Widgets

ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΣΧΟΛΗ»… ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


Την εξωφρενική αποκάλυψη ότι οι Τούρκοι έχουν οργανώσει και… σχολή εκπαίδευσης παράνομων μεταναστών, (Kaçiş Eğitim), όπου τους διδάσκουν τρόπους πως να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά, κάνει η τουρκική εφημερίδα Zaman, στο φύλλο της 29ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του Karaburun της Σμύρνης αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών όπου οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες πως θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής ακτοφυλακής.

Το ζήτημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παρανομών μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναφέρεται, η τιμή προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια, ενώ με κανονική βάρκα όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος κατεβαίνει στα 500 δολάρια.

Ο αριθμός των παρανόμων μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη. Κέντρα συγκέντρωσης τους σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, (Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την Ρόδο). Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους ξαποστέλνουν στην χώρα μας.

Το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια «ανθρωποθύελλα» παράνομης εισβολής στην Ελλάδα.

Τα ερωτήματα που μπαίνουν εδώ είναι τεράστια καθώς διαγράφεται πλέον ξεκάθαρα μεγάλη απειλή για την ίδια την κοινωνική και όχι μόνο συνοχή της χώρας. Πέραν τούτου υπάρχουν και άλλες «διαστάσεις» αυτής της κατάστασης. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι μέσα σε όλους αυτούς τους παράνομους να υπάρχουν και ακραία τζιχαντιστικά στοιχεία, καθώς και… άλλα «στοιχεία» που υπηρετούν καθαρά τουρκικά συμφέροντα σε βάρος της χώρας μας, σε μια άκρως στρατηγικά ευαίσθητη περιοχή.

Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να μπει ένας φραγμός σε αυτή την τουρκική «βιομηχανία» προώθησης παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Έκθεση Stratfor: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης γιγαντώνεται - Μόνη λύση μία Εθνικιστική Ευρώπη!


Έκθεση περί της γιγάντωσης των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη και την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Γηραιά Ήπειρο εξέδωσε το αμερικανικό κέντρο ερευνών Stratfor.

Όπως αναφέρει η έκθεση οι χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναβρασμό, γεγονός που πυροδοτεί την συσσώρευση ανθρώπων στις ακτές, προκειμένου να μεταπηδήσουν στην Ευρώπη. Στην έκθεση, βεβαίως, δεν γίνεται αναφορά στην αιτία αυτών των αναβρασμών, που δεν είναι άλλη από την αμερικανική εξωτερική πολιτική, γεγονός λογικό αν κανείς σκεφτεί την χρηματοδότηση του εν λόγω κέντρου. Σημειώνεται όμως ότι και φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη.

Το διεθνές δίκτυο στην συνέχεια αναφέρεται στην υφιστάμενη πολιτική κατάσταση στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι οι υφιστάμενες συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, εγκλωβίζοντας τους λαθρομετανάστες στον Ευρωπαϊκό Νότο, δηλαδή στην Ιταλία, την Ισπανία, την Μάλτα και την Ελλάδα. Όπως σημειώνει το δίκτυο αυτές οι συνθήκες δεν πρόκειται να αλλάξουν, αφού οι μόνες χώρες που ζητούν την αλλαγή τους είναι αυτές που υφίστανται το πρόβλημα.

Επιπλέον πρόβλημα είναι οι πυρήνες τζιχαντιστών, που πλέον συγκροτούνται, αλλά και μεταφέρονται στην Ευρώπη. Όπως σημειώνεται στην έκθεση ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιθέσεις τρομοκρατίας, όμως η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη με την ακολουθούμενη πολιτική. Γράψαμε, σχετικώς, και για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνει το όλο δρώμενο στην Ελλάδα, καθώς και για τον συναγερμό που έχει ηχήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Γιατί, όμως, ανησυχεί το εν λόγω αμερικανοσιωνιστικό κέντρο και εκδίδει έκθεση προειδοποίησης; Η εν λόγω αστοχία της παγκοσμιοποίησης και η αγανάκτηση που επικρατεί σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο, πυροδοτεί την άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων, όπως σημειώνει. Σε όλη την Ευρώπη ανεβαίνουν τα Εθνικιστικά κόμματα, απειλώντας την κυριαρχία των ΗΠΑ επί της Ευρώπης. Γι' αυτό κόπτεται το εν λόγω ίδρυμα, γι' αυτό εκδίδει προειδοποιήσεις.

Αλλιώς δεν θα είχαν κανένα ενδοιασμό να αφήσουν τον εποικισμό και τον θάνατο της Ευρώπης, αν η κυριαρχία τους δεν ήταν σε κίνδυνο. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την κατάσταση που επικρατεί στις πολυπολιτισμικές ΗΠΑ. Αξίζει, όμως, να κρατήσει κανείς την απελπισία τους, αφού αυτές οι πολιτικές δεν πρόκειται να αλλάξουν, όπως σημειώνεται, και έτσι η άνοδος του Εθνικισμού καθίσταται αναπόφευκτη, όπως και η λήξη της κυριαρχίας τουςwww.xryshaygh.com

Ένα εκρηκτικό μείγμα βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας


Όπως διαβάσαμε και  στη συγκλονιστική αποκάλυψη της Εθνικής εφημερίδας, «Εμπρός», πλέον οι αστυνομικές αρχές είναι βέβαιες ότι βρίσκονται ενώπιον μίας… ανίερης συμμαχίας μεταξύ τζιχαντιστών, που είτε διαβιούν μόνιμα στη χώρα μας, είτε έρχονται επί τούτου για σύναψη επαφών, πυρήνων αντεξουσιαστών και ποινικών εγκληματιών.

Αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Μετά από παρακολούθηση Βέλγων και Γάλλων πολιτών αραβικής καταγωγής, που από τον χειμώνα έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, διαπίστωσαν ότι έχουν όχι μόνο σχέση με ομάδες αντιεξουσιαστών, αλλά διατηρούν και δεσμούς αίματος με μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Μ.Α.) που λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα των φονταμενταλιστών «μακελάρηδων» του Ισλαμικού Χαλιφάτου.». Πρόκειται, όπως ξεκαθαρίζεται παρακάτω, για τους δύο αλλοδαπούς αραβικής καταγωγής, που συνελήφθησαν στην κατάληψη της Πρυτανείας, εκεί που ήταν θαμώνας και συνεργάτης γνωστού κακοποιού.

Συνάντηση ακροαριστερών με ισλαμιστές στην Αθήνα

Μάλιστα, λέει παρακάτω το ρεπορτάζ, υπήρξε συνάντηση μεταξύ μελών «της Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE), που έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τζαμί στο Μοσχάτο, με πρόσωπα που κινούνται στον αναρχικό χώρο». Πέραν του φόβου για ισχυρό χτύπημα στην Ελλάδα, έχουν ήδη εντοπιστεί μεγάλες ροές χρημάτων που έχουν να κάνουν με το Ισλαμικό Χαλιφάτο και την φρίκη, που αυτό πρεσβεύει. Πέραν δε των χρημάτων, για τους φονταμενταλιστές του ISIS τα 160 παράνομα τζαμιά της Αθήνας, αποτελούν - τουλάχιστον - ένα θέλγητρο για να εντείνουν την δράση τους στη χώρα.

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί κανείς να αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνη είναι για την χώρα και την ασφάλεια των Ελλήνων, η πολιτική του Σύριζα, που προστάζει την ουσιαστική κατάργηση των συνόρων, ώστε να προσέρχονται αφειδώς για «ηλιοθεραπεία» οι «πρόσφυγες» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Είναι, όμως, αυτή η μόνη συνέπεια του όλου δρωμένου; Προφανώς και όχι, αν και ακόμα και να ήταν η μόνη θα έπρεπε να είχε σηματοδοτήσει μία άρδην αλλαγή της πολιτικής πλεύσης των κυβερνώντων.

Κίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας

Η κυβέρνηση υποτίθεται ότι «μάχεται» εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, με σκοπό να αποφύγει την λήψη «υφεσιακών μέτρων». Βεβαίως αυτό είναι κάτι το απολύτως αναληθές, αφού όπως φαίνεται η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει στα βασικά σημεία του νέου μνημονίου, το οποίο θα υπογραφεί οσονούπω. Όμως η αλήθεια είναι πως η παντελής έλλειψη ασφάλειας, η άκρατη λαθρομετανάστευση και η ανοχή στην ανομία της αριστεράς είναι από μόνα τους ισχυρότατα υφεσιακά μέτρα της «πρώτης φοράς αριστερά» διακυβέρνησης.

Αν υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση μαχόταν κυριολεκτικά και όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου με τους διεθνείς τοκογλύφους, τότε οι δεύτεροι τι κινήσεις θα μπορούσαν να κάνουν για την ανατροπή της; Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην «πιστωτική ασφυξία» που διατείνονται οι αφελείς του Σύριζα, αφού αυτό είναι κάτι που ευκόλως θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μία εθνική κυβέρνηση με σκοπό την ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους.
Γίνεται, όμως, να υπάρξει εθνικά ανεξάρτητο κράτος χωρίς την ύπαρξη εσωτερικής ασφάλειας; Γίνεται να υπάρξει εθνικά ανεξάρτητο κράτος όταν διαπλέκονται οι πράκτορες ξένων δυνάμεων με την εγχώρια τρομοκρατία; 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Ιανουάριο του 2012 η αστυνομία ανακάλυψε παράνομο καζίνο, στο οποίο σύχναζαν αλλοδαποί, εντός του οποίου βρέθηκαν 4.000.000 τουρκικές λίρες, αντιστοιχούσες σε 1.542.904 ευρώ! Αυτό μετά τα έκτροπα του 2008 και τους εμπρησμούς δασών σε όλη την ελληνική επικράτεια, που όλως τυχαίως έγιναν λόγω ενός ενεργειακού αγωγού, που άφηνε την Τουρκία εκτός.

