Widgets

Η Αθήνα, όπως τη θέλει το αντισυνταγματικό τόξο: Βγήκαν παγανιά σπαθοφόροι Σιχ!


Στα πλαίσια της προπαγάνδας προς καλλιέργεια στον Ελληνικό Λαό αισθήματος ενοχής για όσα βιώνουν οι λαθρομετανάστες, ούτως ώστε να διαμορφωθεί το έδαφος για την απορρόφηση εκατομμυρίων εξ αυτών στην ελληνική κοινωνία, τηλεοπτικοί σταθμοί και φυλλάδες πλημμύρισαν από ρεπορτάζ σχετικά με το δράμα αυτών των ανθρώπων.


Ουδείς όμως, για λόγους ευνόητους, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους Έλληνες για γεγονότα που δεν θα συμβούν αλλά συμβαίνουν ήδη στην πρωτεύουσα της χώρας!


Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, στην περιοχή του Ταύρου, διοργανώθηκε δημόσια εκδήλωση χιλιάδων Ινδών και Πακιστανών Σιχ, οι οποίοι γιόρτασαν την έλευση του νέου έτους.


Οι φωτογραφίες δεν αποτελούν εικόνες από κάποιο κράτος της Ασίας, απολύτως ξένο προς τον Ελληνικό Πολιτισμό και την ελληνική κουλτούρα.


Αποτελούν όμως, μια πραγματικότητα η οποία δεν έρχεται σύντομα, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ, με υπαιτιότητα των κομμάτων της φιλελεύθερης και μαρξιστικής, αντεθνικής πανούκλας που επιδιώκει με κάθε τρόπο την εξαφάνιση της ελληνικής ταυτότητας μέσα σε ένα επιβαλλόμενο πολυφυλετικό Κράτος. www.xryshaygh.comΤο υπουργικό ζεύγος της συμφοράς: Δρίτσας – Χριστοδουλοπούλου σε συνεργασία γιγαντώνουν τις λαθρομεταναστευτικές ροές


Υγειονομική βόμβα οι λαθρομετανάστες για τους κατοίκους των νησιών της Καλύμνου, της Λέρου και της Κω

Οι γνωστές σε όλους πλέον εικόνες με τα αστυνομικά τμήματα των νησιών να ασφυκτιούν από το πλήθος των λαθρομεταναστών, αποδεικνύουν την ανικανότητα και την αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι σε αυτό το φαινόμενο. Η συγκεκριμένη κατάσταση, εκτός από το γεγονός ότι απειλεί την ασφάλεια των κατοίκων και εγείρει ζητήματα δημόσιας τάξης, εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων των νησιών αυτών.

Πέρα από τις συνθήκες υγιεινής –όπου στο αστυνομικό τμήμα της Κω αστυνομικοί λιποθύμησαν λόγω της δυσωδίας- οι περισσότεροι λαθρομετανάστες φέρουν μαζί τους ασθένειες, αρκετές εκ των οποίων μολυσματικές και άκρως επικίνδυνες τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους κατοίκους των συγκεκριμένων νήσων. Άλλωστε, η απουσία ιατρικών ελέγχων σε όσους καταφθάνουν παράνομα στη χώρα, γιγαντώνει το πρόβλημα και αυξάνει τις πιθανότητες της εξάπλωσης ασθενειών σε αυτά τα νησιά.

Σχετική ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Συναγωνιστής Ιωάννης λαγός, Βουλευτής Β’ Πειραιώς, στις 15/04/2014.

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Τριτοκοσμικές συνθήκες στα Αστυνομικά Τμήματα της Κω, της Λέρου και της Καλύμνου εξαιτίας των παράνομων μεταναστών»   

Τραγικές παραμένουν οι συνθήκες στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω, καθώς εκεί φιλοξενούνται δεκάδες παράνομοι μετανάστες από την Συρία και την Αφρική. Τα σκουπίδια και η αφόρητη δυσωδία είχαν ως αποτέλεσμα το λιποθυμικό επεισόδιο δύο αστυνομικών. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους και τον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας από τις συνεχόμενες αφίξεις λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια, καθώς για τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους ο αριθμός των λαθρομεταναστών φτάνει τις 3.900 (για το έτος 2014 οι παράνομοι μετανάστες ήταν 7.500). Σημειωτέον ότι ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν αφεθεί  ελεύθεροι, ενώ τις προάλλες προέβησαν και σε κατάληψη του Α.Τ. της Κω.

