Widgets

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!


Σε μια αποκάλυψη που σοκάρει θα προχωρήσoυμε σήμερα. Ο λόγος για τα γραφεία του ΚΚΕ στον Πύργο, όπου όπως διαπιστώνεται από τις φωτογραφίες, τα κάγκελα είναι φιλοτεχνημένα με το σχήμα του αρχαίου Ελληνικού μαιάνδρου. Αποδεικνύουμε έτσι για άλλη μια φορά την υποκρισία των ΚΚΕδων. Είναι οι ίδιοι οι κομμουνιστές που εξακολουθούν να υβρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδος για το σύμβολό του. 

Η Αριστερά, το ΚΚΕ και οι φυλλάδες τους ασκούν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες προσπαθώντας να τους πείσουν για την »ναζιστική Χρυσή Αυγή». Μάταιος ο κόπος. Ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση, γι’ αυτό και τα συντρόφια χάνουν έδαφος με πρόσφατη απόδειξη την συντριπτική τους ήττα στις εκλογές με ποσοστά που αγγίζουν δεν αγγίζουν το 5%. Ιδού οι σχετικές αποδείξεις που τεκμηριώνουν πως τα συντρόφια έχουν στα κάγκελά τους το σύμβολο που υβρίζουν συνεχώς και κατ’ ομολογίαν τους το απεχθάνονται θανάσιμα.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, περαστικά σας.

«ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ» ΣΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ»

24
Τις βαθιές ρίζες της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αλλά και την «συνάντηση των δύο άκρων» αποδεικνύει το ενσταντανέ που δημοσιεύουμε σήμερα, μιας από τις δημοφιλέστερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών.

Στην φωτογραφία, ο αριστερών πεποιθήσεων Γιάννης Βόγλης προστατεύει με την ομπρέλα του την καταφανώς Αρία Αννε Λόνμπεργκ που είναι ντυμένη με φόρεμα που φέρει τα σύμβολα της Χρυσής Αυγής στον λαιμό και τον ποδόγυρο.

(Η ταινία «Κορίτσια στον ήλιο» γυρίστηκε στην Άνδρο επί Επταετίας, απέσπασε 4 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ήταν υποψήφια για χρυσή σφαίρα καλύτερης ξένης ταινίας 1969).

Η ιδεολογική ηγεμονία της νεοαριστεράς της παρακμής


Η ιδεολογική ηγεμονία της νεοαριστεράς της παρακμής

Aπόσπασμα από το βιβλίο του Ι. Πετρίτη "Για τον Ελληνικό Εθνικισμό"

Την απόλυτη ιδεολογική αδυναμία του Μαρξισμού να εξηγήσει επαρκώς το εθνικό φαινόμενο (πέρα από ρηχά.. πασαλείμματα, «διαλεκτικούς βρόχους» και φλύαρα ψεύδη) παραδέχθηκε με αρρενωπή ειλικρίνεια ο Έλληνας μαρξιστής στοχαστής Νίκος Πουλαντζάς, γράφοντας στο βιβλίο του «Το κράτος, η εξουσία, ο σοσιαλισμός» με ασύνηθη για μπολσεβίκους ανασφάλιστη ειλικρίνεια: «Πρέπει να συνηθίσουμε σε τούτο το ολοφάνερο γεγονός: δεν υπάρχει μαρξιστική θεωρία του έθνους. Το να λέμε - παρά τις ζωηρές συζητήσεις πάνω σε τούτο το θέμα μέσα στο εργατικό κίνημα - ότι υπάρχει υποτίμηση από μέρους του μαρξισμού της εθνικής πραγματικότητας, είναι ακόμα παρά πολύ μακριά από την αλήθεια».

