Widgets

Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση


Γράφαμε πριν δύο εβδομάδες για την πρόθεση της συγκυβερνήσεως Σανέλ να επαναφέρει τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση, που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Το συγκεκριμένο πασοκικό νομοθέτημα απέδιδε την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με κριτήριο τον χρόνο παραμονής και την φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο. Το ΣτΕ έκρινε ότι, βάσει του Συντάγματος, ένας νόμος περί της αποδόσεως της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς θα πρέπει «να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».

Η απόφαση του ΣτΕ προφανώς δεν επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αφού ξεκάθαρα τονίζει ότι δεν αρκεί η παραμονή στην Ελλάδα και η φοίτηση σε ελληνικό σχολείο, προκειμένου να κριθεί ο αλλοδαπός ικανός για κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Το ΣτΕ ρητά τονίζει ότι πέραν αυτών των κριτηρίων θα πρέπει να υπάρχουν και ουσιαστικά κριτήρια τεκμηρίωσης του «δεσμού του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία». Συνεπώς αν κάποιος θα ήθελε να νομοθετήσει σε αυτή την κατεύθυνση, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα έπρεπε να τίθεται ως θέμα, θα έπρεπε να σκεφτεί μερικά κριτήρια, που θα μπορούσαν να κριθούν ως «ουσιαστικά».

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, το νομοσχέδιο που είχε προαναγγείλει ο Βούτσης, τίθεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή σε διαβούλευση. Το αν η κατάθεση του νομοσχεδίου την Μεγάλη Παρασκευή γίνεται για λόγους συμβολικούς ή για να μην το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες, παραμένει άγνωστοΣύμφωνα με το νομοσχέδιο των Σανέλ τα κριτήρια για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών είναι ο χρόνος παραμονής του γονέα στην Ελλάδα και κύριο ρόλο παίζει η εγγραφή του παιδιού στην Α’ Δημοτικού.

Πρόκειται, δηλαδή, για ένα νομοθέτημα αποκύημα της αρρωστημένης αριστερίστικης ιδεοληψίας συγκεκριμένων συνιστωσών του Σύριζα. Όμως πέραν αυτού πρόκειται για ένα νομοθέτημα de facto αντισυνταγματικό, καθώς αγνοεί την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ επί του νομοσχεδίου Ραγκούση, θέτοντας ακόμα λιγότερα τυπικά κριτήρια και κανένα ουσιαστικό κριτήριο. Πρόκειται, επιπλέον, για έναν νόμο που πέραν της προφανούς αντισυνταγματικότητάς του βρίσκει ενάντια και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. www.xryshaygh.com

Πληρώστε Έλληνες: Ο Σύριζα νοικιάζει ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες


Πληρώστε Έλληνες: Ο Σύριζα νοικιάζει ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου θα μείνει αλησμόνητη στους Έλληνες όταν εκπνεύσει η ανοχή που δείχνει ο κόσμος προς την συγκυβέρνηση Σανέλ. Η εν λόγω συριζαία έχει τοποθετηθεί αρμόδια υπουργός για την λαθρομετανάστευση και το σπίτι της είναι η πρώτη περίπτωση στην πολιτική ιστορία της χώρας, όπου μπαίνουν δύο υπουργικοί μισθοί, μιας και ο σύντροφός της είναι επίσης υπουργός. Προφανώς σκανδαλώδες το να συμβαίνει αυτό, ιδιαιτέρως την στιγμή που ο μέσος Έλληνας δοκιμάζεται από την κρίση.

Ξεπερνώντας αυτό το προφανές σκάνδαλο, θα περίμενε κανείς ότι η κυρά Τασία θα σεβόταν τουλάχιστον αυτούς που την πληρώνουν, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες. Όμως τα λιγούρια της εξουσίας, νομίζουν ότι θα κυβερνάνε για χρόνια και έτσι επιδεικνύουν μία αλαζονεία εφάμιλλη μονάχα του Βενιζέλου. Έτσι η Χριστοδουλοπούλου έχει γίνει διάσημη για τις προκλητικές δηλώσεις της εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι σε συντριπτική πλειοψηφία δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες.

Ξεκίνησε αρχικώς απελευθερώνοντας όλους τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας στην Ομόνοια και συνέχισε λέγοντας ότι «θα τους πάρει και στο υπουργείο». Τώρα ερωτήθηκε σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» περί της πλειοψηφικής απόψεως για όχι άλλους λαθρομετανάστες και για άλλη μία φορά προκάλεσε βάζοντας στο «ίδιο τσουβάλι» τους Έλληνες συνταξιούχους, τους άνεργους νέους και τα βρέφη με τους λαθρομετανάστες. 

Συγκεκριμένα είπε: «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».

