Widgets

ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «ΠΑΠΑ»! ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον ΛΑΟ! ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!


Έρχεται αιματηρό μνημόνιο παρά την προπαγάνδα περί δήθεν διαπραγμάτευση
«Ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει νέο αιματηρό μνημόνιο παρά την προπαγάνδα περί δήθεν διαπραγμάτευσης και οδηγεί το Λαό μας σε νέα φτωχοποίηση, προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών.» «Ο Σύριζα με την άθλια ενεργειακή πολιτική του γελοιοποιεί τη χώρα διεθνώς και ταυτόχρονα αρνείται να αξιοποιήσει τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που μπορούν να δώσουν λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της Πατρίδα μας.»   Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: => Mr.Alexis και Jeffry χέρι-χέρι μας πάνε ντουγρού για τον τελειωτικό ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας!

=> Έφτασε η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων! Έφτασε η ώρα της Χρυσής Αυγής!


Οι Financial Times προειδοποιούν τους διεθνείς τοκογλύφους: Στηρίξτε τον Σύριζα γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στο Ελληνικό Κοινοβουλίου αποτελεί τον μοναδικό λόγο που γίνονται κάποια πράγματα σε θετική κατεύθυνση, σε διάφορους τομείς. Θυμίζουμε ότι προ της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν υπήρχε πρόθεση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ούτε για αντιμετώπιση της διαφθοράς, ούτε για αντιμετώπιση του φαινομένου των λαθρομεταναστών, ούτε για την όποια διαφοροποίηση από τις διαταγές των διεθνών τοκογλύφων.
Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή το παγκόσμιο κατεστημένο είδε να αναδύεται η μόνη πολιτική δύναμη που προτίθεται να το αντιπαλέψει. Έτσι γίνανε κάποια βήματα, έστω και υποκριτικά, ώστε να δει ο κόσμος ότι το πολιτικό σύστημα κινείται. Βεβαίως τα βήματα αυτά, ως υποκριτικά, δεν είχαν αντίκτυπο και επιπροσθέτως μάλλον εξόργισαν περισσότερο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «τιμωρία» Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Η αποτυχία του συστήματος να αντιπαλέψει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, οδήγησε στην διενέργεια της σκευωρίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το γεγονός ότι και αυτή δεν κατάφερε να περιορίσει την Χρυσή Αυγή έχει πλέον πυροδοτήσει σωρεία δηλώσεων από διάφορους «διαννοούμενους», προκειμένου να στηριχτεί ο Σύριζα με κάθε τίμημα, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.
Πέραν του Τσόμσκυ, του Γκρέυ, του Κρούγκμαν και άλλων, πλέον έρχεται να προστεθεί και δημοσίευμα της άκρως συστημικής και μνημονιακής εφημερίδας των ΗΠΑ, των Financial Times, σε άρθρο της οποίας σημειώνεται:
«Χωρίς συμβιβασμό όμως με τους εταίρους, μέχρι τον επόμενο μήνα τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας θα έχουν εξαντληθεί, γεγονός που θα καταστήσει ανήμπορη την ελληνική κυβέρνηση να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ, θα οδηγηθεί σε οικονομική μιζέρια, ενώ το δηλητηριώδες πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει, θα απειλήσει την ίδια τη δημοκρατία της χώρας. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, όπως και οι προκάτοχοί του, τότε θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις»
Κοινώς, καλεί τον Σόιμπλε και την Μέρκελ να προσέξουν την συμφωνία που θα συνάψουν με τον Σύριζα. Τους καλεί να του αφήσουν το επικοινωνιακό πεδίο ελεύθερο, προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι το νέο μνημόνιο θα λέγεται αλλιώς. Αφήνει, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να του αφεθεί και το πεδίο να κάνει κάποιες προπαγανδιστικές ενέργειες, όπως το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, μπας και δεν ξεφτιλιστεί τελείως.
Γιατί όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα, θα έρθει η Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => Το ομολογούν όλοι! Και η Liberation προειδοποιεί πως μετά την κατάρρευση του Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή

LIBERATION (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ): ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Μετά τους Financial Times (και πληθώρας άλλων ξένων ΜΜΕ) και η γαλλική Liberation βλέπει ότι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας θα είναι της Χρυσής Αυγής και δίνει… συμβουλές, ώστε να αποτραπεί το… μοιραίο (για το ντόπιο και το παγκόσμιο σύστημα τυραννίας).