Συνεπώς, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι άνευ πάταξης του εσωτερικού εχθρού, όχι εθνικά ανεξάρτητη πολιτική δεν μπορεί να χαράξει ένα κράτος, αλλά ούτε μία διακρατική συμφωνία δεν μπορεί να κάνει. Είναι μοιραίο, συνεπώς, ότι οι όποιες πραγματικά ρηξικέλευθες πολιτικές θα ήθελε να ακολουθήσει μια κυβέρνηση όπως η σημερινή θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τις ίδιες τις ιδεοληψίες της. Θα αναγκαζόταν δε σε άτακτη υποχώρηση εμπρός στην δράση των συγκεκριμένων κέντρων.

Οικονομικές προεκτάσεις

Αν προσεγγίσουμε το ζήτημα οικονομικά θα δούμε ότι σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στην Βουλή πριν γίνει υπουργός ο κ. Νικολούδης, μόνο και μόνο η διαρροή χρημάτων από τη χώρα μας κατά το δεκάμηνο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2012 ανήλθη στο ποσό των 194.018.838 ευρώ! Δεν χρειάζεται καν να σχολιαστεί η ζημιά που υφίστανται οι μάγαζάτορες ενός αστικού κέντρου, το οποίο καίγεται κάθε δύο ημέρες. Ούτε προφανώς, για να διακωμωδήσουμε και λίγο την κατάσταση, χρειάζεται να αναλογιστούμε την ζημιά σε μία τουριστική περιοχή, της οποίας οι παραλίες δέχονται καθημερινώς βάρκες γεμάτες με λαθρομετανάστες.

Υφεσιακά μέτρα λαμβάνει, λοιπόν, αφειδώς η συγκυβέρνηση Σανέλ. Φροντίζει με τις ιδεοληψίες της να υφίσταται βαρύτατα πλήγματα τόσο η Ελληνική Οικονομία, όσο και η όποια προσπάθεια για χάραξη ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής. Η όποια λεκτική επαναστατική γυμναστική των κυβερνώντων ακυρούται εν τη γεννέση της από τις οικουμεντιστικού τύπου ιδεοληψίες της «νέας αριστεράς», περί μίας ανεκτικής ουτοπίας, ανεφάρμοστης και ανεδαφικής.

Απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα στον Αγώνα για μια Ανεξάρτητη Εθνική Πολιτική. Η διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας και της ασφάλειας των συνόρων είναι το πρώτο βήμα. Αυτό απαιτεί ισχυρό Ελληνικό Στρατό και ισχυρή Ελληνική Αστυνομία με τους κατάλληλους κανόνες εμπλοκής, ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που ανακύπτουν. Οι ιδεοληψίες του Σύριζα, ακόμα και αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει στο νέο μνημόνιο, οδηγούν απευθείας στην συνέχιση της κατοχής της Πατρίδας μας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους ολιγάρχες. 

Κώστας Αλεξανδράκης


Αποκλειστικό “Εμπρός”: Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα


Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Μπροστά σε μια τυχαία ανακάλυψη, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ξένων μυστικών υπηρεσιών για διασύνδεση τζιχαντιστών με διεθνείς και εγχώριους τρομοκράτες, βρέθηκαν οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές. Μετά από παρακολούθηση Βέλγων και Γάλλων πολιτών αραβικής καταγωγής, που από τον χειμώνα έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, διαπίστωσαν ότι έχουν όχι μόνο σχέση με ομάδες αντιεξουσιαστών, αλλά διατηρούν και δεσμούς αίματος με μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Μ.Α.) που λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα των φονταμενταλιστών «μακελάρηδων» του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Η έκπληξή τους ήταν τέτοια, που στην αρχή θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι μετείχαν ενεργά στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, δύο εξ αυτών μάλιστα συνελήφθησαν εξερχόμενοι από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέφτηκαν κάποιο γνώριμο ή συγγενικό πρόσωπό τους σε παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Μόνο όταν μετά από διασταύρωση των στοιχείων ενός φερόμενου ως ιμάμη, το όνομα του οποίου υπάρχει στον κατάλογο των ισλαμιστών που συνδέονται με την ISIS, η οποία έχει παραδοθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η υποψία τους αυτή ενισχύθηκε όταν σε γνωστό στέκι αναρχικών στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, συναντήθηκαν μέλη της Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE), που έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τζαμί (χωρητικότητας 2000 ατόμων) στο Μοσχάτο, με πρόσωπα που κινούνται στον αναρχικό χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση Ομάδων Λαϊκών Αγωνιστών, για την οποία πλέον οι αρμόδιες αρχές πιστεύουν ότι διαθέτει βαρύ οπλισμό, προερχόμενο από τις αποθήκες (λεηλατημένες) του Αλβανικού στρατού.

Η ανησυχία των συγκεκριμένων αρχών μεγάλωσε όταν ανακάλυψαν ότι πολλοί λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων στο Λεκανοπέδιο Αττικής λειτουργούν ως συντονιστικά κέντρα για την φιλοξενία νέων πολεμιστών της πίστης (γαζί τους αποκαλούν) και φυσικά για την στρατολόγηση των χιλιάδων λαθρομεταναστών, που καταφτάνουν από τα ξέφραγα σύνορα της χώρας μας. Πρόσφατα δε, σε οίκημα που στεγάζεται παράρτημα του Arab Hellenic Center For Culture and Civilization (AHCCC) (Αραβικο-Ελληνικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο) διέμεναν επί ημέρες Αλβανοί Κοσοβάροι που είχαν προορισμό την Τουρκία.


Φόβοι για χτύπημα

Όλ’ αυτά έχουν αυξήσει τους φόβους των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει, μέσα στους επόμενους μήνες, ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα σε πρεσβεία ή σε πολυεθνική εταιρεία δυτικής χώρας. Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους, όταν πάψει η Ελλάδα να χρησιμεύει ως κράτος - τράνζιτ για τους ισλαμιστές, θα ενεργοποιηθούν οι θύλακες τζιχαντιστών που ήδη έχουν εγκατασταθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτουν ανθρώπους τους σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, έχουν εντοπιστεί και χαρτογραφηθεί περίπου 160 παράνομα τζαμιά, τα οποία δεν εξυπηρετούν τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων, αλλά έχουν μετατραπεί σε χώρους για ακραία κηρύγματα.

Η χρηματοδότηση της λειτουργίας τους, όπως και η παροχή στέγης και τροφής στους εποικιστές, που κατά την ανεκδιήγητη υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, έρχονται στην χώρα μας να λιασθούν πριν εξαφανισθούν, γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί η FIOE σε μεγάλη Ελληνική τράπεζα. Πράγματι, πακτωλός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διατίθεται από το Europe Trust, που είναι ο χρηματοδοτικός βραχίονας της οργάνωσης - ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων των παράνομα εγκατεστημένων στην χώρα μας φανατικών ισλαμιστών.

Σε λιγότερο από έξι μήνες έχουν διατεθεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μόνο από ένα τραπεζικό λογαριασμό για τον σκοπό αυτό, πάνω από 800.000 ευρώ. Το θέμα είναι τι κάνει, ενόψει και της απειλής για ισλαμικό - τρομοκρατικό χτύπημα, η Ελληνική κυβέρνηση, δυο υπουργοί της οποίας έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο αυτό, από πρέσβεις μεγάλων δυτικών δυνάμεων. Γιατί κάποια στιγμή, η Ελλάδα θα πάψει να αποτελεί διαμετακομιστικό κέντρο για τους φονταμενταλιστές και τότε θα θελήσουν να εντάξουν κι αυτήν στις χώρες επιρροής τους, όπως εξάλλου έχουν προαναγγείλει με χάρτες, που εμφανίζουν το Ισλάμ να φτάνει στα περίχωρα του Παρισιού.

Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσουμε!

www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ!: Η 12ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/4 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΕΣΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


«Ανθρωπισμός» με... απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!


«Ανθρωπισμός» με... απευθείας ανάθεση: Ιδού ο λόγος που γεμίζουν τις γειτονιές σου με λαθρομετανάστες, Έλληνα!

Εντύπωση είχαν προκαλέσει οι αποκαλυπτικές, ομολογουμένως, δηλώσεις της αρμοδίας για την λαθρομετανάστευση υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες αποκαλυπτόταν ότι ο συριζαίικος «ανθρωπισμός» είναι για τα λεφτά. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA η υπουργός είχε πει: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο».

Λίγες μέρες μετά, την επαύριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, παρότι δεν ελήφθη καμία μέριμνα για την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από την ελληνική επικράτεια, η ίδια δήλωνε καταχαρούμενη, λέγοντας«κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που αφορά σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται με την έρευνα και τη διάσωση, την υποδοχή, το άσυλο και τη φιλοξενία».

Σήμερα αποκαλύπτεται ο λόγος για την... σε σημείο ακράτειας χαρά της αρμοδίας υπουργούΣτο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη βουλή κατατέθηκε τροπολογία που αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση.

Συγκεκριμένα στην τροπολογία αναφέρεται ότι: «για θέματα στέγασης, σίτισης, υγιεινής, και επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα ...είναι δυνατή στις σχετικές δημόσιες συμβάσεις έργων, εκπόνησης μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών, κατά παρέκκλιση από τις ισχύουσες διατάξεις, η εφαρμογή άπαξ της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Η προαναφερόμενη διαδικασία ισχύει για τα θέματα συμβάσεων που αφορούν κάθε κατηγορία υποδομών και υπηρεσιών και κάθε τόπο εγκατάστασης τους».

Η συγκεκριμένη πρακτική, βεβαίως, θα προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους  «από τις προτεινόμενες διατάξεις ενδέχεται να προκληθεί πρόσθετη επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, από τη μη διασφάλιση των πλεονεκτημάτων της διαγωνιστικής διαδικασίας».

Για να το πούμε σε απλά ελληνικά: Η κυρά Τασία θα μπορεί να δώσει την όποια δουλειά σε κάποια «αντιρατσιστική» ΜΚΟ του Σύριζα, χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η τυχόν υπερτιμολόγηση ή να τεθεί σε καθεστώς ανταγωνισμού, που θα μειώσει το κόστος. Και αν τύχει να πάρει την «δουλειά» με κέρδη εκατομμυρίων συγκεκριμένος ΜΚΟάρχης – συνεργάτης της κυβέρνησης και πρώην υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, θα είναι μια απλή... «σύμπτωση».

