Widgets

Ο φύλακας άγγελος του Χρυσαυγίτη


Αφορμή για την συγγραφή αυτού του κειμένου αποτέλεσε τόσο η συμπλήρωση δέκα ετών από τον πρόωρο χαμό του Συναγωνιστή Μαρίνου Χατζηκυριάκου (τα ξημερώματα της Αναστάσιμης Πρωτομαγιάς του 2005), όσο και η ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα με ένα πολύ προσφιλές σε μένα πρόσωπο γύρω από την έννοια και την ιδιότητα του Φύλακα Άγγελου.  
Πριν από δέκα χρόνια, λοιπόν, «έφυγε» από κοντά μας, εντελώς αναπάντεχα, ένας Πραγματικός Φίλος και Αληθινός Σύντροφος. Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα σκόρπισε τον πόνο και την θλίψη σ’ όλους, όσοι τον γνώρισαν από κοντά. Με τον Μαρίνο είχαμε πολλά κοινά στοιχεία στην ακολουθία της βιοθεωρίας και κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού, που ενστερνιζόμασταν. Καταγόμενοι και οι δύο από εργατικές οικογένειες, ακολουθήσαμε χειρωνακτικές εργασίες, πιστέψαμε στην αντισυστημική θεώρηση και έκφραση του Εθνικισμού, ενώ ακόμη και σε δευτερεύοντα στοιχεία, όπως το είδος μουσικής που ακούγαμε και τον αθλητικό Σύλλογο που υποστηρίζαμε, είχαμε πλήρη ταύτιση απόψεων.  

Δεν χρειάζεται να βάλω κάποιο είδος «πήχη» προκειμένου να μετρηθεί ο βαθμός της οδύνης που ένιωσα όταν πληροφορήθηκα το δυσάρεστο γεγονός. Έχουμε ξανατονίσει στο παρελθόν ότι, δυστυχώς, η Ζωή δεν κινείται σε ρυθμούς «ανταποδοτικότητας». Άνθρωποι, οι οποίοι πραγματώνουν σε όλη της την έκταση την Αριστοτελική ερμηνεία, γεννημένοι Μαχητές, με ιδιότητες που ξεχωρίζουν μακράν από τον συρφετό των φουκαράδων που τους περιτριγυρίζουν, αυτοί οι Άνθρωποι, των οποίων η Σκέψη και η Δράση είναι πολυτιμότερες και ουσιαστικότερες από την ύπαρξη δεκάδων αποχαυνωμένων αστών, που -συνειδητά ή ασυνείδητα- μολύνουν την Ελληνική ιδιότητά τους, είναι πολύ πιθανόν να αδικηθούν από την ίδια την Ζωή, η οποία «έτσι απλά» μπορεί να τους αφαιρέσει την υλική τους υπόσταση πάνω στο άνθος της ηλικίας τους, βλέποντας την σήψη και την παρακμή να συνεχίζουν να κυριαρχούν στο σύγχρονο στερέωμα

Έχουμε, επίσης, ξανατονίσει ότι οι συνειδητοποιημένοι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, αποτελούν ισχυρές προσωπικότητες, με εμπεριστατωμένη γνώση γύρω από το τι ζητούν από την Ζωή. Κι αυτό που ζητούν είναι να την κατακτήσουν ολοκληρωτικά, τόσο μέσα από την Συλλογικότητα στην οποία συμμετέχουν, όσο και στις προεκτάσεις των προσωπικών τους στιγμών. Το μονοπάτι του Πολεμιστή είναι δύσβατο, με τα εμπόδια τα οποία θα βρει μπροστά του να είναι πολλά, στην προσπάθειά του για Δύναμη και Δημιουργία. 

Οι εχθροί είναι αναμφίβολα πολλοί και ύπουλοι, είτε πρόκειται για το ανθελληνικό κράτος, είτε για τις σιτιζόμενες απ’ αυτό παρακρατικές συμμορίες, είτε ακόμη για τις συνθήκες της ίδιας της Ζωής, που σε προτρέπουν να τα «παρατήσεις». Ο πιο σημαντικός, όμως, εχθρός είναι ο ίδιος ο Χρόνος, ο οποίος κυλά αμείλικτος εναντίον μας, ακριβώς επειδή κάθε στιγμή της δικής μας Υπεύθυνης Ζωής δρα πολύ πιο γρήγορα και «δαπανηρά» από την ανεύθυνη ζωούλα των μίζερων αστών, οι οποίοι «ζουν ευτυχισμένοι» μέσα στην άγνοια και την απάθεια. Γνωρίζοντας ότι τα χρονικά μας περιθώρια είναι ελάχιστα μπροστά σ’ όλα όσα θέλουμε να κάνουμε, υπάρχουν ώρες, κατά τις οποίες έρχεται να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο, διαπιστώνοντας ότι η αχαριστία, η δειλία, η παλιανθρωπιά και η προδοσία αποτελούν το σημερινό κυρίαρχο πρότυπο συμπεριφοράς, στερώντας από Εμάς την δυνατότητα να απλώσουμε τις Αρετές μας. 

