Widgets

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Ο Μεσούτ Γιλμάζ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, έχει παραδεχθεί ότι η χώρα του διέθετε στην δεκαετία του ‘90 τεράστια μυστικά κονδύλια για την εκπόνηση και εφαρμογή σχεδίων με τα οποία Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση. Οι δε καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 εντάσσονταν στο σχέδιο Πυθία, το οποίο στόχο είχε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Καραμανλή και την πρόκληση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων απωλειών σε κάθε επίπεδο. Τα παραπάνω έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί από τις έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος ,καθώς και από αυτές της ΕΥΠ, η οποία μέσω των πορισμάτων της γνωστοποίησε τα καθέκαστα στους κυβερνητικούς αρμόδιους παράγοντες.

Λίγα χρόνια μετά, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα, στελέχη της ΜΙΤ, εν όψει της θερινής περιόδου, εκμεταλλεύονται την μαζική εισβολή αλλοδαπών, σε συνδυασμό με την εκ μέρους μας παθητική αντίδραση, για να μπουν στην χώρα υπό τον μανδύα των προσφύγων. Μόλις εξασφαλίσουν τα έγγραφα της εξάμηνης διαμονής, διασκορπίζονται ανά την Ελλάδα εγκαθιδρύοντας δίκτυα. Η περίοδος ως τις αρχές Ιουνίου κρίνεται υπεραρκετή .για να επανδρώσουν οργανωμένες συμμορίες εμπρηστών κατά τα δοκιμασμένα πρότυπα του παρελθόντος. Αυτή την φορά η Τουρκία, διεκδικώντας τον ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης, δεν θέτει ως στόχο να πλήξει την σημερινή κυβέρνηση, καθώς η ασκούμενη από αυτήν πολιτική προάγει τα συμφέροντά της. Έτσι οι Τούρκοι επιθυμούν να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη, επιτυγχάνοντας εσωτερικό ελληνικό χάος με πλήρη αποδιοργάνωση των δομών, που θα επιτρέψει στους ίδιους να εντείνουν τις πιέσεις τους απέναντί μας, με αυξημένες, κατά τους ίδιους, πλέον πιθανότητες να φθάσουν στο διαχρονικά επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και σαν να μην αρκούσε η ιδεοληπτική αγκύλωση της κυβέρνησης στην υπεράσπιση κάθε είδους εν δυνάμει εποίκου, έρχεται η ευρωπαϊκή απαγόρευση στο Λιμενικό Σώμα να προστατέψει τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα, παρά την τεράστια πίεση που ασκείται στα νησιά του Αιγαίου αρχικά και στην ηπειρωτική Ελλάδα εν συνεχεία, από τα αυξανόμενα κύματα δήθεν μεταναστών. Οι Βρυξέλλες απαγορεύουν στην Ελλάδα τις επαναπροωθήσεις, να εντοπίζει δηλαδή δουλεμπορικά σκάφη και να τα διατάζει να επιστρέψουν στα μικρασιατικά παράλια, από όπου ξεκίνησαν, απειλώντας μάλιστα (η Κομισιόν) με διακοπή της χρηματοδότησης από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων σε περίπτωση που το Λιμενικό πραγματοποιήσει επαναπροωθήσεις, απαγορεύοντας κατ ουσίαν την πρόληψη παράνομων εισόδων και επιτρέποντας μόνο την διάσωση ναυαγών. Η ιδεολογική και πολιτική ταύτιση του μέχρι εσχάτως αντιευρωπαϊστικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πασιφανής.

Μολαταύτα, υπάρχει και η Ελλάδα που αντιστέκεται. Ο Στρατός, τα Σώματα Ασφαλείας και ο συνειδητοποιημένος Έλληνας, που είναι αποφασισμένος να γίνει τα μάτια και τα αυτιά του Έθνους,ώστε να μην επιτρέψει στους Τούρκους να κάψουν για άλλη μια φορά την πατρίδα μας. Εθνικισμός


ΠΩΣ Ο Ρ.Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ "ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πραγματική εισβολή λαθρεποίκων διοργανώνει η Άγκυρα εις βάρος της χώρας μας με σκοπό να "ανατιναχθεί" το ελληνικό Έθνος εκ των έσω. Οι ρυθμοί με τους οποίους η χώρα γεμίζει λαθρομετανάστες είναι συγκλονιστικοί.


Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως από τον Ρ.Τ. Ερντογάν ο οποίος, αμέσως μετά εγείρει ζήτημα τζαμιών στην Ελλάδα και ανακήρυξης της Τουρκίας ως "επίσημης" προστάτιδος όλων των μουσουλμάνων στη χώρα μας, οι οποίοι έχουν εισέλθει παρανόμως από οργανωμένα δίκτυα του τουρκικού παρακράτους.

Η κατάσταση αυτή προβλέπεται να γίνεται όλο και πιο πιεστική, καθώς ήδη εκατομμύρια κατευθύνονται προς τα δυτικά εξ’ αιτίας των συνεχιζόμενων πολεμικών συγκρούσεων σε ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα από τη βόρειο Αφρική μέχρι το Ιράν και την Τουρκία.

Η τουρκική μαφία και οι Τούρκοι δουλέμποροι τρίβουν τα χέρια τους καθώς φέτος οι δουλειές τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Όπως προβλέπεται τα κέρδη τους θα είναι τεράστια γιατί από τη δική μας πλευρά, όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αποτελεσματική ανάσχεση αλλά αντίθετα εδώ και χρόνια έχουμε αποδυναμωθεί από τις ιδεοληψίες συγκεκριμένων "προοδευτικών" χώρων, που έχουν αναγάγει τη επιβίωση σε "ρατσιστικό" φαινόμενο.

Είναι εντυπωσιακό πως το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, το γνωστό Μπόντρουμ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που τους προετοιμάζουν για το τελικό άλμα προς την ελληνική πλευρά όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα, Sabah.

Το άλλο μεγάλο κέντρο και για πολλούς στην Τουρκία η «πρωτεύουσα» των Τούρκων δουλεμπόρων είναι το λιμάνι του Τσεσμέ, απέναντι από τη νήσο Χίο. Εκεί έχουν στηθεί τα «στρατηγεία» διεκπεραίωσης του μεγάλου όγκου των μουσουλμάνων επήλυδων που μεταφέρονται από τα ανατολικά προς το ελληνικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με την Zaman, η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, είναι η γραμμή Αϊδινίου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη.

Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών.

H ταρίφα για να περάσουν οι λαθρομετανάστες από τις τουρκικές ακτές προς την ελληνική επικράτεια, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, μέσω θαλάσσης, αρχίζει από 600 ευρώ και φτάνει στο αστρονομικό πόσο των… 3.200 ευρώ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μεταφορά των λαθρομεταναστών μέσω φουσκωτών πλοίων, (όπου εφαρμόζεται η γνωστή τακτική μόλις εισέρχεται το φουσκωτό στα ελληνικά χωρικά ύδατα το βυθίζουν και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από την τουρκική μαφία με σωσίβια, γίνονται «ναυαγοί» για να περισυλλεχτούν από τα πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής), είναι 600 ευρώ, μέσω αλιευτικών σκαφών που έχουν και μια ειδική προστασία η ταρίφα ανεβαίνει στο πόσο των 2.400 ευρώ, ενώ μέσω… φεριμπότ της συγκοινωνίας, (υπάρχει και τέτοιο κύκλωμα προώθησης λαθρομεταναστών προς την ελληνική πλευρά), η ταρίφα ανεβαίνει στα 3.200 ευρώ.

Εδώ αρχίζουν τα "ερωτήματα". Σε χώρες τύπου Πακιστάν με 100 ευρώ ζει ένα ολόκληρο χωριό; Πως εξηγείται ότι αυτοί οι "πρόσφυγες" διαθέτουν τέτοια απλησίαστα,αστρονομικά ποσά ακόμα και για πολλούς Έλληνες; Ποιος τους τα δίνει; Εάν κάποιος διέθετε τέτοιο ποσό για ποιο λόγο να φύγει από τη χώρα του; Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση από μόνη της είναι "Γροθιά" στο στομάχι και όμως περνάει ασχολίαστη.