Έτσι, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, υπό τον τίτλο «Ελλάδα εναντίον Ευρώπης – Το δημοκρατικό σοκ», που υπογράφει ο διευθυντής της παρακαλώ, Λωράν Ζοφρέν, η μεγάλη αριστερο-συστημική εφημερίδα της Γαλλίας (και από το 2005 περιουσιακό στοιχείο του διαβόητου σιωνιστή Έντουαρντ ντε Ρότσιλντ, της γνωστής οικογενείας…), αναφέρει τα εξής:

«Αν θέλουμε το λίκνο της Δημοκρατίας να παραμείνει Δημοκρατία, είναι καιρός να κάνουμε τις απαραίτητες υποχωρήσεις, βοηθώντας την κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε να βοηθηθεί και ο ίδιος. Όσο κι αν κανείς μπορεί να μη συμπαθεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, η Χρυσή Αυγή παραμονεύει…».

Έχει κανείς αμφιβολία ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ;  ΠΗΓΗ
Το «Βήμα» αποκαλύπτει το ρόλο του Σύριζα στην μνημονιακή κυριαρχία πάνω στην χώρα μας

Το «Βήμα» είναι η μνημονιακή ναυαρχίδα του γνωστού ΔΟΛ και αυτά που γράφει απηχούν τις βαθύτερες σκέψεις του συστήματος, επεξεργασμένες ώστε να γίνονται προπαγάνδα προς τους αναγνώστες της εν λόγω φυλλάδας. Αυτό είναι ιδιαιτέρως αντιληπτό όταν φτάνει να αρθρογραφεί ο ίδιος ο διευθυντής της εν λόγω εφημερίδας.
Άρθρο έγραψε, λοιπόν, ο διευθυντής του «Βήματος», Καρακούσης, εντός του οποίου περικλείεται ο βαθύτερος λόγος που οι διεθνείς τοκογλύφοι ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ να υπάρξει η διακυβέρνηση Σύριζα. Θυμίζουμε ότι προεκλογικώς οι διεθνείς τοκογλύφοι είχαν μόνιμο στασίδι για τον Τσίπρα στις συναντήσεις τους και φρόντιζα, από κοινού με τα μνημονιακά ΜΜΕ, να παρουσιάσουν τον Τσίπρα ως τον «σωτήρα» της χώρας.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να παραθέσουμε το εξώφυλλο της άλλης εφημερίδας του ΔΟΛ, αμέσως μετά τις εκλογές, για να δείτε τι ακριβώς σημαίνει ότι εμφάνιζαν τον Τσίπρα ως «σωτήρα»:
Γράφει, λοιπόν, ο Καρακούσης στο άρθρο του με τίτλο «Το τέλος των ψευδαισθήσεων»: «Ο ελληνικός λαός έπρεπε να ζήσει και την εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ για να κατανοήσει το βάρος και τη συνθετότητα του οικονομικού και κατ' επέκταση του πολιτικού προβλήματος της χώρας».
Και συνεχίζει: «Χωρίς μνημόνιο και χωρίς τις προβλέψεις του, χωρίς εντέλει τη συγκατάθεση και βοήθεια των εταίρων και των πιστωτών μας, η χώρα ξεμένει από χρηματοδότηση, οι οφειλόμενοι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές δεν συλλέγονται με ευκολία, οι δαπάνες δύσκολα ελέγχονται, η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται, οι επενδύσεις δεν προωθούνται, αντιθέτως κι αυτές που ήταν ώριμες να ξεκινήσουν εγκαταλείπονται ή απειλούνται με εγκατάλειψη.»
Απομακρύνοντας την προπαγάνδα που περιβάλλει το εν λόγω άρθρο, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για την ανάγκη των διεθνών τοκογλύφων να ενοχοποιήσουν τις αντιμνημονιακές ιδέες και να τις καταργήσουν στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Ο Σύριζα προφασίζεται ότι «διαπραγματεύεται» εντόνως, προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι η όποια διαπραγμάτευση είναι ανώφελη. Πάει στην Μόσχα, έχοντας πριν υπογράψει την επέκταση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, για να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι οι αμερικανοσιωνιστές και το ΔΝΤ είναι μονόδρομος.
Και, επιπροσθέτως, πήρε μαζί του τον Καμμένο για να δώσει και μια επικάλυψη γελοιότητας στο όλο μνημονιακό εγχείρημα για παραποίηση και καταστροφή όλων των εθνικών ιδεών, που προσβλέπουν στην ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Ό,τι και να κάνουν όμως οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι κλεπτοκράτες εντολοδόχοι τους, αυτές οι Ιδέες παραμένουν αλώβητες, αφού εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΕΙΣΗΣ: Για σεμινάρια στις ΗΠΑ ολόκληρη η κυβέρνηση: μετά τους Καμμένο, Βαρουφάκη, πάει και ο Κοτζιάς!