Η ανθρώπινη ζωή είναι περιορισμένη. Εμείς, όμως, θέλουμε να ζήσουμε για πάντα. Κι αν κάτι τέτοιο βιολογικά δεν είναι δυνατόν, μπορεί κάλλιστα να συμβεί μεταφορικά, αφήνοντας πίσω μας ένα Έργο Ζωτικό, ένα Έργο Υπερηφάνειας, μια Προσωπικότητα η οποία θα αποτελέσει παράδειγμα για την Γενιά που έρχεται. Μια Γενιά που πρέπει να εμπνευστεί από Λεωνίδες και όχι Εφιάλτες, Στρατιώτες και όχι ριψάσπιδες, Γενναίους και όχι θρασύδειλους. Πολεμώντας ενάντια στην φθορά του Χρόνου, η μάχη ίσως να είναι άνιση σε ό,τι αφορά την προσωπική μας κατάληξη, δύναται όμως να μας αναδείξει Νικητές σ’ ένα άλλο επίπεδο, αυτό του Αιώνιου Παραδείγματος προς τις Ζωντανές Ψυχές, οι οποίες μας παρακολουθούν, πιστεύουν σε μας και θέλουν να πορευτούν κι αυτές το ίδιο δύσβατο μονοπάτι, τραγουδώντας τον Αιώνιο Ύμνο του Πολεμιστή ενάντια στην αδιαφορία και την παρακμή.  

«Μάνο και Γιώργο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε τα λάβαρα ψηλά!»
Ξεπερνώντας τη νωθρότητα και την φοβία του «τι θα πει ο κόσμος», ας βάλουμε καλά στο Μυαλό μας, μα ακόμα πιο πολύ στην Καρδιά μας, ότι ο Γενναίος πεθαίνει μόνο μια φορά στην Ζωή του, ενώ ο δειλός κάθε μέρα… Γυρνώντας στην συζήτηση που είχα με το τόσο προσφιλές σε μένα πρόσωπο, θεωρώ ότι ο καθένας από εμάς, τους Άνδρες και τις Γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχει έναν Φύλακα Άγγελο στο πλευρό του. Ανεξάρτητα από το αν είναι ένας άλλος Συναγωνιστής ή Συναγωνίστρια ή κάποιο από τα Αδέρφια μας, που βρίσκονται ψηλά στον Ουρανό, αυτό που μετρά είναι η αόρατη -μα τόσο αισθητή- παρουσία του, ότι υπάρχει κάποιος-α που δεν θα μας επιτρέψει να πάθουμε οποιοδήποτε κακό, ακριβώς γιατί η συναισθηματική φόρτιση και η πεποίθηση σ’ έναν κοινό σκοπό λειτουργούν ως μια προστατευτική ασπίδα απέναντι σε κάθε είδους κακό και κίνδυνο, που θα θελήσει να μας προσβάλει. Με τον κάθε είδους Φύλακα Άγγελο, λοιπόν, στο πλευρό μας, ας συνεχίσουμε να πορευόμαστε. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός, μια Εθνική αναγκαιότητα


Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός".

Η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δεν μπορεί και δεν πρόκειται να μεταβάλλει τον ρου της Ιστορίας και των αναπόφευκτων πολιτικών εξελίξεων οι οποίες αναμφισβήτητα θα σημειωθούν στην Πατρίδα μας τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Η επονομαζόμενη «δίκη της Χρυσής Αυγής» αποτελεί την απάντηση του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου στην εκπεφρασμένη από το Μάιο του 2012 βούληση του Ελληνικού Λαού για πολιτική κάθαρση και τιμωρία των διεφθαρμένων του πολιτικού και οικονομικού συστήματος από την ελληνική Δικαιοσύνη. Με πολύ απλά λόγια, στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων να επιλέξουν συνειδητά κι ελεύθερα μέσω της εκλογικής διαδικασίας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, το αντεθνικό Καθεστώς (το οποίο συναποτελούν τα υπόλοιπα κόμματα) αντέταξε ένα Κράτος Εισαγγελέων το οποίο κατέλυσε κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητος, χρησιμοποιώντας δίκην βοηθών εισαγγελέως τους καταχρεωμένους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής.

