδεολογία της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς.
Τυφλωμένος όμως από μίσος έναντι του Ελληνικού Λαού και γαντζωμένος στη προεδρική θέση, προέβη με αλαζονική έπαρση σε μια παράσταση προς τους βουλευτές, η οποία συμπυκνώνεται στην λυσσαλέα απόπειρα να αποδείξει στον εαυτό του πως δικαιώνεται!
Αφού εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει αλλαγή του πολιτικού κλίματος, πέρασε στην ουσία του πολιτικού του ρόλου ως προέδρου της ΝΔ: «οι Ευρωπαίοι εταίροι δε θα επιτρέψουν να γίνει μπάχαλο στην Ελλάδα και για την Ευρώπη η ΝΔ είναι ο πιο αξιόπιστος συνομιλητής»!
Αφενός λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς εμμένοντας με θρησκευτική προσήλωση στις πρότερες εθνοκτόνες πρακτικές του, θεωρεί τους εταίρους ως τον μοναδικό ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας και αφετέρου ομολογεί πως η πλέον δουλοπρεπής κομματική συμμορία στην Ελλάδα είναι η ψοφοδεξιά ΝΔ. Το βαθμό της ψυχωτικής του στάσης αποδεικνύει περίτρανα η φράση που ξεστόμισε με υπερβάλλουσα αυταρέσκεια «και ο Σαρκοζί έκανε come back»!
Συμπερασματικά, διόλου δεν ενδιαφέρουν τον Ελληνικό Λαό τα εσωκομματικά μιας παράταξης που κατέστρεψε την Ελλάδα σε απόλυτη σύμπλευση με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Εκείνο όμως το οποίο οφείλουν οι Έλληνες να λάβουν σοβαρά υπόψη τους είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο συνέβαλε τα μέγιστα στο ξεπούλημα της χώρας και στην εξαθλίωση του Λαού μαςαλλά έχει στοιχηματίσει με τον εαυτό του πως μπορεί να το πράξει ξανά!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδράσεις στη Ν.Δ για την μη κάλυψη του Καραμανλή από τον Σαμαρά
Φυλλοροεί η ψοφοδεξιά - Γιγαντώνεται η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr!

Τελειώνει ο χρόνος ανοχής της συγκυβέρνησης
Δημοσιεύτηκε δημοσκόπηση του έγκυρου zougla.gr στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μετατόπιση του πολιτικού σκηνικού, με γνώμονα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Στην δημοσκόπηση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα, όπως θα δείτε και παρακάτω στην ανάλυση που ακολουθεί, ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών της πλήρους πασοκοποίησής της, ενώ αντιθέτως η Χρυσή Αυγή συνεχίσει και διογκώνεται. Ο Σύριζα παραμένει σταθερά σε υψηλά ποσοστά, όμως οι υπόλοιπες ερωτήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο χρόνος ανοχής που έχει δώσει η κοινωνία τελειώνει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, πρώτος έρχεται ο Σύριζα με ποσοστό που ανέρχεται στο 35,3%, δηλαδή 1% χαμηλότερα από το αποτέλεσμα των τελευταίων εθνικών εκλογών. Δεύτερη έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 18,6%, ποσοστό περίπου 9% κάτω από τα ποσοστά των εκλογών.
Τρίτη έρχεται η Χρυσή Αυγή ενισχυόμενη κατά 1% με 7,3%, ενώ πιο κάτω τα πράγματα είναι αμετάβλητα με το «Ποτάμι» στο 6,3% τους ΑΝΕΛ στο 5,3%, το ΚΚΕ στο 4,3% και το ΠΑΣΟΚ στο 3,3%.

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, οι πολίτες δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει ότι επίκειται κωλοτούμπα. Συγκεκριμένα, ερωτώντας τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ένα 38% δηλώνει ότι δεν θα υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις Σύριζα, ενώ εστιάζοντας στους ψηφοφόρους του Σύριζα υπάρχει και πάλι ένα 19% απογοητευμένων, που συντόμως θα μετακομίσουν. Σε αυτό συντείνει και η ερώτηση αν η οικονομία της χώρας καλυτερεύει ή χειροτερεύει, όπου το 49% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι χειροτερεύει.