Και αν έχουν αντίρρηση κάποιοι που γεμίζουν λαθρομετανάστες οι γειτονιές τους, για να παίρνει κονδύλια η κυρά Τασία και να τα μοιράζει με απευθείας ανάθεση, τότε θα τους αποκαλούν «φασίστες» τα ΜΜΕ των εργολάβων. www.xryshaygh.com


Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων


Λαθρομετανάστευση: Μια «επιχείρηση» που ανθεί στον καιρό της κρίσης εις βάρος των Ελλήνων

Οι λαθρομεταναστευτικές ροές αυξάνονται, οδηγώντας στην απελπισία τους Έλληνες, αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους των χωρών που είναι πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός του «καραβανιού» της λαθρομετανάστευσης. Όπως έγραφε η έκθεση του Stratfor το πρόβλημα περιορίζεται στις χώρες του νότου ελέω των συνθηκών Σένγκεν και Δουβλίνο ΙΙ, τις οποίες οι χώρες του βορρά δεν προτίθενται να αλλάξουν.

Αυτό που δεν λένε, όμως, οι πάσης φύσεως εξουσιαστές, αριστεροί και δεξιοί, είναι ότι πέριξ αυτής της ροής υπάρχει μία ολόκληρη διεθνής επιχείρηση, που θησαυρίζει εις βάρος των Ελλήνων και των υπολοίπων κατοίκων του νότου. Δεν αναφερόμαστε μόνο, φυσικά, στα κονδύλια, που εισπράττει το ελληνικό κράτος για να έχει στα εδάφη του όσο το δυνατόν περισσότερους λαθρομετανάστες, αλλά και στις επιχειρήσεις των δουλέμπορων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών συνάπτονται συμβόλαια ύψους 5 – 14 χιλιάδων ευρώ ανά άτομο που καθορίζουν την ακριβή διαδρομή των λαθρομεταναστών. Σε κάθε ενδιάμεση χώρα, όπως αναφέρεται, υπάρχουν κυκλώματα που εδρεύουν σε μαγαζιά νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών, που φροντίζουν ώστε να κρύβουν τους λαθρομετανάστες και να τους παρέχουν ό,τι απαιτείται για την περαιτέρω μετακίνησή τους.

Η πληρωμή γίνεται είτε εφάπαξ είτε τμηματικά με την διαδικασία για πληρωμή εκ του μακρόθεν να εκπληρώνεται από γραφεία σε όλη την Ελλάδα, που αναλαμβάνουν την διακίνηση του μαύρου χρήματος, χωρίς παραστατικά. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την Αθήνα, στην περιοχή μεταξύ Ομονοίας και Πλ. Καραϊσκάκη υπάρχει πληθώρα τέτοιων γραφείων για κάθε προορισμό, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάει να καταθέσει χρήματα χωρίς παραστατικά, πληρώνοντας κάποια προμήθεια, τα οποία θα παραλάβει ο δουλέμπορος σε άλλη χώρα, εντός ολίγων λεπτών.

Το κράτος πληρώνεται για να μην βλέπει αυτή την παρανομία, μέσω κονδυλίων της Ε.Ε., που μετά γίνεται «απευθείας ανάθεση» σε ημέτερους των ΜΚΟ, πράσινων, γαλάζιων ή ροζ. Από την άλλη τον πραγματικό «λογαριασμό» πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν την υποβάθμιση, την εγκληματικότητα και γενικώς την «ανθρωπιστική» δράση αυτών των κυκλωμάτων. www.xryshaygh.com

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός".

Κάθε ημέρα που περνάει μεγαλώνει η ανησυχία του Ελληνικού λαού από το συνεχώς όλο και μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών, οι οποίοι περνούν στα ελληνικά νησιά. Ασφαλώς και το πρόβλημα έχει μία διάσταση ανθρωπιστική και κανένας Έλληνας δεν υπάρχει, ο οποίος να έχει την θέση ότι θα πρέπει να δολοφονήσουμε ή να πνίξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η ανθρωπιστική όμως διάσταση του θέματος δεν λύνει το πρόβλημα και το πρόβλημα είναι μεγάλο! Ένα πρόβλημα το οποίο αδυνατεί να λύσει η κυβέρνηση κι όσο για τις κραυγές της Νέας Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον υποκριτικές, αφού όντας κυβέρνηση δεν θέλησε και δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.
Το σίγουρο είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις δεν φταίει η Πατρίδα μας για το κύμα αυτό των αλλοδαπών, οι οποίοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα. 

Όλη αυτήν την αναστάτωση, πολέμους, εισβολές και εμφύλιες συγκρούσεις τις προκάλεσε η τυχοδιωκτική πολιτική των ΗΠΑ, η οποία υποστήριξε και χρηματοδότησε ανοιχτά αυτούς που ξεκίνησαν τις εξεγέρσεις. Από κοντά και οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες συμφώνησαν απόλυτα με αυτήν την άφρονα και επικίνδυνη πολιτική. Το ερώτημα που τίθεται είναι: η Ελλάδα θα πληρώσει τα αποτελέσματα όλης αυτής της αναταραχής; Η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε μία οξύτατη οικονομική κρίση, είναι δυνατόν να γίνει ο μέγας φιλάνθρωπος ο οποίος θα λύσει το πρόβλημα; Είναι φανερό ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν έχει καμμία σημασία για τους εθνομηδενιστές και επαγγελματίες “αντιρατσιστές”, οι οποίοι δεν θα είχαν αντίρρηση να υπάρχει στο μέλλον και μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες!

Η ανευθυνότητα της κυβερνήσεως είναι σκανδαλώδης και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το πρόβλημα. Μαζεύουν όλους τους αλλοδαπούς, τους οποίους άλλοτε αποκαλούν πρόσφυγες και άλλοτε “παράτυπους μετανάστες” και τους μεταφέρουν στο κέντρο των Αθηνών δημιουργώντας μία κοινωνική ζούγκλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι όσο θα βελτιώνεται ο καιρός και θα κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή, το πρόβλημα θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Επίσης είναι δεδομένο ότι μεγάλη ευθύνη για αυτό το κύμα των αλλοδαπών προς την Ελλάδα φέρει η Τουρκία από την οποία έρχονται όλοι αυτοί. Υπάρχουν μάλιστα και στοιχεία αλλά και η απλή λογική αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η υπόθεση αυτή της παράνομης εισόδου στη χώρα μας των αλλοδαπών είναι στην πραγματικότητα μία παρακρατική επιχείρηση της Τουρκίας με προφανή σκοπό να πλήξει την Ελλάδα και φυσικά να κερδίσουν κάποιοι πολλά χρήματα.

Πέραν όλων των άλλων, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο η προπαγάνδα των εθνομηδενιστών παίζει με τις λέξεις. Απαγόρευσαν ούτε λίγο, ούτε πολύ την λέξη “λαθρομετανάστες” γιατί είναι λένε “ρατσιστική”… Έδωσαν δε εντολή να αποκαλούνται όλοι αυτοί που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας “παράτυποι μετανάστες”! Παράτυποι ως προς τι; Δεν είχαν σφραγίδα στα διαβατήριά τους; Ποιον τύπο δεν τήρησαν και είναι απλά παράτυποι; Και όσο για την λέξη μετανάστες κάθε Έλληνας γνωρίζει ότι μια χώρα η οποία μαστίζεται από ανεργία, από μία ανεργία που αγγίζει το 30% σίγουρα δεν έχει ανάγκη από… μετανάστες!

Εντελώς ανεύθυνοι και παίζοντας με τις λέξεις οι εθνομηδενιστές αφήνουν το πρόβλημα να γίνεται όλο και περισσότερο επικίνδυνο για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας μας και δεν πράττουν αυτό που πρέπει να πράξουν. Δηλαδή, να πιέσουν τους διεθνείς οργανισμούς, να καταγγείλουν την Τουρκία και να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε επισημάνει το ζήτημα, όμως αντί να το αντιμετωπίσουν απλά μας κατηγόρησαν και μας κατηγορούν σαν απάνθρωπους και ρατσιστές. Το πρόβλημα όμως παραμένει και απαιτεί λύση. Και λύση μπορούν να δώσουν μόνον αυτοί που είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος το πρόβλημα.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος

Λ. Φουντούλης: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι κυματοθραύστης λαθρομεταναστώνΠαρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Αντίθετα με την υποκριτική και άκρως επικίνδυνη στάση των περισσοτέρων Ευρωβουλευτών, οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αποφασισμένοι να δείξουν και στην Ευρώπη πως το Κίνημα μας θα σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια τους. Σχέδια που, αν επαληθευτούν, θα σημάνουν το τέλος της Ελλάδος και της Ευρώπης όπως την ξέρουμε και την αντικατάσταση τους με ένα σύνολο πληθυσμών και όχι πια Λαών, ευάλωτων στα σχέδια των παγκόσμιων οικονομικών συμφερόντων.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης: "Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Χθες συζητούσαμε για τις λεπτές πλαστικές σακούλες. Σήμερα, δυστυχώς, καλούμαστε να συζητήσουμε για κάποιες απαίσιες σακούλες που χρησιμοποιούνται για τα νεκρά κορμιά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα νερά της Μεσογείου προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. Η Ιταλία και η Ελλάδα καλούνται να αντιμετωπίσουν το κύμα των παρανόμων μεταναστών, τους οποίους εσείς προσκαλείτε, λέγοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της και να τους υποδεχτεί. Η Ευρώπη που μαζί με τις Η.Π.Α είναι οι βασικοί υπεύθυνοι της δυστυχίας τους.

Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες Σύριοι και Λίβυοι πρόσφυγες. Βουλιάζουν τα Ελληνικά και τα Ιταλικά νησιά από ανθρώπους που πετούν στη θάλασσα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Δεν θέλουν να καταγραφούν, ώστε να μην μείνουν αποκλεισμένοι στην Ελλάδα και την Ιταλία όπως επιτάσσει η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ. Εάν όντως τους χρειάζεται η Ευρώπη, ας τους δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα να προχωρήσουν στις υπόλοιπες χώρες. Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια να επαναπατριστούν άμεσα.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ο κυματοθραύστης των λαθρομεταναστών που θέλουν να εισβάλλουν στην Ένωση. Πολεμήστε τα κυκλώματα των διακινητών στην Τουρκία και τη Λιβύη με κάθε τρόπο. Προστατέψτε τα σύνορα της Ευρώπης. Να βρούμε λύση άμεσα.www.xryshaygh.com

Γ. Επιτήδειος: Ακόμα και με στρατό πρέπει να προστατεύσουμε τις αρχαιότητες από τους ΤζιχαντιστέςΟ ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος μίλησε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι αρχαιότητες από τους βανδαλισμούς των Τζιχαντιστών.

Ακολουθεί η ομιλία του στρατηγού Επιτήδειου: "Κυρία Πρόεδρε, έχουμε όλοι μας παρακολουθήσει με αποτροπιασμό τα βίντεο με τις συστηματικές καταστροφές των μνημείων της τέχνης, στις οποίες επιδίδονται οι μαχητές του ISIS στις περιοχές που ελέγχουν, προκειμένου να τρομοκρατήσουν όλο τον κόσμο.

Πέραν όμως από τις καταστροφές, το ISIS λειτουργεί και ως αρχαιοκάπηλος σε διεθνές επίπεδο διότι πραγματοποιεί λαθραίες ανασκαφές στις περιοχές που υπάρχουν ελληνιστικά, ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία και πουλά παράνομα στο εξωτερικό όσες αρχαιότητες έρχονται στο φως.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες δεν αποτελούν απλή καταστροφή. Συνιστούν πολιτισμική εκκαθάριση η οποία αποσκοπεί στο να εξαφανίσει από την μνήμη των λαών τις πολιτισμικές τους καταβολές. Συνιστούν πρόκληση προς την πολιτισμένη ανθρωπότητα και κυρίως προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία πρέπει να αντιδράσει και πρέπει να συνεργαστεί με το ΟΗΕ και την ΟΥΝΕΣΚΟ για να προστατεύσει από το μένος των ισλαμιστών όλα τα μνημεία του πολιτισμού.

Είναι αναγκαίο η καταστροφή των μνημείων του πολιτισμού να χαρακτηρισθεί ως έγκλημα πολέμου και να προβλεφθεί η νομική προστασία τους με τη δημιουργία στρατιωτικής δυνάμεως η οποία θα αναπτύσσεται στις περιοχές που υπάρχουν αρχαιότητες για να αποτρέψει την καταστροφή τους". www.xryshaygh.com

Γ. Επιτήδειος: "Η τρομοκρατία είναι Ισλαμική και στοχεύει τους Χριστιανούς"
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στην Κένυα. Ο Στρατηγός έθιξε το γεγονός ότι από τα 50 κράτη που διώκουν χριστιανούς τα 40 είναι μουσουλμανικά, δηλαδή το 80% τα των χριστιανών διώκεται από μουσουλμάνους καθαρά για θρησκευτικούς λόγους.

Ακολουθεί η ομιλία: "Κύριε Πρόεδρε, το τραγικό και καταδικαστέο περιστατικό της δολοφονίας των 147 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο της Garissa στην Κένυα έφερε στην επιφάνεια μια πραγματικότητα στην οποία δυστυχώς δεν είχαμε δώσει μέχρι τώρα τη δέουσα σημασία. Πρόκειται για τις δολοφονίες των χριστιανών σε όλο το κόσμο από εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις.

Σε έκθεση της οργάνωσης Open Doors, αναφέρεται ότι από τα 50 κράτη που διώκουν σήμερα χριστιανούς, τα 40 είναι μουσουλμανικά. Δηλαδή το 80% των χριστιανών διώκεται από μουσουλμάνους ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης των τελευταίων. Για τον λόγο αυτόν δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χριστιανοί στοχοποιούνται από ακραίους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Δυστυχώς αυτή την κατάσταση την έχει υποθάλψει και την συντηρεί η αδιαφορία των χωρών της Δύσης και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο πολύ ενδιαφερόμαστε για την παραβίαση των δικαιωμάτων των τρομοκρατών παρά για την προστασία της ζωής των θυμάτων τους. Ουδείς πέραν του Θεού έχει το δικαίωμα να αποφασίζει πόσο θα ζήσουμε, που θα πεθάνουμε και πότε θα πεθάνουμε.

Για τον λόγο αυτόν πρέπει να αντιδράσουμε, να οργανωθούμε και να αντιμετωπίσουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, διαφορετικά θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Η  υπομονή και η ανοχή μας έχουν όρια και αυτά έχουν πλέον εξαντληθεί". www.xryshaygh.com

Καθημερινή: "Πάψτε να λέτε τον όρο 'λαθρομετανάστες' και να.... βρίζεστε στη Βουλή...η Χρυσή Αυγή βγαίνει κερδισμένη"Με τον πομπώδη τίτλο "Εκτροχιασμός και Παρατράγουδα στο Κοινοβούλιο" προσπαθεί να συνετίσει τους ευερέθιστους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" η φυλλάδα του Αλαφούζου και του Παπαχελά, καθώς ελοχεύει σημαντικός κίνδυνος από τις πράξεις τους.

Προ ημερών είχαμε μια γηπεδική - χουλιγκανική συμπεριφορά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που απείλησαν να προπηλακίσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ έφθασαν στο τσακ να χειροδικήσουν, καθυβρίζοντας τους, κάνοντας μάλιστα επίδειξη των ικανοτήτων τους στο....ξύλο!!!!.Η συμπεριφορά αυτή είναι "κόκκινη γραμμή" για τους... δημοσιολογούντες καθώς αναιρεί το βασικότερο επιχείρημα τους στην προσπάθεια που κάνουν να...αποτρέψουν τον κόσμο να ενδιαφερθεί για τη Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος ως αγροίκους, απολίτιστους, μπράβους κτλ.

Ωστόσο όμως η στάση και οι ενέργειες των "ευγενών" του "συνταγματικού τόξου" προδίδουν ότι.....
εκτός από υποκριτές, είναι ταυτόχρονα όλα όσα καταλογίζουν στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Άρα το επιχείρημα της "αγένειας" και του "τραμπουκισμού" αναιρείται αυτόματα και χάνεται και το όποιο ηθικό δικαίωμα απέρρεε από αυτό.


Παραθέτουμε όλο το κείμενο για να διαπιστώσετε τη χυδαιότητα των βουλευτών του συνταγματικού τόξου αλλά και την προτροπή ή να το πούμε καλύτερα εντολή προς τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" να πάψουν να είναι ερειστικοί και ταυτόχρονα να σταματήσει να χρησιμοποιείται και ο όρος "λαθρομετανάστης" γιατί.... βοηθά εμμέσως τη ρητορεία της Χρυσής Αυγής και ξυπνά "εθνικιστικά" αντανακλαστικά.

Οι εχθροί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ζητούσαν, διαδηλώνοντας στο Σύνταγμα, «να καεί η Βουλή», όμως το πολιτικό σκηνικό «πυρπολείται» από το εσωτερικό του Ναού της Δημοκρατίας. Οσα διαδραματίζονται πλέον στο ελληνικό κοινοβούλιο, χαρακτηρίζονται ως το χαμηλότερο σκαλί των τελευταίων δεκαετιών, με σχεδόν άπαντες να ομολογούν ότι δεν είναι και το έσχατο στον κατήφορο: «Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα...», επισημαίνεται στο περιστύλιο. 
Η φράση που ακούστηκε, καθώς ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα, από υπουργικά χείλη «ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μ...», αμέσως μόλις είχε ολοκληρώσει μια άκρως επιθετική προς τους αντιπάλους της κυβέρνησης ομιλία του κατά την προχθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση για την κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, κατέδειξε με τον πλέον αρνητικά εντυπωσιακό τρόπο ότι έχουμε περάσει σε ένα άλλο, χειρότερο κάθε προηγούμενου, επίπεδο. Την αμέσως προηγούμενη περίοδο, οι ασχήμιες προέρχονταν από την ακροδεξιά πτέρυγα. Αυτή τη φορά, όμως, όχι.
 
Πριν από περίπου δύο χρόνια, ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντός Βουλής κινούνταν με τέτοιο τρόπο που μετέδιδαν διάθεση χειροδικίας προς αντιπάλους. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Ολομέλεια, ήταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που παρ’ ολίγον να έρθουν στα χέρια, εν μέσω της ακραίας έντασης. Ψυχραιμότεροι συνάδελφοί τους, εκατέρωθεν, πρόλαβαν και δεν έγινε το κακό.

Ο εκτροχιασμός καταγράφηκε, ωστόσο, πολύ νωρίτερα, σχεδόν με την έναρξη της νέας, μετά τις βουλευτικές εκλογές, περιόδου. Το πρόσωπο που είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιο για «την πιστή τήρηση του Κανονισμού», την «τήρηση της τάξης», και τη λήψη «όλων των αναγκαίων μέτρων εναντίον κάθε παρεκτρεπόμενου βουλευτή», δηλαδή εν προκειμένω η πρόεδρος του Σώματος, εκτός των άλλων μίλησε από την έδρα με τρόπο που άφηνε απαράδεκτα για βουλευτές υπονοούμενα: «Αν συνεχίσετε, θα εξετάσω και το τι διανέμεται από το κυλικείο αυτές τις ώρες» είπε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν από το έδρανό του βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φώναζε διαμαρτυρόμενος για τη διαδικασία, αργά το βράδυ σε μια από τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής. 
Δεν είναι, ωστόσο, μόνο τα περιστατικά της ανάρμοστης συμπεριφοράς και η «ατιμωρησία». Είναι και το φαινόμενο της α λα καρτ εφαρμογής του πειθαρχικού ελέγχου, που έρχεται να ολοκληρώσει, τουλάχιστον ώς τώρα, τον κύκλο της χαμένης κοινοβουλευτικής αξιοπιστίας.
 