Αυτό όμως που δεν κατόρθωσε ο ιστορικός μαρξισμός, ανέλαβε να το πραγματώσει η ελεεινή, πολυπρόσωπη και άθλια υποκριτική μετα-μαρξιστική «Αριστερά», μέσα από τους εκούσια διατηρούμενους παραμορφωτικούς και ιδεοληπτικούς φακούς της, που οδηγούν τους οπαδούς της σε μονοχρωματική σωληνώδη όραση και άθλια μανιχαϊκή ανομολόγητη μισαλλοδοξία. Ο ιστορικός μαρξισμός και τα δαιμονικά βλαστήματά του, λενινισμός και σταλινισμός, δεν κατανόησαν την φύση και την ουσία του Έθνους. Όμως η μεταλλαγμένη Νέα «μετα-μαρξιστική» Αριστερά, υβρίδιο μονοθεϊστικού φανατισμού, marketing και μακροοικονομίας, τις κατάλαβε και για αυτό ανέλαβε να τις αποδομήσει, να τις αποσαθρώσει ύπουλα και μεθοδικά στην σκέψη και στην συνείδηση των ανθρώπων, συνεπικουρούμενη από δεκάδες «αντιφασιστικές»-«αντιρατσιστικές» ΜΚΟ κι εκατοντάδες πανεπιστημιακούς σκοταδιστές.

Ο ξακουστός ιστορικός ηγέτης του Κομουνιστικού Κόμματος Ιταλίας Antonio Gramsci (Γκράμσι) έθεσε το σπουδαίο πολιτικοϊδεολογικό ζήτημα της «ιδεολογικής ηγεμονίας». Ο Gramsci είπε ότι το Κόμμα κι η Αριστερά ευρύτερα, πρέπει να κατακτήσουν πρώτα την «πολιτιστική εξουσία», τους «οργανικούς διανοουμένους», τους καθηγητές, τους συγγραφείς, τους δημοσιογράφους, δηλαδή όλους εκείνους που διαμορφώνουν την δημόσια σφαίρα και την κοινή γνώμη στην πολιτική.

Αυτό το «γκραμσιανό» πλαίσιο που σκιαγραφεί ότι η επικράτηση στον χώρο των ιδεών θα οδηγήσει στην πολιτική επικράτηση, ονομάσθηκε «ιδεολογική ηγεμονία». Επειδή αυτή η θέση αντιστρατεύεται την υλιστική θεωρία του μαρξισμού κι αυτονομεί τελικά τις ιδέες από τις οικονομικές σχέσεις παραγωγής, αποκαλέστηκε μετα-μαρξιστική. Κατά τον ίδιο τον Gramsci η «πάλη των τάξεων» έπρεπε να λαμβάνει μέρος πάντοτε στο ιδεολογικό πεδίο, με την θεμελιώδη παραδοχή ότι μόνον οι ιδέες μπορούν να επιφέρουν την επανάσταση ή αντίθετα να την αποτρέψουν. Στο τρίτομο έργο του «Quadernidelcarcere» ο Gramsci γράφει χαρακτηριστικά: «Η υπεροχή μιας κοινωνικής ομάδας λαμβάνει δύο μορφές: κυριαρχία, αλλά και πνευματική και ηθική διεύθυνση. Μία κοινωνική ομάδα κυριαρχεί πάνω σε εχθρικές ομάδες και είναι διευθύνουσα πάνω σε συγγενικές». Αυτή η «διεύθυνση» είναι ένα ξεκάθαρο παράγωγο της ιδεολογικής ηγεμονίας.

Οι μεγάλοι Ιουδαίοι στοχαστές TheodorLudwigWiesengrund - Adorno και MaxHorkheimer μαζί με τους λοιπούς ομοφύλους τους, της κοινωνιολογικής «Σχολής της Φρανκφούρτης» ανέπτυξαν, με την σειρά τους, την «κριτική θεωρία», για ν' αποδείξουν ότι ο Καπιταλισμός μετατρέπει έμπρακτα, μεθοδικά και συστηματικά τις έννοιες στο ακριβώς αντίθετό τους: η δίκαια ανταλλαγή μετατρέπεται σε ακραία ανισότητα και κοινωνική αδικία, η ελεύθερη οικονομία μετατρέπεται σε απάνθρωπη κυριαρχία του μονοπωλίου, η διατήρηση της κοινωνικής ζωής στην πτώχευση της πλειονότητας των ανθρώπων. Σύμφωνα με την «Σχολή της Φρανκφούρτης» η «κριτική θεωρία» σταδιακά και σταθερά θ' αποδομούσε οριστικά την ιδεολογία του καπιταλισμού, ανοίγοντας τον δρόμο στον σοσιαλισμό.