«Τα Νέα» παραδέχονται: Το πολιτικό σύστημα άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και απέτυχε οικτρά

Εξασέλιδο αφιέρωμα φιλοξενεί σήμερα η φυλλάδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα», σχετικά με την επικείμενη δίκη και το πολιτικό σκηνικό πέριξ της Χρυσής Αυγής. Στα πέντε άρθρα που απαρτίζουν το σύνολο του «αφιερώματος» υπάρχει πληθώρα ομολογιών και δακρύβρεχτων αναλύσεων σχετικά με την αποτυχία της κλεπτοκρατίας να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή.
Παραμερίζοντας τις εκλογολογικές αναλύσεις και τις πολλαπλές άσκοπες παραθέσεις γεγονότων άσχετων προς την Χρυσή Αυγή, που σκοπό έχουν την προπαγάνδα, μπορούμε να εστιάσουμε σε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που περικλείει το εν λόγω αφιέρωμα:
  • Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και ουδεμία σχέση έχει με την δολοφονία Φύσσα – Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα: «Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το φθινόπωρο του 2013 μπορεί να είχε επιταχύνει τις εξελίξεις αφού συνέδεε οργανωτικά τη Χρυσή Αυγή με το έγκλημα, αλλά μια αντεπίθεση της επίσημης Πολιτείας είχε αποφασιστεί ήδη»
Κατά πρώτον, μελετώντας κανείς το επίμαχο απόσπασμα αντιλαμβάνεται πλήρως την υφή της όλης σκευωρίας. Η απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Ελληνική Κοινωνία και τα ψηφαλάκια που έχανε η Νέα Δημοκρατία είχαν οδηγήσει στην λήψη της απόφασης να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή. Όπως έλεγε ο Δένδιας: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»
  • Για τα ψηφαλάκια έγιναν όλα: Παραθέτουμε απόσπασμα – «Όπως το έθετε πολιτικός αναλυτής που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην Αριστερά: “Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να απορροφήσει τη Χρυσή Αυγή. Ο μόνος ίσως να ήταν ο Πάνος Καμμένος, αλλά ούτε αυτός μπορεί, λόγω της συγκυβέρνησης με τον Σύριζα”
Το παραπάνω απόσπασμα αποδεικνύει περίτρανα ότι όλα έγιναν για τα ψηφαλάκια. Πριν από αυτό το απόσπασμα έχει προηγηθεί ολόκληρη ανάλυση σχετικά με την προέλευση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις κινήσεις που έκαναν τα κόμματα για να τους πάρουνΑποδεικνύεται περίτρανα και το γεγονός πως ο Καμμένος δημιουργήθηκε ως νέος «Καρατζαφέρης», δηλαδή για να πάρει εθνικιστικές ψήφους και να τις κατευθύνει και πάλι σε συστημικές επιλογές.
  • Η σκευωρία ΑΠΕΤΥΧΕ: Παραθέτουμε απόσπασμα – «Ανεξάρτητα από την προβολή ή τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει η δίκη, ένα είναι βέβαιο: την επόμενη της απόφασης τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, καθώς θα έχει κριθεί αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα ναζιστικό μόρφωμα με συντονισμένη δραστηριότητα και το κόμμα κηρυχθεί παράνομο (μάλλον απίθανο) ή αν οι εγκληματικές ενέργειες των μελών του αποτελούν «μεμονωμένα περιστατικά» που δεν συνδέονται με τις κομματικές επιλογές»
Μάλλον απίθανο θεωρεί η γράφουσα δημοσιογράφος να υπάρξει καταδικαστική απόφαση. Αυτό απορρέει φυσικά από σχετικούς σχολιασμούς που έχει ακούσει από έγκριτους δικαστικούς και ρεπόρτερ που ασχολούνται με το δικαστικό ρεπορτάζ. Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια, ασχέτως που δεν το ομολογούν. Όμως η ώρα της δίκης ήρθε και μαζί με αυτή ήρθε και η ώρα του ξεφτιλίσματος των σκευωρών.