Πέραν, όμως, της προφανούς προκλήσεως και της χλεύης με την οποία αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες η ανεκδιήγητη αυτή υπουργός, υπάρχει και η πρακτική της, που είναι εξίσου προκλητική. Συγκεκριμένα, μετέβη στη νήσο Κω όπου η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες έχει καταστεί τραγική και ανυπόφορη, προκειμένου να δώσει λύση. Η λύση που άμεσα προώθησε η υπουργός ήταν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι την επισκευή ενός ολόκληρου λουξ ξενοδοχείου, προκειμένου να μένουν οι λαθρομετανάστεςwww.xryshaygh.com

Χριστοδουλοπούλου: Στην Κω για τους παράνομους μετανάστες


Στην Κω έφθασε νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε συνάντηση με τον Διοικητή της Β΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Γεωργακάκο και με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ, για το οξύτατο πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι φιλοξενούνται σε αντίσκηνα στο λιμάνι του νησιού. Πηγή

Ασύμμετρη απειλή: Τετραπλασιάστηκε μέσα σ’ έναν χρόνο η από θαλάσσης λαθρομετανάστευση!


Σε ξέφραγο αμπέλι έχει μετατραπεί η Χώρα μας, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που εισρέουν παράνομα να αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το λιμενικό σώμα – ελληνική ακτοφυλακή, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έχει εισέλθει στην Ελλάδα με διάφορα μέσα μέσω θαλάσσης, το πρώτο τρίμηνο του 2015 ανέρχονται σε 10.445 άτομα (περίπου 112 άτομα την ημέρα)!.

Για να καταλάβουμε το πόσο ανησυχητικά έχει αυξηθεί το πρόβλημα αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014 ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασε τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας ανερχόταν σε 2.863 άτομαΣχεδόν, δηλαδή, τετραπλασιάστηκε ο αριθμός τους μέσα σ’ έναν χρόνο! Μάλιστα, μόνο για τον μήνα Μάρτιο του 2015, πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 λαθρομετανάστες, γεγονός το οποίο δείχνει ότι με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός των παράνομα εισερχομένων στη Χώρα μας αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Η άθλια μεταναστευτική πολιτική, τόσο της νυν όσο και της προηγούμενης συγκυβέρνησης, ουσιαστικά επέτρεψε στο να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε χώρο υποδοχής και εγκατάστασης ανθρώπων, οι οποίοι εισρέουν παράνομα απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.

Οποιαδήποτε πρόταση για ουσιαστικό έλεγχο των συνόρων και επιστροφή των λαθρομεταναστών στις εστίες τους αντιμετωπίζεται περίπου ως «ρατσισμός» από διάφορους αργόσχολους και αργόμισθους, οι οποίοι είτε μένοντας μακριά από την αναγκαστική συγκατοίκηση μ’ αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους (την οποία βιώνουν στο πετσί τους επί το πλείστον οι κάτοικοι  των λαϊκών συνοικιών) δεν έχουν ιδέα για την έκταση του προβλήματος, είτε συνειδητά επιχειρούν την αποεθνικοποίηση της Χώρας με την εγκατάσταση σε μόνιμη βάση ολοένα και περισσότερων παράνομων αλλοδαπών. Ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό του «συνταγματικού τόξου» είναι ένοχο για τη σημερινή ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Γιώργος Μάστορας


Δεν γλυτώνει τίποτα από την "ευνομία"! Χαλκός, καμπάνες, αλουμίνια, χρήματα και ό,τι άλλο βρεθεί είναι στο στόχαστρο των επιτήδειων! Το νου σας...


ΚΡΗΤΗ

Δεν θα σημάνουν την Ανάσταση οι καμπάνες στην εκκλησία του Αγίου Σύλλα στο Δήμο Τεμένους και το ξωκκλήσι της Παναγίας κοντά στην κοινότητα στην περιοχή του Βενεράτου του δήμου Παλιανής στην Κρήτη! Φρόντισαν γι’ αυτό οι αθεόφοβοι που συμμετέχουν στις συμμορίες «κυνηγών» μετάλλων που κατάφεραν να τις αρπάξουν χωρίς μάλιστα να γίνουν αντιληπτοί!

Το διπλό χτύπημα στις τοπικές κοινωνίες έγινε μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς κανείς να δει τους ιερόσυλους που πήγαν πρώτα στην εκκλησία του Αγίου Σύλλα στο Δήμο Τεμένους και κατέβασαν την καμπάνα. Αμέσως μετά, κατευθύνθηκαν προς το ξωκκλήσι της Παναγίας κοντά στην κοινότητα στην περιοχή του Βενεράτου του δήμου Παλιανής.

Και εκεί, κατέβασαν από τη θέση της τη μοναδική καμπάνα και εξαφανίστηκαν, χωρίς κάποιος να δει με τι είδους μέσο. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι είχαν χρησιμοποιήσει φορτηγό για να μεταφέρουν το βαρύ φορτίο τους. Οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν τις κλοπές όταν ήταν πια αργά και η τοπική Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

ΡΟΔΟΣ


Μέρα-μεσημέρι προσπάθησαν να «γδύσουν» μια επιχείρηση στην πόλη της Ρόδου δυο νεαρά μέλη "ευπαθών" που, όπως ήταν επόμενο, εντοπίστηκαν αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω αφού προκάλεσαν μεγάλες ζημιές.

Οι δράστες ηλικίας 25 και 22 χρόνων είχαν διαρρήξει το κατάστημα και είχαν αρχίσει να ξηλώνουν τον εξοπλισμό που είχαν εγκαταστήσει οι ιδιοκτήτες, βγάζοντας από τη θέση τους τα αλουμίνια, τα κουφώματα και τους σωλήνες χαλκού.