Εξίσου δραματική είναι και η κατάσταση στα Αστυνομικά Τμήματα Λέρου και Καλύμνου, όπου η χωρητικότητα των κρατητηρίων είναι μόλις 10 ατόμων. Οι λαθρομετανάστες φιλοξενούνται στους διαδρόμους και στις αυλές των αστυνομικών τμημάτων, ενώ ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών είναι εξίσου σοβαρός, αφού δεν έχει διενεργηθεί κανένας ιατρικός έλεγχος.

Παρόλο που η ανεξέλεγκτη άφιξη των λαθρομεταναστών θα συνεχιστεί αμείωτα το επόμενο διάστημα, κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί για την υποδοχή και την προσωρινή διαμονή αυτών, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα τόσο των αστυνομικών υπαλλήλων, όσο και των κατοίκων των εν λόγω νησιών.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Με ποια αιτιολογία και ποιου την εντολή φιλοξενούνται στα αστυνομικά τμήματα οι λαθρομετανάστες και με ποια κριτήρια αφήνονται κατόπιν ελεύθεροι; Πού διοχετεύονται οι ορδές αυτών μετά την απελευθέρωσή τους;
Ποια μέτρα θα ληφθούν για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα μας το επόμενο διάστημα;
Ποια μέτρα θα ληφθούν ως προς το θέμα της δημόσιας υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των αστυνομικών και των κατοίκων των νήσων Κω, Λέρου και Καλύμνου, καθώς πληθώρα εκ των παρανόμων μεταναστών νοσεί από μολυσματικές και ψυχικές ασθένειες;

Αθήνα, 15/04/2015
Ο ερωτών Βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Όλα στο πρόγραμμα! Δωρεάν έξοδα κηδείας για τους μουσουλμάνους φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς


Οι αλλόθρησκοι προνομιούχοι στην Ελλάδα του σήμερα! Δωρεάν έξοδα κηδείας για τους μουσουλμάνους φέρνει η κυβέρνηση της Αριστεράς τη στιγμή που...εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας μένουν NEΚΡΟΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ - Έρευνα σε δήμους, νοσοκομεία και γραφεία τελετών, αποδεικνύει ότι όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια συγγενείς θανόντων δηλώνουν αδυναμία να αναλάβουν τα έξοδα ταφής συγγενών τους...

Η πληρωμή θα γίνεται από τον ΟΓΑ χωρίς μάλιστα να προσκομίζονται επίσημα παραστατικά.


Μετά από σχετική παρέμβαση-ερώτηση του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, η κυβέρνηση επιδεικνύει  σκανδαλώδη εύνοια υπέρ της θρησκευτικής μειονότητας, στην οποία και ο ίδιος ανήκει . Ο αρμόδιος υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς διαβίβασε στην Βουλή έγγραφο με το οποίο προαναγγέλλει ότι ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) θα επαναφέρει την καταβολή εξόδων κηδείας στους μουσουλμάνους μέσω πληρωμής από το ελληνικό κράτος (δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία), χωρίς  μάλιστα να προσκομίζονται επίσημα παραστατικά.

Η καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος είχε κοπεί επειδή είχε διαπιστωθεί πλήθος περιστατικών όπου ορισμένοι έθαβαν δυο και τρεις φορές τους συγγενείς τους για να λάβουν χρήματα. Μάλιστα, τα χρήματα που δαπανά κάθε χρόνο ο ΟΓΑ για τα έξοδα κηδειών αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό 30.000.000 ευρώ, ενώ τη ίδια ώρα, με μια εντελώς πρόστυχη λογική, το ελληνικό δημόσιο ζητάει από οικογένειες πεσόντων στο καθήκον την επιστροφή των εξόδων ταφής των οικείων τους.