Όλα αυτά δείχνουν πως η επικείμενη μνημονιακή κωλοτούμπα Σύριζα θα προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό. Η ΝΔ θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού πλέον ο Σύριζα θα συσπειρώσει τους μνημονιακούς ψηφοφόρους.
Η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί περαιτέρω συσπειρώντας το πλειοψηφικό ρεύμα των πατριωτών που δεν θέλουν την Ελλάδα υπό κατοχή, ενώ Πασόκ, Ποτάμι και Ανέλ θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη.   ΠΗΓΗΟ Βαρουφάκης που έγινε Μπαρουφάκης

Ανέκαθεν το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο κατασκεύαζε διαφόρων ειδών είδωλα, επειδή αυτά βοηθούν στην διαχείριση του κοινωνικού ελέγχου. Όσο πιο ουσιαστικά ανενημέρωτος και πνευματικά ακαλλιέργητος είναι ο Λαός, τόσο πιο αποτελεσματικά στην αποστολή τους αποδεικνύονται αυτά τα είδωλα. Όταν ο Λαός αρχίζει να αμφισβητεί αυτά τα κατασκευασμένα είδωλα, τότε το σύστημα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να τα συντρίψει σε δημόσια θέα, κερδοσκοπώντας με την πτώση τους όσο αποτελεσματικά είχε κερδοσκοπήσει και με την άνοδό τους.