Όλα βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού που... τραβούσε τα μαλλιά του όταν είδε τη φθορά.

Eν τω μεταξύ, σε δυο σπίτια στην περιοχή της Νότιας Ρόδου εισέβαλε μέσα σε λίγη ώρα ένας ανήλικος Αλβανός που βρήκε ξεκλείδωτες τις πόρτες και άρπαξε από μέσα κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως, ο 17χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του σταθμού Λίνδου, συνελήφθη και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο ίδιος πήρε το δρόμο για την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μέσα σε όλα, ιδού τα ρατσιστικά διαφυλετικά εγκλήματα! 


Ένας Αλβανός «ξάφρισε» Ρουμάνο στην πόλη της Ρόδου! Μετά από καταγγελία του θύματος ότι ο δράστης άρπαξε από την τσέπη του 200 ευρώ, ο 28χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον Ρουμάνο, ενώ ο δράστης που βρισκόταν παράνομα στη χώρα παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και μάλλον τον έστειλε στην Ομόνοια να συνεχίσει την δράση του ανενόχλητος, υπό την προστασία της κ. Τασίας... http://xryshaygh.blogspot.com

Από τα 9,2 δις ευρώ που θα δοθούν για την λαθρομετανάστευση, ο Αβραμόπουλος δίνει στην Ελλάδα 460 εκατ. ευρώ.. Χαίρεται κανείς;


Γράφει ο Γεώργιος Θεοτόκης

Η Ελλάδα, που παίρνει το μεγαλύτερο βάρος του (λαθρο)μεταναστευτικού κύματος θα πάρει ΜΟΝΟ 500 εκ ευρώ από τα συνολικά 9,2 δις ευρώ που θα μοιραστούν στην Ευρώπη.
Τα υπόλοιπα, θα πάνε σε χώρες που επιστρέφουν τους λαθρομετανάστες πίσω στην χώρα μας...;

9,2 δισ. θα δοθούν στην Ευρώπη για τη μετανάστευση, άσυλο, εξωτερικά σύνορα, εσωτερική ασφάλεια και εσωτερικές υποθέσεις, για την περίοδο 2014-2020, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον Έλληνα Επίτροπο Μετανάστευσης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Η Ελλάδα θα λάβει από τα ανωτέρω Ταμεία ποσό 460,7 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα:

Για τη μετανάστευση, άσυλο και ένταξη θα λάβει 259,2 εκατ. ευρώ, για το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας Συνόρων 166,8 εκατ. ευρώ, για τον εξοπλισμό της FRONTEX 14 εκατ. ευρώ (1 πλοίο ακτοπλοΐας, και ένα μηχάνημα φωτοανίχνευσης), λόγω της συμμετοχής της χώρας μας στην ειδική δράση της FRONTEX και για την Εσωτερική Ασφάλεια 20,5 εκατ. ευρώ.

Τζάμπα η χαρά που έκαναν κάποιοι επειδή η Ελλάδα θα έχει "Έλληνα στην θέση του επιτρόπου για την (λαθρο)μετανάστευση"... Τζάμπα η χαρά! http://xryshaygh.blogspot.com

Ο ΔΟΛ -με λύπη- αναγνωρίζει: Δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή στο ζήτημα της ασύμμετρης απειλής των λαθρομεταναστών!


Τον μείζονα κίνδυνο της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών και τις δραματικές συνέπειες του φαινομένου «ανακάλυψε» αίφνης ο ΔΟΛ, όχι βεβαίως για να στηλιτεύσει μια πολιτική η οποία πλήττει την Πατρίδα και το Λαό μας, αλλά αντίθετα, ως μια ακόμη απόπειρα να προβληθεί η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ως λύση στο πρόβλημα.

Η στόχευση της ναυαρχίδας του καθεστωτικού Τύπου είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, προβαίνοντας στη σύνδεση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης με το δόγμα ανοχής, όπως τούτο εκφράζεται από την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ. Γράφει το «Βήμα»: «Ανοιχτό το πεδίο για τις ομάδες βίας και το ποινικό έγκλημα, εγχώριο και διασυνοριακό - Οι αναμενόμενες ισχυρές μεταναστευτικές ροές θα δοκιμάσουν τις αντοχές της χώρας - Όμηρος του τυχαίου και του μπάχαλου η κυβέρνηση Τσίπρα».