Κατόπιν της ιλαροτραγικής αυτής διαμορφωθείσας κατάστασης, με τους, κατά τα άλλα, πιστούς θρησκευόμενους μουσουλμάνους, η προηγούμενη κυβέρνηση αποφάσισε να ζητούνται από τους ασφαλισμένους τα σχετικά παραστατικά προκειμένου να αποδεσμευθούν τα χρήματα. Η ευπαθής κοινωνικοθρησκευτική ομάδα των μουσουλμάνων όμως διεκδικεί προνομιακή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, απαιτώντας να μην προσκομίζει τίποτα και προβάλλοντας την γελοία δικαιολογία ότι δεν διαθέτει γραφεία κηδειών ή επίσημη υπηρεσία-επιχείρηση η οποία να αναλαμβάνει τα δέοντα και τα καθήκοντα για τις κηδείες, ενώ επίσημη Αρχή για το έλεγχο της νομιμότητας και της δημόσιας τάξης στις υποθέσεις των μουσουλμάνων είναι η μουφτεία και οι διορισμένοι από αυτήν θρησκευτικοί λειτουργοί, δηλαδή οι ιμάμηδες.

Ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος περιέγραψε εντός του Κοινοβουλίου τον πραγματικό ρόλο των μουσουλμάνων βουλευτών των κομμάτων σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, κατά την οποία για πρώτη φορά Έλλην βουλευτής είχε το σθένος να τους αποδώσει τον χαρακτηρισμό που τους αρμόζει: πράκτορες της Τουρκίας. Φαίνεται όμως ότι δεν λειτουργούν μόνοι, καθώς τον Νοέμβριο του 2014,με τους Έλληνες να λιμοκτονούν, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης επισκέφτηκε τον διοικητή του ΟΓΑ για να του θέσει το θέμα. Απ’ όσα συνέβαιναν γύρω του τον Αμανατίδη τον απασχόλησε το συγκεκριμένο. Καθένας μπορεί να εξαγάγει τα συμπεράσματά του.

Υποτασσόμενη λοιπόν η κυβέρνηση στα παράλογα αιτήματα των μουσουλμάνων, αναγνωρίζοντας ότι «προκλήθηκε σειρά προβλημάτων και προσφέρθηκαν επιχειρήματα για τη δυσφήμηση της ελληνικής Πολιτείας», υποστηρίζει την αναγκαιότητα να ληφθεί σχετική μέριμνα.

Μία θρησκευτική μειονότητα, από τους κόλπους της οποίας ξεπηδούν κατά καιρούς εθνικά επικίνδυνα μέλη, γίνεται αντικείμενο ευνοϊκής κυβερνητικής  μεταχείρισης, σε βάρος της συντριπτικής χριστιανικής πλειοψηφίας. Βέβαια, η κυβέρνηση, πέρα από την ιδεολογική ροπή στην στήριξη των «ευπαθών», προδήλως έρχεται να ανταποδώσει την μαζική τους στήριξη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η κίνηση αυτή αποκτά έντονο συμβολικό χαρακτήρα και λόγω της ουσίας της αλλά κυρίως εξαιτίας της χρονικής περιόδου που εκδηλώνεται.
Εν κατακλείδι, σε ένα ανεξίθρησκο κράτος με θεσμοθετημένη επίσημη θρησκεία, η χριστιανική πλειοψηφία θάβει τους νεκρούς της με έρανο και αποπληρώνει τα έξοδα ταφής με δόσεις, ενώ οι μουσουλμάνοι καλούνται να θρηνήσουν τρις (και βάλε) έκαστο δικό τους, με… το αζημίωτο πάντα.

Γεώργιος Δημητρακόπουλος

Εθνικισμός.net
Ούτε το όνομά τους...


Στο ειδικό τμήμα του Γ΄ Κοιμητηρίου Αθηνών κηδεύονται οι άποροι και αζήτητοι νεκροί της Αττικής. Οι τάφοι τους φέρουν μόνο αριθμούς και όχι ονόματα ακόμη και στις περιπτώσεις που τα στοιχεία είναι διαθέσιμα, ενώ οποιαδήποτε λιγοστά αρχιτεκτονικά στοιχεία (αγαλματίδια) έχουν προστεθεί μετά την ταφή από συγγενείς ή γείτονες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ => NEΚΡΟΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ - Έρευνα σε δήμους, νοσοκομεία και γραφεία τελετών, αποδεικνύει ότι όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια συγγενείς θανόντων δηλώνουν αδυναμία να αναλάβουν τα έξοδα ταφής συγγενών τους.