Πρώτο παράδειγμα: Η πρόεδρος της Βουλής επέκρινε εντόνως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αμέσως μόλις εκείνος έκανε κατά την ομιλία του χρήση του όρου «λαθρομετανάστες». Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ρατσιστικές εκφράσεις δεν θα ακούγονται «σε αυτή τη Βουλή». Οταν αργότερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε χρήση του ίδιου όρου, παρούσης της κ. Κωνσταντοπούλου, η πρόεδρος επέτρεψε στον χρυσαυγίτη βουλευτή να ολοκληρώσει την ομιλία του χωρίς ίχνος παρατήρησης.
 
Δεύτερο παράδειγμα: Βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του τέταρτου μήνα του 2015 και η ελληνική Βουλή ούτε φαίνεται να έχει ασχοληθεί, με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των μελών της.
 
Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, νέα κρούσματα που καταδεικνύουν πως η κατάσταση είναι εκτός κάθε ελέγχου, σχεδόν καθημερινά προστίθενται στα πρακτικά, ωθώντας ολοένα και περισσότερους στο περιστύλιο να κάνουν λόγο για έναν κατήφορο άγνωστης κατάληξης.


Υ.Γ.
Το καθεστώς φυλάκισε βουλευτή λόγω.... "χαρακτήρα"...
Σε αυτή την περίπτωση τι θα έπρεπε να κάνει άραγε;!

paspartoy.blogspot.com

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ! ! Συναγερμός για ροές τζιχαντιστών μέσω των κυμάτων μετανάστευσης ! !

Σε συναγερμό βρίσκονται Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών... 


(ΕΥΠ) και Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) για το ενδεχόμενο ανάμεσα στους παράτυπους μετανάστες, που εντοπίζονται κατά εκατοντάδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τον Εβρο, να υπάρχουν μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» (ISIS). Μεικτά κλιμάκια αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής και υπαλλήλων της ΕΥΠ, με εξειδίκευση σε θέματα διεθνούς-ισλαμιστικής τρομοκρατίας, βρίσκονται στα σημεία εισόδου παράτυπων μεταναστών, στη Μυτιλήνη, τη Χίο, τον μεθοριακό σταθμό Κήπων Εβρου κ.ά. 

Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, μεταξύ μεταναστών που διασώθηκαν στη Χίο από άνδρες του Λιμενικού εντοπίστηκε υπήκοος Συρίας, που στο κινητό του τηλέφωνο είχε αποθηκευμένες φωτογραφίες με όπλα και πυρομαχικά από πεδία μαχών στη Συρία. Ανακρινόμενος, δήλωσε «αντικαθεστωτικός» που πολεμάει εναντίον της κυβέρνησης Ασαντ. Κατά μια εκδοχή, δεν προέκυψαν ενδείξεις διασύνδεσής του με δίκτυα ισλαμιστών τρομοκρατών, ενώ, επιπλέον, τα στοιχεία ταυτότητάς του δεν βρέθηκαν καταχωρισμένα στον «κατάλογο υπόπτων» της λίστας Σένγκεν (Schengen Information System).

Παρόμοιο συμβάν καταγράφηκε, την Τετάρτη, στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα και απελάθηκε 18χρονος Αλβανός, ο οποίος, εξεταζόμενος από την Αντιτρομοκρατική της γειτονικής χώρας, φέρεται να ομολόγησε ότι πρόθεσή του ήταν να ταξιδέψει στη Συρία. Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ προβλέπουν ότι το φαινόμενο θα ενταθεί τους καλοκαιρινούς μήνες (παράλληλα, δηλαδή, με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών) και επισημαίνουν ότι ενισχύονται με προσωπικό οι μεθοριακοί σταθμοί της χώρας. Εκτιμούν, μάλιστα, ότι Ευρωπαίοι μαχητές της τζιχάντ θα επιχειρήσουν να μεταβούν αεροπορικώς στη Συρία και το Ιράκ μέσω απευθείας πτήσεων τσάρτερ προς περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, όπως της Ρόδου, της Κω κ.ά.

Σύμφωνα, εξάλλου, με ξένες αρχές πληροφοριών, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ευρωπαίων πολιτών που πολεμούν στις τάξεις του ISIS μετέβησαν στη Συρία και το Ιράκ αεροπορικώς, κυρίως μέσω του αεροδρομίου «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Στο μεταξύ, αξιωματούχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δήλωσε στην «Κ» ότι αξιοποιούνται μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ για τη δημιουργία δικτύου συλλογής πληροφοριών και την ενεργοποίηση «πηγών» σε χώρους συγκέντρωσης μεταναστών, πλατείες, τζαμιά, εστιατόρια κ.λπ. Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ενέργειες γίνονται και στο πεδίο της μυστικής διπλωματίας, με στόχο την ενίσχυση συνεργασίας των ελληνικών υπηρεσιών με αντίστοιχες χωρών του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και της Τουρκίας. 

Για άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα ξένων διωκτικών αρχών για την παρακολούθηση ή σύλληψη υπόπτων για τρομοκρατία, που βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, μιλούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Ως παράδειγμα αναφέρουν τη σύλληψη την περασμένη εβδομάδα ενός Γερμανού και ενός Τούρκου υπηκόου, υπόπτων για συμμετοχή σε δίκτυο ακροαριστερής τρομοκρατίας, ύστερα από αίτημα της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας (BKA).Στη διαδικασία, πάντως, εντοπίζονται σοβαρά κενά. Η βάση δεδομένων Eurodac, στην οποία καταχωρίζονται τα βιομετρικά στοιχεία των παράτυπων μεταναστών, δεν είναι διασυνδεδεμένη με τη βάση δεδομένων Σένγκεν (SIS), όπου αποθηκεύονται τα στοιχεία υπόπτων για τρομοκρατία. 

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ», οι υπηρεσίες αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ταυτοποιήσει ως Σύρο πρόσφυγα και είχαν χορηγήσει εξάμηνη αναστολή απέλασης στον καταζητούμενο, σήμερα, Γάλλο υπήκοο, ο οποίος είχε προσαχθεί τον Ιανουάριο από διαμέρισμα του Παγκρατίου μαζί με τον Ομάρ Νταμάς, ύποπτο για συμμετοχή στο δίκτυο ισλαμιστών τρομοκρατών της πόλης Βερβιέ του Βελγίου... antiratsistiko.blogspot.com

Τον Ιούνιο ξεκινά το σχέδιο “Ιώνη”: Τσαντίρ μαχαλάδες σε ολόκληρη της Ελλάδα!


Τον Ιούνιο ξεκινά το σχέδιο “Ιώνη”: Τσαντίρ μαχαλάδες σε ολόκληρη της Ελλάδα!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ να έριξαν τους τόνους για το μέγα θέμα της λαθρομετανάστευσης (μόλις είδαν ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ξυπνούν… «ρατσιστικά» αισθήματα στους Έλληνες…), αλλά τα δεδομένα της αθρόας εισβολής εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν και η απόφαση των Τσιπροκαμμένων είναι ειλημμένη (με την ανοχή των λοιπών κομμάτων του… τόξου, βεβαίως-βεβαίως…): τον Ιούνιο (ή νωρίτερα, αν χρειαστεί…), που τα σημερινά κύματα των λαθρομεταναστών (περίπου 550 νεοαφιχθέντες την ημέρα…) θα μετατραπούν σε… τσουνάμι, θα ενεργοποιηθεί το σχέδιο «Ιώνη» της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, που προβλέπει την κατασκευή καταυλισμών προσφύγων με σκηνές και είδη πρώτης ανάγκης συντήρησης, διαβίωσης και υγιεινής, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Τέτοιοι καταυλισμοί δεν θα γίνουν στις τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη και τα νησιά Αιγαίου και Ιονίου, αλλά σ’ ολόκληρη την ηπειρωτική ενδοχώρα! Αρχικά δε (μέχρι που να τιγκάρει ολόκληρη η Ελλάδα…), τέτοιοι καταυλισμοί δε θα γίνουν ούτε στην Αττική. Μάλιστα, ναυλωμένα πλοία (με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων, φυσικά…) θα παραλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες από τα νησιά αμέσως μετά την άφιξή τους και θα τους μεταφέρουν στα… ενδότερα, γιατί θεωρούνται… αντιτουριστικοί. Και κάτι τελευταίο για να… καταχαρούν οι κάτοικοι της ηπειρωτικής χώρας. Οι καταυλισμοί θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ και ο κάθε λαθρομετανάστης θα μπορεί να… λιάζεται χωρίς περιορισμούς στις πλατείες (ή όπου αλλού γουστάρει…) των πλησιέστερων επαρχιακών πόλεων…

(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε (επειδή οι κάτοικοι των επαρχιών που θα υποστούν τις συνέπειες θα αναζητήσουν ευθύνες…), την πρόταση της διασποράς των λαθρομεταναστών σ’ ολόκληρη την Ελλάδα την έχει κάνει ο υπουργοπάνος Καμμένος, σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου του, Χρυσοβελόνας: «Η απόφαση για τη μεταφορά των νεοεισερχομένων από τα νησιά σε κέντρα υποδοχής στην ηπειρωτική Ελλάδα και η δημιουργία καταυλισμών και ειδικών χώρων όπου θα τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας ήταν εισήγηση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και αποτελεί δικαίωση των θέσεων του…». Εθνικισμός


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν εν ονόματι του “αντιρατσισμού” αλλάζουν την ελληνική γλώσσα…

Ελ. Συναδινός: Η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει τις ποικίλες απειλές που δέχεται

Χρυσή Αυγή για λαθρομετανάστευση: Ειδικές δυνάμεις κατά των δουλεμπόρων - ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι


Η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσηςΗ γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης

Όλοι μας καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μέσω των ΜΜΕ του κύματος λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα μας και την Νότια Ευρώπη. Τα  ΜΜΕ για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια χύνουν ποταμούς δακρύων για τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες, τους οποίους τώρα βαπτίζουν ως «πρόσφυγες», προσπαθώντας έτσι να εκβιάσουν τα φιλεύσπλαχνα και αλτρουιστικά αισθήματα των Ελλήνων.
Χιλιάδες λαθρομετανάστες έρχονται στην χώρα μας σχεδόν καθημερινά από Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Ερυθραία, Γκάμπια, Σομαλία, Σενεγάλη, Τυνησία και από πολλές άλλες χώρες που έχουν φροντίσει να αποσταθεροποιήσουν η Ουάσιγκτον, οι Βρυξέλλες και το ΝΑΤΟ. 