Για πρώτη φορά λοιπόν και ερχόμενος σε αντίφαση με την προπαγανδιστική γραμμή όλων των καθεστωτικών μέσων τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2012, ομολογείται από το "Βήμα" πως η βία είναι προνόμιο ακροαριστερών ομάδων σε συνεργασία με άτομα του ποινικού εγκλήματος και όχι η Χρυσή Αυγή. Διότι μέχρι πρόσφατα, κάθε αναφορά σε βία στην ελληνική επικράτεια είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την αναφορά στο νόμιμο Πολιτικό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κάποιοι είδαν το φως το αληθινό ή μήπως πρόκειται για ένα φτηνό τέχνασμα προκειμένου να εξαπατηθεί η κοινή γνώμη προς όφελος της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά; Αυτά που διαπιστώνει πλέον, δίνοντας μάλιστα δραματικό τόνο, ο ΔΟΛ, είναι όσα κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη μέρα εισόδου της στη Βουλή των Ελλήνων. Ο ΔΟΛ δεν έχει φυσικά την πρόθεση να δικαιώσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, επιχειρεί να παρουσιάσει μια εικόνα αποσύνθεσης της κυβέρνησης Σύριζα ώστε να προβληθεί η ΝΔ του Σαμαρά ως μια λύση τρόπο τινά «λιγότερο κακή» για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ο ΔΟΛ εντούτοις, δεν περιορίζεται στην αναγνώριση της βίας από ακροαριστερές ομάδες και ποινικούς. Προκειμένου να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, δεν διστάζει να παραδεχθεί εκείνο που η Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται εδώ και ένα χρόνο, την απειλή δηλαδή για τη χώρα μας που συνιστούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στα παράλια της Μικράς Ασίας. Αναφέρει το δημοσίευμα του Βήματος: «Το αγαθό της εσωτερικής ασφάλειας θα δοκιμασθεί εντόνως στο επόμενο διάστημα από τις αυξανόμενες μεταναστευτικές ροές εξαιτίας των αιματηρών γεγονότων της Μέσης Ανατολής και βεβαίως από τις πάμπολλες μορφές εγκλήματος, εγχώριες και διασυνοριακές που πιθανώς να θεωρήσουν την Ελλάδα ανοχύρωτη και πεδίο δράσης λαμπρό. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι μόλις ανοίξει ο καιρός κύματα μεταναστών θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν μαζικά τα ελληνικά νησιά. Υπολογίζεται ότι περίπου 2 εκατ. πρόσφυγες έχουν «παρκάρει» στις ακτές της Τουρκίας και περιμένουν το καλοκαίρι προκειμένου να περάσουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου με την ελπίδα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη»!

Παρά ταύτα, ο ΔΟΛ λησμονεί (ή επί το ορθότερον προσπαθεί να κάνει τους Έλληνες να λησμονήσουν) τα έργα και τις ημέρες της Χούντας Σαμαρά επί του συγκεκριμένου ζητήματος της λαθρομετανάστευσης αλλά και εις ότι αφορά την αντιμετώπιση της βίας των ακροαριστερών. Είναι λοιπόν καθήκον μας, να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό πως η ΝΔ του Σαμαρά πρώτη άνοιξε τα σύνορα υποδεχόμενη τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική, ψηφίζοντας μάλιστα τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ούτως ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις των Ελλήνων. 

Επιπρόσθετα, επί ημερών ΝΔ στην εξουσία, το Καθεστώς έπραξε τα πάντα προκειμένου να καλλιεργηθεί η εντύπωση στους συμπατριώτες μας πως για τη βία στον ελλαδικό χώρο αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η Χρυσή Αυγή!
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφερθεί, ότι ακόμη και μετά τη θρασύδειλη δολοφονία των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη, στελέχη της ΝΔ μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών". Στο ίδιο πλαίσιο κυμαινόταν η αναπαραγωγή της κίβδηλης -νεοδημοκράτικης εμπνεύσεως- θεωρία των δύο άκρων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να απαγορεύεται παράνομα σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα να προβαίνει σε νόμιμες πολιτικές εκδηλώσεις!

Εν κατακλείδι, ορθά ο ΔΟΛ διαπιστώνει τα ζητήματα της έλλειψης εσωτερικής ασφάλειας, της ανοχής σε έκνομες ενέργειες από μέρους της Αριστεράς αλλά και της Δεξιάς, του μείζονος κινδύνου από τις στρατιές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας. Δεν τολμά όμως, και πως θα μπορούσε άλλωστε, να υποδείξει τη μοναδική λύση σε όλα τα παραπάνω. Η οποία -το γνωρίζουν πολύ καλά στο ΔΟΛ κι ας σιωπούν προς όφελος των οικονομικών τους συμφερόντων- είναι μονάχα μια ισχυρή Χρυσή Αυγή.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στους επόμενους μήνες ο Ελληνικός Λαός θα κατανοήσει απόλυτα πως η Χρυσή Αυγή δεν κινδυνολογούσε ικανοποιώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά προέβλεπε τα δεινά που έρχονται και προειδοποιούσε επ' αυτών. Σύντομα λοιπόν, θα αναδειχθεί ξανά ως η μοναδική πολιτική δύναμη εγγύησης της ασφάλειας, της ευνομίας και της σταθερότητας, προς θλίψη αριστερών και κυρίως δεξιών μηχανισμών του αντεθνικού Κράτους.