Η «Σχολή της Φρανκφούρτης» έθεσε τις βάσεις γι' αυτό που ονομάσθηκε από τους αγγλοαμερικανούς«κοινωνική μηχανική», η οποία έχει ως απώτατο σκοπό την ουσιώδη οντολογική μετάλλαξη του ανθρώπου, την καθολική αποκοπή του από την Φυλή, το Έθνος, την Πατρίδα και τον πολιτισμό του, αποσκοπεί στην αλλοτρίωση, στην αυτοαποξένωση και στην κλιμακούμενη εξάλειψη της συνείδησής του, προκειμένου τελικά ως ασυνείδητο παραγωγικό και καταναλωτικό, φορολογούμενο ζώο να ζυμωθεί από τα νεοεποχίτικα ένζυμα της παγκοσμιοποίησης στα πολυπολιτισμικά πειράματα της μετα-μαρξιστικής σκέψης και να μεταβληθεί στο ανυπεράσπιστο, άνευρο «ανθρωπάριο» του πολυπολιτισμικού φυράματος.

Η γεννημένη το 1941, ευρυμαθέστατη κ. Θεοπούλα Ανθογαλίδου, τέως πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γαλοθρεμμένη, δεινή μεταφράστρια του ΕμίλΝτυρκέμ, σκληρά συγκροτημένη μαρξίστρια, «αντιφασίστρια», καθώς και συνεργάτις της πασίγνωστης «εθνικιστοδιώκτριας» κ. Φραγκουδάκη, αλλά και περιστασιακά εμπνευσμένη από τον «άσπονδο φίλο του Καστοριάδη», τον Ζαν Φρανσουά Λυοτάρ γράφει χαρακτηριστικά στο καλοδομημένο κείμενό της «Η λογοτεχνία ως ιδεολογικό και πολιτικό διακύβευμα»: «Η ζωή των εργατών βελτιώθηκε, αλλά η εξειδίκευση, η αύξηση της ανεργίας καθώς κι η αποδημοσιοποίηση της κοινωνικής ζωής, με τη χρήση των νέων μέσων στην επικοινωνία των ανθρώπων, συνέβαλαν επίσης στη χωρική και ιεραρχική διάσπαση των εργατών, σε σημείο που η κυρίαρχη σε όλο τον προηγούμενο και στο πρώτο μισό του εικοστού αιώνα αντίφαση να εμφανίζεται αποδυναμωμένη, ενώ νέες κοινωνικές αντιφάσεις ήρθαν με οξύτητα στην επιφάνεια και ενέπνευσαν τον ακτιβισμό κοινωνικών κατηγοριών και δραστήριων οργανώσεων, όπως οι φεμινίστριες, οι άνεργοι, οι μετανάστες και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις, οι φοιτητές, οι οικολογικές οργανώσεις».
Στα λόγια τούτα φαίνεται ξεκάθαρα η πηγαία σπαρακτική απόγνωση των θεωρητικών της απελευθερωμένης μεταμαρξιστικής «δεξιοαριστεράς» και «αριστεροδεξιάς» των ΑΕΙ, για την ήδη επελθούσα αηδιαστική κι αποχαυνωτική ενσωμάτωση της εργατικής τάξης στο αδηφάγο πλουτοκρατικό σύστημα κι η συνακόλουθη ανάγκη αναζήτησης άλλων κοινωνικών «εξεγερτικών υποκειμένων», όπως οι «πολλά υποσχόμενοι» μετανάστες και οι «αντιρατσιστές».