Η ιδεοληψία και τα κονδύλια τυφλώνουν! Σύριζα: «Οι πρόσφυγες έχουν... μηδενική παραβατικότητα»


Πολλά ήταν τα ευτράπελα της συνέντευξης της κυρά Τασίας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί. Πέραν του γεγονότος ότι «δεν βλέπει τους μετανάστες» στο κέντρο των Αθηνών, προέβη και σε μία άλλη πρόκληση, η οποία είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Μεταξύ των άλλων που είπε ανέφερε ότι «οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους».


Φαίνεται πως η κυρά Τασία δεν είδε ούτε τον Θανάση Λαζανά, ούτε τον Μανώλη Καντάρη, ούτε την Μυρτώ, ούτε τους χιλιάδες άλλους ανθρώπους, που έπεσαν θύματα «προσφύγων» ή «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», για να χρησιμοποιήσουμε την παλαιότερη ορολογία των συριζαίων. Δεν είδε ούτε την αλήθεια ότι το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Ούτε έχει δει την ημερήσια διάταξη των δικαστηρίων σε ολόκληρη την χώρα. Έχει την «λογική» του, βέβαια, όλο αυτό το παραλήρημα, αφού δεν τους είδε ούτε όταν πήγε στην Ομόνοια, συνεπώς είναι μάλλον «αόρατοι» για αυτήν.

Ποια είναι, όμως, τα ελατήρια της κυρά Τασίας για όλον αυτό τον «ανθρωπισμό» που σβήνει ακόμα και το αίμα των Ελλήνων, που έχουν πέσει τα θύματα της αυξανόμενης εγκληματικότητας; Αν ήταν άδολος και αγνός ανθρωπισμός – «αντιρατσισμός» θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει σε ιδεολογικό – πολιτικό επίπεδο, ανακαλώντας την Χριστοδουλοπούλου στην πραγματικότητα. Όμως δεν είναι καθόλου άδολος ο «ανθρωπισμός» - «αντιρατσισμός» αυτός.
Ιδού ένα άλλο κομμάτι των δηλώσεων της ιδίας: «Αν ακούει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι λέτε για μετανάστες και λαθρομετανάστες, δεν θα εγκρίνουν κανένα κονδύλιο»

Κοινώς όλα γίνονται για τα λεφτά! Όλα γίνονται για τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Γι’ αυτό και η τόση κάψα της αριστεράς για να μην τους αποκαλεί κανείς λαθρομετανάστες. Γιατί θα εγκριθούν μικρότερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και που πάνε όλα αυτά τα κονδύλια; Προφανώς όχι στον «ανθρωπισμό», αφού αυτοί οι άνθρωποι αφήνονται στην Ομόνοια και στην τύχη τους.

Πηγαίνουν είτε στους διεθνείς τοκογλύφους (η αθώα σκέψη), είτε σε κάποιες τσέπες, οι οποίες δεν είναι πρόθυμες να εφαρμόσουν τον νόμο και να χάσουν τα κονδύλια.  www.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4.500.000 εισβολείς-έποικοι, έτοιμοι για απόβαση στην Ελλάδα

Στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους «παράτυπους μετανάστες» ετοιμάζουν οι «αντιρατσιστές» του Σύριζα

25 λεπτά κράτησε του Σύριζα η «αποκοτιά»: Αντέγραψαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση και τις ανακάλεσαν αμέσως!

Το αντισυνταγματικό τόξο διαλύει την Ελλάδα! Έσπευσε να υποδεχθεί το... Ποτάμι των λαθρομεταναστών ο Σ. Θεοδωράκης

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ… ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΖΕ Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Βαρέλι χωρίς πάτο... Ημερήσιο Δελτίο λαθρομετανάστευσης: 695 μέσα σε μία μέρα!!!

Καλύτερα να σωπάσουν: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να μιλάνε για λαθρομετανάστευση!

Η. Παναγιώταρος: Παντελώς ανίκανη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση - ΒΙΝΤΕΟ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια... Απλά λιάζονται» - ΒΙΝΤΕΟ


Η “ελπίδα” ήρθε και πάλι καλά που έβγαλε Ήλιο να λιαστεί!