Ευάγγελος Καρακώστας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλεισμένοι στην Γαύδο περίπου 140 λαθρομετανάστες - Η δήμαρχος κάνει έκκληση για προμήθειες [εικόνες]

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ – «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Ο "αφήστε-τους-λαθρομετανάστες-να-μπαίνουν-ελεύθερα-στην-Ελλάδα" Καμίνης, αλλάζει τροπάρι: «Δεν πρέπει όλοι να κατευθύνονται στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους»

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από την λαθρομετανάστευση: Το αδιαχώρητο στην Κω


Έκρυθμη κατάσταση με λαθρομετανάστες στην Κω. Κατέλαβαν τζαμί και τον πλάτανο του Ιπποκράτη! Ανάβουν φωτιές και προκαλούν ζημιές. “Πολιόρκησαν” το Αστυνομικό Τμήμα (ΦΩΤΟ)


Έκρυθμη κατάσταση δημιουργήθηκε και επικρατούσε μέχρι νωρίς το βράδυ έξω από το ΑΤ της Κω, με τους παράνομους μετανάστες να έχουν κατακλύσει την είσοδο του τμήματος και τους γύρω χώρους.
Μάλιστα προς το τέλος σημειώθηκε ένταση, καθώς  πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν από την υπηρεσία μόνο 118 (κυρίως οικογένειες με γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι και φιλοξενήθηκαν στα κρατητήρια (όπου υπάρχουν κλινοσκεπάσματα).
Οι υπόλοιποι 150-200 μετανάστες έμειναν εκτός και η οργή τους μεγάλωσε βλέποντας ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ούτε και την Πέμπτη. Όλοι αυτοί οι μετανάστες έφθασαν στην Κω μόλις το τελευταίο 3ήμερο μιας και τελευταία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αφίξεις προχθές το πρωί μάλιστα, γύρω στα 30 άτομα, ήρθαν με φουσκωτά στην παραλία ακριβώς έξω από την Αστυνομία.
metanastes_astyn_kos_3 metanastes_astyn_kos_1
Αφού νύχτωσε άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν προς τους γύρω δρόμους και την πλ. Πλατάνου (όπου όπως κατήγγειλαν καταστηματάρχες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, εκτός από τις φωτιές που ανάβουν και τον κίνδυνο πυρκαγιάς, προχθές, την ώρα της βροχής, ξήλωσαν τέντα αργυροχρυσοχοΐου καθώς έψαχναν κάλυμμα για τη βροχή…)
Από την πλευρά των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης τους Α. Κυδωνάκης υπάρχει έκδηλη ανησυχία όχι μόνο σε θέματα υγείας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλά κυρίως για το ότι το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει σοβαρές διαστάσεις και να γίνεται ανεξέλεγκτο, (εν’ όψει και τουριστικής περιόδου..)
Σημειώνεται ότι μεγάλος αριθμός μεταναστών έχει καταλάβει το τζαμί της Λότζιας και τον χώρο γύρω από τον πλάτανο του Ιπποκράτη, όπου μάλιστα προκλήθηκαν και ζημιές. Όλη η Κως είναι ανάστατη και κυρίως οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της συγκεκριμένης περιοχής.
metanastes_tzami_kos
metanastes_tzami_kos_3 metanastes_tzami_kos_2 metanastes_tzami_kos_1
Πηγή: aegeannews.gr
Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών δουλεμπόρων

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, το οποίο δρούσε στην χώρα μας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 11 αλλοδαπούς, μέλη του κυκλώματος, (τέσσερις υπηκόους Συρίας, έξι υπηκόους Πακιστάν και έναν υπήκοο Ιράκ) ενώ χθες το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι διακινήθηκαν παράνομα από την οργάνωση.

Όπως αναφέρεται από τα στοιχεία, οι διακινητές παραλάμβαναν τους λαθρομετανάστες από την Τουρκία. Στην συνέχεια τους κρατούσαν για λίγο στην Αθήνα και έπειτα τούς μετέφεραν με το ΚΤΕΛ ή τρένο στη Θεσσαλονίκη και μετά στους Ευζώνους. Εκεί τους άφηναν να περπατήσουν έξι με επτά χιλιόμετρα, μέχρι να περάσουν τα σύνορα, από όπου τους παραλάμβαναν οι άλλοι δουλέμποροι.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση μεταξύ των διακινηθέντων λαθρομεταναστών ήταν γυναίκες και μικρά παιδιά, που αναγκάζονταν να μένουν στα δάση του Κιλκίς, κοντά στα σύνορα, κάτω από πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δριμύ ψύχος, με κίνδυνο της ζωής τους. Για αυτές τις «υπηρεσίες» οι δουλέμποροι λάμβαναν 3000 – 4200 ευρώ ανά λαθρομετανάστη. Τι έχουν να πουν, άραγε, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» για την δράση των ομογάλακτών τους; Συμφωνούν με αυτή τη «μπίζνα»;

Σύμφωνα με την αστυνομία, το 2014 συνελήφθησαν 1.171 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών, ενώ το 2013 είχαν συλληφθεί 843, (ποσοστό αύξησης πάνω από 38,91%). Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα στοιχεία για τις συλλήψεις λαθρομεταναστών, δείχνουν ότι η λαθρομετανάστευση είναι  μία «επιχείρηση» που ανθεί, εις βάρος των Ελλήνων που υφίστανται τις συνέπειές της, ενώ η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ καθιστά τους Έλληνες αποκλειστικούς αποδέκτες αυτών των συνεπειών.