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του δημοκρατικού τάχα μετώπου, απαιτούν σήμερα την καταδίκη των Εθνικιστών για να μην υπάρξει δικαστική επιβεβαίωση στο προφανές: στο γεγονός δηλαδή ότι εργολαβικώς ανέλαβαν την εκστρατεία σπίλωσης και συκοφαντίας ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αν και γνώριζαν εξ αρχής πως δεν υπήρχαν τα απαραίτητα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Προς δυστυχία των σκευωρών, 18 μήνες μετά την εξαπόλυση των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής κι ενώ ακόμη βουλευτές της βρίσκονται πολιτικοί κρατούμενοι του αντεθνικού Καθεστώτος, τα «συγκλονιστικά τεκμήρια ενοχής της εγκληματικής οργάνωσης» παραμένουν τα ψευδή δημοσιεύματα κιτρινοφυλλάδων, τα πληρωμένα ρεπορτάζ τσοντοκάναλων και τέλος άρθρα και ομιλίες βουλευτών του Κινήματος.

Η απόπειρα του Καθεστώτος των διεφθαρμένων να επιτύχει δι' αθέμιτων μέσων την εκτροπή της φυσικής ροής των εξελίξεων θα καταστεί ατελέσφορος και μάταια για δύο βασικούς λόγους:

α) έχει ήδη αποτύχει επικοινωνιακά, όπως απεδείχθη σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, εκείνες των ευρωεκλογών του Μαΐου του 2014 και των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου του 2015. Την κρατική προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής υποστήριξαν μονάχα οι δημοσιογραφικοί λακέδες και γραφικά ανδρείκελα της άκρας αριστεράς, τα οποία έχουν εξελίξει τον αντι-εθνικισμό σε ιδιαιτέρως προσοδοφόρο επάγγελμα.

β) η κατασκευή του ψεύδους (ενός σαθρού και νομικά έωλου κατηγορητηρίου) και η πορεία του εγχειρήματος (της δίκης) έχει ήδη υποσκελιστεί και ξεπεραστεί από το βάρος της σκληρής καθημερινότητας την οποία αδυνατούν να διαχειριστούν οι ψευτοδημοκράτες και η οποία δικαιώνει τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ενδεχομένως ο όγκος των προβλημάτων τα οποία συσσωρεύονται με ραγδαίους ρυθμούς στην ελληνική κοινωνία να προκαλέσει το εξής εκπληκτικό: να προκαλέσει την κοινωνική δικαίωση της Χρυσής Αυγής πολύ προ της δικαστικής

Ακόμη όμως κι αν αυτό δεν συμβεί σε βραχύ χρονικό διάστημα, είναι αναπόφευκτο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να κληθεί στα πράγματα από τον Ελληνικό Λαό, όχι ως λύση συμφέροντος αλλά κυριολεκτικά ως λύση εθνικής αναγκαιότητας. Δεκαοκτώ μήνες ακατάσχετης αντιεθνικιστικής υστερίας, κρατικής και παρακρατικής, μήνες επίδειξης κρατικής αυθαιρεσίας και πολιτικής τρομοκρατίας, στάθηκε αδύνατο να εκριζώσουν τον Εθνικιστικό σπόρο από τη Φυλετική Ψυχή του Λαού μας. 

Η λαθρομετανάστευση πρωτίστως και η συνέχιση της δουλείας των τόκων δευτερευόντως, είναι οι δύο βασικοί λόγοι οι οποίοι θα συντελέσουν στο γκρέμισμα της διεθνιστικής, φιλελεύθερης και μαρξιστικής, πλάνης και θα αναδείξουν τον Λαϊκό Εθνικισμό ως τον φυσικό υπερασπιστή της εθνικής μας ταυτότητας και των εθνικών μας δικαίων.


«Ω, θέληση της ψυχής μου, που σε αποκαλώ μοίρα, συ που είσαι εντός μου, συ που είσαι πάνωθε μου, φύλαξέ με και κράτησέ με για ένα μεγάλο πεπρωμένο».
Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές, οι μεγάλοι Αγώνες δεν βρίσκονται πίσω αλλά μπροστά μας! 

Ευάγγελος Καρακώστας


ΠΕΡΙ …«ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ»…

Δεν θα κουράσω μακρηγορώντας : Αν θα ‘πρεπε ν’ απονεμηθεί …βραβείο ηλιθιότητας, ανάμεσα στους ποικιλοτρόπως αποφαινομένους περί της παρουσίας αλλοφύλων στη χώρα, το …δικαιούνται επάξια κάποια …εθνικοφρονίζοντα «μυαλά» που κατηγορούσαν κάποτε τη Χρυσή Αυγή ότι αποδέχεται την παρουσία Ευρωπαίων που «θ’ αλλοιώσουν την ελληνική φυλετική ομοιογένεια». Ήσαν οι …λάιτ εθνικιστές του κοντινού παρελθόντος. 