Η τέταρτη παρατήρηση είναι άσχετη από το θέμα της δίκης, έχει όμως την δική της αξία: «Μπορεί κάποιοι δημοσκόποι να το υποεκτιμούσαν. Μπορεί να το μετρούσαν, αλλά να μην το δημοσιοποιούσαν σε όλη του την έκταση για λόγους πολιτικής ορθότητας». Αυτό απλώς αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι οι δημοσκόποι κρύβουν επίτηδες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ
Μήνυμα συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή από Ιταλό Ευρωβουλευτή ενόψει της ενάρξεως της δίκης
Βιντεομύνημα αλληλεγγύης στο κίνημα της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο ευρωβουλευτής της Lega Nord, Mario Borghezio. Το κόμμα του έχει πολλές φορές εκφράσει την καταδίκη του για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κίνημά μας, καθώς και πολλές φορές μέσα στις επιτροπές και τις συνεδριάσεις της Ευρωβουλής έχει κάνει επερωτήσεις για θέματα που μας αφορούν. Ειδικά ο συγκεκριμένος Ευρωβουλευτής έχει αναφερθεί πολλάκις μέσα στις ολομέλειες για τη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής.   Σας παραθέτουμε το κείμενο του μηνύματός του:"Είμαι ο Mario Borghezio, βουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την Lega Nord. Πολλές φορές τόνισα μέσα στις επιτροπές και τις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον πολιτικό χαρακτήρα της δίωξης στελεχών, μάλιστα και πολλών βουλευτών, αλλά και απλών μελών του πολιτικού κινήματος «Χρυσή Αυγή», στην Ελλάδα, το οποίο μεταφράζεται σε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων αυτών.

Είναι σκανδαλώδες ότι μια χώρα της Ε.Ε. που θεωρητικά προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των λαών, να έχει πράξει κάτι τόσο σοβαρό ενάντια στην ελευθερία της πολιτικής, διότι στην πραγματικότητα αυτό έχει συμβεί με τις πολιτικές και δικαστικές διώξεις, φυλακίζοντας για πολλούς μήνες τα μέλη, τα στελέχη του, μέχρι και τους βουλευτές του κινήματος, με κατηγορίες γελοίες.