Η βιολογικά γερασμένη και πολιτικά αρτηριοσκληρωτική «Νέα Αριστερά» του Μάη του '68 βρήκε λοιπόν νέα «κοινωνικά υποκείμενα» στους φορείς των διαφόρων παραφιλικών σεξουαλικών μειονοτήτων, στους εξαθλιωμένους αφροασιανούς μετανάστες, στους «πεφωτισμένους αριστερούς αστούς», οι οποίοι είχαν εναγκαλισθεί «βιβλικά» και πρόθυμα την ανθρωποβόρα μαρξιστική μεσσιανική ουτοπία βολεμένοι στα χλιδάτα σαλόνια τους. Τα τοξικά μεταχρονολογημένα απόνερα αυτής της «Αριστεράς» τα συναντάμε στην Πατρίδα μας, διάσπαρτα στις εθνοαποδομητικές απόψεις τύπου Ρεπούση, στις μηδενιστικές παρόλες τύπου Λιάκου, στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη  και στον ΣΥΡΙΖΑ του «Έλληνα ΚονΜπεντί» του Alexis, που χαιρέτισε τους νεωτερισμούς του Ομπάμα.

Η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από ένα εκρηκτικό μίγμα ρευστών δρωμένων παγκόσμιας κλίμακας: Εκπτύσσεται μια διαρρηκτική οικονομική κρίση, η οποία διαρκώς επιτεινόμενη από την λυσσαλέα Παγκοσμιοποίηση βαίνει με εκθετική πρόοδο. Η φρικαλέα παντελής έλλειψη ενός σαφούς αξιακού προτύπου, το οποίο θα επέτρεπε στους ανθρώπους και θα υπαγόρευε στην εξουσία να προβαίνουν στην πολιτική και τις επιλογές τους έχοντας μιαν αξιόπιστη ηθική πυξίδα. Ο σημερινός άνθρωπος συνθλίβεται ολόπλευρα, τόσον οικονομικά όσο και πνευματικά. Οι διατιθέμενες επιλογές είναι δύο: να χαθεί σαν ιστορικό απόβλητο μέσα στην χαίνουσα άβυσσο της πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποίησης ή να ξαναβρεί αποκαλυπτικά τον άθραυστο Εθνικό μίτο που οδηγεί στο αρχέγονο Ολύμπιο Φως.

Η δραστική σύζευξη Εθνικής Κοινωνίας και Λαϊκού Κράτους, με άτρωτη σύσταση της Λαϊκής Κοινότητας, αποτελεί την μόνη εφικτή, ιστορικά δοκιμασμένη και χαλυβδωμένη μακρόπνοη πολιτική πρόταση, ώστε να εξέλθουμε από την κρίση. Πρώτα ο αποεθνικοποιημένος Λαός μας που μέσα σε 4 δεκαετίες μεταβλήθηκε ύπουλα σε καταναλωτικό όχλο, απαξίωσε κάθε παραδοσιακό ηθικό πυρήνα της ζωής και κατόπιν ακόρεστος από τα ρουσφέτια, μετέτρεψε τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους σε τζόγο και τον εξωτερικό δανεισμό σε καθήκον, αφήνοντας μέσα στο κιτς της νεόπλουτης κραιπάλης του τον «χρυσοφόρο» χρηματοπιστωτικό τομέα εκτός πολιτικού και κοινωνικού ελέγχου. Τονίσαμε επανειλημμένα πως για εμάς τους Εθνικιστές η τωρινή κρίση ήταν κυρίαρχα η καλπάζουσα πνευματική, ηθική και αξιακή κρίση της σηπτικής μεταπολίτευσης και διέδραμε από ετών ανεπαίσθητα για τους πολλούς, πριν τελικά εμφανισθεί ως οικονομική στο προσκήνιο της καθημερινότητας.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός διαθέτει συγκροτημένη ιδεολογία και τεράστιο ιστορικό βάθος, ώστε να οδηγήσει στην αναγέννηση της Πατρίδας μας και να συνδράμει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στην αναγέννηση μιας αφυπνισμένης Ευρώπης των Λαών και των Πατρίδων. Η Εθνικιστική Ιδεολογία μπορεί άνετα ν' αντιπαρατεθεί με τις «φθισικές» ουτοπίες της αριστεράς (νέας και παλιάς), να καλύψει το ηθικό κενό των αρνησιπάτριδων καμποτίνων του νεοφιλελευθερισμού και να προσφέρει ένα λαμπρό και υγιές αλλά συνάμα εφικτό όραμα. http://www.xryshaygh.com