Οι ίδιοι που τώρα, προκειμένου περί της παρουσίας αφροασιατών, θα συνιστούν, ασφαλώς, να …μην είμαστε και τόσο δογματικοί «από βιολογική σκοπιά» στο ζήτημα του χαρακτήρα της εθνικής ταυτότητας. Είναι οι «τεκμηριώνοντες ιδεολογικά» το …»πατριωτικό άλλοθι» όσων βρίζουν ολημερίς τους άλλους Ευρωπαίους, με το επιχείρημα πως «όταν εμείς είχαμε πολιτισμό, αυτοί ζούσαν στα σπήλαια». 

Κι’ αναμασούν μέσα από.... ψευδοθεωρητικές φόρμες τις ψευδαισθήσεις των «Ελληναράδων» τρωγλοδυτών της παράγκας του Καραγκιόζη, που …ξαποσταίνουν κάτω απ’ τον ίσκιο του Παρθενώνα,  με το βλέμμα στραμμένο στο σαράι του Πασά, …αυτοϊκανοποιούμενοι με φαντασιώσεις για το χαρέμι του και γλείφοντας «υπερήφανοι» τα ψίχουλα που πέφτουν απ’ το τραπέζι του τοκογλύφου. Οι «μέντορες» ενός ανιστόρητου «ελληνοκεντρισμού», που θ’ απαιτούσαν, ασφαλώς, να «πιστοποιήσουν» αυτοί τη σχέση του Χέλντερλιν με την ελληνικότητα, χωρίς να ‘χουν κατανοήσει ούτε πέντε γραμμές απ’ τον λόγο του Παπαδιαμάντη. 

Οι αλιεύοντες «χειροκροτητάς» ανάμεσα στους χατζηρωμηούς που αυτοανακηρύχτηκαν «Έλληνες». Κι’ ασφαλώς «πρεσβεύουν» έναν «εθνικισμό» χωρίς …»αντισυνταγματική παραβατικότητα», γιορτάζουν κάθε χρόνο την «απελευθέρωσή μας απ’ τους Ναζί», θαυμάζουν την ΠΕΑΝ και «τιμούν την ανατίναξη των γραφείων της προδοτικής ΕΣΠΟ». 

Ας τους αφιερώσω λοιπόν τους στίχους ενός τραγουδιού για δυο νεκρούς, ενός Ιταλού κι’ ενός Έλληνα, που αλληλοσκοτώθηκαν στα βουνά της Πίνδου : «Εσύ στη Νάπολη μπαρμπέρης κι’ αυτός ψαράς στο Αιτωλικό, να μάθεις δεν θα καταφέρεις πώς φτάσατε στο φονικό». Είναι απλή η απάντηση «εθνικόφρονες» αλλά η κούτρα σας αρνείται να την χωρέσει : αλληλοσκοτώθηκαν για να μπορεί ο διεθνής τοκογλύφος να τοκίζει αμέριμνος το άυλο χρήμα του… ΟΔΥΣΣΕΥΣ  ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ…

11164176_980068338670547_1985672998_n


Θέλετε να δείτε γιατί η Ελληνική ψυχή των Χρυσαυγιτών δεν θα σβήσει ποτέ και γιαυτό τρέμουν άπαντες στην σκέψη μας και προσπαθούν να μας εξοντώσουν;

Γιατί αυτή η ψυχή δεν χωράει σε στεγανά! Δεν χρειάζεται καμία «οργάνωση» και καμία «εντολή» από κανέναν για να κάνει το αυτονόητο!

Τις εντολές τις δίνει η δύναμη της ψυχής. Η Ελληνικότητα βαθιά στα στήθια που καίει, και οδηγεί τα βήματα του ενός, πίσω από τα βήματα κάποιου άλλου και όλοι μαζί συναντιόμαστε για να τιμήσουμε τους ήρωες και να πούμε ιστορίες γι’ αυτούς… Σαν μια εσωτερική, δυνατή φωνή, που προστάζει να κάνουμε το καθήκον μας και να κρατήσουμε ζωντανή την μνήμη τους.

Την 1η Νοεμβρίου 2014 μερικοί Έλληνες της Γερμανίας, με γεμάτη την ψυχή τους από Ελλάδα και δίκαιο, συγκεντρώθηκαν στην Στουτγάρδη για να τιμήσουν τους ήρωες του Εθνικισμού, τον Γιώργο και τον Μάνο.

Δεν τους έδωσε κανείς «εντολή» ή «άδεια». 

Δεν ανήκαν σε κάποια Τοπική Οργάνωση.

Απλά, το έκαναν γιατί το έλεγε η ψυχή τους.