Η ιστορία με τους κατά καιρούς «καταλληλότερους», οι οποίοι στην συνέχεια γίνονται βδελύγματα και απόβλητοι, αποτελεί πηγή διδαγμάτων για πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα τέτοιο κατασκευασμένο είδωλο, με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης, είναι και ο Βαρουφάκης. Ο τύπος αποτελεί τον ορισμό του «ψώνιου», συμπεριφέρεται ως φελλός, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι είναι αριστουργηματική μεγαλοφυΐα. Έχει σοβαρό πρόβλημα ναρκισσισμού και εγωπάθειας και η όλη του συμπεριφορά δείχνει ότι «έχει χάσει την μπάλα». Φωτογραφίζεται σαν… μοντέλο για το Paris Match και μετά, βλέποντας την γενική κατακραυγή που προκάλεσε η προκλητικού περιεχομένου αυτή φωτογράφηση, δηλώνει ότι μετάνιωσε (!) για την φωτογράφιση, ότι η αισθητική των φωτογραφιών δεν του αρέσει (!!), αλλά θυσιάστηκε (!!!) επειδή οι φωτογραφίες θα συνόδευαν ένα πολύ καλό κείμενο για την Ελλάδα… Εγκλωβισμένος μέσα στην μεγαλομανία του ο φαιδρός αυτός μεγαλοαστός δεν υπολόγιζε ότι το γαλλικό περιοδικό θα τον «καθαρίσει» σαν βρασμένο αυγό, γιατί δεν δέχεται να του χαλάει το όνομα ο κάθε τυχάρπαστος και επίδοξος φιγουρατζής.
Βγήκαν, λοιπόν, οι Γάλλοι και αποκάλυψαν ότι πρώτα έγινε η φωτογράφηση και μετά του πήραν την συνέντευξη! Και όχι μόνον αυτό, αλλά αποκάλυψαν ότι το αφιέρωμα έγινε εν όψει της κυκλοφορίας στα γαλλικά ενός βιβλίου του Βαρουφάκη! Στην ουσία, δηλαδή, επρόκειτο για γκρίζα διαφήμιση του Γάλλου εκδότη του Μπαρουφάκη και όχι κάποιο υποτιθέμενο «εθνικό συμφέρον». Ο Βαρουφάκης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εμπορικό προϊόν για τηλεοπτική κατανάλωση και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί για την ιδιωτική προβολή του, όσο περισσότερο μπορεί, και για όσο χρονικό διάστημα περνάει ακόμη η μπογιά του. Γιατί η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Ο Τσίπρας έκρινε ότι ο γιαλαντζί «σφίχτερμαν» είναι καλός για να του κάνει παρέα σε κυριακάτικη βόλτα για «κοψίδια» στο Παγκράτι, όχι όμως για να τον συνοδεύσει στην σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών και να λειτουργήσει ως σύμβουλός του στην άτυπη διάσκεψη που θα επακολουθούσε.
Το είχε πει, άλλωστε, ο Δραγασάκης σε τηλεοπτική του εμφάνιση την παραμονή της συνόδου κορυφής: για τον υπουργό Οικονομικών η μετάβαση από την ακαδημαϊκή καριέρα στην πολιτική έχει κάποιες δυσκολίες… Σφάξιμο με το βαμβάκι, δηλαδή. Ο Τσίπρας πήρε μαζί του τον Δραγασάκη παραγκωνίζοντας τον εμφανώς χολωμένο Βαρουφάκη. Την ίδια ημέρα, όμως, υπέστη και τον πιο βαρύ δημόσιο εξευτελισμό με την εμφάνισή του στο διασημότερο «τοκ σόου» της γερμανικής ARD. Αποδείχτηκε όχι απλά ότι δικαίως αποκαλείται Μπαρουφάκης, αλλά και το πόσο «κότα» είναι στην πραγματικότητα. Του έπαιξαν το βίντεο με την γνωστή χειρονομία και αντί να πει ότι αυτό συνέβη το 2013, και η χειρονομία αναφερόταν στο 2010 και είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο, άρχισε να λέει πως αυτό δεν συνέβη ποτέ και ότι το βίντεο ήταν κατασκευασμένο! Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τον αντιμετώπισαν ψύχραιμα και με μια συγκαταβατική ειρωνεία, που δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν, ενώ στο τέλος της εκπομπής είπαν ότι οι τεχνικοί τους λένε ότι δεν έγινε καμία παρέμβαση στο βίντεο.
Ο ίδιος ο Βαρουφάκης αναγκάστηκε να βάλει στο twitter το επίμαχο βίντεο, ισχυριζόμενος ότι η επίμαχη χειρονομία έγινε, αλλά δεν αφορούσε την Γερμανία. Όποιος όμως βλέπει το βίντεο, ακούει τον Βαρουφάκη να λέει ότι κατά την άποψή του η Ελλάδα έπρεπε να κηρύξει χρεωκοπία εντός του ευρώ τον Ιανουάριο του 2010 και μετά να πει στην Γερμανία «τώρα, λύσε μόνη σου αυτό το πρόβλημα». Αμέσως μετά έκανε την γνωστή χειρονομία. Στην Γερμανία αναφερόταν και σε κανέναν άλλο, κι αυτό είναι σαφέστατο. Μιλώντας για αλλοιωμένο βίντεο έδειξε πόσο «κότα» και «ρόμπα» είναι. Κι έγινε δυο φορές «ρόμπα» όταν, αντί να σιωπήσει, επανήλθε μετά την σατιρική εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης, που τον ξεφτίλιζε με στυλ, και απαίτησε από τον δημοσιογράφο του «τοκ σόου» να του ζητήσει συγγνώμη, «επειδή χρησιμοποίησε ένα αλλοιωμένο βίντεο για να κάνει να σιωπήσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή»!
Είναι προφανές ότι, όπως γράψαμε και προηγουμένως, «έχει χάσει την μπάλα», κάνοντας την μια γκάφα μετά την άλλη, ακόμα και στο πεδίο της επικοινωνίας και της αυτοπροβολής. Αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την αποπομπή του από το υπουργείο. Όμως, για να μπορέσει να ξεφορτωθεί αυτό το «νούμερο» ο Τσίπρας, θα πρέπει να καταβάλει κάποιο πολιτικό τίμημα αγνώστου κόστους, γιατί ο Βαρουφάκης δεν πρόκειται να φύγει «αναίμακτα», δίχως να χύσει το δηλητήριό του προς τους πρώην «συντρόφους του», και είναι πολύ πιθανόν να αποκαλύψει πράγματα επιζήμια για την κυβέρνηση. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! Γιώργος Μάστορας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΥΤΣΗΣ: ΛΕΦΤΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ «ΣΥΝΤΡΟΦΕ», ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 3,1+%