Αμέσως μετά προκύπτει το ακόλουθο ερώτημα. Στον εικοστό αιώνα είχαμε κάποιους, σκληρούς πολέμους "ευγενική" χορηγία των Αμερικανών (Κορέα, Βιετνάμ) όπως και των Σοβιετικών (Αφγανιστάν) και όμως δεν υπήρξαν εκατομμύρια προσφύγων σε χώρες της Δύσης παρά τα δεινά που υπέστησαν τότε οι τοπικοί πληθυσμοί. Τώρα,όμως, από κάθε εμπόλεμη ζώνη εκατομμύρια ανθρώπων κατευθύνονται με γοργούς ρυθμούς στις πύλες της Ευρώπης δηλαδή στην Ελλάδα,την Ισπανία, και την Ιταλία. Στους σημερινούς πολέμους έχουμε οργανωμένες γενοκτονίες (Ελληνορθοδόξων, σιιτών, αλεβιτών, κοσμικών σουνιτών) με αποτέλεσμα τον εκτοπισμό τους στην Ευρώπη με κάθε μέσον.

Πίσω από αυτά κρύβονται κέντρα του Ριάντ και της Ντόχα που επιθυμούν με αυτόν τον τρόπο την κατάληψη εκ των έσω της Ευρώπης. Φυσικά κανείς από τους δύο δεν θα μπορούσε να το οργανώσει αυτό αν δεν υπήρχαν και κάποια άλλα κέντρα στο βαθύ αμερικανικό κράτος που το βλέπουν αυτό ως μια "Χρυσή" ευκαιρία κατάλυσης των συνόρων και προπαντώς ελέγχου των ενοχλητικών ευρωπαϊκών χωρών.

Εάν μια χώρα προσπαθήσει να ασκήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική τότε ξυπνάνε όλως τυχαίως κάποιοι "πυρήνες εν υπνώσει" εξτρεμιστικών σουνιτικών ομάδων που προκαλούν φόβο με κάποιο αιματηρό χτύπημα, όπως τα πρόσφατα συμβάντα σε Γαλλία, Δανία, Τυνησία, Κένυα.

Υπενθυμίζεται ότι μερικές ημέρες πριν το αιματηρό χτύπημα στο Παρίσι, ο Γάλλος πρόεδρος Φ. Ολάντ είχε δηλώσει την αντίθεσή του απέναντι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ότι αυτές θα πρέπει να αρθούν.

Παρατηρείται έντονη δραστηριότητα λαθρομετανάστευσης μέσω Τουρκίας τους τελευταίους μήνες που η χώρα θέλησε να δείξει ότι είναι ανεξάρτητη. Εντούτοις τίθεται το ερώτημα τι θα κάνουμε εμείς για την προστασία της χώρας, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει...χθες. ΠΗΓΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα! Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

Πολιτικά ανύπαρκτοι και εθνικά επικίνδυνοι

Όλα στο πρόγραμμα! Δωρεάν έξοδα κηδείας για τους μουσουλμάνους φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς

Η Ε.Ε. επαινεί την Τουρκία γιατί μας στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες!

Ο Ελληνισμός στο απόσπασμα: Κατατίθεται σε διαβούλευση η συριζαίικη επανάληψη του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση

Έδωσαν τα χέρια Τσίπρας και Αβραμόπουλος για την υποδοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών!

Βουλιάζουν τα νησιά του Αιγαίου από την λαθρομετανάστευση: Το αδιαχώρητο στην Κω

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!

Ο «βιασμός» του Ελληνικού Λαού και η επερχόμενη τιμωρία των θυτών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξόντωσης της εθνικής συνείδησης

''Βίβλος και Σύνορα'' του John Vinson

Αναδημοσίευση “Μακελειό”: Βιασμός Ελληνίδας μετά το “αντιρατσιστικό” στο κέντρο της Αθήνας!

ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ!!! - BINTEO NTOKOYMENTO

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡANOMH ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: 87 πνευματικές προσωπικότητες υπογράφουν...

Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται δραματικά σύμφωνα με τα στοιχεία της EurostatΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2289695074698653111

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item