Είναι ένα γεγονός πολύ σοβαρό και είναι ανεξήγητο γιατί οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν επέβαλαν κυρώσεις στην Ελληνική Κυβέρνηση, σε αυτό το αντιδημοκρατικό καθεστώς, το οποίο αφαιρεί την πολιτική ελευθερία των βουλευτών του. Εγώ δεν θα σταματήσω να ενοχλώ τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς για το σοβαρό αυτό ατόπημα ενάντια στην ελευθερία.

Και όπως μας έχει διδάξει ο Περικλής: «Η ελευθερία είναι το κουράγιο» και θα πρέπει να έχουμε το κουράγιο, πράγμα που τώρα η Ευρώπη δεν έχει, ώστε να αναδεικνύουμε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ακόμα και όταν αφορούν κινήματα στα οποία η Ε.Ε. δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους. Δεν είναι λόγοι αυτοί για να διώκονται τα μέλη ενός κινήματος.

Επομένως Ζήτω Η Ελευθερία και επαναλαμβάνω τα λόγια του Περικλή ότι «Η ελευθερία είναι το κουράγιο»! Επομένως Κουράγιο Χρυσή Αυγή!
"   ΠΗΓΗ

Λάμπρος Φουντούλης: Ενισχύστε τα εργασιακά δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το θέμα της ποσόστωσης των ανθρώπων με αναπηρίες στο προσωπικό των Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων. ΠΗΓΗ

Τραγέλαφος: ΝΔ, Πασόκ, Ποτάμι μαζί στην κάλπη;Εξώφυλλο περί των προσπαθειών του Αντώνη Σαμαρά να περισώσει το πολιτικό σαρκίο του έχει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Σύμφωνα με την είδηση ο Σαμαράς εντός των ημερών πρόκειται να ζητήσει συνεννόηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών μεταξύ του ιδίου, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να υπάρχει de facto ένωση των τριών κομμάτων.
Αυτή η πληροφορία υπήρχε εδώ και ημέρες, με την εφημερίδα να προσθέτει μόνο ότι η ένωση αυτή θα καταλήξει σε πραγματική ένωση στις κάλπες. Δηλαδή θα υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ, με έναν «αρχηγό» και ένα λογότυπο. Η λογική πίσω από το εγχείρημα είναι ότι το άθροισμα των ποσοστών των τριών αυτών κομμάτων, θα δημιουργήσουν μία πολιτική δύναμη ικανή να διεκδικήσει την εξουσία. Η εφημερίδα τονίζει ότι πρόκειται να αναζητηθεί συμφωνία για το πρόσωπο που θα ηγηθεί καθώς και το όνομα του νέου φορέα.
Το όλο εγχείρημα βεβαίως έχει ως πρώτιστο σκοπό την διαγραφή των χρεών των κομμάτων, ώστε να μην καταλήξει η όλη ιστορία σε φυλακίσεις, δημεύσεις περιουσιών και τα λοιπά. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, που σχεδιάζουν να αφήσουν «κληρονομιά» στον Ελληνικό Λαό.
Η διεκδίκηση της εξουσίας είναι δευτερεύον σκοπός, αφού είναι ουσιαστικά ανέφικτος. Δεν πιστεύουν πραγματικά οι τρεις δελφίνοι της εξουσίας ότι η ένωσή τους θα προκαλέσει και άθροισμα των ποσοστών τους. Καταρχάς γνωρίζουν ότι η κύρια δεξαμενή των ψηφοφόρων τους είναι άνθρωποι υπερήλικες που ψηφίζουν το λογότυπο και άρα μοιραία θα χάσουν κάποιους με την ένωσή τους. Κατά δεύτερον, μιλώντας για ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση να ψηφίσουν ένα κόμμα που περιλαμβάνει τον «μεγάλο αντίπαλο».
Εμείς από την πλευρά μας, ας τονίσουμε καταρχάς ότι αυτή η ένωση, αν τελικά γίνει, θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τον Ελληνικό Λαό να τους στείλει όλους μαζί στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας της χώρας. Κατά δεύτερον, μιας και υπάρχουν ζυμώσεις για όνομα και «αρχηγό», ας κάνουμε τις προτάσεις μας:
Όνομα: MEGA κόμμα
Αρχηγός: Μπόμπολας    
ΠΗΓΗ