ΜΑΡΤΙΟΣ: ΕΞΗΛΘΑΝ 976 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΗΛΘΑΝ 6.498


lathro_tsipras

Την ίδια μέρα που έμπαιναν μόνο από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας 695 (!!!) λαθρομετανάστες, οι… ατσίδες του ΠΡΟ-ΠΟ επιχείρησαν… αντιπερισπασμό (της κακιάς ώρας…), ανακοινώνοντας τις απελάσεις και «επιστροφές» (δηλαδή, οικει0θελείς αναχωρήσεις από την χώρα, με το πρόγραμμα «εθελούσιου επαναπατρισμού» του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης) λαθρομεταναστών κατά τον μήνα Μάρτιο.

Πρόκειται για 1.793 επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους, εκ των οποίων οι απελάσεις (Αλβανών) ήταν 817. Οι υπόλοιποι 976 έφυγαν οικειοθελώς (155 από το Πακιστάν, 101 από την Γεωργία, 52 από την Συρία κ.α.). Θεωρείται δε πολύ πιθανό, αρκετοί από τους 817 Αλβανούς που απελάθηκαν, να… επιδίωξαν την απέλασή τους (που είναι… δωρεάν) λόγω των εορτών του Πάσχα, αφού έτσι κι αλλιώς μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα όποτε θέλουν…

Αλλά, αφού μας προκαλούν, ας κάνουμε μια σύγκριση εισερχομένων εξερχομένων: τον μήνα Μάρτιο, λοιπόν, εξήλθαν από την χώρα 976 (αφήνουμε τους Αλβανούς στην μπάντα αφού δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι εισήλθαν τον Μάρτιο από την ελληνο-αλβανική μεθόριο…) και εισήλθαν σ’ αυτήν από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 6.498 λαθρομετανάστες. Είπατε τίποτα;  πηγη

Βούλιαξε η Μυτιλήνη: 600 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόλις σε τέσσερις ημέρες

Βούλιαξε η Μυτιλήνη: 600 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόλις σε τέσσερις ημέρεςΑπό το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής έως και την Δευτέρα του Πάσχα αποβιβάσθηκαν 600 και πλέον άτομα!Στο σύνολό τους, λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται στο περίκλειστο τμήμα του λιμανιού της Μυτιλήνης και από εκεί διοχετεύονται στο παλιό στρατόπεδο της Μόριας, περί τα πέντε χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, όπου λειτουργεί το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής. Εκεί καταγράφονται και με ρυθμούς της τάξης των 120 με 150 τη μέρα, αφήνονται ελεύθεροι στο λιμάνι της Μυτιλήνης απ' όπου και με το πλοίο της γραμμής αναχωρούν κάθε απόγευμα για τον Πειραιά.


Εν τω μεταξύ, υπερτριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 είναι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που ήρθαν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους τρεις πρώτους μήνες του 2015. Σχεδόν οι μισοί από αυτούς αποβιβάσθηκαν σε ακτές της Λέσβου. Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015 μπήκαν στην Ελλάδα με διάφορα μέσα διά θαλάσσης 10.445 άτομα. Ενώ το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014, είχαν μπει στην Ελλάδα 2.863 άτομα. Εντύπωση προκαλεί ότι από αυτούς τους 10.445 ανθρώπους, οι 6.498 πέρασαν τον Μάρτιο.Σημειώνεται ότι περίπου 4.500 λαθρομετανάστες δηλαδή σχεδόν ένας στους δύο, πέρασαν στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2015 διά της Λέσβου. Το γεγονός αποδεικνύει ότι το νησί της Λέσβου δέχεται το μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών από τις απέναντι μικρασιατικές ακτές.
www.xryshaygh.com


Και οι λαθρομετανάστες της Γαύδου στην Αθήνα... 


Και οι λαθρομετανάστες της Γαύδου στην Αθήνα...


Πριν από λίγες ημέρες ένα δουλεμπορικό σκάφος έφτασε στην Γαύδο, με αποτέλεσμα έστω και προσωρινά οι κάτοικοι του νησιού να γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους. Εν τέλει οι εν λόγω λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν αρχικώς στα Χανιά και ακολούθως πήραν το πλοίο για Πειραιά και από εκεί Αθήνα.