Η συγκυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να αντιμετωπίζει αυτό το μείζον πρόβλημα, επιλέγει την συνέχιση της πολιτικής των σαμαροβενιζέλων, που την συντηρούν και την γιγαντώνουν. www.xryshaygh.com

Βέροια: Σεσημασμένος Πακιστανός προσποιούμενος τον Ρομά πήγε να βγάλει Ελληνική ταυτότητα και συνελήφθη!
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθητε στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας: Ένας σεσημασμένος 29 Πακιστανός, με την βοήθεια Ρομά από την περιοχή, προσπάθησε να βγάλει ελληνική ταυτότητα με πλαστά δικαιολογητικά. Μάλιστα το 2013 ο ίδιος 29χρονος Πακιστανός ισχυριζόμενος ότι είναι γεννηθείς το 1988 είχε καταφέρει ενώπιο του δικαστηρίου να λάβει ληξιαρχική πράξη γέννησης συνοδευόμενος από ένα ζευγάρι Ρομά οι οποίοι παρίσταναν τους βιολογικούς του γονείς.

Σε αυτό το σημείο γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα: Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για οργανωμένο κύκλωμα ελληνοποιήσεων που εφαρμόζει νέες μεθόδους εναρμονισμένες με τις ιδεοληψίες της νέας κυβέρνησης τoυ Σύριζα;
Ακολουθεί η είδηση όπως μεταφέρεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Πακιστανός, σεσημασμένος για υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας και εκβίασης, φέρεται ότι αποπειράθηκε να εξαπατήσει τις Αρχές, εκδίδοντας παράνομα ελληνική ταυτότητα.

Εκτός από τον 29χρονο Πακιστανό στην υπόθεση, την οποία αποκάλυψαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εμπλέκονται και τέσσερις τσιγγάνοι, από τους οποίους ένα ανδρόγυνο. Σε βάρος όλων των παραπάνω σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2013, ο 29χρονος, συνοδευόμενος από 45χρονο άντρα και την 43χρονη σύζυγό του οι οποίοι προσποιούνταν τους βιολογικούς γονείς του αλλοδαπού, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου, ισχυριζόμενος ότι γεννήθηκε στη Βέροια το 1988, πέτυχε την έκδοση απόφασης, την οποία προσκόμισε στο ληξιαρχείο της Βέροιας, λαμβάνοντας σχετική ληξιαρχική πράξη γέννησης. Μάλιστα, στο ληξιαρχείο εμφανίστηκαν ως μάρτυρες κι ένας 29χρονος και μία 28χρονη, που φέρονται επίσης ως τσιγγάνοι.

Πώς αποκαλύφθηκε το μεγάλο ψέμα

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, ο 29χρονος Πακιστανός απευθύνθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, όπου, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, επιχείρησε να εκδώσει αστυνομικό δελτίο ταυτότητας, πλην όμως κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που αποκάλυψαν την πραγματική του ταυτότητα. Όπως προέκυψε, το 2008, ο αλλοδαπός είχε υποβάλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου στην διεύθυνση αλλοδαπών Αττικής, ενώ τρία χρόνια αργότερα, όταν ζούσε στην Κάλυμνο, είχε ζητήσει να αναγνωριστεί ως πρόσφυγας.

Ο ίδιος, όπως διαπιστώθηκε, επιπλέον, διαθέτει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία οι ανακριτικές αρχές της Κω του επέβαλαν περιοριστικούς όρους, ενώ πριν από τρία χρόνια συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για εκβίαση και κλοπή!
Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για την εμπλοκή τυχόν κι άλλων ατόμων στην υπόθεση.


www.xryshaygh.com


ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΩΣ
Ένας μεγάλος χαμός έξω από το ΑΤ Κω, με τους παράνομους μετανάστες να έχουν κατακλύσει την είσοδο του τμήματος και τους γύρω χώρους. Μάλιστα προς το τέλος σημειώθηκε ένταση, καθώς για πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν από την υπηρεσία μόνο 118 (κυρίως οικογένειες με γυναίκες και παιδιά) οι οποίοι και φιλοξενήθηκαν στα κρατητήρια (όπου υπάρχουν κλινοσκεπάσματα).

Οι υπόλοιποι 150-200 μετανάστες έμειναν εκτός και η οργή τους μεγάλωσε βλέποντας ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ούτε και την αυριανή μέρα… (Όλοι αυτοί ήρθαν μόλις το τελευταίο 3ήμερο μιας και τελευταία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι αφίξεις (προχθές το πρωί μάλιστα, γύρω στα 30 άτομα, ήρθαν με φουσκωτά στην παραλία ακριβώς έξω από την Αστυνομία…)
Οπότε, αφού νύχτωσε άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν προς τους γύρω δρόμους και την πλ. Πλατάνου (όπου όπως μας κατήγγειλαν καταστηματάρχες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, εκτός από τις φωτιές που ανάβουν και τον κίνδυνο πυρκαγιάς, προχθές, την ώρα της βροχής, ξήλωσαν τέντα αργυροχρυσοχοΐου καθώς έψαχναν κάλυμμα για τη βροχή…)

Από την πλευρά των αστυνομικών υπαλλήλων όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης τους Α. Κυδωνάκης υπάρχει έκδηλη ανησυχία όχι μόνο σε θέματα υγείας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αλλά κυρίως για το ότι το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει σοβαρές διαστάσεις και να γίνεται ανεξέλεγκτο (εν’ όψει και τουριστικής περιόδου…)