Χάνουν τα λόγια τους οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής πριν καν ξεκινήσει η δίκη

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής και το σαθρό κατηγορητήριο που θα καταπέσει παταγωδώς αναδεικνύεται πριν καν ακόμα ξεκινήσει η "δίκη του αιώνα" όπως θέλουν να λένε τα παπαγαλάκια των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.
Πρόκειται για την δίκη - φιάσκο του αιώνα και το πρόγευμα της δίκης των ραδιούργων, όπου εκεί θα δικαστούν και θα λογοδοτήσουν αυτοί που έστησαν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Χαρακτηριστικό της ένδειας των επιχειρημάτων, της απόλυτης απουσίας επιβαρυντικών στοιχείων, αλλά και των παλινωδιών των κατηγόρων της Χρυσής Αυγής τα λόγια του δικηγόρου της πολιτικής αγωγής, Κώστα Παπαδάκη στο κυριακάτικο "Έθνος".
Ο εν λόγω δικηγόρος λέει αυτολεξεί για την επικείμενη δίκη: "Η πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν επιδιώκει ούτε να ποινικοποιήσει ιδέες, ούτε να καταδικαστούν αθώοι. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα δικαστήριο την αρμοδιότητα να επιτρέπει ή να απαγορεύει τη λειτουργία κομμάτων και τη διακίνηση ιδεών και σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο άλλωστε από τη θεσμική μας λειτουργία υπηρετούμε. Εξάλλου, οι ποινικές ευθύνες είναι ατομικές και όχι συλλογικές."
Εμείς μετά από αυτά έχουμε μόνο να απευθύνουμε τα εξής ερωτήματα:
1 - Αν υπήρχε σεβασμός στο τεκμήριο της αθωότητας, γιατί το "δημοκρατικό τόξο" ανέστειλε την κρατική χρηματοδότηση ενός νομίμου πολιτικού κόμματος πριν υπάρξει οποιαδήποτε καταδικαστική απόφαση;
2 - Αφού δεν επιδιώκεται να ποινικοποιηθούν ιδέες, γιατί οι πολιτικά διωκόμενοι κατηγορούνται μόνο για άρθρα και ομιλίες τους στην Βουλή;
3 - Αφού οι ποινικές ευθύνες είναι ατομικές και όχι συλλογικές, γιατί κατηγορείται συλλήβδην μια νομίμως εκλεγμένη κοινοβουλευτική ομάδα ενός κόμματος; Και γιατί επιλεκτικά; Γιατί δεν διώκονται και οι ευρωβουλευτές και οι νέοι βουλευτές που εξελέγησαν με την Χρυσή Αυγή; Γιατί ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αφού δεν είναι πια βουλευτής, παραμένει παράνομα προφυλακισμένος;
Είναι ξεκάθαρο ακόμα και στους αδαείς ή και τους πιο φανατικούς πολέμιους της Χρυσής Αυγής πως η δίωξη είναι ολοφάνερα πολιτική και αυτό θα αποδειχθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου η σκευωρία θα καταπέσει με πάταγο!   ΠΗΓΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ


ΔΕ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» Η αρμόδια υπουργός Μετανάστευσης, Χριστοδουλοπούλου, δε βλέπει λαθρομετανάστες να κοιμούνται στις πλατείες του κέντρου των Αθηνών, παρά μόνο να… λιάζονται, αλλά η πραγματικότητα την διαψεύδει.

Έτσι, μετά από τον ερχομό στο λιμάνι του Πειραιά εκατοντάδων λαθρομεταναστών νέας εσοδείας, με τα πλοία της γραμμής, οι εν λόγω ταλαίπωροι κατέληξαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην Ομόνοια κι έστρωσαν κάτω τα χαλιά τους να κοιμηθούν, αφού δεν έχουν «που την κεφαλήν κλίνε».