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ 

kke_dikaiosynh
Εχθές, στη βουλή, ο θρασύτατος κομμουνιστής Παφίλης επετέθη φραστικά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντάς τους «απογόνους πολιτικούς των κουκουλοφόρων της εποχής» και άλλα τέτοια. Θα δώσουμε μερικές οφειλόμενες απαντήσεις στον Παφίλη και τους ομοίους του, γιατί μία οφειλόμενη απάντηση την ημέρα το ΚΚΕ κάνει πέρα!

Αρχίζουμε με την πρώτη καταγεγραμμένη και αποδεδειγμένη συνεργασία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) με τους Γερμανούς και τους Βουλγάρους, τον πρώτο καιρό της κατοχής, δηλαδή την απελευθέρωση ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ από τις φυλακές Ακροναυπλίας, ως Βουλγάρων, σε κείμενο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γεωργίου Δημητρακόπουλου:

…Αφού υπενθυμίσουμε ότι την εποχή της εισόδου των Γερμανών στην Ελλάδα ίσχυε ακόμα το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, ας δούμε, την τύχη των σκληρών κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας.

Τον Ιούνιο του 1941, λοιπόν, η Βουλγαρική Πρεσβεία απαίτησε από τις γερμανικές αρχές την απελευθέρωση των κομμουνιστών κρατουμένων της Ακροναυπλίας! Οι Γερμανοί βεβαίως, μπορεί να είχαν συνάψει σύμφωνο με την ΕΣΣΔ, αλλά δύσκολα θα συναινούσαν στην απελευθέρωση επικινδύνων κομμουνιστών. Για να τους πείσουν, λοιπόν, οι Βούλγαροι ισχυρίστηκαν ότι οι κρατούμενοι αυτοί δεν ήταν ακριβώς κομμουνιστές, αλλά Βούλγαροι αυτονομιστές. Και τους έπεισαν, αφού πρώτα οι 27 κομμουνισταί εδήλωσαν «Βούλγαροι»! Ιδού, λοιπόν, η έγγραφη απόδειξη της κομμουνιστικής προδοσίας, με ημερομηνία 28 Ιουνίου 1941:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ                         

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ                                                          ΠΡΟΣ
                                                                                      Διεύθυνσιν Εθνικής Ασφαλείας
                                                                                                Γραφείον Ε΄ Αθηνών

«Περί απελευθερώσεως κρατουμένων κομμουνιστών παρά της Μυστικής Αστυνομίας του Γερμανικού Στρατού».
Λαμβάνω την τιμήν να αναφέρω τα κάτωθι: Τας μεσημβρινάς ώρας της σήμερον, προσήλθον εις το στρατόπεδον δύο Γερμανοί αξιωματικοί της Μυστικής Γερμανικής Αστυνομίας του Στρατού, συνοδευόμενοι υπό Βουλγάρου διερμηνέως, υπαλλήλου της εν Αθήναις Βουλγαρικής Πρεσβείας, και ητήσαντο την απελευθέρωσιν των εν τη προσηρτημένη καταστάσει κομμουνιστών:
1)       Ζησιάδης ή Τερπόφσκυ Λάζαρος, Δενδροχώριον Καστοριάς.
2)      Καλλιμάνης Ζήσης, Καλοχώριον Καστοριάς.
3)      Κωνσταντινίδης ή Κούσης Ιωάννης, Λαγκάδια Δράμας.
4)      Κέντρος Πέτρος, Μοναστήριον Φλωρίνης.
5)      Καρατζάς Αναστάσιος, Δενδροχώριον Καστοριάς.
6)      Χουρσιώτης Δημήτριος, Μικρά Ασία.
7)       Λέσκας Δημήτριος, Αγ. Αθανάσιος Εδέσσης.
8)      Λασκαρίδης Κων/νος, Ασωμα Κομοτηνής.
9)      Μόσχος Λάμπρος, Μακροχώριον Καστοριάς.
10)   Μπαξεβάνης ή Καλαϊτζής Εμμανουήλ, Σέρραι.
11)    Μπιλάκης Κυριάκος, Σάμος.
12)   Ντάκος ή Αδαμόπουλος Λάζαρος, Πάτραι.
13)   Μπέϊκος Αθανάσιος, Καστοριά.
14)   Παπάς ή Παπαδόπουλος Παναγής, Βουλιαμάκι Καστοριάς.
15)   Ουρούμης Φώτιος, Μύλοβα Βεροίας.
16)   Σκουπακίδης Μιχαήλ, Θεσσαλονίκη.
17)    Τσίπας Ανδρέας, Κωνσταντινούπολις.
18)   Τζίκας Παντελής, Καστοριά.
19)   Τσίστηνας Διαμαντής, Καστοριά.
20)  Τσίμας Ανδρέας, Καστοριά.
21)   Δελιόπουλος Ζήσης, Καλοχώριον Καστοριάς.
22)   Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Καστοριά.
23)   Σωτηρίου Νικόλαος, Φλώρινα.
24)   Χαραλάμπους Μιχαήλ, Μ. Ασία.
25)   Χαριζάνης Ρουσαλήμ, Σέρραι.
26)    Μποζίνης Λάζαρος, Απόσκεπος Καστοριάς.
27)   Παπανεδέλιος Στυλιανός, Φλώρινα.