Πηγή: aegeannews.gr


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ – 381 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!


lathrometanastes
Το γνωστό έργο που παίζεται καθημερινά τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας, με το Λιμενικό να «διασώζει» αβέρτα λαθρομετανάστες που τρυπάνε τις βάρκες στις οποίες επιβαίνουν όταν τους πλησιάζει σκάφος του ή που έχουν προλάβει να πατήσουν στεριά, παίχτηκε και χθες 3/4, με τον… συνήθη αριθμό εισερχομένων. Έτσι:

Τριάντα επτά (37) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη νησίδα “ΝΙΜΟΣ” ν. Σύμης, τριάντα επτά (37) στην περιοχή “ΤΣΙΠΟΥΡΙ” ν. Λέσβου, είκοσι τρεις (23) στην περιοχή “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” ν. Λέσβου, είκοσι τρεις (23) στην “ΠΑΝΑΓΙΑ” Οινουσσών Χίου, πενήντα ένας (51) στη θαλάσσια περιοχή  “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ”, πενήντα ένας (51) στην παραθαλάσσια περιοχή “ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ”, ν. Χίου, τριάντα έξι (36) στην παραθαλάσσια περιοχή »ΛΑΜΠΗ» ν. Κω, σαράντα τέσσερις (44) στη θαλάσσια περιοχή βόρειο ανατολικά της ν. Αγαθονησίου, σαράντα εννέα (49) στη θαλάσσια περιοχή »ΚΟΝΤΑΡΙ» ν. Χίου και τριάντα (30) στην περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” Σαμοθράκης.

Σύνολο: 381 μέσα σε μια μόνο ημέρα!

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣΤη… συνήθη κίνηση είχαμε και χθες 2/4 στα νησιά του Αιγαίου μας, στα οποία καθημερινά… συνωστίζονται όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες. Έτσι:

Είκοσι πέντε (25) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή »ΓΙΟΣΩΝΑΣ» Καρδάμυλων Χίου, ογδόντα οκτώ (88) στην περιοχή Παναγία Οινουσσών Χίου, ένας (1)
στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή  Ακρωτηρίου ¨ΠΡΑΣΣΟΥ¨ ν. Σάμου, δεκατρείς (13) στην  περιοχή  “ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ” ν. Σάμου, τριάντα δύο (32) στην παραθαλάσσια περιοχή »ΨΑΛΙΔΙ» ν. Κω, ενενήντα τρεις (93) στις περιοχές από «ΤΣΟΝΙΑ» έως «ΚΛΕΙΩ» ν. Λέσβου, σαράντα ένας (41) επί της ν. Φαρμακονησίου και τριάντα οχτώ (38) επί της ν. Φαρμακονησίου.

Σύνολο: 331 σε μια μόνο ημέρα!

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!


Εικόνες φρίκης... Έτσι έσφαξε η Αλ Σεμπάμπ 150 χριστιανούς φοιτητές
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το πώς η τζιχαντιστική σομαλική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ (παρακλάδι της Αλ Κάιντα) έσφαξε 150 φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Γκαρίσα (Garissa University College) στην Κένυα.

Οι τζιχαντιστές εκτελούσαν εν ψυχρώ μόνο τους χριστιανούς. Τους αναγνώριζαν είτε από τις προσευχές που έλεγαν τρομοκρατημένοι, είτε απλά ρωτώντας τους τι θρησκεία ακολουθούνε. Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης των Σομαλών τζιχαντιστών στο Πανεπιστήμιο της Γκαρίσα είπε ότι είδε τρεις φοιτήτριες να εκτελούνται εν ψυχρώ ενώ ζητούσαν έλεος από τους δράστες.

Ο φοιτητής Ρόιμπεν Μουαβίτα, 21 ετών, είπε ότι οι τρεις κοπέλες είχαν γονατίσει μπροστά από τους ενόπλους και ικέτευαν να τις λυπηθούν. «Το λάθος που έκαναν ήταν ότι είπαν ‘Χριστέ μας, σώσε μας’», επειδή τότε τις πυροβόλησαν αμέσως», είπε ο Μουαβίτα.

Στην επίθεση της Πέμπτης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 147 άνθρωποι, οι τζιχαντιστές της Αλ Σεμπάμπ (Αλ Κάιντα) αρχικά πυροβολούσαν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Αργότερα όμως χώρισαν τους μουσουλμάνους ομήρους από τους υπόλοιπους.

«Ήμουν σε σύγχυση, είχα τρομοκρατηθεί και έτρεμα αλλά δεν φώναζα κι αυτό με έσωσε», είπε μια 24χρονη φοιτήτρια, η Σούζαν Κιτόκο, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η Κιτόκο έσπασε το πόδι της όταν πήδηξε από ένα παράθυρο για να γλιτώσει. «Οι δράστες βρίσκονταν στο ακριβώς διπλανό δωμάτιο. Τους άκουσα να ρωτούν τους ανθρώπους αν ήταν χριστιανοί ή μουσουλμάνοι και μετά άκουσα πυροβολισμούς και ουρλιαχτά», πρόσθεσε.