Εκτός κι αν τους ζάλισε ο ήλιος, και μετά από το λιάσιμο είπαν να ρίξουν κι έναν  υπνάκο.  ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: 


Το υπουργικό ζεύγος της συμφοράς: Δρίτσας – Χριστοδουλοπούλου σε συνεργασία γιγαντώνουν τις λαθρομεταναστευτικές ροές

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, και ο Θοδωρής Δρίτσας, υπουργός ναυτιλίας, είναι το πρώτο εν Ελλάδι ζεύγος υπουργών. Το γεγονός ότι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, μοιραία τα δύο υπουργείο αλληλοδιαπλέκονται σε αρμοδιότητες, μας δείχνει ότι υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργείων, τα οποία δεν μπορούν να προφασιστούν ασυνεννοησία.
Στις ημέρες της συνεργασίας αυτής του ζεύγους, έχει παρουσιαστεί μία πρωτόγνωρη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών, που έχει οδηγήσει σε απελπισία τους κατοίκους αρκετών νησιών. Η απελπισία αυτή, δε, μεταφέρεται τάχιστα στα αστικά κέντρα, όπου μαζεύονται οι λαθρομετανάστες για να... λιαστούν, σύμφωνα με την δήλωση της αρμοδίας υπουργού.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυτή η κατάσταση είναι εν μέρει απόρροια της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Υπουργείου της Χριστοδουλοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο εξώφυλλό της η εφημερίδα, το 2014 το Λιμενικό είχε απωθήσει συνολικά 14.000 λαθρομετανάστες, ενώ φέτος αντίστοιχα δεν έχει απωθήσει κανέναν. Το στοιχείο αυτό, αν ισχύει, δείχνει ξεκάθαρα μία κυβερνητική επιλογή, που συντείνει στην διόγκωση του προβλήματος.
Υ.Γ.1: Να τους χαίρεται ο Πάνος Καμμένος και οι «κόκκινες γραμμές» του
Υ.Γ.2: Ας μην χαίρονται οι σαμαροβενιζέλοι με την είδηση, γιατί τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, μπήκαν επί δική τους διακυβέρνησης.   ΠΗΓΗ

Νικόλαος Κούζηλος: Γιατί η Γεωοικονομία δεν τους επιτρέπει καν να εκστομίσουν την λέξη GRexit