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Προ ημερών, στα Χανιά, έγινε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ κάποιων Ελλήνων κι ενός αλλοδαπού και εν συνεχεία συμπλοκή των ατόμων αυτών με κάποιον αριστεριστή γιατρό που έσπευσε να εμπλακεί στο φραστικό επεισόδιο. Ακολούθως, τα άτομα αυτά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και θα γίνει αύριο, 2 Απριλίου.
Φυσικά, τα άτομα αυτά που μετείχαν στο επεισόδιο δεν είχαν ουδεμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, κι ας έσπευσαν οι γνωστοί κύκλοι των αριστεριστών να πολιτικοποιήσουν την υπόθεση, μιλώντας για «μέλη» (!!!) της Χρυσής Αυγής, για να δημιουργήσουν κλίμα ανωμαλίας ενόψει της επικείμενης Μεγάλης Δίκης…Από κει και πέρα, οι ίδιοι κύκλοι, μέσω του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν τώρα να τρομοκρατήσουν την αστυνομία και τη δικαιοσύνη! Την αστυνομία γιατί δεν χαρακτήρισε, με το έτσι θέλω, τους κατηγορουμένους «χρυσαυγίτες» και γιατί δεν τους έστειλε κατηγορουμένους για  απόπειρα δολοφονίας, την δε δικαιοσύνη για να βγάλει την απόφαση που θέλουν!   ΠΗΓΗ

Πενταπλάσια άνοδος λαθρομετανάστευσης στη Λέσβο τον φετινό Μάρτιο σε σχέση με πέρυσι

Πόλος έλξης για τη λαθρομετανάστευση αποτελεί η Χώρα μας, όπως δείχνουν καθημερινά τα στοιχεία. Ιδιαίτερα η Μυτιλήνη αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα, καθώς σε Λαμπεντούζα έχει μετατραπεί το τελευταίο δεκαήμερο, σύμφωνα με περιγραφές αξιωματικών του Λιμενικού που υπηρετούν στο νησί. Το τριήμερο από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου διασώθηκαν 620 αλλοδαποί που μπήκαν παράνομα στη χώρα, ενώ ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου μιλά για πενταπλασιασμό του αριθμού των λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν τον Μάρτιο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.


«Τον Μάρτιο του 2014 καταγράφηκαν 650 άτομα, φέτος έως 30 Μαρτίου είχαν καταγραφεί ήδη πάνω από 3.000» αναφέρουν συνδικαλιστές του Λιμενικού. Οι ίδιοι αποδίδουν την πρωτοφανή όξυνση του φαινομένου στη διαφαινόμενη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης. Στις συνεντεύξεις μετά τη διάσωσή τους, οι αλλοδαποί ομολογούν στους Έλληνες αξιωματούχους: «Ακούσαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη»!

Βεβαίως, αυτό το οποίο συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι άνθρωποι να μένουν εγκλωβισμένοι στη Χώρα μας, με όσα προβλήματα γεννιούνται από αυτή την κατάσταση. Η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, χαμένη μέσα στις αντιφάσεις των μαρξιστικών ιδεοληψιών της και μακριά από τα ακριτικά νησιά, όπως η Μυτιλήνη, τα οποία αντιμετωπίζουν την τεράστια αύξηση της λαθρομετανάστευσης, μπορεί άνετα να παριστάνει την «ανθρωπίστρια» μέσα από την άνεση και την ασφάλεια της πολυτελούς κατοικίας της.

Τα προβλήματα, όμως, τα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών αυτών, οι οποίοι είναι λογικό να νιώθουν αμήχανα μπροστά σ’ αυτή την έκρηξη της λαθραίας εισόδου ανθρώπων από άλλες Χώρες. Εάν οι «λύσεις» που προτείνει είναι παρόμοιες μ’ αυτές που πρότεινε για όσους βρισκόντουσαν στην Αμυγδαλέζα (να αφεθούν, δηλαδή, ελεύθεροι στο κέντρο της Αθήνας) τότε το πρόβλημα διαιωνίζεται και δεν λύνεται.    Γιώργος Μάστορας