Ο πόλεμος, η βία και η τρομοκρατία είναι η αιτία της φυγής από τις προαναφερόμενες χώρες, παράλληλα με την οργανωμένη λαθρομετανάστευση από διάφορες ισλαμικές χώρες που χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία με την υποστήριξη των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας. Οι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, η βία και η τρομοκρατία που πυροδοτήθηκαν σκόπιμα και κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου από την Ουάσιγκτον, το ΝΑΤΟ και τους λακέδες τους στην Ευρώπη είναι η πραγματική αιτία της λαθρομετανάστευσης. 

Το πραγματικό παρασκήνιο αυτού του τεράστιου κύματος λαθρομετανάστευσης ουδόλως συζητείται όμως από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, ούτε βέβαια γίνεται μνεία στα σιωνιστικά ΜΜΕ. Το πραγματικό παρασκήνιο που είναι η οικονομική εκμετάλλευση, οι ζώνες γεωπολιτικής επιρροής των Αμερικανοσιωνιστών, η παγκοσμιοποίηση είναι οι αιτίες των πολέμων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, είναι οι αιτίες της τρομοκρατίας και της βίας που σπρώχνουν τους ανήμπορους εν πολλοίς ανθρώπους στην λαθρομετανάστευση.

Η τρομοκρατία και η βία, όπως αυτή του Ισλαμικού Κράτους, δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ με σκοπό την πρόκληση χάους και αποσταθεροποίησης σε χώρες γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, σε χώρες όπως η Συρία που οι πολίτες της ζούσαν καθ’ όλα ειρηνικά έως ότου ξέσπασε η κατευθυνόμενη κρίση. Η ισλαμική τρομοκρατία, όπως αυτή της Αλ Κάϊντα, δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ για να σπείρει το χάος, την βία και τον φόβο, ούτως ώστε να επιβληθεί η υπεροχή των λακέδων της παγκοσμιοποίησης στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Το νεώτερο κρούσμα αυτής της προσπάθειας των Αμερικανοσιωνιστών είναι η Υεμένη, στις εσωτερικές υποθέσεις της οποίας αναμίχθηκε η μεσαιωνική Σαουδική Αραβία κατ’ εντολή της Ουάσιγκτον. Σε λίγο διάστημα είναι βέβαιο ότι κύματα λαθρομεταναστών από την Υεμένη θα καταφθάνουν στα νησιά μας και στα νότια παράλια της υπόλοιπης Ευρώπης.

Η προβληματική σχετικά με την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη δεν είναι κάτι νέο. Εφόσον οι Βρυξέλλες θέλουν να λύσουν και κόπτονται για το πρόβλημα δεν έχουν παρά να σταματήσουν να υπηρετούν την Ουάσιγκτον, δεν έχουν παρά να σταματήσουν τις στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, δεν έχουν παρά να σταματήσουν να χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες εφόσον ενδιαφέρονται για τους λαθρομετανάστες δεν έχουν παρά να παύσουν να λεηλατούν τον πλανήτη μέσω του σιωνιστικού ΔΝΤ, μέσω της σιωνιστικής Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν έχουν παρά να παύσουν να παραπληροφορούν την ανθρωπότητα μέσω των σιωνιστικών ΜΜΕ. 

Η λαθρομετανάστευση είναι προγραμματισμένη και το σχέδιο εκτελείται συστηματικά. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης των Αμερικανοσιωνιστών, μιας πολιτικής που είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια νεκρούς στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, μιας πολιτικής που έχει ως στόχο την φυλετική εκκαθάριση της Ευρώπης. Όσοι ενθαρρύνουν ή προωθούν έμμεσα ή άμεσα αυτή την πολιτική είναι συνένοχοι των εκατομβών στην θάλασσα, είναι συνένοχοι της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή δεν υποκρίνεται όπως η Αριστερά και η μπασταρδεμένη Δεξιά σε σχέση με το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σύμμαχος των Αμερικανοσιωνιστών όπως η μπασταρδεμένη Δεξιά του τίποτε, δηλαδή σύμμαχος με αυτούς που είναι η γενεσιουργός αιτία της λαθρομετανάστευσης που πλήττει την χώρα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ που κινείται στην κατεύθυνση της πλήρους υποταγής και ενσωμάτωσης στην ΕΕ της παγκοσμιοποίησης, είναι λογικό να θέλει να υποδεχθεί και να προσφέρει άσυλο στους λαθρομετανάστες που δημιούργησαν τα αφεντικά του, εξ άλλου αυτό επιτάσσει και η αρρωστημένη ιδεοληψία του.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να μην επιτρέψει να ανοίξει η κερκόπορτα στο τσουνάμι των λαθρομεταναστών που προωθείται στην πατρίδα μας εξ αιτίας της πολιτικής των Αμερικανοσιωνιστών και των ντόπιων λακέδων τους.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.com


Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες


Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Γράψαμε χθες για την αποτυχία της συγκυβέρνησης να στρέψει το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον στην πραγματική διάσταση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο προφανώς έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτοφανή κατάσταση, με τις γειτονιές τους να υποβαθμίζονται και με την εγκληματικότητα να σημειώνει συνεχώς ραγδαία άνοδο. Η κυβέρνηση στην Σύνοδο Κορυφής για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης πήγε ανήμπορη, λόγω ιδεοληψίας, να εκπροσωπήσει τα προβλήματα των Ελλήνων.

Εν τέλει η Σύνοδος Κορυφής, απαρτιζόμενη από τις κυβερνήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου, που εκπροσωπούν ίδια συμφέροντα και όχι των πολιτών τους, και από τις κυβερνήσεις του Βορρά, οι οποίες θέλουν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης να μην φτάνουν στην πόρτα τους, αποφάσισαν την αύξηση της χρηματοδότησης, προκειμένου να γίνονται ευκολότερα δεκτές οι μεταναστευτικές ροές. Καμία ουσιαστική συζήτηση δεν έγινε για εφαρμογή της Νομοθεσίας, που προστάζει την άμεση απέλαση των παρανόμως εισελθόντων στην χώρα.
Την επαύριο της Συνόδου Κορυφής, που απλώς επιβεβαίωσε την απελπισία των Ελλήνων, για το ότι έχουν μία κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την βούλησή τους στο συγκεκριμένο θέμα, βγήκε και έκανε δηλώσεις η γνωστή και μη εξαιρετέα, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Καταρχάς έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που δεν τέθηκε θέμα απόκρουσης ή αποτροπής των λαθρομεταναστευτικών ροών, γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο την μετατροπή της χώρας μας σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως αυτή και οι ομοϊδεάτες της στις ΗΠΑ οραματίζονται. Κατά δεύτερον έδειξε εξαιρετικά χαρούμενη που περί απελάσεως ουδείς λόγος έγινε. Όμως, η μεγαλύτερη χαρά της ήταν στον πυρήνα της φιλελεύθερης και μαρξιστικής σκέψης, από όπου πηγάζουν όλες οι «ιδέες» νεοδημοκρατών, συριζαίων και πασόκων. Τα λεφτά! Συγκεκριμένα πανηγύρισε λέγοντας: «κερδίσαμε γενναία έκτακτη οικονομική χρηματοδότηση που αφορά σε όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται με την έρευνα και τη διάσωση, την υποδοχή, το άσυλο και τη φιλοξενία».

Για να το πούμε απλά, πανηγύρισε επειδή ο κατακλυσμός της χώρας μας από λαθρομετανάστες θα γίνεται, πλέον, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και με αφειδώς χορήγηση κονδυλίων, ώστε να διαλυθεί πλήρως η Ελληνική Κοινωνία και να περιέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία οι Έλληνες πολίτες. Αντιστοίχως, κονδύλια για την απέλαση, φυσικά, δεν δόθηκαν, αλλά και να δίνονταν δεν θα τα δεχόταν η κυρά Τασία, χαρακτηρίζοντάς τα «κονδύλια μίσους». www.xryshaygh.com

Τασία η Λαθρομήτωρ [και η λίστα Καμίνη]

Η είδηση είναι διασταυρωμένη απ' όλες τις μπάντες. Και "Ζούγκλα" και "Μακελειο" και "Αττικά νέα" και δεν συμμαζεύεται.Ο Καμίνης λέει έστειλε στην Τασία μακρύ κατάλογο με ακίνητα του Δήμου Αθηναίων στα οποία θα μπορούσαν να στεγαστούν προσωρινά χιλιάδες λαθρέποικοι, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο [ενδεχομένως με σάουνα, κλιματισμό, σούσι μπαρ και ότι χρειάζεται τέλος πάντων για να διαβιοί αξιοπρεπώς ένας κογκολέζος που διέθετε γιακούζι στο χωριό του...]Ναι-Ναι!

Και μπορεί χιλιάδες Έλληνες να τη βγάζουν στην απο δω και στην απο κει, αλλά προκειμένου για τους λαθρομετανάστες, χαλί να γίνουμε να μας πατήσουν. 
Και στέγη θα τους βρούμε και ευρόπουλα θα τους δώκουμε [11 ευρά τη μέρα λένε οι φήμες] και φαγάκι θα τους ξαναδώκουμε και γκόμενα άμα χρειαστούν, πάλι θα τους βρούμε.  


Τσακίστηκε ο δήμαρχος της Αθήνας να στείλει λίστα με ακίνητα στα οποία θα φιλοξενήσουμε τις πολυφυλετικές ορδές, που προορίζονται να αντικαταστήσουν τους εκφυλισμένους νεοέλληνες.

Φυσικά κατόπιν εντολής της Τασίας.

Η οποία έχει αποκτήσει πλέον διεθνή φήμη ως η "Αγία Μητέρα" των αλβανοκογκολέζων.