Όλοι οι ανωτέρω εαμοβούλγαροι, δεν ήσαν τυχαία πρόσωπα, ούτε αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση μετά την απελευθέρωσή τους. Αντιθέτως, κατέλαβαν σπουδαίες θέσεις στον κομματικό μηχανισμό του ΚΚΕ. Ο Α. Τσίπας π.χ., έγινε γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ μέχρι το φθινόπωρο του 1941, οπότε τη θέση του πήρε ο Σιάντος, ο Α. Τζήμας (πιο γνωστός ως «Σαμαρινιώτης») έγινε μέλος του Π.Γ. του ΚΚΕ και πολιτικός καθοδηγητής του Γεν. Στρατηγείου του ΕΛΑΣ, ο Λ. Ζησιάδης ή Τερπόφσκυ, έγινε μέλος της Γραμματείας Βορείου Ελλάδος του ΚΚΕ. ο Κ. Λαζαρίδης έγινε μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, κ.τ.λ. Επίσης, ετύγχαναν πράκτορες της Βουλγαρίας, όπως αποκαλύπτει ο Αρθούρος Ζάϊτς (προξενικός γραμματεύς της εν Αθήναις γερμανικής πρεσβείας κατά την περίοδον της κατοχής), στο βιβλίο του «Η γερμανική κατασκοπεία στην Ελλάδα»: «Από τους εν λόγω  27 κομμουνιστές, όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε, οι 22 ήταν πράγματι όργανα των βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών».
egklimata-eam__article

Τέλος, ιδού πως περιγράφει ο Τζήμας, σε έκθεσή του προς την καθοδήγηση του ΚΚΕ, την επομένη ημέρα της απελευθερώσεών των 27: «Στην Αθήνα, την επομένη το πρωί, άρχισε με προσοχή η αποσυμφόρηση των αποσκευών και το κλείσιμο ραντεβού για την βουλγαρική πρεσβεία. Από εκεί περάσαμε όλοι και εφοδιαστήκαμε με βουλγαρικές ταυτότητες. Μαζί με άλλους συντρόφους, Σλαβομακεδόνες κυρίως, ταξιδέψαμε με το αυτοκίνητο της βουλγαρικής πρεσβείας για την Θεσσαλονίκη» (πηγή: Γ. Φαράκου «Άρης Βελουχιώτης. Το χαμένο αρχείο – Άγνωστα κείμενα»).