Ούτε το δημοσίευσαν πουθενά… Απλά μαζεύτηκαν…


Μια μικρή τελετή, στον καθαγιασμένο προαύλιο χώρο μιας Εκκλησίας, μια βουβή προσευχή ώστε να έρθει γρήγορα η δικαίωση του αγώνα των δυο αθώων ψυχών που θυσιάστηκαν άδικα στις θερμοπύλες του κάστρου του Εθνικισμού της Τ.Ο. Β. Προαστίων, εκεί, στην κρύα άσφαλτο της Λεωφ. Ηρακλείου, το πρώτο βράδυ του Νοέμβρη, από χέρι αριστερού τρομοκράτη, χέρι βουτηγμένο στο μίσος προς κάθε τι Ελληνικό. Και αν δεν μιλούσαμε χθες βράδυ, συμπτωματικά, ίσως και να μην το μαθαίναμε όλοι εμείς ποτέ…

Και όταν το έμαθα, ρίγησα και ντράπηκα και έσκυψα το κεφάλι στο μεγαλείο όσων συμμετείχαν. Γιατί αυτοί οι Χρυσαυγίτες, είτε ανήκουν σε κάποιο γραφείο, είτε όχι, είναι γερά δεμένοι με τα ιδανικά της Φυλής, το δίκαιο και η πίστη στην Ιδέα. Και όσο υπάρχουν τέτοιοι, η Ιδέα καλά κρατεί…

Και αν το δημοσιεύουμε τώρα, το κάνουμε με προσοχή και σεβασμό στην πίστη αυτών των παιδιών που ζουν στην ψυχρή Γερμανία, αλλά δεν έπαψαν ΠΟΤΕ να νοιώθουν καυτή την ανάσα της Ελλάδας και δεν έπαψαν, ποτέ, καυτή να την διατηρούν.
Αλλά κυρίως το δημοσιεύουμε για να το δουν οι εχθροί μας και να ριγήσουν από τρόμο, γιατί τρέμουν τέτοιες εικόνες…

Το έχουμε πει κι άλλες φορές… Η σπορά έχει γίνει…

Υπομονή τώρα! Έρχεται ο θεριστής…!Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ 27-4-2015.

Αντικρίζω την Πομπηία των καιρών μας με τον διασκορπισμό τού ελληνικού λαού σε ατέρμονες μα μοναχικές και ασυντόνιστες αναζητήσεις. Οι ταγοί τού κράτους είναι απομονωμένοι στον γυάλινο κόσμο τής εξοντώσεως ψυχών και τού ξεπουλήματος εδαφών. Τα κόμματα που διόρισε ο σιωνισμός να κουμαντάρουν την δημοκρατία «μας», αυτή που ο ίδιος διόρισε, συστήνουν νέες κομματικές συμμαχίες για να υπογράψουν το συμβόλαιο θανάτου τής Ελλάδος και την υπαγωγή αυτής στο παγκόσμιο κράτος των τοκογλύφων. Και ο λαός μας δίχως ψωμί και όνειρα ψάχνει να βρει στέγη για να βάλει και να σώσει τάχα το κεφάλι του.

Ο σκλάβος ψάχνει να βρει στέγη. Ο ελεύθερος την φτιάχνει μονάχος του. Ασφαλέστερο καταφύγιο για τον Έλληνα είναι το Έθνος του. Το Έθνος είναι που δίνει υπόσταση στον Ελληνισμό κι αυτό είναι που εξασφαλίζει την αθανασία τής Ελληνικής Φυλής. Το κράτος είναι το δημιούργημα των ανθρώπων εκάστου εποχής. Εφόσον αυτοί είναι αχαμνοί και επικίνδυνοι, τότε η Φυλή συλλαμβάνει, δικάζει και ισοπεδώνει τούς προδότες. Και ευθύς αμέσως οι Άριστοι και οι Πολεμιστές τού Ελληνισμού φτιάχνουν νέο κράτος, φτιάχνουν πολιτεία που εφαρμόζει δίκαιο στα κοινωνικά δικαιώματα και στην εδαφική και εθνική κυριαρχία ταυτόχρονα.

Ο δικός μου ο αγών δεν γίνεται για μια κατακερματισμένη, για μια κομματιασμένη Ελλάδα. Ο δικός μου ο αγών γίνεται για μια ενωμένη, για μια χαλύβδινη Ελλάδα. Ο εθνικιστικός αγών τού Έλληνα δεν περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους ενός κοινοβουλίου που συνεδριάζει για να επικυρώσει ξένες εντολές. Στον δικό μου τον αγώνα δεν είμαι μόνος μου, εκφράζω τούς προγόνους μου, εκφράζω το παιδί μου, εκφράζω την ψυχή μου που θέλει να φανεί άξια έναντι όσων πέρασαν και όσων ήρθαν και θα έρθουν. Δεν είναι αγώνας για φράγκα και ψωμί ξένο, αλλά για να οργώσω εγώ το χωράφι τής Φυλής μου, να βγάλω το ψωμί μου και να πάρω πίσω το Οικόπεδο που μού αφαίρεσαν ιερόσυλοι και μισέλληνες αυξημένο με τον νόμιμο τόκο τής ιστορίας.