Τασία η Λαθρομήτωρ!  Καλά, ε; Ούτε η αληθινή τους μαμά δεν τους έχει περιποιηθεί έτσι τους λαθρέποικους. Φεύγουνε οι άνθρωποι από την Ουαγκαντούγκου κι από το Αλ Σφαγιστάν και δεν λένε: πάω στην Ελλάδα.

Λένε: πάω στην Τασία!

Ζωή να' χει η γυναίκα αλλά όπως το πάει το πράγμα, θα μας φορτώσει εδώ όλους τυχοδιώκτες της Αφρικής, της Ασίας, των Βαλκανίων και της χώρας των χόμπιτ. Σε λίγο θα αρχίσουν να ανησυχούν οι μουλάδες στο Αλ Αποκεφαλιστάν μήπως ξεμείνουνε από κεφάλια για κόψιμο.

Και στο μεταξύ τη σιγοντάρουν όλες και όλοι οι μεταναστολάγνοι του συριζα και πάσης Ελλάδος, να πούμε...

Και προπαντός ο Καμίνης. Για τον οποίο είμαι υποχρεωμένος να αναρωτηθώ όπως ο άλλος Πανούσης, ποιοι μ@λ@κες τον ψήφισαν; Πέντε χρόνια στη δημαρχία δεν γνοιάστηκε ποτέ του πως να στεγάσει έναν Έλληνα. Μόλις του είπανε για αραπάδες, κατέβασε και τις λίστες του [αν δεν κατεβάσει στο μέλλον και τίποτε άλλο...]

Είναι δυνατόν να μην πάθει κατάθλιψη τώρα ο Μπουτάρης, που δεν έχει τόσους μαύρους να στεγάσει κι αυτός;Και μην το γελάτε καθόλου.

Διότι αν εξετάσετε προσεκτικά τη λίστα των δημοτικών ακινήτων που έστειλε στην λαθρομήτωρα ο λαθρολάγνος, θα διαπιστώσετε με φρίκη και κάποιες άλλες λεπτομέρειες...

Τη λίστα αυτή μπορείτε να τη βρείτε ολόκληρη σε αρχείο PDF, στο μπλογκ της καλής μου φίλης Πόπης Σουφλή,Αττικά Νέα, για το οποίο σας δίδω εδώ και συνδεσμούλι, ώστε να μην λέτε ότι σας μιλάω έτσι στον βρόντο...  
Διατηρητέα κτίρια στη καρδιά των Αθηνών.
Κι αυτά στη λίστα Καμίνη για να δοθούν σε λαθρέποικους. 
Σιγά μην και γνοιάζονται οι συριζαίοι για την πολιτιστική μας κληρονομιά...Εγώ λοιπόν που κάθισα και τη μελέτησα [εμφανίζω τελευταία κάποια συμπτώματα μαζοχισμού] παρατήρησα τα εξής καταπληκτικά...1. Στην καρδιά της ΑθήναςΚαταρχήν να σας πω ότι η λίστα περιέχει τρεις κατηγορίες ακινήτων που ο σύντροφος Καμίνης θεωρεί ότι είναι ιδιοκτησία του.- Διαμερίσματα και κτίρια, εκ των οποίων άλλα έχουν περιέλθει στην κατοχή του δήμου από δικαστικές αποφάσεις [μήπως και κατασχέσεις;] και άλλα από κληρονομιές ή δωρεές [ποιοι ηλίθιοι δωρίζουν ακίνητα σε έναν Καμίνη;]- Κοινόχρηστους χώρους του δήμου [πάρκα, αλσύλια, παιδικές χαρές και πλατείες]- Δημόσια σχολεία!Κι όλα αυτά στην καρδιά της Αθήνας.

Ενδεικτικά μόνον σας αναφέρω, ακίντα από το 1ο διαμέρισμα Αθηνών...Οικία στην οδό Κυρρήστου, στην Πλάκα [αν είναι δυνατόν!]

Οικία στην οδό Σόλωνος, μέσα στο εμπορικό κέντρο των Αθηνών!

Κτίριο στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που έχει κριθεί ως διατηρητέο [τρελό, ε;]Και τα ίδια για εκατοντάδες άλλα διαμερίσματα, κατοικίες, μέγαρα ή διατηρητέα κτίρια και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.

Δεν τους προβληματίζουν ούτε η ιστορική σημασία των αθηναϊκών κτιρίων, ούτε η αισθητική τους αξία, ούτε οι ζωές των κατοίκων τους. Στους λαθρέποικους τα πάντα όλα. Για να ανεβαίνουν να χέζουν στην Ακρόπολη και στον ναό του Ολυμπίου Διός! Δηλαδή η Τασία η Λαθρομήτωρ έχει σκοπό,με τη συνενοχή των καμίνηδων να φορτώσει με μαύρη αφροασιατική αθλιότητα, περιοχές όπως η Πλάκα, οι Αμπελόκηποι, το εμπορικό κέντρο, το ΜΕΤΣ και δεν συμμαζεύεται.

Ένας-δύο-τρεις... πολλοί Άγιοι Παντελεήμονες.

Γουστάρω!

Και πιο πολύ θα γουστάρω όταν θα φάνε στη μάπα την αφροασιατικη μπόχα κάτι βολεμένες μεταναστολάγνες του Παγκρατίου, των Ιλισσίων και των Πετραλώνων, που τώρα μου το παίζουν λαθρομήτορες και αγίες Τερέζες.

Δήμαρχε δώσε κι άλλα...

Κακώς δεν έβανες στη λίστα και το μουσείο Ακροπόλεως. Μια χαρά θα ταιριάξουν οι αραπάδες πλάι στα γλυπτά του Παρθενώνα [κι έχετε και μούτρα να τα ζητάτε από τους Βρετανούς...]Δημοτικά σχολεία των Αθηνών.
Κι αυτά στη λίστα Καμίνη για να παραχωρηθούν στους αλβανοκογκολέζους.
Ε, καλοκαίρι έρχεται, να μην μένουν κι άχρηστα...  


2. Σε πλατείες και σε σχολεία; Όσοι από μας διαβάσαμε με προσοχή τη λίστα Καμίνη, παρολίγον να καραφλιάσουμε [και να καταντήσωμε σαν τον "ραντεβού στα γουναράδικα"]

Διότι ο δήμαρχος Αθηναίων [;] προτείνει στη Λαθρομήτωρα] να μπάσουν τις ορδές των λάθρο στις πλατείες, στα αλσύλια και στα σχολεία μας!

Σας φαίνεται παρανοϊκό;

Κι όμως θα έπρεπε να σας φαίνεται παρανοϊκό το ότι βρέθηκαν Έλληνες [;] που ψήφισαν κάτι καμίνηδες και κάτι τασίες...Διότι άμα πάτε στη λίστα [που σας έδωκα συνδεσμούλι]  θα δείτε με τα ματάκια σας, τα εξής παραφρονημένα...

Ο δήμαρχος [που ο Θεός να τον κάμει δήμαρχο] Αθηναίων, προτείνει για φιλοξενία λαθρομεταναστών...[Ενδεικτικά στο 1ο δημοτικό διαμέρισμα]

- Την πλατεία Κολωνακίου!

- Την πλατεία Αγίας Ειρήνης

- Την παιδική χαρά της πλατείας Κουντουριώτη

- Το δημοτικό σχολείο στην οδό Λυκαβηττού και Σκουφά[Ενδεικτικά στο 7ο διαμέρισμα όπου τα ξέρω και καλά γιατί εκεί κατοικώ...]

- Το αλσύλιο της οδού Τσόχα [κοντά στο μαιευτήριο της Έλενας Βενιζέλου]

- Την πλατεία Αργεντινής δημοκρατίας στη λεωφόρο Αλεξλανδρας [Χριστός κι απόστολος!]

- Όλα τα δημοτικά σχολεία του 7ου διαμερίσματος, 22 τον αριθμό [τρελό - ε;]Παιδικές χαρές του δήμου Αθηναίων
Κι αυτές στη λίστα Καμίνη, για να "φιλοξενηθούν" οι "πρόσφυγες" από το Αλ Αποκεφαλιστάν

Και σκέψου ότι όλα αυτά, σχολεία, πλατείες, κτίρια, παιδικές χαρές, φτιάχτηκαν από τον μόχθο των Ελλήνων.
Για να τα δίνει τώρα η κάθε Τασία στους τυχοδιώκτες από το Αλ Ισλαμιστάν...
Πως το είπε ο Πανούσης; [Όχι εγώ, ο άλλος...]
Απορώ ποιοι μ@λ@κες τους ψήφισαν...  Στην ουσία ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται δήμαρχος Αθηναίων προτείνει να παραχωρηθούν στους λαθρέποικους όλες οι πλατείες, τα πάρκα, τα αλσύλια και τα δημοτικά σχολεία και των 7 διαμερισμάτων της πόλης.

Κι αν δεν με πιστεύετε βάλτε κάτου τον πισινό σας και μελετήστε αυτήν τη βάρβαρη λίστα, για την οποία σας ξαναδίδω εδώ συνδεσμούλι...


Κι επειδή αποκλείω ο Καμίνης να είναι τόσο παρανοϊκός, εικάζω κάτι άλλο: πως αυτή η χιώτικη κουφάλα κάμει πλάκαστην λαθρομήτωρα Τασία!

Ναι-ναι...

Διότι μεταξύ μας, όταν πρόκειται για συριζαίους μόνον ως ανέκδοτα μπορείς να τους εκλάβεις...

Το κακό είναι ότι η Τασία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το πάρει στα σοβαρά. Και την έχω ικανή να φέρει χίλιους βρωμιαραίους και να τους εγκαταστήσει στην πλατεία κολωνακίου.

Μα τω Χριστώ σας μιλάω, θα το φχαριστηθεί η ψυχή μου. Έτσι! Φάτσα στη μούρη του Σημίτη...