Κάθε φορά, λοιπόν, που θα ανοίγουν το απύλωτο στόμα τους οι κουκουέδες, να έχουν υπόψη τους ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»! http://ethnikismos.net


Μια οφειλόμενη απάντηση τη μέρα - το ΚΚΕ το κάνει πέρα: Όταν τα κόκκινα τάγματα εφόδου προστάτευαν τη Βουλή


Γράφει ο Αντίοχος

Με αφορμή την αυξημένη θρασύτητα των κουκουέδων, ενόψει της Δίκης του Αιώνα και των οφειλόμενων απαντήσεων που τους δίνουμε καθημερινά, υπενθυμίσαμε χθες ότι το ΚΚΕ –δια των 6 υπουργών του στην κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» του Γ. Παπανδρέου- συνυπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το Μνημόνιο και πιο συγκεκριμένα, με την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και τον ρόλο του ΚΚΕ, έξω από τη βουλή.

kke

Την ημέρα εκείνη, εκατοντάδες χιλιάδες λαού πολιορκούσαν τη βουλή με άγριες διαθέσεις και οι βουλευτές των κομμάτων που είχαν ταχθεί υπέρ του αλυσοδέματος της χώρας στο Μνημόνιο, έμπαιναν στην ολομέλεια τρέμοντας την οργή του λαού, και δεν ήξεραν αν θα φύγουν από κει μέσα, πότε θα φύγουν και πως θα φύγουν. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα, που σε συνδυασμό με τις σποραδικές αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών βουλευτών όπου εμφανίζονταν δημοσίως και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία, μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει στην καταψήφιση του Μνημονίου! 

Αλλά, την υστάτη ώρα κι ενώ υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το Μνημόνιο, βρέθηκε λύση! Ήρθαν οι Κοζάκοι του ΠΑΜΕ και φύλαξαν τη βουλή πολύ αποτελεσματικότερα από την Αστυνομία (με μέτωπο προς τον κόσμο, όπως και τα ΜΑΤ!!!), βγάζοντας από την καρδιά των βουλευτών το φόβο και αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους συγχαρεί: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

pame...

Βέβαια, κάποιοι «θρασείς» από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές επιχείρησαν έφοδο στο «ναό της δημοκρατίας», με κίνδυνο να παρασύρουν κι άλλους και να χαθούν τα πάντα. Ωστόσο, άμεση ήταν η κατασταλτική επέμβαση των συντρόφων μπράβων της κοζάκικης περιφρούρησης, που απέτρεψαν αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για τη… δημοκρατία και τη μνημονιοκρατία! Κι έτσι πέρασε «αβρόχοις ποσίν» το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, χάρη στην υπερπολύτιμη συνεισφορά των μπράβων του ΚΚΕ!

kke_tagmata__article

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ… ΥΠΕΡ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

kamenos_velouxiotis
Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, οι συριζομούρηδες αποφάσισαν να καταργήσουν τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου για την κουκούλα, για τους προστατευομένους τους, αναρχοκομμουνιστές και της λήψης DNA για τους επίσης προστατευομένους τους, ληστοτρομοκράτες.

Θα περίμενε κανείς (αθώος και ανίδεος…), ότι ο… αντιτρομοκράτης (καθώς έχει γράψει κι ένα ογκωδέστατο βιβλίο για την τρομοκρατία – αν και κάποιες… κακές γλώσσες επιμένουν ότι άλλος το έγραψε για λογαριασμό του…) υπουργοπάνος Καμμένος και το ψεκασμένο ελαφροδεξιό κόμμα του, θα ύψωναν τις… «κόκκινες γραμμές» τους και θα απειλούσαν να… εκτροχιάσουν το… τραινάκι του… μικρού Αλέξη.

Φυσικά, τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη!  Έτσι, υπέρ της κατάργησης του νόμου για τις κουκούλες  αλλά και των διατάξεων που αφορούν τη λήψη γενετικού υλικού από συλληφθέντες κόκκινους ληστροτρομοκράτες, τοποθετήθηκαν οι ψεκασμένοι στην Ολομέλεια, δια του εισηγητή τους, Βασίλη Κόκκαλη, υιοθετώντας τις τροπολογίες που κατέθεσαν οι 28 σκληροί αριστεριστές (μαρξιστές-λενινιστές-σταλινικοί-μαοϊκοί-κουφοντινικοί και δε συμμαζεύεται…) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτω, λοιπόν, ο σύντροφος Καμμένος και οι «κόκκινες γραμμές» του! Να τον χαίρονται τα… «πατριωτάκια» που τον ψήφισαν! http://ethnikismos.net