Για Ελλάδα Αληθινή και Δίκαιη ενδιαφέρομαι. Για Ελλάδα Φυσική και Μεγάλη. Για Ελλάδα Εθνικοκοινωνική. Δεν θέλω τον λαό μου οχλομάζα που διαιρείται σε αγέλες. Αυτό είναι που οι εχθροί τού Εθνικοκοινωνισμού μας ονομάζουν δημοκρατία.

Εγώ θέλω τούς άρχοντες τού τόπου να τούς θρέφει και να τούς αναδεικνύει ο τόπος. Να είναι οι καλύτεροι και να στηρίζονται στους δίκαιους και σε κείνους που τούς αρέσει να κατακτούν την ζωή τους, τον κόσμο τους, το έδαφος που πατούν, τα έργα που φτιάχνουν. Ώστε λοιπόν δεν θέλω να γράψουν άλλοι την ιστορία μου. Θέλω, απαιτώ και θα γράψω οπωσδήποτε εγώ την ιστορία μου, την ιστορία τής Ελλάδος, την ιστορία τής οικουμένης.

Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ανατραφήκαμε με τούς πνευματικούς και τούς αιμάτινους αγώνες. Πλάσαμε γλώσσα, πλάσαμε πολιτειακή διοίκηση και νόμους, πλάσαμε αυτοκρατορίες, υψώσαμε ναούς, υψώσαμε κάστρα ελληνισμού. Δεν είχαμε συντάγματα. Είχαμε τούς νόμους τής Φυλής στη θέση τους. Είχαμε πολλές απόψεις, αλλά όλες υποτάσσονταν στο τέλος στην ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Όταν μεγαλουργούσε ο Έλλην δεν είχαμε κομματικούς στρατούς, είχαμε ολάκερο τον Ελληνισμό ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ και ο σκοπός ήταν κοινός για όλους. Πατρίδα και Τιμή, με την Ελλάδα να βρίσκεται όπου πάλλεται ελληνική ψυχή. Με το πρόβλημα τού ενός να λύνεται από το σύνολο. Με την ωραιότητα και το ήθος να συντρίβουν την ασχήμια και την ανηθικότητα. Με τούς Έλληνες να υποτάσσουν τούς βαρβάρους και να μεγαλώνουν την Ελλάδα.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ένα και θα αποκτήσει μια εθνική και λαϊκή εξουσία. Οι Ελεύθεροι Έλληνες θα ξεσχίσουν τούς Σκλάβους Ψευτορωμιούς. Η επανάσταση των ελληνικών συνειδήσεων θα σβήσει τις φλόγες των μαρξιστών και των σοσιαλφιλελεύθερων διεθνιστών που στρέφονται ενάντια στην ασφάλεια τής ζωής και τής εθνικής ανεξαρτησίας. Διότι η Ελλάς ανήκει όντως στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Και τις Επαναστάσεις στην Ελλάδα τις κάνουν εκείνοι που ζουν και αναπνέουν για τα παιδιά τους. Εκείνοι που κοιτούν κατάματα την ιστορία που γράφεται στους δρόμους, στα πεδία τής Τιμής και στον μόχθο τής εργασίας.

Εξουσία τής δικής μας Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η ίδια η Ελληνική Φυλή. Φιλοσοφία τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η γέννηση Νέου Ελληνικού Πολιτισμού. Εθνική συνεννόηση σημαίνει άμεση εθνική διαβούλευση και πιστή εφαρμογή τής ενιαίας φωνής τού Έθνους. Εθνική Ταυτότητα σημαίνει Ορθή Πίστη και Φυλετική Καθαρότητα. Εθνική Πολιτική σημαίνει εξομοίωση τού γεωστρατηγικού βάθους με την εδαφική επέκταση και την κατάκτηση ζωτικών χώρων εκεί που βρίσκονται είτε ελληνικοί πληθυσμοί είτε εχθροί τής Φυλής μας.

Εργάτες, πνευματικοί άνθρωποι, στρατός, νεολαία, ολάκερη η φυσική αριστοκρατία τού ελληνισμού ένα ενιαίο και αδιαίρετο στράτευμα. Εθνική και Κοινωνική Επανάσταση που θα βάλει μπρος την καθαρτήρια πυρά τής νεμέσεως. Βουλευτήριο είναι η βούληση τού Ανίκητου Ελληνικού Έθνους.