Αυτό θυμίζει, βεβαίως, το περιστατικό που δήθεν «δεν ήξερε» ο Πανούσης με τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας. Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την Αμυγδαλέζα, τους μετέφερε με λεωφορείο στην Ομόνοια, όπου και τους άφησε. Τότε ο υπουργός είχε δηλώσει άγνοια, λέγοντας μάλιστα ότι έτσι στέλνουν το λάθος μήνυμα.
Τότε η υπουργός λαθρομετανάστευσης είχε «αδειάσει» τον Πανούση, λέγοντας ότι εκεί είναι οι συγγενείς τους και το φαΐ είναι φτηνό. Τώρα οι λαθρομετανάστες της Γαύδου και πάλι αφέθηκαν στην Αθήνα, ενώ προφανώς δεν έχουν συγγενείς στην Ομόνοια, ούτε τρόπο να αγοράσουν το «φτηνό φαΐ».

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών βρίσκονται και 40 ασυνόδευτα παιδιά. Αυτό το τονίζουν οι δημοσιογραφίσκοι προκειμένου να δώσουν «ανθρωπιστικό «αέρα» στην όλη κίνηση των συριζαίων. Όμως στην πραγματικότητα «ξεβρακώνουν» τους ψευτοανθρωπιστές. 40 ασυνόδευτα παιδιά θα αφεθούν μόνα τους στην πιο απάνθρωπη πλατεία της Ελλάδας, πιθανόν και της Ευρώπης. Προκειμένου, δηλαδή, να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους αφήνουν 40 ασυνόδευτα παιδιά, βορά στα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών.

Τα συμπεράσματα δικά σας...   www.xryshaygh.com


Για την λαθρομετανάστευση και τα έκτροπα στο ΕΚΠΑ


Ο Σύριζα έχει παραδοθεί άνευ όρων στους κουκουλοφόρους, τους τρομοκράτες και τους εμπόρους ναρκωτικών, αδυνατώντας να τηρήσει τους στοιχειώδεις κανόνες της νομιμότητας, την ίδια ώρα που χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά ανενόχλητοι στη χώρα.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ 151 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ;


lathro-leoforeio
Τελικά, μετά από τρεις ημέρες κατάφεραν οι αρχές του ψευδοκράτους να καταμετρήσουν τους λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στην Γαύδο: σύνολο 151 (αν και μην αποκλείεται να είναι κι άλλοι…), στην πλειοψηφία τους Αφρικανοί (από Σουδάν, Σομαλία, Ερυθραία κ.α.)
Μετά την καταμέτρηση, οι απρόσκλητοι επισκέπτες μας μεταφέρθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι Χανίων (!!!) με το πλοίο “Σαμαριά”, και διανυκτέρευσαν εκεί.
Επίσης, χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και από σήμερα οι....
151 είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (με την… υποχρέωση να φύγουν από μόνοι τους σ’ έναν μήνα – κι αν φύγουν να μας τρυπήσετε τη… μύτη).
Ωστόσο, η μεταφορά τους στην Αθήνα είναι αδύνατη, καθώς σήμερα δεν εκτελείται δρομολόγιο, οπότε να τους περιμένουμε στον Πειραιά και εν συνεχεία στο κέντρο των Αθηνών, από μεθαύριο…

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!

Η ΛΕΠΙΔΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
lathro

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας


Όσοι συχνάζουν στο μπαρ Dell’Amicizia, όπου συχνάζουν οι ψαράδες της Λαμπεντούζα έχουν ακούσει κι αυτοί τα ίδια λόγια: «Αν ο μετανάστης που έρχεται εδώ είναι τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους, ανησυχώ πολύ για μένα και την οικογένειά μου», εκμυστηρεύεται ο Πιέρο Μπιλέτσι, ένας από τους πιο τακτικούς θαμώνες και αναρωτιέται: «Σε τελευταία ανάλυση, ποιος ξέρει πόσοι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν ήδη περάσει από εδώ;».

Πολλοί είναι οι κάτοικοι του μικρού νησιού της Σικελίας που ανησυχούν με τις πληροφορίες που φτάνουν από την Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Λιβύης. 
Ο βράχος αυτός των 22 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 5.000 κατοίκων βρίσκεται σε απόσταση μόλις 350 χιλιομέτρων από τις λιβυκές ακτές. Και οι πρόσφατοι ισχυρισμοί της Daily Telegraph, ότι ανάμεσα στους μετανάστες κρύβονται υποψήφιοι καμικάζι, έχουν σπείρει τον πανικό.