Μια ελληνική χρεοκοπία έχει μεγάλες γεωπολιτικές προεκτάσεις. ΗΠΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ έχουν επενδύσει στην Ελλάδα, μια  χρεοκοπία, εντός του ευρώ σημαίνει παγκόσμιο ντόμινο. Ας δούμε τι σημαίνει μια ελληνική χρεοκοπία για τον καθένα ξεχωριστά.
Ε.Ε.: Ελληνικό GREXIT=ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (BLOOMBERG). Εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ με άτακτη χρεοκοπία, κυβερνήσεις και τράπεζες θα καταρρεύσουν. Όλη η Ευρώπη θα δεχθεί νομισματική πίεση, κυρίως στις χώρες του Νότου (Ιταλία – Γαλλία - Πορτογαλία). Η αμφισβήτηση του ευρώ θα διαταράξει την παγκόσμια νομισματική σταθερότητα. Η ζημιά για την Ε.Ε. θα είναι πάνω από 600 δις ευρώ και παγκοσμίως μεγαλύτερη από 1 τρις ευρώ. Η Ε.Ε. διαθέτει ελληνικά ομόλογα και η κάθε χώρα ξεχωριστά έχει δανείσει το ελληνικό κράτος. Επίσης η ΕΚΤ κατέχει ελληνικά ομόλογα και έχει δανείσει την ελληνική οικονομία.
Η ΕΚΤ για να καλύψει την ελληνική χρεοκοπία θα χρειαστεί περίπου 320 δις ευρώ. Το ύψος της ζημιάς για την γερμανική οικονομία υπολογίζεται στα 120 δις ευρώ, για την Ιταλία 80 δις, για την Γαλλία 90 δις ευρώ, για την Ισπανία 50 δις ευρώ και μικρότερο το ύψος των ζημιών για Ολλανδία – Εσθονία – Μάλτα - Σλοβακία κτλ. Θα πρέπει να υπολογιστούν και τα 40 δις ευρώ που έχει δανείσει ο ΕLA στις ελληνικές τράπεζες. Οι βασικές αρχές της Ε.Ε. θα πληγούν (ελεύθερη κίνηση προσώπων - αγαθών-κεφαλαίων - υπηρεσιών), η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου θα καταρρεύσει.
Το κάθε κράτος της Ε.Ε. θα υιοθετήσει την πολιτική του προστατευτισμού, θα υπάρξουν αντικρουόμενες πολιτικές και στρατηγικές εντός της Ε.Ε., με αποτέλεσμα τη διάσπαση (βίαιη) της Ε.Ε.
ΗΠΑ: Δήλωση Ομπάμα στο CNN: «Δεν μπορεί να συνεχίσεις να στύβεις τις χώρες που βρίσκονται σε ύφεση» (14/03/2015).
Ο λόγος της δήλωσης Ομπάμα; Η ευρωπαϊκή ύφεση επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας, η οποία ανακάμπτει σιγά-σιγά. Οι ΗΠΑ αφήνουν αιχμές για τη δογματική πολιτική του Βερολίνου, στη σκληρή λιτότητα, βλέποντας να γιγαντώνεται το μπλοκ των «νεοκεϋνσιανών» οικονομολόγων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Τζ. Λίου από το 2013 έχει έρθει σε σύγκρουση με τον Β. Σόιμπλε, δηλώνοντας ότι πρέπει να αυξηθεί η παγκόσμια ζήτηση για το καλό της παγκόσμιας οικονομίας και εμπορίου, η κινητήριος δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη είναι η καταναλωτική ζήτηση. Και ζητάει χαλάρωση της λιτότητας στην Ευρώπη, ρίχνοντας τις ευθύνες της ύφεσης στην πολιτική της Γερμανίας. Οι ΗΠΑ τρέμουν μία παγκόσμια χρηματοπιστωτική αναταραχή λόγω ελληνικού GREXIT. Φοβούνται τη γεωπολιτική αστάθεια.
Ένα ελληνικό GREXIT σημαίνει γεωπολιτική στροφή της Ελλάδας προς Ρωσία αλλά και αστάθεια στα Βαλκάνια και την Ν. Α. Μεσόγειο (Μ. Ανατολή – ISIS – Κόσσοβο - Ουκρανία). Η Ελλάδα παίζει σταθεροποιητικό ρόλο στην παγκόσμια σκακιέρα. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο γεωπολιτικών μελετών – Stratfor κάνει λόγο για τον κίνδυνο του γερμανικού ηγεμονισμού στην Ευρώπη. Ο Αμερικανός σύμβουλος αμυντικής εσωτερικής πολιτικής W.Merry υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι το ανάχωμα των ισλαμιστών τρομοκρατών που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Ευρώπη-Ελλάδα. «Χρειαζόμαστε σταθερότητα στην Ελλάδα» τονίζει.
Οι ΗΠΑ θέλουν γεωπολιτική σταθερότητα, οικονομική - νομισματική – εμπορική –ενεργειακή - αμυντική σταθερότητα. Ξέρουν πολύ καλά ότι μια ελληνική χρεοκοπία θα χτυπήσει και τις ΗΠΑ.
Νικόλαος Κούζηλος
Βουλευτής Α' Πειραιά
Πολιτικός Κρατούμενος
FREE HELLAS web Radio

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1205755584768698038

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item