Ελλάς κατοικητήριο Ελλήνων και διοικητήριο τής οικουμένης. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Όσοι Ζωντανοί, ας συναντηθούμε στο καμίνι τής μάχης για Αληθινή Ελλάδα. Λαϊκή Κυριαρχία σημαίνει Ελληνική και Ισχυρή Ελλάδα. Υπεράνω όλων η Ελληνική Φυλή. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Τα μνημόνια, η υποδούλωση, η ξένη κυριαρχία δεν αρμόζουν στην Ελλάδα. To πιστεύουμε οι περισσότεροι Έλληνες. Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για πολλούς προς ποια κατεύθυνση πρέπει να ενεργήσουμε για να επιτύχουμε την αποδέσμευσή μας.  

Πρέπει κατ’ αρχήν να εννοήσουμε πως η χώρα μας έχει γνωστές αλλά και ακόμη ανεξερεύνητες δυνατότητες, και πως ο λαός μας έχει χαρίσματα και ικανότητες τις οποίες πρέπει να χρησιμοποιήσει για να σπρώξει την χώρα μπροστά και να βελτιώσει την ζωή του, ατομικά και συλλογικά. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν. Να λένε πως δεν έχουμε τίποτε το ξεχωριστό από άλλους λαούς, αδιαφορώντας για την Ιστορία μας από άγνοια ή αδυναμία να την αντικρύσουν. Πως το status quo δεν αλλάζει, παραβλέποντας από βόλεμα, νωθρότητα ή συνήθεια, πως τα ίδια ακριβώς έλεγαν κάποιοι σαν αυτούς πριν την επανάσταση του ’21 και την αλλαγή ισορροπιών στο Ανατολικό μπλοκ το 1989. Στην πραγματικότητα, οι διεθνείς συγκυρίες δεν ήσαν ποτέ ευνοϊκότερες για αλλαγή από το 2010 και μετά. 

Έχουμε γράψει ξανά πως ο Εθνικισμός δεν είναι ούτε Αριστερός ούτε Δεξιός. Είναι και «Αριστερός» στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και «Δεξιός» στην Αγάπη για την Πατρίδα. Δεν είναι ούτε συντηρητικός ούτε προοδευτικός. Είναι και συντηρητικός, όταν πρόκειται για την Ιστορία και την Ταυτότητα. Είναι όμως κατ’ εξοχήν προοδευτικός όταν πρόκειται για το Αύριο του Έθνους. Αντίθετα από τους «δεξιούς» και τους «αριστερούς» που εργάζονται για την διατήρηση των κεκτημένων τους είτε είναι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα είτε τα μικρόνοα ωφελιμιστικά συντεχνιακά και ατομικιστικά, οι εθνικιστές βλέπουμε πέρα από τις φράξιες και τις τεχνητές, και εν πολλοίς πρόσκαιρες και οπωσδήποτε μεταβλητές διαφοροποιήσεις της επαγγελματικής  και οικονομικής θέσεις του καθενός. 

Πόσων εξ ημών οι γονείς και οι παππούδες δεν ήσαν παιδιά από χωριά, ορεινά και φτωχά, που επειδή κάποιος δάσκαλος ή συγγενής διέβλεψε τις ικανότητές τους τα βοήθησε να σπουδάσουν, να γίνουν επιστήμονες, να «ανεβούν» επαγγελματικά; Πόσοι ξέρουμε ανθρώπους που πρόκοψαν οικονομικά και επέλεξαν να γυρίσουν στην γενέθλια γη τους για να βρουν την ευτυχία και να στεγάσουν με ασφάλεια και πληρότητα την αναζήτηση της ψυχής τους;  

Εμείς οι Εθνικιστές  λοιπόν και στην παρούσα συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να προσφέρουμε πραγματικά προοδευτικές λύσεις στον λαό μας.  

Γιατί σίγουρα δεν είναι προοδευτικό ένα κόμμα με την παραπλανητική περιγραφή του «φιλελεύθερου» (στην πραγματικότητα πλήρως υποταγμένου και υπόδουλου) του οποίου ο αρχηγός και πρώην Πρωθυπουργός διέτασσε τον υπουργό του να πέσει «στα τέσσερα» στους ξένους. Ούτε είναι προοδευτικό το μόρφωμα, προϊόν πολιτικού μάρκετινγκ και όργανο των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που απαιτεί από τον ΠτΔ την παραμονή με κάθε όρο στην πανθομολογουμένως αποτυχημένη νομισματική ένωση. 