Έτσι κι αλλιώς πεθαίνουμε που πεθαίνουμε σαν χώρα. Ας φύγουμε τουλάχιστον με ένα χαμόγελο στα πικραμένα μας χείλη... panusis.blogspot.gr

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ : "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΜΕ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ


10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ;;ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ -"ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" - ΕΛΛΑΔΑΣ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ :

www.newsbeast.gr Η 24χρονη από το ναυάγιο της Ρόδου που συγκίνησε τη Bild.
H κοπέλα από την Ερυθραία είναι ένα σύμβολο πόνου.
Η φωτογραφία της Νεμπιγιάτ την ώρα της διάσωσής της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
Κατάγεται από την Ερυθραία και ήθελε να πάει στην Σουηδία. Το πλοιάριο στο οποίο ήταν μαζί με άλλους μετανάστες βούλιαξε σε μια από τις πιο κεντρικές παραλίες της Ρόδου.


Η κοπέλα από την Ερυθραία είναι ένα σύμβολο πόνου αναφέρει η BILD και αυτή είναι η απελπιστική κατάσταση εκατομμυρίων προσφύγων. 
Την Πέμπτη, βρέθηκε και πάλι με τους φίλους από την Ερυθραία. Όταν τους είδε, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά τους.
«Είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν είμαστε σίγουροι τι θα κάνουμε αλλά ελπίζουμε να ταξιδέψουμε στην Ευρώπη. Δεν θυμάμαι πολλά. Ήμουν στο νερό και ήμουν φοβισμένη και μετά βρέθηκα εδώ. Νιώθω τυχερή. Έχω οικογένεια πίσω μου και είμαι τυχερή που τα κατάφερα»., λέει.
Η οικογένεια της πλήρωσε περισσότερα από 10.000 δολάρια προκειμένου να της δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια καινούργια ζωή στην Ευρώπη, ελπίζοντας ότι θα έφτανε κάποια στιγμή στη Σουηδία.

ΣΧΟΛΙΟ:
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ "ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ .ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ...ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ;...ΣΟΥΗΔΕΖΑ; ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;;
ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ;;

ieroslochos.blogspot.gr

4.500.000 λαθρομετανάστες περιμένουν να εισέλθουν στην Ελλάδα για να “λιαστούν”!Ένα εφιαλτικό σενάριο προμηνύει η πληροφορία ότι στην Τουρκία βρίσκονται περίπου 3.000.000 λαθρομετανάστες, ενώ στην ευρύτερη λεκάνη της ανατολικής Μεσογείου είναι σε στάση αναμονής άλλο 1.500.000. Συνολικά, δηλαδή, 4.500.000 αλλοδαποί βλέπουν την Ελλάδα ως το επόμενο βήμα στάθμευσής τους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια της Χώρας μας. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση με την στάση της ενθαρρύνει την μαζική εισροή λαθρομεταναστών και η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, με συνεχείς προκλητικές δηλώσεις της, προκαλεί την οργή του Ελληνικού Λαού, το πρόβλημα συνεχώς μεγεθύνεται.

Ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ομολογεί ότι υπάρχει αύξηση εισόδου στην Χώρα μας κατά 130% το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ζήτημα, όμως, αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του υπουργού αυτή την στιγμή υπάρχουν γύρω στους 2.500.000 πρόσφυγες στα μικρασιατικά παράλια, άλλο 1.200.000 στην Ιορδανία και συνολικά 4.500.000 στα παράλια της Μεσογείου! Οι Σύριοι, οι οποίοι το 2014 αποτέλεσαν σχεδόν το 45% όσων πέρασαν στην Ελλάδα, κυρίως από το Αιγαίο, έχουν ένα έγγραφο από την Τουρκία που επιβεβαιώνει την εθνικότητά τους.

Η Ελληνική Αστυνομία τους χορηγεί μία «αναβολή απομάκρυνσης», την οποία επιδεικνύουν αν συλληφθούν, και αφήνονται ελεύθεροι. Η «αναβολή απομάκρυνσης» είναι εξάμηνης διάρκειας και χρειάζεται ανανέωση. Στην περίπτωση μεταναστών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ούτε οι ίδιοι ούτε το προξενείο ενδιαφέρονται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των εγγράφων. Οι δύο χώρες έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πληθυσμό και δεν «χρειάζονται» τους 10.000 Πακιστανούς ή τους 2.000 – 5.000 Μπανγκλαντεσιανούς που έχει συλλάβει η ΕΛ.ΑΣ. όσο χρειάζονται τα εμβάσματα που θα στέλνουν στη χώρα τους, αν παραμείνουν στην Ελλάδα. Όμως και οι ίδιοι οι συλληφθέντες έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να έρθουν στην Ευρώπη και πρέπει να αποπληρώσουν το ποσό.

Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε οι άνθρωποι αυτοί εγκλωβίζονται στην Χώρα μας, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα εξόδου απ΄αυτήν προς τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης. Την ίδια ώρα που το πρόβλημα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτο η κυβέρνηση, διά στόματος της Χριστοδουλοπούλου, δείχνει μια ανεκδιήγητη στάση. Χαμένη μέσα στις ανεδαφικές, ανιστόρητες και καταστροφικές ιδεοληψίες της η υπουργός δηλώνει ότι «Θέλουμε να βρούμε μαζί, και πάντα με διάλογο, χώρους για να τους φιλοξενήσουμε. Υπάρχει η σκέψη να το κάνουμε σε εγκαταλειμμένα στρατόπεδα, υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιήσουμε τα ολυμπιακά ακίνητα, για να δείξουμε στην Ευρώπη ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη».

Η εύλογη απάντηση των δημάρχων προς την αναπληρώτρια υπουργό είναι πως χρειάζονται πόροι για να εφαρμοστεί το πλάνο της – σε μία περίοδο που το κράτος δυσκολεύεται να καταβάλει ακόμα και τις ανελαστικές του υποχρεώσεις, ενώ δεν πρέπει κανείς να παραγνωρίζει και την αντίθεση των τοπικών κοινωνιών. Για να εφαρμοστούν τα όσα ζητά η Χριστοδουλοπούλου, χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό, που θα αυξάνει όσο αυξάνονται και οι μεταναστευτικές ροές. Με την Ευρώπη να δείχνει απρόθυμη να βοηθήσει, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε από πού θα βρεθούν αυτά τα χρήματα…

Την στιγμή που ο Λαός μας υποφέρει, που μισθοί και συντάξεις είναι ζήτημα αν θα πληρωθούν, η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει μια «φιλανθρωπική» παράσταση, η οποία όμως δεν οδηγεί πουθενά. Και το πρόβλημα, δυστυχώς, ολοένα και μεγαλώνει.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com

ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ... ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑΣ;;; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΟΥΓΚΑ! ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΑΛΟΥΣΑΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!


«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!


«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

Όταν η Χρυσή Αυγή διέθετε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στην κοινωνική αλληλεγγύη των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου (κόμματα, φορείς, τηλεοπτικοί σταθμοί κι εφημερίδες) έσπευδαν να εξαπολύσουν το αντεθνικό τους μένος, κάνοντας λόγο για επίδειξη ρατσισμού και «συσσίτια μίσους». Πλέον, η κοινή γνώμη αργά αλλά σταθερά αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί ότι το αντεθνικό Κράτος και οι μηχανισμοί του, μπορεί να αδιαφορούν πλήρως για τους εξαθλιωμένους Έλληνες επικαλούμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά αντιθέτως, δαπανούν απλόχερα πακτωλό χρημάτων για τους λαθρομετανάστες που πλημμυρίζουν την Πατρίδα μας!

Μετά τις κωμικοτραγικές δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αρμόδιας υπουργού για τη μετανάστευση σχετικά με τους «μετανάστες που λιάζονται στις πλατείες», έρχονται στη δημοσιότητα έγκυρες πληροφορίες οι οποίες συγκλίνουν στην πρόθεση της κυβέρνησης να χορηγήσει τεράστια ποσά όχι βεβαίως για την καταπολέμηση του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά για την φιλοξενία και ένταξη αυτών στην ελληνική κοινωνία.
Στα πλαίσια λοιπόν της ενσωμάτωσης από το κοινωνικό σύνολο και της αποφυγή γκετοποίησης από την πλευρά των αλλοδαπών, η κυβέρνηση Σύριζα δια της αρμόδιας υπουργού σχεδιάζει την στέγαση αρχικά 2.500 περίπου λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα των οποίων το ενοίκιο θα καταβάλλουν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Ξεχωριστής μνείας χρήζει το γεγονός ότι προκειμένου η Τ. Χριστοδουλοπούλου να δικαιολογήσει την οικονομική επιβάρυνση για τους Έλληνες φορολογούμενους έφτασε μέχρι του σημείου να εξομοιώσει τους άνεργους με τους λαθρομετανάστες, κάνοντας λόγο για ημερήσια επιβάρυνση αντίστοιχη εκείνου που καταβάλλεται υπό μορφή επιδόματος ανεργίας: όπερ σημαίνει πως κάθε λαθρομετανάστης θα λαμβάνει το ποσό των 11 ευρώ καθημερινά!

Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής μάλιστα, καλεί τις Περιφέρειες της χώρας να διαθέσουν το 6% του προϋπολογισμού, από τα 49 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα λάβουν από το ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Σε μια χρονική περίοδο όπου οι Έλληνες άνεργοι φθάνουν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια, οι δε άστεγοι αυξάνουν δραματικά με το «κοινωνικό» Κράτος να κείται όχι μόνον αδιάφορο αλλά εχθρικό απέναντί τους, η διάθεση τεράστιων χρηματικών ποσών τα οποία θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες αποκλειστικά σε λαθρομετανάστες συνιστά καταφανή ρατσιστική πολιτική από την ίδια την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Επιπρόσθετα, η επιπλέον επιβάρυνση των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες της αρμόδιας υπουργού και της κυβέρνησης Σύριζα, αποτελεί μια ακόμη αντεθνική ενέργεια κρατικής επιβολής του πολυφυλετισμού και ευόδωσης της πραγματικότητας πως λεφτά υπάρχουν μόνο για τους λαθρομετανάστες!

Ευάγγελος Καρακώστας

www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουηδία: 19χρονη φιλοξένησε στο σπίτι της άστεγους λαθρομετανάστες και την βίασαν ομαδικά

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ! ΑΓΡΙΑ ΣΦΑΓΗ 67ΧΡΟΝΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Χάος στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκές λαθρομεταναστών με μαχαίρια για θρησκευτικούς λόγους!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 6317395491284029440

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item