«Οι πιθανότητες να φτάνουν τρομοκράτες μέσω της θαλάσσιας οδού είναι μικρές», δηλώνει ο Φλάβιο ντι Τζιάκομο, εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού για τις Μεταναστεύσεις. 
«Τα ταξίδια αυτά είναι τρομακτικά, οι άνθρωποι που τα κάνουν διακινδυνεύουν τη ζωή τους.Δεν είναι λοιπόν πιθανό ένας τζιχαντιστής που εκπαιδεύεται για να διαπράξει επιθέσεις να διαλέξει έναν τόσο επικίνδυνο τρόπο για να εισέλθει στην Ευρώπη».
Πολύ σωστά τα λέει ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού για τις Μεταναστεύσεις ο οποίος ξέρει την αλήθεια. Ο Τζιχαντιστής θα επιλέξει την ασφάλεια της Τουρκίας, από τα μανιασμένα κύματα της Μεσογείου! 

Θα προτιμήσει να έρθει στην Ελλάδα, άβρεχτος, με τα κότερα, να βάλει στο πανάκριβο κινητό του το Gps και να τον βγάλει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού που θα επιλέξει για να βγεί. Εκεί θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, όπου θα του στείλει και ένα super puma με προμήθειες εν μέσω κακοκαιρίας μάλιστα,  και μετά ο Καμμένος με τον Κοτζιά θα του δώσουν χαρτιά να ταξιδέψει, αεροπορικώς και πρώτη θέση μάλιστα, όπου επιθυμεί. 
Σιγά μην θαλασσοπνιγεί ο τζιχαντιστής για να περάσει από την Λιβύη στην Ιταλία… 350 χλμ θάλασσα.   Δεν σφάξανε…!    http://ethnikismos.net/


Νέο βίντεο σοκ με Τζιχαντιστές να ισοπεδώνουν ακόμη μία αρχαία πόλη


Νέο βίντεο σοκ με Τζιχαντιστές να ισοπεδώνουν ακόμη μία αρχαία πόλη

Το μένος τους σε έργα τέχνης, καταστρέφοντας ιστορικά μνημεία, συνεχίζουν να βγάζουν οι τζιχαντιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε χθες στη δημοσιότητα ένα βίντεο που καταγράφει, σύμφωνα με την τζιχαντιστική οργάνωση, τους μαχητές της ενώ καταστρέφουν έργα τέχνης στην αρχαία ασσυριακή πόλη Νιμρούντ, στο Ιράκ, προτού ανατινάξουν την ιστορική τοποθεσία.

Σύμφωνα με τις εικόνες, η ημερομηνία μαγνητοσκόπησης των οποίων δε διευκρινίζεται, το Νιμρούντ, που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Μοσούλης (βόρειο Ιράκ), κατά μήκος του ποταμού Τίγρη, έχει ισοπεδωθεί.

Η καταστροφή των μνημείων είχε γνωστοποιηθεί πριν από ένα και πλέον μήνα, όμως δεν είχε μέχρι σήμερα καταστεί γνωστό το εύρος των ζημιών που είχαν προκαλέσει οι τζιχαντιστές. «Από τη στιγμή που μπορούμε να καταστρέψουμε τα σύμβολα της ειδωλολατρίας και να επεκτείνουμε το μονοθεϊσμό, θα το κάνουμε» υπόσχεται ένας εξτρεμιστής στο τέλος του βίντεο.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν, τζιχαντιστές καταστρέφουν, χρησιμοποιώντας τσεκούρια, ανάγλυφες παραστάσεις και αγάλματα. Κατόπιν τοποθετούν βαρέλια που έχουν γεμίσει με πυρίτιδα σε ένα μνημείο όπου απεικονίζονται ασσυριακές θεότητες και τελικά μια τεράστια έκρηξη σημειώνεται και ένα σύννεφο σκόνης καλύπτει τα πάντα στην ιστορική τοποθεσία.  www.xryshaygh.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 6490841825279074533

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item