Τι σημαίνει λοιπόν πρόοδος και πώς γίνεται η έξοδος από τον βάλτο των μνημονίων; 
Σημαίνει κατ’ αρχήν αλλαγή πολιτικής. Αλλαγή οπτικής γωνίας. Σημαίνει έξοδο από το «με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο» στο οποίο έχει εξαναγκάσει την Ελλάδα η Τρόικα εξωτερικού με τους συνεργάτες της στην Τρόικα εσωτερικού. Σημαίνει άρνηση της πολιτικής της ξενοδουλείας. Σημαίνει αλλαγή σκέψης και στάσης.  

Σημαίνει παραμερισμό των εξωτερικά υπαγορευμένων αντιλήψεων περί φιλοευρωπαϊσμού όπως προβάλλονται από δημοσιογράφους και πολιτικούς που αναπαράγουν τις θέσεις των υποβολέων τους των Βρυξελλών και του Βερολίνου.  Ποιοι είναι εν τέλει οι φιλοευρωπαίοι στην Ελλάδα; Είναι οι εισπράκτορες και διακινητές των κοινοτικών κονδυλίων, αυτοί δηλαδή που πληρώνονται για να υποστηρίζουν αυτήν την Ευρώπη, οι αδιάφοροι για το τι συμβαίνει πέρα από τις μάντρες των σπιτιών τους κάτοικοι των σκιερών «καλών» προαστίων, και όσοι είναι πρόθυμοι να πατήσουν επί πτωμάτων για να τους μιμηθούν. Είναι δηλαδή η πιο ακραία και ευτελής συντήρηση. 

 Οι Εθνικιστές λέμε στους συμπατριώτες μας πως δεν πρέπει να φοβούνται ότι θα χάσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τα δεσμά τα οποία πέρασαν νύχτα στον λαό μας, παραπλανώντας τον και καλοπιάνοντάς τον, τα κόμματα της Μεταπολίτευσης. 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αλωθεί ένας άνθρωπος, ένα έθνος, μια χώρα. Ο χειρότερος όμως είναι θαρρώ ο εθελούσιος.  

Οι Εθνικιστές αρνούμαστε να μας υπαγορεύουν την ζωή μας. Η χώρα μας και ο λαός μας μπορούν, έχουν την δύναμη και την ψυχική και την υλική, να αντιδράσουν και να αντισταθούν, να αφήσουν πίσω τους την καμμένη γη σαράντα χρόνων εγκατάλειψης και να πάμε μπροστά. Η ευθύνη η δική μας, είναι το καθήκον των Ηγετών: να βοηθούν την χώρα τους να μεγαλώνει, να δυναμώνει, να ευημερεί.  

Ας βάλουμε λοιπόν τέλος στις κακόγουστες μασκαράτες του συστήματος.  
Ας ξαναβρούμε την ελευθερία να δουλεύουμε τα χωράφια μας, να εφευρίσκουμε, να ανακαλύπτουμε, να εξελίσσουμε και να εξελισσόμαστε, να παράγουμε και να χαιρόμαστε την εργασία μας. Να δημιουργούμε και να βελτιώνουμε την ζωή μας. Ας αφήσουμε πίσω μας μια Ευρώπη που σχεδιάστηκε για να καταστρέψει σταδιακά την εθνική παραγωγή και να ληστέψει την κρίσιμη ώρα τους λαούς. Ας εργαστούμε για να αποκτήσουμε Εθνική κυριαρχία. Ας σταθούμε όρθιοι για να συνομιλήσουμε ισότιμα και να συνεργαστούμε με όσους θελήσουμε να γίνουν εταίροι μας.

Το χώρο που αφήνουμε εμείς ακάλυπτο, θα τον καταλάβουν άλλοι, ντόπιοι αλλά και εισαγόμενοι φανατικοί που πιστεύουν πως με τις μεσσιανικές ιδεοληψίες τους για την Οικονομία ή την θρησκεία, μπορούν να επιβάλλουν την θέλησή τους στον τόπο μας. Όσο δεν βρίσκουμε το θάρρος να κάνουμε την δική μας προσωπική επανάσταση, να δουλέψουμε συλλογικά, αποφασιστικά, μεθοδικά, τόσο τα όργανα συμφερόντων αντίθετων με αυτών του λαού μας, θα απλώνονται. Ας σταθούμε ενωμένοι απέναντί τους, κι ας προχωρήσουμε. 

Ας πάρουμε στα χέρια μας την ταυτότητά μας. Μπορούμε να προτείνουμε και να βρούμε τους καλύτερους τρόπους να δώσουμε ορμή στην δουλειά μας. Αλλά πρέπει να αποφασίσουμε ότι θα δουλέψουμε, μαζί κι από όπου μπορεί καθένας να προσφέρει. Κάθε σκάφος έχει έναν πλοηγό, έναν καπετάνιο, ένα πλήρωμα. Και έναν προορισμό, με στάσεις και νέα ξεκινήματα. Εμείς οι Εθνικιστές, ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2189224005430271005

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item