Ψέμματα δίχως όρια: To Mega βάφτισε «Χρυσαυγίτες» τον Νεοδημοκράτη φούρναρη και τον Αλβανό εργάτη!Πιστοί στον δρόμο του ψέματος και της συκοφαντίας παραμένουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία συνεχίζουν να παραπληροφορούν το κοινό με κατασκευασμένες και χαλκευμένες ειδήσεις. Χθες το "έγκυρο" Mega μετέδωσε ρεπορτάζ σχετικά με το δικαστήριο του Αιγύπτιου που βασανίστηκε από τον Νεοδημοκράτη εργοδότη του Γ.Σ. και τον γιο του Σ.Σ., καθώς και τον αλβανό εργάτη που είχαν στην δούλεψή τους.
Από την πρώτη στιγμή που καταγράφηκε το συμβάν στην Σαλαμίνα το 2012 η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με το κόμμα. Προς επιβεβαίωση των γεγονότων ο ιδιοκτήτης του φούρνου Γ. Σ. έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Αμπελακίων την περίοδο 2002-2006 με το δημοτικό συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» που υποστήριζε η Νέα Δημοκρατία. Αυτό όμως δεν βολεύει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, τα οποία εθισμένα στο να ρίχνουν λάσπη στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, βάφτισαν τον ιδιοκτήτη του φούρνου, τον γιο του και τον αλβανό εργάτη τους... Χρυσαυγίτες!
Σε χθεσινό ρεπορτάζ μάλιστα του σταθμού για την εν λόγω υπόθεση πέρα από το γεγονός ότι επανέλαβαν το συνειδητό ψεύδος ότι οι δράστες ήταν Χρυσαυγίτες, ανέφεραν ότι όταν συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι είχε γίνει συγκέντρωση συμπαράστασης από Χρυσαυγίτες! Καλούμε τους "έγκυρους" ρεπόρτερ του Mega να μας δείξουν ένα βίντεο, μία φωτογραφία ή έστω μια οποιαδήποτε αναφορά που να συσχετίζει τους κατηγορούμενους με την Χρυσή Αυγή.

Ειδάλλως επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως είναι συστηματικοί συκοφάντες!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μετά το «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», το «Ποτάμι» αποχώρησε από την Επιτροπή Διεκδίκησης


Αποχώρησε το κόμμα του Μπόμπολα και του Σόιμπλε από την επιτροπή διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο λόγος, φυσικά, για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση για τους λόγους που το οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λοιπόν, το «Ποτάμι» αποχώρησε από την εν λόγω επιτροπή για να αντιταχθεί «στη μετατροπή των κοινοβουλευτικών διαδικασιών σε ντεκόρ για τις παραστάσεις, που θέλει να ανεβάσει η κυρία Κωνσταντοπούλου».
Προφάσεις εν αμαρτίαις, βεβαίως, αφού η ανακοίνωση δηλώνει την αφορμή και όχι το αίτιο της αποχώρησης. Το αίτιο εδράζει στην άκρα δουλικότητα του εν λόγω αποκόμματος, το οποίο έχει δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων εξωχώριων συμφερόντων. Θυμίζουμε προς επίρρωση των λεγομένων μας ότι σε δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε πει σχετικά με την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων: «Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας – Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο»
Ο λόγος που αποχωρεί, λοιπόν, το «Ποτάμι» από την επιτροπή είναι για να μην θιγεί ο Σόιμπλε και οι γερμανοί πάτρωνές του. Δεν υπάρχει κανένας διαδικαστικός λόγος για την αποχώρησή του από την συγκεκριμένη επιτροπή, παρά μόνο η μη συμφωνία του εν λόγω αποκόμματος με την όλη διεκδίκηση, προκειμένου να μην θιγούν οι γερμανοί.
Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι, χάριν του μικροκομματικού τους συμφέροντος, στην επιτροπή παραμένουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι σαφέστατα αντιτίθενται στο πνεύμα της σύστασης της επιτροπής. Άλλωστε, αν συμφωνούσαν θα είχαν διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο στα 40 χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα. Όμως δεν τολμούν να πραγματοποιήσουν μία έξοδο σαν του Θεοδωράκη, γιατί οι ψηφοφόροι τους θα τους «πάρουν με τις τομάτες».  ΠΗΓΗ

FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2827449966320076337

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item