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ – ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ 


Ιδού οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής: To ΚKE συνυπέγραψε την ίδρυση των διεθνών λησταρχείων, ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας

Συνεχίζουμε τις οφειλόμενες απαντήσεις προς τα θρασίμια του ΚΚΕ, που έβγαλαν γλώσσα και μιλάνε, εν όψει της Δίκης του Αιώνα που αρχίζει τη Δευτέρα. Σήμερα, αναδημοσιεύουμε παλαιότερο άρθρο του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γεωργίου Δημητρακόπουλου, που απεκάλυψε πως το ΚΚΕ συνυπέγραψε την ίδρυση των διεθνών λησταρχείων, ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας: 

«Αποκαλύψαμε πως η ίδρυσις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας έγινε τον Ιούλιο του 1944 με την υπογραφή του τότε πρωθυπουργού της αναγνωρισμένης από τους «Συμμάχους» κυβερνήσεως του Καΐρου, Γεωργίου Παπανδρέου (του πρεσβυτέρου) και με την παρουσία στην Διάσκεψη του Ανδρέα Παπανδρέου, ως εμπειρογνώμονος της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε ότι η ίδρυσις των ανωτέρω τοκογλυφικών οργανισμών (συμμοριών) εις τις οποίες είναι σήμερα δέσμια η Ελλάς, έγινε με την σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ και της ευρυτέρας αριστεράς! Και ιδού πως:

Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, το ΕΑΜ/ ΚΚΕ τηρούσε αδιάλλακτη στάση έναντι της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Μάλιστα, είχε σχηματίσει μια δική του ψευτοκυβέρνηση στα βουνά της Ευρυτανίας, της Π.Ε.Ε.Α. (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθερώσεως), ενώ είχε οργανώσει και μια ανταρσία στις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή, που απέτυχε. Όμως, αιφνιδίως, το ΕΑΜ/ΚΚΕ άλλαξε στάση και με την Συμφωνία του Λιβάνου, απεδέχθη την νομιμότητα της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Αιτία της αλλαγής ήτο η επίσκεψη στο στρατηγείο των συμμοριτών μιας σοβιετικής αντιπροσωπείας, υπό τον συνταγματάρχη Ποπώφ, που προφανώς μετέφερε την νέα «γραμμή» από την Μόσχα (είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Α. Ήντεν στην Μόσχα, όπου έγινε η προεργασία της συναντήσεως Τσώρτσιλ-Στάλιν και της οριστικής «Συμφωνίας των ποσοστών» για τα Βαλκάνια – κατόπιν επιμονής του Ήντεν, συμφωνήθηκε προφορικά να μείνει η Ελλάς στο Δυτικό στρατόπεδο).

Με αποτέλεσμα, στην τότε κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητος» του Γ. Παπανδρέου, να συμμετάσχουν τρία µέλη του ΕΑΜ: ο Αλέξανδρος Σβώλος, ως υπουργός των Οικονομικών, ο Ηλίας Τσιριµώκος Εθνικής Οικονομίας και ο Άγγελος Αγγελόπουλος (της γνωστής οικογενείας των βιομηχάνων, του ξέφρενου «πάρτι» των Olympic Games του 2004 και της προετοιμασίας της επισκέψεως Τσίπρα εις τας ΗΠΑ) υφυπουργός Οικονοµικών. Από το ΚΚΕ µετείχαν: ο Γιάννης Ζεύγος Γεωργίας, ο Νικόλαος Ασκούτης Συγκοινωνιών και ο Μιλτιάδης Πορφυρογένης Εργασίας. Άρα, εφόσον ο Παπανδρέου υπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ, εμμέσως οι υπουργοί του –και οι κομμουνιστές- την συνυπέγραψαν! Με την σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ, βεβαίως! Εθνικισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, ΟΠΛΑ, ΕΠΟΝ)


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2210941315037032940

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item