Άλλοι μάρτυρες περιέγραψαν πώς σώθηκαν την τελευταία στιγμή μέσα στο χάος που επικρατούσε. «Ακούγονταν πολλοί πυροβολισμοί, ανάμικτοι με κραυγές. Άκουσα άνδρες να φωνάζουν ‘Είμαστε οι Αλ Σεμπάμπ, ήρθαμε απόψε να σας επισκεφθούμε’… Τέσσερις από εμάς τρέξαμε και πηδήξαμε από ένα παράθυρο του πρώτου ορόφου και μετά σκαρφαλώσαμε στο συρματόπλεγμα», είπε ο Τόνι Οτιέντε, 22 ετών.

Η Χριστιανική Ένωση του πανεπιστημίου φαίνεται ότι πλήρωσε το μεγαλύτερο τίμημα καθώς τα μέλη της είχαν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν. «Σκότωσαν όλους τους φίλους μου. Προσευχόμασταν μαζί όταν ακούσαμε τους πυροβολισμούς και δύο κουκουλοφόροι, που κρατούσαν μεγάλα όπλα, μπήκαν μέσα. Γλίτωσα γιατί στεκόμουν δίπλα στην πίσω πόρτα και βγήκα γρήγορα έξω μαζί με έναν άλλο φίλο μου», είπε ο Κένεθ Λουζακούλα, ένας φοιτητής, μέλος της Ένωσης.

«Άκουγα ακόμη τους φίλους μου να προσεύχονται δυνατά και να επικαλούνται τον Ιησού. Άλλοι ούρλιαζαν. Άκουσα πυροβολισμούς από την τουαλέτα, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχαμε κρυφτεί. Σκότωσαν τους φίλους μου αλλά ξέρω ότι είναι όλοι στον Παράδεισο γιατί πέθαναν προσευχόμενοι στον Θεό».
πηγήΣυνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη στο Ιράκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη

Φρίκη προκαλεί το νέο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, όπου εμφανίζεται η καταστροφή της αρχαίας πόλης Χάρτα του Ιράκ. Πρόκειται για το δεύτερο σε σειρά βίντεο που δημοσιεύεται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και δείχνει τα μέλη του να καταστρέφουν αρχαιολογικά μνημεία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας. Αυτά τα βίντεο έρχονται βεβαίως να προστεθούν σε ανάλογο «υλικό» που εμφανίζει αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς και ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί.

Αυτό που χρήζει σχολιασμού στις νέες φρικαλεότητες που προσφέρει το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι ότι έχουν χαρακτηριστεί έγκλημα πολέμου τόσο από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, όσο και από άλλους οργανισμούς. Βεβαίως πρόκειται για ένα μόνο έγκλημα πολέμου από την σωρεία που έχει διαπράξει ο στρατός του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Μέση Ανατολή, στα οποία προστίθενται και τα φρικώδη εγκλήματα της Μπόκο Χαράμ, που έχει δηλώσει υποταγή στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Αλήθεια, όμως, για αυτά τα εγκλήματα πολέμου ποιος θα πληρώσει; Το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι μία οργάνωση με θρησκευτικό προσδιορισμό, συνεπώς ο εντοπισμός των πρωταιτίων είναι εξόχως δυσχερής. Θα μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματά τους; Και τι θα γίνει με αυτούς που χρηματοδότησαν την άνοδο αυτής της οργανώσεως, σε σημείο να καταστεί παράγοντας στην περιοχή; Αν δεν υπήρχε αυτή η χρηματοδότηση, το Ισλαμικό Χαλιφάτο θα ήταν μία ένωση γραφικών, που δεν θα είχε την δυνατότητα να παράγει τέτοιες ποσότητες φρίκης και εγκλημάτων.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός Στρατηγός, Wesley Clark, πρώην Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN, μιλώντας περί της φρίκης του Ισλαμικού Χαλιφάτου, είπε ότι «οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας» το χρηματοδοτούν, προκειμένου να πολεμήσει την Χεζμπολάχ. Φυσικά δεν τόλμησε να κατονομάσει τους «φίλους και συμμάχους», όμως πραγματικά δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να αντιληφθεί κανείς τους ενόχους για τις φρικαλεότητες, τις δημόσιες εκτελέσεις και όλα όσα χειρότερα δεν έχουν φτάσεις στους δέκτες των τηλεοράσεών μας. Θα κληθεί, άραγε, ο Στρατηγός από το Διεθνές Δικαστήριο, προκειμένου να κατονομάσει τους χρηματοδότες αυτής της φρίκης, ώστε να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ή μήπως το Διεθνές Δικαστήριο δεν μπορεί να σηκώσει το πολιτικό κόστος, όπως είχε γίνει για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ στην Γάζα;


Θυμίζουμε, επίσης, την συνέντευξη του εξαδέρφου του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Καντάφι, ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και πρόκειται να κάνουν απόβαση στον Ευρωπαϊκό νότο ως λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου».Με βάση τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον. Αντιλαμβανόμαστε ποιος πυροδότησε τις εξελίξεις, πως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την μεταφορά της φρίκης επί ευρωπαϊκού εδάφους μέσω της λαθρομετανάστευσης και ποιοι θα είναι τελικώς αυτοί που θα πληρώσουν τα αμερικανικά συμφέροντα και την μαρξιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 683532637373238380

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item